superwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2044 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over superwinkel.nl.

superwinkel.nl stelt zich voor

Superwinkel.nl is de grootste en voordeligste online winkel in parfum, verzorgingsproducten, make-up, horloges, sieraden, haarproducten en speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis (mits op voorraad). Wij leveren uitsluitend A-merken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 493 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

sonja van hoof 11-10-2018 Via de website gekocht

aangename shopervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik kende deze winkel niet, op aanraden van mijn zoon een kijkje gaan nemen en parfum besteld. Heel vlotte afhandeling en levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ineke van Zuilen 10-10-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een eau te toilette en besloot in plaats van naar de winkel te gaan deze eens via internet te bestellen en daarbij kwam de Superwinkel in beeld met een duidelijke uitleg en in mijn beleving een goede prijs-prestatie kwaliteit. Het voelde voor mij goed en heb het gelijk besteld, product was de andere dag binnen, keurig geleverd, dus ik ben uiterst tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexis 10-10-2018 Via de website gekocht

De zeer tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was al enige tijd op zoek naar dit product, als ik het vond op een webshop was het duur of werdt het geleverd door POSTNL. Dan kwam ik na enige tijd zoeken op deze shop, zeer goede prijs en levering via Bpost + betaling via paypal, wat had ik nog meer nodig, niets dus bestellen maar.
Maar toch kreeg ik nog iets meer en dan was een snelle levering. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dilek 08-10-2018 Via de website gekocht

Heerlijke geurtjes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snel bezorgd. verpakking was netjes en de geuren zijn heerlijk. Zal er zeker nog vele jaren bestellingen doen.
Ik heb jullie site aanbevolen gekregen van een collega. geen spijt !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda 08-10-2018 Via de website gekocht

Super goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede service, betaalbaar, echt een aanrader om bij Superwinkel te bestellen, werd goed geholpen door de telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilma 07-10-2018 Via de website gekocht

Geweldig SNEL en GOEDKOPER dan....

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de site ONTDEKTE ik deze SUPERWINKEL deze is snel goedkoop en GOED!!
Wat wil een mens nog meer??

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m. gemser 07-10-2018 Via de website gekocht

geweldige snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de shop levert kwaliteit en kwaliteit en prijs zijn in verhouding!! de levering is supersnel en de parfum is prima verpakt!! Idee is misschien om lekkere monstertjes van andere artikelen erbij te doen, zeker als je voor een groter bedrag besteed!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shahram 07-10-2018 Via de website gekocht

Snel servies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het deze webshop was goed kopper en sneller . Dus ik heb het hem gekozen , dat was geweldig ,

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth 06-10-2018 Via de website gekocht

Superwinkel is super !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb Superwinkel ontdekt via een vriendin. Ze leveren supersnel tegen supervoordelige prijzen, zonder verzendingskosten !
Super !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merve 03-10-2018 Via de website gekocht

Verschikkelijke service!!

Algemene score

1,0
De levering was niet in orde. Ze hebben een verkeerdr product verstuurd en verwachten van mij dat ik het product terug moet sturen. Twee vellen uitprinten, een DHL service zoeken en het product ernaar toe brengen. Niet gedaan uiteraard. Om de maand een mail ontvangen dat ik het wel moet gaan doen. Uiteindelijk afgesproken dat ik het wel ga doen, maar dan wel wanneer het mij uitkomt. Wat doen ze daarna? Factuur opsturen, omdat ze het product nog niet hebben ontvangen. Ook nog eens mijn frustratie niet begrijpen en mijn toon via de mail kwalijk nemen. Zeer slecht slecht slecht! Zo wel de service, de levering als de omgang met klanten. Nou moet ik er wel bij vermelden dat ik de juiste product snel heb ontvangen, maar dit zet het als nog niet recht. Ik neem het ze kwalijk en raad het af om via daar inkopen te doen. Belachelijk hoe ze te werk gaan. Cijfer: 0!!!!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 09-10-2018

Beste Merve,

Op 10 juli hebben we inderdaad een verkeerd pakketje geleverd. Bij melding hiervan hebben we direct een nieuw pakket met het juiste product toegestuurd. Deze heb je ontvangen op donderdag 12 juli.

Bij het verzenden van het nieuwe pakket, hebben we de afspraak gemaakt dat je het verkeerde product op onze kosten zou retourneren. Nu, 3 maanden later, hebben we nog steeds geen retourzending mogen ontvangen.

Ondanks dat wij eerder een fout hebben gemaakt, is hier sprake van een onrechtmatige verrijking. Je hebt voor dit gedeelte van de bestelling geen overeenkomst gesloten en je hebt het pakket dus onterecht ontvangen.

Kort gezegd zijn er 2 opties: ofwel je retourneert kosteloos of je aanvaardt alsnog een overeenkomst en dient dus te betalen.

Superwinkel

Reageer

Jeak 02-10-2018 Via de website gekocht

Super superwinkel! Blij mee!

Algemene score

10,0
De beste prijs voor dat wat ik wil en supersnelle service! Altijd de volgende dag geleverd in zorgvuldige verpakking. En altijd de laagste prijs!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ditte 02-10-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb eerst de informatie over product gevraagd wat de inhoud was. Ik kreeg snelle reactie van Superwinkel. Ik vond deze product in de winkel te duur. Via deze website is deze product aantrekkelijke prijs. Ik zou deze website Superwinkel aanraden. Ik ben zo blij mee met deze product met snelle verzenden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cynt 02-10-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super snel geleverd ,gewoon super tevreden. En de prijzen zijn ook super.Dus ik raad iedereen aan , voor de superwinkel te gaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olga 01-10-2018 Via de website gekocht

Super snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs voor elk artikel op deze site.
Betaling kan ook op meerdere manieren en altijd super snel geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manorma 30-09-2018 Via de website gekocht

geweldige service bij deze winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze winkel gekozen ,omdat deze als eerste bij mijn zoektocht naar parfum naar boven kwam ,dus gokje gewaagd en service perfect .Ook heel snel geleverd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koz 29-09-2018 Via de website gekocht

Orgineel product en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site! Mijn product van Cartier is orgineel of hele goede kwaliteit, betaalbaar, gratis bezorgd en was de volgende dag al binnen. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jennifer 29-09-2018 Via de website gekocht

Om 21.30u besteld en volgende dag om 15u al binnen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor het slapen gaan wilde ik nog wat revitalash (wimperserum) op doen. Kwam ik er achter dat het zo goed als leeg was. Om 21.30u nog snel een bestelling gedaan op superwinkel en helemaal happy toen het de volgende dag om 15u al bij mij thuis werd bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Edith 26-09-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijke webshop.
En ontzettend veel keuze.
En zeer goedkoop ten opzichte van andere sites.
En het gemak van achteraf betalen is zeer zeker ook een plus punt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YaraVermeulen 25-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb nu drie keer via superwinkel mijn parfum gekocht en dit is drie keer perfect gegaan. Voor 22:00 besteld volgende dag rond 15 al in huis. Een makkelijke site om je weg in te vinden. Ook blijft superwinkel de goedkoopste aanbieder van allerlei lekkere luchtjes!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Top! 23-09-2018 Via de website gekocht

Prima service, goed verpakt, niets op aan te merken.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het was allemaal prima . Nette afhandeling, de levering was volgens afspraak, de verpakking was keurig in orde. Ga zo door!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

STTJ 21-09-2018 Via de website gekocht

Genieten van de Superwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het was een plezier om een aankoop te doen bij de Superwinkel want het is gewoon een Super Winkel. Lekkere duidelijke site en fijne snelle afhandeling van de order!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrie Tiekink 19-09-2018 Via de website gekocht

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een duidelijke webshop. Goede communicatie via mail. De levering van de producten waren prima. Eerste levering was binnen 5 werkdagen. Tweede levering duurde iets langer maar daar was een goede communicatie over.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toine 18-09-2018 Via de website gekocht

Snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Amper een halve dag later kon ik het koffiezetapparaat ophalen.
De kwaliteit van het apparaat is een wat aan de magere kant met name de aan/uit knop.
Dit doet echter niets af aan de kwaliteit van Superwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Koen 17-09-2018 Via de website gekocht

geweldige service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling heel vlot verlopen. Goedkoopste prijs ! Snelle levering. Wat moet een mens nog meer hebben ?!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga 17-09-2018 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering volgens afspraak. Telefonisch contact was ook heel goed, artikel teruggestuurd en het geld werd binnen 3 dagen teruggestort. Echt een hele fijne service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjakie 16-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag besteld morgen in huis! Top service, veel keuze, goede prijzen, echt een aanrader!! Geen andere webwinkel meer nodig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 16-09-2018 Via de website gekocht

Uitstekende en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende shop met goede levering en service. Wordt goed aangeleverd en behorende informatie per mail.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann Ceulemans 16-09-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door een tevreden collega en klant bij jullie ,ben ik op jullie site terechtgekomen .Heb dan ook een bestelling gedaan . Heb dit s’avonds op mijn gemak gedaan ,en heb het de andere dag s’morgens al gekregen .Vond dit super .Ben een zeer tevreden klant .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angel 16-09-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering voor mooie prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik twijfelde om hier te bestellen gelukkig toch gedaan.
En zeer snel geleverd met een uitstekende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.W.M.van Maastrigt 14-09-2018 Via de website gekocht

Binnen 24 uur product geleverd door super winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wederom binnen 24 uur product geleverd!
En weer alles geleverd wat ik besteld.
En een goede prijs kwaliteit verhouding.
Uitermate tevreden over Super Winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geen idee. 13-09-2018 Via de website gekocht

Snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Direct contact. Binnen 24 uur ontvangen. Betrouwbaar. Goed verpakt. Zeker een aanrader.
Ben er blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

T.M.Steensma 13-09-2018 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hugo Boss parfum gekocht dag erna bezorgt op het aangegeven tijdvak. Zou hier zeker weer bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geweldige service 12-09-2018 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede producten, snelle levering en scherp geprijst. Ik raad deze webwinkel aan aan mijn vrienden en familieleden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diane stroobants 12-09-2018 Via de website gekocht

Fantastisch product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijke website. het product dat ik aankocht was meer dan 10 eure goedkoper dan op andere sites. De behandeling van de bestelling verloopt heel vlot. Vandaag besteld morgen geleverd en dit in België is Super. En dit zonder vervoerkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 11-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en razend snel,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Donderdagavond besteld om 21.00 uur en de volgende dag om 11.00 uur in huis! Hele maal top! Ik raad het iedereen aan die snel iets wil bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne Scherpenhuijsen 11-09-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor superwinkel gekozen omdat ze een ruime keuze hebben van het merk dat ik graag gebruik. De prijzen zijn aantrekkelijk en de webshop is overzichtelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeannette 10-09-2018 Via de website gekocht

Top!, website helder, telefonische service super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website helder en gebruiksvriendelijk, telefonische vraag meteen opgenomen, beantwoord en gefixt. super!!.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Guerlain Mitsouko Eau de parfum 75 ml 10-09-2018 Via de website gekocht

Blij!

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat ik er vaker besteld heb en er alleen maar positieve ervaring over lees! Ik woon in Helenaveen dus Eindhoven is voor mij lekker dichtbij en vertrouwd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pia 08-09-2018 Via de website gekocht

Reliable and fast service

Algemene score

10,0
I recommend this webshop to everyone - I got my order superfast. Thank you for the good and reliable service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

blixkaters 08-09-2018 Via de website gekocht

Wings at the speed of Sound

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
het predicaat 'super' is terecht gekozen voor deze winkel.
Super goedkoop
Super gemakkelijk bestellen
Super snelle levering.
Wat wil een mens nog meer ...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisa Brutsaert 08-09-2018 Via de website gekocht

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Supertevreden van de website. Blij dat het een stuk goedkoper is dan in de winkels.
Alleen jammer dat het product een dag later werd geleverd dan beloofd.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Janny van der Meer 06-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, mooie en stevige verpakking en goed product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is mijn eerste keer, dat ik iets bij deze winkel heb besteld. Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en de verpakking vond ik er ook heel mooi uitzien. En misschien nog wel het allerbelangrijkste de prijs. Het product, dat ik bestelde was veel goedkoper dan bij de vorige winkel waar ik het zelfde product meerdere keren heb besteld. Maar nu dus nooit weer doe. Ik vind het super.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Pielagr 06-09-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Exact volgens afspraak geleverd. Prima verpakking met schokbeschermers. Heel goed dus als bescherming voor het Pocketboom
Ook het hele proces door de regelmatige email updates uitstekend te volgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vicky 06-09-2018 Via de website gekocht

Vlot geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij een technisch probleem heb ik gemaild. Ik had heel snel reactie dat het probleem zou worden opgelost. En... het probleem was ook snel opgelost. :) SUPERservice dus!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dolf 05-09-2018 Via de website gekocht

Deze winkel doet haar naam eer aan!!

Algemene score

10,0
Goede prijs, betrouwbaar, snelle service/levering! Makkelijke site.
Ik zou er zo weer kopen, naam is makkelijk te onthouden....

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiffany 05-09-2018 Via de website gekocht

Heel tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Besteld op donderdag, er stond bij dat het op maandag zou geleverd worden en was ook zo. Perfect in orde dus. (Levering naar België)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de bundel patrick 05-09-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De prijs en kwaliteit is zeker een aanbeveling waard. door de snelle levering is het aangenaam winkelen en daarom zullen wij zeker nog terugkomen. Uitgebreide keuze en makkelijke zoekmachine.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik 05-09-2018 Via de website gekocht

Super site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super website, jij krijgt waar je op zoek naar bent zonder 10x een andere site te moeten opnemen.. zo zou het altijd moeten zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 04-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goede prijzen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn bestelling een dag later in huis voor een meer dan schappelijke prijs. Goed verpakt alleen jammer van de verzendkosten. Veel winkels rekenen nu geen verzendkosten meer of hebben een lager order bedrag om de verz.ksn. vergoed te krijgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiële reactie van Superwinkel 05-09-2018

Beste Anita,

Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij verzenden binnen Nederland en België gratis vanaf 30 euro, Onder de 30 euro zijn de verzendkosten 3,95 (en 4,95 euro voor België).

Veel plezier van je bestelling!

Superwinkel

Reageer

Edwin 04-09-2018 Via de website gekocht

Levert wat anderen niet kunnen leveren!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het specifieke model monitor waar ik naar zocht was bij de concurrenten niet binnen 10 dagen leverbaar. Superwinkel kon direct leveren en de volgende dag konden wij er meteen mee aan de slag. Uitstekende service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews