superwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,3 Lees 2603 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over superwinkel.nl.

superwinkel.nl stelt zich voor

Superwinkel.nl is de grootste en voordeligste online winkel in parfum, verzorgingsproducten, make-up, horloges, sieraden, haarproducten en speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis (mits op voorraad). Wij leveren uitsluitend A-merken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 555 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bert 26-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel erg tevreden. Goede site. Gekregen wat er besteld is. Tijdens de verzending goed op de hoogte gehouden waar het pakket was.

Reageer

C.Deerns 25-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Grote keuze in dames en heren parfums ,goede prijzen ,vlotte bestelling. Dik tevreden

Reageer

Mascha 24-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De volgende dag al in huis, super snelle levering dus. Goede communicatie en netjes verpakt. Goedkoper dan andere vergelijkbare sites dus helemaal
Top!

Reageer

Ed 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top site/winkel met snelle levering en service! Goede betaalmogelijkheden. En top merken.

Reageer

Petra 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over prijs / kwaliteit verhouding. Daarnaast een zeer snelle service( s avonds besteld en de volgende dag in hus)
Voor mij zeker de moeite waard om vaker een bestelling te plaatsen

Reageer

Scarlett 20-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, artikel was voordelig en ik kon achteraf betalen wat ik erg prettig vind

Reageer

vintage55 19-01-2021

Algemene score

10,0
Fantastische prijzen in verhouding tot andere aanbieders en snelle levering. Daar word je echt blij van.

Reageer

Bert 19-01-2021

Algemene score

10,0
Goede prijs/kwaliteitverhouding en zelfs in deze tijd:vandaag besteld, morgen in huis. SUPER, Superwinkel!

Reageer

Yvonne 19-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn lievelings luchtje gekocht voor een ongelooflijke prijs. Daarnaast een snelle levering.

Reageer

Marjolein 18-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een heel overzichtelijke website waarbij je makkelijk tot je keuze kunt komen. De aantrekkelijke prijs maakt dat je ruimschoots een heerlijke geur.kunt kiezen!!
De levering verloopt snel.en correct, zeker voor herhaling vatbaar. Ik zou deze winkel iedereen aanbevelen.

Reageer

Elke 18-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, klantvriendelijke website!
Parfum zelf is zoals die moet zijn! En meevaller is de economische prijs!

Reageer

Sanae 12-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel gekozen en super snel geleverd ! Echt top! En goedkoper als in de parfum winkels.

Reageer

Erwin 08-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vandaag besteld morgen in huis zou ik niet op rekenen, als ze dat weglaten zou het goed zijn, maar verder is het een prima site met duidelijke info over een parfum of wat dan ook, aantrekkelijke aanbiedingen, bezorging met DHL dus dat zit wel goed, dus een 8 als beoordeling, Verder weet ik er weinig over te zeggen, geen klachten verder

Reageer

Henry 06-01-2021

Algemene score

1,0
Retour is geweigerd omdat zij beweren dat deze geopend is geweest echter heb ik de falcon nooit geopend en retour gestuurd hoe ik deze ook ontvangen heb.
Als antwoord kreeg ik : We verkopen enkel en alleen nieuwe en ongebruikte producten.
Het is dus onmogelijk dat u deze flacon zo heeft ontvangen. Nou blijkbaar verkopen ze dus wel degelijk gebruikte producten aangezien ik er 1 ontvangen heb.

Reageer

Marc Lambrechts 04-01-2021

Algemene score

9,0
Een zeer overzichtelijke online webwinkel met een heel ruim assortiment met producten tegen een hele goede prijs.

Reageer

Eddy 04-01-2021

Algemene score

10,0
Leuke webshop , vele koopjes , goede feedback en supersnel geleverd .
Doe zo voort !

Reageer

frankie 02-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
levering zoals voorzien en op het juiste uur. correcte verpakking. goed product.

Reageer

Cees 02-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele overzichtelijke online winkel.
Met scherp geprijsde luchtjes voor hem/ haar. Ook diverse verzorgingsproducten.
Artikelen worden goed omschreven en zijn vaak voordeliger dan bij andere winkels.
Ook de levering is echt snel en goed.

Reageer

Rose 02-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het product dat ik besteld had was op deze site vele male voordeliger. Verder hebben ze een snelle levering. Service is in orde en alles ging zoals je zou willen.

Reageer

Greet porte 02-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima heel snel in huis. Ik zou dit aanbevelen. Aan andere mensen. Zou zo weer bestellen bij julie

Reageer

Wiel Smeets 01-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dag na bestelling reeds geleverd. Zou eigenlijk pas een dag later zijn.
Ik was heel erg verbaasd. Ik denk dat ik mijn parfum in de toekomst altijd bij Superwinkel bestel.

Reageer

Frank 01-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zondag in de middag besteld, maandag ontvangen. Prima snelle levering.
Zeer goede prijs - kwaliteit verhouding!

Reageer

Mary 01-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kwam jullie tegen bij het zoeken maar een bepaald parfum, makkelijk te vinden en te bestellen, snelle service ( de volgende dag in huis) goed verpakt en afgewerkt, een dikke 10. 👍😊

Reageer

Herman 31-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke aankoop en goeie prijs! Het werd niet de volgende dag bezorgd maar de dag erna en dat kwam waarschijnlijk door de vervoerder met de kerstdrukte.

Reageer

Ilona 31-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor het eerst een geurenset bij jullie besteld op
22-12jl en gewoon op 24-12 ondanks alle drukte al in huis..!
Super tevreden!

Reageer

Pluisje 30-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een last minute ingeving om wat goede parfum aan te kopen.
Minder dan 24 uur later werd dit reeds geleverd.
Prima verpakt en uitstekend geleverd.

Reageer

SanniePannie 30-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nog nooit iets besteld hier,
Maar nu de winkels dicht zijn, kwam ik uiteindelijk hier terecht, en ondanks de idiote kerstdrukte , perfecte levering en keurig op tijd in huis.
Hele maal top!
Aanrader

Reageer

Charlotte 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering , stukken goedkoper ,reageren snel en netjes .Zeer tevreden !!!

Reageer

Jos 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel prettige site om te shoppen en veel veel keus. Super producten gekocht voor zeer scherpe prijs

Reageer

Nel van der Vliet 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prima levering over het algemeen goed nu door de kerstdagen iets vertraagt maar dat is te begrijpen.

Reageer

Iris 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website, jammer dat de bestelling voor obs niet tijd geleverd kon worden. Keurig netjes super snelle annulering en snelle terugbetaling.

Reageer

Ingrid 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks de drukte is het toch na 5 dagen geleverd. Mooi verpakt. Super tevreden mee. Zeker weer bestellen.

Reageer

Super deal voor de echte parfum 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige ervaring met superwoonwinkel. Heb mijn parfum black opium voor een goede prijs bij hun gekocht. En nog eens lippenstift met een zakparfumpje gratis erbij. Dit was een super deal. En ook nog de echte parfum. Geen nep. Super bedankt!

Reageer

Mariëlle 28-12-2020

Algemene score

10,0
Ik had 3luchtjes besteld waar ze meerdere aanbiedingen voor hadden qua inhoud boven 30euro gratis verzending en zelfs de paco rabanne die tot 6dagen zou duren was er 1dag voor kerst.ik vind superwinkel dus een Superwinkel en twijfel geen moment hier weer te bestellen!!!!

Reageer

Ottie 28-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte communicatie.
Pakje geleverd binnen de twee dagen, net voor Kerstavond. Voorbeeldig.

Reageer

Ervin 27-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt zeer tevreden over het geurtje dat ik heb besteld. Helemaal geen spijt van. Echt top.

Reageer

Annelies 27-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor Superwinkel in eerste instantie voor de prijs. Deze was het goedkoopst in vergelijking met andere websites. De levering was heel snel. Ondanks de drukke periode werd mijn bestelling een dag later geleverd. De volgende keer zal ik zeker eerst op de website kijken voordat ik weer shampoo ga bestellen.

Reageer

Linda Clewits 27-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks de drukke tijden een last minute bestelde fles parfum supersnel geleverd! Zoon helemaal gelukkig!

Reageer

Nancy 27-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoper dan bij de meeste parfumerieën, snelle goede service, goeie track and trace. Zeer blij met aankoop.

Reageer

Ciska 27-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering ondanks drukte met de feestdagen. Volgende dag gewoon in huis. Medewerkster reageerde snel op mijn vraag in een mail. Conclusie een heel correct bedrijf om je producten te bestellen.

Reageer

Yvonne 27-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koos voor deze shop vanwege de laagste prijs van een Shiseido creme. De website werkt heel snel en goed.
Over de levering was ik verbaasd, gewoon de volgende dag ondanks dat het vlak voor de kerst was. Helemaal top dus!

Reageer

Afrah 27-12-2020

Algemene score

9,0
Makkelijk overzichtelijk. Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering

Reageer

Marion Deckers 27-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel,makkelijk bestellen
Vandaag besteld..morgen in huis,and the price os right !!

Reageer

Shiva van Pelt 26-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne website. Goede online winkel ervaring. En zelfs in de mega drukke periode van kerst en lockdown kwam het pakket binnen 2 dagen🎉

Reageer

MArgo 26-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop/winkel doet zijn naam eer aan !
Wat een super snelle service !
Site duidelijk, zeer snelle levering , zelfs in deze tijd!
Voortaan altijd !

Reageer

Veronique 26-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service en rap geleverd en de parfums zijn uitstekend. Een echte aanrader

Reageer

Brigitte 26-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden, snelle levering! Mooi assortiment, ik beveel deze winkel zeker aan!

Reageer

ND 26-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle goede levering en een voordelige prijs.
Wat ze aangeven op de site komen ze ook na.

Reageer

Davy A. 25-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een service
In de avond besteld en dag erna in de vroege middag al geleverd en dat paar dagen voor kerst! TOP

Reageer

els 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
deze winkel doet zijn naam eer aan: het is echt een super winkel, snel geleverd en zorgvuldig verpakt!!

Reageer

Toon meer reviews