superwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 1607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over superwinkel.nl.

superwinkel.nl stelt zich voor

Superwinkel.nl is de grootste en voordeligste online winkel in parfum, verzorgingsproducten, make-up, horloges, sieraden, haarproducten en speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis (mits op voorraad). Wij leveren uitsluitend A-merken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 510 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

erg ontevreden klant 08-04-2019

Algemene score

1,0
Echt teleurgesteld in de service van deze web winkel, geen aanrader!
Had per ongeluk verkeerde artikel besteld (stond erg onduidelijk plaatje op site..) toen ik wilde ruilen voor juiste artikel weigerden ze dit. Dus 60 euro weg gegooid..
Ik heb het idee dat Superwinkel.nl alleen de positieve reviews op hun site plaatst, ja zo kan iedereen tevreden klanten veinzen.. wat een shit service heeft deze "Superwinkel"
Officiële reactie van Superwinkel 09-04-2019

Beste meneer/mevrouw,

Omdat je je review anoniem plaatst, weten we niet over welke bestelling dit gaat. Retourneren en ruilen is echter geen probleem, zolang wij het product nog gewoon opnieuw kunnen verkopen.

In het geval van een parfum kunnen en mogen wij een geopend product niet meer opnieuw verkopen. De waardevermindering van het product is daarom 100% als de verpakking is geopend en als het product is gebruikt.

Helaas. Gelukkig is altijd al aan de buitenkant te zien om welke geur het gaat en of het een eau de toilette of eau de parfum betreft. Openen is dus niet nodig om te kunnen zien of je het het juiste product hebt ontvangen.

Superwinkel

erg ontevreden klant 12-04-2019

Dit is een volstrekte drogrede...aan het doosje was niet te zien om welke parfum van het desbetreffende merk het ging..”Superwinkel” geeft op hun site gewoon geen volledige product informatie... je hebt de geur in eau de toilette en in aftershave, dat maakt voor het type geur verder niets uit.. na ontvangst maakte ik vervolgens niets vermoedend doosje open en zag tot mijn verbazing de verkeerde parfum erin zitten dan heb ik toch gewoon recht om te mogen ruilen? Ik koop ieder geval nooit meer bij dit rot bedrijf wat een shit klanten service...

Officiële reactie van Superwinkel 12-04-2019

Beste meneer/mevrouw,

Wij hebben geen idee om welke bestelling dit gaat. Als een verkeerd product is geleverd, mag er uiteraard kosteloos geruild worden.

Superwinkel

Reageer

Hans Heijmans 02-04-2019

Algemene score

1,0
Heb half vorige week een geurtje besteld van Zadig en Voltaire. Na het openen van het flesje gaf deze een flauwe snel vervlogen geur welke in geen enkel opzicht voldoet aan het origineel wat ik nog in huis heb. De geur wijkt sterk af en vervliegt op tijd van niets. Hun ,,klantenservice,, welke door een zekere ..... wordt bemand schrijft alleen onzin en verschuilt zich achter alles smoesjes die je maar kunt bedenken . Ben stellig van mening dat het om nep handelt. Vroeg om een oplossing maar geven niet thuis. Het bedrag is me te laag om hier veel stres over te maken maar koop hier nooit meer iets .
Officiële reactie van Superwinkel 03-04-2019

Beste Hans,

We vinden het erg vervelend dat je niet tevreden bent over de geur, maar we vinden het ook vervelend dat je ons beschuldigt van de verkoop van namaak!

We verkopen uitsluitend A-merk producten die afkomstig zijn van de merken zelf, dus we voelen ons nogal beledigd dat je dit nu zowel op Kieskeurig, Kiyoh, Klacht.nl en Ervaringen.nl rondbazuint, terwijl je zelf aangeeft dat je het bedrag te laag vindt om hier stress over te maken.

Je hebt twee collega's van onze klantenservice gesproken en die proberen je uit te leggen dat het parfum afkomstig is van Zadig & Voltaire zelf en dat het een verse geur betreft en dat dat dus betekent dus dat dit de geur is zoals het merk het op dit moment produceert.

We hebben het idee dat je niet geholpen wilt worden, maar als we nog iets voor je kunnen doen, neem dan opnieuw contact op met onze klantenservice.

Superwinkel

Reageer

hans 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
duidelijke en gemakkelijke site en je kan het ook nog mooi laten inpakken .keurig verzorgd en stipt op tijd.

Reageer

Theatralala 24-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnel, supergoedkoop, dus gewoon SUPER!!!
Ben dus superblij met deze superleuke aanbieding van een superparfum van Victor&Rolf Flowerbomb 100 ml

Reageer

S6694 23-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor 22:00 uur besteld morgen thuis, Super snelle bezorging! De prijzen zijn lager dan andere winkels! Producten zijn altijd op voorraad en nooit uitverkocht!

Reageer

G.M.Wiehle 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service en zeer snelle levering. De prijs kwaliteit verhouding is ook super en tot slot de verpakking,deze is ook super.

Reageer

Jacques D 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima en zéér snelle levering alles conform bestelling aanbevelenswaardig, wellicht tot volgende bestelling.

Reageer

Linda 18-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snel en duidelijk, goed assortiment, fijne kortingen! Hele snelle levering en netjes verpakt!

Reageer

Sharon 17-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima kwaliteit en een supersnelle levering. Echt Top! Zeer goed ingepakt ook.

Reageer

Marja 16-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle correcte bezorging. Aanrader voor iedereen. Zeer tevreden. Zorgvuldig ingepakt.

Reageer

Selma 16-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een goede vlotte service en bezorging ook op tijd en correct.
Zeker aan te bevelen!
Mijn favoriete parfum hadden jullie wel!
Erg blij mee ook met de prijs

Reageer

deja 14-03-2019

Algemene score

9,0
website heel overzichtelijk, correcte prijzen, de dag nadien reeds geleverd

Reageer

Martine 11-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
duidelijke en gebruiksvriendelijke website - gekocht product (eau de parfum Chloe) zeer scherp geprijsd - vlotte levering dag na bestelling - top!!!

Reageer

Zonnetje 11-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke webshop met verrassend aanbod, mooie merken en scherpe prijzen! Track and trace werkte goed en ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis.

Reageer

Malika 09-03-2019

Algemene score

9,0
Snelle bezorging.
Heel correct prijs vergelijking best veel voordelen .
Duimpje omhoog👍

Reageer

Maura 07-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijs van het product dat ik had gekocht was echt nergens lager, daarbij het gemak in het bestellen vanaf mijn mobiel op vrijdagmiddag, zaterdag kon ik het al gebruiken. Super!

Reageer

Super 06-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is altijd tip top in orde !
Keurig verpakt !
Snelle levering
En heel gemakkelijke site om te bestellen .. en heel vlug betaald .. en na 2-3 dagen je pakje al !! Toch super die superwinkel !!!!!

Reageer

An 06-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top! In de namiddag besteld en de ochtend erna ontvangen in België.
Goed verpakt. Heel tevreden.

Reageer

Margo de Bruin 06-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle bezorging, netjes verpakt, verder is het niet nodig om meer uitleg te geven, deze winkel komt zijn afspraken na, gewoon TOP......

Reageer

Kelly Huysmans 04-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke site en zeer goede prijs en snelle levering veel keuze en goede merken

Reageer

Hanan Gazzal 03-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijk website. Zeer overzichtelijk en qua prijs enorm concurrentieel. Zeer tevreden over de service. Pakketje was bedoeld als een cadeau en kwam zeer keurig en mooi ingepakt. Top service. En dit alles geleverd binnen de 24h. Dikke pluim. Hier spreekt een zeer tevreden klant.

Reageer

Ramona 01-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top product , bliksem aflevering , duidelijkheid en respecteren van afspraak

Reageer

Arinevanj 27-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via een vvv cadeaubon...mijn favoriete geuren Samsara en Pasha besteld.. gratis verzending tegen een geweldige prijs. De volgende dag het pakket al in huis.

Reageer

Aart Van Veen 26-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webwinkel werkt snel en simpel, levering Volgens afspraak. Dank je wel.

Reageer

Karin 26-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De parfum was goedkoper dan in andere winkels. Als het dezelfde parfum is en ook nog eens dezelfde inhoud, dan vind ik dat wel belangrijk. De parfum werd snel geleverd! Ik ben erg tevreden over superwinkel.nl en heb hier reeds vaker gekocht.

Reageer

J. 25-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, prima prijzen.
Ruime keuze mogelijkheden
Absolute aanrader

Reageer

Adela 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle en correcte levering. Bestelling lag de volgende dag in mijn afhaalpunt. Ik ben zeer
tevreden!

Reageer

meylaers 19-02-2019

Algemene score

6,0
Snelle levering. Had aangegeven en betaald om de 2 producten te laten inpakken. Jammer genoeg was maar 1 product ingepakt. Dit was toch een teleurstelling.
Officiële reactie van Superwinkel 19-02-2019

Beste meneer of mevrouw,

Wat vervelend dat dit niet goed gegaan is. Dat is uiteraard niet de bedoeling, excuses hiervoor!

Heeft u hier al contact over opgenomen met onze klantenservice? We bieden u graag een passende oplossing.

Vriendelijke groet,
Superwinkel

Officiële reactie van Superwinkel 19-02-2019

Beste meneer of mevrouw,

Wat vervelend dat dit niet goed gegaan is. Dat is uiteraard niet de bedoeling, excuses hiervoor!

Heeft u hier al contact over opgenomen met onze klantenservice? We bieden u graag een passende oplossing.

Vriendelijke groet,
Superwinkel

Reageer

Dilek Duyar 18-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service. Direct een mail na bestelling enz. Alles was ook heel duidelijk.
Toppie !

Reageer

Espresso expert 18-02-2019

Algemene score

10,0
Goede website, snelle levering( binnen 24 uur)
En wat ook belangrijk is een stuk goedkoper van Nespresso zelf.
Gekocht een nespresso expert.
Heerlijke en hete koffie, makkelijk instelbaar

Reageer

Irene 17-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede communicatie (wanneer je je levering kan verwachten), nette levering.

Reageer

Constance 16-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke site.
Betrouwbaar.
Goed assortiment.
Goede betaal opties.
Super snelle levering.

Reageer

Luc 14-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zéér snelle en correcte levering. Dag 1 besteld in de late namiddag en de volgende ochtend rond 10 uur werd het pakketje bezorgd. Knap !

Reageer

Opa Hans 14-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door omstandigheden moest ik snel naar de winkel voor een bepaald kado, want ik moest het de volgende dag hebben. Bij geen enkele winkel in ons centrum hadden ze het artikel niet op voorraad. Dus zoeken op internet. Bij superwinkel.nl wel op voorraad, en de helft goedkoper, en de volgende morgen werd het bezorgd. Klasse.

Reageer

van Tiggelen 13-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed product, zeer snelle levering, duidelijke website. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Reageer

Lamim 13-02-2019

Algemene score

10,0
Supersnelle levering. Goede prijzen
Netjes verpakt. Ik zal hier zeker vaker bestellen

Reageer

Top! 12-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super tevreden nog nooit eerder zo een snele levering uur of 21 avond besteld volgend dag 12uur in huis 👌🏼 Zal vaker hier bestellen

Reageer

Jinke 12-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keurig tijdige levering en top dat je met VVV-bonnen kunt betalen! Was een leuke aanbieding.

Reageer

Tjaart 12-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De diesel is hier lekker goedkoop en nog goed ook. De levering was erg snel.
Alles is bij deze winkel echt TOP.

Reageer

Leila 10-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel toevallig ben ik deze shop online tegengekomen op zoek nr CLICS vr mn zoontje. Nam een kijkje via de link en kwam als goedkoopste uit de bus waarop ik gn moment heb getwijfeld om de 25 in 1 box te bestellen. Een goed uurtje later kreeg ik al een mail dat ze mn pakketje hadden ingepakt. Enkele uren later had ik mn track and trace code al. Allemaal zo vlotjes en de volgende dag stond de postbode 's morgens al aan de deur. Geweldige ervaring dus met Superwinkel.nl. Mn 5-jarig zoontje kwam thuis van school en was superhappy dat zn verrassing stond te wachten. Van mij dus een dikke 10 op alle gebieden van bestelling tot levering. Doe zo verder en hier een vaste klant erbij. Grtjs vanuit België 😉

Reageer

Karin 10-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de 1e keer hier een bestelling gedaan. Supersnelle levering. Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe geur. Ik had eerst wat twijfels nav enkele reacties dat de geuren niet echt zouden zijn. Maar die mening deel ik niet

Reageer

Peggy 07-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoper dan andere winkels. (wat betreft mijn bestelling) Vlot verloop van de bestelling. Snelle levering. Bestelling goed verpakt. Dus alles top.

Reageer

JVR 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ongelijke prijs / kwaliteitsverhouding. Als je vergelijkt met andere webshops is er een groot verschil. Aanrader.

Reageer

an vanrillaer 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
was makkelijk, goedkoper dan ergens anders en belofte van levering perfect nagekomen

Reageer

Marieke 02-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De beste prijs voor het product, zeer snelle levering( zoals beloofd de volgende dag in huis) en goede updates. (vwb verzenden )

Reageer

Nol van den Berg 31-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super vlotte perfecte aflevering, en heel blij met het artikel, doet wat hij beloofd

Reageer

Roger 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De meeste parfums zijn een stuk goedkoper dan in de winkel, helaas geldt dit niet voor iedere parfum maar dat is geen ramp. De levering is ook snel, top dus!

Reageer

erria 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heerlijke geuren voor een heel schappelijke prijs. Snelle en juiste levering.

Reageer

Stephany Van Minde 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een overzichtelijke website met goede korting. Je kan je bestelling snel en gemakkelijk plaatsen en de levering is evenals super snel!

Reageer

risaldy 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
1e keer dat ik via deze webwinkel een aankoop heb gedaan, de levering was een dag later omdat er een sorteerprobleem was. product is goed aangekomen

Reageer

Toon meer reviews