superwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 1744 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over superwinkel.nl.

superwinkel.nl stelt zich voor

Superwinkel.nl is de grootste en voordeligste online winkel in parfum, verzorgingsproducten, make-up, horloges, sieraden, haarproducten en speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis (mits op voorraad). Wij leveren uitsluitend A-merken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 477 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Queen Dorien 12-06-2018 Via de website gekocht

Een super winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie scherpe prijs, snelle verzending, echt super! Ik heb al vaker wat besteld bij superwinkel.nl en t blijft gewoon echt heel goed bevallen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karim 12-06-2018 Via de website gekocht

super winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
het pakketje was snel in huis,was namelijk voor een verjaardag. cadeautje was netjes ingepakt zeer tevreden mee!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H bos 12-06-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site heel gebruiksvriendelijk ook de prijzen zijn goed heb op Google gezocht en vond deze winkel en de levering was correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike 12-06-2018 Via de website gekocht

Fijne prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Even spannend of de parfum wel orgineel is. Twijfel geen moment aan de echtheid! Heerlijke geur! Voor het eerst dat ik de parfum gedurende de dag bij mezelf ruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Sohi 12-06-2018 Via de website gekocht

Goede, snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs in vergelijking met andere (online) winkels is her voordeliger bij Superwinkel. Ik heb altijd een parfum en kwam via Google op deze webshop terecht. Eerst wat reviews gelezen, en las alleen maar positieve reacties. Zelf besteld en ook ik ervaar een uitstekende service. Voor 22:00 besteld, volgende dag had ik mijn parfum al. Na bestelling kreeg ik een email dat mijn pakket was ingepakt, aangemeld en een track en Trace. Volgende keer bestel ik mijn parfum weer hier.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aapje 11-06-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
toevallig deze site tegengekomen en het erop gewaagd en besteld. Zeer gemakkelijk om te bestellen zeer snelle levering en zeer tevreden over het product zelf een grote aanrader

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicky 11-06-2018 Via de website gekocht

Super !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb 2x over een parfum gekocht bij superwinkel.nl. De eerste was voor 22:00 besteld de volgende dag in huis. De 2e was tussen 2-5 werkdagen bezorg. Alles werd super snel en goed verpakt geleverd door DHL. Ik ben super tevreden en raad het iedereen aan. Ook de prijs is super !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gun 11-06-2018 Via de website gekocht

Service is top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte levering, de shop is klantvriendelijk.
Goede prijzen en veel merken. Een echte aanrader. Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

caroline 11-06-2018 Via de website gekocht

zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer snelle en nette levering, in de avond besteld, volgende dag al geleverd, voor iedereen aan te bevelen. Bestellen gaat ook snel en verschillende manieren om te betalen, wat ook erg fijn is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vancayseele 11-06-2018 Via de website gekocht

super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer tevreden, dinsdag besteld, donderdag geleverd. zeer goed in prijs! zeker voor iedereen aan te raden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga 11-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is makkelijk. De bestelling is zonder problemen gedaan. Meteen een mail ter bevestiging. Een dag later was het horloge bezorgd. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nisrine 11-06-2018 Via de website gekocht

Heel goed service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vindt het een een website waar ik zeker voor zal terug komen om nog iets anders te bestellen raad het het aan snel gemakkelijk en prijs bewust.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Max 10-06-2018 Via de website gekocht

Review

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik wilde een fitbit charg2 kopen en via kieskeurig te recht gekomen bij Superwinkel. Dit was een goede keus omdat de fitbit snel werd geleverd en de prijs gunstig was.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert 10-06-2018 Via de website gekocht

Alles zoals geadverteerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles vlot en netjes verlopen. Naar afhaalpunt laten toekomen in Belgie en probleemloos 2 dagen later opgehaald ! En aan prijzen waar jij niet naar de winkel voor kunt rijden :-)

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud 10-06-2018 Via de website gekocht

Top !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site. Goede contact onderhoud naar de klant toe na de bestelling. Keurig op tijd geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Maes 09-06-2018 Via de website gekocht

Supersnelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was de enige online shop die het product dat ik zocht kon leveren. Levertijd was snel en prijs was redelijk. Bovendien had deze winkel goede recensies.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 09-06-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden,snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gewoon gevonden,we wilden dat apparaat en ik had er alle vertrouwen in ,leuke prijs ook,nog nooit van gehoord

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Elly 08-06-2018 Via de website gekocht

Super service van superwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijk en duidelijke site welke makkelijk te bedienen was. Zonder overbodige franje. Zal vaker hier kopen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Soerdjbalie 07-06-2018 Via de website gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super, goede prijs vergeleken met andere webshops en uitsteekende afhandeling en snel geleverd. Volgende dag vroeg binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annita 07-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service !!!

Algemene score

10,0
Ik vind het telkens opnieuw heerlijk om een geurtje te bestellen, zowel de nieuwe geuren als de vroegere parfums zijn beschikbaar. De omschrijving van de geur is telkens weer raak. De levering is accuraat en snel. Een topshop !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine 07-06-2018 Via de website gekocht

Goed & onmiddellijk geholpen dr klantendienst & mooie prijs.

Algemene score

9,0
Concurrentiële prijs. Perfect en onmiddellijk geholpen door een klantvriendelijke Klantendienst.
Correcte service.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 06-06-2018 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel geleverd (volgende dag) zoals aangegeven. Bij het vergelijken van prijzen goedkoper dan andere webwinkels.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 06-06-2018 Via de website gekocht

Topwinkel voor leuke en betaalbare kadootjes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al een paar keer iets besteld bij deze winkel. Mooie prijzen, snelle levering en ook het kadopapier is heel mooi. Ik heb mijn vriend al een paar keer een mooi kado kunnen geven van deze winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yolanda 06-06-2018 Via de website gekocht

Snel bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle en correcte verzending , ben er zeer te vrede over en denk er nogmaals te kopen . Superwinkel.nl is top .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lori 06-06-2018 Via de website gekocht

Snelle perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, makkelijk bestellen, gratis verzending. Top! De bodycreme van Narciso die nergens meer te krijgen was, had ik binnen 24 uur binnen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sophie 05-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige & snelle service ... TOP !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Interessante en voordelige prijzen, een gebruiksvriendelijke en duidelijke site, daarenboven ook nog een snelle en correcte levering maw. GEWELDIGE service !!!
Zo zijn er niet veel ...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E A 05-06-2018 Via de website gekocht

Prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede site, veel keuze, snelle levering, goed verpakt, heldere communicatie via e-mail aangaande bestelproces en relatief lage prijzen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Heyligen 05-06-2018 Via de website gekocht

Goedkoop en zeer snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht enkele jaren geleden Old Spice Aftershave. In België niet meer te vinden. Zo kwam ik terecht op de website van Superwinkel. 1° Goedkoop 2° Zeer snelle levering. Waarom zou ik elders gaan zoeken?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

haveos 05-06-2018 Via de website gekocht

Superwinkel Supergoed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een pakje bestel en werd direct op de hoogte gehouden van de voortgang en de afleverdatum en dagdeel. Het ging allemaal perfect zoals beloofd. Wat wil je nog meer?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 05-06-2018 Via de website gekocht

Bestelling de volgende dag al in huis!!! Super.......

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Even gegoogled en Superwinkel had de beste aanbieding. Nog even voor de zekerheid vergeleken. maar de gok toch gewaagd. Geen spijt van, goede aanbieding en snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 05-06-2018 Via de website gekocht

Alles volgens plan verlopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze shop kwam het beste uit de vergelijking en dat was de reden dat ik voor deze shop heb gekozen. Ik zou deze winkel ten zeerste aanbevelen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Josette Heylen 05-06-2018 Via de website gekocht

Correcte winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kocht eau de toilette van 1Million 200ml aan een zeer voordelige prijs. De levering was super snel. Dus een hele goede winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.W. 03-06-2018 Via de website gekocht

Het was mijn eerste bestelling bij dit prima bedrijf.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het bedrijf kwam in beeld door het product, een Braun scheerapparaat, wat goed geprijst is.
De communicatie via mail was snel.
Een minpuntje is de koerier DHL, zij zijn gewoon traag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maud 03-06-2018 Via de website gekocht

En geweldig origineel cadeau kunnen overhandigen

Algemene score

10,0
Super snelle service en een heel leuk en origineel cadeau kunnen overhandigen!!! Bedankt!!!
Het feestvarkentje vond peppa pig geweldig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mies 03-06-2018 Via de website gekocht

Helemaal top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk, snel en zonder problemen.
Bij veel producten staan ook nuttige reviews, erg handig om te lezen.
Nette inpak service.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bea 02-06-2018 Via de website gekocht

Goede terugkoppeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Parfum was hier het voordeligst. Jammer genoeg werd deze niet de volgende dag geleverd, zoals beloofd op de website. Desondanks zou ik hier weer bestellen vanwege de gunstige prijzen en de snelle feedback.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

coba viszer 01-06-2018 Via de website gekocht

heren parfum

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik vind het een snelle aflevering en ver beneden alle andere vergeleken concumenten echt toppie
ben blij dat ik jullie heb gevonden en voortaan blij ik bij jullie kopen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SH 31-05-2018 Via de website gekocht

Super service! Doen wat ze beloven!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering was op tijd! In België werd echter niet op zaterdag geleverd indien vrijdag voor 22u besteld. Echter kan je aangeven wanneer je wel graag wenst dat zij leveren. Ik was op dat ogenblik niet thuis maar ze bellen ook bij de buren. Dit laatste vind ik erg fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak Polak 30-05-2018 Via de website gekocht

Beste winkel om parfum te kopen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prachtig assortiment, en zeer voordelig. Uitermate tevreden met de service van deze winkel. Zeker een aanradert !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke 30-05-2018 In de winkel gekocht

Lekker vlot!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vond het erg fijn om zo goed op de hoogte te worden gehouden van mijn bestelling. Ik wist precies wanneer mijn pakketje kwam en wat er vooraf allemaal mee gebeurde. Heel fijn!

Reageer

Felzir 30-05-2018 Via de website gekocht

Snel en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestellen ging makkelijk en snel en de volgende dag had ik de bestelde parfum al in huis. Nog 27 euro goedkoper dan wanneer ik het hier in de stad had gekocht ook! :D

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 30-05-2018 Via de website gekocht

Snelle service en goede prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuke producten tegen goede prijzen! Snelle levering en keuze thuis of DHL locatie erg fijn 😊 zodat je het altijd zelf in de hand hebt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cbra 29-05-2018 Via de website gekocht

Goede prijs & Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Met name de interessante prijsstelling in combinatie met de snelle levering maken dat ik een aanbeveling doe.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jolanda 29-05-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In deze shop vind je merkartikelen een heel stuk goedkoper dan in de reguliere webwinkels voor parfum in dit geval! Absoluut betrouwbaar en snelle service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.H.Koedam 29-05-2018 Via de website gekocht

"dit kan niet"

Algemene score

10,0
Aanvankelijk dacht ik "dit kan niet" maar het bleek wel te kunnen. De prijs van het door mij bestelde vond ik TOP en het product was niet minder.
Het bestelde was er de volgende dag reeds.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 28-05-2018 Via de website gekocht

Bezorging te laat voor kinderverjaardag

Algemene score

4,0
We hadden stelten gekocht voor de verjaardag van ons zoontje. Verjaardag is inmiddels al geweest en de stelten zijn er nog steeds niet. Daardoor iets anders moeten kopen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 29-05-2018

Hoi Marieke,

Vervelend om te horen dat de stelten niet op tijd zijn voor de verjaardag van jullie zoontje. Wat is het ordernummer van de bestelling? Dan kijken we even na of alles wel helemaal goed gaat!

Superwinkel

Reageer

Christiane 28-05-2018 Via de website gekocht

Super tevreden ! !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze maand 5 bestellingen geplaatst, allen heel correct en snel uitgevoerd ! Daarenboven zijn de prijzen onklopbaar (parfumerie) . Niet aarzelen om te bestellen zou ik zeggen !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 27-05-2018 Via de website gekocht

Simpel, snel en niet duur!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima overzicht, mooie aanbiedingen en heldere user interface. Snelle en correcte levering. Goede prijen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arlette Boog 24-05-2018 Via de website gekocht

Perfect proces

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles goed, vindbaarheid op de website, bestellingswijze, keuze voor levering, snelheid van levering! Ik ben meer dan tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 23-05-2018 Via de website gekocht

Perfecte behandeling van de bestelling!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne website, zeer gebruikersvriendelijk!! Makkelijk produkten te vinden,kortom pico bello!!
Absoluut een aanrader in de webwinkelwereld!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews