superwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2041 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over superwinkel.nl.

superwinkel.nl stelt zich voor

Superwinkel.nl is de grootste en voordeligste online winkel in parfum, verzorgingsproducten, make-up, horloges, sieraden, haarproducten en speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis (mits op voorraad). Wij leveren uitsluitend A-merken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 492 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Michiel 02-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima keuze & prijs, goede communicatie.

Alleen de communicatie van de bezorgdienst was erg ruim ('ergens tussen 9:17 en 18:17'), maar uiteindelijk kwam het rond 20:45.

Reageer

Arnold 01-12-2019

Algemene score

9,0
Jullie zijn Ech héél voordelig. Heb jullie al dit hele weekend aangeprezen.
Top gewoon❗️❕

Reageer

Carine Battel 01-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke site, gemakkelijk om te bestellen. Sommige artikels zijn echt een koopje.

Reageer

Lampje 01-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooi voordelig en snel twee keer cadeaus in korte tijd besteld en geleverd gekregen, al de volgende dag, prima dus om aan te raden.

Reageer

Sebastiaan 01-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2e bestelling en 2 keer op rij een snelle levering en de scherpste prijs van het internet! Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling! Ik raad iedereen al aan om via deze webshop te bestellen! Keep up the good work!

Reageer

Werkhoven 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij toeval deze site tegengekomen en wat een mazzel! Een parfum besteld die 50 % goedkoper was dan de bij de gangbare parfumeriezaken, terwijl die nog 30% korting gaven. Via superwinkel snel en makkelijk een bestelling gedaan wat de volgende dag al bezorgd werd.
Helemaal tevreden een site om te onthouden!

Reageer

Petra 29-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Bestelling ging makkelijk, goeie prijs, snelle levering en ik ben blij met de producten. Zeker aan te raden!

Reageer

Maar 28-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijzen en super snelle levering! Je wordt ook netjes op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. Fijne website!

Reageer

Pioneer spijkerbroek 28-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel geleverd en een hele goede prijs voor deze heerlijke geur, super.
Tiny

Reageer

Dwien 28-11-2019

Algemene score

9,0
Zij boden een leuk product aan voor een goede prijs. Het pakje werd geheel volgens afspraak geleverd,

Reageer

Ann Buijsen 27-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het overzicht wat je als eerste te zien krijgt is duidelijk en ondanks de hoeveelheid van aanbiedingen compact, erg prettig
De informatie is duidelijk e nodigt uit verder te kijken
De bestelling is zeer goed verlopen zo ook de levering
Conclusie: tevreden

Reageer

Monique Dassen 26-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
‘s Avonds om 21 uur bestelling gedaan en de volgende dag afgeleverd!
Snel, gebruiksvriendelijk!

Reageer

Igor 26-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, nauwkeurige productbeschrijving. Ik zal de supervinkel weer gebruiken. aanbeveling

Reageer

Marijke kooistra 25-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De keuze is groot, de prijzen zijn zeer aangenaam , heb alles kunnen vinden wat ik wilde hebben een zeer tevreden klant!!

Reageer

Ton 24-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De volgende dag al afgeleverd via courier, terwijl 's-avonds besteld. Scherp geprijsde aanbiedingen.
Informatie tijdens bestel en aflevering is goed.

Reageer

Angelique 23-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betaalbaar,snelle levering en de geur ruik je goed en lang beter als bij de bekende parfumwinkels waar je een stuk meer betaald

Reageer

Gon 22-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Net me angel parfum binnen gehad supersnelle levering en ja de prijs heerlijk scheelt gewoon te veel om in de winkel te kopen

Reageer

J. Kraaijenoord 19-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkoop artikel scheelt met ici paris 40 euro
Snelle service vandaag besteld en de volgende dag bezorgd

Reageer

Ageeth van Mil 19-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel duidelijke site. Gebruikersvriendelijk!
Ruime keuze en supersnelle levering en....... niet te vergeten prettig geprijsd 👍

Reageer

Loosterlaken 19-11-2019

Algemene score

1,0
Doordat superwinkel niet rechtstreeks van de fabrikant inkoopt kun je fluiten naar je garantie. 4 maanden geleden een beats koptelefoon gekocht bij superwinkel met 1 jaar Apple garantie. Alleen toen mijn beschermingshoes kapot ging werd mij verteld dat het jaar al voorbij was, omdat het al een jaar geleden door superwinkel zou zijn ingekocht.
Mij zal je hier nooit meer wat zien kopen!
Superwinkel 22-11-2019

Beste Luuk,

Jammer dat je ons zo slecht beoordeelt. We zijn namelijk nog aan het zoeken naar een oplossing. Jammer genoeg geeft Apple aan geen garantie te kunnen geven.

We hebben navraag gedaan bij onze leverancier over wat alsnog de mogelijkheden zijn en we zijn hiervan nu in afwachting. We gaan ervan uit begin komende week meer duidelijkheid te kunnen geven.

Superwinkel

Reageer

Liz Martens 19-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel, hele snelle levering.
En het artikel was heel goed verpakt.
Ik zou deze winkel zeker aanraden.

Reageer

Danielle 16-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een zeer groot aanbod in parfums, fantastische kwaliteitsvolle merken die al jaren bestaan maar om één of andere reden in de gewone parfumerie niet meer te koop zijn. Ik ben blij ze hier te vinden aan ongelooflijke prijzen.

Reageer

Joop Den Boer 16-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hoi . Oke eerlijk gezegd wilde ik mijn bestelling plaatsen bij bol.com maat toen ik op jullie site terecht ben gekomen en ging de prijs vergelijken was ik snel klaar met beslissen omdat het artikel bij jullie plm 20 € voordeliger was dan bij bol.com en dat terwijl het ook nog een aanbieding was van bol.com ( single day ) . Dus beste mensen ik zou zeggen kijk eens wat verder op het internet als je iets wil gaan bestellen het is zeer zeker de moeite waard . Dus conclusie superwinkel heeft superprijzen .

Reageer

JCG van Denzen 14-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze site was goed te overzien ,leuke aanbiedingen net voor de feestdagen.
Snel geregeld een dag erna in huis.

Reageer

Thea Pijl 14-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering , duidelijke web site , correct verpakt . Is gewoon goed en zeer tevreden.

Reageer

anoniem 14-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, product is veel goedkoper bij Superwinkel itt andere winkels.

Reageer

Carla Westerlaken 14-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top shop!! Goede producten voor een mooie prijs. Snel geleverd en super duidelijke site. Ik ben fan. Dikke duim.

Reageer

Boerinnetje 13-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is netjes aangegeven via de mail over wanneer mijn pakketje binnen zou komen & dit is ook allemaal zo gebeurd. Het bestellen en de layout van de site is duidelijk.

Reageer

Michel 13-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer duidelijke website zeer goede omschrijving van producten en snelle levering. Bij vragen makkelijk klantcontact d en niet onbelangrijk zeer scherpe prijzen. Zeer aan te bevelen! 👍👍👍

Reageer

Yanelle 09-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele duidelijke overzicht van de beste geurtjes. Goede en snelle service en ben helemaal gek op de prijzen

Reageer

Margriet 07-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een geweldige winkel is dit toch!!
Ben al jaren vaste kant! Het assortiment is heel groot, nergens goedkoper en een supersnelle levering!

Reageer

Liliane 06-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super!! De juiste naam gekozen voor deze winkel!
Alles naar wens verlopen en dan natuurlijk de prijs.........super!!
Scheelde voor mijn bestelling tientallen Euro's.
Ga zeker vaker bestellen bij Superwinkel.

Reageer

Thierry Dewitte 06-11-2019

Algemene score

10,0
Een heel vlotte en snelle service. Ook de producten zijn goedkoper den op anders sites. Een aanrader

Reageer

Maria 06-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
super snelle levering, goed verpakt. Producten waren redelijk in prijs. Dikke duim.

Reageer

Sophie-Marie 06-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor het eerst gebruik gemaakt van Superwinkel. De levering was snel en de inhoud was precies zoals ik had besteld ;-) Ook de prijs was scherp! Ik kom zeker terug bij Superwinkel!

Reageer

Miranda 05-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel, zeer ruim aanbod voor scherpe prijzen.
Bij vragen direct een vriendelijk antwoord (via de mail). Keurige levering.
Één tip: stop wat samples bij een aangekocht parfum.

Reageer

H.Verfaille 04-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en duidelijke site met voldoende informatie over het bestelde produkt.
Produkt was op tijd bij mij thuis. Blijf zeker produkten bij jullie bestellen.

Reageer

Ron 03-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte afhandeling met bevestiging van bestelling, aankondiging van levering, en track en tracé melding. Kortom heel tevreden.

Reageer

Keez 03-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het bestelgemak, de orderverwerking en de snelle levering stemt mij zeer tevreden, vandaar een 8!

Reageer

Alex 03-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een lekker luchtje besteld, en de volgende dag in huis. Heel erg tevreden.

Reageer

Willy Van Bijlen 01-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuke en eerlijke omschrijving van het artikel .
Elk artikel dat er besteld wordt , wordt ook automatisch verzekerd dat geeft een fijn gevoel .
De levering is altijd op tijd en correct .

Reageer

Lucas Van der Wee 29-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super prijs/kwaliteit. Stipte levering volgens afspraak. Veilige verpakking. Ruim assortiment.Concurrentiele aanbiedingen.Top service.

Reageer

John 29-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat kan ik zeggen guy's.. iedere keer als ik iets bij jullie bestel word ik tevreden van...
Goede prijzen, het product wordt zeer snel gestuurd en Top kwaliteit.
Dank jullie Wel en zeker tot de volgende keer.

Reageer

Yvonne 29-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goede scherpe prijs, goede heldere communicatie en een snelle levering.

Reageer

Brenny 27-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs hogedrukreiniger prima. Levering de volgende dag. Kortom fijne winkel.
Ook de klantenservice antwoordde snel en accuraat voordat ik de aankoop deed.

Reageer

Henk Wetterhahn 24-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel zegt gewoon alles, wat je nodig hebt aan geurtjes het juiste adres.

Reageer

Fiona 23-10-2019

Algemene score

10,0
Goeie producten voor super prijzen. Het is snel verstuurd en betaalbaar. Super blij met heb!

Reageer

Katrien 23-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele duidelijke site, mijn 2 parfums heel snel ontvangen! Top service!!! Hier bestel ik volgende keer opnieuw :-)

Reageer

Patrick 22-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site , en snel . Heel goedkope prijzen en heel snelle levering, gewoon top .

Reageer

Carola Ham 21-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service. Product werd geleverd zoals verwacht. En onze dochter was super blij met haar cadeau.

Reageer

Toon meer reviews