superwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2054 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over superwinkel.nl.

superwinkel.nl stelt zich voor

Superwinkel.nl is de grootste en voordeligste online winkel in parfum, verzorgingsproducten, make-up, horloges, sieraden, haarproducten en speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis (mits op voorraad). Wij leveren uitsluitend A-merken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 498 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marielle 29-03-2017 Via de website gekocht

Duidelijke en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De meeste parfums zijn een stuk goedkoper, dan bij andere winkels en ze worden ook nog snel geleverd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerda 29-03-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en snelle levering. Alles keurig verpakt, en dat ook nog voor een prijs die veruit het goedkoopste was. Het scheelde wel 40% met de parfumeriezaak waar ik normaliter kochtend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine 29-03-2017 Via de website gekocht

Goede afhandeling bestelling!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De webshop is makkelijk in gebruik en overzichtelijk. Het bestelproces is vlot te doorlopen en de bestellingsbevestiging e.d. volgens snel. Verzending goed geregeld en ook binnen de beloofde tijd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Hertoghs Wilfried 27-03-2017 Via de website gekocht

perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uurwerk besteld s' middags en de volgende morgend al ontvangen.
De prijs van de Seiko was ook de goedkoopste van het net.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub 27-03-2017 Via de website gekocht

Helemaal perfect, efficiënt en snel! Superwinkel.nl.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omschrijving , gebruiksvriendelijkheid van de overzichtelijke online Shop , levering en niet te vergeten de prijs waren allemaal uitstekend!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas de trein peuterbed 25-03-2017 Via de website gekocht

Snelle reactie maar geen passende oplossing

Algemene score

4,0
Ik heb een peuterbed Thomas de trein besteld bij superwinkel. Het bleek helaas op 2 zeer zichtbare plekken behoorlijk schade te hebben. Gemaild met klantenservice en als reactie een vergoeding van 20 euro aangeboden gekregen of de mogelijkheid om te ruilen. De schade is zeer onaangenaam dat je zelfs de 50% korting niet zou accepteren dus een dag later gemeld dat ik liever wil ruilen of iig een vervangend onderdeel van het bed wil. Hierop is weer snel gereageerd door de korting hoger te zetten op 50 euro of het bed retour sturen want zij hebben dit bed niet meer op voorrad !!

Dilemma !!!!! Man met gebroken arm thuis en ik moet het uitzoeken hoe ik het bed naar de afhaalpunt breng om achteraf met lege handen te staan want zij hebben geen andere bed op voorraad .

Nu heb ik superwinkel om een passende oplossing gevraagd en ook aangegeven dat het niet in orde is om het gewenste product in goede staat niet te kunnen leveren maar wel van mij verwachten dat ik betaalde hulp moet gaan zoeken om dit beschadigde en onvervangbare bed retour te sturen.

Enige positief op dit moment is dat zij snel reageren maar tot op heden geen passende oplossing.....wordt vervolgd

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

DE REU 25-03-2017 Via de website gekocht

snelle, prijskwaliteit service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
gezocht, gekocht en geleverd. Alles op twee dagen, super! Ik zal zeker indien nodig deze website opzoeken, groetjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Keizer 24-03-2017 Via de website gekocht

In een woord: Uitstekend!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webshop, bestelling 20.00 uur geplaatst, volgende dag in huis. Erg prettig dat je goed op de hoogte wordt gehouden betreffende verzending en aflevertijd.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SimonV 23-03-2017 Via de website gekocht

Snel, simpel, super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastische winkel. Heel overzichtelijk en sterke aanbiedingen. Ik ben iemand die altijd op zoek gaat naar de goedkoopste, de beste service en lekker snel. Echt top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.S 23-03-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuke winkel/website met veel assortiment. Ook ben ik zeer tevreden over de snelle levering! Het product voldeed ook helemaal aan mijn verwachting, mijn kinderen zijn erg enthousiast over het cadeau!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 22-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hier kan ik t favo geurtje van /voor mij man nog wel bestellen voor
een superlage prijs ook nog ! Dezelfde werkdag had ik t geurtje in huis. Ik blij, man blij ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Van der Wee 22-03-2017 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle aflevering. Verpakking van geschenk (bij te betalen) heel feestelijk en verzorgd. Ruim aanbod en makkelijk te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annette 22-03-2017 Via de website gekocht

Gewoon altijd top !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als het om geuren gaat en je weet welke geur je wilt hebben dan is dit DE winkel om te kopen.
Zeer snelle/goede levering tegen de scherpste prijs !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 22-03-2017 Via de website gekocht

Altijd betrouwbaar in produkt en aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima site! Uitgebreide keuze en bijna alles. Levering altijd op tijd en zijn als je het erbij besteld netjes ingepakt.
Is voor geurtjes mijn favoriete online shop

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann 22-03-2017 Via de website gekocht

Vlotte service!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn tevreden! Je hebt keus genoeg, de bestelling en levering verloopt vlot en uiteindelijk goedkoper!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joma 21-03-2017 Via de website gekocht

Verzending snel en goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Grote keuze, en voordelig. Veel aanbiedingen. Super dus. Zeer aanbevelenswaardig.
What can I say more, ik ben niet zo lang van stof. Groetjes ook en tot ziens.

Review criteria:

Reageer

wendy 21-03-2017 Via de website gekocht

super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk te bestellen en direct in huis! Een Super goede service en prijs is zeker in orde. Voor herhaling vatbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katja 21-03-2017 Via de website gekocht

Goed product en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed product voor leuke prijs, snelle levering, website is heel overzichtelijk en de betaling ging gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 21-03-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling geplaatst om 19.30 uur en de volgende ochtend werd het pakketje al afgeleverd. Dit is wat je noemt een TOPSERVICE!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 20-03-2017 Via de website gekocht

Belofte waargemaakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke online winkel. Ik vond snel wat ik nodig had.
Er was een ruime keuze, de website is erg logisch, de prijs was laag en het werd snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 17-03-2017 Via de website gekocht

Doet zijn naam eer aan!! Super.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel altijd zelfde parfum, altijd op voorraad en levering volgende dag. Is inderdaad superwinkel. ik raad iedereen deze webshop aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An VC 17-03-2017 Via de website gekocht

vlot en niet duur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kocht een eau de toilette van Moschino. Het was zeer vlot vinden van mijn product op de site, heldere aankoopprocedure en goedkoper t.o.v. andere aanbieders.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erwin Lammertink 17-03-2017 Via de website gekocht

SUPER SUPERWINKEL

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service, goede prijzen, kwaliteit, goede afwikkeling m.b.t. facturatie en nazorg !
superwinkel doet met recht zijn naam eer aan !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemiek 16-03-2017 Via de website gekocht

Superservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levert als enige mijn favoriete Je Reviens van Worth voor een superprijs! Hoop dit nog lang bij hen te kunnen bestellen. Daarnaast mijn vaste leverancier van Ysatis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Myriam 16-03-2017 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede shop, zou deze shop aan iedereen aanbevelen, hopelijk volgen er nog meer interessante aanbiedingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad 16-03-2017 Via de website gekocht

Prima verzorgde service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles verliep prima !!! Mooi op tijd binnen en netjes en stevig in een extra doos verpakt, zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anita 16-03-2017 Via de website gekocht

Superwinkel doet haar naam eer aan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
al meerdere keren bij Superwinkel artikelen besteld. Je wordt van A tot Z op de hoogte gehouden van het inpak- en verzendproces. Ik vind het super en ben nog nooit teleurgesteld in de levering. Superwinkel doet haar naam eer aan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJL Schaeffer 15-03-2017 Via de website gekocht

De levering is snel en je betaalt niet teveel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Superwinkel heb je een groot assortiment om uit te kiezen voor een scherpe prijs. Je betaalt niet teveel en de levering verloopt spoedig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Van den Bosch 15-03-2017 Via de website gekocht

Service is heel goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht eau de parfum en kwam bij Superwinkel.nl terecht. Superwinkel.nl komt met de laagste prijs voor de artikelen die ik wilde hebben.
Geweldige website!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EllenPop 14-03-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering, topservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meteen de volgende dag alle 4 de geuren die ik besteld heb bij parfumsuper.nl al in huis.
De naam zegt het al parfumsuper.
Je wordt goed geïnformeerd na het bestellen over de afwikkeling van je bestelling.
Uitstekende service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Maes 13-03-2017 Via de website gekocht

Een goede service en corecte afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb nu al een paar item's gekocht bij superwinkel en altijd een goede en corecte afhandeling van mijn producten .
ook heb eens gehad dat het product niet meer bestelbaar was is alles toch in orde gekomen met terugbetaling !!!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas 12-03-2017 Via de website gekocht

Zoals je mag verwachten !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima website, duidelijk en overzichtelijk. Gelijk gevonden waar ik naar zocht. Erg gebruikersvriendelijk en gunstige prijzen. Ik kan de Superwinkel aan iedereen aanraden !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zinab 12-03-2017 Via de website gekocht

Volop keuze, uitmuntende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al tweemaal een horloge gekocht via superwinkel.nl en beide keren voor een super prijsje! Ook de A merk geurtjes zijn goedkoper geprijsd dan in de winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K Vermeer 11-03-2017 Via de website gekocht

Nette en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne website, ik bestel hier altijd onze luchtjes zowel dames als heren. De prijs is ook nog eens interessanter dan in de winkel. Aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline smits 10-03-2017 Via de website gekocht

Groot assortiment parfums voor leuke prijzen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel heeft een uitgebreid assortiment. De site is eenvoudig en alles is makkelijk te vinden. Ik heb vaker parfum besteld voor echt de laagste prijs. Volgende dag heb je het in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toppers. 10-03-2017 Via de website gekocht

Echt gewoon geweldig top.

Algemene score

10,0
Alles is altijd even keurig verpakt savonds besteld andere dag al in huis,ja een geweldige site voor onze parfum ik heb er al heel wat besteld,en de prijs is heel wat mooier dan in de winkel eerlijk is eerlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita 10-03-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Superwinkel heeft een overzichtelijke en goed funktionerende website, na bestelling volgt er een duidelijke response en snelle levering.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Corrie V 09-03-2017 Via de website gekocht

Superwinkel........Supersnel en Superservice!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel hier al jaren, je krijgt de originele geuren tegen lage prijzen en een supersnelle levering (probleemloos)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

x 09-03-2017 Via de website gekocht

vanaf de bestelling tot aan levering: prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
het product waar wij voor gekozen hebben is op diverse sites te bestellen, alleen bij superwinkel was het voordeligst

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 09-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel via deze winkel omdat het veel goedkoper is dan ergens anders.
Ook een goede en snelle bezorging.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed de Maat 09-03-2017 Via de website gekocht

Snelle afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
No-nonsense website met helder commentaar en snelle afhandeling van je bestelling. de ene dag besteld en de volgende dag binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mary carey 08-03-2017 Via de website gekocht

Ik ben heel blij met deze winkel en de service was ook snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig keuze, snelle service en uitstekende prijzen ik was heel blij met mijn keuze om via deze winkel mijn bestelling gedaan te hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stans Melis 07-03-2017 Via de website gekocht

Supertevreden.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel regelmatig bij Superwinkel.De levering is snel, de geuren origineel en een stuk voordeliger dan in de winkel of zelfs in de taxfreeshop van Schiphol.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nada 07-03-2017 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, lage prijzen, snelle levering . Aanrader voor mensen die graag parfums kopen . Je kun geuren vinden die in de winkel niet meer verkrijgbaar zij. Super

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dorien 06-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service en zeer goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na vergelijking met winkels en webshops komt superwinkel is een van de goedkoopste (zoniet goedkoopste) uit de bus, en nog eens een extra korting gehad dus goedkoper vindt je niet. Daarnaast ook nog een dag later al bezordgd. TOP!
Voor een kado kan je het ook nog feestelijk laten inpakken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara 04-03-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goede service en snelle levering, de volgende dag had ik mijn bestelling al in huis! Ik zou deze website iedereen aan raden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christine 04-03-2017 Via de website gekocht

Supersnel in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een heerlijke parfum besteld bij Superwinkel.nl. Mijn keuze maakte ik omdat ik zag dat ze de goedkoopste waren. (heel fijn!) Even makkelijke en vlot mijn gegevens in kunnen vullen en mijn bestelling geplaatst. Als vlot ontving ik een bevestiging van de bestelling in mijn mailbox en kon zo mijn pakket volgen. En deze was er echt supersnel! Precies voor het weekend,waar ik zo op gehoopt had. :D Ik ga hier zeer zeker opnieuw bestellen.
Een kleine tip van mijn kant om een 10 te gaan verdienen zou zijn;
De verpakking had veel kleiner gekund. De doos was in verhouding tot de parfum enorm. Het milieu zou geholpen zijn als er zorgvuldig met verpakkingsmateriaal omgegaan wordt.
But overall, ben ik erg blij met mijn ontdekking van Superwinkel.nl

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tilly van Iperen 02-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al vaker bij deze webshop bestelt.
Duidelijke website, je vind snel wat je zoekt.
Daarnaast is de slogan, voor 22.00 uur bestelt volgende dag in huis echt zo.
Dus snelle levering en keurig verpakt.
Kortom ik ben fan..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Dice 02-03-2017 Via de website gekocht

Snel en supervoordelig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alle geurtjes snel te vinden en te selecteren tegen een Superprijs!
Met enkele muisklikken de volgende dag al in huis.
Hier heb ik wel een neus voor ;o)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esmay 02-03-2017 Via de website gekocht

Prima winkel !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie webside waar ik graag op kijk. het produkt wat ik kocht was hier super geprijst ! En een supersnelle levering ! Ik kom hier zeker terug !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews