superwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2048 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over superwinkel.nl.

superwinkel.nl stelt zich voor

Superwinkel.nl is de grootste en voordeligste online winkel in parfum, verzorgingsproducten, make-up, horloges, sieraden, haarproducten en speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis (mits op voorraad). Wij leveren uitsluitend A-merken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 495 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter64 31-07-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Superwinkel.nl is aangesloten bij de VVV giftcard. Via deze kaart kwam ik op hun website. Er is voldoende keuze aan artikelen met duidelijke specifificaties en beschrijvingen. Product werd gelijk volgende dag bezorgd wat erg prettig was.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kristen Dinant 31-07-2017 Via de website gekocht

Bon site pour commander des parfums

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ce site est super pour la commande de parfums. Les prix sont nettement moins cher qu'en Belgique pour certain parfums. Livraison assez rapide +/- 2 jours ouvrables

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

esther 30-07-2017 Via de website gekocht

De service van superwinkel was goed en heel snel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor de superwinkel gekozen omdat. Er vaak aanbiedingen op staan. En bij vergelijking met andere shops. Is de superwinken met veel het goedkoopste.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

tevreden klant 28-07-2017 Via de website gekocht

tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, verschillende producten aangeboden, prijzen meestal goedkoper als op andere websites. Snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fred 28-07-2017 Via de website gekocht

Geweldige shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel uitgebreid assortiment. Alle producten zijn heel budgetvriendelijk, worden heel zorgvuldig verpakt en snel verzonden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 26-07-2017 Via de website gekocht

Lekker snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De luchtjes zijn een stuk goedkoper dan in de winkel. Ook de keuze is ontzettend groot. De website is heel duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harco 24-07-2017 Via de website gekocht

Echt superwinkel !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim arsortiment en scherpe prijzen . Uitstekende service , je word keurig met mail op de hoogte gehouden hoe de stand van je bestelling er voor staat . Vaak de volgende dag al bezorgd !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frie 21-07-2017 Via de website gekocht

Goeie prijs, correcte levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij superwinkel koop je producten aan een goeie prijs.
De levering naar België duurt iets langer maar dat weet ik ondertussen wel.
Ik kijk elke week uit of jullie nog eens het geurtje Fidji van Guy Laroche aanbieden...

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eddy 21-07-2017 Via de website gekocht

Nergens vlugger geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestel al een paar jaar. En altijd super tevreden.
Vandaag besteld morgen geleverd.
Ruime keuze en duidelijk.
Heb al reclame gemaakt bij vrienden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 20-07-2017 Via de website gekocht

Fantastisch!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel levert parfums tegen zeer voordelige prijzen. Levering vindt zeer snel plaats, kortom, een prima winkel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Egbert Halderman 18-07-2017 Via de website gekocht

Had alles snel in huis.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website is duidelijk en snel.
Het assortiment is zeer uitgebreid.
De levering is snel en je wordt goed op de hoogte gehouden waar de zending is.
Ik beveel deze shop zeker aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Relax 18-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De webshop is zeer overzichtelijk en prettig. Bestellen groot gemak en snelle levering. Wel jammer dat er geen monstertjes bij zaten om eens wat anders te proberen. dat gebeurt in de winkel dan weer wel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Levertijd ruim overschreden 17-07-2017 Via de website gekocht

Beloofde levertijd nooit gehaald

Algemene score

1,0
Wij hebben een bestelling geplaatst op www.superwinkel.nl. Op de website stond een levertijd van 1-5 werkdagen. Echter na 7 werkdagen kregen wij een e-mail dat het artikel niet in voorraad is en dat er een levering wordt geplaatst bij de leverancier. Na 13 dagen kregen wij pas een melding dat de bestelling verzonden gaat worden. Wij bestellen regelmatig bij Superwinkel en onze ervaring is dat geen enkele bestelling de levertijd van 1-5 werkdagen aanhoudt. Superwinkel heeft geen eigen voorraad en bestelt pas bij hun leverancier als zij een bestelling van een klant ontvangen. Dat betekend dat de bestel tijd die wordt aangegeven op de website ruimschoots niet gehaald wordt. Voor ons nooit meer Superwinkel.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Ingrid 17-07-2017 Via de website gekocht

In één woord: Perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanaf het moment dat je de website bezoekt tot en met de aflevering van het bestelde product is alles zeer overzichtelijk en prima geregeld. Zoeken op de website is erg klantvriendelijk en er is een grote diversiteit in producten. Bestelgemak, betalingsgemak, duidelijke informatie betreffende de order en de aflevering. Kortom, een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vlutters 15-07-2017 Via de website gekocht

geweldige aanbiedingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel.nl heeft geweldige aanbiedingen met goede prijs en kwaliteit verhouding. Makkelijke betaling en een zeer vlotte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sis 13-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het assortiment is heel breed ,mijn parfum was ook zo gevonden ,het ging zo gemakkelijk echt voor iedereen een aanrader!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessica 13-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van de zending. Het was de eerste keer dat ik hier wat bestelde en door de goede service zeker niet de laatste keer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elisabeth de bock 13-07-2017 Via de website gekocht

Supertof

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super service : vlug, doelttreffend , accuraat en prijs= kwaliteit =formidabel !!! bij jullie kan ik nog mijn eaux de parfum, van bekende merken aankopen, omdat de prijzen merkwaardig lager liggen , dan in de winkels.
sissi

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Senva 13-07-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed

Algemene score

10,0
Leuk aanbod van kwalitatief goede producten, prijzen zijn ok, goede service, goede communicatie, optie levering bij afhaallocatie, snelle levering. Heb er vaker besteld. Kan geen klacht verzinnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 11-07-2017 Via de website gekocht

Altijd snel en precies volgens afspraak.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik krijg hier precies wat ik bestel. En op de afgesproken tijd.
Geen gedoe met bestellen, betalen, levering.
Altijd volgens verwachting, dus scoort Superwinkel daarmee eigenlijk boven verwachting.
Super prijs/ pret verhouding en betrouwbare service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joy 10-07-2017 Via de website gekocht

Gewoonweg prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een overzichtelijke site, makkelijk te bestellen en super snelle levering. Precies zoals je hoopt dat het kan. En het allermooiste zijn de prijzen. Parfum is niet goedkoop, maar op deze manier is het betaalbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M V hamond 10-07-2017 Via de website gekocht

Slechte klantvriendelijkheid

Algemene score

1,0
Parfum gekocht speciaal voor bruiloft van bulgarvi. Pompje werkt niet. Als je het flesje schud dan komt er parfum uit maar verre van ideaal. Wilde graag een ander pompje maar ze willen niks versturen. Eerst moet het gehele flesje retour. Ik vraag me af waarom dit nu zo moet. Ik kan geen dagen/weken zonder parfum en hoeveel moeite kost het nu om een ander pompje te versturen. Ik had een filmpje gemaakt im te laten zien dat het niet werkte. Vind het erg slecht

Review criteria:

Slecht
Slecht
Onvoldoende
Officiële reactie van Superwinkel 10-07-2017

Beste Monique,

Ik zie dat je voor de derde keer een review geschreven hebt. We hebben hier meerdere malen op gereageerd en je een oplossing aangeboden. Ik zal je nog een aparte e-mail sturen, want het lijkt erop dat onze berichten niet goed bij je terecht komen.

Zoals eerder aangegeven lossen we dit uiteraard graag op!

Reageer

Jo 07-07-2017 Via de website gekocht

Duidelijk Product! Duidelijke site! Verademing. TOP!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
op zoek naar UV-filterlampen voor de vijver, snel en efficiënt op de site van Superwinkel beland. Hier zeer "heldere" (ook de vijver inmiddels) omschrijving en ruime keuze van bedoelde lampen. Eenvoudig bestellen en daags erna afgeleverd! Voor vele sites een voorbeeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bart 07-07-2017 Via de website gekocht

goede service/goede kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goedkope geuren van een zeer goede kwaliteit en altijd snel geleverd ben zeer tevreden heb al tal van keren besteld en ben nooit teleurgesteld

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulus 06-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kwam per ongeluk op deze site terecht, had er nog nooit van gehoord. Waar ik naar op zoek was hadden ze toevallig ook nog en was ook het goedkoopste wat ik kon vinden. Prima webwinkel en ik beveel deze site zeer zeker aan, top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingo 06-07-2017 Via de website gekocht

Perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles top! Artikelen, levertijd, hulp bij vragen, prijs. Het kan niet beter. En ja, natuurlijk beveel ik deze winkel aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annettedis 06-07-2017 Via de website gekocht

Heerlijke geur!!! Super service! !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele betrouwbare site! Doet wat ze beloofd, had mijn bestelling de volgende dag al in huis.Zeer netjes verpakt en heerlijke geur voor een Super prijs!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 06-07-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering, helemaal volgens afspraak!

Algemene score

10,0
Ik heb een Eau de toilette van Aramis besteld. De prijs was bijzonder laag. Vergelijking met de winkel op de hoek: 2 x zoveel voor één prijs! Binnen 24 uur in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An 05-07-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Besteld artikel was 20 euro goedkoper dan op Bol.com. En dag na bestellen al in huis. Top supersnelle service! !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bruno 05-07-2017 Via de website gekocht

Supersnelle en goede service, goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoop, supersnelle levering, keurig en netjes verpakt, duidelijke communicatie, ruim keuze assortiment

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Veentjer 04-07-2017 Via de website gekocht

Goede service snelle levering

Algemene score

8,0
Overzichtelijke site. duidelijk aangegeven hoelang de levertijd is. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Levering goed te volgen door track en trace.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Geurts 03-07-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb nu al 3 x iets besteld via deze site en het is tot nu toe steeds snel geleverd.
En ook netjes afgeleverd.
Toppie.
Erg goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M V hamond 03-07-2017 Via de website gekocht

Slechte klantensevice

Algemene score

1,0
Dit gaat puur over de klantvriendelijkheid. Ik had een flesje parfum van Bvlgari Mon Jasmin Noir gekocht. Er zit een mooi apart pompje op maar dat deed het niet. Alles geprobeerd maar kwam niks uit. Ik had deze speciaal voor de bruiloft gekocht dus contact opgenomen met klantenservice. Kon alleen retour sturen, maar uitgelegd dat ik over 2 dagen bruiloft heb. Geen belangstelling daarvoor. Het lag aan het pompje dus gevragen om een ander Pompje te verzenden, deden ze ook niet!! Vind het slecht dat ze niet naar de klant luisteren en daarop in springen.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiële reactie van Superwinkel 03-07-2017

Beste Monique,

Allereerst onze excuses dat je dit zo ervaren hebt. Dat is niet onze bedoeling, we lossen dit graag nog op tijd op! Helaas hebben wij helemaal geen losse pompjes die we kunnen versturen.

Wel hebben we lege sprayflacons. Wellicht dat je hier iets aan hebt? Anders zullen we een nieuwe flacon Mon Jasmin Noir toesturen, deze is gelukkig nog op voorraad. We horen het graag! Onze klantenservice is iedere werkdag tot 17:00 uur bereikbaar.

Reageer

Maria 30-06-2017 Via de website gekocht

Een Super winkel!

Algemene score

10,0
Er is veel keus en de parfums zijn veel goedkoper dan in andere, vergelijkbare winkels.
Snelle, correcte levering. Zending goed te volgen, dus je weet wanner het aan de deur geleverd wordt..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frank steyven 29-06-2017 Via de website gekocht

supersnelle levering

Algemene score

10,0
voor 22.00 uur besteld, de volgende dag in huis. dus mocht je heel snel iets nodig hebben, een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Hermsen 29-06-2017 Via de website gekocht

Voorraad op webshop klopt niet!

Algemene score

1,0
Men probeert telkens iets anders aan te smeren, ik heb nu 3 keer iets besteld en 3x werd er gebeld dat het product niet leverbaar was en er werd iets anders aangeboden.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiële reactie van Superwinkel 29-06-2017

Beste Joop,

Wat jammer dat je ons zo slecht beoordeeld. Kun je aangeven om welke bestellingen dit gaat? Ik kan namelijk enkel jouw bestelling van het Armani horloge dat vorige week ook bij je geleverd is terugvinden in ons systeem. Als je contact opneemt met onze klantenservice kijken we het graag voor je na!

Met vriendelijke groet,
Superwinkel

Reageer

José 27-06-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestelde eau de parfum en kreeg toen bericht over de 2e kans artikelen. Dat is echt leuk. Originele merken tegen gereduceerde prijzen. Top. Gelijk weer wat besteld. Super.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

tweeling 27-06-2017 Via de website gekocht

vergelijkbaar met andere aanbieders voordelig en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
had al eens eerder bij superwinkel besteld en voor een geur die je kent is online kopen heel gemakkelijk als je wat nieuws wilt proberen zou het fijn zijn dat je met je bestelling een proefje
kunt bijbestellen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gea 27-06-2017 Via de website gekocht

Duidelijke web site , aantrekkelijke prijzen,bestelling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne online shop , overzichtelijk, je ziet gelijk of die op vooraad is duidelijk, goede snelle bestelling

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carli 27-06-2017 Via de website gekocht

gedeelde mening

Algemene score

6,0
Medewerkster die ik aan de lijn kreeg deed prima haar werk, service was niets op aan te merken. Ik vind wel de retourkosten van 6,95 ervoor zorgen dat ik niet snel weer iets zal bestellen tenzij ik heel zeker ben van mijn aankoop. Het is tenslotte weggegooid geld naar mijn mening. De eau de parfum vervliegt razendsnel, heb hier twijfel over de echtheid.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiële reactie van Superwinkel 10-07-2017

Beste Carli,

Bedankt voor je beoordeling. Helaas rekenen we nu inderdaad nog wel retourkosten, maar wellicht dat dit in de toekomst nog verandert! Daarnaast zijn alle producten die wij verkopen 100% origineel. De verkoop van namaakproducten is verboden en zelfs strafbaar in Nederland, dus dit doen we absoluut niet.

Met vriendelijke groet,
Superwinkel

Reageer

Ab 26-06-2017 Via de website gekocht

niet voor niets SUPER winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, prima producten, heldere communicatie én ook nog eens mooie, acceptabele prijzen!

Precies zoals ik het graag zie ;)) Bedankt SuperWinkelTeam

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudio 24-06-2017 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en correcte afhandeling van de bestelling. Top!
Duidelijke site . Ben heel tevreden over Superwinkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 24-06-2017 Via de website gekocht

snelle levering top

Algemene score

10,0
Het is echt een SUPERWINKEL geen klagen over de service alles perfect geleverd en snel ik heb deze winkel gevonden door te googelen en toevallig erop gekomen de site is heel duidelijk ik wil geen andere winkel meer voor mijn parfums .....

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiny 23-06-2017 Via de website gekocht

Geweldige ervaring!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Stond bovenaan bij beste keus bij Kieskeurig. Vrijdagavond 20.30 uur product besteld, zaterdagmorgen 11.30 uur geleverd. Zondag product mee op vakantie. Toptop!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

winniewal 23-06-2017 Via de website gekocht

Altijd goed verzorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al een paar keer besteld bij Superwinkel.nl. De prijzen zijn altijd scherp ook als je dat gaat vergelijken via internet. De parfum is altijd op voorraad en ik heb nog nooit verzendkosten betaald. Laatst een kadootje laten inpakken en ook dat is hartstikke mooi gedaan. Ik ben zeer tevreden en zal zeker nog vaker hier bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dhulst brenda 23-06-2017 Via de website gekocht

top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
super vlugge on line service binnen de 24 uur ,groot gamma leuke site heb ik aanbevolen aan familie en werk collegas

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hella 23-06-2017 Via de website gekocht

service ten top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In een woord geweldig.De keuze is uitgebreid de levering snel , netjes ingepakt en een goede prijs.Merken die niet meer in de gangbare winkels te koop zijn kun je hier nog steeds bestellen fij als je verslaafd bent aan een bepaalde geur.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 22-06-2017 Via de website gekocht

Superwinkel is super!

Algemene score

9,0
Goeie prijs, snelle en correcte levering en super service. Bovendien een makkelijk toegankelijke site.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 22-06-2017 Via de website gekocht

Supersnel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn bestelling werd de dag nadien in de voormiddag al geleverd. Dit is super handig.
Zeer uitgebreide keuze in de online shop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poezeke 22-06-2017 Via de website gekocht

snel en vakkundig

Algemene score

10,0
Een gunstig geprijsd aftershave geschenkset besteld via de website. Makkelijk bestellen en levering snel en conform bestelling. Ik had al vaker tot volle tevredenheid bij Superwinkel besteld. Dit keer heb ik ervoor gekozen om het product in cadeauverpakking te laten leveren. Dat bleek een schot in de roos. De verpakking was top! Strak, modern, smaakvol en de meerprijs dubbel en dwars waard. Ik kan het iedereen aanraden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews