superwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 2307 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over superwinkel.nl.

superwinkel.nl stelt zich voor

Superwinkel.nl is de grootste en voordeligste online winkel in parfum, verzorgingsproducten, make-up, horloges, sieraden, haarproducten en speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis (mits op voorraad). Wij leveren uitsluitend A-merken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 523 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tiffany 08-02-2018 Via de website gekocht

Geweldig

Algemene score

8,0
Super vlot en zeer snel gekregen heel te vreden en ook gepast niet te klein of te groot Ik zou zelf als ik iets terug nodig zal ik zeker weer bij jullie bestellen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. 08-02-2018 Via de website gekocht

fijne service en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is zeer gebruiksvriendelijk. De service en levering is zeer snel. Dit ervaar ik als positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adna 08-02-2018 Via de website gekocht

Superwinkel.nl is de beste

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, alles verliep zoals beloofd. Ruime keuze en perfecte kwaliteit ! Ben een grote fun van Superwinkel.nl geworden !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 05-02-2018 Via de website gekocht

Prima prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima prijs en snelle levering. Vandaag besteld, morgen in huis.
Jammer dat ze niet alle producten van een lijn leveren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 04-02-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering en goede prijs, ga zo door!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was op zoek naar mijn favoriete parfum en heb hem bij jullie gevonden voor een hele goede prijs. Als ik weer iets nodig heb, ga ik als eerst bij jullie kijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jessica 03-02-2018 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer makkelijke website met duidelijke uitleg. Kan enkel lichtjes misleidend zijn wat de promoties betreft. Prijs wordt aangegeven met "vanaf" en is dus niet altijd per defenitie de prijs die u dacht dat bij het artikel hoorde dat u zag staan in de lijst. Verder geen klachten! Zeer snelle levering en altijd heel correct! Tevreden en vaste klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeanette polling 02-02-2018 Via de website gekocht

prima keuze en snel in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
mijn geurtje hier te bestellen! makkelijk en snel geleverd. goed verpakt en makkelijk te betalen.
Als er wat niet goed is met de bestelling ,prima service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJAVG 02-02-2018 Via de website gekocht

fantastische prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
geweldige service met een nog betere prijs
verschil met een andere parfum winkel was dat ik nu €30 minder heb hoeven te betallen
savonds 19.00 besteld , de andere dag al binnen
SUPER LEVERING 👍🏼

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilona 02-02-2018 Via de website gekocht

ruime sortering en heel fijne webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel fijne webshop...ruime sortering...goede prijzen...en heel snelle levering.
Dit wordt in het vervolg mijn webshop voor parfum!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Willemse 02-02-2018 Via de website gekocht

prijsvriendelijk, snel en verzorgd. Kortom: Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer ruim assortiment, snelle levering, uitstekende productomschrijving, beduidend lagere prijzen dan elders en een heldere site. Ik bestel hier vaker en zal dat zeker blijven doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert van Dijk 01-02-2018 Via de website gekocht

Altijd goede aanbiedingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al jaren bestel ik mijn parfums bij superwinkel. Altijd een goede aanbieding voor mijn producten en snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RuGeBo 31-01-2018 Via de website gekocht

Super snel en perfecte cadeauverpakking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gezocht op internet naar eau de toilette die we in Gambia hadden gezien. Niet gevonden maar wel deze website. Helemaal top, leuke aanbiedingen. Heerlijke eau de toilette gekocht voor onze kleinzoon en heel netjes ingepakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renzo 30-01-2018 Via de website gekocht

Perfect!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnel geleverd, zeer zeer scherpe prijs en zeer makkelijke site.
Wordt keurig op de hoogte gehouden over je bestelling.
Volgende keer zeker weer superwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sam 29-01-2018 Via de website gekocht

Top snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service, je ontvangt netjes een email en diezelfde avond ook een t&t voor de volgende ochtend. Vandaag besteld is ook ECHT morgen in huis! Chapeau superwinkel! Super goede producten voor een lagere prijs! Maar nog steeds erg blij ermee!😇 hier alvast een vaste klant:).! Tot snel:)!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gunther1973 29-01-2018 Via de website gekocht

Heel tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel tevreden alles mooi verpakt en mooie prijzen en dag nadien gratis geleverd kortom perfect zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariël 29-01-2018 Via de website gekocht

Superwinkel Supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is zeker gebruiksvriendelijk,artikelen zijn goed verpakt en de levering is echt supersnel.Als bijkomend pluspunt,de prijzen.....buiten concurrentie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessica 26-01-2018 Via de website gekocht

Snelheid met gemak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk, snel en voordelig !
Flesje Jimmy choo besteld heb hem nergens goedkoper gezien en hij was er de volgende dag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Victor 26-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, laagste prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kreeg een mail van de Superwinkel dat mijn favoriete aftershave in de aanbieding was.
Gauw besteld en de volgende dag geleverd. Helemaal perfect!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 25-01-2018 Via de website gekocht

Goedkoop en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op aanraden van vrienden koos ik voor deze webwinkel. Terecht, zo bleek. Ruime keuze, goedkoop en snel en veilig verpakt thuis geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean-Pierre 25-01-2018 Via de website gekocht

SUPER !!!

Algemene score

10,0
Ruime keuze aan onklopbare prijzen . Snelle levering.

Elders moeilijk te vinden parfums aan super voordelige prijzen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 24-01-2018 Via de website gekocht

Vlotte service!

Algemene score

9,0
De prijs lag een stuk lager dan elders en toch kwam het pakketje de dag na bestelling aan: dat apprecieer ik.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Colebunders 24-01-2018 Via de website gekocht

Ongelooflijk vlug en correcte behandeling van de producten.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs en enorm snelle levering en correcte behandeling van de aangekochte artikels. Beloftes waar maken is hun troef! Gratis levering bij een bepaald bedrag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia 24-01-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering!!

Algemene score

10,0
Duidelijke website, mooie prijzen voor topgeuren en een supersnelle levering.
Ik had Narciso Rodriquez en Love Story besteld en ik had ze de volgende dag al in huis. Ze ruiken heerlijk, dus 100% echt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klare 24-01-2018 Via de website gekocht

super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle service (echt snel). Jammer dat je geen parfumstaaltjes krijgt zoals in een "echte" parfumerie. Dit zou het compleet maken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katja 23-01-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top prijzen en super snelle levering! Het bestellen gaat ook super makkelijk. Ik beveel iedereen deze site aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han 22-01-2018 Via de website gekocht

Alles oké , behalve de bezorging dat duurde een week!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
O.a. gekozen voor de snelle levering maar buiten de schuld van Superwinkel duurde dat een week! Vermoedelijk door het expeditie bedrijf eerst naar foute expeditieverzamel centrum gezonden.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 22-01-2018

Vervelend om te horen dat je pakket te laat geleverd is, onze excuses hiervoor! Heb je de bestelling inmiddels ontvangen?

Als we je nog ergens mee kunnen helpen, dan horen we dit graag!

Reageer

Gerda 20-01-2018 Via de website gekocht

Super winkel, voordelig en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Scherpe prijzen, vlotte betrouwbare levering. Kan niet beter vind ik. Keuzemogelijkheid voor bezorgmoment en plek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 20-01-2018 Via de website gekocht

Goede service vlug en mooi op tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en goede aanbiedingen. Zeker vaker bestellen. Een echte aanrader. Je wordt ook goed van de verzending op de hoogte gehouden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jesse 19-01-2018 Via de website gekocht

TOP!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snel, mooi ingepakt ook nog top service! Heel veel producten in store en ga zeker nog heel vaak hier bestellen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.M. van Veldhuizen 18-01-2018 Via de website gekocht

Levering shampo ZP 11 prima verlopen.

Algemene score

10,0
Assortiment goed weergegeven, levering geheel volgens de verwachtingen: flexibel, snel en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemieke 18-01-2018 Via de website gekocht

Super service, terechte naam "superwinkel"

Algemene score

10,0
Al eerder bestellingen gedaan, snelle levering en scherpe prijzen! Vergelijking gedaan met andere bedrijven voor het product wat ik zocht. Uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie 18-01-2018 Via de website gekocht

Winkel doet zijn naam eer aan, in één woord super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al meerdere keren bij superwinkel.nl besteld.
De levering is vlot, verpakking is goed.
Pakketje naar tevredenheid ontvangen. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingelaere 18-01-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar en eerlijk geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuk, overzichtelijk en prijsvriendelijk gewoon goed zeker de moeite waard. Zeker voor herhaling vatbaar

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roberto 18-01-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website en prima prijzen. Bezorging binnen 2 werkdagen dus ook dat is prima. Ze leveren wat ze beloven.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leo Teunissen 18-01-2018 Via de website gekocht

Perfecte dienstverlening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meerdere keren besteld, alles altijd op tijd en zeer correcte service...vooral kwaliteit vasthouden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 18-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had gezien en ook ondervonden dat als je voor 22 uur iets bestelt je het de volgende dag in huis hebt, dat hebben ze waar gemaakt en ben daar super blij mee !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris van Lieshout 18-01-2018 Via de website gekocht

Top service door Superwinkel.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toen ik op het internet aan het kijken was waar de parfum die ik wilde kopen het goedkoopste was, kwam ik op Superwinkel.nl terecht Goedkope prijzen en een snelle bezorgservice.
Het pakket werd de volgende dag tijdens de ochtend uren geleverd.
Deze webwinkel ziet mij zeker terug voor een volgend bezoek.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 17-01-2018 Via de website gekocht

goed en conform vermelding geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke en overzichtelijke website. Snel kunnen vinden waar ik op zoek naar was. en de prijs ligt behoorlijk wat lager dan in de winkels

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BMadW 17-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor deze winkel om dat ze artikelen aanbieden tegen concurrerende prijzen. Artikelen zijn zoals beloofd de volgende werkdag geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Na93 17-01-2018 Via de website gekocht

Goede service met snelle verzending

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webwinkel heeft een groot assortiment. Ik was nog op zoek naar het luchtje DKNY Pure. De 'oude' versie hiervan gaat bij de parfumerie uit het assortiment. Superwinkel had deze nog wel in het assortiment. De bestelling werd zeer snel verzonden en het luchtje was netjes verpakt.

Reageer

jac waeijen 17-01-2018 Via de website gekocht

corecte afhandeling

Algemene score

8,0
puur toeval, heb op internet gezocht naar gewenst artikel en kwam bij U uit.De prijs stond mij aan en heb besteld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rita van de Klomp 16-01-2018 Via de website gekocht

Heel snel in huid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind de winkel goedkoop, plus snelle levering vind ik ook een pluspunt. Ideaal om te betalen via Ideal.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

NN 16-01-2018 Via de website gekocht

Zeer goede en gemakkelijke service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is heel overzichtelijk, artikelen zijn makkelijk te vinden en bestellen en betalen ging vlot en zonder problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anna 13-01-2018 Via de website gekocht

Laagste prijs, snel, klantenservice reageert direct.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via kieskeurig rechtstreeks naar deze site gegaan. Bestelling geplaatst en volgende dag in huis. Produkt dat ik wou voor aanzienlijk lagere prijs snel in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mo 12-01-2018 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Geweldige service, makkelijk besteld en snelle levering. Ik zou zo nog een keer een bestelling doen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fiona 12-01-2018 Via de website gekocht

Super fijne site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne en duidelijke site. Snelle levering. Ben zeer tevreden en weer ontzettend blij met mijn parfum voor een mooie prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kate 11-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteitsverhouding en snelle levering in goede stevige verpakking. Duidelijke bestelprocedure en vooral goede procesinformatie. Van moment van bestelling tot levering informatie over alle tussenliggende stappen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annette 11-01-2018 Via de website gekocht

Prima

Algemene score

8,0
Alles netjes op tijd geleverd. Bestelproces goed en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dirk 11-01-2018 Via de website gekocht

Perfecte Service! Maakt me blij!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kende Shop niet maar kwam voorbij als Google suggestie. Duidelijk de laagste prijs, dus bestelling geplaatst en service bleek vervolgens ook perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeske 11-01-2018 Via de website gekocht

Top Service in alle opzichten !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering precies volgens plan geleverd netjes verpakt scheelt veel als je het in de winkel koopt. Hier veel goedkoper

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews