replacedirect - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 4136 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over replacedirect.

replacedirect stelt zich voor

Hebt u een accu of adapter nodig voor uw laptop? Of bent u op zoek naar een accessoire voor uw iPad of mobiele telefoon? Dan hoeft u maar één webwinkel te bezoeken om uw keuze te maken uit het grootste assortiment in de Benelux. ReplaceDirect.be heeft voor meer dan 80.000 verschillende apparaten de geschikte onderdelen en accessoires in huis. ReplaceDirect.be kan snel uit voorraad leveren dankzij een vooruitstrevend magazijnsysteem. Bestelt u op een werkdag vóór 22.00u? Dan wordt de volgende dag al uw pakketje aan de deur afgeleverd, zonder verzendkosten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 885 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Voldoende
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rein Fransen 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.be

Algemene score

9,0
heb de shop al eerder grebruikt en dat is goed bevallen. Ook de snelheid van leveren is ons geod bevallen.

Reageer

Wim 18-01-2019

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor dit bedrijf omdat ik het ken uit het verleden. Je wordt er altijd netjes en correct geholpen. Aan de Bali of via de website. Betrouwbaar bedrijf.

Reageer

J. de Jong 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bijzonder snelle levering. Netjes ingepakt en goede prijs dus is mijn weg naar deze site snel gevonden.

Reageer

Ad 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfect geregeld. Een veelzijdige site van ReplaceDirect. Betrouwbaar, snel en goed materiaal geleverd. Een aanrader.

Reageer

Bert 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed product en snelle en correcte aflevering. Ben heel tevreden over Replacedirect.

Reageer

Sander 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top shop, onderdeel bestelt, makkelijk im te doen. Goed op de hoogte gehouden van status en snel verstuurd.
In tegenstelling tot een andere webshop heb ik het beste product snel ontvangen.
Goede to-the-point informatie

Reageer

Anton 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Benodigde artikelen zijn altijd snel te vinden op de website en worden snel geleverd. En wordt er per ongeluk een keer een verkeerd artikel geleverd, dan is het juiste al weer naar je verstuurd voordat het onjuiste retourgestuurde bij hen binnen is. Top!

Reageer

Peter61 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had een nieuwe batterie/accu voor oudere HP G61 laptop nodig. Besteld, en de volgende dag bezorgd. En na opladen werkt de laptop weer op de accu! Overigens heb ik in het verleden eens een laptop scherm gekocht bij ReplaceDirect, ook een succes.

Reageer

Pieter 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Replacedirect heb ik adhesive strips voor de iPad gekocht, omdat zijn de enige waren die het verkochten. De levering was snel, maar ik heb ook vijf euro betaald aan verzendkosten. Replacedirect heeft een ruim assortiment aan onderdelen. Ik raad Replacedirect zeker aan.

Reageer

Jos van den Berg 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het vinden van het juiste product was erg gemakkelijk. De snelle levering maakt deze aankoop helemaal top!

Reageer

Matthijs 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nette duidelijke omschrijving profuct snel gevonden binnen een dag in huis .
Goed geregeld

Reageer

Ton 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ReplaceDirect doet wat de naam belooft: direct, dus snel, vervangen.
Dat ik voor ReplaceDirect gekozen heb was geen directe keuze: het was voor het eerst. Volgende keer uiteraard weer.

Reageer

H.klomp 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering,correcte,snelle reactie bij retourzending,correcte afhandeling,snelle terugbetaling geretourneerde spullen,goede,betrouwbare leverancier

Reageer

Bert 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site is duidelijk en overzichtelijk. De artikelen en reparatie die ik heb laten doen zijn netjes en op tijd uitgevoerd. Prima gedaan

Reageer

Rients 13-01-2019

Algemene score

7,0
Zeer vlotte en accurate afhandeling.

Echter, het is voor mij niet duidelijk of ik het juiste product heb gekregen. De tekst óp de accu is anders dan verwacht, maar hoeft niet tegenstrijdig te zijn met de gevraagde kwaliteit.

Reageer

peter de koning 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bestelling van accu geplaatst voor drone,keurig netjes afgeleverd en binnen enkele dagen,niet anders te zeggen dan goede webshop!

Reageer

Luriwo 12-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn bestelling kwam snel binnen, van tevoren netjes via email aangekondigd. Het was niet duur. Meer is niet nodig!

Reageer

Pieter 12-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede opvolging van de vraag omruil juiste accu voor laptop, kan deze winkel aanbevelen

Reageer

Eric 11-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het scherm van mijn Acer Aspire laptop had al een tijdje last van ghosting en een tijdje later waren de kleuren anders dan ze moesten zijn. Op vrijdagavond een scherm besteld bij ReplaceDirect, dat de dag erna al werd geleverd. Ander scherm in mijn laptop geschroefd en het werkt weer perfect.

Reageer

Tobias 11-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, zeer netjes verpakt!
Fijne website waar je makkelijk kan bestellen.

Reageer

Wesdorp 11-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk, goede informatievoorziening mbt track and trace.
Snelle levering

Reageer

irene 11-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goedkoopst en de volgende dag in huis top!!!! een grote doos besteld dus het duurt wel weer even dat ik moet bestellen maar ik bestel wel weer hier

Reageer

Perla 10-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijn dat eindelijk deze winkel heb gevonden voor onderdelen van mijn wasdroger! En snelle levering! Top!

Reageer

Gerbrand 10-01-2019

Algemene score

1,0
Slechte beoordeling. Ze zijn moeilijk of niet te bereiken. Telefoneren kan sinds kort niet dus nu moet je appen en ook daar reageren ze niet op. Ik zit al 4 dagen te wachten op een onderdeel en is nog steeds niet aangekomen. Dus niet de volgende dag geleverd😧 Het ergste vind ik dat je ze niet kan bellen. Ik betaal nu liever meer dan dat hier ooit nog een bestelling doen

Reageer

Emiel 10-01-2019

Algemene score

10,0
Top webshop, alles duidelijk en snel geleverd. Als ik weer iets nodig ben weet ik waar ik moet zijn

Reageer

Harry 09-01-2019

Algemene score

9,0
Wat een perfecte service. Als ons retour product nog wordt bijgeschreven op onze bankrekening wordt het een 10. Met dank aan ****die de mail super heeft verwerkt.

Reageer

Niels 08-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kwam als goedkoopste naar voren, goede kwaliteit en netjes op tijd geleverd

Reageer

Gert 08-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele fijne en duidelijke site. Bestellen is makkelijk en je krijgt voldoende informatie

Reageer

Hein 07-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed ingerichte website, alles goed te vinden, veel keuzes vwb artikelen. Goed verzorgde en tijdse levering (echter wel rekening houden met tussentijdse feestdagen). 1 min puntje bij het bestelde artikel zat geen duidelijke beschrijving omtrent gebruik.

Reageer

Utah 07-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede winkel en goede service en snelle levering,zeer tevreden dus zal er zeker weer kopen

Reageer

wj 07-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede product prijs verhouding en genoeg alternatieven.
groot assortiment..

Reageer

R van Reekum 07-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en duidelijke site.
Als je een bestelling plaatst heb je snel een order bevestiging en een snelle levering.

Reageer

Dick 06-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel handig dat je, in ons geval, zomaar weer een onderdeel van een staafmixer kunt bestellen bij replacedirect., die je elders nergens kunt krijgen. Anders hadden we het ding weg kunnen gooien.

Reageer

Ivonne 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De service en snelheid om alles in orde te maken is geweldig.
Ook het product is van goede kwaliteit en nog eens 5 jaar garantie.

Reageer

A 05-01-2019

Algemene score

1,0
23 december een universele kabel besteld.
29 december een mail gekregen dat de kabel niet optijd geleverd kan worden.
Vandaag 4 januari nog geen kabel gekregen en niks meer gehoord. Zeer slecht.

Reageer

Pieter 04-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
nette afwikkeling ,product geïnstalleerd en draait goed, prima dus dik voor elkaar

Reageer

Leen Ebert 04-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Replacedirect meestal snelle en goede afwikkeling
Echter bij laatste aankoop geen usb kabel en of vervanger leverbaar en ook geld hiervoor nog niet retour ontvangen. weliswaar klein bedrag, maar toch

Reageer

Mazzel 04-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
perfekte informatie en alles correct geleverd savonds besteld de andere morgen al om 11 uur in huis. niets vooruit betalen maar na levering prima

Reageer

Harry 04-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer duidelijke site ! En ook werkt deze site snel en is overzichtelijk.
Kwam hier voor de eerste keer en ga in het vervolg hier ook weer bestellen.
Goede en snelle service verleend, TOP !

Reageer

renesg 04-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk en goed te bestellen. Zeer vlotte levering. Kleine accu kwam in een relatieve grote doos (?!). Had naar mijn mening ook wat minder gekund. Maar dat neemt de goede service niet weg.

Reageer

Theed 04-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een bruier voor expressie app gekocht , was een gok want het app werkte maar lekte. Als ik het app ter rep aanbied had het meer gekost , dit onderdeel zo helemaal kompleet voor die prijs?? En zo snel al in huis??? Als het morgen de dubbele prijs is, koop ik het evengoed . Hoi hoi hartstikke bedankt voor uitmuntende en snelle service

Reageer

Theo 04-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
s'avonds besteld en de volgende ochtend geleverd, supersnel, correcte levering en goede prijs.

Reageer

Jan 03-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toetsenbord voor Medion laptop gekocht, de dag na bestelling in huis. D.w.z. 4 x zo snel als wanneer ik het bij Medion zou kopen, want daar kostte het voor een andere laptop 4 dagen plus de mededeling dat het de laatste was en dat ik er voor de tweede geen meer kon kopen....

Reageer

Edwin 03-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg snel. Goede prijs. Goed verpakt. Alles op voorraad. Volgende keer weer.

Reageer

Hugo Landman 03-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima product en op tijd geleverd. De accu/batterij paste perfect en was eenvoudig te plaatsen.

Reageer

Victor Hermans 03-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik kende deze shop niet - het was de eerste keer dat ik via deze een bestelling deed.
Het product voldoet 100% aan de verwachtingen en bovendien had ik reeds de volgende dag deze bestelling bij mij thuis. En dit ondanks de drukke eindejaar periode. Proficiat.

Reageer

Ger 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer goede site, ook onderdelen van oudere laptops zij makkelijk te vinden.
snel verzonden.

Reageer

Anna Slokker 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig hoe snel de bestelling in huis was.
Ik ben moeilijk lopend en voor mij is de laptop de *buitenwereld*.
Gelukkig heb ik hulp gehad van een man die snel de accu erin kon maken.

Reageer

Angele 31-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kabel besteld voor oudere laptop. Deze was perfect!! Kwam ook nog eens snel binnen .

Reageer

gradusfoto 31-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs. Zeer snelle levering. Goede kwaliteit van het product. Eigenlijk niets op aan te merken.

Reageer

Toon meer reviews