saake shop - Reviews & Ervaringen

6,2 Lees 683 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over saake shop.

saake shop stelt zich voor

Saake-shop.nl, dé camera-accessoire specialist van Nederland! Al meer dan 10 jaar hét adres voor uw camera-accessoires. Bij ons vindt u de unieke combinatie van snelle levering, lage prijzen en uitstekende service! We leveren uit eigen voorraad (slechts € 2,50 verzendkosten!), dus uw bestelling is lekker snel in huis. Voor 18:00 besteld via iDeal of creditcard is dezelfde dag verzonden! Afhalen in Haarlem op afspraak mogelijk. Heeft u nog vragen? Altijd een snelle reactie op uw e-mail.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

6,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

yepo 16-02-2010

Algemene score

9,2
Uitstekende en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johngroenen 14-02-2010

Algemene score

9,2
Zeer snellen levering.
Goede kwaliteit van de geleverde accus's voor mijn olympus.
Snelle reactie op de bestelling en afleverdatum.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. van der Plas 11-02-2010

Algemene score

8,0
goede kwaliteit voor scherpe prijzen, de door derden gefabriceerde camera-accu's zijn betrouwbaar en vele malen goedkoper dan de originele modellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ldj39 11-02-2010

Algemene score

9,3
snel en nauwkeurig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerpau 10-02-2010

Algemene score

8,3
goede levering; correcte gang van zaken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sixtie 05-02-2010

Algemene score

8,7
Zeer vlugge reactie op bestelling en bijkomende vragen.
Na betaling kreeg ik dezelfde dag nog bericht dat mijn bestelling verstuurd was en 2 dagen later kreeg ik mijn bestelling aan huis (België).
De accu heb ik nog niet kunnen testen op degelijkheid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wduijve 31-01-2010

Algemene score

8,3
Batterij voor de DMC/ZS3 = DMC/TC7 besteld. Werkt prima met de nieuwe software versie 1.2.
Batterij na een dag al in huis. Jammer dat voor IDEAL betaling €0,50 gerekend wordt, maar overschrijven na rekening per email gaat net zo snel en kost dus niets extra's.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Triplebaits 29-01-2010

Algemene score

4,2
mijn bericht retour aan Saake:

Hallo,

Jullie adverteren met binnen nederland 1 dag levering woensdag verstuurd het is nu vrijdag nog geen pakket ontvangen!

verder vind ik het in mijn woorden gewoon klote hoe ik geholpen word als ik jullie nummer op de site bel
krijg geen respons op mijn vragen
kan alleen reageren via jullie contact formulier word mij gezegd!
Waar hebben jullie dat nummer dan voor?

gewoon weg klote afhandeling
zal dan ook zeker geen reclame voor jullie maken!

zal wel het kieskeurig formulier invullen met deze mededelingen

of jullie moeten met een alternatief komen bv een tegemoetkoming in weet ik het wat voor iets.....

heb zelf ook twee internetwinkels en een gewone winkel daar kan ik dergelijke acties me niet veroorloven tegenwoordig tegenover mijn klanten!

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Slecht
Slecht

Reageer

r.k.meijer 23-01-2010

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden over de snelle aflevering (na bestelling te hebben gedaan) van een accu voor mijn travler dc-8600.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henrih 20-01-2010

Algemene score

8,3
Snelle levering, prima verzorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

widorgel 13-01-2010

Algemene score

8,5
uitstekende prijs tov concurrentie, vlotte en prima orderverwerking en snelle levering. Niets op aan te merken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

EricV123 30-12-2009

Algemene score

9,0
Een goede en klantvriendelijke webwinkel.

Snelle reactie op emailtjes die ik gestuurd heb en de verkoper helpt graag.

De producten worden in goede staat geleverd.

Ook de scherpe prijzen voor de producten zijn zeker een pluspunt waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RogerS 25-12-2009

Algemene score

8,0
Na 15 jaar was de universele 6 volt video-accu van mijn videolamp (6 volt 35 watt) defect. Bij Saake shop een nieuwe universele 6 volt video-accu besteld.

Accu werd snel geleverd. Deze paste perfect alleen schakelde de kortsluitbeveiliging van de accu de lamp na een paar minuten uit. De accu teruggestuurd en snel een andere accu ontvangen. Deze bleek ook niet correct te functioneren met de videolamp. Mogelijk dat de kortsluitbeveiliging van de accu lager ingesteld staat dan dat de 35 watt halogeen gebruikt. Helaas bleek Saake Shop geen alternatieve accu, van dezelfde gewenste capaciteit, te hebben die geen kortsluitbeveiliging bevat. Tweede accu ook teruggestuurd en men heeft snel het aankoopbedrag van de accu teruggestort.

Ik ben zeer tervreden over de goede aftersales en zal zeker in de toekomst Saake shop overwegen indien ik een vervangende accu nodig heb voor een apparaat.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mr Win 23-12-2009

Algemene score

9,5
Uitstekende service en snelle reactie op vragen m.b.t. bestelling.
Zeer aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

padje666666 23-12-2009

Algemene score

9,0
Reeds meerdere keren besteld bij Saake shop. Prijzen oké, verzending steeds weer de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

grootvorst1 07-12-2009

Algemene score

9,0
enkelt plezier van de firma gehad. steeds correcte aflevering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Schwachofer 03-12-2009

Algemene score

9,2
aflevering was niet daags na versturing pakket maar pas na 3 dagen.
dit ligt m.i. niet aan Saake maar aan de vervoerder / bezorger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

levautour 02-12-2009

Algemene score

7,8
vooraad-keuze-duidelijkheid
snelle zending prima.
Prijs- niet de laagste-
reeds ruim 30x betalld via Ideal.. nog NOOIT "betaalkosten"( 0,50) berekend gekregen- is immers
veilige-snelle-vooruitbetaling-voor leverancier-
buitendien betref het hier kleine zending "briefpost" 28 gram TNT stempeltarief 0,75-
WAAROM dan 2,50 VERZENDKOSTEN
berekenen?

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

MarkVos 01-12-2009

Algemene score

7,7
Zeer snelle levering! Klasse.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

PeterPost2009 29-11-2009

Algemene score

9,7
Hoezo geen snelle telefonische responstijden?? Ik belde vrijdagmiddag jl en kreeg direct een vriendelijke dame aan de lijn. Even gevraagd voor de zekerheid of het product wat ik wilde echt op voorraad was en of dat die vrijdag inderdaad nog verstuurd kon worden. Op beide een positieve bevestiging. Vrijdagmiddag besteld en inderdaad, zaterdag (gisteren) binnen! Blijer kun je me niet maken! Op tijd voor mijn vakantie de accu in huis en voor een lage prijs! In dit geval wil ik de webshop ook hartelijk bedanken en vandaar mijn hoge cijfers! Als ik een account kan maken op de website waardoor ik een volgende keer niet alles weer opnieuw moet invullen had de website een 10 gehad ipv een 9.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stonebox 26-11-2009

Algemene score

8,5
Voor 15:00 besteld, de volgende dag in huis, wordt waargemaakt. Goed verpakt.
Ik was op zoek naar een accu LP40. Deze blijkt meerdere formaten te hebben. Met het uitgebreide s/n nummer kwam ik bij Saake terecht. Hij levert voor deze een vervangexemplaar met meer inhoud (1200 mh ipv 650 mh) en met dezelfde maten. Opgeladen en getest, uitstekend: Heb al 200 foto's met flits genomen en nog niet leeg.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

tp182 25-11-2009

Algemene score

10,0
Ik had een accu nodig die niet standaard in het assortiment Saakeshop zit. Bij navraag bleek dat de accu leverbaar was. Accu werd snel geleverd. Prettig contact per e-mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

greet67 25-11-2009

Algemene score

8,0
alleen jammer dat er bij de betaling extra kosten komen ivm verzending brievenbus post etc.
Maar voor de rest prima!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Tjay112 10-11-2009

Algemene score

10,0
Een korte motivatie over Saake shop,

Ik heb al eens wat eerder besteld bij Saake Shop,en ben daar zeer tevreden over.Kortom Saake Shop is een webwinkel/site waar je voor een prikkie terecht kunt voor een heleboel producten van geheugen t/m battery en accu's
en nog veel meer voor de digiale (video)camera.dus Saake is niet denken maar doen met een hele snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ramon_1972 09-11-2009

Algemene score

10,0
Vrijdagmiddag rond 15.30 bestelling geplaatst.
Onmiddelijk bevestiging via email van de bestelling gekregen.
Via Ideal betaald en goed een uur later via email bericht dat bestelling met de post mee zou gaan.
Eerste werkdag daarna bestelling netjes in goedverpakte enveloppe binnen gekregen.
Leuk weetje is dat ik had gekozen om de bestelling met gewone enveloppen-post toe te laten komen en dus niet eens aangetekend.
Kortom ik ben goed te spreken over de snelle afhandeling en betrouwbaarheid die geleverd is geworden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RoderikRoderik 03-11-2009

Algemene score

10,0
Uitstekende service! Binnen 24 uur m'n bestelling (accu voor Olympus camera) ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robmans 24-10-2009

Algemene score

9,0
Zoals ook vorige bestellingen binnen een half uur bevestiging dat het bestelde
verstuurd was. Wordt altijd uitstekend verpakt aangeboden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. de Bies 23-10-2009

Algemene score

8,3
Dinsdag besteld en donderdagochtend in huis! Zeer tevreden. Batterij kon ik
meteen gebruiken. Was volledig opgeladen, dus klaar voor gebruik.

Een tevreden klant!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tp18 23-10-2009

Algemene score

10,0
Prima website overzichtelijk en zonder overbodige poespas, prijzen zijn scherp.
Dinsdagavond besteld Donderdag bestelling ontvangen. Goed op de hoogte gehouden
door e-mails & tracktrace

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a3berg 23-09-2009

Algemene score

8,0
vandaag besteld , morgen in huis

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

pastnetnie 12-09-2009

Algemene score

9,5
Ik heb gewoon nog nooit zulke goede service meegemaakt. Ik maakte een fout
(verkeerder product besteld), Saake-shop heeft zonder morren het probleem
opgelost!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kees43 10-09-2009

Algemene score

9,0
Website: CF geheugenkaart voorraad had 0 moeten aangeven.
Gewenste produkten snel te vinden.
Bereikbaarheid: gebaseerd op emailcorrespondentie.
B&L: 1 produkt binnen 48 uur geleverd. Email dat CF-kaarten konden niet
geleverd konden worden. Als alternatief werd aangeboden iets duurdere kaarten
toe te zenden zonder extra kosten. Geen gebruik gemaakt van dit aanbod.
Levertijd gewenste kaarten 1,5 week.
Aftersales: na 1,5 week kaarten ontvangen zoals toegezegd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KeersmaekersH 09-09-2009

Algemene score

8,5
Duidelijk, prijs is zeer goed, verzending iets duurder (naar België), maar wel
verzekerd -> veilig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Orion 04-09-2009

Algemene score

10,0
Omdat Bobshop de bestelde videocamera pas na twee weken zou kunnen leveren en
ik de levertijd wel erg lang vond, werd de hele bestelling (camera +
accessoires) door die winkel simpelweg geannuleerd! Kortom, ik kon op zoek naar
een andere winkel die precies de gewenste camera verkocht en op zoek naar
accu's en een lader daarvoor. Ik kwam al snel uit bij Saakeshop.
Overzichtelijke website met groot gebruiksgemak. En uiteraard niet
onbelangrijk: messcherpe prijzen, waardoor de concurrentie in mijn ogen al snel
het nakijken had. Ik heb heel snel gevonden wat ik zocht, doordat de informatie
bij de artikelen zeer verhelderend is. Accu en bijpassende lader heb ik 's
avonds besteld en anderhalve dag later had ik ze hufterproof verpakt in huis.
(De camera heb ik inmiddels ook, maar bij een andere internetwinkel vandaan).
Zodra ik de accu had, heb ik hem meteen opgeladen en daarna aan de camera
bevestigd. De test is ronduit geslaagd. De kwaliteit is uitstekend. Ik kan het
iedereen aanbevelen voor (reserve-)accu's en een lader eerst rond te kijken op
de website van saakeshop. Bovendien zijn er nog veel meer camera-accessoires te
vinden. Een bezoek meer dan waard dus. En het prijsverschil met de concurrentie
bedraagt vaak kostbare euro's!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansosendarp 03-09-2009

Algemene score

7,7
Snel en keurig verzorgd.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Wim44 13-08-2009

Algemene score

8,7
Gewenste artikel was snel en duidelijk vindbaar op de website.
Website had een snelle response en was goed bereikbaar.
Levering snel, correct en zonder overbodige poespas.
After sales niet nodig gehad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lex99 12-08-2009

Algemene score

8,2
Op de site stond vermeld dat door omstandigheden saake-shop tot 11 augustus
gesloten was. Na een mail op 11-8 met de vraag of mijn eventuele bestelling
geleverd zou worden voor 14-8 kwam al snel reactie. Saake-shop gaf aan dat als
TNT goed werk levert mijn bestelling de 13e op de deurmat zou vallen. Na een
twijfeling van mijn kant toch maar besteld en een mail gestuurd dat ik de
bestelling had geplaatst. Aan het eind van de middag een mail retour van
saake-shop dat zij mijn bestelling al verwerkt hadden.
Vandaag 12-8 mijn bestelling ontvangen! Prima service!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pellios 01-08-2009

Algemene score

8,5
Donderdagavond besteld en zaterdag's in huis, perfect!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pffrederiks 29-07-2009

Algemene score

7,7
Vrij simpel proces. Batterijen bestellen en goed verpakt toesturen. Dat moet
toch goed kunnen gaan, dus ik wil hier niet ingewikkeld over doen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

John Koopt 25-07-2009

Algemene score

9,5
Goedkoop en snel. Wilde voor de vakantie nog een extra accu voor fototoestel
hebben en die was de dag erna al binnen. Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beusie50 22-07-2009

Algemene score

8,3
Artikel besteld en op voorraad, deze kwam keurig 2dagen later thuis. Als je
voor een bepaalde tijd bestel dan heb je het al één dag later in huis (ik was
een paar uur te laat). Vragen over de e-mail worden keurig beantwoord. Alles
was goed verpakt en niet beschadicht. Goede webwinkel !

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mack 21-07-2009

Algemene score

8,2
Prima levertijden, snelle reacties op bestelling en vragen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jokehansjerry 15-07-2009

Algemene score

8,5
prima service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

piet duiker 15-07-2009

Algemene score

9,0
deze winkel op internet neemt heel vlot de bestelling op en regeld alles snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik Radema 15-07-2009

Algemene score

9,3
Zeer snelle levering en heel prettig zaken mee te doen.
Zal zeer zeker weer eens iets bij hun bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richard-sterk 08-07-2009

Algemene score

10,0
Alles verliep flitsend, keurige afhandeling met een onderdeel wat niet aanwezig
was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Menheere 08-07-2009

Algemene score

8,7
Bedankt voor de super snelle levering!!!
De reislader voor mijn Sony-handycam functioneert uitstekend!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hoede 01-07-2009

Algemene score

9,5
Hele snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jongeneel 24-06-2009

Algemene score

9,5
Bij mijn zoektocht naar een juiste accu heeft de verkoper mij uitstekend via
E-mail geholpen. Waar ik van anderen bedrijven domweg te horen kreeg deze accu
verkopen wij niet is er door Saake shop alles in het werk gesteld om de juiste
accu te vinden en te leveren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

majwassink 18-06-2009

Algemene score

8,5
De bestelling liet 3 dagen op zich wachten. Voor een klein pakketje te lang.
Natuurlijk is TNT hier schuldig aan maar... Kon zelf de routing niet volgen
omdat Saake-shop geen track en trace nummer had gevoegd in de status email. Dit
had het voor mij wel begrijpelijker gemaakt. Nu zit je elke dag te wachten...

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews