superwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2044 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over superwinkel.nl.

superwinkel.nl stelt zich voor

Superwinkel.nl is de grootste en voordeligste online winkel in parfum, verzorgingsproducten, make-up, horloges, sieraden, haarproducten en speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis (mits op voorraad). Wij leveren uitsluitend A-merken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 492 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Daniels Krista 13-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben super tevreden met mijn bestelling!De site is heel overzichtelijk en maakt het bestellen dus gemakkelijk. De prijzen zijn lager dan dezelfde artikelen op andere sites,supersnelle levering!👍

Reageer

C.J.Blankendaal 13-12-2018 Via de website gekocht

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site met aantrekkelijke aanbiedingen en uitgebreid assortiment.
Vooralsnog bestel ik altijd toiletartikelen (eau de parfum ed.) omdat ik aan huis gebonden ben en met mijn scootmobiiel de plaatselijke parfumerie niet in kan. Bestelling wordt op tijd aangeleverd, kortom: niets op aan te merken!

Reageer

Ingrid Wijnants 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering meestal de volgende dag al geleverd en keurig netjes verpakt.👍👍👍

Reageer

Astrid 12-12-2018 Via de website gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hier ga ik zeker vaker bestellen. Snelle levering en voordelig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RRFaas 12-12-2018 Via de website gekocht

Super voordelig en supersnelle gratis verzending

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer uitgebreide en overzichtelijke website. Breed assortiment en de bestelprocedure is eenvoudig en veilig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sofie 11-12-2018 Via de website gekocht

Superwinkel echt super!

Algemene score

9,0
Echte prijzenkraker voor parfums en snelle levering.heel tevreden over het parfumerie aanbod. Al enkele keren een bestelling geplaatst en steeds tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 11-12-2018 Via de website gekocht

Snel en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijs was prima (in vergelijking met andere aanbieders, zelfs één van de goedkoopste) en de levering snel en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J. Dekker 11-12-2018 Via de website gekocht

Super aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van bestellen tot aflevering perfect geregeld en supersnel afgeleverd. Ook de prijs was nergens goedkoper, houden zo.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Ristic 10-12-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service super winkel klopt helemaal !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's avonds 4 December besteld volgende dag 14.00 geleverd. Webshop met zeer scherpe prijzen voor alle bekende merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 10-12-2018 Via de website gekocht

Heel blij met deze winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijstechnisch heel aantrekkelijk. Goede service. Snelle verzending en je wordt van elke stap ik het proces op de hoogte gehouden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 09-12-2018 Via de website gekocht

Vlotte bestelling, levering en hele goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijk te bestellen, duidelijk en hele goede prijs/kwaliteit. Men wordt ook continu van de bestelling op de hoogte gebracht via email.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeskri 09-12-2018 Via de website gekocht

Top Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs/kwaliteit en snelle service, ik zou volgende keer terug kiezen voor superwinkel en aanbevelen aan anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 09-12-2018 Via de website gekocht

Absolute aanrader !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Producten heel snel gevonden op de web-site. Levering ging heel snel en was perfect te volgen. En daarbij nog eens een heel scherpe prijs. Absoluut TOP.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 09-12-2018 Via de website gekocht

Helemaal prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had een cadeautje gekocht voor de feestdagen. Levering ging perfect en was netjes ingepakt. Helemaal top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anparfum 08-12-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer prijsvriendelijk, snelle bezorging, kortom gewoon goed...geur was lekker, dus alles prima..bezorging ook goed..volgende keer bestel ik zeker weer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hilde Koning 08-12-2018 Via de website gekocht

Geweldig aanbod, en maakt waar wat er wordt beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor deze shop gekozen omdat ik hier artikelen terug vind, die elders niet of nauwelijks meer te verkrijgen zijn. Ook nog eens prijsvriendelijk !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peitah 08-12-2018 Via de website gekocht

goede duidelijke site, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was aan het zoeken naar een artikel, kwam op diverse sites die mij niet aanspraken, Superwinkel was duidelijk en eenvoudig te regelen. Dezelfde avond al een mail dat de zending klaar stond, spot on bezorgd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario Marcinczak 08-12-2018 Via de website gekocht

Slechte onvriendelijk service

Algemene score

1,0
Na de 9 dagen artikel is nog steeds niet ontvangen.Bediening weet niet wat gebeurt is met jouw bestelling.Ze zeggen dat moet je nog een paar dagen wachten op de antwoord .Zij lachen ook jouw bouitenlandse uitspraak uit.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 10-12-2018

Beste Mario,

Vervelend om te horen dat je dit zo hebt ervaren want dit is absoluut niet zo bedoeld!

Je pakketje is inmiddels afgeleverd bij je buren op nummer 5.

Superwinkel

Reageer

Roy Grashuis 06-12-2018 Via de website gekocht

Jullie doen je naam eer aan! Super-Winkelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel-Correct geen bla bla, en de prijs stelling is vooral zonder omwegen gunstig. Verkopen zonder verstopte verhogingen moet verplicht worden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lilian 06-12-2018 Via de website gekocht

Zeer goede site, makkelijk en snel te bestellen

Algemene score

8,0
Zeer tevreden met aankoop, en snelle levering.
Zal deze beslist vaker bezoeken, en meer aankopen doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes 05-12-2018 Via de website gekocht

Super snelle service, ondanks drukke sinterklaastijd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service, duidelijke website. Makkelijk betalen via ideal. Veilige site. Groot qua keuze. Volgende keer weer

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gina hulst 04-12-2018 Via de website gekocht

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel te vinden vooral en zal er nog naar kijken wat je allemaal te bieden hebt. Het is heel interessant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riet Bakker 04-12-2018 Via de website gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mij man koopt regelmatig bij Superwinkel. Ik was op zoek naar Boucheron Eau de Parfum en die was erg goedkoop. Dus vandaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

Jenny 04-12-2018 Via de website gekocht

Goede service en snelle afhandeling

Algemene score

9,0
Goede prijzen, gemakkelijk te bestellen en een snelle afhandeling. Hier zal ik vaker een stelling doen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

G. Smienk 03-12-2018 Via de website gekocht

Super goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle website, snelle levering op het juiste moment voor Sinterklaas integenstelling tot andere websites

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 03-12-2018 Via de website gekocht

Super makkelijk winkelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super makkelijk bestellen en een perfecte prijs kwaliteit verhouding en super snelle levering.
TOP !!!!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 03-12-2018 Via de website gekocht

Super snel!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, helemaal goed!!!
Netjes verpakt
Mail bevestiging
Duidelijke informatie, niet teveel, helder

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Cathy 03-12-2018 Via de website gekocht

Goede web winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs en snelle levering
Heb het hele webb doorzocht voor betere prijzen maar jullie prijs was de beste

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hanneke 02-12-2018 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product was makkelijk te vinden en met een snelle levering.
De levertijd werd aangehouden overeenkomstig voorwaarde bestelling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Garmin 02-12-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Beste prijs.
Snelle levering.
Prijs verschilt per dag.
Hopelijk ook komt er ook afterpay.
Dus we zijn zeer tevreden met superwinkel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

M Duijst 02-12-2018 Via de website gekocht

Snelle levering. Goede prijzen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede betrouwbare site waar je voor veel goedkopere prijzen dezelfde artikelen kan kopen als in de winkel.
Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nanra 02-12-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Net superwinkel ontdekt. Groot aanbod,snelle service. Hopelijk hoop ik in de toekomst ook relevante kortingen te mogen ontvangen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Esther 01-12-2018 Via de website gekocht

Goede service! Nog betere prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer scherpe prijzen en hele snelle levering. Het is ook netjes verpakt. Ik zou zeker weer kiezen voor deze website

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chantal 30-11-2018 Via de website gekocht

Na 10 dagen nog steeds niets ontvangen!!

Algemene score

1,0
Op 20-11 een cadeautje besteld voor Sinterklaas. Levertijd zou 1-3 werkdagen zijn. Kreeg op 22-11 een mail dat bestelling niet op voorraad was, maar dat de verwachting was dat deze binnen 3 werkdagen wel verstuurd kon worden. Verder niets meer gehoord. Heb op 28-11 zelf contact opgenomen. Toen zeiden ze dat bestelling op 29-11 Waarschijnlijk verstuurd zou worden, maar vandaag (30-11) nog steeds niets ontvangen!!!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 03-12-2018

Beste Chantal,

Vervelend om te horen dat je de bestelling nog niet hebt ontvangen. Er zijn inderdaad helaas wat leveringen vertraagd door de drukte in verband met Black Friday en Sinterklaas. Wat is je ordernummer? We kijken graag nog een keer met je mee.

Superwinkel

Reageer

Saskia 30-11-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kreeg deze tip van mijn dochter, gunstige prijzen en een snelle service. Genoeg keuze en goede beschrijvingen van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 30-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en snel geleverd

Algemene score

9,0
Goede website makelijk en overzichtelijk een goede service en een snelle levering en op tijd geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wil Smits van der Poel 29-11-2018 Via de website gekocht

Superwinkel met super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een overzichtelijke website, met heel veel keuze, voordelige prijzen, en een super snelle levering, kortom een aanrader.

Reageer

angelique 29-11-2018 Via de website gekocht

Met recht een superwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
na een tip van een collega die ook zeer tevreden was over haar ervaringen met de superwinkel
ben ik zelf eens op de site gaan kijken. De site is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik.
De aanbiedingen en de prijzen zullen je verbazen en verblijden. De bestellingen worden snel en
correct afgehandeld . Kortom super prijzen voor super producten en daarom met recht een
superwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

antonius 29-11-2018 Via de website gekocht

te laat!

Algemene score

5,0
de volgende dag leveren? vergeet het maar! 3 dagen later!!!! en blijkbaar houden jullie niet van kort en bondig....

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 29-11-2018

Beste Antonius,

Vervelend om te horen dat je pakketje te laat is geleverd. Helaas was dit niet helemaal onoverkomelijk met de drukte in verband met Black Friday en de aankomende feestdagen.

We begrijpen niet helemaal wat je bedoelt met 'blijkbaar houden jullie niet van kort en bondig'. Als je contact met ons opneemt per e-mail of telefoon, dan helpen we je graag verder.

Superwinkel

Reageer

Monique 29-11-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare webwinkel super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed en overzichtelijk website mooie aankleding en keuze genoeg.voor ieders is er wel wat te vinden ga zo door

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Van Helsuwé 29-11-2018 Via de website gekocht

Topservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is vlot, professioneel en met de nodige zorg, verlopen! Aanrader om mee te werken! Ruime keuze aan producten ook... met een prima prijs/kwaliteit verhouding! Betrouwbare winkel ervaring!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 28-11-2018 Via de website gekocht

Vreemd bedrijf

Algemene score

1,0
Levering gaat compleet mis en klantenservice reageert niet.
Wel betaald, niets gehad.
Diverse mails gestuurd, geen enkele reactie!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 29-11-2018

Beste Koen,

Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 18:00 uur bereikbaar, zowel telefonisch als per e-mail. Als we niet hebben gereageerd, hebben we je e-mails niet ontvangen.

Neem vandaag even contact met ons op, dan helpen we je graag verder.

Superwinkel

koen 30-11-2018

Nou, eindelijk reactie vandaag, Kennelijk kunnen ze geen mails lezen die verstuurd worden met gmail oid. Heel raar en vreemd. Ik ontvang hun reclame anders prima op mijn gmail- account.

Eerst contact met medewerker 1, F.. Aardig, vriendelijk maar niet al te snel van begrip en kan kennelijk ook geen bijlages in mail openen. Uiteindelijk begreep ze het probleem. Maar echt een oplossing had ze ook niet.

Toen medewerker twee, A. ronduit schofferend hoe weinig begrip en verantwoordelijkheidsgevoel deze aan de dag legt. Als ik de eigenaar van de zaak was, stond mijn schoenafdruk nu op haar achterste.

We gaan hier dus niet uitkomen.
Klacht maar als onopgelost archiveren.

koen 30-11-2018

Nog even voor de duiding. Na veel vijfen en zessen en herhaaldelijk blijven uitleggen wat in mails aan Superwinkel stond die ze kennelijk niet konden of wilden lezen, heb ik gezegd,... Ok kennelijk hebben jullie een contract met jullie bezorgpartner die niet overeenkomt met wat jullie met je klanten afspreken... Maar los dit nu op. Zorg ervoor dat ik op 5 december de bestelde producten heb. En wat betreft de locatie en bezorgmethode sta ik open voor opties. En ik ben bereid er nog een keer voor betalen - erop vertrouwende dat ik tzt restitutie krijg voor de verdwaalde bestelling.

De geboden oplossing was: sorry, gaat niet, kan niet, ziet u niet dat wij onze best doen met de oplossingen die wij bieden.

Sorry, welke oplossing? Alleen ergernis en problemen.

Reageer

Judy 28-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tijdens black friday wilde ik mezelf verwennen met een lekkere parfum, ik zag tot mijn verbazing dat deze alsnog €90 kostte bij winkels zoals douglass en ici paris, ik herinnerde me superwinkel en wat voor geweldige parfum ik daar ooit gekocht had. Op de website van superwinkel was exact dezelfde parfum ( nieteens in de sale!) voor €75. De verzending is heel erg snel en de parfum ruikt heerlijk. Originele verpakking en alles ziet er goed uit. De geur blijft ook lang hangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose vis 28-11-2018 Via de website gekocht

Super snelle service

Algemene score

10,0
Na 24 uur bestelling binnen. Voor mij de goedkoopste aanbieder. Scheelt 47€ 👍🍀top deal dus. Gewoon zoeken op goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bettine Hamers 28-11-2018 Via de website gekocht

Zeer scherpe prijzen, snelle levering, kortom geweldig!

Algemene score

10,0
Ik heb al eerder besteld bij superwinkel en was daar zéér tevreden over. De prijs is altijd heel goed, het wordt altijd de volgende dag geleverd en altijd keurig verpakt. Ik bestel nooit meer ergens anders👌🏻

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine 28-11-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer klantvriendelijk eenvoudig te bestellen en supersnelle levering en zeer ruime keuze.
Echt een aanrader😃

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.m. van meurs 28-11-2018 Via de website gekocht

winkel om veel te gebruiken !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer snelle bezorging.....keurig en solide verpakt....prijzen die zeer aantrekkelijk zijn....ruime sortering....

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dana 27-11-2018 Via de website gekocht

Handig overzicht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijn overzicht en handig dat je meerdere bestemmingen kan ingeven. Wat nog idealer zou zijn is als de datum ook op ongeveer ingesteld zou kunnen worden (dat de site dus de goedkoopste data weergeeft die ongeveer rondom de doorgegeven datum liggen).

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jose Rozema 27-11-2018 Via de website gekocht

Snel en goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk je geur te vinden in de shop. Snel bestellen en de volgende dag netjes geleverd! Top geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cora de Boed 27-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, prachtige, duidelijke foto's, goede uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenmaal de keuze gemaakt voor dames- heren, ( lijkt mij gemakkelijker bij de parfum als je al bovenaan kunt kiezen voor dames/ heren.), is het goed kiezen , staan prachtige foto's, waardevol vond ik de reviews.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews