superwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 1918 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over superwinkel.nl.

superwinkel.nl stelt zich voor

Superwinkel.nl is de grootste en voordeligste online winkel in parfum, verzorgingsproducten, make-up, horloges, sieraden, haarproducten en speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis (mits op voorraad). Wij leveren uitsluitend A-merken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 485 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

K Biesheuvel 11-12-2017 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

10,0
Prima maar erg irritant dat je na afloop dit gezeur krijgt . Dat heb ik niet als ik het in een winkel koop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc Claessens 10-12-2017 Via de website gekocht

Supergoede service én supergoeie prijzen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles klopt bij superwinkel! De prijs, het ruime aanbod, de levering en de service!
Doe zo verder!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbii 08-12-2017 Via de website gekocht

Super prijs en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs veel voordeliger dan ergens anders.
Zeer snel geleverd!
Het zag er allemaal nog mooier uit dan op de foto.
Zeer blij!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

monique 08-12-2017 Via de website gekocht

snelle levering,goedkoper product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het scheelde mij 20€ op parfum,dus ik ben erg blij. Wel is het aan te bevelen om je aankoop op een andere site te checken omdat het niet altijd voordeliger is om hier te kopen. Maar nogmaals,ik ben zeer tevreden en heb al vaker besteld hier.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Taner Saridogan 08-12-2017 Via de website gekocht

Uitstekende Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supertevreden met Superwinkel.nl. Ik bestel hier al jaren mijn parfums. Altijd voordelig, altijd op tijd en altijd goed. Well Done!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 08-12-2017 Via de website gekocht

een geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer scherpe prijzen snelle levering en een goed product Wat wil je nog meer, het was voor mij de eerste keer maar weet in vervolg waar ik moet zijn.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anna 07-12-2017 Via de website gekocht

Topmerken zeer voordelig en supersnel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was aan het zoeken naar het geurtje Narciso Rodriques Poudree 90 ml en vond deze op Superwinkel.nl ruim 25 euro beneden de officiële verkoopprijs. Daarmee was Superwinkel.nl de voordeligste aanbieder. En niet alleen de prijs was super, ook werd de bestelling supersnel geleverd! Dus met recht een Superwinkel! 👍🏼

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.Smit 07-12-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De laatste bestelling was niet geseald. Dit heb ik ook per mail door gegeven.Er is mij in de toekomst beterschap belooft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christophe 06-12-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Scherpste prijs en snelle levering top!!!
Zeker een aanrader voor iedereen.
Keuze genoeg voor hem of haar is zeker NIET onze laatste aankoop tot binnenkort.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita raemdonck 06-12-2017 Via de website gekocht

Super snel en goedkoper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoper dan gelijk welke winkel en supersnel in huis.
Grote keuze in alle maten en geschenkverpakkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isabelle 06-12-2017 Via de website gekocht

Perfecte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website is zeer duidelijk en overzichtelijk. De bestelde goederen waren perfect verpakt en tijdig geleverd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlous 06-12-2017 Via de website gekocht

Super fijne en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb laatst een luchtje besteld via de website. Een hele fijne en duidelijke website en het cadeau was er de volgende dag al! Mooi ingepakt! Super fijn!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rom 04-12-2017 Via de website gekocht

teleurgesteld

Algemene score

1,0
Na ruim 2 weken eindelijk bestelde mobiel ontavangen.
Nergens bij bestelling een melding dat deze uit Hong Kong moest komen.
Gelukkig via pay pal betaald hen ingeschakeld, nu weer wachten kan wel 3 weken duren

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Rom 04-12-2017

De zegel van het doosje van mobiel was verbroken. zat wel een nieuwe op. en imei code niet te lezen.

Officiële reactie van Superwinkel 04-12-2017

Hoi Rom,

Bedankt voor je bericht! Kun je hierover contact opnemen met onze klantenservice? We horen graag over welke bestelling dit gaat, want dit lijkt niet om een bestelling van ons te gaan.

Superwinkel

Reageer

Yvonne 02-12-2017 Via de website gekocht

Tevreden

Algemene score

8,0
Was goedkoper als waar ik het normaal kocht.
Gemakkelijk snel en de volgende dag al in huis super makkelijk

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

M Roeleveld 02-12-2017 Via de website gekocht

Track en tracé

Algemene score

6,0
Ik heb 26 november een order geplaatst heb tot heden nog steeds geen track en tracé gaat dit wel goed
Ik heb mijn vraagtekens

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Rom 03-12-2017

13 november bestelling geplaatst , geen track & trace code gekregen, na mail toch ontvangen. Toen vertraging in levering, 30 nobember eindelijk het pakket ontvangen. Maar zegel op doos van mobiel was verbroken en een andere erover heen geplakt !!!! i mei code was niet te lezen omdat er ook een sticker overheen geplakt was !!! Geen origenele mobiel denk ik. niet geopend en pay pal ingeschakeld. nu afwachten.....

Officiële reactie van Superwinkel 04-12-2017

Hoi meneer/mevrouw Roeleveld,

Als je hierover contact opneemt met onze klantenservice dan kijken we direct na waar de bestelling blijft!

Superwinkel

Reageer

Katia 02-12-2017 Via de website gekocht

Goed

Algemene score

9,0
Levering was zeer goed en vlug. Had gekozen voor het parfum van hugo boss la vie voor de prijs ik betaal het duurder hier in de winkel. Maar bij mijn eerste gebruik gisteren denk ik toch een verschil te ruiken en er is ook een verschil in flesjes ook al is het dezelfde inhoud enzo?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 01-12-2017 Via de website gekocht

Voldoet helemaal aan verwachting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelde parfum in goede conditie en binnen geinformeerde bezorgtijd/datum ontvangen. Ook de site is overzichtelijk, en maakt het bestellen gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Edwin 30-11-2017 Via de website gekocht

Top horloges.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb er een Armani heren horloge gekocht. 2434. Naar de juwelier geweest om te checken. Het is wat hij zag een echte😃🎉

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Officiële reactie van Superwinkel 01-12-2017

Hoi Edwin,

Bedankt voor je positieve beoordeling. De juwelier heeft het goed gezien, inderdaad 100% origineel! Veel plezier van je horloge.

Superwinkel

Reageer

MoonBoon 30-11-2017 Via de website gekocht

Super site!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede service en ik grijp nooit mis als ik iets wil! Prijs is altijd goed en snelle levering! Topsite.. kan niets anders zeggen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mani 30-11-2017 Via de website gekocht

snelle service en correcte prijzen.

Algemene score

9,0
mooie aanbiedingen en kortingen.
snel geleverd en keurig verpakt.
meestal goedkoper dan in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Logan 28-11-2017 Via de website gekocht

Tot nu slecht ervaring

Algemene score

1,0
Ik heb vrijdag besteld nu is 't dinsdag en ik wacht nog steeds op een track en trace code. Dit is echt geen goede ervaring en vandaag is mijn vriendins verjaardag en dit was haar cadeau.

Review criteria:

Slecht
Goed
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 28-11-2017

Hoi Logan,

Jammer om te horen dat je jouw bestelling niet op tijd ontvangen hebt, onze excuses hiervoor! Als je contact opneemt met onze klantenservice dan kijken we direct hoe we dit kunnen oplossen.

Superwinkel

Reageer

Vicki V 27-11-2017 Via de website gekocht

Nergens goedkoper met de beste service, ook na verkoop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Absoluut de beste prijzen voor de real deal top merken. Snelle levering, altijd correct. Ooit eens een gebroken pot conditioner ontvangen (door transportatie gekraakt) en zonder probleem (had een foto doorgemaild van de schade) had ik onmiddellijk een nieuwe toegestuurd gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robineke 23-11-2017 Via de website gekocht

Heel tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, groot assortiment en een goede service en een snelle levering.
Een bedrijf om bij terug te komen! Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Char00 23-11-2017 Via de website gekocht

Super lekkere geur! En top service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
M'n vriend is er erg blij mee. Heerlijke geur en een super goede service van super winkel. Ik zal super winkel aan iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin van Dijk 22-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en goede prijzen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede webwinkel, makkelijk zoeken en bestellen. Voor 22.00 uur bestellen is de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 22-11-2017 Via de website gekocht

Gemakkelink3

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De levering is altijd keurig op tijd. Inpakservice vind ik minder. Daar zou ik geen gebruik meer van maken. Slordig.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard 22-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goede prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eenvoidig bestelproces, gied assortiment. Supersnelle levering en daarnaast ook nog scherpe prijzen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e 22-11-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, goede prijskwaliteit, goed verpakt en ruim assortiment! Alles wat je wenst bij een webshopbestelling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monne 21-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg snelle en correcte levering van mijn bestelling. Werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling via de mail, erg prettig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. 21-11-2017 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een ideale website vanwege de snelle levering en de producten worden aangeboden voor een uitstekende prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leentje 21-11-2017 Via de website gekocht

Top product Top service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gunstige prijs, goede kwaliteit, super snelle levering.
Volgende keer bestel ik weer bij Superwinkel
Levering met track en trace

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 21-11-2017 Via de website gekocht

Helemaal top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Niks op aan te merken, goede communicatie, op tijd en fijn product! En de prijs is al helemaal fijn, veel goedkoper dan in een parfumerie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angel 21-11-2017 Via de website gekocht

Prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nadat een bestelling bij bol.com was weggeraakt en nooit is uitgeleverd kwam ik in de knel voor een verjaarskado. Mijn zus wees me op de superwinkel en idd; bestel en geleverd volgens afspraak! Voor herhaling vatbaar

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gina 21-11-2017 Via de website gekocht

Super. Maandag besteld en dinsdag geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering is altijd dik in orde. Superproducten aan de laagste prijs!! Ik ben dan ook supertevreden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 21-11-2017 Via de website gekocht

Goede webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leveren vele originele geurtjes tegen beduidend lagere prijzen dan de parfumeriezaken en levering binnen 24 uur

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kohn hagedoorn 20-11-2017 Via de website gekocht

goed verpakt,en snelle correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ruime keuzes,tegen een eerlijke prijs!!snelle en goede levering binnen "afgesproken" levertijd.zeker een aanrader voor de komende feestdagen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dalia 18-11-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling werdt snel behandeld en ik kon de hele cyclus volgen, van bestellen tot thuis. Helemaal super.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H van Toorn 18-11-2017 Via de website gekocht

Goedkoopste en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de betreffende Eau de Toilette het goedkoopste adres op het web met bezorging de volgende dag. Beter en sneller kan niet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marian 17-11-2017 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor de superwnkel om dat er goede koopjes zijn.en binnen een dag werd het aangekochte geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corbeek 17-11-2017 Via de website gekocht

Superwinkel is superrrrr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Superwinkel zegt het al een superwinkel ,snelle levering , goede kwaliteit ,eerlijk en goedkoop supersnel je kent het wel 😉yesssss

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maggy 16-11-2017 Via de website gekocht

vandaag besteld morgen in huis , makkelijker kan het niet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering vind ik super ! En je kan je bestelling zelfs mooi in laten pakken als je dat wilt .
En dan ben ik nog voordeliger uit dan in de winkel.
daar wordt ik wel blij van

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NJV 16-11-2017 Via de website gekocht

Goede voorlichting, prima service en levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs, goede info en vriendelijke benadering van de klantenservice, uitstekend verpakt. snelle en prima levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anke 16-11-2017 Via de website gekocht

Heel tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te bestellen, snelle levering! Het enige minpuntje is dat men zegt dat de levering de dag nadien zal gebeuren en dat het iets langer duurde... het is geen probleem dat het langer duurt, maar dan mag men niet iets anders zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loek 15-11-2017 Via de website gekocht

helemaal toppie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
'S-middags besteld, volgende morgen in huis. Tijd van aflevering was prima en klopte precies. Wij zijn super tevreden. En ook de prijsstelling van perfect en veel goedkoper dan bij andere aanbieders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisette 15-11-2017 Via de website gekocht

Super! Nergens goedkoper en sneller

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super winkel ! Nergens goedkopen en sneller in huis. Veel producten aangeboden en allemaal nergens goedkoper te vinden.

Super winkelen met zoveel aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Posito-Goos 14-11-2017 Via de website gekocht

Fantastisch wat je er allemaal kan krijgen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ga zeker in de toekomst nog veel bestellen. Naar mijn mening eerlijke en betaalbare prijzen als ik deze vergelijk met andere winkels. De service was fantastisch. Heb al veel reclame over jullie fantastische site gemaakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper 14-11-2017 Via de website gekocht

Blij verrast met jullie scherpe tarieven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer scherpe prijzen, authentieke producten & snelle service!! Erg tevreden. Ik bestel zeker de volgende keer mijn luchtje weer hier.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rufayt 14-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk om bestelling te plaatsen, snelle levering, producten zoals afgebeeld, gratis verzending. Allemaal positief ervaren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub 13-11-2017 Via de website gekocht

Prima klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij problemen leer je de dienstverlening van een bedrijf pas echt kennen; de klantenservice van Ik had nog nooit van Superwinkel gehoord, maar contact met Klantenservice gaf mij veel vertrouwen omdat zij snel en correct antwoord gaven op een technische vraag voordat ik de Reflecta Super 8 + scanner aanschafte. De prijs was bovendien veel beter dan bij gerenommeerde foto-webshops.
Bij de levering ging echter iets mis: ik kreeg een track en trace link van een andere vervoerder dan waarmee de doos was verstuurd. Daardoor liep de levering drie dagen vertraging op. Ook de communicatie met klantenservice hierover verliep voorbeeldig; geen nietszeggende antwoorden maar gerichte informatie. Véél beter dan ik van andere webshops gewend ben!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

MR 13-11-2017 Via de website gekocht

Prima ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site, snelle levering, goed product, netjes verpakt. Enige nadeel wat mij betreft is levering via DHL, DHL posten zijn minder aanwezig in de buurt dan van PostNL

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews