saake shop - Reviews & Ervaringen

6,2 Lees 683 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over saake shop.

saake shop stelt zich voor

Saake-shop.nl, dé camera-accessoire specialist van Nederland! Al meer dan 10 jaar hét adres voor uw camera-accessoires. Bij ons vindt u de unieke combinatie van snelle levering, lage prijzen en uitstekende service! We leveren uit eigen voorraad (slechts € 2,50 verzendkosten!), dus uw bestelling is lekker snel in huis. Voor 18:00 besteld via iDeal of creditcard is dezelfde dag verzonden! Afhalen in Haarlem op afspraak mogelijk. Heeft u nog vragen? Altijd een snelle reactie op uw e-mail.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

6,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

S-Leiderdorp 24-08-2010

Algemene score

9,2
Heb al meerdere malen accu's bij Saake besteld. Mankeert nooit iets aan, levering altijd in orde.

Prima toko!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Moolhuizen 19-08-2010

Algemene score

8,8
Voor de 2e maal iets bij deze zaak besteld. Ondanks het feit dat ze mijn geld volgens mij nog niet ontvangen (konden?) hebben is mijn bestelling toch binnen 1 verzonden. Ik had er, en dat wisten zij niet, best wel haast mee omdat mijn beide camera accu's zo goed als leeg waren en ik ze in verband met Sail 2010 dus dringend nodig had.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gspees 10-08-2010

Algemene score

10,0
Steeds weer opnieuw ervaar ik de betrokkenheid en service van Saake Shop.
Top Winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coen van der Heijden 06-08-2010

Algemene score

9,2
Na een willekeurige google op deze website belandt en een setje Sanyo Eneloops besteld met bijbehorende lader. Zoals beloofd werd het pakketje een dag later netjes bezorgd, maar de inhoud bleek niet helemaal gelijk aan mijn order. Daarop snel en prettig mailcontact gehad met Saake Shop en ze hebben dit op meer dan correcte wijze hersteld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BolkieB 05-08-2010

Algemene score

8,2
Gewoon keruig afhandeling bestelling, op tijd geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J.P.H.Boom 05-08-2010

Algemene score

9,5
Een besteld batterijtje raakte zoek vanwege een opengesprongen envelopje. Gebeld en gemaild en per kerende post een nieuwe toegestuurd gekregen. Uitstekende service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik1354 02-08-2010

Algemene score

9,3
Pas 2x daar iets gekocht en beide keren netjes en snel afgehandeld.
mij zien ze wel weer terug als het nodig is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pag 01-08-2010

Algemene score

10,0
super snelle levering, mooie aanbiedingen en erg voordelig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nisuthai 01-08-2010

Algemene score

9,5
De enedag besteld de andere dag keurig en goed verpakt afgeleverd, precies zoals het hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ikrisky 31-07-2010

Algemene score

8,7
Goede en complete winkel.
Vrijdag besteld, zaterdag al in huis.
Helemaal TOP!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

bartthegringo 31-07-2010

Algemene score

8,5
Bij Saake bestelde ik een uv filter voor mijn 24-70 lens, op hun website staat dat ze dezelfde dag nog versturen mits besteld voor 1500uur. Ik bestelde om 1520 en kreeg een half uur later bericht dat het filter die dag nog met de post meeging!!!! Goede service guys!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

kayakbram 28-07-2010

Algemene score

9,3
Geweldig!!!!
De bestelling was haast nog sneller binnen dan de orderbevestiging.
Veel makkelijker dan naar de vakhandel, drie maal de prijs betalen en minimaal een halve dag onderweg.
Dit geeft de consument weer het vertrouwen terug.
Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben van Zijl 1 27-07-2010

Algemene score

9,5
Zeer snelle levering,eerst nog extra informatie gewonnen,zeer goed advies,daarna bestelling geplaatst en binnen 24 uur geleverd,zeer tevreden.
Daar kunnen nog veel andere bedrijven een puntje aan zuigen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t pepping 27-07-2010

Algemene score

10,0
snelle correcte service en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

molleke80 25-07-2010

Algemene score

9,3
correcte afhandeling ,overzichtelijke site,
snelle levering ,
waar voor m'n geld
en ik heb de aftersales niet nodig gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rho001db 22-07-2010

Algemene score

9,0
Prima shop. Zondagmiddag bestel en dinsdag binnne. Keurig verpak en met de juiste artikelen. Dat hen ik wel eens ander meegemaakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie073 21-07-2010

Algemene score

9,3
Via mail informatie nog ingewonnen over het te bestellen artikel, supersnel antwoord perfect.
De bestelling gedaan was binnen 48 uur bij mij thuis.
Dit was de eerste keer dat ik hier iets had besteld, en ben dik tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis Vos 21-07-2010

Algemene score

8,2
zeer snelle levering
ze doen wat wordt beloofd
prima info

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MoniqueGr 21-07-2010

Algemene score

8,3
Bestellingen worden vlot en correct afgewikkeld. Ook vragen/informatie/advies per e-mail worden snel beantwoord.
Ik bestel al jaren mijn accu's bij Saake-shop en heb geen redenen om uit te kijken naar een ander bedrijf!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

HansvdK 20-07-2010

Algemene score

8,8
De website is nog voor verbetering vatbaar, de informatievoorziening na de bestelling is uitstekend en ook persoonlijk, ook bij een probleem wordt er direct en adequaat gereageerd.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corrien38 17-07-2010

Algemene score

9,0
De 1ste dat ik op deze website een bestelling heb gedaan en dat is zeker de moeite waard geweest!!!
Een snelle levering, een goede communicatie en niet duur! Dank je wel!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

batista 007 12-07-2010

Algemene score

10,0
Ben heel tevreden,snelle levering,eerlijk,goed produkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dolsnu 02-07-2010

Algemene score

8,5
bestelling 1 dag later perfect afgeleverd.
met vooraf een prima advies, over te bestellen producten

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Kuypers 01-07-2010

Algemene score

9,3
Snel en correct

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ellenfons 28-06-2010

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over de service van Saake shop. Naast de scherpe prijzen leveren ze supersnel. Ondanks het feit dat ik mijn bestelling een uur later deed dan aangegeven wordt op de site (nl. voór 15.00 uur besteld, volgende dag bezorgd), zat het pakket tóch de volgende dag al keurig verpakt in de brievenbus!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

p.j. de jong 25-06-2010

Algemene score

9,5
Een geweldige web-winkel.
Eindelijk eens een bedrijf wat
wáár maakt wat er beloofd wordt
en hèb je een vraag over iets dat niet op de site staat dan heb je binnen 24 uur een passend antwoord of oplossing.
Nou, als dàt niet geweldig is !!

Maar ja, als die slechte sites er nu eens NIET zouden zijn....
dan ......is SAAKE-SHOP nog steeds niet wèg te denken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeanPaulOpperman 25-06-2010

Algemene score

9,2
Zeer snelle bezorging, goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

telescon 22-06-2010

Algemene score

10,0
Meerdere malen besteld altijd goed en duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bossje 18-06-2010

Algemene score

9,8
Ik bestel al jaren bij Saake en ben nog steeds een zeer tevreden klant. De prijs/kwaliteitverhouding is zeer goed en ook de service is helemaal top!

Van de week bijvoorbeeld een vekeerde accu besteld... zojuist een mail gestuurd en binnen een half uur een reactie terug en werd het probleem netjes opgelost!

Echt een aanrader dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Duijvenbode 10-06-2010

Algemene score

8,7
Nadat ik een probleem had gehad met mijn iDeal-betaling (het bedrag was wel van mijn rekening afgeschreven, maar ik kreeg aanvankelijk geen automatische bevestiging van mijn bestelling) kreeg ik snel een antwoord op mijn e-mailbericht dat ik naar aanleiding van de problemen had verzonden. De bestelling is keurig de volgende werkdag bezorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pag 09-06-2010

Algemene score

10,0
super snelle levering, erg voordelig. Originele camera accu kost 4x zo duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Teunissen 07-06-2010

Algemene score

10,0
Ondanks wij zeer tevreden zijn delen wij u mede dat wij met de betalings toeslag moeite hebben, u krijgt het toch netjes direct op de rekening gestort via Ideal ?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janvw 22-05-2010

Algemene score

9,0
Vrijdags besteld, zaterdag's alles keurig in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

PetervK1 21-05-2010

Algemene score

6,0
Twee bestellingen hier geplaatst en beide keren bleken de batterijdoosjes met vier tegelijk in een gewatteerde enveloppe verstuurd.
Er zat geen bescherming tussen de doosjes en zo kwamen beide keren de doosjes beschadigd aan.
De eerste keer werden zonder problemen nieuwe doosjes opgestuurd, de tweede keer moest de klant, op eigen kosten, de kapotte doosjes opsturen met een afschrift van de rekening en werd de schuld van de beschadiging bij TNT post gelegd.

Getuigd niet echt van goede service.

Ik ben daar geen klant meer.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Sutorius 20-05-2010

Algemene score

9,3
Reageren supersnel op mail en levering is ook perfect.Zo zouden alle internetshops moeten zijn.Helemaal toppie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch438 16-05-2010

Algemene score

8,0
Prima kwaliteit en snelle versturing

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

odathome 08-05-2010

Algemene score

9,5
Perfect geregeld. Mooi op tijd bezorgd en de juiste producten voor een enorm lage prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja71 03-05-2010

Algemene score

9,0
Ik heb al vaker iets bij Saake shop gekocht en doordat zij betrouwbaar, behulpzaam, snel reageren op vragen en super snel leveren heb ik ook dit keer weer voor Saake shop gekozen

ik was dit keer iets vergeten mee te bestellen, 1 mailtje met mijn verzoek was voldoende binnen 5 minuten was het geregeld!

Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvanroon 01-05-2010

Algemene score

9,0
Op al mijn vragen heb ik altijd een heel goed antwoord gekregen. Mocht onverhoopt een bestelling niet in één keer uitgeleverd kunnen worden dan krijg je tijdig bericht en het aanbod om het aanwezige materiaal al op te sturen. Over beschermingsmethoden van Panasonic heb ik een prettige correspondentie gevoerd met dit bedrijf. Ik ervaar, dat service belangrijker is dan snel geld verdienen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CBjaja 23-04-2010

Algemene score

8,5
Ik had een probleempje met een accu.
Ondanks dat ik deze al geruime tijd in huis had is het probleem tot volle tevredenheid opgelost.
het is voor mij hét adres voor geheugenkaartjes.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

waldo99 13-04-2010

Algemene score

9,0
reeds enkele bestellingen geplaatst, en steeds stipt uitgevoerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

m.j.kuijs 12-04-2010

Algemene score

8,8
de website is heel overzichttelijk en goed te overzien en duidelijk.
bereikbaarheid prima, en als vragen hebt over je artikel en alle gegevens bij de hand heb omtrent je artikel wordt je goed geholpen.
in ieder geval kon ik zeker eens terug voor een bestelling waar het niet duur is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

teunhoekman 26-03-2010

Algemene score

9,0
Ik ben al Jaren klant, eerst met overschrijving Bank, later
Hebben ze IDAL BETALEN Gekregen vind ik beter.

Garantie, service, en alles optijd.

Het versturen van het bestelde word optijd geleverd.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

imro 24-03-2010

Algemene score

9,5
Keurige shop, Uitstekende leverings service.
Een van de weinige shops die zijn afspraken zonder vertraging na komt.

Ik zou iedereen deze shop aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

spike1950 18-03-2010

Algemene score

9,0
Goed opgevolgd en snel geleverd.
Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

qwanyin 17-03-2010

Algemene score

10,0
Heb voor het eerst bij saakeshop iets besteld en ik moet zeggen in alle opzichten perfect.Koop er graag weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CapriceEdo 10-03-2010

Algemene score

9,5
Via Ideal over gemaakt en de volgende dag thuis bezorgd.
Perfect gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DeNnZ20 02-03-2010

Algemene score

10,0
Vandaag rong 1600 uur een Accu besteld voor mijn Canon EOS 1D Mark IV, na bestelling zag ik dat als je op een werkdag voor 1500 uur besteld, deze dezelfde dag nog op de bus gaat...
Eigenlijk was ik dus net te laat voor mijn bestelling aangezien ik donderdag op reis ga.
Ik nam contact op met hun klantenservice die mij mededeelde te gaan kijken wat ze voor mij konden betekenen.
Een kwartier later het bericht dat de bestelling alsnog verzonden was, Dat noem ik nou SERVICE!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk0106 23-02-2010

Algemene score

9,0
Snelle levering toegankelijke site makkelijk producten te vinden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pima 19-02-2010

Algemene score

9,2
Ik had een artikel besteld die niet op de website stond, direct antwoord op mijn email vragen en een supersnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews