superwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 2498 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over superwinkel.nl.

superwinkel.nl stelt zich voor

Superwinkel.nl is de grootste en voordeligste online winkel in parfum, verzorgingsproducten, make-up, horloges, sieraden, haarproducten en speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis (mits op voorraad). Wij leveren uitsluitend A-merken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 559 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willems 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze webshop, doet wat die aangeeft
Besteld en volgenden dag geleverd
En de jarige helemaal tevreden met haar parfum
En dit al 3 x zonder enig probleem
Ik zeg Zo door gaan

Een tevreden koper

Reageer

Dieneke Ghosddink 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima winkel. Parfum op woensdag besteld en op donderdag in huis. Cadeauverpakking erom heen laten doen. Zag er perfect uit. Al diverse keren besteld bij Superwinkel. Zijn meestal goedkoper dan andere winkels. Kijk altijd eerst bij Superwinkel.

Reageer

Tamara 02-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede prijs voor mijn parfum en it's the real deal! Geen fake! Weet niet hoe ze het doen, maar ik profiteer ervan! Ook heel snel bezorgd!

Reageer

Julie 01-10-2020

Algemene score

10,0
Snelle service / mooie prijs. Altijd hele mooie acties en kortingen. Groot verschil met de gewone handelaars in prijzen

Reageer

Annebel 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn zeer verrast dat alles zo goed verlopen is.
Bestellen namelijk heel weinig online, maar het product was niet meer in de winkel verkrijgbaar.
Complimenten voor iedere keer een update , hoe alles verloopt met het pakketje

Reageer

C. Marks 29-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ontzettend goede prijs/kwaliteit verhouding. Overzichtelijke site en snelle levering. Wat wil je nog meer?

Reageer

F R 29-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering alles op voorraad , goede prijs kwaliteit verhouding
Geen verzendkosten bij een geringe bestelling dus top

Site duidelijk en overzichtelijk en keuze uit diverse betaalmogelijkheden

Reageer

S.Harte 28-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keus in merken, snelle levering, duidelijke website. En veel goedkoper dan de bekende parfumeriezaken. Bij Superwinkel.nl bestellen we voortaan zeker onze luchtjes van o.a. Tom Ford en Versace.

Reageer

Mevrouw Fessa 28-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heerlijke parfum gekocht voor een topprijs. Originele parfum maar veel goedkoper dan in de parfumerie winkels. De service was bovendien snel en goed. Ik raad iedereen aan hier te winkelen!

Reageer

Lindake 28-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kende deze webshop niet door toeval ontdekt.
Zo groot assortiment en eerlijke prijzen.
Maar je vindt makkelijk wat je nodig hebt.
Super snelle levering en correct verpakt.
De chat functie vind ik ideaal zo wist ik dat ik mijn pakje de dag nadien ging krijgen.
Een aanrader.
Tot volgde keer je hebt er een klant bij.

Reageer

Een blije tevreden Klant. 27-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een goede, snelle levering en service. Ik had het cadeautje in laten pakken het zag er mooi uit. Echt super!!

Reageer

Anne 26-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, product zoals omschreven, en netjes verpakt en bezorgd. Zal zeker nog eens hier bestellen!

Reageer

Sonia de Keyzer 26-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Was goedkoper dan in de gewone parfumerie
Vlotte bestelling en het pakje werd keurig op tijd bezorgd.

Reageer

Richard van der Veen 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt super!
Goedkoopste van Nederland en snelle bezorging.
Echte aanrader.

Reageer

Pien 21-09-2020

Algemene score

9,0
Doen wat ze beloven. Levertijd zoals beloofd , verpakking keurig en product keuze genoeg. Goede prijs.

Reageer

Haye 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle levering, zeer overzichtelijke website en ruime sortering.
Kortom een aanrader.

Reageer

Danielle Joris 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle afhandeling van mijn aankoop. voor de middag besteld en de dag nadien al voor de middag aangekomen :-) bij jullie nog iets gevonden dat nergens anders meer te koop is

Reageer

P. van Loon 18-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super winkel, per ongelijk gevonden op internet. Fijn dat je kan bellen duidelijk adres binnen een dag bezorgd, keurig ver pakt en bovendien een zeer zeer scherpe prijs. TOP

Reageer

marja 17-09-2020

Algemene score

4,0
Ik vind de geur die ik besteld heb van Clinique Aromatic helemaal niet op de geur lijken.
Erg jammer!!!
De lancaster zonnecreme voor gezicht was wel goed.
Ik zal nooit meer een geur dus online brstellen.
Superwinkel 18-09-2020

Beste Marja,

Wij leveren de producten zoals ze op dit moment door het merk op de markt worden gebracht. Is het misschien al wat langer geleden dat je Aromatics Elixir voor het laatst had gebruikt? De ervaring van een geur kan dan namelijk anders zijn.

Als je nog vragen of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Superwinkel

Reageer

Alex uit Engeland 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik woon in het buitenland en bestellen, betalen en levering liepen vlekkeloos. Ben heel blij met de service en ga zeker meer bestellen nu ik de Superwinkel heb ontdekt! Super goed!!!

Reageer

Angela 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle zending, mooi ingepakt, alleen jammer dat je daar extra voor moet betalen, anders een 10.

Reageer

Monique 15-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het product dat ik besteld (parfum) was goedkoop, vergeleken bij andere webshops. De website was duidelijk, de levering supersnel!

Reageer

Yolanda 15-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling de volgende dag ontvangen, site is makkelijk te gebruiken, producten over het algemeen goedkoper dan in de winkel

Reageer

Lieve Uytterhaegen 14-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superfijn om bij jullie online te bestellen! Betere prijs , snelle levering ,en ivm informatie super !!
Dus jullie doen het top, proficiat

Reageer

Ash 13-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service, wel jammer dat je geen proefjes erbij krijgt of kan bestellen

Reageer

Loek de Heide 13-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle en accurate afwerking van mijn bestelling. Aantrekkelijke prijs voor het bestelde artikel. Kom zeker nog eens terug.

Reageer

Riet 13-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Blij met met mijn aankoop ,als ik iets nodig heb zal zeker ik eerst bij De Super winkel kijken
de geur van Hugo Boss Femme is tot laat in avond nog te ruiken dus een aanrader !

Reageer

Antoinette 13-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service na vraag gesteld via de mail. Keurige bezorging, keurig netjes verpakt. En, prima op tijd.

Reageer

Vanhoof Christel 13-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk en super snel te bestellen, het wordt prima geleverd en is echt veel goedkoper dan elders.

Reageer

Dung kok 12-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel levering ,goede prijs,het ziet er goed verzorg uit,ik zal weer gaat bestellen

Reageer

Lucienne Maes 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
door aanprijzing van andere klanten, de aantrekkelijke prijzen, alles goed verlopen, geen lange wachttijden;

Reageer

Marina 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website "Superwinkel" is heel overzichtelijk, makkelijk in gebruik/zoektocht, betrouwbaar, correct, ...
Je bestelling wordt heel snel geleverd, de dag nadien al.
Heel tevreden ! Zal zeker nog gebruik maken van deze website !
Een aanrader !

Reageer

Rik 09-09-2020

Algemene score

10,0
Duidelijk overzicht én snelle levering. Perfect verpakt met een inhoud zoals gevraagd !

Reageer

Yanis 09-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is nu al de tweede keer dat ik bestel bij Superwinkel.nl en ik raad de winkel aan bij al mijn vrienden. De parfums op de site zijn vaak veel goedkoper dan de marktprijzen in België. Ze ruiken dan ook nog eens heerlijk! Echt een aanrader voor iemand die op zoek is naar een nieuwe voorraad van zijn/haar favoriete parfum of een cadeautje voor iemand anders.

Reageer

Hugo Boss Femme Eau de parfum 75 ml 09-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
IK heb voor deze winkel gekozen omdat het betaalbaar is , het gekochte (parfum ) kwam
keurig snel en verpakt binnen en heb het mijn vriendinnen aangeraden om ook eens
te kijken naar de leuke aanbiedingen .
ik zal zeker bij een volgende aankoop eerst bij Superwinkel kijken !

Reageer

KLVermeer 09-09-2020

Algemene score

9,0
Goede informatie, snelle levering, administratief goed afgehandeld en de goedkoopste!

Reageer

Rocky 09-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind deze shop echt top.Goeie service, vooral die bezorging,had ik niet eens verwacht dat t zo snel zou gebeuren.T was voor die verwachte tijd bezorgd.Ben héél echt tevreden.Ik ben iemand die heel veel van lekkere geuren houd.Dus ik denk dat ik zo snel mogelijk mn bestelling weer gaat plaatsen.Tot gauw,grtjs👍👋👋👋

Reageer

Lore 07-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering is altijd een pluspunt! Snel geleverd en het was goed verpakt. De parfum kende ik al. Dus een zeer tevreden klant van België.

Reageer

Ton 06-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs. , merkartikelen en snelle levering. Aanrader. Voor het eerst hier besteld; zeker een blijvertje.

Reageer

Ine 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is duidelijk, het bestelde product is snel en in goede orde ontvangen. Ik ben helemaal tevreden!

Reageer

Sawitrie 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De prijzen zijn aantrekkelijk. Als je een parfum in de winkel zou kopen dan zou je het dubbele voor moeten betalen.

Reageer

johanna 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de eerste keer besteld netjes op tijd afgeleverd.
goed verpakt en zoals in advertentie stond beschreven eerlijk en duidelijk.
Mijn man was blij met kado .jimmy choo man ice

Reageer

Monique 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wauw wat een supersnelle service ,dat had ik dus echt niet verwacht ,onwijs leuk ontbijtsetje besteld ,keurig netjes verpakt en de vokgende dag al geleverd ,super bedankt voor deze snelle service ,

Reageer

JackM 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere en gebruikersvriendelijke site die breed informeert over de producten die worden aangeboden. Direct gekoppelde koperservaringen geven terzake zijnde aanvullende product-ervaringsgegevens die ondersteunen bij het maken van de eigen keuze. De betalingsmogelijkheden zijn ruim te noemen en tot slot wordt de levering perfect en binnen de geldende tijdspanne uitgevoerd. Complimenten waard dus. Ga vooral zo door.

Reageer

Lydia de Haan 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs, snelle service.
Uitgebreide beschrijving van de geuren.
Ik bestel zeker vaker bij deze shop.

Reageer

Taxateur 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Waren verbaasd over het zéér grote, voor ons onverklaarbare prijsverschil met de detailhandel zoals Douglas, Pour Vous e.d. zaken. Dus perfecte prijs/kwaliteitsverhouding, keurig verpakt en op tijd geleverd. Product voldoet volledig aan onze verwachtingen.

Reageer

Angela 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een overzichtelijke site. De bestelling liep gesmeerd. Professioneel en snel. Een topper!

Reageer

Ester 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering
Voordelige prijzen
Handige onlinechat met klantenservice
Niet alles op voorraad waardoor langere levertijd, staat wel netjes aangegeven

Reageer

Mirjam 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had uw site doorgekregen van een collega.
De site is overzichtelijk en heb mijn bestelling direct gedaan. Ik werd op de hoogte gehouden dat mijn bestelling onderweg was en op de juiste afgeleverde tijd bezorgd, top!
Ben er erg tevreden over.

Reageer

Anneke 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijs speelt zeker een rol en de super snelle levering top!!!!!
Volgende keer ga ik er weer bestellen.

Reageer

Toon meer reviews