superwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2043 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over superwinkel.nl.

superwinkel.nl stelt zich voor

Superwinkel.nl is de grootste en voordeligste online winkel in parfum, verzorgingsproducten, make-up, horloges, sieraden, haarproducten en speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis (mits op voorraad). Wij leveren uitsluitend A-merken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 493 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anita 22-11-2017 Via de website gekocht

Gemakkelink3

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De levering is altijd keurig op tijd. Inpakservice vind ik minder. Daar zou ik geen gebruik meer van maken. Slordig.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard 22-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goede prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eenvoidig bestelproces, gied assortiment. Supersnelle levering en daarnaast ook nog scherpe prijzen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e 22-11-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, goede prijskwaliteit, goed verpakt en ruim assortiment! Alles wat je wenst bij een webshopbestelling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monne 21-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg snelle en correcte levering van mijn bestelling. Werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling via de mail, erg prettig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. 21-11-2017 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een ideale website vanwege de snelle levering en de producten worden aangeboden voor een uitstekende prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leentje 21-11-2017 Via de website gekocht

Top product Top service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gunstige prijs, goede kwaliteit, super snelle levering.
Volgende keer bestel ik weer bij Superwinkel
Levering met track en trace

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 21-11-2017 Via de website gekocht

Helemaal top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Niks op aan te merken, goede communicatie, op tijd en fijn product! En de prijs is al helemaal fijn, veel goedkoper dan in een parfumerie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angel 21-11-2017 Via de website gekocht

Prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nadat een bestelling bij bol.com was weggeraakt en nooit is uitgeleverd kwam ik in de knel voor een verjaarskado. Mijn zus wees me op de superwinkel en idd; bestel en geleverd volgens afspraak! Voor herhaling vatbaar

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gina 21-11-2017 Via de website gekocht

Super. Maandag besteld en dinsdag geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering is altijd dik in orde. Superproducten aan de laagste prijs!! Ik ben dan ook supertevreden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 21-11-2017 Via de website gekocht

Goede webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leveren vele originele geurtjes tegen beduidend lagere prijzen dan de parfumeriezaken en levering binnen 24 uur

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kohn hagedoorn 20-11-2017 Via de website gekocht

goed verpakt,en snelle correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ruime keuzes,tegen een eerlijke prijs!!snelle en goede levering binnen "afgesproken" levertijd.zeker een aanrader voor de komende feestdagen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dalia 18-11-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling werdt snel behandeld en ik kon de hele cyclus volgen, van bestellen tot thuis. Helemaal super.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H van Toorn 18-11-2017 Via de website gekocht

Goedkoopste en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de betreffende Eau de Toilette het goedkoopste adres op het web met bezorging de volgende dag. Beter en sneller kan niet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marian 17-11-2017 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor de superwnkel om dat er goede koopjes zijn.en binnen een dag werd het aangekochte geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corbeek 17-11-2017 Via de website gekocht

Superwinkel is superrrrr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Superwinkel zegt het al een superwinkel ,snelle levering , goede kwaliteit ,eerlijk en goedkoop supersnel je kent het wel 😉yesssss

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maggy 16-11-2017 Via de website gekocht

vandaag besteld morgen in huis , makkelijker kan het niet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering vind ik super ! En je kan je bestelling zelfs mooi in laten pakken als je dat wilt .
En dan ben ik nog voordeliger uit dan in de winkel.
daar wordt ik wel blij van

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NJV 16-11-2017 Via de website gekocht

Goede voorlichting, prima service en levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs, goede info en vriendelijke benadering van de klantenservice, uitstekend verpakt. snelle en prima levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anke 16-11-2017 Via de website gekocht

Heel tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te bestellen, snelle levering! Het enige minpuntje is dat men zegt dat de levering de dag nadien zal gebeuren en dat het iets langer duurde... het is geen probleem dat het langer duurt, maar dan mag men niet iets anders zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loek 15-11-2017 Via de website gekocht

helemaal toppie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
'S-middags besteld, volgende morgen in huis. Tijd van aflevering was prima en klopte precies. Wij zijn super tevreden. En ook de prijsstelling van perfect en veel goedkoper dan bij andere aanbieders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisette 15-11-2017 Via de website gekocht

Super! Nergens goedkoper en sneller

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super winkel ! Nergens goedkopen en sneller in huis. Veel producten aangeboden en allemaal nergens goedkoper te vinden.

Super winkelen met zoveel aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Posito-Goos 14-11-2017 Via de website gekocht

Fantastisch wat je er allemaal kan krijgen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ga zeker in de toekomst nog veel bestellen. Naar mijn mening eerlijke en betaalbare prijzen als ik deze vergelijk met andere winkels. De service was fantastisch. Heb al veel reclame over jullie fantastische site gemaakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper 14-11-2017 Via de website gekocht

Blij verrast met jullie scherpe tarieven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer scherpe prijzen, authentieke producten & snelle service!! Erg tevreden. Ik bestel zeker de volgende keer mijn luchtje weer hier.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rufayt 14-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk om bestelling te plaatsen, snelle levering, producten zoals afgebeeld, gratis verzending. Allemaal positief ervaren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub 13-11-2017 Via de website gekocht

Prima klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij problemen leer je de dienstverlening van een bedrijf pas echt kennen; de klantenservice van Ik had nog nooit van Superwinkel gehoord, maar contact met Klantenservice gaf mij veel vertrouwen omdat zij snel en correct antwoord gaven op een technische vraag voordat ik de Reflecta Super 8 + scanner aanschafte. De prijs was bovendien veel beter dan bij gerenommeerde foto-webshops.
Bij de levering ging echter iets mis: ik kreeg een track en trace link van een andere vervoerder dan waarmee de doos was verstuurd. Daardoor liep de levering drie dagen vertraging op. Ook de communicatie met klantenservice hierover verliep voorbeeldig; geen nietszeggende antwoorden maar gerichte informatie. Véél beter dan ik van andere webshops gewend ben!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

MR 13-11-2017 Via de website gekocht

Prima ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site, snelle levering, goed product, netjes verpakt. Enige nadeel wat mij betreft is levering via DHL, DHL posten zijn minder aanwezig in de buurt dan van PostNL

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patty Kwint 13-11-2017 Via de website gekocht

Supersite! Goede aanbiedingen! Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele goede aanbiedingen!
Fijne prijzen!
Snelle en fijne levering! Veel producten te koop
Bestel er regelmatig iets op.
Zou het iedereen aanbevelen hier te bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sandra 11-11-2017 Via de website gekocht

Geur is binnen no time weg...

Algemene score

1,0
Gisteren de eau de cartier concentree ontvangen per post, nou de geur is totaal niet mm geurtje wat ik al jaren gebruik ,ook de verpakking is anders. Na het opspuiten blijft hij 15 min zitten en is dan vervlogen. Dus mijn advies is : val niet in de verleiding vd korting maar koop hem gewoon bij de parfumerie.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiële reactie van Superwinkel 13-11-2017

Beste Sandra,

Wat vervelend dat je niet tevreden bent over het ontvangen parfum. Heb je hierover al contact opgenomen met onze klantenservice? We kijken graag voor je na waarom de geur niet ruikt zoals je gewend bent! De geuren die wij verkopen zijn namelijk exact hetzelfde als die je in de parfumerie vindt.

Superwinkel

Reageer

Ton 11-11-2017 Via de website gekocht

Super winkel doet wat ze belooft

Algemene score

9,0
Juiste artikel, beste prijs. Gemakkelijk zoeken en vinden wat je nodig hebt. Goede info over levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy 10-11-2017 Via de website gekocht

Super winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel keuze, producten gemakkelijk te vinden, alsook aan scherpe prijzen, ben zeer tevreden over mijn aankopen!! Vlugge verzending en levering! Ik kom zeker nog terug.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vdl95 10-11-2017 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om 20:00 een horloge besteld en om 20:45 al bevestiging dat deze verzonden was, netjes de volgende dag al in huis!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesje 10-11-2017 Via de website gekocht

Goede website en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel overzichtelijke website, makkelijk te doorzoeken en je kunt snel vinden wat je zoekt, de artikelen zijn zeer scherp geprijsd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Regi 10-11-2017 Via de website gekocht

Rap en goed !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geprijsd artikel en 's anderdaags reeds geleverd in België. Correcte zij het ietwat summiere beschrijving van het product. Ik kom er terug

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marije 09-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en super goede aanbiedingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De volgende dag al geleverd, netjes verpakt en een lage prijs! Ook de website is duidelijk en snel. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 09-11-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
het betreffende artikel snel gevonden in de webshop en het produkt ook snel geleverd gekregen van superwinkel.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rian 09-11-2017 Via de website gekocht

De naam is echt Superwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site. Prima prijs, goede service ,snelle levering. Groot aanbod. Koop vaker geuren ook voor kado te geven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dalila Mesaoudi 09-11-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben super blij met deze webshop,
1omdat jullie geweldige producten hebben
2 snelle service
3 en geweldige product informatie geven, ga vooral zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kees 09-11-2017 Via de website gekocht

Prima webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima site, ziet er goed en mooi uit, goed, snelle levering en goeie service.
Helemaal niets mis mee. Aaanbiedingen zijn leuk en goed geprijst

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Greta 07-11-2017 Via de website gekocht

Toch nog 'dat ietsje meer' !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
'k Vind de shop Kieskeurig.nl 'top' - voor mij is deze shop toch nog 'dat ietsje meer' = zeer interessante prijzen, gemakkelijk te gebruiken site, perfecte service inclusief levering !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wouter 07-11-2017 Via de website gekocht

Prettige en zeer snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk en gemakkelijk te bestellen, de snelle service(binnen dag geleverd) ben ik zeer over te spreken en raad anderen aan Superwinkel te gebruiken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Az 05-11-2017 Via de website gekocht

Bedorven/niet originele parfums!

Algemene score

1,0
Twee keer parfum besteld (Miss dior en Tom Ford Noir pour femme) alle 2 ruiken HEEL anders en blijven maar max 15 minuten op je huid. Diverse testen uitgevoerd met de versie wat in parfumerie zaken wordt verkocht. Contact opgenomen met klantenservice echter bieden zij geen oplossing en zeggen dat het origineel is wat ik dus betwijfel. Bestel hier NIET bespaar je geld.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 06-11-2017

Beste Azer,

Naar aanleiding van uw klacht hebben wij de productiedatum van de Miss Dior opgevraagd en het parfum blijkt een productie te zijn uit januari 2017. Dit betekent dus dat het een zeer verse geur is. Deze kan ook absoluut niet bedorven zijn. Onze producten worden geseald verkocht en op een donkere, koele plaats bewaard. Het klopt wel dat de Miss Dior eau de parfum vernieuwd is in september 2017, maar dit betekent dus dat u gewoon de 'oude' formulering heeft ontvangen, zoals ook staat aangegeven op onze website.

Jammer om te lezen dat wij u niet hebben kunnen overtuigen van het feit dat we uitsluitend kwalitatief goede A-merk producten leveren.

Klantenservice Superwinkel

Reageer

m. hercules 04-11-2017 Via de website gekocht

Koop niet graag via website: nu over die drempel getrokken!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al in vele steden in verscheidene parfumeriezaken vergeefs gezocht, maar in de webwinkel direct gevonden...duidelijke overzichtelijke site..levering was de volgende werkdag! Had ik het maar meteen gedaan, ben over de drempel getrokken om via - zéker déze - webwinkel te kopen.. Voorheen huiverde ik via internet te bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessica 03-11-2017 Via de website gekocht

Een online winkel die zijn naam niet gestolen heeft..SUPER!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle service, producten die je vaak alleen daar nog kan vinden. Makkelijke site, en eenvoudig betalen. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mary 03-11-2017 Via de website gekocht

Super levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over superwinkel.nl snelle en juiste levering duidelijke bestelprocedure.
Bestel volgende keer zeker weer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilms 02-11-2017 Via de website gekocht

Prima geregeld !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel , betrouwbaar, goed en voordelig. Zo hoort het. Producten goed verpakt en prima kwaliteit/prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny S 01-11-2017 Via de website gekocht

Prima prijs & Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Recensies, prijs, levering. Gekeken bij meerdere websites/winkels maar superwinkel.nl blijft toch de goedkoopste voor officele luchtjes.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 27-10-2017 Via de website gekocht

Correcte verwerking van bestelling en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Producten zijn net zoals beschreven, snelle levering.
Grote keuze in zowel dames-als herenparfums. Een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 27-10-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele geode ervaring met deze internetwinkel.
Kon makkelijk mijn producten uitzoeken. bestelling was heel snel binenn en volgens de gestelde afspraken.
Kortom prima!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Arno 27-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering tegen een super prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kwam op deze site terecht tijdens mijn zoektocht naar M7 van YSL die bijna niet meer te verkrijgen is. Hier wel en tegen een zeer scherpe prijs! Zeer gebruiksvriendelijke site waardoor mijn bestelling binnen no time was geplaatst. Ga hier zeer zeker nog eens bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke Visser 27-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De bestelling wordt snel geleverd. De prijsstelling van de produkten is aantrekkelijk. Website is gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dana 27-10-2017 Via de website gekocht

perfect

Algemene score

9,0
alles heel duidelijk en heel goedkope producten en betaalbaar,snelle levering.
mooie website.
en ook veel keus aan assortiment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews