superwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 1891 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over superwinkel.nl.

superwinkel.nl stelt zich voor

Superwinkel.nl is de grootste en voordeligste online winkel in parfum, verzorgingsproducten, make-up, horloges, sieraden, haarproducten en speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis (mits op voorraad). Wij leveren uitsluitend A-merken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 485 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jo 04-08-2018 Via de website gekocht

Geen 24-uurs levering

Algemene score

4,0
Toen ik het artikel kocht, werd mij op de site voorgehouden dat als ik voor 22.00 uur zou bestellen, ik het artikel de volgende dag zou ontvangen. Uiteraard mits het op voorraad was, en anders zou dat gemeld worden.
Ik heb het artikel op 2 augustus om 13.29 uur besteld, zonder dat ik een melding kreeg dat de levering langer zou duren o.i.d. Inmiddels is het 4 augustus en zie ik bij track&trace dat ik het "ergens 6 augustus tussen 08.00 en 18.00 uur" ontvang.
Lekker dan. Alsof je de hele dag thuis kunt zitten wachten op een pakket. Ik ga er van uit dat het artikel wel naar wens is, dus daar zeur ik (nog) niet over, maar dit is geen goede kennismaking met dit bedrijf.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Topppp 02-08-2018 Via de website gekocht

Geweldig gewoon!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De beste prijzen vind je hier! Echt betrouwbare site! Een snelle levering als geen andere shoppingsite!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart Stegeman 02-08-2018 Via de website gekocht

zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs was doorslaggevend en de snelle levering
's-avond besteld en de volgende ochtend in huis met DHL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy Deleu 02-08-2018 Via de website gekocht

een zeer goede service en tijdige leverinf,zoals verwacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer goede prijs kwaliteit en optimale levering bravo een zeer groot verschil met Belgische aanbieders

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zoef 01-08-2018 Via de website gekocht

Superwinkel Snelle levering en scherpe prijzen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor superwinkel gekozen, omdat ze het goedkoopste zijn. Originele producten verkopen en je hebt je bestelling de volgende dag in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xenia 31-07-2018 Via de website gekocht

De beste prijs voor Shiseido Benefiance Day Emulsion

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De dag emulsie van Benifiance is zeer aantrekkelijk geprijsd. Het werd netjes binnen 24 uur gratis geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ANN 31-07-2018 Via de website gekocht

Supercontent

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering
Correct product
Het was de tweede maal dat ik een bestelling deed, voor de tweede maal heel content. Vooral voor de serieuze korting op het product;

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Green Willow 30-07-2018 Via de website gekocht

Dé online parfum webshop!

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtelijke site,
Goede kwaliteit tegen lage prijs en SuperSnelle levering! Voor mij dé webwinkel om geuren te bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jose Bus 30-07-2018 Via de website gekocht

correcte en veilige levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
eindelijk hier gevonden wat ik allang zocht...eerlijke en zuivere producten....geen lange wachttijden en het product voldoet aan alle eisen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 29-07-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al regelmatig bij deze winkel besteld.
Ik ben er heel positief over.
Snel,betrouwbaar en keurig afgeleverd.
Wat ze beloven doen ze!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan Meulendijks 26-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke beschrijving en ook snel gevonden wat ik zoek wel jammer dat erbij het versturen van de bestelling onnodige volders worden meegestuurd die niets met jullie producten te maken hebben niet meer doen stuur dan actie volder mee van eigen zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 25-07-2018 Via de website gekocht

Alles prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was meteen verbaasd over de duidelijke site en uiteraard ook de prijzen. Ik heb het meteen besteld en het was er echt de volgende dag. Dus met andere woorden en ging makkelijk en snel en alles was duidelijk. Zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

leia2014 24-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Assortiment is ruim voldoende. Overzichtelijke indeling.Redelijk gunstige prijzen.makkelijke wijze van bestelling plaatsen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Roijen 24-07-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en overzichtelijk , goede prijs en kwaliteit
Snelle afhandeling en op tijd bezorg , bij iedereen aan bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Iris 24-07-2018 Via de website gekocht

Goeie service! Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kon deze shop niet, maar ik zag dat deze site goedkoper was dan andere sites, het is goedkoop, snelle levering. Tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Micky 23-07-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering is perfect, contact asn de telefoon is super, hele mooie aanbiedingen, gewoon zo verder gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josephine 23-07-2018 Via de website gekocht

Super klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was mijn kadocode kwijt en kreeg toch een nieuwe! Hoe klantvriendelijk is dat!!
Alles netjes verpakt en super prijzen!
Ik ben zeer tevrede!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan willem Sloetjes 22-07-2018 Via de website gekocht

Keurig via de mail bevestiging en levering super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop was me aangeraden via via van gehoord.
En ook ik ben helemaal tevreden en over de verpakking en zeker ook over de pakket dienst die het aflevert met een notitie in de brievenbus waar het is neer gelegd (ik woon buitenaf) 100% tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maud 22-07-2018 Via de website gekocht

snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijzen zijn een stuk lager dan in de winkel. De volgende dag werd het bestelde al gekeverd terwijl ik ‘s avonds laat pas bestelde. Er werden geen verzendkosten betekent.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamar 21-07-2018 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd de beste prijs en een snelle service. Je wordt continue op de hoogte gehouden van de status van je order. Heel fijn!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem 21-07-2018 Via de website gekocht

groot assortiment en snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruim assortiment, gecombineerd met een goede prijs voor de diverse producten. Ik heb bij Superwinkel het idee nooit teveel te betalen. De site is slim op gezet, zowel qua zoeken op product als v.w.b. de wijze van bestellen. Daarnaast is de levering snel, conform afspraak qua datum en keurig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Stroober 18-07-2018 Via de website gekocht

Superwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon simpel en goed overzichtelijk,en daarom is het een superwinkel zowel voor jong als wat oudere gebruikers van lekkere luchtjes

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Stoffels 18-07-2018 Via de website gekocht

Uitmuntende webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Vrijdag bestelt om 21.55 en inderdaad zaterdag al in huis. Zeer tevreden over levering dn product. Ga zo door...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 18-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levertijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site. Ik had snel gevonden wat ik zocht. Veel artikelen zijn flink afgeprijsd dus veel voordeel. Zoals beloofd werd mijn bestelling de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MoniqueW 15-07-2018 Via de website gekocht

Altijd goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meerdere malen parfums besteld. Altijd voor zeer aantrekkelijke prijzen, op tijd geleverd en leuk ingepakt indien je een cadeautje besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 12-07-2018 Via de website gekocht

Treurig!

Algemene score

1,0
Op dinsdag een speelgoedpop besteld voor een verjaardag op zaterdag. Op woensdag en donderdag krijg ik mailtjes waarin levering op vrijdag wordt beloofd. Donderdag toch maar gebeld. Het artikel is nog niet eens binnen en kan zeker niet op tijd worden geleverd. Inderdaad een superwinkel, maar dan in gebakken lucht. Misleidend!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 13-07-2018

Helaas was het product dat je hebt besteld niet leverbaar vanuit onze leverancier. Onze excuses voor het ongemak.

Reageer

Chris 12-07-2018 Via de website gekocht

Zeer goed en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb diverse webshops bekeken en bij Superwinkel.nl was van Gils eau de toilette 100 ml het goedkoopst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tom 11-07-2018 Via de website gekocht

geweldige en suppersnelle service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
deze online shop is echt supper.
veel goedkoper en suppersnel geleverd.
en je moet niet een drukke winkel om teveel te betalen aan hetzelfde product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.Touwslager 11-07-2018 Via de website gekocht

goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
op aanraden van schoonzus deze site bezocht en voor het eerst hier iets online besteld.
ben zeer tevreden over het snel en netjes afleveren van het product dat ik had besteld
en de prijs is zeer acceptabel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J***n A 11-07-2018 Via de website gekocht

Snel en goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een heel goed product voor een zeer scherpe prijs en volgens afspraak op de website de volgende dag al werd geleverd.!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sezen bayrAm 10-07-2018 Via de website gekocht

Snelle service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
deze site zag k toevallig, gelijk de si parfum besteld. Het is veel goedkoper dan op andere sites! Het kwam gelijk de volgende dag al thuis. Ga zeker vaker bestellen bij jullie!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans Smits 10-07-2018 Via de website gekocht

Goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De levering was niet naar wens , ik wacht nog op afhandeling van de zaak .
Parfum van Guerlain besteld de derde keer, deze zit in een andere verpakking , ruikt anders , en vervliegt heel snel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Martin Verkerk 09-07-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Optijd netjes en duidelijk.
Levering compleet en snel
Netjes ingepakt
Duidelijke site met veel keus

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pat 04-07-2018 Via de website gekocht

Onbetrouwbaar

Algemene score

1,0
Heb geen product ontvangen. DHL zou zaterdag 30 juni tussen 11.00 en 15.00 uur pakketje bezorgen was tot 16.00 uur thuis toen ik terug kwam lag er een geel kaartje maar stond alleen track en trace nummer op heb online ingevuld maandag zelf op halen parcel . Maar ook daar geen pakje vandaag weer geweest geen pakje? Heb jullie gemaild geen antwoord???

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 05-07-2018

Hoi Pat,

Vervelend om te horen dat je pakket niet geleverd is, onze excuses hiervoor! Helaas hebben we je mail ook niet ontvangen, anders hadden we hier natuurlijk op gereageerd. Kun je ons nog een keer mailen met je ordernummer (klantenservice@superwinkel.nl). We zoeken het direct voor je uit!

Superwinkel

Reageer

Martine 03-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering. Laagste prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit product het goedkoopst bij deze winkel, en binnen 1 dag geleverd! Volgende keer hier weer bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancy 03-07-2018 Via de website gekocht

Superrr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke website met producten voor een voordelige prijs.
In de avond besteld en de volgende dag in huis

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John k 03-07-2018 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede service en het ook mooi op tijd geleverd in België.
Klantenservice ook erg vriendelijk en antwoorden ook snel wat fijn is .
Na levering was het wel stil viel me op daar zou ik een laatste berichtje doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vera Hanekamp 02-07-2018 Via de website gekocht

Geweldig service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering betrouwbaar, goed georganiseerd, op tijd bezorgd. Alles klopte. Snel en duidelijk.Zal volgende keer ook gebruik van maken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katriendp 02-07-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
S avonds voor 22u besteld ( België) dag erna aangekregen, zeer goede communicatie!!! En zeer goede prijs! Zeer tevreden!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gea Klasen 02-07-2018 Via de website gekocht

Snel, eerlijk, betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, volgende dag in huis, parfum is origineel geen imitatie. Stukken goedkoper als bij andere parfumerie zaken. Kan deze webshop echt aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniël 02-07-2018 Via de website gekocht

Voor herhaling vatbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben op deze site terecht gekomen via Google, en de reden van mijn keuze voor deze winkel ligt in het feit dat de prijs beter was dan op andere sites. Waarom meer betalen als het voor minder kan? In tijden dat de levering binnen de 24u plaats vindt was dat het enige puntje wat mij een beetje tegen viel, de levering was een dag later dan beloofd. Maar verder, niks dan lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Roos 02-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering en goedkoop. Veel keuze maar toch overzichtelijk. Zal hier zeker opnieuw een bestelling plaatsen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kaagman 02-07-2018 Via de website gekocht

Super prijzen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snell service, duidelijk, volgende dag in huis. En veel goedkoper op diverse producten!
Aanrader dus!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lorenzo 02-07-2018 Via de website gekocht

Super winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goed webwinkel. Vlugge verzending alsook de mails die direct beantwoord worden. Top. Ik zal zeker nog bestellingen plaatsen bij deze Superwinkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David C 01-07-2018 Via de website gekocht

Uitmuntend op alle vlakken!

Algemene score

10,0
Telkens bij een bestelling komt deze toe als gepland en zijn telkens verrast van de snelheid, het professionele inpakken en duidelijk aangegeven op de doos van buiten. Na al die bestellingen (en het zijn er nogal wat) heb ik echt geen enkel puntje van kritiek. Ook toen ik 2 zaken bestelde waarvan de laatste 2 tot max 5 werkdagen zou duren tegen dat het geleverd zou zijn. Ik had ze samen besteld en net na het bevestigen, viel het me in dat ik het eerste eigenlijk sneller nodig had. Ze maakten hiervoor een uitzondering en het was ok. Ook de correcte en vriendelijke manier van communiceren was 'spotless'. Ik ben een zeer tevreden klant en altijd blij met hun spectaculaire lage prijzen.
Ik raad het jullie met gans mijn hart aan!

En naar de shop toe: Jullie zijn echt op het scherpste van de snee bezig, mensen!
Van harte bedankt en gefeliciteerd aan allen die in dit bedrijf actief zijn!
Hopelijk is het in 't bedrijf even sterk en goed naar jullie toe, als naar ons, de consument!
Bedankt! & Proficiat! & Doe zo verder!

David

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evia 01-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De laagste prijzen die ik kon vinden en levering zoals aangegeven. Goed op de hoogte gehouden via email.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bella 01-07-2018 Via de website gekocht

snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk vanuit je luie stoel bestellen. Niet naar de drukke winkel en wachten totdat je aan de beurt bent. Ze geven een duidelijke omschrijving van het artikel. Ook de prijs per inhoud wordt goed aangegeven. Wat heel fijn is de bijzonder snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Perdu chantal 28-06-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende kwaliteit, snelle levering en zeer matige prijzen,ruim aanbod ik kan het iedereen aanbevelen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara 27-06-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte service/levering, scherpe prijs !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toevallig via google tegengekomen bij het surfen naar parfum online. Zeer tevreden over het hele proces van bestelling tot en met aflevering !!! Voor herhaling vatbaar. Tamara België

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Koleva 27-06-2018 Via de website gekocht

Top service!

Algemene score

10,0
Snel en vriendelijke service,goede hoogte kortingen en top geurtje Ik ben echt tevreden .Na volgende dag ontvangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews