medionshop - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 65 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over medionshop.

medionshop stelt zich voor

Medion.com/be hét online verkooppunt van Medion. Bent u op zoek naar multimedia, consumentelektronica of navigatiesystemen? U vindt het bij ons, tegen een goede prijs! Ook voor accessoires van Medion producten kunt u bij ons terecht. Vragen? Ons servicecenter staat 365 dagen per jaar voor u klaar.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 7 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fe 02-04-2020

Algemene score

9,0
Erg tevreden over zowel de dab radio als de levering
Snel, doch graag tijdstip van levering ietsjes vroeger melden door DPD
Nu slechts een uur vooraf bericht

Reageer

C. Van Parijs 28-03-2020

Algemene score

2,0
Na 10 dagen nog geen levering. Geen feedback, loze beloftes om het op te lossen.

Reageer

curly 14-12-2019

Algemene score

10,0
Dit is de 2de computer die ik bij Medionshop koop. Ik vind bij Medion de prijs- kwaliteitsverhouding zeer goed. Je krijgt een goede computer met toponderdelen voor een scherpe prijs. Andere merken focussen zich alleen maar op laptops en tablets. Ik ben blij dat Medion desktops blijft maken. Prijs-kwaliteit zijn ze bij de beste in de markt. Daar kan mijn lokale computerwinkel niet tegen op.

Reageer

Jeroen Dejaegere 10-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koos voor medionshop omwille van de prijs kwaliteit verhouding. De levering was vlot, al kon die nog net iets sneller gebeuren. Contact met de helpdesk verloopt vlot en de operator is vriendelijk en hulpvaardig. Beperkt aanbod, maar als je weet wat je wil is medion een ideale partner.

Reageer

Ryserhove-Der Kinderen 06-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over de Medionshop omdat de website zelf gebruiksvriendelijk is en wat ik zeer belangrijk vind ; indien men advies nodig heeft bij de aankoop er een telefoonnr is waarnaar men kan bellen. Men komt dan in contact met een capabel persoon die spreekt met kennis van zaken.

Reageer

Indigoo 04-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte afhandeling en levering van bestelde laptop. Met vragen kon ik bovendien terecht bij ene xxx, die professioneel, vriendelijk en erg betrokken was.

Reageer

Wim 07-08-2019

Algemene score

4,0
Vroeger reeds tot volle tevredenheid verschillende Medion apparaten gekocht, doch nooit bij medionshop zelf. Nu TV rechtstreeks en beslist niet tevreden:
- TV in eigen doos zat in veel grotere verzenddoos ZONDER ENIGE OPVULLING. Heeft dus tijdens transport beslist de nodige klappen te verduren gekregen. Op hun website staat bij retour-instructies dat dergelijke opvulling beslist noodzakelijk is, maar zelf doen ze het dus niet...
- Noodzakelijke smartcard (afzonderlijk aan te schaffen bij bvb TV-Vlaanderen) steekt steeds een flink stuk opzij uit. Niet alleen lelijk zicht, maar de buitenafmetingen worden hierdoor groter

Reageer

rikkie 17-12-2017 Via de website gekocht

te lange levertijd !!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
ben tevreden wat betreft het opgeven van de bestelling - de administratieve afhandeling
ben niet tevreden wat betreft de levering - was beloofd 1 a 3 werkdagen eis uiteindelijk 1 week geworden - tevens is de levering dan nog op een zaterdagnamiddag gebeurt - wij waren niet thuis aangezien wij hadden verwacht dat deze levering op een werkdag zou gebeuren

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Francis 28-10-2017 Via de website gekocht

duidelijke website en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor een DAB+ radiowekker kwam ik op de website van Medion. Instructieve uitleg over de verschillende modellen. En prijzen die vaak onder de andere distributeurs duiken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dennis 26-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kreeg mijn toestel een dag eerder dan aangegeven op de website. Dat vind ik altijd wel fijn, zeker omdat het vorige toestel al niet meer werkte.
Ook hun prijzen zijn correct

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

DAB(+) fan 09-10-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Toestel met zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. De geluidskwaliteit in DAB(+) is uitstekend, veel beter dan in de FM-band. Compact toestel, en daardoor zeer geschikt voor de keuken. Het volumevermogen is meer dan voldoende. Onverwacht veel DAB(+) zenders te ontvangen, een tiental km. te westen van Antwerpen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mathieu 29-09-2017 Via de website gekocht

Service perfect.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn beoordeling is top, dus daar is niets aan toe te voegen. Prima service, vlot werkende website en betaling verliep vlekkeloos.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Radiomann 07-01-2017 Via de website gekocht

Medion Radio - vlot geleverd tussen kerst en nieuw

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks de drukke periode is de bestelling toch vlot geleverd. Duidelijke website en gratis levering, zelfs onder 100 euro.
Permanente kortingen aangevuld met tijdelijke kortingen vind ik persoonlijk misleidend.

Pluspunten

  • snelle levering

Minpunten

  • prijsaanduiding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

michel 28-12-2016 Via de website gekocht

Aankoop Laptop via medionshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede en duidelijke site, correcte behandeling van de bestelling en levering.
Eveneens krijg je snel een antwoord bij bijkomende vragen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann Lauri 26-12-2016 Via de website gekocht

Overzichtelijk, eerlijke prijzen en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en duidelijk website. Gratis verzending/levering. Het is eerder een beperkt aanbod.
Een uitgebreide beschrijving, veel details, over het product. Ook heel duidelijk welke accesoires er eventueel bij het product kunnen gecombineerd worden. Ik bestel hier zeker weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Guy 16-12-2016 Via de website gekocht

Correct

Algemene score

7,0
De site zelf is vrij overzichtelijk en bevat een groot assortiment. Bestelling, betaling en levering zijn vlot verlopen. Het enige dat mij verveeld heeft is dat ik vanuit België een laptop met QWERTY klavier gewild had maar enkel een toestel met AZERTY kon krijgen tenzij ik een leveringsadres in Nederland had. Voor een webshop die uit Nederland opereert lijkt mij dit meer dan Kafkaiaans ...

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Informatief

Minpunten

  • Niet flexibel in lokaal aanbod

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

GV 15-12-2016

snelle en goede service !!

Algemene score

9,0
Dell e.d. leveren maar na +/- 5 dagen. Medion was gewoon supersnel - én met extra aanbieding op de site tijdens winkelen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Medion 03-12-2016 Via de website gekocht

robot-stofzuiger Medion

Algemene score

9,0
Medion robot stofzuigerMD 16192, vrijdag 25/11 voor 19u besteld en op 30/11 was hij al aan het reinigen. Vlotte en correcte levering en het toestel voldoet aan onze verwachtingen, met uitzondering dat hij precies moeilijk zijn oplaadstation kan vinden. Maar toch een aanrader i.v.m een huishoudelijke hulp. Wij zijn tevreden over de aankoop en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 08-11-2016 Via de website gekocht

Medion Tablet S1034X

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Omdat mijn vorige Medion Tablet defect MD99042 was, (juist buiten garantie) besloot ik toch maar een nieuwe te kopen vio de Medion website.

De levering gebeurde snel en correct.

Pluspunten

  • Aantrekkelijke prijs
  • Handig en compact

Minpunten

  • Geen hoes meer bijgeleverd, vroeger wel

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Philippe 17-10-2016 In de winkel gekocht
Medion B.V.

medion

Algemene score

1,0
Er werd een verkeerd toestel geleverd.

Er wort van Medion gevraagd om het verkeerde toestel op de post te doen, pas als het toestel aankomt bij Medion wordt het juiste toestel opgestuurd.

Dit betekend dat ik moet vrijaf nemen om naar de post te gaan en het juiste toestel slechts 2 en een halve week na aankoop geleverd wordt.

Di wordt allemaal als normaal beschouwd er is zeker geen empathie voor het ongemak, en er wordt geen compensatie voorgesteld.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

ferdinand verschueren 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
thuis via computer ik moet er zelfs niet voor opstaan

Service
de eerste stappen zijn gezet de service volgt

Assortiment
als je een vast produkt gebruikt vind je bij jullie alles

Aanbeveling
een aanrader voor kwaliteit aan redelijke prijzen

Extra toelichting
ik heb geen slechte opmerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hugoken 7 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vlotte en gemakkelijke bestelling.
Intussen reeds geleverd en na installatie goed beeld en klank.

Aanbeveling
Geen onaangename toestanden.
Geleverde waren zijn top.

Extra toelichting
Tot nu toe geen slechte ervaringen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

janus74 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Geen geloop naar winkels

Service
Tot op heden perfect, houden zo

Assortiment
Beperkt maar geod.

Aanbeveling
Wegens de kwaliteit

Extra toelichting
Geen problemen tot op heden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geert_7 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestelling en levering is zeer vlot verlopen.

Service
Alle nodige documenten waren meegeleverd.

Assortiment
Ruime keuze aan producten.

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Extra toelichting
Alles verliep heel vlot, van bestelling tot levering. Product voldoet aan al mijn eisen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

x525063 12-09-2015 In de winkel gekocht
Aldi Hasseltweg 3600 Genk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles gaat snel zonder problemen

Service
Goed zo,doe zo verder

Assortiment
Mocht iets meer zijn en assortiment zou iets langer in het net moeten blijven

Aanbeveling
Koop afwisselend online en bij Aldi en is goed zo

Extra toelichting
Doe zo verder,Eddy

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dorval 10-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Gemak
Eevoud van bestelling

Service
Duidelijk

Assortiment
Niet te veel toestellen.

Extra toelichting
Plus: Prijs/kwaliteit is zeer goed. Min: Men kan het toestel enkel op foto zien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rony Hens 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke shop

Assortiment
De diversiteit aan producten is meer dan voldoende.

Aanbeveling
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lesthaeghe nathalie 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
ik heb jaren ervaren met medion producten, ik ben medewerkster in aldi, en ben er zeer tevreden met de kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bananeman34 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Modules bestellen en betalen zijn gemakkelijk, maar vooral erg duidelijk

Service
Tot op heden kan ik niet beoordelen op service na verkoop, enkel bij aankoop. En deze is goed. Ook snelle verzending en aan een scherpe prijs.

Assortiment
Andere shops zijn soms meer gespecialiseerd. Medion is echter het scherpst in verhouding prijs/kwaliteit. Enkel hun NAS is van een te lage kwaliteit.

Aanbeveling
Door de snelle thuislevering en de prijs/kwaliteitsverhouding zou ik deze shop zeker aanbevelen. Echter sommige producten zijn beter van merken, zoals een videocamera of NAS.

Extra toelichting
De prijs/kwaliteitsverhouding is van de meeste producten uitstekend. Echter bepaalde producten zou ik zeker van gekende A-merken kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Vandal 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles is duidelijk en leesbaar gedocumenteerd. Bestellen, opvolgen ervan, ... zijn eenvoudig en efficiënt.

Service
Echt goede leveringstermijnen en communicatie erover via mail.

Assortiment
Het assortiment is niet heel groot maar wat ze aanbieden is wel van goede kwaliteit. Prijzen zijn echt heel correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

henripatrik 14-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online bestelling en snelle levering (binnen de twee dagen tot nu toe)

Service
De service online is tamelijk volledig.Had verder geen hulp nodig

Assortiment
Aanbieding is ruim.

Aanbeveling
Siinds jaren gebruik ik Medion-apparaten en ben vol tevreden.

Extra toelichting
Tot nu toe geen klachten. Als alles snel wordt geleverd, en het materiaal werkt jarenlang zonder problemen, dan is een klant tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aquaman 13-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
Met beperkte keuze was het eenvoudig om te vinden wat ik zocht.

Service
Bij de eerste afleveringspoging was er niemand thuis. De chauffeur van DPD liet op een briefje weten dat hij de volgende poging zou doen de dag erop tussen 13 en 14 uur. De persoon die hem opwachtte bleef maar wachten want de tweede poging was al om 10 uur doorgegaan en natuurlijk was er toen niemand thuis! Na telefonisch contact werd het pakket dan de volgende dag afgeleverd op een ander adres.

Assortiment
Zoals hierboven reeds geschreven, de keuze is beperkt, maar de prijs maakt dit enigzins wel goed.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Nuda Veritas 22-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,2

Gemak
De bestelling verliep vlotjes. De betaling daarentegen viel dik tegen. Uiteindelijk vond Medion de bestelling en de betaling na lang zoeken terug. Heb zelf het initiatief moeten nemen want ik kreeg noch een bestelbevestiging noch een betaalbevestiging

Service
Heb uiteindelijk de problemen zelf moeten oplossen

Assortiment
Niet echt om euforisch over te worden.

Aanbeveling
Ik zou het niet afraden maar ook niet aanbevelen. Dat kan bij een volgende bestelling misschien anders zijn

Extra toelichting
Dat heb ik reeds ruimschoots hierboven gedaan

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

gandus 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Hebben buiten stuurprogram te veel rommel op de computer gezet, vele als proef versie.

Service
Onvoorstelbare snelle levering met informatie

Assortiment
Ruime keuze, zeer matig software

Aanbeveling
Heb reeds aanbevelingen gedaan

Extra toelichting
Algemeen dus tevreden daarom een gemiddelde van 8

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

johnsaja 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk

Service
Na foute start dadelijk geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

willy devriese 30-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Besteld via internet, direct kunnen betalen via paypal en heel snel ontvangen

Service
Heel snelle afhandeling

Assortiment
Heel gepaste bescherhoes voor de aangekochte tablet bij ALDI

Aanbeveling
Aan iedereen

Extra toelichting
Er werd bij aankoop gemeld : levering binnen de 2 à 4 dagen. Dit was mijn eerste aankoop bij Medion .... na 3 dagen werd er bij me aangebeld met mijn pakje en die beschermhoes is +++++

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v332763 29-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik vind het geheel overduidelijk en zeer overzichtelijk.

Service
De service is uitstekend.Doch één nadeel,bij een terugvraag van een onherstelbaar toestel moet je ineens 50 euro betalen.Waarom?

Assortiment
Voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

evert bruwiere 25-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
alles was perfect in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berbun 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op zondag avond besteld en maandag voormiddag geleverd.

Service
onvriendelijke chauffer DPD

Extra toelichting
groot assortiment gemakkelijke betaling wijze snelle en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vanelven Daniel 15-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles zit logisch in elkaar, stap voor stap, klaar en duidelijk. Prima shop.

Service
Levering wordt goed opgevolgd en je kan het ganse traject op elk moment volgen.

Assortiment
Zeker voldoende en vooral veel kwaliteit voor een zacht prijsje.

Aanbeveling
Voor zo'n prijs vind je nergens beter.
Bovendien gratis levering.

Extra toelichting
Deze winkel doet wat hij belooft en daar bovenop krijg je een product dat boven de concurrentie staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

frank5410 28-04-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
bestelling op site van medion gaat goed inlichting via telefoon met je aankoop ook levering word ook stipt uitgevoerd

Service
via e-mail krijg je snel respons als je problemen hebt

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
voor sommige artikels zeker een aanbeveling

Extra toelichting
het spijtige is dat de handleiding niet up to date is zoals voor het gebruik van de swap en dat er geen windows dvd bijgeleverd is zoals aangegeven staat

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Lunazzi 21-04-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Gemak
Bestelling werd snel afgehandeld, tot het onding stuk bleek te zijn...

Service
Toestel (een PC) diende vervangen te worden wegens technische problemen. Na weken werd een nieuw toestel geleverd. Was na drie dagen stuk. Is nu 3 weken weg voor herstel bij Medion. Nog steeds niet terug

Extra toelichting
Twee dezelfde toestellen stuk is GEEN toeval, maar een probleem met de kwaliteit. Ik zit nu meer dan 2 maanden zonder PC en ben nu echt furieus.

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

Willy De Bruyn 21-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site met een mooi gepresenteerd aanbod, gemakkelijk plaatsen van bestelling en vlotte betaling.

Service
Perfecte service en toelichting bij de keuze. Ook de help desk bij een technisch probleem is uitstekend voor zover het mogelijk is dit langs de telefoon op te lossen.

Assortiment
Keuze genoeg en voor elk wat wils in alle prijsklassen en voor elk budget. Prima kwaliteit en betrouwbaarheid van de aangeboden producten

Aanbeveling
Doe ik regelmatig en heb tot nu toe nog geen negatieve reacties ervaren

Extra toelichting
Normaal koop ik de Medion producten die bij aldi in de aanbieding staan. Dringende zaken koop ik on line. Niet tevreden of stuk => verwisselen of geld terug is hier geen probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MichGill 20-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles eenvoudigweg met enkele muisklikken geregeld

Extra toelichting
Het enige wat ik mis is een uitgebreide (technische) handleiding bij de Medion PC

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

joca 30 19-04-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk

Service
vlot

Extra toelichting
Duidelijk om te bestellen en vlot geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bollaert A. 11-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
geen probleem

Service
Ging vlot

Assortiment
keus genoeg

Aanbeveling
kopen zonder probleem

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurent Huet 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
kan gemakkelijk vinden wat ik zoek

Service
krijg in doorsnee direct hulp

Assortiment
steeds een ruime keuze -

Aanbeveling
heb dat reeds gedaan
heb tot hiertoe,ofwel via Aldi maar voornamelijk rechtstreeks bij Medion meermaals producten gekocht

Extra toelichting
een Medion All in One, geleverd in Februari 2014 is drie keer terug gezonden voor reparatie - bleek toen nog niet naar behoren te werken en zopas, één jaar na de levering heeft Medion mij terug betaald - heb niet geaarzeld en direct een nieuwe Laptop bij Medion gekocht. Vermits Medion "onder de vleugels zit" van Lenovo, lijkt het mij interessant ook Lenovo producten in de aanbieding te kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingriddl 19-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Extra toelichting
geen commentaar ,heel tevreden alleen sspijtig dat je voor dat type geen beschermhoes kon kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pvdn1602 19-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vanuit je luie stoel kunnen bestellen.

Service
Ondanks defect apparaat toch voor een nieuw apparaat gezorgd binnen redelijke tijd.

Aanbeveling
Begripsvolle medewerking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martinne 17-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Vlugge afhandeling

Service
Vlug antwoord op verschillende vragen

Assortiment
Kan meer keuze zijn.

Aanbeveling
Gewoon tevreden over Medion

Extra toelichting
Alleen spijtig dat er geen samenwerking is met Medion in het buitenland.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews