superwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 1891 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over superwinkel.nl.

superwinkel.nl stelt zich voor

Superwinkel.nl is de grootste en voordeligste online winkel in parfum, verzorgingsproducten, make-up, horloges, sieraden, haarproducten en speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis (mits op voorraad). Wij leveren uitsluitend A-merken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 485 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sherwin 03-09-2018 Via de website gekocht

Superwinkel! Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had 2 Giorgio Beverly Hills luchtjes gekocht voor mannen die bij de Kruidvat niet meer aan te slepen waren. Ik heb de luchtjes besteld en voor ik het wist stond de postbode bij me voor de deur. Dat is wat je wil! Ga zo door Superwinkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aria Ravensbergen 03-09-2018 Via de website gekocht

De ontdekking van t jaar

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat ik de spullen die ik gebruik in de winkel mega duur vindt. Ik was op internet of het misschien iets goedkoper kan, en zo kwam ik dus bij jullie terecht. Echt veel goedkoper !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ave 03-09-2018 Via de website gekocht

snelle levering tegen een scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
na googlen was superwinkel.nl een van de goedkoopste aanbieders. Gratis levering en dat binnen 24 uur.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H vd Berg 02-09-2018 Via de website gekocht

, een aanrader voor vrienden en kennissen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De web shop is veel voordeliger dan andere zaken , en super snel met de levering . Een aanrader voor iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 02-09-2018 Via de website gekocht

Super service, snel en je bestelling is goed te volgen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd goed en voordeliger dan in de winkel!! Je wordt precies op de hoogte gehouden van je bestelling. Dus mocht je nog twijfels hebben ..niet nodig, veilig en goed!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dephny vandebroek 31-08-2018 Via de website gekocht

Superwinkel.nl? De naam zegt het al SUPER :)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb een hele reeks aan schoolartikelen van de nachtwacht besteld, echt Super goedkoop vergeleken met de originele studio 100website.
De dag nadien al in huis. Ik had smorgens nog vlug gebeld om telefonisch een artikel toe te voegen in de bestelling, dit kon zonder probleem mits betaling bijgevoegd worden.
Echt super behulpzaam/ topartikelen/ veilig verpakt/vlotte service,... wat wil je nog meer? Ga er zeker nog bestelle ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit van Kuijl 30-08-2018 Via de website gekocht

Zeer goede webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er is een zeer ruime keus, er is op diverse manieren te zoeken, waardoor de producten makkelijk te vinden zijn en een zeer snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique 29-08-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een overzichtelijke pagina. De producten zijn betaalbaar en het verzenden gaat ook heel snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pie Koog 28-08-2018 Via de website gekocht

Heel snel geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede prijsstelling en snelle afwikkeling. Reeds vaker artikelen gekocht. Nog nooit teleurgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 28-08-2018 Via de website gekocht

Hugo Boss eau the toilette for men

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkoper dan elders. Was een dagaanbiedingen. Snelle levering. Binnen 1 dag bezorgd. Makkelijk te bestellen via de website.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vervaeke jeanne 28-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige service !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is dik inorde. Je hebt super snel u bestelling, alles is goed verplakt. De prijzen zijn ook enorm voordelig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann 27-08-2018 Via de website gekocht

Super ervaring !

Algemene score

10,0
Heel vlotte eerlijke service ! Goede feedback van ieder stadium waarin aankoop zit
Was eerste bestelling maar zeker niet de laatste

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Top webshop! 27-08-2018 Via de website gekocht

Makkelijke webshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind de site erg makkelijk, gebruiks vriendelijk, prijzen oke en de levering snel!!
Zeker voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 27-08-2018 Via de website gekocht

Snel en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn eau de toilette die ik al 30 jaar gebruik is hier voordeliger verkrijgbaar dan ik ooit heb meegemaakt en de volgende dag bezorgd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sano 27-08-2018 Via de website gekocht

een goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
de horloge was goedkoper dan bij de andere online winkels die dezelfde horloge hadden en ik kon ook een vvv kadobon inwisslen .

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd
  • Retourproces

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ro 27-08-2018 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel is een goede overzichtelijke webwinkel, veel keuze met productinformatie. Daarnaast een snelle en goede levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Judith 27-08-2018 Via de website gekocht

Snel, makkelijk en netjes!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is handig in gebruik en er is een zeer ruim aanbod voor een scherpe prijs. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de zending en deze is al heel snel in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 27-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkope prijs. Supersnelle service, keurig verpakt. Absoluut een aanrader. Ik bestel gegarandeerd opnieuw.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 27-08-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na eerst de recensies te hebben gelezen mijn eerste bestelling geplaatst. Zeer tevreden en snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Positivo 26-08-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijk en snel geleverd voor een mooie prijs. Ruim aanbod en betrouwbare indruk. Aan te raden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dirk 25-08-2018 Via de website gekocht

Eerste kennismaking met Superwinkel.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was voor mijn vrouw op zoek naar haar lievelingsgeur en na enig zoeken kwam ik op Superwinkel.nl. Hier heb ik een mooie deal gemaakt: een fles van 100 ml. tegen een zeer scherpe prijs. Een perfecte match. 's avonds besteld voor 19.00 uur en volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elle 25-08-2018 Via de website gekocht

SUPERwinkel.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Superwinkel! De naam zegt genoeg! Snelle service, goede prijs en een goed product! Waarom geen 10? Tja.. ik vind t leuker om kadootjes voor mezelf ingepakt te krijgen zonder dat ik ervoor hoef te betalen ;)! Maar ach, dat is vooral een luxe probleem.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 23-08-2018 Via de website gekocht

Op alle onderdelen 100%

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In alle opzichten vanaf de bestelling tot en met levering perfect uitgevoerd en zeer goed geïnformeerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H visser 22-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige snelle service super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keus echt betaalbare prijzen ben superlijm met deze online winkel zou ook iedereen adviseren om daar online te kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karen 17-08-2018 Via de website gekocht

Inderdaad goedkoper, maar herhaaldelijk lange levertijden

Algemene score

2,0
Ik kies voor superwinkel vanwege de prijs, maar dat is dan ook het enige. Levertijden zijn extreem lang, (nu naar verwachting 1,5 week, dus dat kan nog langer worden als het tegenzit) en dat is echt elke keer bij de producten die ik bestel, dus als ik snel iets nodig heb dan moet ik toch naar de winkel. Mijn bestelling komt ook vaak in delen en niet tegelijkertijd en ook dat is vervelend.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 27-08-2018

Beste Karen,

Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze levertijden. We proberen je hierover zo goed mogelijk vooraf te informeren. Als een product niet op voorraad is, dan wordt dit aangegeven op onze website en in je bestelbevestiging.

Als je ons je ordernummer even doorstuurt, dan kunnen we altijd even met je meekijken!

Superwinkel

Reageer

Vinex 16-08-2018 Via de website gekocht

Super fijn bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie spullen voor een mooie prijs. Toen er buiten de schuld van superwinkel om iets niet in orde bleek, hebben ze dit super goed en snel opgepakt. Wij zijn vol lof!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertus menning 16-08-2018 Via de website gekocht

Voordelig en goed

Algemene score

8,0
Goede winkel,met een zeer uitgebreide sortering en stukken goedkoper dan de meeste andere zaken. Ook op de bestelling was niets aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gina 15-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs is niet te kloppen, service is snel, gratis levering en goed verpakt. Bedankt superwinkel ....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sandrar 14-08-2018 Via de website gekocht

super vlugge levering !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de rugzak stond hier nog 5 euro goedkoper, was voorradig en de levering zou de volgende dag al plaatsvinden !!! de rugzak werd voor 9 uur al aan onze deur geleverd. levering gebeurd vlugger vanuit Nederland naar België dan in België zelf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaylee 14-08-2018 Via de website gekocht

Hele goede service en heel snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een leuk winkel en hele goede service en hele snelle levering , ik zelf zou er vaker bestellen als ik iets nodig heb en heb me familie ook al tips gegeven als ze iets nodig hebben ben ook super tevreden met me product

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chantal 13-08-2018 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website, lekker overzichtelijk en zeer goede prijzen! Scheelt een hoop geld met een ici paris of een Douglas.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Greet Mylle 13-08-2018 Via de website gekocht

Tijdige levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site: men vindt gemakkelijk wat men zoekt. Prijs klopt als een bus. Veel promoties en interessante gift setjes.

Reageer

Sonja verboven 13-08-2018 Via de website gekocht

Super service

Algemene score

10,0
Ik had voor deze shop gekozen omdat de prijs voor mijn product het goedkoopste was en ben nu ook tevreden over de snelle en correcte levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin van Hoven 12-08-2018 Via de website gekocht

De winkel maakt super waar !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dinsdagavond besteld en woensdag in huis. Super !!!! Mooi en veilig verpakt dus mijn fles parfum was niet beschadigd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De jong 12-08-2018 Via de website gekocht

Altijd goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed snel en zonder problemen. Gewoon doen wat ze beloven en een website om altijd naar terug te gaan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anja 11-08-2018 Via de website gekocht

Super alles volgens afspraak geleverd en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling en betaling volgens afspraak en geen gedoe .is de eersst keer dat ik bestel en zeker niet de laaste keer . Heeft genoeg keuze .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trude van den Eng. 09-08-2018 Via de website gekocht

Super service, snelle bezorging en goed ingepakt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind Superwinkel ook echt een Superwinkel, w.b.t. prijs, service, assortiment! In vergelijk tot andere vaak het goedkoopst!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole Le Bruyn 08-08-2018 Via de website gekocht

Aankoop eau de toilette

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijs gaf de doorslag maar ik ben heel tevreden dat ik voor Superwinkel heb gekozen ook voor de snelle levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fabian 08-08-2018 Via de website gekocht

Een uitstekende service,steeds weer!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Superwinkel.nl bestellen is zeker aan te raden. Een snelle en correcte levering!
De ene dag besteld en de volgende dag in de brievenbus, perfect!
Ik ben een zeer tevreden klant!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bob 08-08-2018 Via de website gekocht

100% correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer ruim aanbod, gebruiksvriendelijke website, bestelling zeer vlot in te voeren, snelle levering, met andere woorden, alles wat een onlinewinkel moet bieden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fer 08-08-2018 Via de website gekocht

Super goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Besteld online en de volgende morgen al meteen binnen super van superwinkel kan niet meer zeggen als super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 06-08-2018 Via de website gekocht

Super website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima prijzen en supersnelle levering . Kom er zeker terug . Laat op de dag besteld en evengoed de volgende dag al in huis .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas Everards 06-08-2018 Via de website gekocht

Vlot en eerlijk verlopen transactie. Bokia 7

Algemene score

9,0
Heb een Nokia 8 smartphone besteld. Snelle service. Binnen 2 weken geleverd voor zeer aantrekkelijke prijs. Contact met bedrijf was snel en correct.Niets mis mee. Lees de spelregels wel goed voor je iets koopt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Cynthia 06-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel goedkoper en zeer vlug alles in huis!! Heel tevreden en zal hier zeker nog bestellen! Heb via de website mijn bestelling geplaatst en was heel eenvoudig! Ook heel veel keuze! Dus ik ben een supertevreden klant😀😀

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lies 06-08-2018 Via de website gekocht

Dat was snel geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een lekker luchtje werd ik doorverwezen naar Superwinkel, duidelijke site, ik had al snel gevonden wat ik zocht en het zou de volgende dag al geleverd worden.
Ook de mogelijkheid het feestelijk te verpakken vond ik een grote +

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Desmet Sonny 05-08-2018 Via de website gekocht

Gewoonweg fantastisch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zou iedereen die parfum wenst deze winkel aanraden. Als je alle prijzen goed vergelijkt is superwinkel het goedkoopst. Parfum in België de ene zegt uit stock de andere uitverkocht de andere het komt terug binnen, geen veetrouwen meer. Snelle service aan huis. Heb je vragen kan je steeds bij hen terecht. Gewoonweg een topwinkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 05-08-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd

Algemene score

8,0
Was achteraf toch duurder dan bol .com. dat vond ik een beetje jammer maar helaas volgende keer beter

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H.A. van Raaij 04-08-2018 Via de website gekocht

Dit was de eerste keer dat ik bij hun bestelde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit was de eerste kaar dat ik hier bestelde en ik moet eerlijk zeggen,ze waren vlot met de nodige informatie en afwikkeling.
Ik had het de volgende dag al VROEG in huis.Hier kan menig een een voorbeeld aan nemen!!
Allen jammer dat DHL het komt brengen en ze ZELF i.p.v de klant voor ontvangst tekent !!
Maar daar kan de shop niks aan doen,( maar misschien wel iets om mee te nemen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 04-08-2018 Via de website gekocht

Snel en keurig geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke site. Goede info en snelle check out.
Supersnel geleverd! Voor toen uur besteld en volgende middag al binnen! Degelijk verpakt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 04-08-2018 Via de website gekocht

Super goede en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De avond ervoor besteld en de volgende dag direct in huis....super!! Als je een snelle service wilt...superwinkel.nl!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews