superwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2048 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over superwinkel.nl.

superwinkel.nl stelt zich voor

Superwinkel.nl is de grootste en voordeligste online winkel in parfum, verzorgingsproducten, make-up, horloges, sieraden, haarproducten en speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis (mits op voorraad). Wij leveren uitsluitend A-merken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 495 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rudi Valley 24-04-2018 Via de website gekocht

Prima prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Opgezocht via google met en zoekterm. Grote keuze en overzichtelijke site. Goed filtersysteem. ruime keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 23-04-2018 Via de website gekocht

zeer goed en snelle levering keurig verpakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
via internet goed te lezen en snelle service vandaar mijn bestelling en natuurlijk de prijs alles was goed geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 23-04-2018 Via de website gekocht

Blije en gelukkige klant.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kwam hier per toeval terecht vanwege een product welke ik geprobeerd had en zocht op internet.
De producten werden keurig en op tijd geleverd de verpakking was in orde de prijs verhouding was ook in orde
Resultaat een blije klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janine Rasmijn 19-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooi op tijd binnen en goedkoper dan andere webwinkels. IKeep it up 👍🏻 Ik raad deze winkel zeker aan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 17-04-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
super makkelijke website; alles onmiddellijk gevonden; mooi verpakt
de dag nadien al geleverd - zelfs naar België

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 16-04-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke website, zoekfunctie en beschrijving werken heel goed. Mijn bestelling was snel geleverd.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JH 15-04-2018 Via de website gekocht

Voordelig en prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Volgende dag al in huis.
Artikel stuk voordeliger als bij andere leveranciers/winkels

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 14-04-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste bestelling gedaan bij superwinkel, een 2DS voor mijn dochter. Netjes verpakt en volgende dag al geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gary 13-04-2018 Via de website gekocht

Handig en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is handig, online shoppen gemakkelijk, goede prijzen vergeleken met andere winkels en de afhandeling is transparant. De bestelling wordt ook snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janny 13-04-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service en ook nog eens voordeliger!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zoals ik al aangaf. Snel, goed en voordelig! Al meerdere keren besteld. Ook veel keuze. En allemaal merken die ook nog eens voordeliger zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesley 13-04-2018 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne website en goede service. Via kieskeurig had deze webshop de beste prijs en verzending. Volgende dag bestelling in huis. Bedankt Superwinkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rudy Bertier 12-04-2018 Via de website gekocht

Topkwaliteit op alle gebied!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer gemakkelijk in gebruik.
Goede uitleg over de artikels die kunnen gekocht worden.
Het motiveert je om hier een kijkje te nemen, wetende dat je qua prijs steeds goed zit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dafne 12-04-2018 Via de website gekocht

Top winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heerlijk luchtje gekocht van Gucci, die hier veeel goedkoper was dan bij de andere parfumerie. Netjes op tijd geleverd. Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janet 11-04-2018 Via de website gekocht

Gemakkelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site is overzichtelijk en gemakkelijk. Daarnaaat vond ik het echt super dat ik het product de volgende dag al ik huis had.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

???? 11-04-2018 Via de website gekocht

Prima service

Algemene score

8,0
Snelle levering na plaatsen van mijn order. Verpakking intact en volledig. Heerlijke geurtjes die mij een goed gevoel geven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann de Zwart 10-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben heel erg blij met mijn Dolce Gabbana, in geen andere winkel te koop, hoop ook dat jullie het blijven leveren, want het is echt mijn lievelingsgeur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 10-04-2018 Via de website gekocht

Prima snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima snel geleverd zelfs de cadeau verpakking was keurig netjes gedaan . Zeker voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 10-04-2018 Via de website gekocht

Super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een zeer duidelijke en overzichtelijke webshop. Scherpe prijzen en zeer goede levertijd.
Ook een hele grote keuze.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marije 10-04-2018 Via de website gekocht

Snelle en nette levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Superwinkel.nl levert haar bestellingen snel en netjes af. Geen aan- of opmerkingen; dus zeker een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Matthijs Corbiere 09-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige service heerlijk luchtje!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Superwinkel werkt fantastisch, besteld en de volgende dag al in huis! Het scheelt flink wat geld met de gewone cosmetica zaken en de producten zijn perfect.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 07-04-2018 Via de website gekocht

Superrijken is mijn favoriete winkel voor parfums.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Steeds tevreden met mijn bestellingen bij superwinkel. Super service. Steeds vlotte afhandeling. Top !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shana 07-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en zeer voordelig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik heb het internet afgezocht en bij superwinkel het artikel voor de meest voordelige prijs gevonden! Daarnaast werd het snel geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Beumer 07-04-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kwam toevallig op deze site was parfum aan t zoeken prijs scheelde ongeveer 40 procent en opzichte van parfumerie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ellen 06-04-2018 Via de website gekocht

super bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ben heel tevreden met de service, het word supersnel gestuurd en keurig verpakt.
De prijs voor de eau d parfum die ik besteld had was de helft goedkoper als elders
dus dat is ook wel heel fijn en zeker voor vervolg vatbaar.
Voor mij is superwinkel erg goed bevallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold 06-04-2018 Via de website gekocht

Goed verpakt, snel geleverd, betrouwbare info

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor het telefoontje voor onze zoon kwam Superwinkel met de scherpste prijs naar voren. De info op de site is volledig, overzichtelijk en betrouwbaar. Website werkt fijn en duidelijk. Bestelproces verloopt keurig. Telefoon werd direct volgende dag op afgesproken moment bezorgd en was keurig veilig beschermd verpakt. Kortom: betrouwbare info, snelle levering! Zo moet het.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hallo Superrrrrrrrrrwinkel.nl ! 06-04-2018 Via de website gekocht

Snelle en fantastische service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beste medewerkers van Superwinkel.nl, Ik zou niet weten wat ik zonder jullie website moest. Je kunt hier van alles bestellen! Van elektronica tot sieraden en van huishouden tot parfums. Ik bestel voornamelijk parfums, deze zijn origineel en leuk geprijsd via jullie site + worden in originele verpakking geleverd. Ben altijd super blij als het binnenkomt! Je wordt via de mail goed op de hoogte gehouden over je levering (goede communicatie is belangrijk) en je product wordt ook snel bezorgd; Voor 22:00 besteld is de volgende dag in huis! De website is erg overzichtelijk en alle informatie die je nodig hebt staat duidelijk vermeld. Voor Inspiratie om iemand een leuk cadeau te geven kun je ook bij Superwinkel terecht. Het wordt zelfs met veel liefde perfect ingepakt als je kiest voor inpakservice.. Kortom; een geweldige verrassende website met een groot assortiment tegen scherpe prijzen en een excellente service! Ik ben echt trots op jullie en ga zeker blijven bestellen via Superwinkel.nl en dit aanraden aan vrienden en familie. De shoppingawards publiekprijs 2017 hebben jullie niet voor niets verdiend! Ik wens jullie nog meer succes in de toekomst. Heel veel liefs, xxx

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chida 06-04-2018 Via de website gekocht

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben voor de eerste x toevallig in aanmerking gekomen met deze site via Google.
Gok gewaagd en wat besteld.
Snelle levering, duidelijk mails hoe de stand van zaken stonden. Top site

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JMCW 05-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment en voordelig geprijsd. Artikel goed ingepakt bestand tegen een stootje. Zeker voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jopie 05-04-2018 Via de website gekocht

Super Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website,gemakkelijk te bestellen en supersnelle levering en goedkoper dan de rest :-)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Laura 04-04-2018 Via de website gekocht

Bertrouwbaar & snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop al een hele tijd mijn spullen bij superwinkel. Steeds alles wat ik wil op voorraad en beste prijs. En altijd betrouwbaar en snel met de levering :)
Ik laat mijn spullen vaak bezorgen bij dhl servicepunt ivm onrrgelmatige werktijden. Gaat altijd super!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Gabor 04-04-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van mijn bestelling - binnen 24 uur - en betaalbare kwaliteit.
Ik kan deze bedrijf zeker aan iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Suzanne 04-04-2018 Via de website gekocht

Super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke website en Super snelle bezorging. Daarnaast ook erg voordelig! Dat scheelt mooi toch weer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 04-04-2018 Via de website gekocht

Prima Webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke webshop. Duidelijk wordt ook aangegeven dat het om de orginele producten gaat. Bestel en leveringsproces is prima verzorgd.
Misschien een aandachtspuntje is dat best veel producten niet leverbaar waren.
Of ik had gewoon pech

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kelso 03-04-2018 Via de website gekocht

Goede service, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super tevreden, de bestelling werd snel verwerkt en de volgende dag al bezorgt. Ook zijn de producten scherp geprijsd. Verder is er bij het bestellen een optie om het product in te laten pakken wat bij de levering er uitstekend uitzag (dit kost overigens wel extra geld). Alleen de keuze voor de kleur van het cadeaupapier is niet zo groot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth 02-04-2018 Via de website gekocht

Steeds weer blij!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Elke keer als ik iets bij superwinkel bestel word ik blij. Waarom... Het product is altijd goedkoper het is snel bezorgd en ze houden je goed op de hoogte met alles. Ook als een product even niet leverbaar is, dan is het geld ook zeer snel terug gestort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Superwinkel.nl 31-03-2018 Via de website gekocht

Alle bestellingen gedaan, perfect uitgevoerd!!

Algemene score

10,0
Heb verschillende keren bestellingen gedaan. Allen zeer goed en binnen zeer korte tijd uitgevoerd door superwinkel.

Reageer

AZ 31-03-2018 Via de website gekocht

Superwinkel is Supergoed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Service is uitstekend! Webside overzichtelijk, verhouding prijs / product t.o.v. Winkelketens is zeer goed en gunstig voor klanten. Hierdoor zal ik altijd bij ze kopen in plaats van belachelijke prijzen die sommige winkels vragen! Ze zijn ook super snel. Kortom zeer fijne shop en ik ben nu zeker een vaste klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonie 28-03-2018 Via de website gekocht

Merk parfums voor de voordeligste prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb hier Zadig en Voltaire Just Rock! gekocht. Dit is een heerlijk parfum waar ik vaak complimenten over krijg. Ik had hem de volgende dag in huis en bij superwinkel veel goedkoper dan in andere winkels. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.v.dalen 28-03-2018 Via de website gekocht

Super service

Algemene score

8,0
Omdat ik op mijn gemak kan kiezen wat in wil kopen zonder dat er iemand in mijn nek staat te hijgen en het is goedkoop vergeleken met winkels, Beter.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

lena vanluchene 28-03-2018 Via de website gekocht

In orde !!

Algemene score

10,0
De eerste keer een bestelling geplaatst bij super-winkel; we zochten een goedkope prijs voor onze favoriete parfum en hebben die gevonden.
Ook de snelle en correcte levering heeft ons verrast !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 27-03-2018 Via de website gekocht

Top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eau de toilette gekocht bij super winkel.
Ze doen hun naam eer aan. Behalve een mooi assortiment is het ook super eenvoudig om te winkelen en zijn de prijzen ook super.
Daarnaast wordt het ook nog eens supersnel afgeleverd en supernetjes verpakt.

Kortom een Super winkel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bettina 26-03-2018 Via de website gekocht

Zoals een webwinkel hoort te zijn!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Simpele bestel methode, overzichtelijke site en een prima levering.
Originele parfum tegen een zeer aantrekkelijke prijs.
We hebben Axarro Chrome en Emporio Armani Elle in de grootste verpakking gekocht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

thomas 26-03-2018 Via de website gekocht

koop het vanuit je bed voor de allerlaagste prijs ?

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
natuurlijk google 😁 en als je maar de juiste zoekopdracht geef dan kom je vanzelf naar de juiste (lees de beste) 'aanbod'. gewoon goed product (ik had parfum gekocht) voor de prijs die je nergens anders vindt. als ik hetzelfde product elders online zou kopen dan zou ik 2x zo veel moeten betalen en wellicht wel ook 3x zo veel net als in de winkel.
zoeken, ofwel vinden... net als bestellen... het is zo makkelijk en je krijgt het thuis zonder een cent extra te hoeven betalen.
w@t wil je nog meer?
je blijft lekker thuis,
je hoeft niet te lopen en dus ook niet uit te geven voor het OV,
of als je met de auto gaat ... parkeer geld en de brandstof blijft lekker voor een extra krat bier of wat anders lekkers,
je hoeft geen zweet van anderen in al die drukte te snuiven,
je kunt lekker on-line blijven of verder gaan met zappen.
als je wakker wordt dan komt er jouw paketje in je bedje (bestel op de juiste dag & op tijd zodat je zaterdag lekker kunt uitslapen).
en geniet ervan !

P.S. Succes met je aankoop, koop met verstand, ofwel koop iets meer als je op die manier op een bedrag komt zodat je geen bezorgkosten hoef te betalen. het komt wel op, of koop een extra cadeau voor iemand (altijd leuk, en je bespaart toch al je €, $, £... 😎)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van Superwinkel 27-03-2018

Bedankt voor deze leuke review, Thomas! Dat is waar we het allemaal voor doen; het zo leuk en simpel mogelijk maken zodat je tijd en geld overhoudt voor andere dingen.

Klantenservice Superwinkel

Reageer

E de V 26-03-2018 Via de website gekocht

snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
heb voor deze winkel gekozen omdat hij het goedkoopst was. en ook snel leverde. we zijn ook tevreden over de kwaliteit van het produkt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ans 22-03-2018 Via de website gekocht

Heel goede service, super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze noemen zich Superwinkel, deze naam is zeer goed gekozen, in alle opzichten, ook bij het informeren naar een bepaald product ontvang je direct antwoord..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 22-03-2018 Via de website gekocht

Prima gedaan

Algemene score

9,0
Goede site, eenvoudige bestelprocedure, redelijke prijzen en de volgende dag geleverd. Zo moet het..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mavis Mohunlol 22-03-2018 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en alles geleverd volgens afspraak. Volgende bestelling doe ik weer via superwinkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kayleigh 20-03-2018 Via de website gekocht

Slechte klantenservice!

Algemene score

1,0
Slechte service, geeft geen antwoord op je vraag! Geeft aan voordelig te zijn, absoluut niet waar. ik kan deze webshop dus ook niet aanbevelen.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 21-03-2018

Beste Kayleigh,

Vervelend om te horen dat je ons zo slecht beoordeelt. We hebben je een aantal keren telefonisch te woord gestaan en we zijn er nog steeds van overtuigd je op dat moment goed te hebben geholpen. Het pakketje dat we aan je hebben verstuurd heb je nu zelf geweigerd. Zodra wij de retourzending hebben ontvangen, zullen we de bestelling annuleren.

Klantenservice Superwinkel

Reageer

Pien 20-03-2018 Via de website gekocht

Snel - goed geïnformeerd - goed assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top winkel. Of: super winkel.
Zonder problemen een bodylotion besteld die bij veel winkel niet meer leverbaar was omdat ie uit het assortiment was. Bij superwinkel op voorraad en de volgende dag in huis voor een leuke prijs.
Gelijk na de bestelling van elk onderdeel van de verzending en bezorging op de hoogte gehouden middels e-mail.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra A 20-03-2018 Via de website gekocht

Jeugd sentiment met Chanel Antaeus

Algemene score

10,0
Qua prijs vergelijking de goedkoopste. En door de reviews die ik las durfde ik het aan. Keurig verpakt met extra optie ingepakt te ontvangen. Mijn Man blij er mee..al 35 jr zijn favoriete luchtje. 💙

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews