superwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2041 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over superwinkel.nl.

superwinkel.nl stelt zich voor

Superwinkel.nl is de grootste en voordeligste online winkel in parfum, verzorgingsproducten, make-up, horloges, sieraden, haarproducten en speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis (mits op voorraad). Wij leveren uitsluitend A-merken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 492 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Annelies Lottering 10-03-2018 Via de website gekocht

De levering is perfct!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel niet vaak wat online omdat ik een aantal negatieve ervaringen hiermee heb gehad. Ben heel blij dat Superwinkel goed met zijn klanten omgaat.Zeer gunstige prijzen en supersnelle levering! Maak ik niet vaak mee. Als ik online wat bestel krijg ik vaak het verkeerde binnen of ik moet erachteraan mailen of bellen waar mijn bestelling blijft, dit kost me veel tijd en irritaties . Superwinkel is overzichtelijk, eenvoudig en zeer duidelijk en snel qua levering...Ik schrijf eigenlijk nooit een review maar maak voor deze site graag een uitzondering. Kan jullie superwinkel echt aanbevelen, ik zal hier ,zonder mij zorgen te maken, zo weer wat durven te bestellen, heel fijn dat het zo dus ook kan! Met vriendelijke groeten van Annelies ( een zeer tevreden klant!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van Superwinkel 21-03-2018

Beste Annelies,

Wat leuk dat je de moeite hebt genomen om zo'n fijne beoordeling te schrijven! Bedankt daarvoor.

We wensen je veel plezier van je aankoop!

Klantenservice Superwinkel

Reageer

Harry 10-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een overzichtelijke website waarbij het gewenste artikel snel is gevonden. Daarnaast is het artikel gunstig geprijsd en biedt het Thuiswinkel Waarborgkeurmerk voldoende vertrouwen in deze webwinkel om tot de koop over te gaan. De bestelling is dan ook perfect verlopen, levering 1 dag na de bestelling, dus zeer tevreden!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Eliz 09-03-2018 Via de website gekocht

goedkoop, origineel en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Sinds ik Superwinkel heb ontdekt heb ik mijn parfums nooit meer gekocht bij de Douglas of Ici Paris, er zit soms wel zo een 30 euro prijs verschil in voor dezelfde hoeveelheid ml. Ook heel fijn, dat als je op tijd bestelt je bestelling de volgende dag bezorgd wordt plus boven een bepaald bedrag nog gratis ook! Het enige nadeel is dat het aanbod niet zo heel groot is.. parfums wel veel, maar verzorging producten zoals Qlinique etc niet.. verder is Superwinkel zeker een aanrader!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Bakker 09-03-2018 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snel besteld,makkelijke site; zeer snel geleverd, respectievelijk woensdag en donderdag. Scepsis over website ( zo goedkoop, klopt dit wel) totaal ongegrond gebleken

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elvire Triebel 09-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig ,en ook nog prijsgunstig. Ik ben er erg blij mee. Volgende keer bestel ik weer, ik raad anderen aan dit ook te doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

margoos 09-03-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De producten waren er erg snel, ook al kwamen ze uit een buurland. Ze waren netjes verpakt en werden keurig geleverd. TOP!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SandyBN 08-03-2018 Via de website gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede producten voor een verrassende voordelige prijs.
Snelle levering. Ga zeker vaker bestellen...

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim 08-03-2018 Via de website gekocht

Snel en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een erg aantrekkelijke aanbieding, die snel en gratis geleverd werd....Een site waar je altijd als eerste moet kijken...Echt een Super winkel...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

claudia 08-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige webshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alle soorten originele producten voor een hele voordelige prijs en die ook nog snel geleverd wordt!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard K. 06-03-2018 Via de website gekocht

Geuren voor een luchtig prijsje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Verrassend veel keus en voor een prijsje! Kocht mijn mannengeuren bij de lokale parfumerie (of hun website) vanwege de korting. Maar dat blijkt niets bij de keuze en prijzen bij Superwinkel. Voor de toekomst mijn keus vanwege keuze hoeveelheid, kwaliteit en leversnelheid!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diny 04-03-2018 Via de website gekocht

Service was geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De volgende morgen om half 9 was het mooie Ajax dekbedovertrek er al.
Alles was uitstekend.
Onze andere kleinzoon wil een PSV dekbedovertrek en Superwinkel mag dit leveren want ik ben dik tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DJ 28-02-2018 Via de website gekocht

snelle en prima verzending en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer snelle verzending van een zeer ruim aanbod. erg tevreden ;)
was een verlaat verjaardagscadeau, dat ik vanuit Lissabon heb besteld. Bij thuiskomst het pakketje opgehaald, ingepakt en cadeau gegeven

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

horloge 28-02-2018 In de winkel gekocht
webwinkel

zeer snelle en goede levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snel geleverd, keurig ingepakt, we zijn echt zeer tevreden over de hele afhandeling van onze bestelling! Wat ons betreft komen we hier zeker weer terug, zeker gezien de prijs kwaliteit verhouding. Top!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gemma 27-02-2018 Via de website gekocht

Echt superwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na eenbestelling, volgt een snelle levering, Mijn bestelling wilde ikgraag laten inpakken, wat een verrassing ! Zo’n mooi kadootje hebben zij er van gemaakt. Klasse !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DJ 26-02-2018 Via de website gekocht

Lage prijzen, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en duidelijke communicatie. Mooie aanbiedingen en prijzen.
De levering liep vlot en handig om het bij ophaalpunt op te kunnen halen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 24-02-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel betrouwbaar gemakkelijk goedkoop
Prima service
Soms geweldige aanbiedingen
Soms gratis afleveringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 23-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gezocht op Yvresse en uiteindelijk bij Superwinkel terecht gekomen.
‘s Avonds voor 22.00 uur besteld, de volgende dag in huis belooft de website.
En zo is het ook gegaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vandenbon martine 22-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk te kiezen en ook veel keuze en niet lang moeten wachten op de bestelling en ook betaling vlot verlopen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anny 21-02-2018 Via de website gekocht

Een super top zaak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een geweldige zaak, pracht service, als je iets besteld, is het snel en goed ,voor je het weet ligt het al in huis, en mooi en goed verpakt, ik kan niet anders zeggen dan TOP!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bbbv93 21-02-2018 Via de website gekocht

Superwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Parfum besteld, zeer snelle levering ('s avonds besteld, volgende ochtend in huis). Ik wilde het al graag ingepakt hebben als cadeau en dit was gelukkig mogelijk voor een kleine meerprijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mo 20-02-2018 Via de website gekocht

Goede prijs, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De beste prijzen voor parfums vind is altijd hier. Binnen 24 uur geleverd... Ook een zeer uitgebreid assortiment. super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara 20-02-2018 Via de website gekocht

Favoriete online winkel voor het kopen van parfum

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de geweldige service van superwinkel.nl. Ik bestel hier altijd mijn patfums. Prijs/kwaliteit de beste! Ik raad deze online winkel aan al mijn vrienden en familie aan. Doe zo verder!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

betsie1968 19-02-2018 Via de website gekocht

volgens afspraak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles volgens afspraak.Juiste product tijdig geleverd tegen een prima prijs(goedkoper dan elders)!Werd geinformeerd over verloop van de bestelling/verzending. Voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan H. 15-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en het goedkoopst

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van mijn bestelde Gucci Bloom Eau de Parfum en het goedkoopst van Nederland. Mooi op tijd binnen voor valentijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy 13-02-2018 Via de website gekocht

Super geweldige service en makkelijk te vinden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over de website, makkelijk om de artikelen/ producten te vinden die ik zocht.
Prijs is ook heel voordelig. Volgende dag ook het product ontvangen wat ook beloofd werd.
Zodra ik weer wat nodig heb ga ik zeker weer bij Superwinkel kijken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 13-02-2018 Via de website gekocht

Snelle bezorging en duidelijke website.

Algemene score

10,0
Zie alle antwoorden, ik ben zeer tevreden! Bestel de volgende keer zeker weten hier ook weer omdat de prijzen zeer gunstig zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julian Gruin 12-02-2018 Via de website gekocht

Langzaam en bedrieglijk levertijd

Algemene score

4,0
De kassa- en bezorginformatie zei dat de bezorging binnen 1 dag plaatsvond, maar de e-mail van de bestelling zei toen dat het een week zou zijn. Niet onder de indruk.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 14-02-2018

Hoi Julian,

Bedankt voor je beoordeling. Ik heb je bestelling nagekeken, en zie dat het product dat je besteld hebt niet op voorraad was. We proberen dit dan zo duidelijk mogelijk aan te geven tijdens het bestellen, in de winkelwagen en in de bestelbevestiging.

Volgens onze gegevens heb je het pakket inmiddels ontvangen, klopt dit? Veel plezier ervan!

Superwinkel

Reageer

Paul 12-02-2018 Via de website gekocht

Nog maar eens goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de 3 de maal gekocht, en toppie levertijd dik in orde. Prijs was veel goedkoper dan bij andere aanbieders van dit produkt. Ga zeker terug komen als er aanbiedingen zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gaby 12-02-2018 Via de website gekocht

Goede service , en ze houden je goed op de hoogte !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een hele leuke webshop met veel keus ik kan er altijd vinden waar ik naar opzoek ben en voor een aantrekkelijke prijs !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Christel Scheeres 12-02-2018 Via de website gekocht

Zeer goed gewardeerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben heel blij,
Het kwam snel, geen gedoe, goed ingepakt, juiste producten en ook nog eens goedkoopste prijs en gebruiksvriendelijke website.
Zeer tevreden over Superwinkel! Zeker voor herhaling vatbaar en aan te rade bij andere. Dat zal ik ook zeker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lidia van Amelsvoort 09-02-2018 Via de website gekocht

Keurige service, snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beste prijs voor duurdere merken parfums. Zeer overzichtelijke website en netjes afgeleverd. Ook fijn dat ze steeds een mail sturen waar je zending zich bevind.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Giovanni 08-02-2018 Via de website gekocht

Goede service & snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top, webshop! Prijs kwaliteit heel realistisch. Alleen veel combi pakketen waardoor je het kiezen moeilijk maakt. Verder super, Superwinkel.nl!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Vera 08-02-2018 Via de website gekocht

superwinkel.nl is inderdaad SUPER

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makelijk te gebruiken site, super snelle levering.Doen echt wat ze beloven.
Geven snelle en accurate informatieve e-MAILS

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Cooijmans 08-02-2018 Via de website gekocht

Súper goede ervaring!! Volgende dag kéurig afgeleverd!

Algemene score

9,0
Omdat het product AANZIENLIJK goedkoper was!!Het loont dus zeker de moeite om even de de site te kijken!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiffany 08-02-2018 Via de website gekocht

Geweldig

Algemene score

8,0
Super vlot en zeer snel gekregen heel te vreden en ook gepast niet te klein of te groot Ik zou zelf als ik iets terug nodig zal ik zeker weer bij jullie bestellen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. 08-02-2018 Via de website gekocht

fijne service en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is zeer gebruiksvriendelijk. De service en levering is zeer snel. Dit ervaar ik als positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adna 08-02-2018 Via de website gekocht

Superwinkel.nl is de beste

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, alles verliep zoals beloofd. Ruime keuze en perfecte kwaliteit ! Ben een grote fun van Superwinkel.nl geworden !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 05-02-2018 Via de website gekocht

Prima prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima prijs en snelle levering. Vandaag besteld, morgen in huis.
Jammer dat ze niet alle producten van een lijn leveren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 04-02-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering en goede prijs, ga zo door!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was op zoek naar mijn favoriete parfum en heb hem bij jullie gevonden voor een hele goede prijs. Als ik weer iets nodig heb, ga ik als eerst bij jullie kijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jessica 03-02-2018 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer makkelijke website met duidelijke uitleg. Kan enkel lichtjes misleidend zijn wat de promoties betreft. Prijs wordt aangegeven met "vanaf" en is dus niet altijd per defenitie de prijs die u dacht dat bij het artikel hoorde dat u zag staan in de lijst. Verder geen klachten! Zeer snelle levering en altijd heel correct! Tevreden en vaste klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeanette polling 02-02-2018 Via de website gekocht

prima keuze en snel in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
mijn geurtje hier te bestellen! makkelijk en snel geleverd. goed verpakt en makkelijk te betalen.
Als er wat niet goed is met de bestelling ,prima service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJAVG 02-02-2018 Via de website gekocht

fantastische prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
geweldige service met een nog betere prijs
verschil met een andere parfum winkel was dat ik nu €30 minder heb hoeven te betallen
savonds 19.00 besteld , de andere dag al binnen
SUPER LEVERING 👍🏼

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilona 02-02-2018 Via de website gekocht

ruime sortering en heel fijne webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel fijne webshop...ruime sortering...goede prijzen...en heel snelle levering.
Dit wordt in het vervolg mijn webshop voor parfum!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Willemse 02-02-2018 Via de website gekocht

prijsvriendelijk, snel en verzorgd. Kortom: Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer ruim assortiment, snelle levering, uitstekende productomschrijving, beduidend lagere prijzen dan elders en een heldere site. Ik bestel hier vaker en zal dat zeker blijven doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert van Dijk 01-02-2018 Via de website gekocht

Altijd goede aanbiedingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al jaren bestel ik mijn parfums bij superwinkel. Altijd een goede aanbieding voor mijn producten en snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RuGeBo 31-01-2018 Via de website gekocht

Super snel en perfecte cadeauverpakking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gezocht op internet naar eau de toilette die we in Gambia hadden gezien. Niet gevonden maar wel deze website. Helemaal top, leuke aanbiedingen. Heerlijke eau de toilette gekocht voor onze kleinzoon en heel netjes ingepakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renzo 30-01-2018 Via de website gekocht

Perfect!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnel geleverd, zeer zeer scherpe prijs en zeer makkelijke site.
Wordt keurig op de hoogte gehouden over je bestelling.
Volgende keer zeker weer superwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sam 29-01-2018 Via de website gekocht

Top snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service, je ontvangt netjes een email en diezelfde avond ook een t&t voor de volgende ochtend. Vandaag besteld is ook ECHT morgen in huis! Chapeau superwinkel! Super goede producten voor een lagere prijs! Maar nog steeds erg blij ermee!😇 hier alvast een vaste klant:).! Tot snel:)!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gunther1973 29-01-2018 Via de website gekocht

Heel tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel tevreden alles mooi verpakt en mooie prijzen en dag nadien gratis geleverd kortom perfect zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariël 29-01-2018 Via de website gekocht

Superwinkel Supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is zeker gebruiksvriendelijk,artikelen zijn goed verpakt en de levering is echt supersnel.Als bijkomend pluspunt,de prijzen.....buiten concurrentie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews