replacedirect - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 3341 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over replacedirect.

replacedirect stelt zich voor

Hebt u een accu of adapter nodig voor uw laptop? Of bent u op zoek naar een accessoire voor uw iPad of mobiele telefoon? Dan hoeft u maar één webwinkel te bezoeken om uw keuze te maken uit het grootste assortiment in de Benelux. ReplaceDirect.be heeft voor meer dan 80.000 verschillende apparaten de geschikte onderdelen en accessoires in huis. ReplaceDirect.be kan snel uit voorraad leveren dankzij een vooruitstrevend magazijnsysteem. Bestelt u op een werkdag vóór 22.00u? Dan wordt de volgende dag al uw pakketje aan de deur afgeleverd, zonder verzendkosten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 434 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bernie 26-02-2018 Via de website gekocht

inktcatridge

Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.be

Algemene score

9,0
Inkt is altijd op als je moet printen dus bij Replace direct besteld
Snelle bestelling en snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Theo 25-02-2018 Via de website gekocht

Matige service

Algemene score

3,0
Kijk op website welk geheugen in laptop moet en volg advies van replacedirect
Snelle levering, maar geheugen werkt niet
Blijkt ander model te zijn
Dat is niet handig dus, krijg een link toegestuurd met de goede modules en ik krijg te horen dat ik ze verkeerd besteld heb....
Ik moet zelf vragen wat ik nu moet doen...
Inmiddels teruggestuurd voor €8,40
Beter in lokale pc winkel kopen
Onvoldoende voor service...

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Rex 25-02-2018 Via de website gekocht

Goede service , geen klachten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is correct verlopen al het beloofde is nagekomen.

Proficiat, een voorbeeld voor de concurrentie , wij zoeken gaan ander leverancier meer, wij hebben vertrouwen in uw firma.

Rex

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.A. de Vos 25-02-2018 Via de website gekocht

Bedankt voor de snelle bezorging van de nieuwe batterij ;

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site is goed overzichtelijk en bestellen gaat simpel. besteld om 18.00 uur en bezorgt de andere dag 16.00 uur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

TE 24-02-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zondagavond besteld, maandagmiddag al in huis. Goeie prijs. 30 dagen retourrecht is ook erg fijn. Laptop ging wel één keer spontaan uit met de nieuwe accu maar als dat een probleem met de accu blijkt te zijn weet ik zeker dat deze terugbrengen geen probleem zal zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacob 24-02-2018 Via de website gekocht

goed en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
het artikel was heel eenvoudig te vinden op de site
goed en goedkoop
ik zou zo weer wat bestellen het was top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

B. Vender 24-02-2018 Via de website gekocht

Onbetrouwbaar

Algemene score

1,0
Product besteld waarvan de levertijd 3 dagen zou zijn. Email ontvangen met de verwachte bezorgdatum. Er kwam echter niets, ook geen berichtje. Je moet een account maken en inloggen om de orderstatus te kunnen bekijken. Het zou nog eens 14 dagen extra gaan duren. Inmiddels zijn al 24 dagen verstreken en is er nog steeds niets. Ook geen enkel bericht dat het langer gaat duren.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Black 24-02-2018 Via de website gekocht

Laptop adapters

Algemene score

8,0
Laptop adapters is gewoon perfect. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis*
Dat is wel overdreven bij was het 2 dagen later .LEVERING KAN ZEKER BETER ?????

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Slecht

Reageer

henri 22-02-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
dagen gezocht naar een dc jack voor min laptop.
bij replace direct door middel van merk/type invullen gevonden
super handig

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sylvain M 22-02-2018 Via de website gekocht

Bestellen van vervangbatterijen !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestellen van nieuwe batterijen voor mijn schroefboormachine is erg vlot en soepel verlopen. Bedankt!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wvanleeuwen 21-02-2018 Via de website gekocht

Het klopte helemaal.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb al eerder inkt cartridges (eigen merk) in de winkel gekocht, was tevreden. Wist dus wat te bestellen in de webwinkel (iets goedkoper nog dan afhalen) en boven € 40 geen verzendkosten. Besteld in carnavalsweekend, levering zoals beloofd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charles 21-02-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb 2 weken geleden een batterij besteld voor een horloge. Helaas heb ik de verkeerde besteld. De Varta V364 in plaats van de Varta V346. ReplaceDirect maakte daar geen probleem van en stuurde mij een mail met instructies om de batterij terug te zenden. Ik mocht die gratis retourneren via een DPD-parcel. Het geld heb ik terug op mijn rekening gehad. Super. Een blije klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manuel 21-02-2018 Via de website gekocht

Correcte en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel een betaalbaar product gevonden die aan mijn behoeften voldoet. Correcte en snelle service. Ik ben een tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcella 20-02-2018 Via de website gekocht

Top over heel de lijn

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere manier om product te bestellen, snelle afhandeling, bij opmerkingen of retour een vlekkeloze, vriendelijke en persoonlijke afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RR 19-02-2018 Via de website gekocht

Goed product met een goede prijs en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is duidelijk en klantvriendelijk, snelle service en ook direct mailtjes over bevestiging en levering. Top bedankt!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Fijn dat de bestelling naar wens is verlopen! We zien je graag terug in de toekomst.

Reageer

g.bakker 19-02-2018 Via de website gekocht

Goede service,word op de hoogte gehouden via E.mail.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel duidelijk,de batterij die ik bestelde,was goed en snel bezorgd.Via website kun je ook feedback krijgen,wat heel handig is als iets zeker wilt weten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Wat fijn dat de service en bestelling naar wens waren. Dank je wel voor de feedback!

Reageer

Graveland 19-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en origineel product.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij replace direct binnen no-time de correcte adapter voor uw laptop te vinden op de website.
Daarnaast ook nog eens supersnelle levering. Volgende werkdag weer in huis en een tevreden
medewerker.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Fijn dat we zo snel konden helpen!

Reageer

Martino 18-02-2018 Via de website gekocht

Prima nieuwe accu voor mijn laptop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima nieuwe accu voor mijn laptop! Ik kan hem nu weer 2 tot 2,5 uur gebruiken. Ben wel benieuwd hoelang de accu mee gaat. De vorige heb ik twee jaar kunnen gebruiken.
Na het plaatsen van de bestelling met 1 dag in huis. Ben totnogtoe tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Gemiddeld heeft een accu een levensduur van 2-5 jaar. Ligt aan het gebruik. Fijn dat je weer langer kunt werken met de nieuwe accu!

Reageer

Jack 18-02-2018 Via de website gekocht

Eenvoudig kiezen op deze website en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoudige keuze op deze duidelijke website, correcte en uitgebreide informatie, goede prijs. Voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 18-02-2018 Via de website gekocht

Batterij Tablet vervangen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vervangende batterij besteld en deze werd de volgende dag al geleverd. Super snel en juiste maat. Website gaf goede informatie waarom je voor bepaalde techniek zou kiezen. Vervanging was eenvoudig met de instructiefilmpjes op internet. Tip om opengereedschap erbij te bestellen was nuttig zodat je de tablet rand niet beschadigd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Wat fijn dat het zelf gelukt is om de accu te vervangen. Handig zijn de filmpjes op bijv. Youtube. Scheelt uiteindelijk toch de reparatiekosten á 45 euro. Dank je wel voor de feedback!

Reageer

Lisanne 18-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige services!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het was heeeel snel bezorgd!
En ook de goeie bestelling!
Een hele goeie en snelle services!
Echt super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Fijn dat de bestelling en levering naar wens zijn verlopen. We zien je graag weer terug in de toekomst.

Reageer

inge 18-02-2018 Via de website gekocht

Super tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig toch, even snel tijdens het poetsen merkte ik dat de stofzuigzakken op waren, ik moest zoveel werken tot 18u zodat ik nergens in een winkel terecht kon. Snel even kijken en ja hoor, ze waren er. Zo besteld, de dag nadien geleverd. TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Panchetta2 18-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden zowel om een artikel te bestellen alsook de levering.Kortom een aanrader voor iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Fijn dat je tevreden bent over de bestelling en levering. We zien je graag terug in de toekomst.

Reageer

Beno 17-02-2018 Via de website gekocht

Snelle service!

Algemene score

9,0
Lage prijs voor eigen merk inktcartridge, grote inhoud. Makkelijk bestellen via internet. Snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Dank je wel voor de feedback. Fijn dat de bestelling naar wens is verlopen!

Reageer

Bert 17-02-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, een zeer goede kwaliteit / prijsverhouding. Ben al een aantal jaren een erg tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Dat horen wij graag! We zien je graag weer terug in de toekomst!

Reageer

TD 17-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het aangeboden product voldeed aan de verwachting. De prijs was goed en de levering was snel! Ik ben een regelmatige klant van replacedirect. Eén keer leverde ze me een batterij voor een laptop die niet voldeed. Ik nam contact op met replacedirect en het product werd onmiddellijk omgeruild. Spijtig genoeg was ook de tweede batterij niet in orde. Omdat ze niet meteen het probleem konden identificeren hebben ze me de duurdere variant van de batterij (van het merk Yanec) in de plaats gestuurd zonder meerkost! Sindsdien ben ik overtuigd van hun superservice!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

montana 17-02-2018 Via de website gekocht

Snelle service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer duidelijke foto's en snelle levering. Top product en goed afgewerkt. Al meermaals bestelt, ook zeer vriendelijke klantendienst.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 16-02-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke shop om onderdelen van je apparaten te vinden. Goede prijs/kwaliteit. Zeer snelle levering, binnen 24 uur.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Björn 16-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige shop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, en de bestelde ventilator was gelijk aan het origineel, dus geen problemen bij het inbouwen in de laptop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Fijn dat de bestelde ventilator meteen geplaatst en ingebouwd kon worden!

Reageer

Eddie 16-02-2018 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs van bestelde accu voor HP-laptop bijna overal gelijk, maar de belofte van Replacedirect en het gratis verzenden gaven de doorslag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Wat fijn om dat te lezen! We zien je graag weer terug in de toekomst.

Reageer

Robert 16-02-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na flink googlen bij Replacedirect.nl een nieuwe accu voor Lenovo laptop gekocht. De accu was heel erg goede verpakt verzonden en geen overbodige grote doos.. Gelukkig ook een originele accu. Makkelijk te vervangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Fijn dat de bestelling naar wens is verlopen. Vaak bieden wij drie soorten accu's aan voor laptops. Oa de originele, ons huismerk en een budget merk. Voor iedere klant wat wils!

Reageer

JGA te B 15-02-2018 Via de website gekocht

Doen waat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop geeft duidelijke omschrijving van het assortiment met een gemakkelijke bestelprocedure.
Vervolgens word je goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de afhandeling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Wat fijn dat de bestelling naar wens is verlopen! Dank je wel voor de feedback.

Reageer

Harry 15-02-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen overzichtelijk en kom je er niet uit, dan word je alsnog deskundig geholpen.
Dit alles ook voor een goede prijs van het product

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Dank je wel voor de feedback. We zien je graag terug in de toekomst.

Reageer

Anyta 15-02-2018 Via de website gekocht

heel tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel tevreden de batterij doet het weer goed in mijn fototoestel ik ben er erg blij mee.De dag na bestelling al geleverd klasse.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Dank je wel voor de feedback. Veel plezier met het maken van mooie foto's en herinneringen!

Reageer

Gitte 15-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel gemakkelijke de juiste (compatibele) producten gevonden. Heel snelle service, zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. 100% tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Quinty 14-02-2018 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super handige website
Heb de stofzuiger kop van bosch 1800 besteld
Super netjes verpakt
Op zondag besteld en maandag binnen
Echt een super service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Wat fijn om te lezen dat de bestelling naar wens is verlopen. We zien je graag terug in de toekomst!

Reageer

eric 13-02-2018 Via de website gekocht

zeer goede service en snel

Algemene score

10,0
Zeer goed en snelle levering en alles oke.
Goede website en niet duur en goede prijs klasse, en tevreden.
Raad ik iedereen aan.
Zal daar nog bestellen.
Dank u.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 12-02-2018 Via de website gekocht

Snel en goed accu werkt beter als de orginele accu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Accu stuk nieuwe besteld volgende dag geleverd ingebouwd en ik kon weer verder met de laptop
lekker makkelijk geen moeite met uitzoeken site erg gebruiksvriendelijk. Bedankt ging alles maar zo makkelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

We doen ons best om de website zo overzichtelijk mogelijk te houden met de 600.000 producten die wij in ons assortiment hebben. Fijn dat het gewaardeerd word! We zien je graag terug in de toekomst.

Reageer

HSR 11-02-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd ,en prima kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een prima serve ,en goed verpakt, en een duidelijke site ,en ook nog voor een goede prijs

Electrolux Afvoerslang voor Condensdroger ,werk uitstekend, hij is geschikt voor een
ZANUSSI ZDP7203P

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Fijn dat de bestelling naar wens was en dat de droger weer werkt!

Reageer

Heino 09-02-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. ‘S avonds besteld en de volgende dag netjes afgeleverd. Bij een volgende bestelling ga ik zeker eerst kijken. Ik Replace direkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Dank je wel voor de feedback. We zien je graag terug in de toekomst.

Reageer

Michael 08-02-2018 Via de website gekocht

Goede service , snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk bereikbaar via Whatsapp. Goede uitleg over defect onderdeel., En snelle levering. Onze laptop werkt weer als nieuw

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Hee Michael, handig hé zo'n Whatsapp dienst. Fijn dat jullie laptop weer werkt als nieuw!

Reageer

WV 08-02-2018 Via de website gekocht

Alles in orde!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles in orde: vanaf de bestelling tot en met de levering. Zoals het hoort dus.

Omdat nu de mededeling volgt dat mijn tekst te kort is deze zin er nog maar aan toegevoegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Wat fijn dat alles in orde is! We zien je graag weer terug in de toekomst!

Reageer

Coko 07-02-2018 Via de website gekocht

supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kon hier het product tegen een goede prijs kopen en het werd supersnel geleverd. Ik ben heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent. We zien je graag terug in de toekomst.

Reageer

Hanny Vissers 07-02-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ReplaceDirect heeft een heel gemakkelijke site. Zij helpen je eenvoudig om de juiste batterij voor je laptop te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Wat fijn om te lezen dat de bestelling naar wens is verlopen. We zien je graag terug in de toekomst!

Reageer

Robby119 07-02-2018 Via de website gekocht

Snelle en duidelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een speciale batterij voor mijn Logitec afstandsbediening. Deze was beschikbaar op de website van de shop en nog met vermindering ook. Na bestelling en betaling werd de batterij gratis verzonden en was ze de eerste werkdag na bestelling al thuis.
Mijn afstandsbediening werkt weer als nieuw en ik ben er erg tevreden over.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Bladergroen 07-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service bij levering artikel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop is gekozen na vergelijking van het gewenste artikel met andere shops omdat het hier het goedkoopst bleek te zijn. Ik had nooit eerder zaken met deze winkel gedaan maar heb deze i.v.m. de uitstekende levering in "mijn favorieten lijst" opgeslagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 20-02-2018

Beste Peter,

Erg fijn om te horen dat je voor Replacedirect hebt gekozen. Wij controleren dagelijks de prijzen op internet om zo onze klanten een scherpe prijs aan te kunnen bieden. Veel plezier met je bestelling en tot de volgende keer.

Reageer

Brigitte 07-02-2018 Via de website gekocht

Super bedrijf ????????????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super bedrijf en handige site waar je heel makkelijk het juiste product vind voor een top prijs....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 20-02-2018

Beste Brigitte,

Fijn om te horen dat je onze website erg makkelijk vind om artikelen te vinden. Wij steken hier ook veel moeite in. Daarnaast hebben we ook productspecialisten die kunnen helpen. Hopelijk zien we je in de toekomst weer bij ons terug.

Reageer

A de Bruin 07-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De accu van de lap top lade na 11 maanden en veertien dagen nog maar op tot 41 % op . Dit heb ik gemeld aan Replace Direct .Ik kreeg direct antwoord , dat er een nieuwe accu toe gestuurd zou worden , die ook de volgende dag bij mij afgeleverd werd. Daar bij ook nog het adres om gratis de oude accu terug te sturen . Ik ben meer dan tevreden over Replace Direct ze verlenen een heel erg goede service . Ga zo door

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 20-02-2018

Beste Heer/Mevrouw B.,

Erg fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en omruilgarantie. Wij dragen altijd zorg voor een snelle omruiling in de garantieperiode van onze producten. Hopelijk kunnen we je in de toekomst weer netjes helpen.

Reageer

Fred Antonisse 06-02-2018 Via de website gekocht

Ze beloven wat ze zeggen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima product met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Levering en bezorging conform de informatie op de website. Op deze manier een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 06-02-2018

Beste Fred,

Fijn om te horen dat u tevreden bent.
Graag zien we u in de toekomst weer terug.

Reageer

arn 06-02-2018 Via de website gekocht

goedkoop en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Niet te duur en snel geleverd, heeft al wel een keer gehaperd, maar ben daar nog niet achter aan gegaan. opnieuw geïnstalleerd en nu werkt hij weer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 06-02-2018

Beste Arn,

Fijn om te horen dat u weer vooruit kunt.
Indien u toch problemen ondervind, kunt u altijd met ons contact opnemen zodat we samen naar een passende oplossing gaan zoeken.

Reageer

Toon meer reviews