superwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2055 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over superwinkel.nl.

superwinkel.nl stelt zich voor

Superwinkel.nl is de grootste en voordeligste online winkel in parfum, verzorgingsproducten, make-up, horloges, sieraden, haarproducten en speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis (mits op voorraad). Wij leveren uitsluitend A-merken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 497 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wasser 23-05-2017 Via de website gekocht

Duidelijk en compleet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een duidelijk site met een heldere omschrijving waarbij zeer goeie bij verkoop wordt aangeboden zonder het opdringen van artikelen waar je niet om gevraagd had.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

MarjoleinZoetermeer 22-05-2017 Via de website gekocht

Goedkoop en supersnel geleverd zonder verzendkosten!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik moest op de valreep een luchtje kopen voor mijn man. Terwijl ik normaal bij de ICI paris al
€ 75,- kwijt ben voor 125ml was ik nu maar € 49,95 voor 200 ml. Ze leveren de volgende dag en boven de 30 euro hoef je tegenwoordig geen verzendkosten meer te betalen. Dus de parfum is veel goedkoper, snel geleverd en geen verzendkosten!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ayse85 20-05-2017 Via de website gekocht

Ze zijn supper !!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles was zeer snel. İk heb nog nooit zo goed service gehad. İk ben blij met me aankoop . İk ga zeker verder shoppen bedankt !!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 20-05-2017 Via de website gekocht

Eigenlijk alles goed, dus een 10

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In eerste instantie een goede prijs. Maar daarna bleek het product en de service heel goed te zijn.
Opvallend was de verpakking, helemaal in plastic verpakt. Kwaliteit!! Eigenlijk alles goed, dus een 10

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilma Dohmen 19-05-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige shop met uitstekende service en lage prijs. vandaag besteld de volgende dag geleverd.
tijdens levering wordt je steeds via de mail op de hoogte gehouden totdat je het geleverd krijgt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ank 19-05-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en betrouwbaart bestel altijd m,n favoriete geur bij superwinkel
Kan het iedereen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Meijer, Bodrum-Kızılağaç,Turkije 18-05-2017 Via de website gekocht

Super tevreden, een aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanaf de bestelling tot aan de levering werd iedere stap keurig per email doorgegeven. Zelfs de doorgegeven tijd van levering klopte exact! Ik ben super tevreden! Ik heb bij ze besteld toen ik een paar dagen voor vakantie in Nederland was.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 18-05-2017 Via de website gekocht

Prima service! Snel geregeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles ging erg vlot en makkelijk. De service is prima. Het item werd snel opgestuurd en was de volgende dag al in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kavas 18-05-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Donderdag hebben wij een minnie mouse peuterbed besteld en vrijdagmiddag was die al binnen! Super tevreden mee en de kleine slaapt er heel fijn in!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

DJ 18-05-2017 Via de website gekocht

Goede prijs, nette service, retour zenden niet gratis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik heb voor het eerst iets bij Superwinkel besteld. Ik kwam hier terecht om de prijs van het artikel dat ik nodig had een stuk lager lag dan elders. Het bestellen en leveren verliep prima. Let op, artikelen retour sturen is niet gratis i.t.t. bij andere aanbieders zoals Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Retourproces

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Jill 16-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

6,0
Snelle levering van het product maar helaas was er een stuk uit de fles. Beetje jammer als je dit als kado geeft.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiële reactie van Superwinkel 17-05-2017

Jammer om te horen dat het product je niet in de juiste staat heeft bereikt, Jill. Als je ons even per e-mail een foto toestuurt van het product zoals je die hebt ontvangen, dan kunnen we je een passende oplossing bieden.

Klantenservice Superwinkel

Reageer

Willeke 12-05-2017 Via de website gekocht

Beste prijs, super snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke overzichtelijke website met de beste prijs voor mijn parfum èn andere mooie aanbiedingen. Heerlijk dat je er de deur niet voor uit hoeft want het is de volgende dag al binnen. Voor herhaling vatbaar!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stege 10-05-2017 Via de website gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een scherpe prijs en een vlotte levering.
Het gekochte artikel was stevig verpakt.
Dit is absoluut een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John van Os 09-05-2017 Via de website gekocht

Prima service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meerdere keren wat besteld via Superwinkel.nl. Prima service en eenvoudig om verscheidene goederen te bestellen. Omdat ik vaak weg ben, ben ik blij dat ik het pakket kan laten bezorgen en afhalen bij een winkel (Primera) op de hoek van mijn straat.
Ook de verpakking is prima in orde, zodat zoveel mogelijk wordt voorkomen dat het beschadigt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robertino 09-05-2017 Via de website gekocht

Kado verrassend ingepakt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kado gekocht via de webwinkel. Ruime keuze en schappelijk geprijsd. Gemakkelijk en bovendien gratis thuis bezorgd. Tevens als extraatje de kado-verpakking met strik.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 09-05-2017 Via de website gekocht

Nog nooit een miskoop !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne service, ruime keuze uit een uitstekende collectie Altijd de volgende dag in huis, ideaal voor te late bestellers. Een topper

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veronica 08-05-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na enig googelen gekozen voor Superwinkel. Het product wat ik zocht was bij deze "Super" winkel ook nog het goedkoopst. Door een kleine bijbetaling dezelfde dag nog afgeleverd. Supersnel en correct. Aanbevelingswaardig.

Reageer

Corine 06-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kocht merkparfum die in de winkel (Douglas in dit geval) ruim 30 euro duurder is, dus ik ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Piet M. 06-05-2017 Via de website gekocht

Efficiënte logistiek

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kreeg een link van mijn zoon. Hij was er heel enthousiast over. Gelijk uitgetest. De site geeft de hoofdproducten duidelijk aan. De bestelling en betaling via mijn smartphone was zo gepiept. Daarna kon je de bestelling volgen. Er werd later bezorgd en dat stond er ook. Geweldig hoor!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Razan 06-05-2017 Via de website gekocht

Lieve mensen kijk aub uit!

Algemene score

1,0
Lieve mensen, kijk aub uit voor dit webwinkel!

Ze lichten mensen letterlijk op! Ik heb drie parfum besteld kreeg vervolgens maar er twee de derde werd netjes naar mij verzonden, omdat het om een cadeautje ging en de nalevering later was heb ik het parfum retour gezonden. Vervolgens krijg ik een mailtje dat ik het product had geopend en daar is echt waar niks van waar omdat ik niet dom ben om dat te doen en vervolgens het retour sturen! Kortom ik moet nu voor iets betalen dat geopend is en niet eens door mij! Maar pure oplichting dit en totaal geen services!

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 08-05-2017

Beste Razan,

Jammer dat je nu een slechte recensie plaatst nadat we elkaar vrijdag telefonisch hebben gesproken. We hebben eerder aangegeven dat PostNL geen pakketjes zou bezorgen op Koningsdag, dus dat het pakketje een dag later zou arriveren. Helaas kunnen we geopende producten inderdaad niet retour nemen. We hebben het product daarom weer naar je teruggestuurd. We hebben je niet opgelicht, maar dit zijn nu eenmaal de retourvoorwaarden zoals ze ook staan vermeld op onze website.

Klantenservice Superwinkel

Reageer

A.J.A. Scholten 05-05-2017 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

9,0
De aangeboden artikelen voldoen ruimschoots aan mijn wensen.
De bestelling wordt altijd correct afgewerkt, zo ook de levering van de gekochte artikelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 05-05-2017 Via de website gekocht

Echt super snelle levering en heel netjes en mooi ingepakt!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
mooie site! leuke producten en een mooie prijs op alles! het was de eerste keer dat ik het vond maar ik ga zeker vaker bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 04-05-2017 Via de website gekocht

De Naam zegt al genoeg !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en correcte afhandeling en levering, waarbij de prijs altijd scherp is,
gelet op dit alles een fijne webwinkel.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Desiree 04-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, geen verzendkosten, en een lekker luchtje

Algemene score

9,0
Goede prijs, prima service en geen verzend kosten. Zeer tevreden. Ik heb diverse sites vergeleken en de bestelde geur was hier het goedkoopst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 02-05-2017 Via de website gekocht

Top webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Producten gemakkelijk gevonden, ontzettend snel geleverd en dat voor een goedkope prijs! Ik heb 's avonds twee producten besteld en deze werden de volgende dag al geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancy stojanovic 02-05-2017 Via de website gekocht

Mooi ingepakt en snel geleverd!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop is de enige plen (die ik gevonden heb) waar ik de Ungaro voor mijn man nog kan kopen. Ben er heel blij mee. Het is zijn lievelings geur en is moeilijk te vinden. Daarnaast leveren ze snel, schadevrij en op verzoek mooi ingepakt!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carel Trietsch 27-04-2017 Via de website gekocht

Supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering van topmerken tegen de laatste prijs. Waar om zou je nog met je auto naar de stad gaan, veel te veel parkeergeld betalen, er een uur van je tijd mee bezig zijn en er uiteindelijk nog steeds teveel voor betalen?
Ga gewoon naar superwinkel en zoek niet verder.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cheretie 25-04-2017 Via de website gekocht

Goeie service, snelle levering en heerlijke geuren!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kreeg deze website van een collega, omdat ik met spoed een specifiek luchtje nodig had voor een verjaardag van een vriendin. Korting, super snelle levering (volgende dag afgeleverd) en een super lekker luchtje. Wat wil je nog meer? Aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goldburg 25-04-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
alles perfect in orde van bestelling tot levering de dinsdag om 10 uur bestelt de woensdag al geleverd proficiat doe zo verder.
ben zeker een vaste klant bij superwinkel je kan geen betere service hebben.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 25-04-2017 Via de website gekocht

Snel, super voordelig en goed verpakt geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vond de shop door een product te zoeken via Google en na dit besteld te hebben is dit zeer vlot geleverd. Goede notificaties over de status van de zending, kortom perfecte afhandeling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Terence 22-04-2017 Via de website gekocht

Niet bezorgd

Algemene score

1,0
Vrijdagochtend om 09.00 uur besteld en extra betaald voor bezorging op dezelfde dag tussen 18.00 en 22.30 uur maar kreeg 's avonds om 22.15 een status bericht dat het niet geleverd zou worden. Nou, mooi is dat ! Telefonisch zijn ze niet bereikbaar in het weekend dus moet nu alsnog wachten tot maandag! Heb inmiddels al wel een mail gestuurd dat het niet netjes is. Nu afwachten wanneer het bezorgd gaat worden....en natuurlijk verwacht ik een compensatie voor de slechte service en de verspilde uren dat ik heb zitten wachten op de bezorgdienst.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 24-04-2017

Beste Terence,

Wat vervelend dat de bestelling niet op dezelfde dag bezorgd is. Onze excuses hiervoor. Dit is natuurlijk echt niet de bedoeling van deze service. De verzendkosten zijn inmiddels teruggestort. Gelukkig is het pakketje zaterdag alsnog bezorgd.

Klantenservice Superwinkel

Reageer

Lutgard 21-04-2017 Via de website gekocht

Vlotte service, goede prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijke webwinkel met sterke prijzen. Afhandeling en verzending gaat zeer vlot.
In Belge via Bpost dus af te halen in een afhaalpunt als je niet thuis bent. Geen verzendkosten!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joey 21-04-2017 Via de website gekocht

Keurige service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Had nog nooit van de site gehoord dus was enigszins sceptisch. Echter de prijs van de producten is super en de levering viel helemaal niks op aan te merken. Een echte aanrader dus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mhmdzz 20-04-2017 Via de website gekocht

Gewoonweg perfect! Een aanrader voor ieder ander.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, eerlijk en oprecht! Topkwaliteit voor scherpe prijzen! Ik adviseeer iedereen hier hun aankopen te doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 20-04-2017 Via de website gekocht

Altijd goed en snel!

Algemene score

10,0
Je krijgt wat je bestelt. Altijd goed en snel geleverd. Kwa prijs de meest aantrekkelijke volgens mij. Al aantal keren besteld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esmeé 19-04-2017 Via de website gekocht

SUPER SURVICE!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super makkelijk , duidelijk en optijd thuis bezorgt! Via de mail kun je bijhouden waneer het pakketje der is. In 1 word top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maya 14-04-2017 Via de website gekocht

Goede en betrouwbaar service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb al 2 bestellingen gemaakt bij Superwinkel. Ben erg tevreden met de service en de prijzen.
Alle 2 keer was makkelijk een product te kiezen en was het de volgende dag snel geleverd.
Service is prima !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Rombeek 14-04-2017 Via de website gekocht

Eau de toilette Givenchy een snelle en goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goede prijs van merkartikelen en de service is ook goed en snel. Ik heb er al verscheidene malen besteld en ik blijf terugkomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toby 14-04-2017 Via de website gekocht

Niks op aan te merken!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gekregen wat ik besteld had, netjes verpakt en de volgende dag in huis! Zoals het hoort, gewoon goede service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hristo Rusev 12-04-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel, die heb ik gekozen vanwege de grote keuze en de scherpe prijzen. Was heel snel bezorgd ook! Makkelijk en leuk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 12-04-2017 Via de website gekocht

nog nooit 1 probleem ontmoet.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel geen extra kosten en veel goedkoper plus nog nooit 1 probleem gehad.
Dus ga gerust winkelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 11-04-2017 Via de website gekocht

Snel en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als goedkoopste leverancier gevonden via kieskeurig. Duidelijke website en bestelprocedure. Na bestelling snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henriette 11-04-2017 Via de website gekocht

Altijd goedkoper!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super tevreden met mijn parfum bestellingen bij superwinkel.nl.
Bij deze online winkel betaal ik voor mijn parfums veel minder voor ook nog eens meer ml. dan bij de bekende parfumerien. Bovendien is de service ook nog eens super.
Voor mij geen betere en andere dan superwinkel.nl

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 08-04-2017 Via de website gekocht

Tot nu toe nooit teleurgesteld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd heerlijk shoppen via superwinkel.nl. Er staan duidelijke omschrijvingen bij de geuren zodat kiezen makkelijker wordt. Daarnaast is bestellen super gemakkelijk en de service is top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

siem 08-04-2017 Via de website gekocht

prima kwaliteit,snelle service en levering

Algemene score

9,0
Zag mijn product op deze site staan en was hier naar aan het zoeken,kreeg toen ook nog 2 flessen voor de zelfde prijs als bij andere voor1, product werd de volgende dag al geleverd in een goede verpakking en op het afgesproken tijdstip dat is pas service doen zoals ze op de site beloven. Ik weet nu waar ik in het vervolg moet bestellen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Kruger 07-04-2017 Via de website gekocht

Bestelling geleverd op ander adres als bestel/factuuadres

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop was nieuw voor mij. Na zoekwerk via Google gevonden op internet. Was een gok op betrouwbaarheid maar zeer zeker niet teleurgesteld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arlette Gormez 07-04-2017 Via de website gekocht

Doet wat moet en eerlijke service zoals ze beloven !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind deze shop veruit de voordeligste en goedkoopste op de markt.
Klantvriendelijke website ! vlugge afhandeling van uw aankoop en levertermijn;in één woord De Perfectie ! op alle gebied kan het niet beter verwoorden !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja Alberts 06-04-2017 Via de website gekocht

Absolutely fabulous!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Allereerst omdat het product het goedkoopst was, gebruiksvriendelijke site, betaalmogelijkheden en keurige levering en verpakking.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Seiko horloge 02-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en mooie prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via de website horloge gekocht voor een nette prijs.Snelle levering (dag erna al geleverd).Een klein puntje van kritiek,De garantie kaart van mijn seiko horloge was niet afgestempeld.Heb deze zelf thuis maar ingevuld.hoop dat de garantie van 2 jaar dan ook geldig is.Verder geen op of aanmerkingen.Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

w.f.oostra 01-04-2017 Via de website gekocht

aankoop parfum voor heren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
onlangs mannen parfum gekocht bij Super Winkel. Ze komen hun beloftes voor de volle 100% na. de ene dag gekocht, daags er na kon ik het al ophalen bij een Post.nl depot. Alles goed en veilig verpakt en in de originele verpakking. Dus geen namaak, voor bijna namaak prijzen. Ik heb al vaker gekocht bij Super Winkel en raad iedereen die prijsbewust is deze on-line winkel aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews