superwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2055 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over superwinkel.nl.

superwinkel.nl stelt zich voor

Superwinkel.nl is de grootste en voordeligste online winkel in parfum, verzorgingsproducten, make-up, horloges, sieraden, haarproducten en speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis (mits op voorraad). Wij leveren uitsluitend A-merken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 497 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

John k 03-07-2018 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede service en het ook mooi op tijd geleverd in België.
Klantenservice ook erg vriendelijk en antwoorden ook snel wat fijn is .
Na levering was het wel stil viel me op daar zou ik een laatste berichtje doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vera Hanekamp 02-07-2018 Via de website gekocht

Geweldig service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering betrouwbaar, goed georganiseerd, op tijd bezorgd. Alles klopte. Snel en duidelijk.Zal volgende keer ook gebruik van maken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katriendp 02-07-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
S avonds voor 22u besteld ( België) dag erna aangekregen, zeer goede communicatie!!! En zeer goede prijs! Zeer tevreden!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gea Klasen 02-07-2018 Via de website gekocht

Snel, eerlijk, betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, volgende dag in huis, parfum is origineel geen imitatie. Stukken goedkoper als bij andere parfumerie zaken. Kan deze webshop echt aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniël 02-07-2018 Via de website gekocht

Voor herhaling vatbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben op deze site terecht gekomen via Google, en de reden van mijn keuze voor deze winkel ligt in het feit dat de prijs beter was dan op andere sites. Waarom meer betalen als het voor minder kan? In tijden dat de levering binnen de 24u plaats vindt was dat het enige puntje wat mij een beetje tegen viel, de levering was een dag later dan beloofd. Maar verder, niks dan lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Roos 02-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering en goedkoop. Veel keuze maar toch overzichtelijk. Zal hier zeker opnieuw een bestelling plaatsen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kaagman 02-07-2018 Via de website gekocht

Super prijzen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snell service, duidelijk, volgende dag in huis. En veel goedkoper op diverse producten!
Aanrader dus!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lorenzo 02-07-2018 Via de website gekocht

Super winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goed webwinkel. Vlugge verzending alsook de mails die direct beantwoord worden. Top. Ik zal zeker nog bestellingen plaatsen bij deze Superwinkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David C 01-07-2018 Via de website gekocht

Uitmuntend op alle vlakken!

Algemene score

10,0
Telkens bij een bestelling komt deze toe als gepland en zijn telkens verrast van de snelheid, het professionele inpakken en duidelijk aangegeven op de doos van buiten. Na al die bestellingen (en het zijn er nogal wat) heb ik echt geen enkel puntje van kritiek. Ook toen ik 2 zaken bestelde waarvan de laatste 2 tot max 5 werkdagen zou duren tegen dat het geleverd zou zijn. Ik had ze samen besteld en net na het bevestigen, viel het me in dat ik het eerste eigenlijk sneller nodig had. Ze maakten hiervoor een uitzondering en het was ok. Ook de correcte en vriendelijke manier van communiceren was 'spotless'. Ik ben een zeer tevreden klant en altijd blij met hun spectaculaire lage prijzen.
Ik raad het jullie met gans mijn hart aan!

En naar de shop toe: Jullie zijn echt op het scherpste van de snee bezig, mensen!
Van harte bedankt en gefeliciteerd aan allen die in dit bedrijf actief zijn!
Hopelijk is het in 't bedrijf even sterk en goed naar jullie toe, als naar ons, de consument!
Bedankt! & Proficiat! & Doe zo verder!

David

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evia 01-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De laagste prijzen die ik kon vinden en levering zoals aangegeven. Goed op de hoogte gehouden via email.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bella 01-07-2018 Via de website gekocht

snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk vanuit je luie stoel bestellen. Niet naar de drukke winkel en wachten totdat je aan de beurt bent. Ze geven een duidelijke omschrijving van het artikel. Ook de prijs per inhoud wordt goed aangegeven. Wat heel fijn is de bijzonder snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Perdu chantal 28-06-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende kwaliteit, snelle levering en zeer matige prijzen,ruim aanbod ik kan het iedereen aanbevelen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara 27-06-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte service/levering, scherpe prijs !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toevallig via google tegengekomen bij het surfen naar parfum online. Zeer tevreden over het hele proces van bestelling tot en met aflevering !!! Voor herhaling vatbaar. Tamara België

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Koleva 27-06-2018 Via de website gekocht

Top service!

Algemene score

10,0
Snel en vriendelijke service,goede hoogte kortingen en top geurtje Ik ben echt tevreden .Na volgende dag ontvangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kathleen Degryse 26-06-2018 Via de website gekocht

eau de parfum DKNY besteld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondagavond eau de parfum DKNY besteld, correcte levering dinsdag . Super !
Goede prijs voor een goede service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cornand 26-06-2018 Via de website gekocht

Geweldig Pakket van wanted

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Leuke pakket heren geur voor een goede prijs met een snelle levering. En een overzichtelijke Website... voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Nieburg 25-06-2018 Via de website gekocht

Levering volgens afspraak, dus goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijkheid site overzichtelijk, duidelijk dus zeer goed, levering goed en snel, ik ben zeer tevreden en gemotiveerd er weer te bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shannon 25-06-2018 Via de website gekocht

Top website!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben via Google op deze site beland , na vele recensies gelezen te hebben..zag het er erg betrouwbaar uit en besloot ik dus om een horloge te bestellen..de volgende dag werd ie al bezorgd & super mooi ingepakt!
Top zijn jullie !!
Ik raad deze website aan iedereen aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 24-06-2018 Via de website gekocht

Voorbeeldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koos voor Superwinkel omdat er veel keuze is, alles is van de beste kwaliteit en ik krijg er super snelle (gratis) levering naar Belgie!
Ik ben heel blij met mijn nieuw parfum!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanny Mes 24-06-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor deze shop gekozen omdat hij t goedkoopst was.
Product was prima . De dag nadat besteld was, had ik t product al in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

unders 24-06-2018 Via de website gekocht

Super op tijd. Prima service en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijs. Beter dan alle andere online winkels. Bezorging was netjes op tijd. Voor mij zeker een super winkel :)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nadine Keuls 24-06-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering! Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel makkelijk en snel besteld en gelijk dag erna geleverd! Mooie aanbiedingen! Zeer zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Massimo 24-06-2018 Via de website gekocht

Goeie webshop, snelle levering mooi product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb hier recent een horlogo (Seiko 5 snxs79k) gekocht. Ik moet zeggen dat ik eerst wel twijfelde aan de authenticiteit van deze website: dit kwam mede door het feit dat de producten allemaal zo goedkoop waren. Echter was ik zeer positief verrast dat ik inderdaad de volgende dag nog het horloge kreeg: in picobello toestand. Helemaal prima dus! Ze hebben een goede website met iDEAL, een snelle levering en een uitstekend goed werkend product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fernand 23-06-2018 Via de website gekocht

Alles dik in orde zeer vlotte verwerking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over de gehele bestelling die ik heb geplaatst.
Prijs kwaliteit en bezorging dik in orde.
Ik zal zeker nog bij jullie op gepaste tijd nog bestellen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 23-06-2018 Via de website gekocht

geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Lekker duidelijk en gemakkelijk order zo geplaatst en super snel de goederen ontvangen ook is de websit overzichtelijk en kan ik alles vinden wat ik nodig zou hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

simone 22-06-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede website;alles op voorraad.
zeer tevreden..
volgende dag al in huis.👍🤗
superwinkel is inderdaad super!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peet 21-06-2018 Via de website gekocht

Goede prijs! Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hebben veel op voorraad, voordelig geprijsd, duidelijke communicatie, betrouwbaar en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Braem 21-06-2018 Via de website gekocht

Vlugge en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind Ze, was de 1ste keer, super. Snelle service. Ik had vlug iets nodig. De dag nadien krijg je reeds je bestelde artikels. Zal zeker nog gebruik maken van deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ikke 20-06-2018 Via de website gekocht

goedgedaan

Algemene score

8,0
was vergeten iets te kopen voor mijn jarige schoonzus, snel on line besteld . gratis thuisbezorgd lekker snel en voordelig super!!!!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

John Castelijns 20-06-2018 Via de website gekocht

Lekker snel en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Invictus Intense besteld. Was lekker snel bij me thuis waardoor ik meteen gebruik kon maken van deze knaldeal!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

charnine 19-06-2018 Via de website gekocht

Vlotte en nette levering

Algemene score

9,0
Ook al heeft de concurrent nog zo'n mooie aanbieding, dan nog is de prijs bij Superwinkel.nl ruim de goedkoopste. En waarom zou je te veel betalen?

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Huiting 19-06-2018 Via de website gekocht

Snel en goed!

Algemene score

9,0
Snelle levering en heb een product bij jullie gevonden die ik nergens anders kon vinden. Super hoor

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

S 19-06-2018 Via de website gekocht

Snel bezorgd, prachtig ingepakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op de website had ik het parfum snel gevonden, betaald met IDeal, de volgende dag had ik het al in huis. Ik had gevraagd om het als cadeau in te pakken en het was prachtig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario 18-06-2018 Via de website gekocht

snelle levering van de dolce gusto Lumio

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De volgende dag in huis, heerlijk weer koffie drinken met het allernieuwste apparaat. makkelijk te bedienen. Mooi design ook weer met automatische afslag, hoef er niet bij te blijven staan makkelijk instelbaar
1 minpuntje was niet duidelijk hoe je het opvangbakje moest verwijderen . later op internet gekeken was het duidelijk stond niet in het ( get me started) boekje. ben er verder heel tevreden over.
Eind van de dag besteld en toch de volgende dag al in huis, goede en snelle service, ook even contacct gehad met de winkel voor een ander klein product, goede en vriendelijke uitleg .
al met al een winkel die qua prijs en vlotte levering kan aanbevele.n

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjetta 18-06-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke omschrijvingen en snelle en correcte verzendingen en mooi ingepakt.
en een goed product voor een goede prijs.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Silvia 18-06-2018 Via de website gekocht

Super service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super shop met heel veel keus en fijne prijzen!!!
Hele nette en zeer snelle levering!!
Zeker aan te raden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N. Blancaflor 17-06-2018 Via de website gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een parfum gekocht bij Superwinkel.nl. Daar vond ik de goedkoopste in heel Nederland. Omdat dit is mijn eerste keer in een webwinkel koopt, ben ik benieuwd of het product echt origineel is, vanwege de verhalen over nep producten. Nadat Ik de bestelling heb gedaan was volgende dag mijn product bezorgd zonder extra kosten! Ik was heel blij want het product was geen namaak, snel en probleemloos geleverd. Dit is niet mijn laatste bestelling in deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natanya 17-06-2018 Via de website gekocht

Heerlijke lucht Express

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onwijs goede service, snelle bezorging (en ruime keuze voorraad) en afrekenen kon op verschillende manieren! Echt enorm goed betaalbaar! Dank....

Vaderdag geslaagd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natasja 16-06-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk te doorbladeren Website met goede zoekfunctie.
Zeer democratische prijzen en kwalitieve producten.
Snelle service en alles geleverd zoals vermeld op de Website!
Een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jane D 16-06-2018 Via de website gekocht

Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben tevreden. Gemakkelijk te bestellen.
Kreeg het artikel de volgende dag thuis.
Ik ben tevreden.Aan te bevelen.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rika Van Elslander 16-06-2018 Via de website gekocht

Groot aanbod!

Algemene score

9,0
Verscheidenheid aan producten, scherpe prijs en vlotte correcte levering. Zeker voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janny souverein 16-06-2018 Via de website gekocht

Een geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb heel goede ervaring met deze winkel. De leveringen zijn altijd goed verlopen.
Je wordt goed op de hoogte gehouden. Zeker een aanrader voor anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lol 16-06-2018 Via de website gekocht

Super geweldige service??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop heeft goede prijzen voor de producten en een goede leveringstijd. Ook goede mails om je op de hoogte te houden van waar je product is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Plumo 16-06-2018 Via de website gekocht

Zal zeker nog een keer hier bestellen !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Laagste prijs.
Snelle levering !

Echt met recht een super winkel !

Ik zal er zeker nog eens bestellen.

Als ik nieuwe parfum nodig heb, zal ik als eerste kijken, of superwinsten deze heeft.

Dan heb ik zeker de laagste prijsgarantie

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gertje 16-06-2018 Via de website gekocht

Super winkel, super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke website, de parfums zijn goedkoper dan bij andere zaken, snelle levering en ook de inpakservice is goed én goedkoop.
Ik heb hier al diverse malen besteld en ben nog nooit teleurgesteld.
Voor de originele parfum en de goedkoopste parfum bestel je gewoon bij Superwinkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

o.engelhart 15-06-2018 Via de website gekocht

top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
besteld gelijk de volgende dag in huis en voor de juiste prijs.kon het goed volgen wanneer mijn bestelling bij mij zou zijn toppie geregeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eelco 14-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk, alle bekende merken en leuke prijzen.
De levering ging snel en de zending was makkelijk te traceren. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Waele Inge 14-06-2018 Via de website gekocht

Grote keuze en vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Groot assortiment in verscheidene prijsklasses -het bestellen ging vlot - keuze qua betaling is groot - levering ging vlot

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riette koper 14-06-2018 Via de website gekocht

Makkelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Lekker parfum voor lage prijs in vergelijking met andere webshops. Mogelijk geldt dit ook voor andere artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathijs 14-06-2018 Via de website gekocht

Goede winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze webshop gekozen omdat hij een stuk goedkoper was als andere webshops. Mijn bestelling was sneller als verwacht binnen.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews