replacedirect - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 4569 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over replacedirect.

replacedirect stelt zich voor

Hebt u een accu of adapter nodig voor uw laptop? Of bent u op zoek naar een accessoire voor uw iPad of mobiele telefoon? Dan hoeft u maar één webwinkel te bezoeken om uw keuze te maken uit het grootste assortiment in de Benelux. ReplaceDirect.be heeft voor meer dan 80.000 verschillende apparaten de geschikte onderdelen en accessoires in huis. ReplaceDirect.be kan snel uit voorraad leveren dankzij een vooruitstrevend magazijnsysteem. Bestelt u op een werkdag vóór 22.00u? Dan wordt de volgende dag al uw pakketje aan de deur afgeleverd, zonder verzendkosten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 866 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

sabine 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.be

Algemene score

9,0
Prijs / kwaliteit erg goed ..Nadat ik zelf niet de goede adapter had besteld ...had ik binnen 24 uur de goede adapter binnen en was was de ander retour geschreven.... snelle service..super .retour aktie ...kortom heel tevreden

Reageer

Piet 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.be

Algemene score

9,0
Makkelijke webshop alles vlug te vinden en meerder betalingen te verichten.
Snel en goed verpakt binnen

Reageer

Bert 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Webshop duidelijke informatie omtrent het zoeken voor de juiste accu voir mijn boormachines. Past op betreffende boormachine, moet echter nog gaan gebruiken.

Reageer

Stephan 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze, duidelijke voorraadoverzicht en daardoor ook goed kunnen inschatten hoe lang het duurt om te ontvangen. Verder was de levering snel en correct.

Reageer

Emmie 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Batterij was kapot en tijdens zoeken kwam ik op de website ReplaceDirect. Ik vond het makkelijk zoeken op de website naar wat ik moest hebben, type nummer in toetsen.
Bestelling was zo gedaan, betaling ging vlot. De andere dag werd mijn bestelling geleverd. Keurig verpakt.

Reageer

S 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zaterdagmiddag besteld en maandagmiddag binnen. Goed, snel. zeer tevreden

Reageer

dennis 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
veel laptop spullen op voorraad snel product gevonden en snel geleverd zeer tevreden

Reageer

Nelly Vermeulen 15-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele fijne site uit gebreid assortiment en hele snelle service voor iedereen aan te bevelen

Reageer

Brompting 15-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vlot, koos voor 'n wat grotere accu dan origineel
Laptop wat schuine en onder wat meer ruimte voor koeling.

Reageer

Wil 15-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hallo
ik beveel dit mensen aan .
Het was gewoon mooi op tijd binnen .
verder heb ik niets te klagen
Mvg

Reageer

XJV 13-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Dyson stofzuigerslang besteld, was aan de dure kant naar mijn mening voor een slang. Het retouren is niet gratis dus even goed opletten bij bestellen! Voor de rest was het product erg snel geleverd.

Reageer

CJ 12-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service snel afhandeling ook bij retour snel hè geld terug ook bij een foute bestelling goed en snel opgelost.

Reageer

Alex 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Er wordt een goed advies gegeven mbt de mogelijke accu's welke passen.
Helaas is de lader die besteld is een zeer goedkope uitvoering, zonder indicatie lampje of de accu geladen is.

Reageer

Ton 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt de juiste batterij en helemaal niet duur, vandaag besteld morgen geleverd
Goede service hoor

Reageer

Leo Dekkers 08-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zou eigenlijk een 10 moeten geven maar vind 10 toch te perfect. Alles goed hier, snel, goede begeleiding, duidelijke opgaaf van art.-nr. en wat erg belangrijk is, is levering van het orginele
merk, in dit geval Siemens, orgineel past nl. altijd perfect.

Reageer

Danny 08-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment en goede prijzen. Al diverse malen bij ReplaceDirect besteld en altijd goede snelle levering.

Reageer

installatie Bureau H.Roumen 06-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles volgens afspraak!! snel en goed, uitgebreid assortiment, gemakkelijk bestellen in webshop

Reageer

Bert 06-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al eerder gebruik gemaakt van Replace Direct. De prijs is goed en de afhandeling perfect. Het meest makkelijke is het vinden van het juiste artikel en de mogelijkheid om te ruilen en/of te retourneren. Ik kan het een ieder aanbevelen.

Reageer

Ineke 05-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over : service, snelheid, verpakking en levering keurig verpakt en afgeleverd.

Reageer

Geja 04-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en correcte levering. Op de site snel kunnen vinden naar waar we op zoek waren. Top!

Reageer

Melissa Geijp 04-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel service, zondagavond besteld volgende dag in huis! Duidelijk en makkelijk.

Reageer

Lars d ridder 04-08-2019 Via de website gekocht

Snel geleverd, geen problemen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima product (ook al is het maar een banale laserprinter toner cartridge.) , prima en snelle levering. Hier zal ik in de toekomst zeker nog bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raijmond 04-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd en goed product voor een nette prijs. Vlotte services. De omschrijving van het gewenste product, op de site, is goed te begrijpen. Selectie van het benodigde product is heel gemakkelijk.

Reageer

monique 04-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Door meerderen fietsen winkels die ebike fietsen verkopen , is mij verteld.....koop nooit een accu online ze zijn niet te vertrouwen !!

Ik heb het wel gedaan ipv op hun advies een nieuwe fiets te kopen , ik zeg het rond dat het helemaal oké is om bij jullie een batterij te kopen voor en ebike geen probleem .

Reageer

Ton 04-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel geleverd. ReplaceDirect is, in tegenstelling tot veel andere webwinkels, in staat haar belofte "vandaag besteld, morgen in huis" waar te maken. Chapeau!

Reageer

Lin 02-08-2019

Algemene score

10,0
Het onderdeel van de vaatwasser wat we nodig hadden heb ik ‘s avonds om 22.45 uur besteld en de volgende dag werd het bezorgd. Door de instructie filmpjes heeft mijn man het zelf kunnen repareren.... scheelde 300 euro mrt het laten doen door een bedrijf. En met de volgende dag een verjaardag in het vooruitzicht waren we weer dolgelukkig met de werkende vaatwasser.

Reageer

Dick M. 01-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling is correct behandeld. Levering geschiedde volgens afspraak en het product voldoet helemaal aan de verwachtingen. Helemaal top dus !

Reageer

Jan 31-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik geef nooit een tien maar tot nu toe doen jullie wat jullie beloven en hebben jullie op voorraad wat ik nodig had. Beter kan dus niet. Gr.

Reageer

Jos 31-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een accu besteld en die heb ik de volgende dag meteen geleverd gekregen. Doordat ik zelf de verkeerde accu had besteld en niet wist welke ik moest bestellen hebben ze dat voor mij uitgezocht. Ik kreeg via mail een directe link naar de juiste accu, en de door mij verkeerd bestelde accu kon ik kosteloos terugsturen. Perfect en snel geregeld!

Reageer

C. 30-07-2019

Algemene score

2,0
Kapotte batterij ontvangen.
Batterij werd al eens retour gestuurd naar replace direct (Er stond retour op de doos geschreven).
Daarna zelf nog veel moeite moeten doen om een werkende batterij te krijgen.

Reageer

Iris Munten 30-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product was goed.
S’avonds het product besteld en dag erna in huis.
Het was goed verpakt

Reageer

Tom 30-07-2019

Algemene score

10,0
Good description of the product, allowed for choosing a less expensive option. Quick shipping.

Reageer

Gerard 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, goed verpakt, prima produkt. Jammer dat het produkt bij de buren was afgegeven zonder bij mij een kaartje in de bus te doen

Reageer

Amy 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed bereikbaar via meerdere media.
Vriendelijk en goede service, ik had online besteld en een vergissing gemaakt en kon gewoon via whats app contact leggen en kreeg de bestelling tip top de volgende dag al in huis

Reageer

willem 25-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
geweldig product werkt goed ben er erg blij mee en lekker snel in huis en heb aan meerdere mensen laten weten dat dit gewoon geweldig is

Reageer

Raymond 25-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en correcte afhandeling! Ook als vervangaccu niet blijkt te werken, wordt dit snel opgepakt en netjes opgelost.

Reageer

Dimitri 25-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs en snelle afhandeling al laat de echte orderbevestiging wel even op zich wachten

Reageer

JP MUndt 25-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede beoordeling omdat er kennis van mijn probleem aanwezig is en op de juiste en snelle manier opgelost.

Reageer

FOCRIS illustratieve fotografie 24-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Rerplace direct heeft mij al de nodige voordeel opgeleverd, door originele apparaten accu's na defect zijn, te vervangen door die van replace direct. Uitstekende kwaliteit en een 1 op 1 aansluiting en werking.

Reageer

Richard 24-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim assortiment. Goede prijzen. Prima aftersales. Overzichtelijke site die zoeken erg gemakkelijk maakt.

Reageer

Jannie 23-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eenvoudig bestellen en de dag erna in huis. Top. Ik zocht een vervangende accu voor mijn laptop. Door enkel het typenummer in te voeren, kwam er een grote keuze van prijs-kwaliteit-grootte. Dat werkt/kiest prettig. Bij het bestellen van inkt, kreeg ik een melding dat er ook andere inkt beschikbaar is, welke (aldus de site) met een betere prijs-kwaliteit verhouding. Fijne online-service.

Reageer

Ron 23-07-2019

Algemene score

10,0
overzichtelijke site, goede prijs en snelle levering.
Maar belangrijker, goede kwaliteit batterijen/accu's.
De vorige keer, had ik via een andere site een accu besteld, gelijke prijs, maar na 3 maanden al versleten. Met replace direct, alleen maar goede ervaringen. Zeer tevreden.
Misschien moet ik wel een tattoo laten zetten met hun logo.

Reageer

Mw. M.F. van Schaik 21-07-2019

Algemene score

8,0
Ik had een deurrek nodig, omdat de vorige is gevallen. Dat hoorde niet, maar het is spontaan gebeurd.

Reageer

Van den Berg 20-07-2019

Algemene score

3,0
We hadden jullie gekozen voor de snelle levering, maar we hebben nog steeds onze bestelling niet gekregen.
Terwijl we het snel nodig hadden....jammer.

Reageer

MODERN 20-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gekozen wegens goed assortiment en duidelijke website. Eerder nieuwe batterijen voor mobieltjes aangeschaft, nu een accu voor een UPS systeem. Type goed vindbaar. Een vraag correct beantwoordt. Levering en facturering correct.

Reageer

J.Haasewinkel 19-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs, snelle levering en een geweldige service na een defect melding.
Gewoon TOP

Reageer

Louwrens Vermeer 19-07-2019

Algemene score

8,0
Goed en duidelijk
Snelle levering, volgende dag binnen, vrijdag besteld zaterdag binnen.

Reageer

Rein 18-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede beschrijving van product op website en geen fout te vinden op producten die beschreven worden op de website.
Prijs kwaliteit goed.
Snelle en correcte levering van goed ingepakte producten.
Daarom een tien.

Reageer

Jos 18-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We dachten al dat we een nieuwe koelkast moesten aanschaffen. Toen ontdekten we het aanbod van Replacedirect. Zij leverden binnen een dag een nieuw deurtje voor het vriesvak. Fantastisch!!

Reageer

Michael Klerkx 18-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden over Replacedirect.nl. Duidelijk navigeerbare website. Ik had mijn artikel snel gevonden. De Nokia accu heb ik getest en voldoet uitstekend. Ondanks grotere capaciteit past mijn 6210 telefoon nog steeds in zijn originele hoesje.

Reageer

Toon meer reviews