superwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 1747 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over superwinkel.nl.

superwinkel.nl stelt zich voor

Superwinkel.nl is de grootste en voordeligste online winkel in parfum, verzorgingsproducten, make-up, horloges, sieraden, haarproducten en speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis (mits op voorraad). Wij leveren uitsluitend A-merken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 479 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hayat 24-08-2017 Via de website gekocht

hayat yassine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
jullie hebben een uitgbreid assortiment ,snelle service en allemaal a-merken.
Wat soms ook prettig is het achteraf betalen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Betty 23-08-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Algemene score

8,0
Bijna alles was goed alleen de geur viel van de parfum valt erg tegen.Back Opium gekocht en de geur blijft niet lang hangen,erg jammer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Kimberley 23-08-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Superwinkel doet tot zo ver zijn naam eer. Levering is zeer snel, parfum is goedkoop in vergelijking met wat er verder op de markt wordt aangeboden. Het zijn originele flesjes geen neppen....althans zo oogt het en ruikt het (geur blijft lang hangen..bij neppe parfums heb je dat niet). Ik zal zeker in het vervolg mijn parfum hier blijven halen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen Brynaert 23-08-2017 Via de website gekocht

Snelle service ! Op minder dan 14u geleverd !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoper product maar zelfde kwaliteit!
Snelle levering. Het pakket was binnen de dag geleverd.
Gemakkelijk dat er veel ophaalpunten zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.J 22-08-2017 Via de website gekocht

snelle goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerste ervaring met aankoop van parfum bij Superwinkel.nl was helemaal top. Eenvoudig te bestellen, snelle levering, goede verpakking en laagste in prijs!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lisa 21-08-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De parfum was een stuk goedkoper dan in andere winkels. Bovendien werd het gratis geleverd de volgende dag! Goede service noem ik dat!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yves Menten 20-08-2017 Via de website gekocht

Top service en top producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering en de parfum was veel goedkoper dan ergens anders. In de late namiddag besteld en de dag erna was hij al aan huis geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carmelina 19-08-2017 Via de website gekocht

beoordeling Superwinkel.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De parfum die ik gebruik,is hier zowat de helft vd prijs bij Douglas en anderen,en ja, daar wordt ik heel blij van!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 19-08-2017 Via de website gekocht

Zeer gunstig geprijst

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al vaak mijn parfum besteld via deze site. Zeer betrouwbaar, snel geleverd en stukken goedkoper dan in de regulieren parfum winkels. En ja, 't is de originele, geen nep!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 17-08-2017 Via de website gekocht

Top bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenmaal na het vinden van wat ik wild, was het bestel proces lekker makkelijk. Volgende dag in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linsey 17-08-2017 Via de website gekocht

Top service!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Parfum besteld, deze werden heel zorgvuldig ingepakt, en na de bestelling te plaatsen had ik de dag erna al de parfum in huis!!! Zeker aan te bevelen!!! Ik ga hier zeker nog bestellingen plaatsen!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anta 17-08-2017 Via de website gekocht

Super snel!!

Algemene score

10,0
Prima site, zocht een bepaald merk aftershave die lang niet overal leverbaar is.Supersnelle levering. Top!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aurore Massart 17-08-2017 Via de website gekocht

Snel, net en effectief! Perfecte dienst!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Service hyper complet, rapide et efficace, rien à dire à part qu'il ne faut surtout pas hésiter à commander! Produits parfaits. Je commande toujours de Belgique et déjà le lendemain ma commande est arrivée!

Hyper volledige, snelle en efficiënte service, niets te zeggen, behalve dat het belangrijk is om niet te aarzelen om te bestellen! Perfecte producten. Ik heb altijd uit België en al de volgende dag mijn bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shayan 17-08-2017 Via de website gekocht

Great Online Shop, price and service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd scherpe prijzen, zeer goed service, snelle levering. Verschillende betalingsmogelijkheden. Medewerkers zijn zeer vriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita Schenk 17-08-2017 Via de website gekocht

Super goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dat wat ik wilde hebben was bij deze shop het voordeligst! De website zag er vertrouwd uit en dat bleek ook. Goede en snelle service en veel informatie over de bestelling die onderweg was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gozer met maar 2 GB in z'n Nas 16-08-2017 Via de website gekocht

Jammer

Algemene score

3,0
Kocht 8 GB Ram voor mijn Nas, nadat tweakers een melding gaf dat het onder mijn prijs kwam. Overal rond de €60. Bij deze winkel €47,50. Leuke deal leek mij. Nooit geleverd. Geen idee waarom. Werd niet aangegeven. (Ze konden er meer voor krijgen? Niet uitverkocht of zo). Geld werd na een paar (3) dagen wel netjes terug gestort. Hoewel dat in deze tijd ook wel sneller zou kunnen (Enkele linker muisklikken) maar goed. Ondertussen ook 3/4 keer een review aanvraag gehad, dus bij deze.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 18-08-2017

Beste,

We begrijpen dat er wat misschien onduidelijkheid is ontstaan omdat er niet is geleverd wat je hebt besteld. Om welk ordernummer gaat het precies? Dan gaan we direct nakijken wat er aan de hand is!

Onze excuses voor het ongemak.

Klantenservice Superwinkel

Reageer

Hanneke 15-08-2017 Via de website gekocht

Goed.

Algemene score

6,0
6 augustus een bestelling van parfum gedaan.
Bericht dat ik het uiterlijk 11 augustus binnen heb. 15 augustus nog niets ontvangen. Mail gestuurd hierover. Bericht terug dat ik de bestelling kon annuleren en geld retour op de bank. Vervolgens hoor ik hier 3 dg niets over!
Inmiddels hier weer op gereageerd. Ben benieuwd!

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 17-08-2017

Hoi Hanneke,

Kun je aangeven om welke bestelling dit gaat? We kijken dit graag even na!

Reageer

Florine 15-08-2017 Via de website gekocht

TOP!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had mijn parfum meteen de volgende dag nodig in verband met vakantie. Super fijn dat er een optie is om te betalen na je ontvangst, hierdoor heb ik altijd meer vertrouwen in online winkelen. Bestelling de volgende dag ook in huis. Kon niet beter/sneller!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Bax 14-08-2017 Via de website gekocht

snel en goed geregelt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk en prijstechnisch zeer goed, ook duidelijk en snelle afhandeling kortom een plezier om ia superwinkel te winkelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

N.Vogels 14-08-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar, aangename prijs en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al een paar keer mijn favoriete parfum besteld omdat deze bij superwinkel het goedkoopst is. Scheelt nl tot wel €40,- in prijs met de bekende parfumwinkels! Daarbij komt een snelle levering en nooit een probleem dus zeer betrouwbaar!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Anna 13-08-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd voor een mooie prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Mijn product (parfum 75 ml) werd ondanks de breekbaarheid van de fles netjes aan de deur afgeleverd.
Wat ik wel vreemd vond, was dat het product te vroeg kwam. Ik had aangegeven dat ik graag wilde dat het op mijn thuiswerkdag kwam (met de zekerheid dat ik het pakketje kon ontvangen), maar ze kwamen het een paar dagen eerder bezorgen. In dit geval was het geen cadeautje o.i.d., maar als het dat wel was, zou de verrassing er voor mijn partner af zijn geweest.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiële reactie van Superwinkel 15-08-2017

Hoi Anna,

Bedankt voor je beoordeling! We gaan even kijken waarom je bestelling te vroeg verzonden is, want dit is inderdaad niet de bedoeling! Onze excuses hiervoor. Gelukkig heb je het pakketje toch nog goed ontvangen, veel plezier ervan!

Reageer

Eggae 13-08-2017 Via de website gekocht

Slechte communicatie

Algemene score

2,0
Ik zou woensdag mijn pakket krijgen. Zaterdag nog niets ontvangen. Geen enkel mailtje of uitleg, vooral dat maakte pissig.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 14-08-2017

Beste meneer Van Dalen,

Vervelend om te horen dat u uw pakketje nog niet heeft ontvangen. Wij hebben uw pakketje dinsdag direct verstuurd en normaal gesproken zou de levering dan inderdaad op woensdag plaatsvinden. Helaas blijkt er wat mis te zijn gegaan met de overdracht aan PostNL. Wij zullen u direct een oplossing aanbieden per e-mail.

Onze excuses voor het ongemak.

Klantenservice Superwinkel

Reageer

Mark Hollanders 12-08-2017 Via de website gekocht

Goedkoop en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De goedkoopste winkel voor het produkt dat ik wilde hebben. Snel en zonder problemen geleverd. Wat kan een mens nog meer wensen?

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

H van Weeghel 11-08-2017 Via de website gekocht

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop vind ik prettig alleen al voor de snelle levering en heel veel soorten parfums vandaag besteld morgen al in huis. De parfums zijn ook goedkoper dan in de winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GZ 11-08-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige winkel. Producten zijn veel goedkoper dan elders. Levering verloopt heel vlot. Status van de levering via de mail. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rian Goertz 11-08-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkope parfum gekocht die bij de douglas veel meer zou kosten! Na betaald te hebben was het pakketje zeer snel binnen en kan ik nu genieten van mijn heerlijke parfum!!

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

steijger 10-08-2017 Via de website gekocht

geweldige levering en goedkoper als in de winkels

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
gewoon helemaal toppie,levering en produkt prima in orde!!Kan het een ieder aanbevelen.Zowel voor gezichtsverzorging als een heerlijke parfum of lichaamsverzorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjankruijf 10-08-2017 Via de website gekocht

Super superwinkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige koopjes en super verzending! Altijd mijn winkel voor mijn eu the parfum! Superwinkel klinkt makkelijk, maar dat is het ook, prima service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 10-08-2017 Via de website gekocht

Prila service

Algemene score

9,0
De prijs was één van de goedkoopste en de levering was zeer vlot en accuraat. Hetgeen beloofd werd, werd dan ok nagekomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bastiaan 10-08-2017 Via de website gekocht

Goede prijs, prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb parfum gekocht tegen een super prijs. Snelle levering alles volgens afspraak. TOP! Supersimpel.nl doet zijn naam eer aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

vick 09-08-2017 Via de website gekocht

Super Reuk van de Superwinkel!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles correct verlopen, bestelling geplaatst op een namiddag en inderdaad de dag daarop geleverd.
Super service.....
Goede promoties.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo Moens 08-08-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website met een groot assortiment aan producten . Vlekkeloze service.
Vlugge en correcte levering . Aantrekkelijke prijzen .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elke 08-08-2017 Via de website gekocht

De aller goedkoopste !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop meeste dingen online, en tracht dus altijd de goedkoopste sites te vinden . Superwinkel is werkelijk de goedkoopste !!
Uiteraard nog andere aangename ervaringen zijn dat pakket heel snel geleverd wordt. En heel netjes ingepakt .. superwinkel .. jullie zijn SUPER !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rita 07-08-2017 Via de website gekocht

gewoon super goed in alles, kwaliteit,service, producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
koop hier altijd mn geurtjes, ben helemaal tevreden raad het mn vrienden ook aan. heel veel keus snel besteld en in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naomi 07-08-2017 Via de website gekocht

Heel mooi horloge

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onlangs hier een horloge gekocht
Deze boden ze aan voor een hele mooie prijs ergens anders was deze 100€ duurder.
De bestelling was heel snel de volgende dag al in huis.
De website is heel overzichtelijk wat je zoekt is zo gevonden.
Ik ga hier zeker vaker bestellen zeker weten een superwinkel en is zeker weten aan te rade.
Mijn complimenten vriendelijke groeten een tevreden klant!!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. 07-08-2017 Via de website gekocht

Top webshop met hele goede prijzen !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het assortiment is enorm groot waardoor je alles wat je nodig hebt tegelijk kunt bestellen. Buiten dat liggen de prijzen vele malen lager dan bij andere winkels/webshops. Helemaal super is het dat als je voor 22.00 besteld het de dag erna al geleverd krijgt en dat gebeurt ook altijd. Zeer goede webshop!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Titia 04-08-2017 Via de website gekocht

Echt super snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt tot nu toe de snelste levering van een product voor mij.
Daarbij service en product helemaal top!
Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonnie 04-08-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Grote keuze.
Makkelijke site en erg overzichtelijk.
Kom op de site terecht, omdat het artikel niet meer te koop is in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

John B 04-08-2017 Via de website gekocht

afspraak is afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uittekenende service. Inderdaad binnen een dag de bestelling in huis. Pas laat in de middag een bestelling geplaatst en toch nog een dag later bezorgd. De keus viel op Superwinkel omdat de prijs echt lager was dan bij andere gelijksoortige winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alice 04-08-2017 Via de website gekocht

Snel en accuraat!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastische snelle sevice en enorme keuze!.
Ik zocht een bepaalde geur voor mijn dochter die daar 20 jaar geleden smoorverliefd op werd. Het was nergens meer verkrijgbaar, maar wel bij de Superwinkel!
Mijn dochter is in de zevende hemel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lana 03-08-2017 Via de website gekocht

Echt een super winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Sinds 2013 ben ik al een tevreden klant zo ontzettend blij dat ik deze winkel ontdekt heb. Super servers en goede producten Ik ben heel tevreden over deze winkel. Er was een parfum daar veel goedkoper was dan bij andere bekende parfumerieën. Ook over ouderen cadeaubonnen wordt niet moeilijk gedaan hij was gedeeactiveert maar door de medewerker ben ik goed geholpen en kon ik hem uiteindelijk besteden. Ga zo door

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Superwinkel 03-08-2017 Via de website gekocht

Top webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het helemaal top.
Je krijgt bericht wanneer het word verzonden.
En het is heel goed ingepakt.
Voor herhaling vatbaar 👍

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeanette 03-08-2017 Via de website gekocht

Perfecte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is super makkelijk om te bestellen en het is een hele snelle levering ! Keurig verpakt en hele goede prijs! Ik ben heel erg tevreden!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gjanssen 03-08-2017 Via de website gekocht

Goede service en geweldige prijzen en groot assortiment.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke shop met een heel breed gamma aan producten en ook nog eens hele scherpe prijzen. bovendien altijd producten in de aanbieding.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

K. Jongeneelen 02-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, vaak voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Pakketjes worden altijd dezelfde dag verstuurd! Ook fijn dat ze vaak een stukje goedkoper zijn dan de gekende parfumerie zaken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Patrick 01-08-2017 Via de website gekocht

Ik zeg doen !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had om 21:00 uur me bestelling gedaan.
En deze had ik de dag erna om 14:00 me pakketje in huis :-) ..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. 01-08-2017 Via de website gekocht

Snel, service gericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke website, snelle service, keurige afhandeling. Geen fratsen, gewoon doen wat beloofd wordt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veronique Claesen 01-08-2017 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een super snelle service.
Mijn flesje Boucheron was mooi verpakt.
Alles zoals het moet een echte aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Hoevenaars 31-07-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zie boven en de prijs was ook aantrekkelijk.Dus over het geheel genomen een zeer tevreden
klant die ook anderen zal aanbevelen om via deze web site tot kopen over te gaan.
Mvrgr

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter64 31-07-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Superwinkel.nl is aangesloten bij de VVV giftcard. Via deze kaart kwam ik op hun website. Er is voldoende keuze aan artikelen met duidelijke specifificaties en beschrijvingen. Product werd gelijk volgende dag bezorgd wat erg prettig was.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews