saake shop - Reviews & Ervaringen

6,2 Lees 683 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over saake shop.

saake shop stelt zich voor

Saake-shop.nl, dé camera-accessoire specialist van Nederland! Al meer dan 10 jaar hét adres voor uw camera-accessoires. Bij ons vindt u de unieke combinatie van snelle levering, lage prijzen en uitstekende service! We leveren uit eigen voorraad (slechts € 2,50 verzendkosten!), dus uw bestelling is lekker snel in huis. Voor 18:00 besteld via iDeal of creditcard is dezelfde dag verzonden! Afhalen in Haarlem op afspraak mogelijk. Heeft u nog vragen? Altijd een snelle reactie op uw e-mail.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

6,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RikRosseel 20-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Een geheugenkaat werd zeer vlot en correct via de post geleverd.

Extra toelichting
Gewoon snelle en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

denzjos 17-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Website met gemakkelijke zoekmogelijkheid en duidelijke produktinformatie.Betaling mogelijk via Paypal.

Assortiment
Groot aanbod aan accesoires

Aanbeveling
Na bestelling wordt snel en duidelijk geïnformeerd betreffende de bestelling. Mijn bestelling in ongeschonden originele verpakking was nog eens deftig verpakt tussen luchtkussentje in een nieuwe kartonnen doos. Klasse !

Extra toelichting
Snelle en keurige afhandeling van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Wim Eefting 13-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Overzichtelijke site met ruime keuze en betaalbare prijzen! Vandaag besteld en altijd de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Hogendoorn 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
de webwinkel is overzichtelijk

Service
Gisteren net na 18 uur besteld en dan toch nog dezelfde dag verzonden zodat ik het de andere dag al in huis heb.

Assortiment
niet echt gezocht maar wat ik wilde hadden ze toch op voorraad

Extra toelichting
Ik heb alleen de grijskaart na 18 uur besteld en toch nog de andere dag in huis. super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JAGUMI 05-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijk thuis artikelen en merken vergelijken

Service
maandag besteld, dinsdag in huis en keurig verpakt

Assortiment
zocht een jvc accu lader, helaas niet te leveren

Aanbeveling
aan iedereen grote keuze , goede winkel

Extra toelichting
eigenlijk aan bovenstaande niets toe te voegen s u p e r !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andyhill 27-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke keuze en de prijzen zijn goedkoper dan elders.

Service
Zondag besteld, daarna 1 uur later nog iets besteld, met de vraag of dit er bij besteld kon worden. Helemaal geen probleem. Dit veezoek gedaan via e-mail en respons was razend snel. Wist niet of het op een zondag mogelijk was. Volgende dag maandag bezorgt. Dit is wel iets anders dan bestellingen via Tommy Teleshopping of Telsell

Assortiment
Heel uitgebreid, kon alles makkelijk vinden.

Aanbeveling
Zie onder service, gewoon geweldig!!!

Extra toelichting
Om het eerlijk te zeggen vind ik alles goed, niks toe te voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan beikes 27-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
De service bij Saake shop is geweldig

Extra toelichting
het is niet te geloven maar ik heb twee accu,s bestels d.d. 26-5-2014 om drie uur s,middags en de andere dag 27-5-2014 stond de post al om half elf bij mij aan de deur om de accu,s af te leveren. geweldig geweldig ga zo door Saake shop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SjaakT 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Gisteren 2 camera-accu's LP-E6 en een afstandsbediening gekocht voor Canon. Bij elkaar nog geen € 70. Daar kan ik geen originele accu van Canon voor kopen. Vandaag netjes afgeleverd en alles werkt perfect. Prima spul dus van Saake-shop.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Stella van Saake-shop 01-05-2014

Beste SjaakT, bedankt voor de feedback!
Uw mening is heel belangrijk voor ons.

Reageer

Martien1 14-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk en gemakkelijk

Service
Snelle reactie en klantvriendelijk

Assortiment
Kon alles vinden wat ik nodig had

Extra toelichting
Mijn bestelling ontving ik de volgende dag. Echter er was een foutje gemaakt. Via email gemeld en kreeg meteen een emailtje terug met excuses. De volgende dag had ik alles binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jilld 01-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
had een fout in mijn mailadres gemaakt, mailtje gestuurd om het te melden. ondanks dat het zondag was, kreeg ik dadelijk een mail om te vertellen dat ze het zouden aanpassen en dat ze de orderbevestiging alsnog zouden doorsturen. dit werd zonder fout gedaan. snelle service maandag verstuurd, dinsdag al hier. ideaal!

Extra toelichting
snelle levering, goede service een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jmgm 30-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Vlotte afhandeling, goede emailcommunicatie, scherpe prijzen. Heb al een aantal keren hier gekocht en nog nooit spijt gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan-Theo 27-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site.
Goede achtergrond informatie.

Service
Zeer snel. Zaterdag avond besteld, dinsdag ochtend in huis. Keurig verpakt met extra gadget.
Heldere communicatie.

Assortiment
Assortiment is mijns inziens redelijk. Wel veel op voorraad.

Aanbeveling
Gezien de snelle en heldere communicatie, ook inzake after sales.

Extra toelichting
Helaas werkte de GPS tracker niet, waarschijnlijk agv. nieuwe firmware v.d. camera. Saake-shop bood aan de tracker terug te nemen en een tegoedbon te regelen. Dat laatste vind ik terecht: het artikel werd verkocht tegen een absolute minimum prijs vergeleken met andere aanbieders, en ze maken nu toch ook extra kosten. Kortom: zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Breston 11-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Website goed toegankelijk en overzichtelijk

Service
Service goed alleen verzendinformatie van GLS slecht: gaf alleen aan : verzonden via A'dam en aangekomen in Den Bosch, daarna stopte de informatie

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Dik tevreden over Saake webshop

Extra toelichting
Al genoemd verzendinformatie GLS schiet tekort; bij bijv POSTNL zending veel beter te volgen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

janquax 07-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Makkelijk thuis bestellen

Assortiment
Grote keuze

Aanbeveling
Supersnel thuis gestuurd gekregen.

Extra toelichting
Gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

dutchdzone 07-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestel procedure is simpel en duidelijk

Service
Goede service Webshop is duidelijk en snelle levertijden

Assortiment
Ruime keuze en lage prijzen

Aanbeveling
Ik zal deze webshop heel erg strek aanbevelen bij mijn vrienden en kennissen

Extra toelichting
Duidelijke webshop Geen addertjes on het gras De goedkoopste met de artikelen die ik besteld heb Ik zal in de toekomst zeker daar weer bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Stella van Saake-shop 01-05-2014

Beste Dutchdzone,
Bedankt voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent - uw mening betekent veel voor ons!

Reageer

Han Grevelink 02-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik kan makkelijk vinden wat ik zoek

Service
Snelle levering

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Wat beloofd wordt is nog altijd nagekomen

Extra toelichting
Ik heb geen klachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jori4 27-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Heel goede service. Bij vragen krijg je heel snel antwoord.
Supersnelle levering - gisteren besteld, vandaag toegekomen.
Heel betrouwbaar en professioneel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kawa1 25-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel batterij nodig voor video camera.
Snel geregeld bij Saake

Service
Voorbeeld voor vele andere

Aanbeveling
Simpel, komen afspraak gewoon na!!!!!!

Extra toelichting
Eerste bestelling. Bij verdere bestelling staat Saake bovenaan mijn lijst van betrouwbare internet winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LJMF1 22-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het bestellen gaat vlot en gemakkelijk. Goede overzichtelijke website.

Service
Zeer goede en snelle afhandeling van klachten. Alleen jammer dat ze geen antwoordnummer hebben voor retourzendingen.

Assortiment
Heb tot nu toe steeds kunnen vinden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Saake voert uit wat zij beloven.

Extra toelichting
Eén van de hoesjes was stuk. Via foto als bijlage gedemonstreerd. Een dag later had ik een vervangend exemplaar plus nog een ander exemplaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Winterswijk 15-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De bestelling is geleverd zoals als afgesproken met het goede product

Aanbeveling
Deze winkel is zeer aan te bevelen omdat ze waarmaken wat er geschreven word.

Extra toelichting
Ik vind dit een zeer goede winkel omdat ze keurig op tijd leveren en de artikelen goed zijn omschreven zodat je geen product ontvangt wat niet klopt of niet compatibel is.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

hosekiong 14-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede webwinkel, makkelijk te zoeken wat je wil!

Service
Heel snelle levering en goede service!

Assortiment
Waardevolle assortimenten en makkelijk te vinden!

Aanbeveling
Aan iedereen kan ik deze webwinkel aanbevelen! Das is de moeite waard!

Extra toelichting
Meer uitgebreide assortimenten, AUB!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ploony 07-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed te vinden wat ik zocht.

Service
Snelle levering van het bestelde statief, conform het beloofde

Assortiment
Goede keuze mogelijkheden.

Aanbeveling
Als je weet wat je zoekt, het juiste adres ook om te vergelijken.

Extra toelichting
Snelle levering van het bestelde, uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Legolas31 02-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ludodok 27-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alle wordt keurig en optijd afgeleverd en stel je in vraag via e-mail heb je binnen het uur een gemotiveerd antwoord .

Service
Zeer goede service

Assortiment
Zij hebbenwel veel maar niet alles wie wel trouwens .

Aanbeveling
Alles wat men je beloofd wordt ook uitgevoerd .

Extra toelichting
Ik heb helemaal geen slmecht punten voor deze shop en de goede punten zijn snel geleverd en goede service .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

espieker 24-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
niet nodig, supermakkelijk

Service
geweldig

Assortiment
kan altijd beter

Aanbeveling
makkelijk, supersnel, goed verpakt en halleluja wat heerlijk ...BEREIKBAAR !!
niet verscholen achter cybersecretaresses...

Extra toelichting
makkelijk, supersnel, goed verpakt en halleluja, wat heerlijk, ...bereikbaar !! niet verscholen achter cybersecretaresses...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sunny.home 08-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snelle levering, meestal in 1 dag

Assortiment
Hopelijk breiden ze het snel uit.

Extra toelichting
Deze winkel staat voor wat ze doen. Uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Paulina1962 06-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In 3 stappen en zonder wachtwoord bestellen.

Service
Op werkdagen voor 18.00 uur besteld en op voorraad dezelfde dag verstuurd. Ik had het gisteren besteld en nu al keurig in huis

Aanbeveling
Ze komen na wat ze zeggen, zijn optimaal bereikbaar, zowel via de telefoon als via mail (snelle reactie) en er is een chatmogelijkheid. Op site aangegeven voorraad is altijd correct, prima webshop.

Extra toelichting
100% tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yasamanbitarafan 26-06-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de pagina is duidelijk.

Service
de bestelling de volgende dag ontvangen. al 3 keer.

Assortiment
hopelijk wordt het assortiment vergroot.

Aanbeveling
het is de goedkoopste en het snelste! perfect!

Extra toelichting
Saake-shop is helemaal top. het heeft mij veel geld bespaard en heb ik het product ook nog gelijk de volgende dag in de bus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Beromo 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Keurige site die helpt bij het vinden van het juiste product.

Service
Via email gestelde vragen worden bijna per kerende post afdoende en duidelijk beantwoord.

Assortiment
Voor wie actief bezig is met foto en video kan bijna alles wat daarvoor nodig is vinden voor schappelijke prijzen.

Aanbeveling
Hoewel er inmiddels veel webwinkels zijn, springt deze eruit vanwege de snelle reactietijd op vragen, waarbij zinvolle reacties en tips worden gegeven.

Extra toelichting
Ben enige jaren geleden, toen dit nog een beginnende webshop was, met dit bedrijf in zee gegaan. Ik ben al die tijd niet één keer teleurgesteld door ze. Prima producten, snelle respons, redelijke prijzen. Bijna te mooi om waar te zijn. Hopelijk houden ze dat vast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CCC123 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Goede shop, snelle levering en prima producten! Ben al jaren klant.

Extra toelichting
Kwalitatief goede producten (heb de accu's voor mijn camera al ruim 5 jaar in gebruik), snelle levering en de factuur wordt direct de volgende dag met de mail toegestuurd voor de persoonlijke administratie. Niets op aan te merken. Een web-shop zoals het hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk zoeken

Service
snelle levering; kon ondanks dat order klaar stond, nog iets toevoegen.
batterij laadde na 5 maanden niet meer op; na uitleg manco, werd er direct kosteloos een vervanger opgesturd.

Assortiment
meest gangbare vervangers voorradig

Aanbeveling
snel en goede after-sales service

Extra toelichting
concurerende prijzen en heeft een zeer positieve opstelling naar de klant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert e.m. 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Was op zoek naar compact flash kaart en heb hem in een paar min gevonden anderen moest ik hele site af struinen

Aanbeveling
Goede site en overzichtelijk
Vrienden kennissen familie en iedereen die ik ken.

Extra toelichting
Naar lang zoeken en door bergen websites struinen vond ik Saake-Shop Was daar met een paar min klaar dat was wat anders dan die berg doorspitten Kom daar zeker weer kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

julipel 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel duidelijke site

Service
binnen 2 dagen geleverd en accu opgeladen

Assortiment
vind niet alles wat mij intresseert

Aanbeveling
goei site ,snelle levering,gemak van veilig betalen

Extra toelichting
zeer goede prijs/kwaliteit verhouding,snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

WPMK 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Zeer snelle en correcte bezorging.

Assortiment
Als je iets zoekt is er een grote kans dat je het hier vind.

Aanbeveling
Gewoon goed !!

Extra toelichting
Zeer snelle en correcte bezorging ! Zo zou het overal moeten zijn !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

de beoordelaar 18-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
site is leesbaar en artikelen zijn makkelijk te vinden

Service
aan mijn bestelling ontbrak een kabel.
Deze kabel werd 1 dag later bezorgd
zeer snelle levering

Assortiment
er is een breed assortiment waarin door de opzet makkelijk een keus te maken is

Aanbeveling
snelle reactie/antwoord op een probleem snelle service om probleem op te lossen

Extra toelichting
Breed assortiment waarbinnen makkelijk een keuze is te maken. Daarnaast snelle service als er een probleem zich voordoet zonder zeuren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gustie3 17-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
snelle en korekte afhandeling en levering.Wanneer iets niet voldoet een snelle en juiste omruiling. Heb hier al meerdere malen besteld en ben steeds tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

T de Cuijper 15-05-2013

Algemene score

8,3
Wel meer bij Saake besteld, hier kan je altijd rekenen op een
snelle en goed verzorgde aflevering. Kom hier zeker weer terug.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

D.Davidson 14-05-2013

Algemene score

10,0
Wat een snelle levering! Tegen een laagst mogelijke prijs (altijd even verzendkosten meenemen in het vergelijk) twee snelle SDHC kaarten aangeschaft.
Heel netjes meteen emailbevestiging van aankoop en telkens email bij verandering van status.
Ruime mogelijkheden om te betalen (o.a. Paypal)
Volgende dag in huis!
Zeker een aanrader deze webshop en volgende aankoop wederom via Saake-shop.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

angel1960 11-05-2013

Algemene score

8,5
Supersnelle levering. Aftersales en bereikbaarheid kan ik niks over zeggen. Ik hoefde daar geen gebruik van te maken.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

wvanderwees 11-05-2013

Algemene score

9,7
Zeer snelle levering, overzichtelijk en goede informatie,
's-middags besteld en de volgende ochtend al in huis.
Goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

perdidonaholanda 07-05-2013

Algemene score

10,0
Goede prijs, snelle levering en ik werd op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Zeker voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MQN 27-04-2013

Algemene score

10,0
Gisteren een online bestelling gedaan na chat sessie met medewerker van Saake-shop. Ik had gezocht op het originele product van Panasonic (DMW-BLC12E) via een andere vergelijkingswebsite. Daar kwam Saake-shop op voor met de beste prijs, maar met een onbekende levertijd. Na interactieve en snelle chat sessie bleek het artikel gewoon op voorraad te zijn. Dit is dan niet het originele Panasonic bestel nummer (BLC12E), maar een compatible accu met bestel nummer BLC12. Inmiddels binnen 24 uur de vervangende accu netjes ontvangen, die prima blijkt te werken. Een prima service van Saake-shop, mede dankzij de snelle en efficiente direkte ondersteuning zonder enige vertraging!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 65 20-04-2013

Algemene score

8,2
een snelle en goede levering gisteren besteld en vandaag geleverd. alles was netjes verpakt.
allen jammer dat er geen Nederlandse gebruiksaanwijzing bij zat. maar alles deed het prima ik ben reuze tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diepie60 15-04-2013

Algemene score

7,2
Alleen jammer dat je bij ruilen van kleine artikelen weer verzendkosten moet betalen,terwijl je dit ook al doet bij het terugsturen. Voor de prijs van 2,50 kun je makkelijk dit artikel gratis verzenden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Onvoldoende
Officiele reactie van Saake-shop 15-04-2013

Geachte heer Diepstraten,
U bestelde het verkeerde product. Omruilen is bij ons uiteraard geen probleem maar de extra verzendkosten daarvoor moeten we helaas wel in rekening brengen.
Met vriendelijke groet,
Team Saake-shop.nl

Reageer

Beaubo 09-04-2013

Algemene score

8,5
Helaas was de bestelde accu die werd afgeleverd niet zoals aangeboden op de site. Hierover gemaild, en mocht direct retourneren via een antwoordnummer. Dus geen nieuwe portokosten. Binnen een week geld incl. de betaalde portokosten retour ontvangen.Keurig afgehandeld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

kees3620 30-03-2013

Algemene score

10,0
De accu die mij toegezonden was (heel correct!) gaf het na één keer gebruiken op, ik mailde, kreeg prompt antwoord, na twee dagen (Belgie) had ik de nieuwe al in huis, res tmi dat ik de kapotte bij het kca moet doen. Een product met een gebrek kan een keer gebeuren, als je het dan zo oplost ben je vertrouwen waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Bischoff 27-03-2013

Algemene score

9,0
Website is overzichtelijk. Geregeld goede aantrekkelijk geprijsde aanbiedingen. Bestelling via de website eenvoudig en levering keurig volgens afspraak.
After sales: bij een vorige bestelling had ik het product na enkele dagen nog niet in huis. Telefonisch contact opgenomen met Saake Shop. Aangezien het bestelde artikel per post was toegezonden werd mij verzocht nog enkele dagen af te wachten. Aangezien het product na een aantal dagen nog niet was geleverd, heb ik nogmaals telefonisch contact opgenomen. Men besloot het bestelde artikel nogmaals te verzenden en dat werd de daaropvolgende dag ontvangen. Ik ben er van overtuigd dat de fout bij de postbezorging lag, maar dat is door Saake Shop zonder probleem en zonder extra kosten hersteld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carl Clemens 21-03-2013

Algemene score

9,5
hoewel de shop geen direct telefoonnummer voert is de behandeling van vragen via e-mail vrij direct en to the point.
Daar komt bij dat ze hun woord gestand doen voor wat betreft verzending e.d. En uitermate keurig verzorgd.al met al is het goed zakendoen met deze webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lijesen 15-03-2013

Algemene score

9,3
Prima shop; kan alles vinden wat ik zoek en makkelijk bestellen met snelle levering.
Als er iets meer informatie over de verschillende producten gegeven zou worden dan zou het nog beter zijn en gaan we naar een 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Conny26 24-02-2013

Algemene score

10,0
Had geen idee welke CF-card in mijn fototoestel moest, je hebt zoveel verschillende typen CF-cards.
Een mailtje gedaan, per ommegaande een duidelijk antwoord. Het advies ging niet naar de duurste maar naar de voordeligste card die voldeed aan mijn wensen. Pluim!
Ik heb het advies opgevolgd en meteen besteld, en het werkt idd perfect. Lekker veel geheugen nu, dus ik kan op vakantie.

Ik heb al eerder in deze shop besteld en het gaat altijd perfect en snel. Hier kan je veilig terecht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews