superwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 2267 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over superwinkel.nl.

superwinkel.nl stelt zich voor

Superwinkel.nl is de grootste en voordeligste online winkel in parfum, verzorgingsproducten, make-up, horloges, sieraden, haarproducten en speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis (mits op voorraad). Wij leveren uitsluitend A-merken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 521 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martin Heyligen 05-06-2018 Via de website gekocht

Goedkoop en zeer snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht enkele jaren geleden Old Spice Aftershave. In België niet meer te vinden. Zo kwam ik terecht op de website van Superwinkel. 1° Goedkoop 2° Zeer snelle levering. Waarom zou ik elders gaan zoeken?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

haveos 05-06-2018 Via de website gekocht

Superwinkel Supergoed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een pakje bestel en werd direct op de hoogte gehouden van de voortgang en de afleverdatum en dagdeel. Het ging allemaal perfect zoals beloofd. Wat wil je nog meer?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 05-06-2018 Via de website gekocht

Bestelling de volgende dag al in huis!!! Super.......

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Even gegoogled en Superwinkel had de beste aanbieding. Nog even voor de zekerheid vergeleken. maar de gok toch gewaagd. Geen spijt van, goede aanbieding en snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 05-06-2018 Via de website gekocht

Alles volgens plan verlopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze shop kwam het beste uit de vergelijking en dat was de reden dat ik voor deze shop heb gekozen. Ik zou deze winkel ten zeerste aanbevelen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Josette Heylen 05-06-2018 Via de website gekocht

Correcte winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kocht eau de toilette van 1Million 200ml aan een zeer voordelige prijs. De levering was super snel. Dus een hele goede winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.W. 03-06-2018 Via de website gekocht

Het was mijn eerste bestelling bij dit prima bedrijf.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het bedrijf kwam in beeld door het product, een Braun scheerapparaat, wat goed geprijst is.
De communicatie via mail was snel.
Een minpuntje is de koerier DHL, zij zijn gewoon traag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maud 03-06-2018 Via de website gekocht

En geweldig origineel cadeau kunnen overhandigen

Algemene score

10,0
Super snelle service en een heel leuk en origineel cadeau kunnen overhandigen!!! Bedankt!!!
Het feestvarkentje vond peppa pig geweldig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mies 03-06-2018 Via de website gekocht

Helemaal top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk, snel en zonder problemen.
Bij veel producten staan ook nuttige reviews, erg handig om te lezen.
Nette inpak service.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bea 02-06-2018 Via de website gekocht

Goede terugkoppeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Parfum was hier het voordeligst. Jammer genoeg werd deze niet de volgende dag geleverd, zoals beloofd op de website. Desondanks zou ik hier weer bestellen vanwege de gunstige prijzen en de snelle feedback.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

coba viszer 01-06-2018 Via de website gekocht

heren parfum

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik vind het een snelle aflevering en ver beneden alle andere vergeleken concumenten echt toppie
ben blij dat ik jullie heb gevonden en voortaan blij ik bij jullie kopen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SH 31-05-2018 Via de website gekocht

Super service! Doen wat ze beloven!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering was op tijd! In België werd echter niet op zaterdag geleverd indien vrijdag voor 22u besteld. Echter kan je aangeven wanneer je wel graag wenst dat zij leveren. Ik was op dat ogenblik niet thuis maar ze bellen ook bij de buren. Dit laatste vind ik erg fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak Polak 30-05-2018 Via de website gekocht

Beste winkel om parfum te kopen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prachtig assortiment, en zeer voordelig. Uitermate tevreden met de service van deze winkel. Zeker een aanradert !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke 30-05-2018 In de winkel gekocht

Lekker vlot!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vond het erg fijn om zo goed op de hoogte te worden gehouden van mijn bestelling. Ik wist precies wanneer mijn pakketje kwam en wat er vooraf allemaal mee gebeurde. Heel fijn!

Reageer

Felzir 30-05-2018 Via de website gekocht

Snel en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestellen ging makkelijk en snel en de volgende dag had ik de bestelde parfum al in huis. Nog 27 euro goedkoper dan wanneer ik het hier in de stad had gekocht ook! :D

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 30-05-2018 Via de website gekocht

Snelle service en goede prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuke producten tegen goede prijzen! Snelle levering en keuze thuis of DHL locatie erg fijn 😊 zodat je het altijd zelf in de hand hebt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cbra 29-05-2018 Via de website gekocht

Goede prijs & Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Met name de interessante prijsstelling in combinatie met de snelle levering maken dat ik een aanbeveling doe.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jolanda 29-05-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In deze shop vind je merkartikelen een heel stuk goedkoper dan in de reguliere webwinkels voor parfum in dit geval! Absoluut betrouwbaar en snelle service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.H.Koedam 29-05-2018 Via de website gekocht

"dit kan niet"

Algemene score

10,0
Aanvankelijk dacht ik "dit kan niet" maar het bleek wel te kunnen. De prijs van het door mij bestelde vond ik TOP en het product was niet minder.
Het bestelde was er de volgende dag reeds.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 28-05-2018 Via de website gekocht

Bezorging te laat voor kinderverjaardag

Algemene score

4,0
We hadden stelten gekocht voor de verjaardag van ons zoontje. Verjaardag is inmiddels al geweest en de stelten zijn er nog steeds niet. Daardoor iets anders moeten kopen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 29-05-2018

Hoi Marieke,

Vervelend om te horen dat de stelten niet op tijd zijn voor de verjaardag van jullie zoontje. Wat is het ordernummer van de bestelling? Dan kijken we even na of alles wel helemaal goed gaat!

Superwinkel

Reageer

Christiane 28-05-2018 Via de website gekocht

Super tevreden ! !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze maand 5 bestellingen geplaatst, allen heel correct en snel uitgevoerd ! Daarenboven zijn de prijzen onklopbaar (parfumerie) . Niet aarzelen om te bestellen zou ik zeggen !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 27-05-2018 Via de website gekocht

Simpel, snel en niet duur!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima overzicht, mooie aanbiedingen en heldere user interface. Snelle en correcte levering. Goede prijen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arlette Boog 24-05-2018 Via de website gekocht

Perfect proces

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles goed, vindbaarheid op de website, bestellingswijze, keuze voor levering, snelheid van levering! Ik ben meer dan tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 23-05-2018 Via de website gekocht

Perfecte behandeling van de bestelling!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne website, zeer gebruikersvriendelijk!! Makkelijk produkten te vinden,kortom pico bello!!
Absoluut een aanrader in de webwinkelwereld!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nadine 23-05-2018 Via de website gekocht

Prima service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Werkelijk een héél vlotte, correcte en vlugge afhandeling van mijn bestelling ! Daarnaast ook een héél vriendelijk telefonisch contact i.v.m. de bestelling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 22-05-2018 Via de website gekocht

Heel snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is erg gebruiksvriendelijk, ook nog eens de goedkoopste! Ik heb al weer een bestelling gedaan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SV 22-05-2018 Via de website gekocht

Prima en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Betrouwbare winkel en snelle levering. Al meerdere malen parfum besteld en binnen een werkdag in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Silvy Vinken 22-05-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle, nette levering! Binnen de 24u in huis...heel netjes ingepakt en geleverd zonder beschadiging of dergelijke.
Wij zijn zeer tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 22-05-2018 Via de website gekocht

Vaak de goedkoopste, niet de beste service

Algemene score

6,0
Ik kreeg een email met een leuke aanbieding. Een paar dagen later besloten het pakket te bestellen maar was ondertussen uitverkocht. Wel deed de site een suggestie voor alternatieven, waaronder hetzelfde pakket met een ander artikelnummer, een iets hogere prijs en de kortingscode gold niet voor dat artikel. Mailtje gestuurd naar de klantenservice maar hoe duidelijk het ook was dat het om hetzelfde artikel ging, men kon niks voor me doen. Gemiste kans want dat onthoud je toch wanneer je weer op zoek bent naar een product...

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Jan 22-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag besteld, morgen in huis. Snelle levering, goede service. Superwinkel doet wat het beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

krisje 21-05-2018 Via de website gekocht

beste prijs /kwaliteit op het net

Algemene score

10,0
koop normaal mij parfum laura in kruidvat maar heb nu dubbel zoveel voor zelfde prijs en nog eens gratis thuisgeleverd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeths 21-05-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
voor de eerste keer iets besteld, prima, en binnen de tijd afgeleverd, als ik weer wat nodig heb weet ik waar ik moet wezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janko 21-05-2018 Via de website gekocht

Superwinkel doet naam eer aan!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke site, prijs altijd scherp , dus eigenlijk makkelijke keuze waar te bestellen.
En...... volgende dag in huis!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annick 21-05-2018 Via de website gekocht

schitterende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
eenvoudig om te bestellen en zeer voordelige prijzen. Ik ga hier nog veel kopen. De parfum is veel goedkoper dan in de parfumerie en zou het iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen op jullie site.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mer 20-05-2018 Via de website gekocht

Snel en eenvoudig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor Superwinkel gekozen omdat het redelijke prijzen vraagt voor de producten. Na een zoektocht om een geurtje goedkoop mogelijk te krijgen, vond ik Superwinkel. Bezorging is snel en er valt niet veel verkeerds over te zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.D H 19-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Besteld, volgende dag in huis,ik bestel mijn parfums nu alleen nog maar via jullie site, ben zeer tevreden
super!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert-Jan 18-05-2018 Via de website gekocht

Superwinkel.nl is super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Bestelsysteem werkt snel en efficiënt. Status van de bestelling is direct beschikbaar en levertijd conform afspraak. Tevens goede communicatie per e-mail rondom het bestelproces. Kortom super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aysenur 17-05-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Algemene score

8,0
Ik heb twee keer op deze winkel wat besteld het kwam direct na 1 dag in huis ! Dat was echt fijn wanneer ik iets niet wist kon ik gelijk mail sturen en kreeg ik makkelijke antwoorden dankt voor de snelle service !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kelly 17-05-2018 Via de website gekocht

Super Service en prijs kwaliteit verhouding!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Pakket was super snel binnen.
En kwaliteit is hetzelfde als de parfum die je in de parfumerie koopt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Schelling 17-05-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service en het was snel binnen. Om ong 8 uur besteld volgende dag in huis. Erg tevreden hiermee.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenny 17-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meerdere aankopen gedaan bij Superwinkel.nl en iedere keer zeer tevreden. Snelle verzending van artikelen en zeer voordelige producten (parfum)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lars 16-05-2018 Via de website gekocht

Prima winkel en supersnelle levering zoals het hoort

Algemene score

9,0
Bestelde geuren van Azzarro zeer snel geleverd, verder niets op of aan te merken!
Na even research gedaan te hebben kon superwinkel deze producten het goedkoopst leveren, daarnaast ook nog eens snel geleverd. Top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erica 15-05-2018 Via de website gekocht

E d g

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede site en snelle levering ,makkelijk in alles zoeken wat je wil kopen ,waar voor je geld ,geen nep spullen .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annette 15-05-2018 Via de website gekocht

Snel en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In eerste instantie had ik nog mijn twijfels over de authenticiteit van de producten, vanwege de extreem lage prijzen. Mijn twijfels bleken ongegrond. Twee producten van Lancaster besteld, allebei helemaal in orde. Snelle levering volgende dag bij een DHL servicepunt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 11-05-2018 Via de website gekocht

Goedkoop en snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een duidelijke website, de prijzen zijn beslist erg aantrekkelijk en de levering is snel en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleenvan hecke 10-05-2018 Via de website gekocht

goed

Algemene score

8,0
Gemakkelijk en vrij snel je kan op je gemak shoppen Leuk als er kortingen zijn! met vriendelijke groeten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Oksana C. 10-05-2018 Via de website gekocht

Givenchy Live Irresistible

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Shirkarny fles! Ik werd op het eerste gezicht verliefd op hem. De inhoud stelde ook niet teleur. Onlangs begon ik de voorkeur aan zoete bloemen-fruit smaken. Alleen dit toiletwater behoort tot deze groep. In de eerste noten voel ik een heldere, rijpe, sappige ananas. Dan voel ik de bloemige tonen van een prachtige roos. En aan het einde zijn er kruiden ... peper. De geur gaat ongecontroleerd de zomer in !! Persistentie van aroma is uitstekend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Karin 10-05-2018 Via de website gekocht

Snel en prima in orde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Werd hierop geattendeerd door een collega. producten stuk goedkoper dan in de winkel; gemakkelijk bestellen via website en producten komen goed verpakt aan.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Michel 10-05-2018 Via de website gekocht

Super winkel

Algemene score

10,0
Zeer betrouwbare website. Ook is de website duidelijk en zijn de producten makkelijk te vinden en te bestellen. Prijs/kwaliteit verhouding is top. De levering volgens afspraak.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne van Mourik 09-05-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aantrekkelijke prijzen. Zeer snelle reactie. Goede service qua bezorgen. Zeer tevreden 👍🏽👍🏽 En ook nog eens GEEN bezorg kosten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steentje 09-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige prijzen en snelle verzending!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ontzettend ruime keus mooie geuren en ook nog eens goed geprijsd!
Ik houd erg van Musk-geuren en heb een aantal heerlijke luchtjes besteld bij Superwinkel.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews