superwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 2426 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over superwinkel.nl.

superwinkel.nl stelt zich voor

Superwinkel.nl is de grootste en voordeligste online winkel in parfum, verzorgingsproducten, make-up, horloges, sieraden, haarproducten en speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis (mits op voorraad). Wij leveren uitsluitend A-merken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 534 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bink54 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, mooie aanbiedingen, goede service en komen afspraken na.

Reageer

Roshni 20-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel.nl is een fijne en betrouwbare winkel. Ik koop nu al een aantal jaren mijn parfums hier. De geuren ruiken precies zoals in een fysieke winkel . En doorgaans de volgende dag bezorgd. Kortom een aanrader!

Reageer

Chantal 19-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Steeds snelle en correcte levering met een voordelige prijs! Een aanrader voor iedereen!

Reageer

Rick Bakker 19-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijs voor een goed luchtje! Netjes op tijd bezorgd, bezorging was ook prima te volgen via track en trace.
Goed verpakt!

Reageer

CaroBro 18-10-2020

Algemene score

10,0
Goede prijs voor produkt en efficiente verpakking bij verzending. Geen overbodig ballast. Snel geleverd.

Reageer

Nadine 18-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en zeer goeie prijzen.
Ik zal nog bij jullie bestellen
Nadine

Reageer

Marjolein 17-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle service! Volgende dag bestelling al in huis. Ze hebben een fijn assortiment. Luchtje wat ik al lang zoek hadden zij gewoon.

Reageer

Marga Couwenbergh 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim aanbod en bijzondere prijstelling van gerenormeerde merken. Duidelijke site.

Reageer

Herman-Jan 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk de meest voordelige site op gebied van cosmetica. Daarbij een prettig overzichtelijke website. Makkelijk bestellen en de volgende dag in huis. Goede service en super snel.

Reageer

Erwin 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer interessante prijzen voor het EDT voor heren en snelle levering. Geen verzendingskosten betaald .

Reageer

Elsa 14-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en de prijzen zijn stukken goedkoper dan bij andere webshops. Heel erg tevreden!

Reageer

Wim 14-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke website. Snelle en betrouwbare afhandeling van de bestelling

Reageer

mieke bomans 14-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
overzichtelijk
interessant
handig
correct
punctueel

Dit is in 5 staakwoorden gezegd wat ik van de site vind.

Reageer

Tony Poels 13-10-2020

Algemene score

10,0
Nog Nooit zo vlug een bestelling via internet bekomen, in de namiddag besteld en s'anderendaags in de voormiddag al thuis gebracht, Proficiat.

Reageer

Debora Fredriksz 13-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Jullie hebben goedkope items.
Hele goede service.heb telefonisch contact gehad met een medewerkster omdat online iets niet goed ging maar werd heel goed geholpen.Echt toppie.

M.v.g.Debora

Reageer

Martin 13-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb in het verleden al eerder parfum besteld,uiteraard vanwege de onovertroffen prijs,en zeker ook de snelle en betrouwbare verzending.
Ook de mogelijkheid voor een sierlijke verpakking maakt de aankoop bij Superwinkel tot een complete aankoop.
Echt een aanrader voor iederéén!!

Reageer

VanS 12-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze shop gekozen, omdat ze voor een redelijke prijs een goed product aanbieden.

Reageer

Sabine 10-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website, groot aanbod, ik had het door mij gezochte eau de toilette gelijk gevonden. Qua prijs was deze website de minst dure.
Bestelling werd goed en stevig verpakt, keurig op tijd bezorgd.
Ik ga hier zeker weer bestellen.
Aanrader!

Reageer

Jermaine O 10-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering en super netjes ingepakt. Was een cadeau voor mijn vriendin. Dat was ook het eerste wat ze zei... Super mooi ingepakt " goud verpakking"

Reageer

Dirk De Hert 10-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Webwinkel zoals het hoort , no nonse , (h)eerlijke prijzen , vlotte afhandeling , top !

Reageer

Bas 10-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ach als je iets kunt kopen dat duidelijk veel goedkoper is dan in de winkel dan is de keuze snel gemaakt. Als je bovendien op merken stuit die verder moeilijk te krijgen zijn, ja dan is deze webshop echt een aanrader .

Reageer

Ineke Budding 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De eerste keer dat ik wat bij jullie heb besteld.
Goede prijs , bezorging werd 2 dagen later, maar dat gebeurt vaker in deze tijd.
Daar heb ik begrip voor.
We werden netjes op de hoogte gehouden.

Reageer

Darline de waele 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vlugge levering Bestelling gadaan om 18 u en de dag erna al geleverd en dit aan een zeer voordelige prijs

Reageer

Ronald Bruls 07-10-2020

Algemene score

10,0
Het product Met de zelfde inhoud was beduidend goedkoper, dan bij Andersen website’s
Dus was voor mij de keys niet moeilijk.

Reageer

Bertiel 07-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste keer dat ik heb besteld en super tevreden. Snelle service, goede prijs, kwaliteit 👍👍

Reageer

Hans Zandstra 07-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer ruim assortiment, overzichtelijke website, supersnelle levering en zeer scherp geprijsd

Reageer

Liesbeth 06-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Parfum gekocht. Snelle levering, zoals aangegeven de dag nadien. Product was netjes en stevig verpakt. En natuurlijk een super voordelige prijs.

Reageer

Violeta 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super fast delivery, genuine fragrance at a great price! I will definitely come back for more

Reageer

Willems 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze webshop, doet wat die aangeeft
Besteld en volgenden dag geleverd
En de jarige helemaal tevreden met haar parfum
En dit al 3 x zonder enig probleem
Ik zeg Zo door gaan

Een tevreden koper

Reageer

Dieneke Ghosddink 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima winkel. Parfum op woensdag besteld en op donderdag in huis. Cadeauverpakking erom heen laten doen. Zag er perfect uit. Al diverse keren besteld bij Superwinkel. Zijn meestal goedkoper dan andere winkels. Kijk altijd eerst bij Superwinkel.

Reageer

Tamara 02-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede prijs voor mijn parfum en it's the real deal! Geen fake! Weet niet hoe ze het doen, maar ik profiteer ervan! Ook heel snel bezorgd!

Reageer

Julie 01-10-2020

Algemene score

10,0
Snelle service / mooie prijs. Altijd hele mooie acties en kortingen. Groot verschil met de gewone handelaars in prijzen

Reageer

Annebel 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn zeer verrast dat alles zo goed verlopen is.
Bestellen namelijk heel weinig online, maar het product was niet meer in de winkel verkrijgbaar.
Complimenten voor iedere keer een update , hoe alles verloopt met het pakketje

Reageer

C. Marks 29-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ontzettend goede prijs/kwaliteit verhouding. Overzichtelijke site en snelle levering. Wat wil je nog meer?

Reageer

F R 29-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering alles op voorraad , goede prijs kwaliteit verhouding
Geen verzendkosten bij een geringe bestelling dus top

Site duidelijk en overzichtelijk en keuze uit diverse betaalmogelijkheden

Reageer

S.Harte 28-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keus in merken, snelle levering, duidelijke website. En veel goedkoper dan de bekende parfumeriezaken. Bij Superwinkel.nl bestellen we voortaan zeker onze luchtjes van o.a. Tom Ford en Versace.

Reageer

Mevrouw Fessa 28-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heerlijke parfum gekocht voor een topprijs. Originele parfum maar veel goedkoper dan in de parfumerie winkels. De service was bovendien snel en goed. Ik raad iedereen aan hier te winkelen!

Reageer

Lindake 28-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kende deze webshop niet door toeval ontdekt.
Zo groot assortiment en eerlijke prijzen.
Maar je vindt makkelijk wat je nodig hebt.
Super snelle levering en correct verpakt.
De chat functie vind ik ideaal zo wist ik dat ik mijn pakje de dag nadien ging krijgen.
Een aanrader.
Tot volgde keer je hebt er een klant bij.

Reageer

Een blije tevreden Klant. 27-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een goede, snelle levering en service. Ik had het cadeautje in laten pakken het zag er mooi uit. Echt super!!

Reageer

Anne 26-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, product zoals omschreven, en netjes verpakt en bezorgd. Zal zeker nog eens hier bestellen!

Reageer

Sonia de Keyzer 26-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Was goedkoper dan in de gewone parfumerie
Vlotte bestelling en het pakje werd keurig op tijd bezorgd.

Reageer

Richard van der Veen 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt super!
Goedkoopste van Nederland en snelle bezorging.
Echte aanrader.

Reageer

Pien 21-09-2020

Algemene score

9,0
Doen wat ze beloven. Levertijd zoals beloofd , verpakking keurig en product keuze genoeg. Goede prijs.

Reageer

Haye 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle levering, zeer overzichtelijke website en ruime sortering.
Kortom een aanrader.

Reageer

Danielle Joris 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle afhandeling van mijn aankoop. voor de middag besteld en de dag nadien al voor de middag aangekomen :-) bij jullie nog iets gevonden dat nergens anders meer te koop is

Reageer

P. van Loon 18-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super winkel, per ongelijk gevonden op internet. Fijn dat je kan bellen duidelijk adres binnen een dag bezorgd, keurig ver pakt en bovendien een zeer zeer scherpe prijs. TOP

Reageer

marja 17-09-2020

Algemene score

4,0
Ik vind de geur die ik besteld heb van Clinique Aromatic helemaal niet op de geur lijken.
Erg jammer!!!
De lancaster zonnecreme voor gezicht was wel goed.
Ik zal nooit meer een geur dus online brstellen.
Superwinkel 18-09-2020

Beste Marja,

Wij leveren de producten zoals ze op dit moment door het merk op de markt worden gebracht. Is het misschien al wat langer geleden dat je Aromatics Elixir voor het laatst had gebruikt? De ervaring van een geur kan dan namelijk anders zijn.

Als je nog vragen of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Superwinkel

Reageer

Alex uit Engeland 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik woon in het buitenland en bestellen, betalen en levering liepen vlekkeloos. Ben heel blij met de service en ga zeker meer bestellen nu ik de Superwinkel heb ontdekt! Super goed!!!

Reageer

Angela 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle zending, mooi ingepakt, alleen jammer dat je daar extra voor moet betalen, anders een 10.

Reageer

Monique 15-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het product dat ik besteld (parfum) was goedkoop, vergeleken bij andere webshops. De website was duidelijk, de levering supersnel!

Reageer

Toon meer reviews