superwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 1889 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over superwinkel.nl.

superwinkel.nl stelt zich voor

Superwinkel.nl is de grootste en voordeligste online winkel in parfum, verzorgingsproducten, make-up, horloges, sieraden, haarproducten en speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis (mits op voorraad). Wij leveren uitsluitend A-merken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 490 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Veronica 08-05-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na enig googelen gekozen voor Superwinkel. Het product wat ik zocht was bij deze "Super" winkel ook nog het goedkoopst. Door een kleine bijbetaling dezelfde dag nog afgeleverd. Supersnel en correct. Aanbevelingswaardig.

Reageer

Corine 06-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kocht merkparfum die in de winkel (Douglas in dit geval) ruim 30 euro duurder is, dus ik ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Piet M. 06-05-2017 Via de website gekocht

Efficiënte logistiek

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kreeg een link van mijn zoon. Hij was er heel enthousiast over. Gelijk uitgetest. De site geeft de hoofdproducten duidelijk aan. De bestelling en betaling via mijn smartphone was zo gepiept. Daarna kon je de bestelling volgen. Er werd later bezorgd en dat stond er ook. Geweldig hoor!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Razan 06-05-2017 Via de website gekocht

Lieve mensen kijk aub uit!

Algemene score

1,0
Lieve mensen, kijk aub uit voor dit webwinkel!

Ze lichten mensen letterlijk op! Ik heb drie parfum besteld kreeg vervolgens maar er twee de derde werd netjes naar mij verzonden, omdat het om een cadeautje ging en de nalevering later was heb ik het parfum retour gezonden. Vervolgens krijg ik een mailtje dat ik het product had geopend en daar is echt waar niks van waar omdat ik niet dom ben om dat te doen en vervolgens het retour sturen! Kortom ik moet nu voor iets betalen dat geopend is en niet eens door mij! Maar pure oplichting dit en totaal geen services!

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 08-05-2017

Beste Razan,

Jammer dat je nu een slechte recensie plaatst nadat we elkaar vrijdag telefonisch hebben gesproken. We hebben eerder aangegeven dat PostNL geen pakketjes zou bezorgen op Koningsdag, dus dat het pakketje een dag later zou arriveren. Helaas kunnen we geopende producten inderdaad niet retour nemen. We hebben het product daarom weer naar je teruggestuurd. We hebben je niet opgelicht, maar dit zijn nu eenmaal de retourvoorwaarden zoals ze ook staan vermeld op onze website.

Klantenservice Superwinkel

Reageer

A.J.A. Scholten 05-05-2017 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

9,0
De aangeboden artikelen voldoen ruimschoots aan mijn wensen.
De bestelling wordt altijd correct afgewerkt, zo ook de levering van de gekochte artikelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 05-05-2017 Via de website gekocht

Echt super snelle levering en heel netjes en mooi ingepakt!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
mooie site! leuke producten en een mooie prijs op alles! het was de eerste keer dat ik het vond maar ik ga zeker vaker bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 04-05-2017 Via de website gekocht

De Naam zegt al genoeg !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en correcte afhandeling en levering, waarbij de prijs altijd scherp is,
gelet op dit alles een fijne webwinkel.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Desiree 04-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, geen verzendkosten, en een lekker luchtje

Algemene score

9,0
Goede prijs, prima service en geen verzend kosten. Zeer tevreden. Ik heb diverse sites vergeleken en de bestelde geur was hier het goedkoopst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 02-05-2017 Via de website gekocht

Top webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Producten gemakkelijk gevonden, ontzettend snel geleverd en dat voor een goedkope prijs! Ik heb 's avonds twee producten besteld en deze werden de volgende dag al geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancy stojanovic 02-05-2017 Via de website gekocht

Mooi ingepakt en snel geleverd!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop is de enige plen (die ik gevonden heb) waar ik de Ungaro voor mijn man nog kan kopen. Ben er heel blij mee. Het is zijn lievelings geur en is moeilijk te vinden. Daarnaast leveren ze snel, schadevrij en op verzoek mooi ingepakt!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carel Trietsch 27-04-2017 Via de website gekocht

Supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering van topmerken tegen de laatste prijs. Waar om zou je nog met je auto naar de stad gaan, veel te veel parkeergeld betalen, er een uur van je tijd mee bezig zijn en er uiteindelijk nog steeds teveel voor betalen?
Ga gewoon naar superwinkel en zoek niet verder.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cheretie 25-04-2017 Via de website gekocht

Goeie service, snelle levering en heerlijke geuren!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kreeg deze website van een collega, omdat ik met spoed een specifiek luchtje nodig had voor een verjaardag van een vriendin. Korting, super snelle levering (volgende dag afgeleverd) en een super lekker luchtje. Wat wil je nog meer? Aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goldburg 25-04-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
alles perfect in orde van bestelling tot levering de dinsdag om 10 uur bestelt de woensdag al geleverd proficiat doe zo verder.
ben zeker een vaste klant bij superwinkel je kan geen betere service hebben.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 25-04-2017 Via de website gekocht

Snel, super voordelig en goed verpakt geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vond de shop door een product te zoeken via Google en na dit besteld te hebben is dit zeer vlot geleverd. Goede notificaties over de status van de zending, kortom perfecte afhandeling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Terence 22-04-2017 Via de website gekocht

Niet bezorgd

Algemene score

1,0
Vrijdagochtend om 09.00 uur besteld en extra betaald voor bezorging op dezelfde dag tussen 18.00 en 22.30 uur maar kreeg 's avonds om 22.15 een status bericht dat het niet geleverd zou worden. Nou, mooi is dat ! Telefonisch zijn ze niet bereikbaar in het weekend dus moet nu alsnog wachten tot maandag! Heb inmiddels al wel een mail gestuurd dat het niet netjes is. Nu afwachten wanneer het bezorgd gaat worden....en natuurlijk verwacht ik een compensatie voor de slechte service en de verspilde uren dat ik heb zitten wachten op de bezorgdienst.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 24-04-2017

Beste Terence,

Wat vervelend dat de bestelling niet op dezelfde dag bezorgd is. Onze excuses hiervoor. Dit is natuurlijk echt niet de bedoeling van deze service. De verzendkosten zijn inmiddels teruggestort. Gelukkig is het pakketje zaterdag alsnog bezorgd.

Klantenservice Superwinkel

Reageer

Lutgard 21-04-2017 Via de website gekocht

Vlotte service, goede prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijke webwinkel met sterke prijzen. Afhandeling en verzending gaat zeer vlot.
In Belge via Bpost dus af te halen in een afhaalpunt als je niet thuis bent. Geen verzendkosten!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joey 21-04-2017 Via de website gekocht

Keurige service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Had nog nooit van de site gehoord dus was enigszins sceptisch. Echter de prijs van de producten is super en de levering viel helemaal niks op aan te merken. Een echte aanrader dus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mhmdzz 20-04-2017 Via de website gekocht

Gewoonweg perfect! Een aanrader voor ieder ander.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, eerlijk en oprecht! Topkwaliteit voor scherpe prijzen! Ik adviseeer iedereen hier hun aankopen te doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 20-04-2017 Via de website gekocht

Altijd goed en snel!

Algemene score

10,0
Je krijgt wat je bestelt. Altijd goed en snel geleverd. Kwa prijs de meest aantrekkelijke volgens mij. Al aantal keren besteld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esmeé 19-04-2017 Via de website gekocht

SUPER SURVICE!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super makkelijk , duidelijk en optijd thuis bezorgt! Via de mail kun je bijhouden waneer het pakketje der is. In 1 word top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maya 14-04-2017 Via de website gekocht

Goede en betrouwbaar service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb al 2 bestellingen gemaakt bij Superwinkel. Ben erg tevreden met de service en de prijzen.
Alle 2 keer was makkelijk een product te kiezen en was het de volgende dag snel geleverd.
Service is prima !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Rombeek 14-04-2017 Via de website gekocht

Eau de toilette Givenchy een snelle en goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goede prijs van merkartikelen en de service is ook goed en snel. Ik heb er al verscheidene malen besteld en ik blijf terugkomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toby 14-04-2017 Via de website gekocht

Niks op aan te merken!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gekregen wat ik besteld had, netjes verpakt en de volgende dag in huis! Zoals het hoort, gewoon goede service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hristo Rusev 12-04-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel, die heb ik gekozen vanwege de grote keuze en de scherpe prijzen. Was heel snel bezorgd ook! Makkelijk en leuk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 12-04-2017 Via de website gekocht

nog nooit 1 probleem ontmoet.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel geen extra kosten en veel goedkoper plus nog nooit 1 probleem gehad.
Dus ga gerust winkelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 11-04-2017 Via de website gekocht

Snel en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als goedkoopste leverancier gevonden via kieskeurig. Duidelijke website en bestelprocedure. Na bestelling snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henriette 11-04-2017 Via de website gekocht

Altijd goedkoper!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super tevreden met mijn parfum bestellingen bij superwinkel.nl.
Bij deze online winkel betaal ik voor mijn parfums veel minder voor ook nog eens meer ml. dan bij de bekende parfumerien. Bovendien is de service ook nog eens super.
Voor mij geen betere en andere dan superwinkel.nl

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 08-04-2017 Via de website gekocht

Tot nu toe nooit teleurgesteld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd heerlijk shoppen via superwinkel.nl. Er staan duidelijke omschrijvingen bij de geuren zodat kiezen makkelijker wordt. Daarnaast is bestellen super gemakkelijk en de service is top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

siem 08-04-2017 Via de website gekocht

prima kwaliteit,snelle service en levering

Algemene score

9,0
Zag mijn product op deze site staan en was hier naar aan het zoeken,kreeg toen ook nog 2 flessen voor de zelfde prijs als bij andere voor1, product werd de volgende dag al geleverd in een goede verpakking en op het afgesproken tijdstip dat is pas service doen zoals ze op de site beloven. Ik weet nu waar ik in het vervolg moet bestellen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Kruger 07-04-2017 Via de website gekocht

Bestelling geleverd op ander adres als bestel/factuuadres

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop was nieuw voor mij. Na zoekwerk via Google gevonden op internet. Was een gok op betrouwbaarheid maar zeer zeker niet teleurgesteld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arlette Gormez 07-04-2017 Via de website gekocht

Doet wat moet en eerlijke service zoals ze beloven !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind deze shop veruit de voordeligste en goedkoopste op de markt.
Klantvriendelijke website ! vlugge afhandeling van uw aankoop en levertermijn;in één woord De Perfectie ! op alle gebied kan het niet beter verwoorden !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja Alberts 06-04-2017 Via de website gekocht

Absolutely fabulous!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Allereerst omdat het product het goedkoopst was, gebruiksvriendelijke site, betaalmogelijkheden en keurige levering en verpakking.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Seiko horloge 02-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en mooie prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via de website horloge gekocht voor een nette prijs.Snelle levering (dag erna al geleverd).Een klein puntje van kritiek,De garantie kaart van mijn seiko horloge was niet afgestempeld.Heb deze zelf thuis maar ingevuld.hoop dat de garantie van 2 jaar dan ook geldig is.Verder geen op of aanmerkingen.Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

w.f.oostra 01-04-2017 Via de website gekocht

aankoop parfum voor heren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
onlangs mannen parfum gekocht bij Super Winkel. Ze komen hun beloftes voor de volle 100% na. de ene dag gekocht, daags er na kon ik het al ophalen bij een Post.nl depot. Alles goed en veilig verpakt en in de originele verpakking. Dus geen namaak, voor bijna namaak prijzen. Ik heb al vaker gekocht bij Super Winkel en raad iedereen die prijsbewust is deze on-line winkel aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Thijssen 30-03-2017 Via de website gekocht

Super service en stipt op tijd geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kende de shop nog niet eerder en ben er al googelend bij uitgekomen. Ik heb besteld en ze hebben hub beloftes en toezeggingen waargemaakt. Snelle en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marielle 29-03-2017 Via de website gekocht

Duidelijke en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De meeste parfums zijn een stuk goedkoper, dan bij andere winkels en ze worden ook nog snel geleverd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerda 29-03-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en snelle levering. Alles keurig verpakt, en dat ook nog voor een prijs die veruit het goedkoopste was. Het scheelde wel 40% met de parfumeriezaak waar ik normaliter kochtend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine 29-03-2017 Via de website gekocht

Goede afhandeling bestelling!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De webshop is makkelijk in gebruik en overzichtelijk. Het bestelproces is vlot te doorlopen en de bestellingsbevestiging e.d. volgens snel. Verzending goed geregeld en ook binnen de beloofde tijd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Hertoghs Wilfried 27-03-2017 Via de website gekocht

perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uurwerk besteld s' middags en de volgende morgend al ontvangen.
De prijs van de Seiko was ook de goedkoopste van het net.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub 27-03-2017 Via de website gekocht

Helemaal perfect, efficiënt en snel! Superwinkel.nl.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omschrijving , gebruiksvriendelijkheid van de overzichtelijke online Shop , levering en niet te vergeten de prijs waren allemaal uitstekend!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas de trein peuterbed 25-03-2017 Via de website gekocht

Snelle reactie maar geen passende oplossing

Algemene score

4,0
Ik heb een peuterbed Thomas de trein besteld bij superwinkel. Het bleek helaas op 2 zeer zichtbare plekken behoorlijk schade te hebben. Gemaild met klantenservice en als reactie een vergoeding van 20 euro aangeboden gekregen of de mogelijkheid om te ruilen. De schade is zeer onaangenaam dat je zelfs de 50% korting niet zou accepteren dus een dag later gemeld dat ik liever wil ruilen of iig een vervangend onderdeel van het bed wil. Hierop is weer snel gereageerd door de korting hoger te zetten op 50 euro of het bed retour sturen want zij hebben dit bed niet meer op voorrad !!

Dilemma !!!!! Man met gebroken arm thuis en ik moet het uitzoeken hoe ik het bed naar de afhaalpunt breng om achteraf met lege handen te staan want zij hebben geen andere bed op voorraad .

Nu heb ik superwinkel om een passende oplossing gevraagd en ook aangegeven dat het niet in orde is om het gewenste product in goede staat niet te kunnen leveren maar wel van mij verwachten dat ik betaalde hulp moet gaan zoeken om dit beschadigde en onvervangbare bed retour te sturen.

Enige positief op dit moment is dat zij snel reageren maar tot op heden geen passende oplossing.....wordt vervolgd

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

DE REU 25-03-2017 Via de website gekocht

snelle, prijskwaliteit service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
gezocht, gekocht en geleverd. Alles op twee dagen, super! Ik zal zeker indien nodig deze website opzoeken, groetjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Keizer 24-03-2017 Via de website gekocht

In een woord: Uitstekend!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webshop, bestelling 20.00 uur geplaatst, volgende dag in huis. Erg prettig dat je goed op de hoogte wordt gehouden betreffende verzending en aflevertijd.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SimonV 23-03-2017 Via de website gekocht

Snel, simpel, super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastische winkel. Heel overzichtelijk en sterke aanbiedingen. Ik ben iemand die altijd op zoek gaat naar de goedkoopste, de beste service en lekker snel. Echt top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.S 23-03-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuke winkel/website met veel assortiment. Ook ben ik zeer tevreden over de snelle levering! Het product voldeed ook helemaal aan mijn verwachting, mijn kinderen zijn erg enthousiast over het cadeau!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 22-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hier kan ik t favo geurtje van /voor mij man nog wel bestellen voor
een superlage prijs ook nog ! Dezelfde werkdag had ik t geurtje in huis. Ik blij, man blij ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Van der Wee 22-03-2017 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle aflevering. Verpakking van geschenk (bij te betalen) heel feestelijk en verzorgd. Ruim aanbod en makkelijk te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annette 22-03-2017 Via de website gekocht

Gewoon altijd top !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als het om geuren gaat en je weet welke geur je wilt hebben dan is dit DE winkel om te kopen.
Zeer snelle/goede levering tegen de scherpste prijs !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 22-03-2017 Via de website gekocht

Altijd betrouwbaar in produkt en aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima site! Uitgebreide keuze en bijna alles. Levering altijd op tijd en zijn als je het erbij besteld netjes ingepakt.
Is voor geurtjes mijn favoriete online shop

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann 22-03-2017 Via de website gekocht

Vlotte service!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn tevreden! Je hebt keus genoeg, de bestelling en levering verloopt vlot en uiteindelijk goedkoper!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews