superwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 2788 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over superwinkel.nl.

superwinkel.nl stelt zich voor

Superwinkel.nl is de grootste en voordeligste online winkel in parfum, verzorgingsproducten, make-up, horloges, sieraden, haarproducten en speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis (mits op voorraad). Wij leveren uitsluitend A-merken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 497 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Monique Finnema 31-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijs was aangenaam en de levering uitstekend en snel !! Super tevreden !

Reageer

Johan 31-03-2021

Algemene score

10,0
gewoon super goed, goed verpakt netjes alles orgineel !! en snelle levering

Reageer

Liesbeth 30-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ja gebruiksvriendelijk site .Wat je ook besteld klopt altijd .Leuke prijzen .En op de belovende tijd geleverd.Geweldig .

Reageer

Gerard 30-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel overzichtelijk daardoor je keuze snel te maken, vaak interessante aanbiedingen en snelle levering.

Reageer

Kelly bertels 30-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super webshop.
Snelle levering
Prijzen zijn top als ik iets zie in de winkel vergelijk ik toch eerst de prijzen met jullie webshop en jullie komen er altijd een stuk goedkoper uit, tot zelfs de helft van de prijs soms.

Dus daarom een dikke pluim doe zo voort

Reageer

Hugo 29-03-2021

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering en voor een prijs die je nergens anders vindt. Ben zeer tevreden met de geleverde producten.

Reageer

Elly 26-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed product en uitleg verkoop medewerkster en snelle levering zoals omschreven, Toppie

Reageer

Marina 25-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles vlug te vinden op de site. Vlugge levering ..goed verpakt. En sommige producten goedkoper dan dan ergens anders..leuke aanbiedingen

Reageer

Jean231170 25-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijzen en directe verzending. Producten waren snel ter plaatse. Zijn stevig verpakt.Goede service.

Reageer

Isabelle 24-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is gewoon een super winkel. Ik kende jullie niet, maar ben heel blij jullie te hebben leren kennen. En wat een super prijzen. Echt tof. En een super service. Snel.
Tien op tien en een bank vooruit.

Reageer

Betty 24-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, goede prijs. - puntje als er iets niet in stock is duurt het héél lang voor het terug beschikbaar is.

Reageer

Erica Hulsman 24-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor deze shop omdat deze de laagste prijs aanbied in verhouding met andere aanbieders. De levertijd is na een dag en bij andere aanbieders zit er vaak meer tijd tussen. Het pakket was keurig verpakt en snel bezorgd. de site is duidelijk en overzichtelijk en er is een ruim aanbod. de betaling ging ook gemakkelijk en direct keurige bevestigingsmails ontvangen. Precies zoals ik het graag zie.

Reageer

Wil van der Valk 23-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De zending werd heel vlot geleverd. Zeer goed verpakt. En de artikelen waren ook gunstig geprijst. Ik heb er niets op aan te merken, behalve dat ik er zeer blij mee was!!!

Reageer

Marloes Witte 23-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij de meeste producten scheelt het veel geld, dus het is zeker de moeite waard om bij Superwinkel te shoppen. Verzending is zoals we tegenwoordig bij de meeste webwinkels gewend zijn; netjes de werkdag erna.

Reageer

Ronny 23-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs/ kwaliteit, gemakkelijk te bestellen en betaling, snelle levering.
Heel tevreden over!

Reageer

Yvon 17-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat ik ook bestel en wanneer ik het ook bestel....het komt altijd op tijd en het word altijd keurig verzorgd. Ook worden de cadeautjes erg leuk ingepakt...

Reageer

Blok 17-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering zoals beloofd, nette verpakking en het goede artikel, zeker vatbaar voor bestellen in de toekomst, en aanbeveling voor vrienden.

Reageer

coby 16-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super goede en betaalbare artikelen, erg tevreden hier over, en snelle bezorging.

Reageer

Serap 16-03-2021

Algemene score

10,0
Parfum besteld, volgende dag netjes op tijd bestelling binnen. Zeker voor herhaling vatbaar. Makkelijk overzichtelijke site.

Reageer

Tineke 16-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is duidelijk, bestelling werd keurig op tijd geleverd en het product is wat ik er van verwachtte.

Reageer

henk 15-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima winkel, klantendienst goed bereikbaar maar vooral erg vriendelijk en ze hebben mij uitstekend geholpen, super.

Reageer

Janny de Kuiper 15-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind deze shop makkelijk zoeken snel bestellen niet heel gedoe om te bestellen gewoon toppie ik beveel deze winkel zeker aan bij andere.

Reageer

Chivo 15-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nou om te beginnen..en de naam zegt het al Superwinkel , het is een top webshop , heel overzichtelijk..het gene waar je naar op zoek bent is heel makkelijk te vinden, daarnaast heeft het een groot assortiment met allerlei leuke producten voor iedereen en niet te vergeten..aantrekkelijke prijzen , verder..snelle levering , dus als je iets bestelt voor een bepaalde tijd is het gelijk ook de volgende dag bij je thuis , het gehele plaatje klopt en vind dan ook niets minder dan een 10 passend!

Reageer

LUIGI AMORE 15-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je vindt er alles op en aan top prijzen! De levering is supersnel en gratis! Hier een super tevreden klant dus!

Reageer

IrisOrie 14-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De naam zegt het al: SuperWinkel, en dat is het ook!
Fijne overzichtelijke website
Mooie aanbiedingen (een van de goedkoopste en betrouwbaarste)
En ook nog super snel geleverd! Ik ben verkocht 😸

Reageer

Dick 14-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Helemaal prima. Zeer netjes verpakt en verzorgd verstuurd.koop hier zeker weer.

Reageer

Ingrid 14-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Make-up koffer ziet er super uit, snelle bezorging .
Volgende week ga ik het cadeau geven, ben benieuwd wat zij dr van vindt ik denk Toppie👍🏻

Reageer

Conny 10-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel al jaren bij deze website. Altijd keurig op tijd geleverd en natuurlijk voor een leuke prijs. Ik heb deze site dan ook aanbevolen bij familie , vrienden en kennissen . Ik ben heel tevreden!

Reageer

San 09-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima website met goede prijzen. De levertijd van mijn bestelling was korter dan aangegeven in de orderbevestiging. Helemaal top!

Reageer

Marta 09-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Jestem zadowolona.Bardzo szybka dostawa,a perfumy pięknie pachną,i długo. Po prostu super

Ik ben tevreden, zeer snelle levering, en het parfum ruikt mooi en lang. Het is gewoon geweldig

Reageer

Jacqueline 08-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site...groot assortiment...aantrekkelijk geprijsd.
Levering op de afgesproken dag..
Degelijke verpakking.

Reageer

S. 06-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle bezorging en de lipstick is de helft goedkoper dan bij de drogist om de hoek.

Reageer

Rob 02-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel is een super winkel. Geurtjes voor een zachtere prijs dan de originele prijs. Daarbij ook nog snelle verzending, tenzij anders aangegeven. Hierdoor heb ik (helaas voor de portemonnee) twee nieuwe geuren op korte termijn gekocht.

Reageer

Jamal 02-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
The best prices, quickly delivered and the package was packed really secured.
I wil only be ondering from here for now on.
I would recommend it to everybody.

Reageer

Hans de Beukelaar 01-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ontvang regelmatig mooie aanbiedingen van Superwinkel. Heb kortelings een lekkere
edt voor heren aangeschaft die snel en netjes incl. een aardigheidje werd afgeleverd.
Ik beveel dit adres van harte aan.

Reageer

Gerda van Asselt 01-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een hele nette aantrekkelijke website, mooie merk produkten en snelle levering.

Reageer

Stello 01-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreide keuze assortiment.
Producten voor stuntprijzen.
Duidelijke webside.
Snelle levering.
Wat willen we nog meer!

Reageer

Monique 28-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer voordelige promo’s! Vlotte service en levering.Ik ben tevreden en zal in de toekomst hier nog bestellen.

Reageer

Superwinkel 26-02-2021

Algemene score

8,0
Top !!
Service is goed.
Vandaag besteld morgen in huis.
Betaalbaar en kwaliteit.
Ik shop graag bij jullie.
Ga zo door.

Reageer

kelly 25-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede producten, goede prijs, grote keuze en super leuk pajket gekregen! snelle levering en top producten

Reageer

Nathalie Flaviani 24-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super tevreden zo een snelle service. Ga het zeker aan iedereen aanraden. En super goede prijzen!!!!!!!

Reageer

Anne 24-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na veel zoeken ivm het niet naar de winkels te kunnen gaan waar mijn favoriete product te koop is, kwam mijn grote verrassing: SUPERWINKEL. Makkelijk, snelle levering en alles klopt. Voor mij DE ontdekking.

Reageer

Neviephtaly 23-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle service van Superwinkel en ook nog eens leuk ingepakt! Daarnaast een aardige verrassing bij mijn bestelling gekregen!

Reageer

c dekkers 23-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
super optijd geleverd goede verpakking
en dat als op advies van mijn dochter

Reageer

Ronald 23-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle levering Top. Site is heel helder en bestellen gaat makkelijk. Ik kan deze site aan iedereen aanbevelen.

Reageer

Corine 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De superste prijzen voor alle producten. En daarnaast altijd super snel geleverd.

Reageer

Dhr Bemelen 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correcte site, met acceptabele prijzen gemakkelelijk te bestellen, snelle en degelijk verpskte levering.
Iedereen aan te bevelen.

Reageer

lab 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
alles prima, prijs en kwaliteit. Prima product, precies wat het moet zijn en nog goedkoop ook.

Reageer

Lia Verstallen Baerveldt 19-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product is snel geleverd en ik geniet er al van. Als deze fles leeg is koop ik bij u zeker weer een nieuwe!

Reageer

FlashTrava 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Very good shop, user friendly and clear interface. Delivery is always on time, which is very important.

I would definitely recommend it to my friends!

Reageer

Toon meer reviews