superwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 1744 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over superwinkel.nl.

superwinkel.nl stelt zich voor

Superwinkel.nl is de grootste en voordeligste online winkel in parfum, verzorgingsproducten, make-up, horloges, sieraden, haarproducten en speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis (mits op voorraad). Wij leveren uitsluitend A-merken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 477 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

anny 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel bestelproces zonder tevele irritante vragen

Service
Volgende dag ook echt in huis. Sommige webwinkels claimen dit op hun site, maar in werkelijkheid duurt het veel langer.

Assortiment
best ruim, aanbod ruimer dan ICIparis soms

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Manuela 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gemakkelijke site om het product van keuze te kiezen.
Ook de afhandeling voor de betaling laat geen vraagtekens. Alles is duidelijk en overzichtelijk

Service
snelle service, had ook nog vragen over een product, daar kreeg ik een dag later direct antwoord op.

Assortiment
hadden niet alles wat ik wou, maar de rest van Nederland kan er ook niet altijd in voorzien. Dus zij hebben een redelijk groot assortiment.

Aanbeveling
lekker goedkoop en snelle levering

Extra toelichting
Alles spreekt voor zich, ik ben nu een vaste klant van deze site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronald 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prima

Service
prima

Assortiment
producten die in de winkel niet meer vinden hebben jullie nog wel in het assortiment

Aanbeveling
prettig winkelen

Extra toelichting
ik ga zeker nog een keertje iets bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henkie630202 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke Website ,gebruiksvriendelijk.

Service
Snelle en goede betrouwbare service,Toppie.

Assortiment
Redelijk assortiment,voor ieders wensen.

Aanbeveling
Goede,en gemakkelijke betrouwbare Webwinkel.

Extra toelichting
Hier zijn nog artikelen te verkrijgen,die ze niet meer verkopen in een normale fysieke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lau 26-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Gemak
De website was duidelijk ik kon het product snel vinden en het betaal proces ging wel.

Service
Verschrikkelijk!! het pakketje kwam anderhalf uur later dan aangegeven was en het was nog beschadigt ook. ik heb hier foto's van gemaakt en betel dus nooit meer bij jullie!!! hele slecht services.

Assortiment
Ik vind het wel prima. maar het is niet meer dan een kleine 5 waard.

Aanbeveling
Door de slechte service zou ik het niemand aanraden om bij jullie te bestellen!

Extra toelichting
Ik vind het echt heel erg dat ik een product bij jullie bestel en het dan vervolgens niet op de afgesproken tijd binnen krijg maar anderhalf uur later en dan ook nog is beschadigt. Dit product was een cadeautje voor iemand en heb deze dus beschadigt moeten geven. Ik schaam me er rot voor. Ik zal dus niet nogmaals in jullie winkel willen bestellen.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende

Reageer

Lucas 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijke website

Service
Snelle levering.
Bij afhaal punt is mogelijk.
Handig voor kado.

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Goedkoop.
Betere prijzen dan op luchthavens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WouterBloos 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Was snel binnen en mooi ingepakt en makkelijk afgehandeld

Service
Snel geleverd

Assortiment
Genoeg keuze in producten

Aanbeveling
Omdat het me allemaal soepel verliep

Extra toelichting
Goede service en snel in huis, ik ga vaker hier wat bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Edeleros 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In een paar klikken afgerond !

Service
Zo besteld en bijna nog vlugger in huis !

Assortiment
Op het aanbod is niets aan te merken, ontzettend veel !

Aanbeveling
Zie eerdere vragen !

Extra toelichting
Niet nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bd 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk en snel besteld en bezorgd

Service
Allesverlopen zoals afgesproken

Assortiment
Alles wat ik zocht was er

Aanbeveling
Kwaliteit goed prijs scherp snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Erg makkelijk om producten te zoeken

Service
Goede service qua updates mbt bestelling

Assortiment
Sommige producten niet voorradig maar het assortiment is dan ook groot

Aanbeveling
Makkelijk snel en goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ilse 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk om producten naast elkaar te vergelijken. Makkelijk en praktisch navigeren over de site.

Service
Afspraken prima nagekomen. Helpdesk makkelijk bereikbaar, vriendelijk en bekwame hulp aan de telefoon gehad.

Assortiment
Prima prijspunten, brede sortering

Aanbeveling
Geen klachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AJ 21-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Gemak
Op zich keurige levering

Service
Horloge ontvangen en bleek een haartje achter het glas te zitten. Deze retour gestuurd en nu inmiddels al drie weken later en nog geen horloge terug. Net gebeld en ze weten ook niet precies hoe lang het nog gaat duren. Dus zeker niet tevreden over de service. Betreft een nieuw horloge! Had ik eigenlijk gewoon een nieuw exemplaar te mogen ontvangen en anders een snellerer afwikkeling

Aanbeveling
Zie verhaal over service, dus niet echt tevreden. Vaak kom je pas echt achter de service als er iets niet klopt. En dit wordt dus niet echt goed opgepakt naar mijn idee.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed
Officiële reactie van Superwinkel 21-04-2016

Beste AJ,

We vinden het erg vervelend voor u dat er wat mis bleek te zijn met het horloge. Echter was het horloge al versteld waardoor we u niet zomaar een nieuw exemplaar konden toesturen.

Het horloge is op dit moment bij het merk voor de garantieprocedure. Zodra we het horloge retour ontvangen, zullen we het direct naar u versturen.

Met vriendelijke groet, Superwinkel

Reageer

Micheline 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van thuis uit gemakkelijk wat moet een mens nog meer hebben

Service
Vlugge afhandeling en gemakkelijk te volgen via smartphone

Assortiment
Groot assortiment voordeligste in prijs

Aanbeveling
Vandaag besteld morgen geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjen. 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website

Service
op 12/4 om 20.48 uur edt Lanvin besteld, continue op de hoogte gehouden over inpakken/aanleveren PostNL en tracking nr
volgende ochtend om 09.30 afgeleverd...........

Assortiment
Alles wat ik wilde en nog zou willen in de toekomst is leverbaar

Aanbeveling
In tegenstelling tot andere parfum websites doet deze site gewoon wat ze beloven.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen de Kruijk 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Mailt altijd snel terug!

Assortiment
Genoeg!

Aanbeveling
Super snel binnen ( vandaag besteld morgen binnen) helemaal super!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Hoe makkelijk wil je het hebben.binnen een paar minuten heb je je luchtje gevonden.

Service
Ik heb totaal niks te klagen.netjes over alles een mail.je word keurig op de hoogte gehouden over alles.ik kan geen verbeter punt bedenken.

Assortiment
Dat is ook goed.tot nu toe heb ik alles kunnen vinden.ik heb jullie laatst aanbevolen bij me vriendin.die heeft ook meteen bij jullie besteld.

Aanbeveling
Ja tot nu toe kan ik alleen maar tegen iedereen zeggen.bestel bij superwinkel.nl ze zijn goedkoop snel en eerlijk.ik zeg het ook tegen iedereen.

Extra toelichting
Blijf zoals jullie zijn.ik ga zeker vaker bij jullie bestellen.ben echt super tevreden over jullie.het is top 👍

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Yahni61 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk de parfum gevonden die ik wilde betellen

Service
Snelle levering.

Assortiment
Ruim assortiment en leuke aanbiedingen.

Aanbeveling
Ruim assortiment, makkelijk te bestellen en snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewenste producten zijn snel te vinden

Service
Snelle verwerking en levering in goede staat

Assortiment
Een uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Zeer tevreden over de hele bestel- en aflever service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton L 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site en routing

Service
Men komt toegezegde levertijden na

Assortiment
Voor mij een ruim voldoende aanbod

Aanbeveling
Prima bedrijf met correcte afwikkeling en ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

KC 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke site

Service
Bestelling lag volgende dag al op ons te wachten in opgegeven winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fahen 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Supersnel, accuraat en een uitstekend product, fijn om weer eens met een échte goede webshop zaken te doen, dankuwel!!

Service
Alle service

Assortiment
Wij missen de vliegenspray van mijn vrouw, maar ach je kan niet alles hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

skas 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het menu is erg omslachtig. Een apart deel van dames en heren artikelen zou erg prettig zijn. Het resultaat van uitgebreid zoeken (in ieder geval de mobiele site)kun je niet op prijs sorteren.

Service
Snel, makkelijk, snelle verzending (ontvangen de volgende dag), product zorgvuldig ingepakt.

Assortiment
Best veel keus, maar niet volledig. Bijvoorbeeld Higher van CD is er niet. Dit is best een gangbare heren geur.

Aanbeveling
Puur door de zeer scherpe prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiële reactie van Superwinkel 22-03-2016

Fijn dat u tevreden bent over onze service en dat u ons zou aanbevelen! We zijn momenteel bezig de menu navigatie op de mobiele site te verbeteren. Hierdoor moet de algemene navigatie en filtering dezelfde handigheid krijgen als op onze desktop website. Higher van Christian Dior vindt u op de volgende pagina: https://www.superwinkel.nl/parfum/christian-dior/higher.html

Reageer

Christa 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website en nadat we de bestelling hadden gedaan kregen we binnen 10 minuten antwoord via email.

Service
's Avonds een bestelling geplaatst en de andere dag kon het artikel al afgehaald worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

RubenV 08-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super handig te bestellen, alles is heel duidelijk.

Service
Heel goede levering! Als je tot 22u besteld heb je het de volgende morgen al in huis. Ik woon zelf in België en de producten komen uit Nederland,en toch zijn de producten er zo snel. De enigste Nederlands site die ik ken waar je de volgende dag al je bestelling aankrijgt (in België dus), op andere plaatsen duurt het 2-3 dagen.

Assortiment
Een heel breed assortiment, alleen vind ik het spijtig dat ze geen parfums verkopen van een paar van mijn favoriete merken zoals Yves Saint Laurent en Armani bv.
Maar verder ben ik dan ook weer parfums tegengekomen die ik ergens anders nog niet was tegengekomen

Aanbeveling
De beste winkel die ik ken op vlak van parfum!
Ze verkopen ook horloges en dergelijke maar die heb ik er nog niet besteld, hier kan ik dus alleen maar over zeggen dat het aanbod me goed lijkt. Ben wel van plan er in de toekomst ook een horloge te bestellen.

Het is een geweldige winkel qua prijs/kwaliteit en ik heb ze al aan verscheidene vrienden/familie aanbevolen.

Extra toelichting
Superwinkel.nl is letterlijk super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hendrik 02-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

2,2

Gemak
Pakket word een dag later bezorgd.... Hierover gebeld, word geen enkele moeite vanuit hun kant gedaan om dit op te lossen.

Service
Er is niemand die een oplossing wil zoeken voor dit probleem. De schuld word aan PostNL gegeven terwijl zij met hen geen afspraken hebben over de bezorgtijd.

Aanbeveling
Waardeloos in oplossingen en schuiven alles af naar andere mensen. Producten worden aangeboden met een bezorgservice voor de volgende dag, puur om klanten binnen te halen.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Officiële reactie van Superwinkel 22-03-2016

Het is heel vervelend dat uw pakket een dag later is bezorgd. Helaas kunnen wij als PostNL de bezorgafspraak niet nakomt en het pakket een dag later bezorgd u daar geen oplossing voor bieden. Als we u een nieuw pakket toe zouden sturen, dan komt dat tegelijk binnen met het andere pakket en zou u 1 van de pakketten weer moeten retourneren. Meer dan PostNL aanspreken op onze overeenkomst kunnen wij in dit geval niet doen. Mocht u toch nog een andere oplossing zien in uw geval, dan horen wij dat graag.

Reageer

Marvin 25-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Gemak
Bestellen was eenvoudig en snel, service was compleet waardeloos.

Service
Ik heb een horloge gekocht bij superwinkel.
Ik heb er 2 schakels uit laten halen omdat hij te groot was voor mijn pols, en kwam er daarna achter dat er een vingerafdruk!! onder het glas zat, op de wijzerplaat, wat een fabrieks fout is. Retour gestuurd, en ipv dat ze me een nieuw klokje opsturen, word deze naar de leverancier gestuurd omdat er 2 schakels uit zijn, en daardoor kan er dus geen nieuw klokje verstuurd worden. Als er dus geen schakels uit gehaald waren was er gewoon een nieuw klokje naar me gestuurd. ik zit nu al ruim 3.5 week te wachten op mijn klokje..

Waardeloos!
Ik raad dit aan niemand aan.

Aanbeveling
Er werd mij door de klantenservice verteld dat ik mijn klokje beter had moeten inspecteren toen ik hem kreeg.
Maar wie leter op een vingerafdruk?!
De juwelier waarbij ik mijn klokje heb laten inkorten vertelde mij dat er een vingerafdruk op zat, ik had het zelf nog niet gezien. Normaal gesproken let je op barsten, krassen of andere tekortkomingen, niet op een vingerafdruk wat een fabrieks fout is.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 26-02-2016

Beste Marvin,

Na het contact met onze klantenservice waren wij in de veronderstelling dat u akkoord ging het horloge eerst terug te sturen naar de leverancier voor de garantie-afhandeling. Dit omdat het horloge al vermaakt was naar uw polsmaat.

Blijkbaar bent u toch niet tevreden met die aangeboden oplossing, daarom hebben wij u gisteren alvast een nieuw horloge toegezonden.

Wij hopen u hiermee alsnog een passende oplossing te hebben geboden.

Marvin 26-02-2016

Bedankt voor het opsturen van een nieuw klokje, ik ben blij dat we er toch nog op een nette manier zijn uitgekomen.

Reageer

JPK 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed overzichtelijk, duidelijke prijsaanduiding

Service
Leveringstermijn OK

Aanbeveling
Grote keuze, gratis levering

Extra toelichting
Aan te bevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerd Heinrichs 25-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
Eenvoudig navigatie

Service
Snelle reactie en verzending

Assortiment
Helaas is in sommige gevallen enkel de eau de toilette beschikbaar, zou graag zien dat ook, de douchgel, deoderant etc etc. beschikbaar is zodat je de ganse parfum lijn in één keer kunt bestellen

Aanbeveling
Goedkoop en snelle service

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Cynthia 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zonder problemen en met gemak je bestelling te plaatsen.

Service
De volgende dag was de bestelling er netjes en veilig verpakt.

Assortiment
Wat ik zocht was er voor de beste prijs die er op internet en landelijk te vinden is!

Aanbeveling
Zal zeer zeker vaker spullen bestellen. De prijzen zijn supergoedkoop vergeleken met andere sites!

Extra toelichting
Supertevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric_66 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website en bestelprocedure

Service
Snelle afhandeling van de bestelling

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment, gunstige prijs en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lisavtol 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik ben super tevreden over mijn aankoop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
het is niet moeilijk een bestelling te plaatsen. Het is zo gebeurd

Service
de levertijd klopte met hetgeen zij beloofde. Artikel was goed dus heb geen gebruik hoeven te maken van retour zenden dus kan dit niet beoordelen

Assortiment
wat ik wilde hebben was er. Ik vind het een uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
ik heb pas een keer besteld maar dit ging helemaal goed en de prijs is oké. dus zou het mijn vrienden aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hja_timmers 05-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Gemak
Aangezien de winkel niet hun verantwoordelijkheid neemt van een fout op de website wordt ik als klant benadeeld

Service
Geboden oplossing is minimale korting of retour sturen

Assortiment
Verzending duurt redelijk lang. Enkele werkdagen. Meeste webshops geven aan dat het voor x uur besteld volgende dag in huis.

Aanbeveling
Zoals aangegeven nemen hun geen verantwoording voor fouten op de website. Als klant voel ik me benadeeld en bedrogen.

Extra toelichting
Op deze webshop een bestelling gedaan. In de omschrijving stond dat het 600 stabilo stiften waren. Ik kreeg echter slecht 15 stuks geleverd. Nadat ik hierover een berichtje aan de klantenservice gestuurd te hebben krijg ik slechts een minimale korting of product retour sturen. Als klant zijnde kan ik er niets aan doen dat hun een fout hebben staan op de website!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 05-02-2016

Wij betreuren het dat u niet tevreden bent met de aangeboden oplossing. Wij nemen uiteraard onze verantwoordelijkheid indien er onjuiste informatie in de productomschrijving heeft gestaan. Het aanbieden van een korting van 20% of het retourneren op onze kosten en het terugstorten van het volledige orderbedrag is naar ons idee een redelijke oplossing.

Bij al onze producten staan de levertijden duidelijk vermeld en voor alle artikelen op voorraad geldt: voor 22:00 uur besteld, morgen in huis.

Mocht u nog een andere redelijke oplossing voor willen stellen, dan staan de medewerkers van onze klantenservice u graag te woord.

Reageer

Romy 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
product snel gevonden, besteld en geleverd

Assortiment
Alle gewenste producten vindbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

farietje 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Scherp geprijst, heerlijk luchtje, blijft jammer genoeg niet zo lang hangen waardoor ik merk dat mijn flacon van 75ml er wel snel doorheen gaat. Maar mijn vriend vind hem heerlijk terwijl hij normaal niet zo snel enthousiast is van een luchtje. Al met al, superblij met de aankoop.

Service
Snel bezorgd, scherpste geprijst! Scheelt bijna 40% vergeleken met de fysieke winkels

Assortiment
Groot assortiment!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
boze klant 18-02-2016

Ja omdat je een nep geurtje hebt gekocht die maar een paar euro op de zwarte markt kosst.jammer dat je ze zo goed beoordeelt want zo worden mensen opgelicht met nep zooi.bv ik,had ik maar slechte reviewes gevonden kost me nu 44 euro voor een flesje nepzooi!!

Reageer

Jos 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Wat ik zelf moest hebben was eenvoudig te vinden
bestelling liepen vlekkeloos
ben tevreden

Service
prima geen opmerkingen

Assortiment
Voor mij genoeg en voor de vrouw ook

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roelie 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Snelle levering, goede produkten en niet duur

Service
De volgende dag de bestelling binnen

Assortiment
Is wel prima

Aanbeveling
Had gebeld over 1 produkt prima

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Goudhaan 18-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Gemak
Makkelijk bestellen.

Service
Service is slecht parfum ruikt zoals hij zou moeten maar kan niet terug omdat verpakking geopend is

Aanbeveling
Bestel hier niet meer parfum niet ok maar kan dus niet terug gestuurd worden

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Leonie 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Product is makkelijk te bestellen

Service
iDEAL, volgende dag al in huis

Assortiment
Prima, maar niet alles

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Erik 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, gemakkelijk te bestellen.

Aanbeveling
's Avonds besteld en volgende dag al bezorgd, top!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

FrankyD 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website, bestellen en wachten tot het bezorgd wordt.

Service
Binnen een paar uur krijg je een mailtje dat je pakketje ingepakt en verstuurd is. De kadoverpakking was mooi en mooi strak ingepakt.

Assortiment
Vrijwel alle grote merken zijn te bestellen.

Aanbeveling
Als je eenmaal weet welk geurtje bij jou hoort is het makkelijk om je voorraad geurtjes goedkoop aan te vullen. De prijs (inclusief bezorgkosten) van mijn product was voor 100 ml gelijk aan die van 30 ml in de winkel (grote parfumketen).

Extra toelichting
Het enige nadeel van parfum online bestellen is dat je niet kunt ruiken/testen zoals in de winkel, anders hadden deze beoordeling dicht tegen een 10 gezeten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

KimJ 08-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

1,3

Gemak
Ik had een mislukte bestelling (2 sets van 8 vingerpoppetjes besteld, maar alleen 2 losse popjes gekregen) gedaan en daarover gebeld en gemaild.
Ik werd keurig te woord gestaan en mij werd verteld dat diezelfde dag opnieuw de poppetjes opgestuurd zouden worden. Kreeg daarover ook een mail, maar helaas vandaag weer precies hetzelfde. Weer 2 losse poppetjes en niet de sets.

Service
De service leek heel goed. Ik dacht dat het netjes werd opgelost, maar kennelijk communiceert de afdeling klantenservice niet met de inpakafdeling.

Aanbeveling
Snelle levering van een bestelling klopt. Maar als de inhoud niet correct is, kost het veel moeite en energie om de boel geregeld te krijgen. Als je niet tevreden bent met de levering zijn de terugzendkosten voor jezelf, plus de eerdere verzendkosten. Dan kost het je dus 8,00 Euro terwijl er iets bij de winkel mis gaat.

Extra toelichting
Denk nog even een keer extra na of je het product bij superwinkel.nl wil bestellen of een andere winkel uitkiest..

Review criteria:

Slecht
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 09-01-2016

Dat is inderdaad niet de superservice die u van ons mag verwachten. De vingerpoppetjes zijn per abuis als losse artikelen ingeboekt in ons magazijn i.p.v. als set. We gaan u uiteraard de ontbrekende vingerpoppetjes op onze kosten aan u nazenden.

Reageer

KimJ 06-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

2,0

Gemak
Had 2 sets van 8 vingerpoppetjes besteld, maar ik kreeg 2 losse poppetjes. Nu moet ik er weer achteraan.

Service
Slecht naar mijn bestelling gekeken. Verkeerd ingepakt.

Aanbeveling
Het bestellen en de communicatie ging super snel. Binnen een dag thuis. Alleen liever iets later en compleet dan een incomplete bestelling krijgen waar veel te veel voor betaald is.

Extra toelichting
Het moet nog blijken hoe dit wordt afgehandeld, maar op dit moment ben ik 28 Euro lichter en 2 mini vingerpoppetjes rijker.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 09-01-2016

Dat is inderdaad niet de superservice die u van ons mag verwachten. De vingerpoppetjes zijn per abuis als losse artikelen ingeboekt in ons magazijn i.p.v. als set. We gaan u uiteraard de ontbrekende vingerpoppetjes op onze kosten aan u nazenden.

Reageer

Bob Prins 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Profucten makkelijk te vinden

Service
Snelle afhandeling

Assortiment
Bijzonder uutgebreid

Aanbeveling
Prettig winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prima site, werkt snel.

Service
Snelle bezorging!

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Ruime keuze, snelle bezorging.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ervina 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit mn luie stoel thuis, heerlijk online winkelen en mn favo Shiseido producten en Calvin Klein geur scoren op deze site!

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden wat je bestelling betreft en ik had mijn producten heel snel binnen.

Assortiment
Superveel producten!

Aanbeveling
Wat een verschil in prijs vergeleken met Douglas of Ici Paris XL!! Vanaf nu ga ik al mijn geuren en luxe lichaamsproducten via deze site kopen!

Extra toelichting
Deze site is op de valreep DE ontdekking van 2015 geweest voor mij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijke site op bestelling te plaatsen.

Service
Je kan de bestelling zowel thuis of bij een afhaalpunt laten bezorgen.

Assortiment
Zeer veel keus in parfum en verzorgingsproducten.

Aanbeveling
Zeer gunstige prijs en super snel bezorgd, zelfs in de week van de kerst!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mo 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Very easy place an order

Service
Very quick felivery service

Assortiment
The newest perfumes are not available

Aanbeveling
Very good buying experience and extremely fast delivery. I strongly recommend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilbert 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk overzicht.

Service
Snelle levering op de juiste tijd en plek

Assortiment
Bijna alle merken terug te vinden

Aanbeveling
Een erg goede winkel met groot assortiment en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel fijn geregeld!

Service
goede service!

Assortiment
heel goed assortiment!

Aanbeveling
beveel ik zeker aan!

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews