replacedirect - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 3079 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over replacedirect.

replacedirect stelt zich voor

Hebt u een accu of adapter nodig voor uw laptop? Of bent u op zoek naar een accessoire voor uw iPad of mobiele telefoon? Dan hoeft u maar één webwinkel te bezoeken om uw keuze te maken uit het grootste assortiment in de Benelux. ReplaceDirect.be heeft voor meer dan 80.000 verschillende apparaten de geschikte onderdelen en accessoires in huis. ReplaceDirect.be kan snel uit voorraad leveren dankzij een vooruitstrevend magazijnsysteem. Bestelt u op een werkdag vóór 22.00u? Dan wordt de volgende dag al uw pakketje aan de deur afgeleverd, zonder verzendkosten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 324 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frans 25-09-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service, wat eigenlijk niet noodzakelijk was (maar toch) de lamp ligt nu weer op voorraad voor snelle reparatie aan éé'n van de beamers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J en A 25-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede webshop, duidelijke omschrijving en foto van de produkten. Snelle en correcte levering, prima verpakt en de volgende dag al in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 22-09-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service en vriendelijke klantenservice.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keuze uit originele materialen en een goedkoper alternatief, accu laptop paste niet, kreeg een alternatief opgestuurd zonder betaling, omruilservice.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tief 20-09-2017 Via de website gekocht

Super tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een originele adapter van HP besteld nadat de oude het begeven had. Gelukkig kon ik bij Replace direct een originele vinden. ik ben helemaal tevreden en ook de levering was prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Formatfrits 17-09-2017 Via de website gekocht

Supersnel geleverd, zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Netjes verpakt, goede installatiebeschrijving van mijn lekdetectie switch voor de vaatwasser.
Hierdoor was deze snel vervangen en de vaatwasser draait weer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Weegbree 16-09-2017 Via de website gekocht

Strak!

Algemene score

9,0
Snel geleverd en goed spul. Blij dat mn laptop nu weer een werkende accu en scherm heeft. Verder weinig over temelden. Je krijgt gewoon wat je ziet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 16-09-2017 Via de website gekocht

Prima service en meedenken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een batterypack was niet meer in het assortiment en de medewerker ging meteen zoeken waar die nog wel te kopen was. Prima service dus!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Pam Smets 15-09-2017 Via de website gekocht

Fijne en betrouwbare webwinkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb via deze website al diverse objecten gekocht, dit altijd naar tevredenheid. Als er iets mocht zijn met bv object, latere levering of annuleren geeft dat geen problemen. Heb geen tien gegeven omdat er wel altijd iets valt te verbeteren, dus crytisch blijven en zijn !

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 15-09-2017

Ik ben het helemaal met u eens dat er altijd ruimte is voor verbetering! Dank u wel voor uw review.

Reageer

Koos Keus, Amsterdam 14-09-2017 Via de website gekocht

Uitstekend geholpen!

Algemene score

8,0
Via google was ik in contact gekomen met RePlaceDirect., omdat ik een universele acculader zocht. Echter die lader moest bruikbaar zijn voor mijn Fairphone. mobiel. Door het antwoord op mijn telefoontje met toelichting en opzoeken of de gevraagde Yanec daaraan voldeed heb ik besloten te bestellen. De service daarna was snel. Ook toen POSTNL zeer traag was met bestellen en na weer mijn telefoontje naar ReplaceDirect en de hulp die ze mij toen bood. Kortom, alleen hierom al: zeer tevreden en aanbevolen!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 15-09-2017

Dank u wel voor uw review!

Reageer

Jos 14-09-2017 Via de website gekocht

Prima, en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website en de geleverde accu voor mijn laptop was een stuk voordeliger dan de originele accu. De laptop werk weer als tevoren.
De extra bijgevoegde info over het omgaan met laptop accu's was ook handig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 15-09-2017

Dank u wel voor de feedback.

Reageer

H.Middendorp 14-09-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
je kunt de bestelling goed volgen en krijgt een goed overzicht van de bestelde artikelen de bestelling is goed verpakt en is snel bezorgd. uitstekend dus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 15-09-2017

Dank u wel voor uw review.

Reageer

Oliebol 13-09-2017 Via de website gekocht

Service Oke!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site was erg gemakkelijk te vinden en te bedienen. Artikel snel geleverd met handige gebruiksaanwijzing.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 15-09-2017

Fijn dat uw bestelling naar wens was!

Reageer

Yildiz 12-09-2017 Via de website gekocht

Goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Laptop oplader die ik besteld heb was verkeerd.
Ik heb de lader terug gestuurd en mijn geld is netjes terug gestort.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 15-09-2017

Wat jammer dat het niet de juiste oplader was. Fijn dat u door de 30 dagen tevredenheidsgarantie uw geld retour heeft gekregen!

Reageer

T. Peters 10-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website. Onderdeel makkelijk te vinden. Volgende dag was de bestelling al binnen en goed te volgen via track en tracé.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 15-09-2017

Dank u wel voor uw review.

Reageer

Marinus 08-09-2017 Via de website gekocht

geweldige service en een snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
heb ook telefonisch contact gehad deze waren zeer behulpzaam met het mee denken en oplossingen te zoeken zeer aan te bevelen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 15-09-2017

Wij doen altijd onze best om u als klant zo goed mogelijk te helpen! Fijn dat het gewaardeerd word.

Reageer

Ysn 08-09-2017 Via de website gekocht

Bosch sluitring

Algemene score

10,0
Besteld volgende dag in huis. Tijdens reparatie is de rubberen sluitring gebroken. Ik denk fabrieksfout. Ik heb naar de zaak gebeld,helemaal geen probleem can gemaakt, gelijk een nieuwe ontvangen. En de kapotte gratis geroutineerd. Petje af voor zo,n zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 15-09-2017

Dank u wel voor uw feedback. Wat fijn dat we het voor u hebben kunnen oplossen.

Reageer

John 07-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aangezien HP niet meer de benodigde accu levert voor mijn laptop, ben ik via internet bij ReplaceDirect uitgekomen. Accu ziet er mooi uit en geeft ook een meteen een schuine stand van het toetsenbord.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 15-09-2017

Een extended accu kan heel handig zijn! Lekker lang werken zonder oplader. Veel plezier met uw bestelling.

Reageer

replacedirect 05-09-2017 Via de website gekocht

drama

Algemene score

1,0
Ben een positief ingestelde kerel maar kan weinig positiefs melden over dit internet bedrijf.
Batterij en hoesje stonden op voorraad, ik bestel ze en ze zouden volgende dag in huis zijn. Na 2 dagen wachten maar gebeld. Hoop excuses, en beloven terug te bellen. Eind vd dag nog niets gehoord dus wederom gebeld. Hoop excusez en ze zouden het regelem. Krijg ik batterij opgestuurd die niet past en hoesje, moest ik maar n andere zoeken.
Dus maar weer gebeld, wederom komen ze erop terug na overleg. Twee dagen gewacht.
Toen zelf op de site op zoek gegaan naar passende batterij en hoesje en deze besteld. Geen gehoor..
Eind volgende dag weer gebeld. Wederom excusez. Hen geconfronteerd met deze nalatigheid. Nu krijg ik de batterij gratis en word het morgen allemaal opgestuurd.. haha nouw ik ben benieuwd.
Hopelijk komen ze nog met een passende tegemoetkoming..
Niet echt een aanrader dus..

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 06-09-2017

Wat vervelend dat uw bestelling niet naar wens verlopen is. Graag ontvangen wij uw verkoopordernummer, zodat wij kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Reageer

Ron 05-09-2017 Via de website gekocht

snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een 10, als er een beschrijving bij zou zitten hoe de batterij te vervangen. You tube bied uitkomst.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 06-09-2017

Wat een goede tip! Ik zal hem hier mee nemen, dank u wel.

Reageer

Joop 04-09-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle sevice

Algemene score

9,0
De batterij voor mijn fototoestel was op de site zeer snel gevonden. De prijs was uitstekend (laag) en de volgende dag al in huis. Uitstekend allemaal, ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 06-09-2017

Dank u wel voor uw review!

Reageer

2D-computers 04-09-2017 Via de website gekocht

Snelle verzending en juiste component.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Binnen de tijd geleverd en een grote voorraad met artikelen voor je device. Op de website makkelijk navigeren naar je device voor de selectie van je te vervangen componenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 06-09-2017

Dank u wel voor uw review.

Reageer

frank van de weijer 04-09-2017 Via de website gekocht

correcte snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
blij dat deze mogelijk er is, om zo te bestellen
even makkelijk opzoeken ,voldoende keuze
alternatief wordt aangeboden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 06-09-2017

Dank u wel voor uw review. Fijn om te horen dat onze webshop naar wens is. We zien u graag terug in de toekomst.

Reageer

ambro 03-09-2017 Via de website gekocht

zeer snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
shop is duidelijk ruime keuze plus goede informatie over de loop van de leverring betaling mogelijk op diverse manieren

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 06-09-2017

Dank u wel voor uw feedback.

Reageer

Ella Bischops 03-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
deze shop is super je kunt het van thuis uit bestellen en hebt het de dag erna thuis wat wil je nog meer ik beveel hem aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 06-09-2017

Fijn om te horen dat onze webshop naar wens is! We zien u graag terug in de toekomst.

Reageer

John 30-08-2017 Via de website gekocht

Servicegericht behandeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had een vervangend toetsenbord voor mijn laptop besteld. Na ontvangst bleek het toetsenbord te groot te zijn, hoewel het volgens de site wel de goede was. Na contact is snel een nieuwe gestuurd en kon ik de andere terugsturen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 06-09-2017

Dank u wel voor uw feedback. Service staat bij ons hoog in het vaandel.

Reageer

j.flinkers 28-08-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vandaag bestelt, is morgen geleverd. Uitstekende service, en snelle bediening via Internet. U moet het zelf even uitproberen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 06-09-2017

Dank u wel voor uw feedback!

Reageer

yvonne 27-08-2017 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima webwinkel. Ik had de accu [voor mobile] de volgende dag in huis . Prima . ja wat moet ik meer zeggen prima web winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 06-09-2017

Fijn dat de levering zo snel en naar wens ging. We zien u graag terug in de toekomst.

Reageer

Mevr. v.d. Burg 27-08-2017 Via de website gekocht

Snelle en vriendelijke/duidelijke service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een accu voor mijn laptop. Via de service om te WhatsAppen met Replacedirect.nl kreeg ik binnen no time antwoord op mijn vragen omtrent welke ik precies moest hebben. Prima service, vriendelijk en snelle levering!

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 06-09-2017

Handig hé, zo'n Whatsapp service! Dank u wel voor uw feedback.

Reageer

xinga 25-08-2017 Via de website gekocht

slecht

Algemene score

2,0
2,5 week na het plaatsen van de bestelling nog steeds geen mailtje. inmiddels al 4 keer gebeld en elke keer wordt beloofd dat hij de dag daarna geleverd zal worden. Maar dat gebeurt dus niet.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 06-09-2017

Graag ontvangen wij uw verkoopordernummer zodat wij kunnen kijken wat er aan de hand is met uw levering. U mag ons daarvoor bellen op 088-0886600. We zijn elke werkdag bereikbaar van 09.00-21.00 uur en op zaterdag van 09.00-17.30. U kunt ons ook een Whatsapp sturen (06-51380312) of e-mailen (info@replacedirect.nl).

Reageer

gd revet 24-08-2017 Via de website gekocht

snelle en goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer overzichtelijke site, makkelijk te bestellen. ook de vele manieren om te betalen zijn legio
mogelijkheden voor.
Ik ben een tevreden klant geworden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lucB 24-08-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles correct en tijdig geleverd. bestelling zeer gemakkelijk te plaatsen. Correcte prijs tov concurrenten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Derks 24-08-2017 Via de website gekocht

Goed geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is gebruiksvriendelijk, d.w.z. producten zijn makkelijk te vinden, de levertijd wordt goed aangegeven en de levering is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert 24-08-2017 Via de website gekocht

Replace direct

Algemene score

9,0
Ik heb een accu besteld bij Replace direct en die naam klopt want de volgende dag al in huis,
deze naam niet veranderen,want dat zou een afbreuk doen,ik wenst nog veel zaken met Replace direct te doen houden zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 23-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Binnen een dag geleverd en binnen een paar dagen retour was geen probleem. Het geld werd zonder mankeren en snel weer geretourneerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 22-08-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had in mijn slordigheid het verkeerde adres doorgegeven. Direct een medewerker aan de lijn die met je meedenkt om zo tot een goede oplossing te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 22-08-2017 Via de website gekocht

Snelle en perfecte levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Reeds eerder artikelen besteld , na zoeken op Google via de site de juiste accu gevonden. En het navigatiesysteem werkt weer prefect.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rina de Prouw 21-08-2017 Via de website gekocht

Enorm goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site,erg overzichtelijk, en na een verkeerde bestelling van mijn kant, werd het telefonisch gelijk geregeld door een uiterst vriendelijke dame. Hiervoor, nogmaals bedankt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinse 20-08-2017 Via de website gekocht

Bestelling en levering goed maar product kan beter.

Algemene score

7,0
De bestelling en levering verliepen volledig naar wens. Helaas was het product niet helemaal het juiste model. Met wat behelpen is het wel bruikbaar.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Manfred 20-08-2017 Via de website gekocht

Koopgemak

Algemene score

10,0
Lekker op je gemak iets uitzoeken gaat zo gemakkelijk. Ik kon zonder veel inspanning precies datgene bestellen dat ik nodig had. Perfect toch! Betalen ging ook erg gemakkelijk via ideal.
O wat ben ik tevreden over Replacedirect

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolande 20-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en behulpzame klantenservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima webshop en toen ik vast liep in de bestelling werd ik vriendelijk en adequaat geholpen door de klantenservice. Er was op een andere webshop aacu een goedkopere versie maar dat bleek een nepwebsho, we hadden gelukkig de juiste dosis argwaan. Met plezier heb ik deze bestelling bij replacedirekt gedaan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Angelbeek 19-08-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na lange tijd op zoek te zijn naar de juiste accu kwam ik bij replacedirect terecht. Zij hadden de juiste accu en hun levering was op tijd. Ik zal vaker terugkomen om bij hun een accu of lader te bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

T.M. 19-08-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een laptop accu. Via zoeken met Google op de website van Replacedirect beland. Daar heb ik gevonden wat ik zocht en heb het besteld. Het is volgende dag zonder mankeren bezorgd. Het product voldoet en de webshop doet wat het beloofd. Kortom gewoon goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Eddie Gnirrep 18-08-2017 Via de website gekocht

Goede retourservice

Algemene score

10,0
De adapter van mijn Medion laptop was defect. Dan is ReplaceDirect voor mij de aangewezen webwinkel. De bestelde bleek niet te passen. De retourservice is dan fantastisch en heel adequaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido Peeters 17-08-2017 Via de website gekocht

Topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correcte bediening. Bij verkeerde bestelling, omwisseling zonder problemen of meerkost.
Tot in de puntjes geregeld zowel de levering als de afrekening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j westra 17-08-2017 Via de website gekocht

snelle levering en niet duur

Algemene score

9,0
omdat de producten makkelijk te vinden zijn en goeie omschrijving van het product en goedkoop en gemakkelijk omdat thuis bezorgd wordt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maarten 15-08-2017 Via de website gekocht

Goede service over WhatsApp, levering laat op zich wachten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Ik vond de site duidelijk en de service over de WhattsApp goed.

Ze beloven alleen "voor 23.00 besteld is de volgende dag in huis". Ik ben nu vier dagen verder (incl weekend) en heb de klantenservice nog maar eens benaderd hoe het met m'n order staat. Ik kreeg toen te horen dat ze een onderdeel niet op voorraad hadden en dat ze het nu zsm op gaan sturen.
Kan gebeuren, maar ik had nu haast, en als ik niet geïnformeerd wordt reken ik er op.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Christy 15-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tijdens verblijf op de camping, ging mijn adapter van mijn laptop kapot. Gelukkig kon ik bij Replace direct een nieuwe bestellen. Een goede adapter tegen een lage prijs. En bovenal een supersnelle levering op de camping. Wat een service. Adapter is van goede kwaliteit. Doet niet onder voor de originele en een stuk goedkoper.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 13-08-2017 Via de website gekocht

Fantastische shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met hulp van de klantendienst snel gevonden wat ik zocht. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Zeer goede communicatie. Zeer uitgebreid assortiment. Snelle levering en gemak van betaling. Hier kom ik zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.A. van de VELDE 13-08-2017 Via de website gekocht

Snelle service en precies op tijd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al eerder bestelde ik onderdelen bij deze zaak: het was weer net als vorige keren keurig op tijd, goed verpakt en prima in orde! Een voorbeeld voor vele andere postorder bedrijven.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ron 11-08-2017 Via de website gekocht

Weer een voltreffer!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op de website snel gevonden wat ik zocht.
En ook nog eens voor een redelijke prijs.
Bijzonder snel geleverd en zeer goed verpakt verzonden.
Alles voldoet aan de gestelde eisen, en werkt perfect.

Reageer

Toon meer reviews