superwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 1806 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over superwinkel.nl.

superwinkel.nl stelt zich voor

Superwinkel.nl is de grootste en voordeligste online winkel in parfum, verzorgingsproducten, make-up, horloges, sieraden, haarproducten en speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis (mits op voorraad). Wij leveren uitsluitend A-merken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 489 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Erwin 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs en we kregen het pakketje de volgende dag binnen. Zou nog een keer bestellen bij superwinkel

Reageer

Sophia 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze shop gekozen vanwege de prachtige aanbiedingen.
En ....! Zo blijkt voor de zeer vlotte en nette manier van afhandelen.
Besteld en inderdaad volgende dag in huis
Super blij mee waar ik voor 1 product betaal ontvang je hier dus 2 van diezelfde producten voor met een paar euro verschil.
Echt aan te raden.

Reageer

Sonja 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel duidelijke website. Goede info over levertijd etc. Prima (eerste) ervaring !

Reageer

l.v.gils 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Reuze snelle levering. Was buitengewoon verrast. Kan het iedereen aanbevelen.

Reageer

Annette 20-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles snel afgehandeld, jij hoeft geen account aan te maken, geen gedoe met wachtwoorden 😁

Reageer

Juliana 20-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site, vlotte manier van bestellen, snelle levering, houden zich aan de afspraak.

Reageer

Bert 19-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echte merken goedkoper dan taxfree . Eerst had ik mijn twijfels voor deze prijzen, maar het is top.

Reageer

cor heessels 19-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
iets online besteld, was het goedkoopst en volgende dag al binnen en dat was ook goed gegaan met track & trace

Reageer

Jan durkstra 19-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dik tevreden , precies wat we zochten voor de juiste prijs . Kleindochter is super gelukkig met haar kinderwagen ! Uitstekende communicatie en levering op tijd ! Topper 😥

Reageer

Sander 19-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop volgende dag in huis en laagste prijs welke ik ben tegengekomen.

Reageer

Ad Timmermans 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedeavond gewoon netjes geholpen het juiste product en prijs ik ben tevreden.

Reageer

Anke 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een goede service ,zo supersnel en accuraat met de afwikkeling van de aankoop.
Kan menig internetshop nog een voorbeeld aan nemen. Petje af en ga vooral zo door. Ik zal zeker vaker hier komen shoppen.

Reageer

Rieke 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor Superwinkel omdat het parfum dat ik wou op hun website aan de meest voordelige prijs werd aangeboden. Mijn bestelling werd vlot en snel verzonden binnen de beloofde termijn. In tussentijd kreeg ik echter het desbetreffende parfum onverwachts cadeau waardoor ik genoodzaakt was mijn bestelling terug te sturen. Superwinkel heeft zonder problemen, vlot en snel de retourzending verwerkt en mijn geld stond binnen de twee werkdagen opnieuw op mijn bankrekening. Enkel jammer dat de retourkosten voor eigen rekening zijn. Hoe dan ook, ik ben erg tevreden.

Reageer

JP 15-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en nette levering. Laat besteld, vroeg in huis. Product omschrijving was ook prima in orde

Reageer

Luc Vanpoucke 15-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb deze shop gekozen naar aanleiding van de prijs van het aangekochte product. De site voldeed aan alle verwachtingen qua gebruiksvriendelijkheid. Alles verliep vlot van het begin tot het einde.
Ook de levering verliep zoals gemeld werd.

Reageer

Heidi 15-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk om een bestelling te plaatsen, snelle levering, alles loopt gesmeerd!!! SUPER

Reageer

Blije klant 15-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top winkel! Ik zocht op een vrij dure parfum.. En kwam hier op terecht. Eerst wist ik niet zeker of het echt was omdat het veel scheelde met de prijs vergeleken bij andere winkels. Ik heb er toch voor gekozen om hem te bestellen. Kreeg netjes een email dat deze was bevestigd. Ik kreeg ook track & trace erbij.. De volgende dag kwam die al binnen, datum en tijd stond erbij. Prima verpakt, niks kapot gegaan. Nogmaals top winkel!

Reageer

Fransen 14-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie prijzen en supersnelle service. Ik heb het laten inpakken en dat was ook een feestje om te zien. Top!

Reageer

Emre Yildiz 13-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed overzichtelijk. Goede acties soms met de prijzen. Meestal goed aangevulde voorraad.

Reageer

Hilda 12-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle levering. Je krijgt gelijk een mail over je bestelling en wanneer de bestelling afgeleverd word. Je krijgt ook gelijk antwoord en dat alles in orde is en de betaling goed is ontvangen.

Reageer

Cedric 11-08-2019

Algemene score

10,0
Topprijs voor parfum (55% goedkoper dan in winkel!). Geloofde het eigenlijk niet, dacht dat het fake was maar zijn echte producten! En beloofde leveringstijd nagekomen! Mooi zo!

Reageer

andries 11-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
het product kwam goed aan en was er zelfs eerder dan het stond aangegeven via track en trace.
het was goed verpakt en het product was onbeschadigd aangekomen.

het zeker een aanbeveling om daar meer te bestellen.

Reageer

Henk 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg prettige shop, enorme keus in b.v.cosmetica ,makkelijk betalingsysteem en zeer snelle levering

Reageer

Mariska 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en snelle levering . ruim assortiment . kan het iedereen aanraden.
Top

Reageer

I Bijl 08-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle reactie en ontvangst van het bestelde artikel. Artikel prima verpakt

Reageer

Annemiek Bilstra 08-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel heet met recht superwinkel!
Producten zijn op de site makkelijk te vinden, de betaling is duidelijk en vervolgens wordt je goed op de hoogte gehouden waar het door jou bestelde product zich bevindt binnen het aanmeld,sorteer en leveringsmoment.
De levering wordt bezorgd conform de afspraak.
Een aanrader!

Reageer

Van Dycke 08-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super rapide et grand choix de produits pour un prix parfois plus que super.

Reageer

N. NAGEL 07-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik vind een leuk webwinkel omdat alles woord goed en op tijd bezorgd . de verpakking heel netjes .SUPER .

Reageer

Lidy 07-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk ,snel en overzichtelijke site.
Bestellen is eenvoudig en levering supersnel

Reageer

Ellis 07-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Naast dat de site het product als goedkoopst aanbood, was de snelle verzending helemaal top! Vrijdag avond besteld, zaterdag ochtend keurig bezorgd.

Reageer

Lex 06-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoop, snelle levering en is precies zoals je het zelf zou doen qua klantbehandeling.

Reageer

Jolanda 06-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste keer wat besteld.... Zou het iedereen aanbevelen, andere dag in huis.... Goede levering.

Reageer

Philo 06-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wou een nieuwe speelgoed voor de kids en ging googlen...bij Superwinkel vond ik wat ik zocht en vergeleken met andere winkels was het goedkoper....dus gelijk besteld en had het ook snel in huis....kids zijn er helemaal blij mee

Reageer

Pip 04-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige service. Ik had het verkeerde besteld en betaald. De bestelling werd geannuleerd en mijn geld terug gestort. Levering van mijn nieuwe bestelling binnen 2 dagen.

Reageer

Harold 02-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was makkelijk bestellen en snel in huis en je wordt goed op de hoogte gehouden top winkel .

Reageer

Willy 01-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kende Superwinkel.nl niet. Bij het zoeken naar een afscheidscadeau voor onze collega kwamen we uit op de site van Superwinkel.nl. De Fitbit die we zochten was op voorraad en direct leverbaar. Ook was de Fitbit voordeliger dan op andere sites. Onze Fitbit moest aan diverse eisen voldoen en dat was goed uit de informatie bij het artikel te halen. Op vrijdagmorgen besteld en betaald. Ik heb gekozen om het pakketje op te halen bij een DHL afleverpunt waar ik het zaterdagmiddag na 13.00 uur al kon ophalen. Top👍
Nu het cadeau nog geven aan de vertrekkende collega. Hier zijn we niet blij mee😭

Reageer

Esther 31-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg tevreden over de snelle levering van de aankoop, overzichtelijke, duidelijke website èn het prijsvoordeel t.o.v. andere sites (bv. bol.com). Want tsja.... we zijn nu eenmaal Nederlanders ;)

Reageer

Inge 30-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle en correcte service!
‘s avonds bestelling geplaatst en ‘s morgens reeds geleverd. Top!

Reageer

Petra Kok 30-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede webshop. 100% originele geuren, veel goedkoper dan bij andere aanbieders. Je
krijgt wat er beloofd wordt op de site. Hele snelle levering, geuren worden zeer goed verpakt. Echt heel blij met mijn geur. Ik beveel deze shop echt aan. Zeer betrouwbaar.

Reageer

Tim Johnstone 30-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat deze winkel meer dan een email adres is, had ik vertrouwen in dat het een echte product zou zijn voor een voordelig prijs die vlot geleverd werd. Echt een Superwinkel!

Reageer

Sandra 29-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel is dus ook echt een superwinkel. Zeer ruime keus. En gelukkig mijn favo geurtje. Dus een blij ei 🤣😂🤣. En de levering.... toet toet ..super snel.
Jullie hebben een klant erbij 👍👍🎈🎈

Reageer

Sabine zwaan 29-07-2019

Algemene score

6,0
Zeer snelle levering van mijn parasol ware het niet dat ik een grijze had besteld en een witte geleverd kreeg beetje jammer als het 38 graden is dan stuur je hem ook niet terug ik krijg 12,50 terug gestort voor t ongemak moet t nog ff zien !

Reageer

Ivdb 28-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, goede communicatie, veel keus en scherpe prijzen. Ik kende deze winkel nog niet, maar ik ben blij verrast. Hier ga ik vaker shoppen.

Reageer

Odette 28-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het geurtje dat ik wilde hebben, was bij jullie het goedkoopste en supersnelle levering met goede en duidelijke emails over de bezorging.

Reageer

René 28-07-2019

Algemene score

9,0
Goede service. Makkelijk te bestellen was het product. Concurrerende prijzen. Ook de afhandeling en de communicatie ervancwas gewoon goed!

Reageer

Jeroen Haarmann 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site en bestelling altijd snel binnen.
Met zekerheid winkelen dus!
TOP!

Reageer

Reinie 25-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals vorige keren óók met deze bestelling zeer tevreden, netjes ingepakt en bezorgd, máár vooral de prijzen bij SUPERWINKEL zijn zeer voordelig..." ik ben fan van Superwinkel"

Reageer

Lovke 24-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals altijd heel tevreden
prijs versus kwaliteit , 100%
service is optimaal
Heel snelle levring

Reageer

Yvonne 23-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze leveren snel, de geuren zijn prima verpakt en het zijn de originele geuren. Ook de prijzen zijn zeer scherp. Kortom een perfecte winkel om je geurtjes te kopen.

Reageer

c 23-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik heb nog niet zo vaak hier besteld maar tot nu toe heel tevrede over hoe de site is hoe te bestellen en hoe snel ik het heb ontvangen.

Reageer

Toon meer reviews