superwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2048 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over superwinkel.nl.

superwinkel.nl stelt zich voor

Superwinkel.nl is de grootste en voordeligste online winkel in parfum, verzorgingsproducten, make-up, horloges, sieraden, haarproducten en speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis (mits op voorraad). Wij leveren uitsluitend A-merken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 495 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

anouschkapfister 27-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Supersnelle levering en een hele mooie en overzichtelijke site. Echt super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wolantje 27-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
thuis winkelen heerlijk

Service
snelle levering

Assortiment
veel keus zowel voor dames als heren

Aanbeveling
gedaan aan familie en vrienden diversen hebben ook al besteld

Extra toelichting
veel keus en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wirokoba 26-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Site is overzichtelijk en gemakkelijk te vinden en te bewerken

Service
Lekker snelle reactie en levering maken duidelijk waar wat ze beloven

Assortiment
Zeer uitgebreid en goed geprijst

Aanbeveling
Alles wat hierboven staat waarom ik deze site zou aanbevelen, betrouwbaar, snel en klant vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Pf. 25-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vandaag besteld, morgen in huis

Service
keurige communicatie inzake orderverloop

Assortiment
alles wat ik wens is beschikbaar

Aanbeveling
Volgende keer weer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keescirkel 22-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
thuis uitzoeken wat je wilt en de volgende dak keurig bezorgd

Service
altijd op tijd goed verpakt

Assortiment
ik vind dingen die ik in een gewone parfum zaak niet vind

Aanbeveling
makkelijk en goed spul tegen concurrente prijzen

Extra toelichting
ik heb bij elk antwoord gemotiveerd lees dat maar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

larissa1997 21-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
overzichtelijk en makkelijk

Service
s'middags besteld volgende dag al op afhaal punt .

Aanbeveling
gewoon betrouwbaar en netjes. omdat ik het bedrijf nog niet kende heb ik de eerste keer gebruik gemaakt van afterpay. gewoon als garantie voor mezelf. Was dus niet nodig geweest

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

donjames 20-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ruime keus en aantrekkelijk geprijsd.
Snelle en correcte levering.

Service
zeer goede service. je word goed op de hoogte gehouden van de voortgang.
Ze staan open voor suggesties. In mijn geval is er zelfs gebruik gemaakt van een door mij gegeven suggestie.

Assortiment
Heel groot assortiment. Kom zelf uit de parfumeriewereld en zie dat ze zelfs producten hebben die langs de normale reguliere weg al lang niet meer leverbaar zijn

Aanbeveling
Inmiddels heb ik het in mijn vrienden- en familiekring al rondgebazuind.Ik zal een ieder die met mij over parfum of huidverzorging praat zeker deze winkel aanraden.

Extra toelichting
Gebruik deze geur al sinds de lancering in 1998. Nog steeds mijn lievelingsgeur en krijg veel komplimenten. De winkel vind ik super, ze doen hun naam dus eer aan. Een snelle levering, goede begeleiding en een correcte aflevering. Zelf kom ik uit de parfumeriewereld en het verbaast me wat een enorm assortiment ze hebben. Zelfs enorm veel producten die op de gewone reguliere manier al heel lang niet meer leverbaar zijn. Wat ik leuk vind is dat ze open staan voor suggesties. In mijn geval is een door mij gegeven suggestie zelfs verwerkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvgestel 14-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker vanuit je eigen stoel,niet naar de drukke winkels

Service
snel en juist bezorgd

Assortiment
ruim assortiment,jammer dat ze bij de haarartikelen geen keune verkopen

Aanbeveling
bij iedereen die het horen wil

Extra toelichting
voor de rest geen motivatie nodig toch,de cijfers geven mijn mening al weer.;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda Wuyts 13-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan2015 13-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,2

Gemak
Je kan gemakkelijk bestellen

Service
Het lijkt een hele goede klantenservice. Je kan er gratis naar toe bellen en er wordt snel gereageerd op e-mails. Je wordt echter niet "echt" geholpen. De antwoorden die ik kreeg had ik al verwacht want deze zag ik ook bij een andere review staan. Uiteindelijk heb ik genoegen moeten nemen met 75%. Anders had ik een nep geurtje. Hun denken mij zo de mond te kunnen snoeren maar ik heb in ieder geval 1 partij bereid gevonden om dit uit te gaan zoeken. De publieksprijs is "echt" verdiend maar dat is het moeilijke met een geurtje, dat is geen moment opname. Dus dat ze deze winnen snap ik wel want de service lijkt super maar uiteindelijk word je bedonderd waar je bij staat

Aanbeveling
- niet volledig echte geur (geur na 2 a 3 uur uitgewerkt hoeveel je ook maar gebruikt)
- goede klantenservice maar je wordt niet "echt" geholpen
- compensatie van 75% voor aangebroken eau de toilette (lijk coulant maar is dit niet voor een niet volledig echt product)
- geven zelf reviews! zie data van reviews.
- de paar negatieve reviews geven het bedrijf goed weer!!
- product goedkoop, "behulpzame" klantenservice en goede voorstellen van hun kant, dus ja dan win je de publieksprijs want geur ruikt op eerste oog goed maar daarna?! Je kan hele discussies houden of de geur goed is of niet maar het is alleen met feiten te onderbouwen vanuit een laboratorium. Waarom wordt niet aangeboden om het naar de fabrikant terug te sturen? Ze "lossen" alles zelf op en spelen geen verstoppertje. Dit is dan ook de valkuil want alles lijkt hierdoor perfect en ik ging bijna aan mezelf twijfelen maar je wordt toch echt afgescheept met een niet volledig echt geurtje

Extra toelichting
Het lijkt allemaal zo goed, zeker met een publieksprijs op zak maar je wordt bedonderd waar je zelf bij staat, althans dat is mijn mening. Dure geur (volgens hen zomergeur) is na 2 a 3 uren uitgewerkt. Ze geven zelf hoge cijfers aangezien er op sommige dagen wel heel veel positieve reviews zijn. Ze zullen ook hierop wel reageren want dat doen ze op meerdere negatieve reviews en willen daarmee aantonen dat ze een zuiver bedrijf zijn. Want dat is wat dit bedrijf doet: goed bereikbaar zijn, goedkoop zijn en goed "meedenken" maar aan het eind staat de klant met lege handen of is het enkele tientjes lichter!!

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

anneliesv15 13-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Pakketje wordt netjes verpakt aangeleverd.

Extra toelichting
Prima winkel, ik ga hier vaker bestellen. Tip: Zou erg leuk zijn als er ook een monster bij zat van een ander parfum zoals ze dat bij andere parfumwinkels doen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

pdgb 12-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zelfs voor een digibeet heel gemakkelijk

Service
top, zelfs aan de telefoon waar vind je dat nog in deze tijd

Assortiment
ik kon geen ontbrekend geurtje vinden

Aanbeveling
als ik tevreden ben, is een ander dat zeker

Extra toelichting
alles is goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

icecreamxj 12-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Groter assortiment dan fysieke winkels , snelle levering dicht bij huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk van de Water 11-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Artikelen goed te vinden en te selecteren. Interactieve deel van de website is uitstekend verzorgd.

Service
Goede correspondentie via e-mail en zeer snelle levering.

Assortiment
Zeer ruim assortiment tegen lage prijzen.

Aanbeveling
Absolute aanrader voor iedereen die gemakkelijk en goedkoop een geurtje wil aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rb1 08-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Probleemloos bestellen, volgende dag in huis

Assortiment
Zelfs geuren die normaal niet meer te krijgen zijn, in overvloed beschikbaar voor sterk concurrerende prijzen. Zelfs goedkoper dan in de belastingvrije landen.

Aanbeveling
Gemakkelijk, goedkoop, snel en enorm assortiment, perfect verpakt, originele geuren

Extra toelichting
gewoon perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K Kuiper 08-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
het bestellen ging vrij makkelijk bestelling kon ik volgen via internet en het was op de afgesproken binnen.

Assortiment
Graag zou ik een iets ruimer assortiment willen zien bijvoorbeeld de dames geuren van Boss en dan voornamelijk Orange

Extra toelichting
Het was voor mij de eerste keer dat ik via Superwinkel iets bestelde, ben tevreden met het produkt en de snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

terrorgirl91 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sckorringa 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, veel info over de geuren, prettig dat er reviews te lezen zijn over de geuren.

Service
Goede info over verzending en levering.

Assortiment
Erg groot assortiment, veel geuren die in de winkels niet meer staan.

Aanbeveling
Prijzen aantrekkelijk, snelle levering, goede communicatie, uitgebreide en overzichtelijke site

Extra toelichting
Prijzen aantrekkelijk, snelle levering, goede communicatie, uitgebreide en overzichtelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.J.C.van der Salm 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
in een paar klikken geregeld

Service
ik kreeg een mailtje dat het bij de post was aangeboden. Voor mij een teken dat het de volgende dag zou komen.

Assortiment
zeer ruime keuze!

Aanbeveling
ziet er goed en betrouwbaar uit

Extra toelichting
snelheid. keuze. en prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bepsakee 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je hebt het makkelijk besteld en betaald en de snelheid van bezorgen top!

Service
Zie motivatie hierboven

Assortiment
Na lang zoeken het luchtje van mijn vrouw gevonden die in de winkels nergens meer te koop is dus mijn vrouw heel blij gemaakt met Kerst

Aanbeveling
Ben niet van het aanbevelen maar als ze er om vragen dan zal ik altijd zeer positief zijn over deze site en dan moet ze zelf maar kijken of ze hier naar toe gaan

Extra toelichting
Het gemak en zekerheid van levering verder eigenlijk geen negatieve ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rosita j 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
je bestelt vanuit je luie stoel, gemakkelijker kan niet.

Service
uitstekende service.

Assortiment
niet alles is te bestellen, maar het assortiment is goed.

Aanbeveling
in hoge mate aan te bevelen.

Extra toelichting
3 dagen voor Kerst besteld en tóch ruim op tijd binnen. Het product is gemakkelijk te volgen, je weet precies wanneer het binnenkomt. Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

steunzolen 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Webshop werkte prima. Makkelijk en overzichtelijk shoppen

Service
Netjes zoals vermeld de volgende dag bezorgd.

Assortiment
Voor datgene wat ik besteld had was een ruime hoeveelheid aan keuze.

Extra toelichting
Duidelijke website en maakt de beloftes meer dan waar. Aanrader om uw producten te kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vopstal 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
alles correct en snel geleverd, voor de feestdagen nog op tijd in huis

Assortiment
zeer ruim assortiment, ook zaken die je quasi nergens meer kan vinden

Extra toelichting
snel en correcte levering, goede prijs jammer van de verzendkosten, zouden mogen vervallen boven een bepaald bedrag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shirls88 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke instructies op de website qua bestellen, account aanmaken etc.

Service
Super snelle service, via mail/ track en trace en de volgende dag al binnen!

Assortiment
Luchtjes die ik zocht, waren allemaal aanwezig...

Aanbeveling
Zeer tevreden

Extra toelichting
Gemakkelijk, snelle service, betere prijzen dan andere online parfumeries

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cahabwim 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Duidelijke site. Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

doubleuken 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snel en goedkoper!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D8X11 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk, geen verborgen voorwaarden etc.

Service
Supersnel geleverd ondanks de kerstdrukte.

Assortiment
War we zochten was leverbaar voor prima prijsjes.

Aanbeveling
Absoluut uitsluitend positief.

Extra toelichting
Het door mij gezochte product is moeilijk bij de gewone drogist te vinden. Ook bij de speciaalzaak is het nauwelijks te vinden. Het zoeken op de website was erg makkelijk en veel sneller dan in de volle rekken in de winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jardara 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De site is overzichtelijk verdeeld.

Service
Vanaf bestelling tot aflevering is mijn bestelling vlot verlopen.
Rondom Kerst wel mijn bestelling 1 dag later ontvangen, maar gelukkig op tijd.

Assortiment
Veel keuze aan merken en redelijk geprijsd.

Aanbeveling
Parfumsuper zit inderdaad vaker onder de winkelprijs.

Extra toelichting
Ik vind het een goed winkel en niet duur en ik zal daar vaker bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ingeling1 04-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Super vlot en fijn dat de levering in een postpunt was kort bij thuis, en super goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wewaller 02-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Het was makkelijk zoeken op de site, het product was razendsnel besteld en de volgende dag al in huis. Super!

Assortiment
Hier heb ik een bijzonder parfum gevonden dat nergens anders te koop is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ladybalou 02-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snel gevonden wat ik zocht

Service
snelle levering

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
heel zeker, heb ik al gedaan

Extra toelichting
vooral snelle levering en dat een dag voor de kerst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hellraiser542 31-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online uitzoeken en snel geleverd.

Service
Snelle levering. Mooi verpakt.

Assortiment
Mannengeuren kon beter.

Aanbeveling
Snelle levering. Goede service.

Extra toelichting
Overall een goede winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marjorie233 31-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij 5 sterren of minder is een motivering verplicht. Gebruik hiervoor minimaal 50 tekens.

Extra toelichting
Goede service snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

demihardenbol 31-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
De volgende dag netjes geleverd.

Assortiment
Genoeg keuzes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martus93 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

babssmit 29-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
super snelle levering, keurig verpakt

Assortiment
veel keuze tegen een zeer scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Clementine 65 29-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Wat meer moet je zeggen als je alles een tien geeft. Bovendien zijn de prijzen ook fantastisch laag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ikwe79 26-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Helemaal geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

girlsgobarefoot 23-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het bestellen was erg makkelijk en duidelijk. Het luchtje was makkelijk te vinden en er stond een duidelijke beschrijving bij.

Service
Ik had een vraag over de prijs van de parfum en ik werd netjes en goed geholpen. Ik kreeg een duidelijk antwoord en de vrouw aan de telefoon was erg behulpzaam

Assortiment
Sommige luchtjes worden helaas niet aangeboden maar toch is de keuze erg groot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

margreetrensel 23-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Prima verzorgd. Zou leuk zijn als er net als bij een parfumerie een of enkele monstertjes aan de bestelling worden toegevoegd om andere geuren te proberen.

Extra toelichting
Ik ben niet bekend met een fysieke winkel van parfumsuper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thokal52 22-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk en snelle levering

Service
snelle levering en prima prijs / kwaliteitsverhouding

Assortiment
meest gangbare geuren zijn prima beschikbaar tegen concurrerende prijzen

Aanbeveling
snelle levering tegen concurrerende prijzen

Extra toelichting
snelle levering en prima prijs / kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Resie hendriks 22-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt het thuis gemakkelijk bestellen.

Service
Via de site / mail kun je je bestelling volgen.
Het afleveren gebeurde exact op de tijden die gemeld staan.

Assortiment
Uitgebreid assortiment wat in andere shops niet te verkrijgen is.
De prijzen zijn goedkoper dan elders.

Aanbeveling
Je kunt uitgebreid zoeken naar artikel die je nodig hebt.
Het staat duidelijk op naam.

Extra toelichting
In deze shop hadden ze het artikel wat ik in geen enkele winkel meer kon kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henrisch 18-12-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
je bestelt en krijgt een bevestiging ook wanneer het verzonden wordt, maar ja dat is bij bijna elke webwinkel zo, dus niet heel byzonder

Service
zie gemak

Assortiment
genoeg keuze voor zover ik kon zien.

Aanbeveling
ik heb een flesje hugo boss gekocht en dit keer een andere variant dan die ik normaal heb. Onlangs kreeg ik een proefverpakking (hugo, groene doosje) maar ik twijfel of dit nu wel de zelfde geur is zeker nu ook ook andere reviews gelezen heb hier. Ik zal binnenkort nog eens naar de winkel gaan om een tester uit te proberen, tot nu toe krijgt parfumsuper het voordeel van de twijfel

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

irijen 18-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mede door de gebruiksvriendelijke, overzichtelijke website makkelijk te bestellen

Service
Beoordeling gerust een 10! Wat men zegt wordt ook gedaan: vandaag bestellen, morgen in huis.

Aanbeveling
Gezien mijn bevindingen, zeker aan te raden aan anderen!

Extra toelichting
Ben zeer tevreden! Ben zelf echter iets te snel geweest met bstellen nu tijdens de feestdagen, omdat nu tijdens de feestdagen diverse geuren voor bijna exact dezelfde prijs worden aangeboden maar dan met bodylotion! Jammer voor mij, doet echter niets af aan de perfecte service en levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LGroot 18-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Vele malen goedkoper als in de gewone winkel. Snelle levering, duidelijke informatievoorziening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liesjeboekdrukker 17-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alleen even kijken wat er als aanbieding is

Service
Snelle afhandeling
Levering de volgende dag

Assortiment
Alles wat ik gebruik is in voorraad

Aanbeveling
Ben zeer tevreden

Extra toelichting
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisabeth e 17-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Het bestellen van parfum via pafumsuper.nl heeft mij enorm veel geld bespaard en binnen twee dagen had ik de bestelling al in huis. Ideaal voor een last minute cadeau!

Extra toelichting
Zeer uitgebreid assortiment aan parfums tegen zeer scherpe prijzen! Het bestellen van parfum via pafumsuper.nl heeft mij enorm veel geld bespaard en binnen twee dagen had ik de bestelling al in huis. Ideaal voor een last minute cadeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

icsfox 16-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super eenvoudig, snel en goede snelle levering

Service
Alles perfect

Assortiment
ruime assortiment, voor iedereen wat wils

Aanbeveling
ben alleen maar positief dus daarom

Extra toelichting
Ik vind alles super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

katleen2580 16-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snelle levering

Service
Heel correct

Aanbeveling
Geen minpunten

Extra toelichting
Zeer goede website. Levering stipt en correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

akis.s 15-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Erg gemakkelijk als je weet welke parfum je wilt bestellen en ook nog eens een stuk goedkoper dan in de fysieke winkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews