superwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2041 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over superwinkel.nl.

superwinkel.nl stelt zich voor

Superwinkel.nl is de grootste en voordeligste online winkel in parfum, verzorgingsproducten, make-up, horloges, sieraden, haarproducten en speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis (mits op voorraad). Wij leveren uitsluitend A-merken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 492 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BC 18-09-2017 Via de website gekocht

Perfectie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op het eerste zicht had ik een twijfel over de echtheid van deze website en of ik het product geleverd zou krijgen, want de prijzen waren bijna onmogelijk waar te zijn. Na bestelling en betaling heb ik mijn product in perfecte staat ontvangen en onderweg naar mij kunnen traceren. Service 10, kwaliteit 10 , website 10 al met al een 10 waard

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirelle 18-09-2017 Via de website gekocht

Netjes en volgens aangegeven tijd afgeleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima! Niks aan te merken. Alles op tijd en zoals aangegeven afgeleverd.
Product is goed.
Zou er weer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 15-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige parfum voor de laagste prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel is echt een Superwinkel!
Een heerlijke parfum gekocht echt tegen de laagste prijs die er maar te vinden is op internet.
Snelle levering en correcte afhandeling.
Kom zeker terug om meer te kopen bij Superwinkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snoepje 15-09-2017 Via de website gekocht

Goede site makkelijk te bestellen en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is fijn dat men geregeld nieuwe aanbiedingen stuurt. Makkelijk om te bestellen. En als je besteld hebt is het de dag erna in huis. Groot assortiment in merken voor vrouwen zowel ook voor mannengeuren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

albrecht 14-09-2017 Via de website gekocht

snel goed en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heel goed vriendelijk personeel makkelijk te vinden online en goede snelle service voor iedereen betaalbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danny 14-09-2017 Via de website gekocht

snelle afhandeling en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supermakkelijk bestellen en hele snelle levering. Zeer tevreden dus.
Niet de eerste keer dat ik hier wat bestelde, maar als altijd heel goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.m. 14-09-2017 Via de website gekocht

Snelle en prima levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
de eerste keer hier besteld en super geregeld. Snelle levering. perfect ik ga hier zeker vaker bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurensen 14-09-2017 Via de website gekocht

goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikelen goed te vinden, prijs goed.
Deze shop had allebei de artikelen die ik nodig had en het werd gratis thuis bezorgd.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J. de Vries 14-09-2017 Via de website gekocht

zoals gezegd, zo ook geleverd, prima !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op grond van eerdere ervaring weer hier mijn aankopen gedaan. Lage prijzen, prima service, een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louwrens 13-09-2017 Via de website gekocht

Klasse!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en netjes verpakt, overzichtelijke website.
Echt een aanrader om voordelig een eau de toilette aan te schaffen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie Maat 13-09-2017 Via de website gekocht

Inderdaad een Superwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een zeer goede prijsstelling en een supersnelle levering! Snelle beantwoording van vragen toen het even niet lukte om in te loggen met mijn nieuwe account.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 12-09-2017 Via de website gekocht

Grote klasse!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg gemakkelijk in het bestellen van het product dat je wilt hebben. Qua betaling is het ook helemaal goed en de levering is snel en zorgvuldig.
Niets anders dan lof!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Virginia 12-09-2017 Via de website gekocht

Voortreffelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb Superwinkel in eerste instantie telefonisch benaderd om te vragen of ze een bepaalde artikel in voorraad hadden. Ik moest het artikel uiterlijk de volgende dag ontvangen. Kreeg een behulpzame, vriendelijk en zeer efficiënte medewerkster aan de lijn. En inderdaad het bestelde artikel kwam de volgende dag stip op tijd. Complimenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 11-09-2017 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles op een nette en duidelijke manier en alles volgens afspraak. Tevens hadden zij voor het product dat ik kocht de laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan Huiberts 11-09-2017 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik heb zeer goede ervaringen met deze winkel. De communicatie per email is prima en prijs/kwaliteitverhouding heel gunstig vergeleken met andere aanbieders.
Het gekochte produkt wordt bovendien snel en netjes verpakt afgeleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon 10-09-2017 Via de website gekocht

Super aankoop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een heel overzichtelijke webshop. Makkelijk luchtjes te vinden die bij je past. Snelle levering en zeer scherpe prijzen. Ik ben een uiterst tevreden klant van Superwinkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ludo 08-09-2017 Via de website gekocht

Goede produkt prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een shop waar je de juiste prijs betaald voor de producten en genoeg keuze in de aangeboden producten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop van Limbeek 07-09-2017 Via de website gekocht

hele goede service,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De reden dat ik voor deze shop heb gekozen dat het zelfde artikel elders ruim 30 euro duurder was. Andere gerenommeerde internetwinkels boden het exact het zelfde artikel veel duurder aan.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Chahir 07-09-2017 Via de website gekocht

Fantastisch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toen ik op vakantie was in Spanje sta ik een mooie horloge ergens in een shopper hall. Ik zei tegen me moeder mama kijk dit horloge. En me moeders zei toen van ja je kan he took halen bij superwinkel want daar haalt me moeder blijkbaar altijd haar parfum vandaan, maar dat ter zeide. Dus ik bestelde een leuke horloge en op het moment dat ik terug was was hij bezorgd dus ik was heel erg blij. Ben gelijk naar de juwelier gegaan om hem te laten verkleinen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

el 07-09-2017 Via de website gekocht

prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
laagste prijs, origineel artikel,verzendkosten aanvaardbaar, keurig verpakt,tot de volgende keer.mvg el

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nicole Withagen 07-09-2017 Via de website gekocht

Superwinkel is een betrouwbaar bedrijf.

Algemene score

10,0
Superwinkel doet zijn naam eer aan.
S avonds 21.30 besteld & S morgens om 9.30 al in huis dat is Supertop te noemen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke keijzer 07-09-2017 Via de website gekocht

Keurig verzorgd en netjes op tijd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie shop met fijne prijzen. Makkelijk te bestellen. Levering was ook keurig op tijd en netjes verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wietske 06-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

9,0
Een geweldig aanbod met ruime keuze. Het wordt snel geleverd. Het ziet keurig verpakt uit als het binnenkomt. Eenmaal uitgepakt was het precies wat we besteld hadden zoals op het plaatje. Duidelijke en eerlijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees S. 06-09-2017 Via de website gekocht

Fantastische Superwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze in artikelen en de prijs was op dat moment een stuk lager dan bij andere aanbieders. Het product wat ik had besteld is degelijk verpakt en zeer snel bezorgd. Volgende keer bestel ik zeker weer. Top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ali 06-09-2017 Via de website gekocht

Goede service top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed winkel, betaalbareproducten,
Service is goed en ook levering was volgende dag gewoon binnen, top.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 06-09-2017 Via de website gekocht

Correcte en snelle leveringen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop via Superwinkel omdat ik duidelijk zie wat ik koop en de prijzen maken het nog aantrekkelijker. De site is overzichtelijk en eenvoudig . Ik ben tevens erg tevreden over de snelle en correcte afleveringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans 05-09-2017 Via de website gekocht

Een hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had op donderdag een bestelling geplaatst en dat werd vrijdag al afgeleverd dus heel snel.heel netjes ingepakt .
En de prijs was ook heel goed in verhouding .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SW1977 04-09-2017 Via de website gekocht

Bestelling Olaplex

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling verliep zeer soepel en de verzending ging supersnel. Ook word je goed op de hoogte gehouden van het verloop van de verzending.
Product besteld bij Superwinkel omdat de prijs daar het voordeligste was.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bianca 03-09-2017 Via de website gekocht

Goede artikelen en zeer snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had via familie van deze shop vernomen, artikel is goed verpakt, betaling kan op verschillende manieren en zeer snelle levering! Fijne shop, zal er zeker vaker bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Karen 01-09-2017 Via de website gekocht

Super slechte service

Algemene score

1,0
Fles parfum besteld die bedorven was.Volgens superwinkel niet .Ipv dat ze goede service bieden nee ze beweten dus dat wij liegen mankeert niets aan t luchtje wat we al jaren hebben.ze bieden alleen maar terugsturen van de bedorven lucht of 75 procent geld terug en graag snel betalen via afterpay andets wordt t bedrag verhoogd. Nou super hoor.zeer klantvriendelijk

Review criteria:

Slecht
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 04-09-2017

Beste Karen,

We hebben het parfum getest op onregelmatigheden en deze hebben wij niet aangetroffen. Omdat we geopende producten niet meer kunnen verkopen hebben wij een coulanceregeling, zoals vermeld in onze voorwaarden op de website. Jammer dat je alsnog niet tevreden bent met onze service.

We hebben je inmiddels een andere oplossing geboden en we gaan ervan uit dat de klacht hiermee verholpen is.

Klantenservice Superwinkel

Reageer

Parfum meisje 01-09-2017 Via de website gekocht

Goed bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze hebben een geweldige sortering. De prijzen zijn zeer aantrekkelijk. En alles wordt zeer vlot geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karen 01-09-2017 Via de website gekocht

Zeer onvriendelijke klanteservice bij problemen

Algemene score

1,0
• Bestellen gaat gemakkelijk
• Snelle levering
• Waanzinnige prijzen

Helaas. Al jaren klant bij superparfum en nooit problemen gehad. Tot mijn laatste parfum, die snel vervaagde en geen optimale geur gaf zoals voorheen. Contact opgenomen met de klantenservice en vertelt dat ik buiten het laatste parfum om altijd tevreden ben geweest. Klantenservice liet weten mij niet verder te kunnen helpen. Parfum blijkt 1 jaar uit te zijn (3 jaar houdbaar volgens klantenservice). 

Als laatste optie: het parfum retour zenden om te laten testen bij superparfum en vervolgens HETZELFDE flesje weer thuis terug ontvangen. Rare manier van zaken doen, klant onvriendelijk en het probleem wordt bij de klant neer gelegd. Baal hier enorm van!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiële reactie van Superwinkel 04-09-2017

Beste Karen,

Zoals we ook al naar aanleiding van je negatieve review op Facebook hebben aangegeven mag je een product altijd retourneren voor onderzoek. We hebben echter al voor je nagekeken wat de productiedatum is van de geur en deze blijkt vers te zijn. Dit betekent dat dit de geur is zoals Armani deze op dit moment produceert. Het is jammer dat je niet wilt ingaan op ons aanbod en dan vervolgens overal negatieve reviews plaatst.

Klantenservice Superwinkel

Reageer

Ludo Polfliet 01-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige Site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs voor heerlijke geuren vlugge levering en service een aanrader voor iedereen wat ik vroeger teveel betaalde in parfumzaken heb ik er al voor een gedeelte terug aan gewonnen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 31-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goede prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is uitstekend toegankelijk en overzichtelijk. Bestellen is eenvoudig. Ruime betaalmogelijkheden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melissa 31-08-2017 Via de website gekocht

Erg goede service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg goede service!
Snelle afhandeling van je bestelling en een goede prijs/kwaliteits verhouding!!
Ik zou het iedereen aanraden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f. van der Zant 31-08-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel bezorgd en goedkoopste in de vergelijking op internet zal zeker niet schromen om nogmaals gebruik te maken van deze manier van winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Oltvoort 28-08-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wilde een geurtje kopen en had me er al regelmatig in verdiept. Nu kwam het alleen nog aan op het kopen. Ik besloot Paco Rabanne Invictus te kopen en deze was het goedkoopst te krijgen bij Superwinkel.nl
Door de diverse garanties en gratis levering had ik het volle vertrouwen dat mijn pakketje goed zou aankomen. En jawel, een dag later kreeg ik een keurig opgevulde doos met mijn geurtje erin. Super prijs, super levering en het geurtje ruikt ook nog eens heel lekker :)

Kortom, niks op aan te merken dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen Pirard 28-08-2017 Via de website gekocht

Vlugge levering en merken die je niet overal vindt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb superwinkel gevonden omdat ik op zoek was naar een parfum dat ik in Spanje ontdekt had.
Vond het nergens in de Belgische parfumeriezaken en op superwinkel werd het aangeboden en aan een zeer aantrekkelijke prijs.
Ook de andere parfums werden aan een zeer voordelige prijs aangeboden. Super die winkel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freek 25-08-2017 Via de website gekocht

gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende prijs, kwaliteit, respons op mail, levering betrouwbaarheid
Nergens iets op aan te merken
Snel en correct antwoord op vragen welke door mij waren gesteld voorgaande aan mijn bestelling.
Deze zijn snel en correct beantwoord en na mijn bestelling en snelle levering blijkt dat het niet alleen woorden maar ook daden zijn geweest.
Ga zo door

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 25-08-2017 Via de website gekocht

Alles zoals het hoort, helemaal top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs voor originele producten , snelle levering en goed verpakt.
Helemaal zoals het hoort te zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave 25-08-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd en top kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had mijn geurtje op en moest een neiuwe hebben. Ik heb het voor 22:00 besteld en had hem de volgende dag binnen. Super kwaliteit en mooie prijs met veel korting

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

W sellis 24-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering duidelijke facturen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gekozen voor super winkel omdat het pakket wat wij wouden aanzienlijk goedkoper was bij super winkel dan bij alle andere aanbieders.. tevens zeer te vreden snelle verzending.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 24-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie service en inderdaad als je dezelfde dag besteld, heb je het de volgende dag in huis. Super, dik tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

wil 24-08-2017 Via de website gekocht

snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de shop is alles wat je eventueel zoekt makkelijk te vinden. Mijn favoriete luchtje is in veel winkels niet te vinden, maar hier gelukkig wel, dus helemaal happy

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hayat 24-08-2017 Via de website gekocht

hayat yassine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
jullie hebben een uitgbreid assortiment ,snelle service en allemaal a-merken.
Wat soms ook prettig is het achteraf betalen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Betty 23-08-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Algemene score

8,0
Bijna alles was goed alleen de geur viel van de parfum valt erg tegen.Back Opium gekocht en de geur blijft niet lang hangen,erg jammer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Kimberley 23-08-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Superwinkel doet tot zo ver zijn naam eer. Levering is zeer snel, parfum is goedkoop in vergelijking met wat er verder op de markt wordt aangeboden. Het zijn originele flesjes geen neppen....althans zo oogt het en ruikt het (geur blijft lang hangen..bij neppe parfums heb je dat niet). Ik zal zeker in het vervolg mijn parfum hier blijven halen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen Brynaert 23-08-2017 Via de website gekocht

Snelle service ! Op minder dan 14u geleverd !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoper product maar zelfde kwaliteit!
Snelle levering. Het pakket was binnen de dag geleverd.
Gemakkelijk dat er veel ophaalpunten zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.J 22-08-2017 Via de website gekocht

snelle goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerste ervaring met aankoop van parfum bij Superwinkel.nl was helemaal top. Eenvoudig te bestellen, snelle levering, goede verpakking en laagste in prijs!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lisa 21-08-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De parfum was een stuk goedkoper dan in andere winkels. Bovendien werd het gratis geleverd de volgende dag! Goede service noem ik dat!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews