superwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,3 Lees 2599 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over superwinkel.nl.

superwinkel.nl stelt zich voor

Superwinkel.nl is de grootste en voordeligste online winkel in parfum, verzorgingsproducten, make-up, horloges, sieraden, haarproducten en speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis (mits op voorraad). Wij leveren uitsluitend A-merken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 554 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hugo 27-12-2017 Via de website gekocht

Prima afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en correcte levering. En de prijs is zeer voordelig. Netjes verpakt tegen mogelijke beschadigingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AdBC 27-12-2017 Via de website gekocht

Super winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heldere fijne site met een ruim en divers aanbod, en goede aanbiedingen. Plus de beloofde snelle levering. Mijn favoriete parfum bijvoorbeeld kan ik in winkels niet meer vinden, maar superwinkel levert het gewoon wel, top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose Tilburgs 26-12-2017 Via de website gekocht

zoals beschreven levering prima

Algemene score

8,0
De shop biedt voor ieders portemonnee een uitgebreide keuze in cadeauartikelen, of om jezelf een lekker te verwennen !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cover 25-12-2017 Via de website gekocht

Goed, snel en niet te duur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, makkelijk te bestellen en betalen. Verzending ging redelijk maar dat lag meer aan DHL. Verder alles naar wens.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dekker 25-12-2017 Via de website gekocht

Prima levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hier verkopen ze een parfum (die mijn schoonmoeder al jaren gebruikt maar zelf nergen kan vinden ) die in de winkel niet te koop is. Bij Douglas is dez wel online te bestellen, maar dan is het zelfde flesje ineens 20 euro duurder.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 25-12-2017 Via de website gekocht

Snel en voor een leuke prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel regelmatig via Superwinkel.nl parfum. De levering is altijd snel en de prijs is vriendelijker dan bij andere parfumerwinkels.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herbert 22-12-2017 Via de website gekocht

Veel keuze / goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site waar alles op stond was overzichtelijk en duidelij daarnaast kon je snel de bestelling plaatsten en online kreeg ik de bon en de bevestinging met daarbij een telefoon nummer voor als er nog vragen waren. Top geregeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne Mente 22-12-2017 Via de website gekocht

Prima en snelle service.

Algemene score

10,0
Snelle levering en een stuk goedkoper dan in de winkel. Zeker aan te bevelen. De parfum die ik heb gekocht van 50ml was nog goedkoper als 30ml bij Douglas

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 22-12-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service! Snel en zonder rompslomp.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Sorry mijn vorige beoordeling was niet voor jullie bestemd, Ik hem meerder dingen besteld en er stond niet bij wat ik bij jullie gekocht had dus ik heb me vergist in een andere product wat ik nog niet binnen heb.
Ik zou jullie zeker aanbevelen, goede prijzen en snelle levering! Geen gedoe maar duidelijk en nette levering, ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van Superwinkel 22-12-2017

Hoi Ellen,

Gelukkig, goed om te horen dat je wel tevreden bent. Veel plezier van de bestelling!

Superwinkel

Reageer

richard 22-12-2017 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de winkel is overzichtelijk ,,en alles is makkelijk te bestellen ,,en de bezorgen en verpakking was ook erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sofie 22-12-2017 Via de website gekocht

Gemakkelijk en snelle webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het product kende ik al maar de webshop had ik nog nooit gebruikt. De aankoop was snel en gemakkelijk te doen en de levering was snel en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mia Cooreman 21-12-2017 Via de website gekocht

Correcte en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en correcte service. Alles erop en eraan! Heel snelle levering.
Ik zou deze website aan iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeannette oskam 20-12-2017 Via de website gekocht

vlugge levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goedkoper dan ergens anders en snelle levering dus erg gemakkelijk en erg klantvriendelijk dus zal ik het weer doen en andere het aan bevelen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Donker 20-12-2017 Via de website gekocht

goede service soms scherpe prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
scherpe prijzen, betrouwbare dienstverlening. leuke aanbiedingen. zou een 9 of 10 verdienen als je ook sampels/proef producten in je pakket zou krijgen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Aysu 19-12-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben dankzij een vlogger op youtube aan jullie site gekomen ben zo tevreden over de contact die jullie hebben met klanten door mails te sturen en de service is super snel ik ga zeker nog een bestelling plaatsen dit keer niet alleen voor een geurtje maar zeker ook andere producten
Zeer tevreden hoop dat het zo blijft !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanne 18-12-2017 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vond het een prima en een overzichtelijke site , snelle en goede service, aan te rade aan iedereen ,

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tevreden klant 17-12-2017 Via de website gekocht

Beloften worden nagekomen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor Superwinkel gekozen vanwege de voordelige prijs. En zoals op de site werd beloofd was de levering idd de volgende dag. Via track&trace werd ik op de hoogte gehouden van de bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 15-12-2017 Via de website gekocht

PERFECT

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik verrichte kortelings 2 bestellingen pet tsn elk een korte tijd. Telkens ontving ik THE REAL PERFUME, géén namaak, en levering was exact op tijd, liep zoals beloofd bij bestelling. Zelfs s avonds, na mijn werkdag, kwam de koerier nog om 18u30 langs, TOP gewoon.
Héél erg dank voor de prima service en mijn volgende bestelling laat niet lang op zich wachten. Groetjes, xxx

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ceuk 15-12-2017 Via de website gekocht

snlle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Juiste artikel kunnen vinden goede vergelijking kunnen maken snelle levering
Ben erg blij met dit artikel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bram Sooijs 15-12-2017 Via de website gekocht

Probleemloos bestellen en ontvangen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede overzichtelijke website eerlijke producten en met goede service.
Ik ga zeker vaker bij Superwinkel bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

W Scheffers 15-12-2017 Via de website gekocht

Matig

Algemene score

4,0
Ik heb een licht gevende halsband XL gekocht.
Deze was bij de eerste keer gebruiken direct kapot.
Bericht gestuurd via Facebook. Moest een email sturen.
Heb ik gedaan werd niet op gereageerd..
Nog een reactie op Facebook gezet kreeg wel reactie.
Mail opnieuw gestuurd.
In de email werd met "je en jij" gecommuniceerd.
Ik vroeg naar een oplossing en er werd op gereageerd met " Heb je zelf iets in gedachte? "
Ik vind het erg onprofessioneel.

De halsband is opnieuw besteld en heb verder geen kosten.
Maar aan stukje professionaliteit kan zeker nog aan gesleuteld worden!!

Ik wacht nu deze halsband af.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 15-12-2017

Beste,

Het lijkt erop dat u deze review bij de verkeerde website geplaatst heeft. Wij verkopen geen lichtgevende halsbanden, maar gelukkig is uw probleem inmiddels al opgelost lees ik!

Met vriendelijke groet,
Superwinkel

Reageer

Angel 14-12-2017 Via de website gekocht

Superwinkel, Afterpay te duur en geen keuze verzendwijze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Heel jammer dat de kosten voor Afterpay bijna 5% van de aankoopwaarde is en er geen keuze is voor de verzendwijze, nu alleen DHL waarom geen 2de partij bijvoorbeeld post? Waarom vraagt u over de verzendwijze, DHL slechte ervaringen en Postnl hier altijd stipt na 15.00 uur. Verder een prima, ja Superwinkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dolores 14-12-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering en top verpakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb hier parfum besteld voor mijn moeder der verjaardag.. was super snel geleverd en mooi verpakt en nog is goedkoop ook ga zeker vaker hier bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 14-12-2017 Via de website gekocht

Correcte afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De op een na goedkoopste voor het product dat ik wenste te kopen, de positieve reviews deden me echter voor Superwinkel kiezen. en dat was dus een goede beslissing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noor 14-12-2017 Via de website gekocht

Super snel geleverd en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zij waren een van de goedkoopste en ik had het product de volgende dag al binnen. Al vaker iets besteld en heel erg tevreden met de service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronald 14-12-2017 Via de website gekocht

betrouwbare webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere website , goede service en snelle bezorging maar vooral betrouwbaar. zij komen na wat ze beloven.Prijs kwaliteit verhouding goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claire 13-12-2017 Via de website gekocht

Uitstekende, zeer snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke website. Gunstige prijs voor een mooi verpakt artikel, zeer snel en in prima staat geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 13-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks de Sinterklaasdrukte levering de volgende dag! Grote sortering producten. Daarnaast goedkoop!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carine nijs 13-12-2017 Via de website gekocht

zeer tevreden over service en levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles was super!
zowel prijs, klantvriendelijke website, levering.
alles mooi verzorgd !
Zeker een aanrader !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l.vugts 12-12-2017 Via de website gekocht

goedkoopste in wat ik zocht

Algemene score

7,0
t enige nadeel was: voor 22.00 bessteld,de volgende dag in huis.........dus niet. hele dag zittenwachten. werdt de dag erop pas geleverd en daar was ik ook niet blij mee,want t pakketje stond gewoon voor de voordeur(was niet thuis). kon meegenomen worden door iedereen....

conclusie : zeg niet iets,als je het niet waar kan maken....

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

JB 11-12-2017 Via de website gekocht

perfecte prijs voor lekkere geur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle correcte levering volgens afspraak een heerlijke geur voor een juiste prijs
dit is echt een aanrader

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

K Biesheuvel 11-12-2017 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

10,0
Prima maar erg irritant dat je na afloop dit gezeur krijgt . Dat heb ik niet als ik het in een winkel koop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc Claessens 10-12-2017 Via de website gekocht

Supergoede service én supergoeie prijzen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles klopt bij superwinkel! De prijs, het ruime aanbod, de levering en de service!
Doe zo verder!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbii 08-12-2017 Via de website gekocht

Super prijs en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs veel voordeliger dan ergens anders.
Zeer snel geleverd!
Het zag er allemaal nog mooier uit dan op de foto.
Zeer blij!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

monique 08-12-2017 Via de website gekocht

snelle levering,goedkoper product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het scheelde mij 20€ op parfum,dus ik ben erg blij. Wel is het aan te bevelen om je aankoop op een andere site te checken omdat het niet altijd voordeliger is om hier te kopen. Maar nogmaals,ik ben zeer tevreden en heb al vaker besteld hier.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Taner Saridogan 08-12-2017 Via de website gekocht

Uitstekende Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supertevreden met Superwinkel.nl. Ik bestel hier al jaren mijn parfums. Altijd voordelig, altijd op tijd en altijd goed. Well Done!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 08-12-2017 Via de website gekocht

een geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer scherpe prijzen snelle levering en een goed product Wat wil je nog meer, het was voor mij de eerste keer maar weet in vervolg waar ik moet zijn.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anna 07-12-2017 Via de website gekocht

Topmerken zeer voordelig en supersnel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was aan het zoeken naar het geurtje Narciso Rodriques Poudree 90 ml en vond deze op Superwinkel.nl ruim 25 euro beneden de officiële verkoopprijs. Daarmee was Superwinkel.nl de voordeligste aanbieder. En niet alleen de prijs was super, ook werd de bestelling supersnel geleverd! Dus met recht een Superwinkel! 👍🏼

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.Smit 07-12-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De laatste bestelling was niet geseald. Dit heb ik ook per mail door gegeven.Er is mij in de toekomst beterschap belooft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christophe 06-12-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Scherpste prijs en snelle levering top!!!
Zeker een aanrader voor iedereen.
Keuze genoeg voor hem of haar is zeker NIET onze laatste aankoop tot binnenkort.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita raemdonck 06-12-2017 Via de website gekocht

Super snel en goedkoper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoper dan gelijk welke winkel en supersnel in huis.
Grote keuze in alle maten en geschenkverpakkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isabelle 06-12-2017 Via de website gekocht

Perfecte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website is zeer duidelijk en overzichtelijk. De bestelde goederen waren perfect verpakt en tijdig geleverd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlous 06-12-2017 Via de website gekocht

Super fijne en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb laatst een luchtje besteld via de website. Een hele fijne en duidelijke website en het cadeau was er de volgende dag al! Mooi ingepakt! Super fijn!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rom 04-12-2017 Via de website gekocht

teleurgesteld

Algemene score

1,0
Na ruim 2 weken eindelijk bestelde mobiel ontavangen.
Nergens bij bestelling een melding dat deze uit Hong Kong moest komen.
Gelukkig via pay pal betaald hen ingeschakeld, nu weer wachten kan wel 3 weken duren

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Rom 04-12-2017

De zegel van het doosje van mobiel was verbroken. zat wel een nieuwe op. en imei code niet te lezen.

Officiële reactie van Superwinkel 04-12-2017

Hoi Rom,

Bedankt voor je bericht! Kun je hierover contact opnemen met onze klantenservice? We horen graag over welke bestelling dit gaat, want dit lijkt niet om een bestelling van ons te gaan.

Superwinkel

Reageer

Yvonne 02-12-2017 Via de website gekocht

Tevreden

Algemene score

8,0
Was goedkoper als waar ik het normaal kocht.
Gemakkelijk snel en de volgende dag al in huis super makkelijk

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

M Roeleveld 02-12-2017 Via de website gekocht

Track en tracé

Algemene score

6,0
Ik heb 26 november een order geplaatst heb tot heden nog steeds geen track en tracé gaat dit wel goed
Ik heb mijn vraagtekens

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Rom 03-12-2017

13 november bestelling geplaatst , geen track & trace code gekregen, na mail toch ontvangen. Toen vertraging in levering, 30 nobember eindelijk het pakket ontvangen. Maar zegel op doos van mobiel was verbroken en een andere erover heen geplakt !!!! i mei code was niet te lezen omdat er ook een sticker overheen geplakt was !!! Geen origenele mobiel denk ik. niet geopend en pay pal ingeschakeld. nu afwachten.....

Officiële reactie van Superwinkel 04-12-2017

Hoi meneer/mevrouw Roeleveld,

Als je hierover contact opneemt met onze klantenservice dan kijken we direct na waar de bestelling blijft!

Superwinkel

Reageer

Katia 02-12-2017 Via de website gekocht

Goed

Algemene score

9,0
Levering was zeer goed en vlug. Had gekozen voor het parfum van hugo boss la vie voor de prijs ik betaal het duurder hier in de winkel. Maar bij mijn eerste gebruik gisteren denk ik toch een verschil te ruiken en er is ook een verschil in flesjes ook al is het dezelfde inhoud enzo?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 01-12-2017 Via de website gekocht

Voldoet helemaal aan verwachting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelde parfum in goede conditie en binnen geinformeerde bezorgtijd/datum ontvangen. Ook de site is overzichtelijk, en maakt het bestellen gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Edwin 30-11-2017 Via de website gekocht

Top horloges.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb er een Armani heren horloge gekocht. 2434. Naar de juwelier geweest om te checken. Het is wat hij zag een echte😃🎉

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Officiële reactie van Superwinkel 01-12-2017

Hoi Edwin,

Bedankt voor je positieve beoordeling. De juwelier heeft het goed gezien, inderdaad 100% origineel! Veel plezier van je horloge.

Superwinkel

Reageer

MoonBoon 30-11-2017 Via de website gekocht

Super site!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede service en ik grijp nooit mis als ik iets wil! Prijs is altijd goed en snelle levering! Topsite.. kan niets anders zeggen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews