Gemiddelde beoordeling
Deze score is berekend op basis van 7729 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over plattetv.
PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Arnhem, Breda, Doesburg, Doetinchem, Eindhoven, Naarden, Nijmegen, Utrecht en Zoeterwoude. Onze medewerkers staan online, telefonisch en in de winkels direct voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!
Gemiddelde beoordeling
Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.
Beste Jack,
Bedankt voor het mooie compliment! Fijn dat u ons ook in deze tijd goed heeft weten te vinden, nu onze winkels helaas gesloten zijn. Online kunnen we u heel goed helpen, en ook bezorging en installatie behoren tot de optie. Heel veel plezier gewenst van uw nieuwe TV en wie weet tot de volgende keer.
Beste Dennis,
Leuk dat u heeft gekozen voor PlatteTV en ook gebruik heeft gemaakt van onze inruildeal. Hopelijk mogen we u snel weer verwelkomen in onze winkel in Arnhem of online. Heel veel plezier gewenst van uw nieuwe TV.
Beste RSLUIS,
Mooie keuze heeft u gemaakt met de LG OLED65CX6LA. Hopelijk heeft u er heel veel kijkplezier van. We zien u graag nog eens terug, in onze winkel in Nijmegen of online.
Beste RP Haverbeke,
Wat vervelend dat uw TV zo vlak voor kerst kapot ging, maar heel erg fijn om te horen dat het ons is gelukt u voor de kerst van een nieuwe TV te voorzien. Hopelijk heeft u er al veel kijkplezier van gehad. Mochten we u verder nog ergens mee kunnen helpen dan horen we het graag.