saake shop - Reviews & Ervaringen

6,2 Lees 683 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over saake shop.

saake shop stelt zich voor

Saake-shop.nl, dé camera-accessoire specialist van Nederland! Al meer dan 10 jaar hét adres voor uw camera-accessoires. Bij ons vindt u de unieke combinatie van snelle levering, lage prijzen en uitstekende service! We leveren uit eigen voorraad (slechts € 2,50 verzendkosten!), dus uw bestelling is lekker snel in huis. Voor 18:00 besteld via iDeal of creditcard is dezelfde dag verzonden! Afhalen in Haarlem op afspraak mogelijk. Heeft u nog vragen? Altijd een snelle reactie op uw e-mail.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

6,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mvdweyde 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
artikelen makkelijk te vinden op de site

Service
snelle levering

Assortiment
heel veel keus

Aanbeveling
makkelijk, snelle betrouwbare levering

Extra toelichting
accu's ook voor oudere electronica.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Uyleman 13-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ze komen vaak met aanbiedingen, die heel interessant zijn.Met 1 klik kom je op het aangeboden artikel en de rest gaat vrijwel automatisch.Alle artikelen zijn heel goed te vinden en zijn ook heel goed omschreven.

Service
Ik heb al veel vaker een artikel besteld en als het niet meer voorradig is komen ze met een alternatief. Ook na 2 jaar een accu geretourneerd omdat hij stuk was. Direct zonder kosten weer een nieuw exemplaar ontvangen. Chapeau!Ook zeer snelle levering!

Assortiment
Een heel erg uitgebreid assortiment met hele goede uitleg erbij!

Aanbeveling
Zeer aanbevolen!Al jaren klant en nog steeds heel tevreden!

Extra toelichting
Ik heb al heel wat accu's; filters; een statief;etc gekocht bij deze winkel en ik voel me "Koning Klant"!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andereklant 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website, gemakkelijk bestellen, ook de eerste keer!

Service
Uitstekende opvolging van de online koop, je wordt steeds per email van elke stap geïnformeerd.

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Deze winkel heeft zijn logistieke proces prima op orde, en houdt -ongevraagd- rekening met de klant!

Extra toelichting
Deze winkel heeft zijn logistieke proces prima op orde, en houdt -ongevraagd- rekening met de klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mgroen1 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gemakkelijk te navigeren website

Service
zeer snelle en correcte levering

Aanbeveling
perfecte winkel: webshoppen zoals het hoort!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits1966 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk; betalen met CC zonder extra kosten en goede, overzichtelijke site.

Service
snelle levering en als je vraag hebt was deze binnen 5 minuten beantwoord (en volledig)

Assortiment
alles wat ik nodig had was er

Aanbeveling
op basis van geleverde diensten en after sales zeker aan te raden.

Extra toelichting
antwoord al boven. niets op aan te merken. 'gewoon' goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

baronprins 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gezocht product gemakkelijk te vinden

Service
afwikkeling ( via internet) zeer vlot; bezorging zeer snelin goede verpakking

Aanbeveling
bij eenmalige ervaring geen enkel negatief aspect

Extra toelichting
Over het functioneren van deze winkel niets dan lof; als enige kritiek zou ik willen zeggen dat de (papieren) toelichting bij de producten summier is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Swerie 03-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en makkelijk zoeken

Service
Helemaal top! 's Avonds besteld en de volgende dag al in huis.

Assortiment
Ruim assortiment..genoeg keuze. Echt de laagste prijs!

Aanbeveling
In je eigen tijd opzoeken wat je wil en de volgende dag in huis. Je wordt op de hoogte gehouden van het reilen en zijlen van de bestelling.

Extra toelichting
Overzichtelijke site. Makkelijk op te zoeken. Keuze te over. Overal info bij het artikel. Goed geprijsd. Snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nlcocap 03-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Site bezoek met eenvoudige zoekfunctie waar je naar op zoek bent

Service
Snelle leveringen, en indien een product problemen geeft wodt dit snel en professioneel opgelost

Assortiment
Groot assortiment aan batterijen en geheugen kaarten

Aanbeveling
Ik zou deze winkel aan een ieder aan kunnen bevelen omdat producten en service goed zijn

Extra toelichting
Heb dit product in 2013 aangekocht, en de mini SD kaart ging defect Mei 2015. Duracel geeft 10 jaar garantie. Heb Saake shop gemaild en die gaven aan. Stuur de set terug en wij zorgen voor afhandeling van garantie met Duracell na vijf dagen per post een gratis nieuwe set ontvangen Conclusie,ook al is een product ouder dan een jaar,Saake shop neemt zijn verantwoordelijkheid Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pronkmarco 03-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Snel en eenvoudig te bestellen.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Extra toelichting
Scherpe prijzen en snelle levering (1 dag!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k.horizon 30-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Goede ervaring, dus zeker!

Extra toelichting
Ik had een CF card nodig met 2GB, die worden steeds schaarser, maar Saake.nl had ze nog ruim op voorraad. Ook keurig de volgende dag bezorgt. De verzendkosten netjes 2,50 Euro. Bij veel webshops betaal je daar rustig 6,95 Euro voor, en dan wordt het uiteindelijk nog niet echt voordelig. Dus dik tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

davizzle 29-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht (goedkope BP-511 accu voor Canon dslr)

Service
Levering was snel, orderbevestiging en zendbevestiging kwamen meteen.

Assortiment
Ze hadden wat ik zocht en zelfs een ietsje goedkoper alternatief, hoewel ik die uiteindelijk niet heb gekocht.

Aanbeveling
Geen klachten.

Extra toelichting
Prijs, levertijd van 1 dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e.deleest 29-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik had even niet door dat ze een speciaal tooltje hadden waarmee je de juiste batterij voor je digitale camera eenvoudig kon vinden. Eenmaal gevonden, kreeg ik de resultaten waarop ik hoopte!

Service
Zending kwam een dagje later dan verwacht. De bevestiging die ik ontving sprak over de volgende dag. Mogelijk dat het postbedrijf dat de zending verzorgde niet de gewenste kwaliteit leverde danwel dat de automatische bevestiging niet geheel juist was.

Assortiment
Ik zocht een niet alledaagse batterij volgens mij en ze hebben deze zelfs in 2 varianten!

Aanbeveling
Prijs is goed, kwaliteit is goed, website is toegankelijk, levering prima. Factuur en bevestiging duidelijk. Niets op aan te merken eigenlijk! Aanrader dus!

Extra toelichting
Prijs is goed, kwaliteit is goed, website is toegankelijk, levering prima. Factuur en bevestiging duidelijk. Niets op aan te merken eigenlijk! Aanrader dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jakadeke 22-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
je bent snel bij je produkt

Service
wordt goed teruggekoppeld en mail wordt snel behandeld/beantwoord.

Assortiment
Ze hebben natuurlijk niet alles maar zal er zeker op blijven zoeken/bestellen

Aanbeveling
afhankelijk van wat ze zoeken

Extra toelichting
heb het gevoel dat je hier (nog) wel als klant gezien en benaderd wordt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud Plagge 20-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel

Service
Als er al problemen zijn worden ze snel geregeld

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Alles altijd snel en goed geregeld

Extra toelichting
Deze winkel is volgens mij zeer betrouwbaar. Ik had een probleem met een Ringflitser (kan altijd gebeuren)en dat werd zonder problemen opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjw61 19-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke website

Extra toelichting
Snel geleverd met duidelijke mail m.b.t. deze levering! Dus volgens afspraak geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hovango 19-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Klantenservice zeer vriendelijk en behulpzaam. Wilde verzending iets later, kwam beide partijen goed uit en kreeg cadeautje op de koop toe. Verzending prompt, betrouwbaar en goedkoop.

Assortiment
Alles wat je zoekt, en meer

Aanbeveling
In hoge mate dus!

Extra toelichting
Betrouwbaar en vriendelijk, ruim gesorteerd, scherp geprijsd, perfect in (snelle!) afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thed 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel makkelijk om t product te vinden wat je zoekt, duidelijke site.

Service
Het product werd gelijk de volgende dag geleverd, en ook nog eens binnen de afgesproken tijd!

Assortiment
Ziet er veelzijdig uit.

Aanbeveling
Mijn eerste ervaring met deze winkel is erg positief, aan te bevelen!

Extra toelichting
Duidelijke site,snelle levering, product was netjes verpakt, en als verrassing was er een fotoblad bijgevoegd :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bergjhm 16-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede en duidelijke site

Service
binnen 24 uur binnen, perfecte levering

Extra toelichting
snelle en perfecte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tammohak 10-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon mijn artikelen zonder problemen zo vinden, heel slim hoe ze de accu vindt systeem hebben bedacht.

Service
Jaja, ik dacht ik bestel 3 minuten voor zes, dan maar eens kijken of het de volgende dag nog zou worden geleverd... Ongelooflijk maar waar, ze maken hun belofte waar.. netjes zoals belooft alles de volgende dag binnen. Top

Assortiment
Veel keuze, had niet gedacht dat ze mijn artikelen op voorraad zouden hebben. Volgens mij, als je ze belt voor een artikel die niet online staat , zorgen zij ervoor dat die geleverd kan worden.

Aanbeveling
Heb de winkel reeds aanbevolen , en dat ga ik zeker vaker doen!

Extra toelichting
Geen idee wat er negatief is aan deze winkel... Er zijn eigenlijk alleen maar positieve punten : - Snelle, zoals belooft levering - Goed verpakt met stevige doos en dito beschermende inhoud - Veel keuze ( breed aanbod )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hhuisman62 07-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de website werkt intuitief en is zeer gebruiksvriendelijk

Service
op mijn vraag gesteld in eerste instantie telefonisch werd uiterst correct gereageerd, later een door mij verzonden mail direct, duidelijk en netjes beantwoord

Aanbeveling
zeer tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pipobytes 04-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk bestellen zonder veel poespas.

Service
Snel geleverd, één werkdag

Extra toelichting
Zeer snel geleverd, pakketje past in postbus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 01-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
OMdat het fijn is om vanuit huis je bestelling te maken.

Service
Accu besteld en vlot gekregen.

Assortiment
Je kunt hier bijna alles krijgen.

Aanbeveling
Omdat de service en het assortiment uitstekend is.

Extra toelichting
Ik zocht een accu voor een Pentax camera kon hem niet vinden een mail gestuurd en vlot daarna de juiste informatie gekregen en dat nog wel op koningsdag,s'avonds de bestelling geplaatst en de volgende dag al verstuurd als dit geen service is KLASSE!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schefferspj 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, met goede informatie

Service
Bij bestelling van camera-accu vergat ik een kortingscode in te vullen.
Eén mailtje was genoeg om alsnog de korting (cash bij bestelling) te ontvangen. Dat is meer dan service, dat is klasse!

Assortiment
naast standaard items, ook iets duurdere items, extra kwaliteit en garantie!

Aanbeveling
In hoge mate!

Extra toelichting
De juiste artikelen, met goede informatie en een uiterst klantvriendelijk service. (Zie bij Service)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

friveck 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
producten zijn snel en eenvoudig te vinden te vinden. maar ook de afhandeling is makkelijk

Service
retourneren van gekochte producten is
eenvoudig en wordt ook snel afgehandeld. De organisatie is professioneel klantgericht en doeltreffend

Assortiment
een goed en groot assortiment waarbij eventueel het personeel je help met de keuze ook al is het eindresultaat goedkoper.

Aanbeveling
zeker aan te bevelen bij vrienden en kennissen.

Extra toelichting
Zoals al aangegeven Saake-shop is een professionele en klantgerichte organisatie. Met een uitgebreid assortiment waarbij het personeel je als dat nodig is helpt met je keuze. Ruilen is geen probleem mits de verpakking redelijk in takt is. Dus klant let daarop bij het uitpakken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peppespizzapie 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichterlijke website, alles makkelijk te vinden.

Service
Dat perfecte service WEL goed samen kunnen gaan met een lage prijs bewijst Saake keer op keer!
Ook de zoveelste bestelling, ben de tel allang kwijt geraakt, weer een dag na het bestellen weer binnen gekregen. Top!!

Assortiment
Altijd als eerste met nieuwe no-name artikelen

Aanbeveling
Heb aan bijna alle vrienden saake aanbevolen. Iedereen is me daar dankbaar voor, omdat ze nu veel goedkoper uit zijn.

Extra toelichting
Als je al meerdere jaren deze erg goede service ervaart van een bedrijf, zoek je niet meer naar iemand anders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rudi bruneel 09-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
perfecte service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vannie52van nieuwenhove j.pierre 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vlotte oplevering

Service
1 a 2 dagen na bestelling alles netjes in de bus

Assortiment
héél uitgebreit en correct

Aanbeveling
zeker doen , is zeker een aanbeveling waard !

Extra toelichting
nihil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjef verpaalen 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De site is duidelijk, overzichtelijk. Je kunt er snel zien wat je nodig hebt en er staat ook nog veel informatie bij.

Service
Pakket is heel snel bezorgd. Zoals beloofd overigens.

Assortiment
Voor zover ik tot nu toe heb gezien is er een ruime keuze, maar ik kan dit nu nog niet vergelijken met andere aanbieders.

Aanbeveling
Zeker zal ik zelf weer bestellen, maar ook anderen op deze web-winkel attenderen.

Extra toelichting
Heb nog niet zoveel ervaring, dus ik wil dit commentaar pas geven als ik meerdere bestellingen heb geplaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Centiem 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede web-site. Alles goed overzichtelijk.

Service
Werd direct gereageerd op mijn bestelling en werd goed op de hoogte gehouden van de vordering.

Assortiment
Heb wel gericht gezocht naar wat ik nodig had en dat was zowel in hun assortiment als ook in voorraad.

Aanbeveling
Zowel in prijs als in assortiment prima.

Extra toelichting
Prima site, goede en ruime assortiment en voorraad, goede communicatie en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erwin bertens 19-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Niets dan lof! Doe zo verder Saake team

Service
Zeker een 10 ik had een vraag een
tijdje later een duidelijk antwoord!
Bestelling zeer vlug ongelovelijk.

Assortiment
Accu keuze is enorm naar prijs kwaliteit een dikke 10.

Aanbeveling
Mijn vrienden en familie zijn op de hoogte van hun professionele aanpak.
Zal zeker in de toekomst nog orders bestellen. Ik ben zeer tevreden

Extra toelichting
Prijs kwaliteit en garantie van de produkten en vooral de sevice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shoxcorp 12-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Very quick staff, replied to my inquiry swiftly and quickly resolved the matter. Excellent!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jykb1 27-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Gemak
Snelle online bestelling.

Service
Verkeerde informatie op website. Op basis van deze informatie werd het product aangeschaft. Saake-shop weigert het product terug te nemen. Via klantenservice geen telefonisch overleg mogelijk, maar alleen via de e-mail.

Aanbeveling
Slechte after-sales service. Starre houding. Weigeren toe te geven dat er foute informatie op hun website staat ten aanzien van het gekochte product. Absoluut een tegenvaller terwijl ik in het verleden een trouwe klant was bij deze winkel.

Extra toelichting
Verkeerde informatie op de website over het aangekochte product. Bij het testen van het product hier achter gekomen. Vervolgens zeggen ze bij Saake doodleuk dat een product in de aangebroken verpakking niet wordt teruggenomen.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Saake-shop 25-03-2015

Goedemiddag,

De informatie bij het betreffende product op onze website staat wel degelijk correct. Het product was al een maand in uw bezit, de retourperiode is 14 dagen. We hebben u uit coulance direct aangeboden 1 exemplaar terug te nemen.

Met vriendelijke groet,

Team Saake-shop.nl

peppespizzapie 27-04-2015

Weet je zeker dat je bij SAAKE hebt gekocht? Ik kan dit niet geloven! Als er 1 bedrijf exelente service geeft is het Saake wel!

Reageer

Ulrike De Bondt 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Helemaal niks op aan te merken, is een supershop met zeer voordelige producten !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ariebaan 23-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke webwinkel plus voortreffelijke back-office service

Service
Snel , volledig

Assortiment
Dit is een gespecialiseerde winkel met een groot assortiment in hun gebied

Aanbeveling
Ik heb de afgelopen jaren regelmatig bestellingen gedaan met vaak bijzondere wensen. Altijd volledig aan deze wensen voldaan.

Extra toelichting
Consistente, goede, persoonlijke service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reinator 18-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snel, goed en voordelig en prima sortering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anskib 17-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Met een muisklik wordt een bestelling geplaatst, geen moeilijke vragen, geen credit cards enz. nodig.

Service
Prima service - snelle levering (volgende dag).

Assortiment
Een accessoire voor een bijzondere fototoestel, niet te vinden in andere winkels.

Aanbeveling
Perfecte assortiment, levering en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snurker 12-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
spullen zijn makkelijk te bestellen
alles goed overaichtelijk.
uitleg is prima

Service
bij vraag zeer vlug reactie

Assortiment
ruimschoots aanwezig

Aanbeveling
Door de goede service en de zeer vlotte verzending van spullen.
Zit op videoclub en heb mijn ervaringen al doorgegeven.
Prijzen zijn zeer aantrekkelijk,
en de garantie is ook goed

Extra toelichting
De online shop maakt een zeer goede indruk, verzendt de spullen zeer vlug en het aangeven van de routing van het pakketje via GLS is zeer prettig. Je weet ongeveer wanneer je moet thuis moet blijven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roland 2211 09-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prettig bestellen op de overzichtelijke site.

Service
Snelle en accurate levering.

Assortiment
Zeer uitgebreid en toegespitst op de onderhavige sector.

Aanbeveling
Ik ben al jaren klant en ben al jaren meer dan tevreden. De prijzen zijn erg vriendelijk en heel veel spullen zijn goedkoper dan elders!

Extra toelichting
Min punten ken ik niet. Verder niets dan lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin_via 07-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RonaldM01 05-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Groot assortiment en eenvoudig te doorzoeken.

Service
Vandaag besteld en dan ook netjes de volgende dag in huis tegen lage verzendkosten.

Assortiment
Heel veel producten voor een scherpe prijs.

Aanbeveling
Door de grote keuze, scherpe prijs en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bartje1959 02-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op voorraad, direct reactie, snelle levering.

Service
Door noodsituatie een VOLLE accu nodig. Was geen probleem i.t.t. andere leveranciers. Opgeladen en uur later verstuurd.
Super service!!!

Aanbeveling
Service maakt het onderscheid.
Prijs is zeer redelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ariebaan 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het zou handig zijn als je een account kon aanmaken bij volgende bestellingen

Service
Bonusartikel per ongeluk vergeten mee te bestellen, werd prompt en zonder kosten nagezonden

Assortiment
Binnen het specialisme van Saake-Shop een zeer breed assortiment.
Bovendien vaak verrassende artikelen

Extra toelichting
Ik koop hier regelmatig, en de goede service bij de laatste aankoop bracht me er toe weer een positief review te schrijven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sukram57 25-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke en snelle site

Aanbeveling
goed en vooral super snel

Extra toelichting
gisteren om haf vier besteld en vandaag om half tien (goed verpakt)ontvangen. Volgens mij kan het niet beter :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leok123 24-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Op de site is alles makkelijk te vinden.
Zeer snelle levering.
Goede verpakking.

Assortiment
Saake-shop levert batterijen en accu's.
Maar niet voor alle merken.
Zo kun je geen accu's krijgen voor Samsung smartphones.

Aanbeveling
Vooral vanwege de goede kwaliteit van de geleverde waren.

Extra toelichting
Goede kwaliteit accu's. Vroeger ook al goede ervaring mee gehad. Jammer dat niet alle merken vertegenwoordigd zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

erwinvekeren 18-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Een uitgebreid assortiment, verschrikkelijk snelle service (gistermiddag besteld, vanochtend al bezorgd) maar door (voor een leek) onduidelijke omschrijving op de website het verkeerde artikel besteld. ipv de Canon LP-E6 een (eigen merk?) LP-E6 besteld, de omschrijving op de webshop was niet heel erg verschillend: LP-E6 voor Canon // LP-E6 van Canon. Vandaar voor de service een 6, dan doel ik op de onduidelijke omschrijving van het artikel op de webshop (het ontbreken van de vermelding dat het niet om een origineel Canon artikel gaat)

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Saake-shop 21-07-2014

Beste Erwin,

Bedankt voor uw reactie!

Ik vind het jammer dat het voor u niet duidelijk was. Behalve dat het ontzettend grote prijsverschil al verraadt of het om een originele of niet-originele accu gaat, vermelden we bij alle niet-originele accu's altijd dat het om een compatibel product gaat. Bij originele accu's staat altijd duidelijk dat het om een origineel product gaat.

Met vriendelijke groet,

Team Saake-shop.nl

Freudiaan 29-12-2014

Ik heb dezelfde vervelende ervaring met Saake-shop: je vraagt en betaalt een merkartikel en ontvangt een goedkope variant zonder dat dit blijkt uit de website.

Reageer

yrummens 14-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle levering. Snelle reactie op emails. Product voldoet volledig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Uitbuiter 08-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online direct het goede kabeltje van mijn Olympus TG310 kunnen bestellen en betaald met Paypal

Service
Direct de volgende dag heb ik het kabeltje kunnen ontvangen en ik kon direct met mijn toestel aan de gang!

Assortiment
Eigenlijk te veel om op te noemen maar met een goed zoekresultaat het benodigde kabeltje zo gevonden.

Aanbeveling
Het geen dat ik nodig had kon ik direct vinden, direct de volgende dag in huis, online bestellen en betalen!

Extra toelichting
Enkel een positieve ervaring en geen negatieve!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joopslim 02-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Saake eerst gebeld met de vraag of het product echt op voorraad was. Ik werd heel vriendelijk geholpen. Volgens de mevrouw zijn de gegevens op de website van Saake altijd volledig up to date. Had volgende dag de bestelling in huis inclusief een zeer leuke attentie in de vorm van een usb adapter voor een sd geheugen kaartje. Super!! Ik ben echt heel tevreden over Saake.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DickAhles 02-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website ingebruik. gewenste product zo gevonden; bijbehorende extra keurig aangegeven

Service
Snelle bevestiging; snelle verzending. Automatisch de laagste kosten. Goede aankondiging van logistiek van het pakketje

Assortiment
Zover te beoordelen tamelijk compleet.

Aanbeveling
Zeer waarschijnlijk.

Extra toelichting
Jammer dat ik de accessoires niet zo eenvoudig kon bestellen toen ik de camera zelf kocht. Misschien een koppeling van de toestelen verkoop aan asseccoires een aanbeveling?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yeroon17 20-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Website is gemakkelijk in gebruik. Producten zijn goed te vinden.

Service
Ik koos voor verzekerde verzending via PostNL. Per abuis werd mijn pakket met GLS verstuurd, waar ik negatieve ervaringen mee heb. Toen ik hierover mijn beklag deed, heb ik de verzendkosten dezelfde dag nog teruggekregen.

Assortiment
Prima assortiment tegen scherpe prijzen.

Aanbeveling
Prima shop met snelle verzending.

Extra toelichting
Producten worden snel en goed verpakt verstuurd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews