superwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 2089 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over superwinkel.nl.

superwinkel.nl stelt zich voor

Superwinkel.nl is de grootste en voordeligste online winkel in parfum, verzorgingsproducten, make-up, horloges, sieraden, haarproducten en speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis (mits op voorraad). Wij leveren uitsluitend A-merken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 508 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pim E 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vlot het product dat ik wilde gevonden op de situatie.

Service
Goede vlotte levering

Assortiment
Breed aanbod van producten. Ook veel producten die op elkaar lijken maar in andere inhouden/hoeveelheden te koop zijn.

Aanbeveling
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bas van de beek 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super snelle levering en goede kwaliteit luchtjes. Nooit problemen gehad.

Service
Prima!

Assortiment
Niet elk luchtje is aanwezig maar het aanbod is nog steeds goed. Weet niet of jullie aan elk luchtje kunnen komen.

Aanbeveling
Top! Ik raad het aan iedereen aan om hier het luchtje te halen.

Extra toelichting
Top dat jullie nu ook annayake tomo voor mannen hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

monique 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had mijn parfum eigenlijk in de winkel willen kopen waar deze rond de 74 euro zou kosten maar het artikel was niet op voorraad. ze adviseerden mij het via hun website te bestellen. ik kreeg daarvoor een kortingsvoucher van 5 euro die ik mocht inwisselen. tijdens het zoeken stuitte ik toevallig ook op superwinkel.nl waar exact dezelfde parfum geprijsd stond voor bijna meer als 40 euro goedkoper. Dacht ik ga dit uitproberen. besteld, volgende dag al in huis en echt exact hetzelfde product! Dus voor mij geen andere winkel meer als superwinkel.nl voor bestelling van parfum! Ontzettend tevreden en zo zie je maar weer.. wat je toch veel voordeel kunt behalen door even het internet te bekijken ipv in de winkel te kopen. Voor mij krijgen ze een dikke elf als dit mogelijk was geweest!

Service
snelle levering

Assortiment
mijn parfum wat ik zocht is bijna niet te verkrijgen in de winkel maar bij superwinkel stond deze er gewoon bij!

Aanbeveling
Gewoon goed assortiment en zeer betrouwbaar en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karin 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gewoon bestellen en de volgende dag aan huis bezorgd!

Service
bezorgd zoals beloofd!

Assortiment
misschien iets goedkopere verzorging en make-up zoals louis widmer enz.

Aanbeveling
bezorgd zoals beloofd, aantrekkelijke prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

antonia1956 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel gevonden wat ik zocht

Service
snelle levering

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
makkelijk zoeken , vinden en veel keuze. ook achteraf betalen is echt fijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJ 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
je hoef de deur niet uit

Service
De volgende dag in huis

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Ja het is een stuk goedkoper

Extra toelichting
Ben tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kon het product makkelijk vinden

Service
Om 15.30 besteld dezelfde dag nog verstuurd

Assortiment
Hermes is vrij exclusief en dan ook nog de navulling kunnen bestellen is dus top

Aanbeveling
Bestelgemak (niet meer naar de stad), snelle levering flinke korting (die de Bijenkorf niet meer geeft) en mogelijkheid op postkantoor naar keuze af te halen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles goed te vinden op de site

Assortiment
Echt heel veel te vinden

Aanbeveling
Snelle levering en goed verpakt. En het belangrijkste bijna nergens goedkoper, zeker de parfum niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzichtelijke site

Service
Contact gehad met klanten service en werd snel en vriendelijk geholpen

Assortiment
Hebben zelfs parfums die je in de winkels niet kunt krijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

esluiter 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles te vinden.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Geweldig zowel voor Man en Vrouw

Aanbeveling
Al vaker wat besteld tot nu toe geen problemen. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.pronk 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden wat je zoekt en erg overzichtelijk

Service
Snel besteld, betrouwbaar en snel geleverd

Assortiment
Ik zocht een luchtje voor mijn vriend en gelukkig hadden ze die! Er staat zoveel meer op helemaal super!

Aanbeveling
Ik ben niet snel van parfum via internet maar via Superwinkel ga ik zeker vaker bestellen erg betrouwbaar en volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RianHSmit 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Assortiment
Werkelijk alles wat ik zoek qua parfum of eau de toilette hebben ze.

Aanbeveling
Goede en snelle service en goedkoper dan in de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaver04 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Alles is overzichtelijk, vooral wanneer je iets specifiek zoekt. Fijn!

Assortiment
Er is veel keuze en daardoor komen bestellingen ook aan op het moment dat door Superwinkel aangegeven wordt.

Aanbeveling
Ik bestel hier regelmatig en heb altijd goede ervaringen.

Extra toelichting
Van alle bestellingen die ik gedaan heb, is er geen die niet aan mijn verwachting voldeed. Het is goedkoper dan in de winkels, scheelt soms dertig euro per item. Dus en goedkoper, goede service, ruime assortiment en makkelijk.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Celia Lorenzo 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel snel besteld

Service
Heel snel geleverd maar niet op het aangegevend address (misschien te vroeg in de dag)

Assortiment
Ik kon spijtig genoeg niet alles vinden

Aanbeveling
Heel simpel te gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

robbie1961 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
kon gelijk vinden wat ik zocht

Service
heb weing hoeven te doen

Assortiment
is ruim genoeg

Aanbeveling
is makkelijk om iets snel te hebben

Extra toelichting
kende de geur, dus wilde hem weer hebben, gebruikte hen 25 jaar geleden al

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

monique van tol 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Ik vond meteen wat ik wilde en kon gemakkelijk mijn bestelling doen

Service
De bestelling was zoals afgesproken op tijd bezorgd

Aanbeveling
Iets wat goed werkt kun je aanbevelen.

Extra toelichting
Het goed, want het werkt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BBroekhof 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
makkelijke website

Service
volgende dag binnen

Assortiment
Er mogen wel meer merken te bestellen zijn.
Ik hou van Trésor van Lancôme, maar helaas
niet te bestelling via jullie. Jammer.

Extra toelichting
Zie eerder commentaar

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Freddy Verbruggen 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen

Service
Zeer snelle levering

Extra toelichting
Makkelijk bestellen Scherpe prijs Zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VDelphine 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Het pakketje is heel mooi ingepakt, waardoor ik al niet kan wachten om het af te geven. De korting was echt geweldig en het pakje was snel geleverd.

Assortiment
Zo goed als alle parfums zijn beschikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

greethag 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Besteld en geleverd zoals beloofd! Meer moet je toch niet hebben.

Assortiment
Ik vond direct wat ik nodig had zonder onnodig door talloze pagina's te gaan. Het assortiment is groot, maar de zoekmachine doet zijn werk echt goed.

Aanbeveling
Ik heb jullie ondertussen al aanbevolen aan vrienden, en ook aan de vriendinnen van mijn dochter. Iedereen is even enthousiast.

Extra toelichting
Alle bovenstaande motivaties kunnen gemakkelijk hier geplaatst worden. Jullie online winkel is handig, gemakkelijk en wordt geleverd zoals beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JEANSKE 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
heel vlot

Service
suppersnele levering

Assortiment
missen enkele parfums (armani)

Aanbeveling
prijs kwaliteit = super
snelle afhandeling

Extra toelichting
Site is klantvriendelijk - echt goeie prijzen - service en afhandeling zijn super !!! nu nog een groter aanbod en alles is ok - kijken ook steeds naar de aanbieding van de dag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vonklc 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en eenvoudig besteld en afgehandeld

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Snel en eenvoudig besteld en afgehandeld, snel bezorgd

Extra toelichting
Snel en eenvoudig besteld en afgehandeld, snel bezorgd. Gemak dient de mens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

morganna1 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Handige en overzichtelijke site.

Extra toelichting
Duidelijke site met een groot assortiment aan vrij scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

houwie66 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Snelle correctie reacties zowel bevestiging van het bestelde alsook de levering

Assortiment
Mag naar mijn mening nog meer krijgen in het assortiment

Aanbeveling
Zéér correcte behandeling..
Maakt waar wat men zegt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ELRolleman 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Site is overzichtelijk, de producten zijn makkelijk te vinden.

Service
Je wordt van alles goed op de hoogte gehouden, status van de afhandeling. Snelle levering.

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteit verhouding en prima service.
De naam is zeker van toepassing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Conniemamarazzi 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site en makkelijk om iets te bestellen

Service
Snel reacties per email van wanneer het verstuurd is en wanneer het thuis aankomt per TNT

Aanbeveling
Goedkoop in zijn artikelen, ik heb Chloé 75ml bestelt dat koste hier 65€ en in de winkel waar ik het wou kopen 99€
Super snelle levering, gewoon in 1 woord TOP service.
Voor 21:30 besteld en de volgende dag had ik het in huis.

Extra toelichting
Goedkoop Snelle levering Snelle reacties per email

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jean monaco 30-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,5

Service
snelle en correcte levering

Assortiment
omvangrijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard M. Lammers 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en duidelijk op te zoeken en te bestellen.

Service
Goede info volgend op de bestelling en keurig op tijd geleverd. Vooral handig de bestelling op te halen bij 'n service punt. Behoef je niet thuis te zijn en loop je de levering niet mis.

Aanbeveling
Zie hiervoor bij Gemak en Service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

irma stevelink 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super makkelijk om een bestelling te plaatsen en alles is erg overzichtelijk.

Service
Levering zoals afgesproken.

Assortiment
Prijs is altijd lager dan op andere sites. Veel voorradig. Erg prettig.

Aanbeveling
Al meerdere keren gedaan. Prijs en kwaliteit zijn erg goed.

Extra toelichting
Ik heb inmiddels vaker wat besteld bij superwinkel en nog nooit is er iets geweest wat niet te voorzien was. Fijne en overzichtelijke site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

parfumflesje 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Service
zeer snelle bezorging

Assortiment
wat ik niet in winkel vond hebben jullie

Aanbeveling
ideaal voor werkenden vanuit je stoel bestellen

Extra toelichting
al tijden op zoek naar een merk parfum en jullie hebben het gewoon. Super!!

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

nikivanderpalen 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Heerlijk geurtje, goed prijs/kwaliteitsverhouding, snelle levering, overzichtelijke website

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

loepitoeken 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ideaal, uw favoriete parfum bestellen vanuit de zetel

Service
wij hebben onze bestellingen altijd al op afgesproken dag gehad

Assortiment
groot assortiment en voor ons persoonlijk alle parfums die wij graag hebben vinden we steeds terug

Aanbeveling
hebben we al gedaan, waarom meer betalen als het anders kan?! En zullen we in de toekomst nog doen!!

Extra toelichting
Wij vinden tot nu toe alles goed en zijn al steeds heel tevreden geweest zowel qua aanbod, prijs en het ontvangen van de bestelling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wimalie 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Makkelijk, snel en goedkoop!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eveline Euser 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel erg makkelijk, duidelijke website en prijzen.

Service
Voor een kleine vergoeding kan je je parfum ook in laten pakken in cadeaupapier.
Het zag er heel feestelijk uit en is zeker een aanrader!

Assortiment
Groot assortiment, genoeg keus en niet duur!

Aanbeveling
Ik ga zeker Superwinkel aanbevelen en ik ga er zelf zeker weer kopen!

Extra toelichting
Serious; alles is goed aan deze winkel! Heel groot assortiment en niet duur! Het parfum was mooi verpakt (ik heb van de cadeauverpakking service gebruik gemaakt. Snelle levering. Fantastisch en graag tot de volgende keer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dny-79 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site heel duidelijk.

Service
Voor 21.30 zekker volgende dag thuis al 3 keer besteld altijd op tijd thuis en aan een goed prijs.

Assortiment
Ik koop parfum op superwinkel en ze hebben de laatste frangance aan een goed prijs

Aanbeveling
Voor de prijs .

Extra toelichting
Heel duidelijk site voor iets te zoeken, voor 21.30 bestelen volgende dag thuis, prijs en ook heel belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J53 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is duidelijk.

Service
Toe ik laatst een bestelling had gedaan, werd ik gebeld of die bestelling ècht de bedoeling was.

Assortiment
Zeer ruime keuze voor prettige prijzen.

Aanbeveling
Er is nog nooit iets fout gegaan bij mijn bestellingen.

Extra toelichting
Ik kan niets negatiefs bedenken. Je wordt van a tot z keurig op de hoogte gehouden van het verloop van je bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

solymar 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is duidelijk en ik kon de producten makkelijk vinden en afrekenen.

Service
Tot heel laat in de avond kunnen bestellen en de volgende dag conform afspraak bezorgd.

Assortiment
Er is meer dan voldoende keuze in de producten die ik wil hebben.

Aanbeveling
Overall gezien zeker een goede aanrader voor een ander om op de website te bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lavolpe1955 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Prijs en het gemak van snelle levering

Extra toelichting
Goede ervaring met snelle levering en de prijs kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janneman43 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te vinden wat je nodig hebt

Service
alles op tijd geleverd zoals geschreven stond

Assortiment
heel ruim te veel om op te noemen

Aanbeveling
goedkoop en snel in huis

Extra toelichting
alles is er goed dus ja geen klachten er over

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jokemagielse 05-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
niet naar een winkel maar gewoon thuis bestellen

Assortiment
Veel verschillende artikelen, grote keuze

Aanbeveling
alle artikelen beneden de winkelprijs

Extra toelichting
prettig en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann Van Hemelen 05-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is makkelijk om thuis alles rustig te bekijken en niet onmiddellijk te moeten beslissen.

Service
Je wordt verwittigd wanneer je pakje is aangekomen.

Assortiment
Een heel groot aanbod, ik vind er steeds mijn ding.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden, dus....

Extra toelichting
Het is zeer handig om online te winkelen. Je hebt plots iets nodig, je moet werken en hebt geen tijd meer om nog vlug naar de winkel te rijden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Belle-amie 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
bestelling verliep flitsend

Service
prima afhandeling

Aanbeveling
heb hier nu voor de tweede keer besteld, dus spreekt voor zich

Extra toelichting
je moet wel goed op de prijzen letten, want dat fluctueert nogal (scheelt soms wel 10 euro). Ik probeer natuurlijk altijd op het goedkoopste moment te scoren!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pjotter63 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
vandaag besteld morgen ophalen bij AH

Assortiment
uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daanhk 03-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prettige website

Extra toelichting
Zeer snelle levering en lage prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

manull 21-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zo simpel werkt het allemaal

Service
Perfect

Assortiment
Had graag iets groter assortement parfums gezien

Aanbeveling
Nette prijzen slelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Debbie65 16-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede overzichtelijke site

Service
Had de volgende dag mijn bestelling al in huis :)

Assortiment
Veel keus dus voor ieder wat wils

Aanbeveling
Ik heb hem al aanbevolen, ben dik tevreden over deze site en service

Extra toelichting
Superfijn om vanuit huis je bestelling te plaatsen en snel bezorgd te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cat-harina 16-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
veel keus, snelle levering

Assortiment
Is zeer groot

Extra toelichting
Scherpe aanbiedingen, bestelgemak en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

victorlode 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Perfect - zeer gemakkelijk te bestellen.

Service
Geen probleem. Alles onmiddellijk geleverd !

Assortiment
Vrij groot assortiment, practisch alles is verkrijgbaar, buiten enkele uitzonderingen.

Aanbeveling
Zeer snelle levering. Er interessante prijzen.

Extra toelichting
1. De eerste levering "Gucci Guilty Black pour homme" was perfect. Tijdige aflevering (gezien besteld voor het weekend). 2. Tweede levering "Very irresitible" uitstekend op tijd : vandaag besteld 's anderendaags afgeleverd. EEN BELANGRIJKE OPMERKING over de 2de levering : Het flesje was voor een deel leeggelopen (ongeveer 2 cm van de inhoud). Bij het openen van de verpakking was de geur zeer goed te merken. Kan daar wat aan gedaan worden ? Of moet ik dat flesje (dat ondertussen in gebruik is door mijn vriendin) teruggestuurd worden ??? Met dank voor het goede gevolg. ordernummer 1ste levering : 405098 ordernummer 2de levering : 408520

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fran68 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie website die ook goed werkt

Service
Snelle levering, origineel product en vele malen goedkoper als elders.

Assortiment
genoeg op voorraad

Aanbeveling
Na vele webwinkels te hebben bezocht is deze nu mijn webwinkel voortaan

Extra toelichting
Eerlijk en geen scam, daar zijn er tegenwoordig te veel van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frans.lemmers 13-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
aangekochte werd prima op tijd, netjes verpakt en van goede kwaliteit afgeleverd; zoals ik dat graag wil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews