replacedirect - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 3541 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over replacedirect.

replacedirect stelt zich voor

Hebt u een accu of adapter nodig voor uw laptop? Of bent u op zoek naar een accessoire voor uw iPad of mobiele telefoon? Dan hoeft u maar één webwinkel te bezoeken om uw keuze te maken uit het grootste assortiment in de Benelux. ReplaceDirect.be heeft voor meer dan 80.000 verschillende apparaten de geschikte onderdelen en accessoires in huis. ReplaceDirect.be kan snel uit voorraad leveren dankzij een vooruitstrevend magazijnsysteem. Bestelt u op een werkdag vóór 22.00u? Dan wordt de volgende dag al uw pakketje aan de deur afgeleverd, zonder verzendkosten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 552 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kees 20-06-2018 Via de website gekocht

Goede service en zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vindt de site van Replacedirect een zeer overzichtelijke site met uitstekende onderdelen voor veel verschillende merken en voor een goede prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Bootsm 19-06-2018 Via de website gekocht

Super tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede producten een geweldige service en zeerklantvriendelijk.prijzen van de artikelen zijn super.
Ik maak geregeld gebruik van de diensten van replace direct en heb alleen maar lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blije klant 14-06-2018 Via de website gekocht

Top bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Samsung schermpje besteld deze conenectoor bleek niet goed te werken. Retour aangevraagd duidelijk instructies gekregen voor t gratis retourneren, op de post gedaan en een dag later een nieuw scherm je binnen gekregen! Top service en bedrijf!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 12-06-2018 Via de website gekocht

Met de snelheid van het geluid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nu meerdere malen bestellingen geplaatst. In het begin beetje problematisch. Nu een bestelling voor een vrien die er binnen 24 uur werd afgeleverd. Documentatie voortreffelijk waardoor kans op foute bestelling onmogelijk was. Hiervoor hulde. Alle informatie klopte voor 100%

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

business enabling group bv 11-06-2018 Via de website gekocht

top als vanouds!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik hoef niet ver te zoeken, dat is super comfortabel want het assortiment is zeer volledig. Over het proces verder niet praten, want dat is gewoon perfect en een voorbeeld voor veel anderen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

elenpe 11-06-2018 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Gemakkelijk een bestelling te plaatsen via de website.
Goede en snelle afwerking van een bestelling.

Reageer

MM technische service 09-06-2018 In de winkel gekocht
Beek en Donk

Helemaal goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede ervaringen, Prima service. Aan de balie, snel meedenkend personeel, dat klantgericht meedenkt. Snelle afhandeling en omruiling van verkeerd bestelde materialen. Een handige en duidelijke email-service, met meldingen over de bestelling.De koffie is tevens een aanrader.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Legemaat. 09-06-2018 Via de website gekocht

Maken waar wat ze beloven.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb in mijn leven al heel wat besteld via de website tot mijn volle tevredenheid. Toen ik een pakje zonder inhoud kreeg geleverd, werd er dezelfde dag nog voor een oplossing gezorgd en werd er een nieuwe geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Klein 07-06-2018 Via de website gekocht

Prima service,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles duidelijk ben zeer tevreden over de geleverde artikelen en de geleverde service zal alle bekenden op de hoogte brengen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbert 06-06-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Accu van mijn e-bike liet het plotseling afweten. Op internet gezocht (en prijzen vergeleken) en via de website laat in de middag de bestelling geplaatst en de volgende morgen om half tien in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 06-06-2018 Via de website gekocht

Steeds snelle levering en goede kwaliteit!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb al meerdere keren een onderdeel (accu, lader e.d.) besteld. Steeds de volgende dag bezorgd. De kwaliteit van de onderdelen is prima. Wel mag op de website bij zwaardere PC accu's helderder vermeld worden dat deze dikker zijn dan de standaard accu.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Van der wallen 30-05-2018 Via de website gekocht

Correct

Algemene score

10,0
Wij zochten een speciale voeding voor onze lcd scherm, tot onze spijt was deze niet terug te vinden op de site. Een kort gesprek met de product specialist en het juiste vervang voeding werd aanbevolen .. op tijd geleverd en werkt perfect..

Reageer

Joost 28-05-2018 Via de website gekocht

Stond al ingevuld: geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keuze, bestel- en betalingsmogelijkheid, verzenden, verzendsnelheid en retourneren vanwege verkeerd besteld: allemaal dik in orde.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jack 28-05-2018 Via de website gekocht

goede service en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer makkelijke site overzichtelijk vindt alles zeer snel .
En hebben vrijwel alles in hun gamma .top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Thyssen 27-05-2018 Via de website gekocht

Dit is een huis van vertrouwen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een correcte prijs en een zeer snelle leveringstijd,ik koop hier terug,een echte aanrader.Deze winkel heeft een zeer duidelijke webshop en het is er erg gemakkelijk om er iets te bestellen daar ikzelf geen computervirtuoos ben,prima

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 27-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige service! snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De eerste levering ging niet helemaal goed, maar na 1 telefoontje werd alles tot in de puntjes geregeld. Dus ik bestel zeker weer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dok 26-05-2018 Via de website gekocht

Prima verlopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkoop prima kwaliteit en snelle levering niks maar aan te voegen.Behalve dat ik 100 tekens moet tikken brrr zo sleht

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Valerie 26-05-2018 Via de website gekocht

Snelle verzending!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eenvoudig bestellen, eenvoudig betalen en daarbovenop een heel snelle levering. Product doet waarvoor het gemaakt is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

victor 25-05-2018 Via de website gekocht

prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Prima regeling van website, bestellen ging ook zonder moeite.

nadelen:
- relatief lange levertijd
- dure verzendkosten

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Ruud 25-05-2018 Via de website gekocht

Prima en zeer snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede toegankelijke website. 's Avonds besteld, volgende dag 's middags in huis. A++++++++++++++++++

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel 21-05-2018 Via de website gekocht

Aanfluiting van jewelste

Algemene score

1,0
Inmiddels is mijn accu levering weer elke dag een dag later bezorgd volgens de website. Elke dag wordt het opgeschoven. Dit is echt lachwekkend en geen mail om dat te bevestigen, helemaal niets. Wie runt deze webshop? Wat is er aan de hand met de bedrijfsvoering en management?

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Ton K 12-05-2018 Via de website gekocht

Yanec Laptop Accu HP Pavilion dv76190ed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
De shop is prima niks op aan te merken maar de Yanec Laptop Accu voor mijn
HP Pavilion dv76190ed heeft het al na drie jaar begeven dat vind ik nou net even te kort maar dat zal wel gewoon zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

elena 08-05-2018 Via de website gekocht

snel, en goede prijzen

Algemene score

9,0
duidelijke, overzichtelijke site, kwaliteit/prijs is dik in orde, snelle levering.
ben niet zo.n fan van kopen via website maar kan deze aanbevelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Elena,

Dankje voor deze positieve feedback. Fijn dat het je is opgevallen dat onze webshop erg toegankelijk en makkelijk is voor klanten. Tot de volgende keer.

Reageer

Beeootje 07-05-2018 Via de website gekocht

adapter laptop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb meerdere ervaring met deze webshop en altijd tot volle tevredenheid. goede gemakkelijke website . snelle levering en zeer gunstige prijzen. Ook mij volgende bestelling zal weer bij hun zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Heer/Mevrouw,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

dd 06-05-2018 Via de website gekocht

battery werkt niet op apple

Algemene score

1,0
batterij vervangen maar opladen lukt niet
even later kreeg ik ook foutmeldingen
nog even later gsm niet meer op te starten
ik heb de oude batterij er dan terug ingestoken en gedwongen reset gedaan een paar keer
en nu werkt de gsm terug maar de nieuwe batterij die is dus niet bruikbaar

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Rian 06-05-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Algemene score

8,0
Een overzichtelijke website die je snel naar het juiste artikel leidt. De volgende dag mocht ik de bestelling al in ontvangst nemen. Een prima service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Rian,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

Bas 05-05-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snel in huis. Na demonteren bleek de aansluiting van het beeldscherm niet de goede te zijn. Klantenservice stuurde direct de juiste naar mij op en verkeerde scherm kon kosteloos retour gestuurd worden. Minderprijs word netjes teruggestort op bankrekening. Top dus en boven verwachting...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Bas,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant, ook als er een keer iets fout gaat. Fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

Barry 05-05-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn laptop scherm had een dode pixel.
Dit is goed opgelost. Volgende dag al een nieuwe in huis.
Goede en snelle service. Reageert ook snel.
Aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Barry,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

Koelkast onderdeel 05-05-2018 Via de website gekocht

Super snel en netjes!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een onderdeel voor mijn koelkast, hier was het netjes en duidelijk geregeld en snel binnen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Heer/Mevrouw,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

Robert 04-05-2018 Via de website gekocht

Duidelijke website, prima product, levering kan wel sneller.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De website is heel snel en duidelijk. Groot assortiment, goede prijzen. Bestellen ging ook erg gemakkelijk. De levering duurde wel vrij lang, meer als een week. Door het grote assortiment is het een ideale site om artikelen te vinden die ergens anders niet te krijgen zijn, of dat je minder keus hebt. Voor de leveringssnelheid zou ik wel eerst kijken bij andere sites die de volgende dag leveren.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Robert,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Wel jammer dat je niet sneller de gewenste artikelen hebt kunnen ontvangen. Tot de volgende keer.

Reageer

andrew 04-05-2018 Via de website gekocht

SuperService

Algemene score

9,0
Correcte informatie op de site, snel te vinden en redelijke prijs. Daarnaast een snelle levering aan huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Andrew,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

Marleen 03-05-2018 Via de website gekocht

Heel erg tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn oplader van mijn laptop was kapot en had wanhopig een nieuwe nodig. Via replacedirect heb ik voor een goede prijs een nieuwe oplader gekocht die de volgende dag al binnenkwam. Super tevreden. 10/10 would recommend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Marleen,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

Anouk 03-05-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De oplader van mijn stokoude laptop begaf het plotseling. Totale paniek want zoiets vind je niet zomaar bij elke winkel. Maar Replacedirect had hem zomaar, en binnen een dag had ik hem ook al in huis. Ik heb mijn laptop nauwelijks hoeven missen. Topservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Anouk,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

Anneke westenenk 03-05-2018 Via de website gekocht

Batterijen besteld

Algemene score

1,0
Ik heb 3 bestellingen gedaan. 1 ervan wil ik terug doen. Is de verkeerde. Maar kom er niet achter hoe.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Anneke,

Je kan ons altijd bellen en/of mailen. Wij staan klaar om je direct te helpen waar nodig. Dat is nooit een probleem bij Replacedirect.

Reageer

Rai 02-05-2018 Via de website gekocht

Uitgebreide keuze en (super)snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat mijn eigen Macbook adapter het (heel fijn net voor mijn deadlines) had begeven, was ik opzoek naar een snelle vervanging. Echter, omdat mijn Macbook en de daarbij behorende adapter vrij gedateerd zijn, verkochten de meeste grote electronicawinkels deze niet meer. Replacedirect gelukkig wel! En deze werd ook nog eens de volgende dag (op maandag) goed verpakt geleverd. Ik ben dan ook een erg tevreden klant! :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Rai,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen en erg tevreden bent. Tot de volgende keer.

Reageer

Tom 02-05-2018 Via de website gekocht

Vervangende Accu, top kwaliteit en een waardig vervanger.

Algemene score

9,0
Snelle levering. Vervangende artikel was goed te vinden op de website. Bestellen was daarna zo gepiept. Goed verpakt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Tom,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

Nico Paardekooper 02-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vlotte levering. Goed advies. Ruime keus ik raad iedereen aan om bij jullie te winkelen. Tot de volgende keer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Nico,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

Gerard 01-05-2018 Via de website gekocht

Prima volgens afspraak geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb het product gemakkelijk kunnen bestellen en betalen via de website. De snelle levering werd conform afspraak waargemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Gerard,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

Ivo 30-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een reparatiesetje en replacement waterbak besteld. Snel apart (gratis) verstuurd. Bij reparatieset ontbrak een veer. Hele set opnieuw gratis geleverd. Uitstekend gedaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Ivo,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

Dennis 29-04-2018 Via de website gekocht

Samsung levert niet aan particulieren. Dus fijne service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel waar je makkelijk kunt vinden of ze onderdelen van je apperaat leveren. wat betrefd een tablet had ik geluk bij een smart tv had ik helaas pech en leverden jullie niet onderdelen vsn een specifiek model.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Dennis,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Een tip voor de volgende keer, we hebben ook productspecialisten die kunnen uitzoeken of bepaalde onderdelen toch niet ergens aan te komen zijn.

Reageer

Yves Comer 27-04-2018 Via de website gekocht

Lang leve de online bestelling!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag besteld om 13H: de volgende dag om 12H 's middags geleverd. Prima service en bovendien goedkoper dan in een mediastore.
Zeker voor herhaling vatbaar!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob Mulder 27-04-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website en snelle juiste levering. Ik zal bij een volgende gelegenheid zeker weer va replacedirect gebruikmaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Heer/Mevrouw,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

Pim Bos 26-04-2018 Via de website gekocht

Goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De accu was volgens website op voorraad, om 22.00 uur besteld en inderdaad de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Heer/Mevrouw,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

vincent 26-04-2018 Via de website gekocht

goede Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte service en correcte afhandeling. Makkelijke webshop.
Zeer vlug aan huis geleverd.
Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HS 26-04-2018 Via de website gekocht

Perfekt

Algemene score

10,0
24 uur levering, past perfekt, werkt perfekt, goed gefabriceerd, gunstiqe prijs, website makkelijk te bezoeken en alles is makkelijk te vinden, gemak van betaling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a3sen 26-04-2018 Via de website gekocht

geen problemen

Algemene score

8,0
levering volgens bestelling, goed verpakt, geen probleem, enkel postnl heeft verkeerd bezorgt..................

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Heer/Mevrouw,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

Jan 25-04-2018 Via de website gekocht

Service prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na lang zoeken en vragen kreeg ik dit adres. En ik ben er erg blij mee. Mijn battery was op en moest een nieuwe en die heb ik nu. En nu heb ik hem en kan ik weer zonder electra kan werken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Jan,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

Kim 25-04-2018 Via de website gekocht

Goede service, snel en goedkoop ! erg tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was bang dat dit een valse site was, maar alles ging zoals het hoorde en het was ook niet duur. en ik had het product de volgende dag al in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Heer/Mevrouw,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

Monique 24-04-2018 Via de website gekocht

vlotte afhandeling bestelling !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vlot plaatsen bestelling en opvolging en correcte levering. Zal zeker nog van deze dienst gebruikmaken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W&SO Computerservice 24-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lekker snelle levering en heel netjes verpakt. ik ga hier voortaan meer onderdelen voor laptops bestellen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Computerservice,

Dankje dat je zo positief bent over ons. Tuurlijk zien we je graag vaker terug bij ons, we staan voor je klaar om je goed te helpen.

Reageer

Toon meer reviews