superwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2084 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over superwinkel.nl.

superwinkel.nl stelt zich voor

Superwinkel.nl is de grootste en voordeligste online winkel in parfum, verzorgingsproducten, make-up, horloges, sieraden, haarproducten en speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis (mits op voorraad). Wij leveren uitsluitend A-merken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 506 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Yoeri 03-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop heeft bij mij 1 bestelling 2x geweldige service geregeld. Er zat spoed achter mijn bestelling en toen is er door middel van een alternatief waarbij Superwinkel goed meedacht voor gezorgd dat deze bestelling op tijd is geleverd. Bij deze bestelling bleek mijn VVV-cadeaucard leeggetrokken te zijn, maar ik kreeg de korting niet verwerkt. Het bedrag is meteen na melding hiervan teruggestort op mijn bankrekening.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toine 03-01-2018 Via de website gekocht

Product was niks kis mee

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed product. Snel verzonden, alleen via DHL slecht geleverd. Niet op afgesproken adres geleverd. Nieuw adres niemand aanwezig, opgeven adres op de raam bestaat niet. Eindelijk toch gevonden.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

Marcel 03-01-2018 Via de website gekocht

Gewoon super van superwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kende deze winkel nog niet. Na het lezen van de reviews en de lage prijs overstag gegaan.
Daar heb ik geen spijt van gekregen. Levering was netjes en snel en prijs zeer voordelig. Zal hier meer gaan bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wombat 03-01-2018 Via de website gekocht

Tige noflike service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geadviseerd door een kennis, overzichtelijke website, en goede betalings methodes.Nodigd uit voor een volgende visite.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Barbara 03-01-2018 Via de website gekocht

Snelle topservice!! Bravo

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geurtje gekocht voor de kerstdagen , zelfs met drukte de volgende dag binnen. Hier durf je wel wat te bestellen! Top service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stollebol 03-01-2018 Via de website gekocht

Snel en simpel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website is overzichtelijk en de levering was snel. Prijskwaliteitverhouding is okay en kan deze site echt aanraden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RWJHlm 03-01-2018 Via de website gekocht

Maakt beloftes waar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Garmin Swim watch besteld. Ietwat huiverig omdat deze door veel webshops niet meer geleverd wordt. Echter Superwinkel maakt beloftes waar. Horloge geleverd, weliswaar niet de volgende dag maar een dag later ( lag aan kerstdrukte bij DHL want werd wel al dezelfde dag aangeleverd door Superwinkel) en ook nog tegen de laagste prijs. Wat mij betreft een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

P 03-01-2018 Via de website gekocht

Helemaal tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit in orde, track en trace duidelijk, wel jammer dat DHL niet na 1 keer niemand thuis het product naar het steun punt brengt.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martijn 03-01-2018 Via de website gekocht

Superwinkel.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg snelle levering, alles is op voorraad en dus de volgende dag in huis. Over het algemeen de laagste prijs.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E. van H. 02-01-2018 Via de website gekocht

Makkelijk te bestellen en snel in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De dinsdag voor kerst nog iets besteld.
Ik had verwacht dat het vanwege de kerstdrukte langer zou duren eer ik het pakketje zou ontvangen, maar de volgende dag werd het al bezorgd!
Tevens zijn de prijzen van een geur lager, dan in een parfumerie winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 02-01-2018 Via de website gekocht

Prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had een luchtje besteld en ook
laten inpakken. Helemaal top en snel geleverd. Niets op aan te merken, een echte aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lissie 02-01-2018 Via de website gekocht

Voordelig en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn favoriete parfum tegen een zeer voordelige prijs. Binnen 24 uur besteld en geleverd.
Zeker aan te raden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sandra 02-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goedkoper!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Parfum was een stuk goedkoper dan bij de bekende parfumerieën! En bestelling was de volgende dag al in huis. Via e-mail werd je goed op de hoogte gehouden van je bestelling! Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 02-01-2018 Via de website gekocht

snel en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aangezien ik wist wat ik wilde hebben en ook wanneer op zoek op internet. Terechtgekomen bij Superwinkel, deze had wat ik wilde hebben en tevens tegen de laagste prijs. Besteld, betaald en de volgende morgen in huis. Precies wat gezegd was, ondanks de Kerstdrukte!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 02-01-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
altijd snelle levering en diverse producten die niet meer in de winkels te koop is.
levering binnen 1 dag voor scherpe prijzen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes Ohm 02-01-2018 Via de website gekocht

Top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Grote sortering, ook merken en geuren welke nergens meer te koop zijn! Zoals Tsar van Van Cleef en Arpels....

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 01-01-2018 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles precies volgens afspraak en omschrijving, zo wil ik en dient men zalen te doen! TOP!!!’
Product prima in orde
Verpakking uitstekend
Vlotte levering, eigenlijk supersnel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 01-01-2018 Via de website gekocht

Snel en makkelijk winkelen

Algemene score

9,0
Snel en gemakkelijk online winkelen kan hier. De eerste keer dat.ik hier wat besteld heb, en zou het zo weer doen. Bestellen is zo gedaan en de levering is erg snel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Andre 30-12-2017 Via de website gekocht

Goedkoper en super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Parfum besteld aan 12% goedkoper dan enige andere website, dit op donderdag om 16 uur, kreeg vrijdag om 11 uur dat mijn bestelling klaar lag in het afhaalpunt in België door mij gekozen. Supersnel en goedkoper, perfect verpakt ook. TOP !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Demike 29-12-2017 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Artikel besteldvia de website, deze werd netjes ingepakt de volgende werkdag geleverd. Scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzanne 29-12-2017 Via de website gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals beloofd de snelle levering, zeer goed geprijsde artikelen, alles wat een mens wenst bij een online bestelling!
Alvorens te bestellen had ik de reviews hier gelezen over de betrouwbaarheid, daarom schrijf ik er nu ook een.
Ik beveel deze winkel aan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 29-12-2017 Via de website gekocht

Makkelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Lekker op je gemak zoeken wat je hebben wil, makkelijk te bestellen en snelle service. Ook tijdens de feestdagen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

frans Vanspauwen 29-12-2017 Via de website gekocht

vanaf de eerste bestelling heel aangenaam verrast!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
eerder toevallig op deze site gestoten. Hun aangekondigde leveringstermijn klopte nooit, de bestelling kwam steeds vroeger dan aangekondigd! Super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacky 29-12-2017 Via de website gekocht

Goede snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb hier iets voor de eerste keer besteld. En ik was sceptisch, maar dit bleek geheel ongegrond. De service en levering was perfect. De website is ook een aanrader, duidelijk en goed.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marja uit Den Haag 29-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige online webshop!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super aankoop van parfum/Kerst cadeaus gedaan! Beste prijs betaald, nergens goedkoper gevonden, dan bij Superwinkel.nl. Een geweldige service, de volgende dag op de afgesproken tijd de prachtig ingepakte pakketjes bezorgd. Voortaan bestel, en koop ik altijd bij Superwinkel. Een aanrader, onwijs blij dat ik jullie heb gevonden! Mijn complimenten, dank jullie wel!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Y.Brouwer-Teunisse 29-12-2017 Via de website gekocht

fantastisch geregeld. zoals we overigens gewend zijn.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
valt helemaal niets op aan te merken.
alles kwam binnen zoals beloofd was, ondanks de kerstdrukte.
fantastisch hoor! dan weten we waar we aan toe zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine 29-12-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Algemene score

9,0
Aangename website, snelle verzorgde levering Ruim assortiment met scherpe prijzen .
Ook de promoties zijn super

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Parris 29-12-2017 Via de website gekocht

Superwinkel,super overzichtelijk super service en super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is goed overzichtelijk. En komt bij mij heel vertrouwd over en er wordt snel volgens afspraak geleverd. En ze houden je goed op de hoogte over het verloop van je bestelling. Daarom inmiddels wederom hier een bestellingen gedaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorine 29-12-2017 Via de website gekocht

Hele fijne site en n supergoeie dienstverlening!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle afwikkeling en correct. Hele goeie prijzen!!! Ga zo door!!! Vooral de parfums, veel keuze en goeie merken!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 28-12-2017 Via de website gekocht

super winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
allen bij jullie mijne favoriete parfum zijn beschikbaar met goede prijs,hartelijk bedankt SUPERWINKEL!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 28-12-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze site is super, stuk goedkoper dan andere parfum sites.
Na 1 dag al geleverd. Superwinkel is zeer zeker aan te bevelen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Conny Loomans 27-12-2017 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al vaker wat besteld bij superwinkel.nl ,om kwart voor 10 s’avonds besteld en de dag erna al geleverd! En goedkoper dan bij andere website’s. Ik ben echt heel tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlern 27-12-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb bij Superwinkel 2 flesjes Argan Oil van Chi besteld. Ze waren echt veel goedkoper dan in andere webwinkels. Omdat ik er 2 kocht hoefde ik ook geen verzendkosten te betalen. De volgende dag waren ze al bezorgd, zelfs in de drukke kerstperiode. Ik ben heel tevreden. Als ze op zijn, bestel ik ze opnieuw bij Superwinkel.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

herman 27-12-2017 Via de website gekocht

bosch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurig op tijd superstrak en op tijd goed te over te zien super snel en zeer simpel te begrijpen--

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ellen 27-12-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering volgende dag al in huis!
Super geprijsd tegenover concurrenten

Heel ruim aanbod.
Zeker een aanrader, hier ga ik vaker bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo 27-12-2017 Via de website gekocht

Prima afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en correcte levering. En de prijs is zeer voordelig. Netjes verpakt tegen mogelijke beschadigingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AdBC 27-12-2017 Via de website gekocht

Super winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heldere fijne site met een ruim en divers aanbod, en goede aanbiedingen. Plus de beloofde snelle levering. Mijn favoriete parfum bijvoorbeeld kan ik in winkels niet meer vinden, maar superwinkel levert het gewoon wel, top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose Tilburgs 26-12-2017 Via de website gekocht

zoals beschreven levering prima

Algemene score

8,0
De shop biedt voor ieders portemonnee een uitgebreide keuze in cadeauartikelen, of om jezelf een lekker te verwennen !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cover 25-12-2017 Via de website gekocht

Goed, snel en niet te duur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, makkelijk te bestellen en betalen. Verzending ging redelijk maar dat lag meer aan DHL. Verder alles naar wens.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dekker 25-12-2017 Via de website gekocht

Prima levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hier verkopen ze een parfum (die mijn schoonmoeder al jaren gebruikt maar zelf nergen kan vinden ) die in de winkel niet te koop is. Bij Douglas is dez wel online te bestellen, maar dan is het zelfde flesje ineens 20 euro duurder.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 25-12-2017 Via de website gekocht

Snel en voor een leuke prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel regelmatig via Superwinkel.nl parfum. De levering is altijd snel en de prijs is vriendelijker dan bij andere parfumerwinkels.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herbert 22-12-2017 Via de website gekocht

Veel keuze / goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site waar alles op stond was overzichtelijk en duidelij daarnaast kon je snel de bestelling plaatsten en online kreeg ik de bon en de bevestinging met daarbij een telefoon nummer voor als er nog vragen waren. Top geregeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne Mente 22-12-2017 Via de website gekocht

Prima en snelle service.

Algemene score

10,0
Snelle levering en een stuk goedkoper dan in de winkel. Zeker aan te bevelen. De parfum die ik heb gekocht van 50ml was nog goedkoper als 30ml bij Douglas

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 22-12-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service! Snel en zonder rompslomp.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Sorry mijn vorige beoordeling was niet voor jullie bestemd, Ik hem meerder dingen besteld en er stond niet bij wat ik bij jullie gekocht had dus ik heb me vergist in een andere product wat ik nog niet binnen heb.
Ik zou jullie zeker aanbevelen, goede prijzen en snelle levering! Geen gedoe maar duidelijk en nette levering, ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van Superwinkel 22-12-2017

Hoi Ellen,

Gelukkig, goed om te horen dat je wel tevreden bent. Veel plezier van de bestelling!

Superwinkel

Reageer

richard 22-12-2017 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de winkel is overzichtelijk ,,en alles is makkelijk te bestellen ,,en de bezorgen en verpakking was ook erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sofie 22-12-2017 Via de website gekocht

Gemakkelijk en snelle webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het product kende ik al maar de webshop had ik nog nooit gebruikt. De aankoop was snel en gemakkelijk te doen en de levering was snel en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mia Cooreman 21-12-2017 Via de website gekocht

Correcte en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en correcte service. Alles erop en eraan! Heel snelle levering.
Ik zou deze website aan iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeannette oskam 20-12-2017 Via de website gekocht

vlugge levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goedkoper dan ergens anders en snelle levering dus erg gemakkelijk en erg klantvriendelijk dus zal ik het weer doen en andere het aan bevelen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Donker 20-12-2017 Via de website gekocht

goede service soms scherpe prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
scherpe prijzen, betrouwbare dienstverlening. leuke aanbiedingen. zou een 9 of 10 verdienen als je ook sampels/proef producten in je pakket zou krijgen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Aysu 19-12-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben dankzij een vlogger op youtube aan jullie site gekomen ben zo tevreden over de contact die jullie hebben met klanten door mails te sturen en de service is super snel ik ga zeker nog een bestelling plaatsen dit keer niet alleen voor een geurtje maar zeker ook andere producten
Zeer tevreden hoop dat het zo blijft !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews