replacedirect - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 3868 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over replacedirect.

replacedirect stelt zich voor

Hebt u een accu of adapter nodig voor uw laptop? Of bent u op zoek naar een accessoire voor uw iPad of mobiele telefoon? Dan hoeft u maar één webwinkel te bezoeken om uw keuze te maken uit het grootste assortiment in de Benelux. ReplaceDirect.be heeft voor meer dan 80.000 verschillende apparaten de geschikte onderdelen en accessoires in huis. ReplaceDirect.be kan snel uit voorraad leveren dankzij een vooruitstrevend magazijnsysteem. Bestelt u op een werkdag vóór 22.00u? Dan wordt de volgende dag al uw pakketje aan de deur afgeleverd, zonder verzendkosten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 768 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MIB 22-10-2018 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele duidelijke shop . Overzichtelijk zelfs voor niet techneuten 😉. Snelle bezorging voor een goede prijs

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 22-10-2018

bedankt voor deze mooie review

Reageer

AM. 21-10-2018 Via de website gekocht

Kan niet beter!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een Adapter + voeding besteld bij ReplaceDirect en alles ging heel door, ik kreeg bestelling binnen op de juiste verwachtte datum. Alleen was mijn bestelling niet compleet, je krijgt namelijk een gratis voeding erbij, dus contact opgenomen via de mail en een snelle duidelijke service, volgende werkdag in huis. Top service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 22-10-2018

Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling

Reageer

Jan Wildeman 21-10-2018 Via de website gekocht

Goed product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering prijs en product komen goed overeen Wordt ook goed op de hoogte gehouden van het tijdstip van levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 22-10-2018

Bedankt voor deze mooie review

Reageer

Jos Snepvangers 20-10-2018 Via de website gekocht

het was super en paar honderd euro bespaard

Algemene score

10,0
Mijn was machine deed niks meer. dus dan denk je moter kapot. dus wordt een nieuwe machine.
even google en kwam ik bij dit bedrijf. 2 nieuwe koolborstel van nog geen 20 euro samne. en hij draai weer als een zonnetje.
zelfs het monteren wat te vinden op internet. dus wasmachine op zijn rug gelegd.
kon er zo bij 4 schroefjes los maken en weer vast zetten en hij draait weer als nieuw.
zelf een monteur zou meer kosten met voorrijkosten en montage kosten e.d.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 22-10-2018

Fijn om te horen dat alles naar wens was! Veel plezier met uw gereedschap en dat u er nog jaren plezier van mag hebben!

Reageer

M.C. Bouman 19-10-2018 Via de website gekocht

Prima en zeer snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een BIOS batterij voor mijn oude Lenovo laptop nodig en kwam zeer gemakkelijk deze site tegen. Na intypen van soort laptop heel gemakkelijk gevonden wat ik nodig had. Zeer duidelijke beschrijvingen en eenmaal besteld volgende dag in klein doosje in bubbeltjes envelop afgeleverd gekregen. Zeer goede en snelle service, toppie!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 22-10-2018

Hartelijk dank voor deze mooie review!

Reageer

C. van H. 19-10-2018 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Besteld om 22:00 pm en de volgende dag al om 10:00 am in huis.Top.Ga daar zeker meer gebruik van maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 22-10-2018

Bedankt voor de complimenten!

Reageer

Woody 19-10-2018 Via de website gekocht

Verkeerde bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

3,0
Jammer dat wat de site aangaf via laptop model bleek niet te kloppen, na openmaken laptop had ik een andere accu nodig, snelle retour service maar na vier dagen nog geen geld terug

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 22-10-2018

Wat vervelend dat u de verkeerde accu heeft ontvangen. Omdat alle retouren zorgvuldig worden gecontroleerd duurt het een aantal dagen nadat deze verwerkt zijn. Zodra uw retour is verwerkt ontvangt u een creditnota en zal het aankoopbedrag binnen enkele werkdagen worden overgemaakt.

Reageer

Elena 19-10-2018 Via de website gekocht

Snelle en duidelijke service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een goed product voor een lage prijs! De ene dag besteld en de volgende dag al in huis. Past ook perfect in het toestel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 22-10-2018

Bedankt voor de mooie review!

Reageer

Anouk 19-10-2018 Via de website gekocht

In een woord top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en de site is overzichtelijk en je weet waar je aan toe ben ik heb het via google in getypt en kwam gelijk op de site kreeg per direckt een mail dat alles goed is en word verpakt en bezorgt mail met track and trace code was even zoeken maar lukte ook goed

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 22-10-2018

Fijn om te horen dat alles naar wens is. Graag willen wij u bedanken voor deze mooie review.

Reageer

Jonas 18-10-2018 Via de website gekocht

Prima webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website waar je gemakkelijk kan vinden wat je nodig hebt. Leveren binnen goede tijd en leveren ook het product dat geadverteerd is.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 22-10-2018

Bedankt voor deze mooie review.

Reageer

Patrick 18-10-2018 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product snel aan huis geleverd, zeer goed verpakt en precies zoals verwacht (en ook beschreven). Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 22-10-2018

WIj willen u bedanken voor het plaatsen van deze mooie review

Reageer

Patrick VdC 18-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Naar aanleiding van een technische vraag correct antwoord gekregen en meteen besteld.
Vlugge levering en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 18-10-2018 Via de website gekocht

Werkt heel snel en vervangingsonderdelen voor apparaten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had een wat ouder Senseo apparaat en door het steeds weer vernieuwen van Senseo was het juiste koffiepad houdertje moeilijk te krijgen. Deze winkel heeft alles op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

soppe 17-10-2018 Via de website gekocht

Zeer goeg produkt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk zoeken naar het produkt , op jullie website je kunt er snel door om het juiste te vinden.
Snelle levering en goed verpakt.
en ziet er erg goed uit

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Goverse 17-10-2018 Via de website gekocht

Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk, overzichtelijk, en heel veelzijdig.
Snelle levering in een deugdelijke verpakkingen.
Super webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JL 16-10-2018 Via de website gekocht

Toppie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De goede mensen hadden precies wat ik moet hebben.
Enige wat mij tegenviel was zoeken op website via smartphone

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebo 15-10-2018 Via de website gekocht

Goede uitleg, prima prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dmv de zoekveld het juiste type gevonden en besteld.
Met aanbod van een alternatief voor de professionele gebruiker
Zeer snelle service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oldegriese 15-10-2018 Via de website gekocht

goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoop en snelle levering, producten zijn makkelijk te vinden. Een echte aanrader.
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 15-10-2018 Via de website gekocht

Eenvoudig en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede informatieve website. Had snel mijn product gevonden aan de hand van de zoekfunctie door op het apparaat te zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 15-10-2018 Via de website gekocht

Super service en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super kwaliteit en snelle levering zeer tevreden met het product past precies en van goede kwaliteit zeer tevreden dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TLak 15-10-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijsstelling is uitstekend. Er worden genoeg alternatieven aangeboden, waardoor het eenvoudig is om te vergelijken tussen bijvoorbeeld originele producten of van een andere leverancier. Ik heb gekozen voor een niet-origineel product, aangezien de specs precies gelijk zijn. De prijs was echter beduidend lager. Gemakkelijk betalen door verschillende betaalmogelijkheden. Het product werd ook goed verpakt aangeleverd en precies zoals aangekondigd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isabelle 14-10-2018 Via de website gekocht

Zeer tevrede

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het product was snel geleverd. Hij was goed en veilig verpakt. De nieuwe accu past perfect in de laptop en werkt helemaal naar behoren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ad 13-10-2018 Via de website gekocht

gekochte fietsbatterij voldoet uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De batterij voor de elektrische fiets die ik zocht is niet overal verkrijgbaar, dus toen ik die op internet bij Replacedirect ontdekte, was mijn keus ook bepaald. Nog wel een vraag: wat doe ik met mijn oude batterij. Waar kan ik die kwijt? Kan wellicht gereviseerd?

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

O. 13-10-2018 Via de website gekocht

Geen betrouwbare winkel!! Bestel hier niet!

Algemene score

1,0
Product nooit ontvangen, klantenservice is er niet. Bellen is niet mogelijk en op berichten en emails wordt niet gereageerd. Ik voel mij opgelicht.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

M.Bisschops 13-10-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijk alles voor krups machines goedkoop en snelle service moet nog iets bestellen .ga zeker kijken als ik dat ook vind

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 12-10-2018 Via de website gekocht

Geweldigde service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben nu al een aantal jaren klant bij replace direct waardoor ik met hun merk Yanek bekend ben geraakt. Boormachine accu's en printercartridges heb ik van dat merk bij hen afgenomen. De cartridges zijn een welkome vervangen op de toch al prijzige merkcartridges die standaard bij de printer horen. Hier heb ik nog geen negatieve ervaringen mee opgedaan. Van de twee boormachine accu's, ook van het merk Yanec, bleek er 1 na 15 maanden niet krachtig genoeg meer te zijn. Contact met Replace Direct opgenomen waarna er onder garantie een nieuwe is geleverd, dit zonder verzendkosten. Gewoon grote klasse.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald 12-10-2018 Via de website gekocht

Goede service snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke overzichtelijke webshop met snelle service en verzending . Wat valt er verder te melden als de geleverde producten goed zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ElektraMike 11-10-2018 Via de website gekocht

Helemaal goed ......maar.,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Het is dan alleen jammer dat mijn laptop de accu niet laad , dat zal natuurlijk aan mijn laptop liggen en zijn jullie daar niet verantwoordelijk voor. Toch ben ik benieuwd of er een oplossing voor bestaat en of deze bij jullie vandaan komt .
Voor de rest heb ik na veschillende bestellingen geen negatief oordeel .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bernard 11-10-2018 Via de website gekocht

Wat ze zeggen maken ze waar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede producten mer een mooie prijs/kwaliteit verhouding.
Bezorgen volgens afspraak bijna op het uur gelijk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Heufkens 10-10-2018 Via de website gekocht

asus accu en sennheiser accu

Algemene score

8,0
Snelle levering. Helaas was er enige onduidelijkheid over de betaling. Ik had al betaald, maar kreeg toch een factuur bij de levering, heb er over gebeld en bleek een klein foutje. Verder tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.Walvis 10-10-2018 Via de website gekocht

Goed geregeld

Algemene score

8,0
Heb meerdere keren de zelfde prima ervaring dus blijf je terugkomen mede doordat de sortering zeer groot is en de service altijd correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.I. Scheltema 10-10-2018 Via de website gekocht

Snelle bezorging en goed werkend produkt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het bestelde produkt werd in goede staat bezorgd op beloofde tijdstip en werkt zoals toegezegd.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Adriaanse 10-10-2018 Via de website gekocht

Prima aftersales

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
na telefonisch contact het juiste vervangend scherm voor mijn laptop gevonden en toegestuurd gekregen. Bij ontvangst van het scherm bleek het scherm onherstelbaar beschadigd. (transportschade). volgende dag gebeld en zonder probleem nieuw scherm toegestuurd gekregen.
scherm geïnstalleerd en laptop is weer OK. top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 09-10-2018 Via de website gekocht

Prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had een batterij besteld maar na een paar dagen wachten nog geen enkele reactie gekregen. Na het sturen van een mail bleek dat mijn bestelling om een of andere reden niet goed doorgekomen was ondanks dat ik wel betaald had. Daarna is het goed afgehandeld en is de bestelling vlot geleverd. Ook bij eerdere leveringen was het prima.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Joop 09-10-2018 Via de website gekocht

No Nonsense.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zondag besteld maandagmiddag daarna de levering (minder dan 1 dag).
Buitengewoon effectief en het juiste artikel! Het gekochte product een batterij voor een accu boormachine was zeer aantrekkelijk geprijsd en functioneert als de originele batterij pakket.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sidney 09-10-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had een fiets oplader besteld. Ik kreeg hem thuis en het was de verkeerde. Ik wou hem retourneren, maar daarvoor moest je eerst een formulier invullen. Later heb ik weer een nieuwe besteld, die was wel goed. Ik kreeg wel laat een bericht over de retouneren en heb mn geld ook nog niet terug. Verbeter puntje misschien?

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Geert Beijers 09-10-2018 Via de website gekocht

Mooi op tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In eerste instantie was ik erg bang dat ik de betreffende accu voor mijn camera niet meer zou kunnen krijgen want zo nieuw is de camera nu ook weer niet (maar nog steeds erg goed in zijn prestatie) Even zoeken op internet en gelukkig werd al snel duidelijk dat het verkrijgen geen probleem was. Daarbij was het ook nog een aanbieding dus maar gelijk besteld.Niet zoals beloofd de volgende dag maar een dag later werd het keurig netjes via Post.NL afgeleverd en kan nu mijn camera weer helemaal optimaal gebruiken. Conclusie een zeer tevreden klant die weet waar hij het eerste gaat kijken als er iets gekocht moet gaan worden.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 08-10-2018 Via de website gekocht

Snelle bezorging en een goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een nieuwe batterij nodig voor mijn mobiele telefoon.
Zo gevonden op de website. Ruim assortiment en duidelijke omschrijving zodat je zeker weet dat je de juiste batterij koopt.

's middags besteld. De volgende dag lag de bestelling in de brievenbus.

Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

josvliet 08-10-2018 Via de website gekocht

Snele levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na het online bestellen van een laptop accu werd hij de volgende dag netjes bezorgd zoals belooft.
Het uitzoeken van de juiste accu was erg gemakkelijk want bij de accu staat voor welke laptops deze geschikt is.
Ook de 2 jaar garantie op deze (wat duurdere maar nog steeds goedkope) accu, is top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Koen 08-10-2018 Via de website gekocht

Pakketje nooit verstuurd en mij er niks over laten weten

Algemene score

1,0
Ik had een pakketje besteld, dat een levertijd van 4 - 6 werkdagen zou hebben. Na het na drie weken nog niet binnen te hebben gekregen, besloot ik contact op te nemen met de klantenservice. Na een week kreeg ik eindelijk een mail terug, waarin ik werd geadviseerd af te wachten. Dit bleef zo doorgaan, vijf maanden lang (VOOR EEN PAKKETJE MET EEN LEVERTIJD VAN "4 - 6 WERKDAGEN"!)

Vandaag keek ik weer op de site, bij 'mijn bestellingen', en zag ik dat ze het product helemaal niet meer verkopen.
Ze hebben nooit de moeite genomen om mij te laten weten dat mijn pakketje niet geleverd zal worden (omdat ze het dus niet meer verkopen) en ze hebben mijn geld nooit teruggestort.
Ik geef toe dat het dom is geweest van mij om ze vijf maanden lang te geloven en te wachten op mijn bestelling, maar ik vind het heel onbeschoft dat ze gewoon mijn geld hebben achterhouden totdat ik met ze contact opnam omdat ik zelf via de site toevallig opmerkte dat ze het product waarschijnlijk niet meer gaan leveren.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Ann 10-10-2018

Het is een waardeloos bedrijf. Ik deed een bestelling en dat zou begin vorige week geleverd worden. Het pakketje kwam niet, dus keek ik de volgende dag bij mijn bestellingen en de leveringsdatum was aangepast naar 8 oktober. Op 8 oktober kwam er niets. Gisteren gekeken bij mijn bestellingen en toen stond er 14 oktober. Ik vertrouwde het niet en keek vandaag opnieuw, nu staat er 15 oktober. Gisterenmorgen gemaild, maar ze reageerden niet. Heb nu laten weten dat ze niet meer moeten leveren (hoewel ik het bestelde artikel nodig heb voor m'n cursus) en dat ze het geld kunnen terug storten. Doen ze dit niet, dan zal ik niet aarzelen om verder stappen te ondernemen. Honden houdt men aan het lijntje, mensen niet. Was de eerste keer dat ik daar iets bestelde, maar nooit meer!

Reageer

Rickvi 08-10-2018 Via de website gekocht

Top bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al vaker spulletjes besteld bij ReplaceDirect, en ik heb gewoon geen klachten. Sterker nog, het bestelde artikel is bij mij altijd de volgende werkdag bezorgd, en op vragen via email heb ik ook snel antwoord gekregen. In de webshop staat duidelijk beschreven wat je in huis haalt, dus twijfelen hoeft niet.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jimmy 08-10-2018 Via de website gekocht

Afspraken helder en uitstekend uitgevoerd

Algemene score

9,0
Deze winkel heeft een heldere zoekfunctie in zijn website en bij het artikel staat een goede toelichting. ook de prijzen zijn vriendelijke en geen bezorgkosten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Q 08-10-2018 Via de website gekocht

snelle service

Algemene score

10,0
supersnelle service, in het weekend besteld en maandag al in huis!
zeker aan te bevelen. Bestel hier zeker weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen Muntenaar 07-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar oplaadbatterijen voor mijn oude fototoestel. Bij Replace direct hadden zij het in de eerste instantie niet. Zij hebben het uiteindelijk voor mij gevonden. Super!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aac 07-10-2018 Via de website gekocht

onbetrouwbare leveringsdatum

Algemene score

5,0
Ik wacht al 5 dagen voor mijn pakje en er is nog geen bericht van post.nl over leveringsdatum. waar zijn mijnspullen ? Ik heb andere onderdelen op zelfde datum bij europart besteld en ik heb ze al sinds dagen thuis.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

HHarry1795 07-10-2018 Via de website gekocht

Prima webshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website maakt het bestellen van artikelen eenvoudig. Bestelde artikelen worden snel geleverd, kortom: Replace Direct is een fijne webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mickey 07-10-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik geb hier besteld omdat de stofzuigerzakken heel goed geprijsd waren, gratis werden geleverd en ik ze de volgende dag in huis had! Echt top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goofy 06-10-2018 Via de website gekocht

waardeloze sevice

Algemene score

1,0
komen hun belofte niet na en reageren niet service is waardeloos reageren niet op mail en zou hun niet aanbevelen

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Ger 05-10-2018 Via de website gekocht

Prima service

Algemene score

9,0
Mijn bestelling werd keurig de andere dag en prima verpakt afgeleverd.
Zeer tevreden over de afwikkeling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 05-10-2018 Via de website gekocht

Erg goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn product was kapot bij bezorging, er zat een scheurtje in. Na contact opgenomen met replacedirect werd direct een nieuw product verstuurd wat de volgende dag al binnen was. Vervolgens heb ik twee weken later het kapotte product teruggestuurd.

Als ze zouden wachten totdat de retour binnen was, zou het voor mij weer een paar weken later zijn totdat ik mijn product zou hebben. Dat was gelukkig niet het geval. Ik ben dus erg tevreden hoe het wordt afgehandeld als er ergens iets fout gaat, want natuurlijk altijd kan gebeuren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews