Kookpunt - Reviews & Ervaringen

6,0 Lees 449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kookpunt.

Kookpunt stelt zich voor

Kookpunt is met bijna 4000m² dé kookwinkel van Nederland. Met een uitgebreid assortiment aan keukengerei, apparatuur, messen, fornuizen, espressomachines en serviezen hebben wij álles waar een hobby- of professionele kok van smult. Kookpunt gelooft in service en expertise, en heeft ruim vijftig jaar ervaring in de verkoop van keukenartikelen. Iedere afdeling kent zijn eigen specialisten: medewerkers met kennis van ieder product, en bereid om de meest uiteenlopende vragen te beantwoorden.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

6,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fudd1977 11-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Mooi ingepakt, op tijd geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Vdh. 11-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Het kookboek kon ik nergens meer vinden. Schitterend, dat ik via Kookpunt niet alleen het boek ,maar dan ook nog met korting kon bestellen. Zeer goede service. Ontving het boek al na enkele dagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aart1971 11-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Uitstekend geholpen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pau37 11-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kookpunt heeft een overzichtelijke site.

Service
De bestelling was snel binnen en netjes ingepakt.

Assortiment
Kookpunt is een mooie internetwinkel met een groot assortiment.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over de service en het aanbod.

Extra toelichting
De prijs-kwaliteitverhouding is helemaal prima bij Kookpunt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sannepiet 11-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
heerlijk vanuit je stoel bestellen

Service
kwam gauw binnen

Assortiment
niet echt goed bekeken

Aanbeveling
zou zeker aanrader op deze site te kijken

Extra toelichting
nog niet uitgeprobeerd vanwege het deeg dat ik nodig heb.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

rakkertjes 11-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
snel, duidelijk, direct, op voorraad

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

evdh1964 11-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prettig dat je ziet wat op voorraad is

Assortiment
Hadden net die variant die ik zocht

Aanbeveling
prettig en zeer compleet

Extra toelichting
zie hierboven: zelf afleverdatum kiezen en BTW bon op naam kunnen maken met KvK nr is echt top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j0rd1 11-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk kiezen. Duidelijk beeld van de producten. Makkelijk filteren. Ook de betaalopties zijn prima.

Service
Ideaal om de afleverdatum te selecteren. Je weet wanneer je thuis bent, dus altijd thuis bij de eerste aflever poging.

Assortiment
Prima keuze uit verschillende producten en merken. Kan haast niet zo zijn dat je iets niet kan vinden wat aan jouw eisen voldoet.

Aanbeveling
Gewoon het gemak waarmee alles gaat op de site.

Extra toelichting
Tot op heden geen negatieve punten kunnen vinden. Dit was mijn eerste bestelling op kooppunt.nl. Ik zal in de toekomst zeker weer bestellen op deze site. Naam is ook makkelijk te onthouden wat je makkelijker weer terugbrengt naar de site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martinemeijn 08-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Snelle service!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

sappies 08-04-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
De website was duidelijk, geen verzendkosten boven de 20 euro. je kon zelf je bezorgdatum kiezen.

Service
Produkt werd keurig op tijd bezorgd. Goed vepakt dus prima overgekomen

Assortiment
Mooie aanbieding met de pannenset die ik graag wilde.

Aanbeveling
Erg tevreden over de hele gang van zaken

Extra toelichting
Geen minpunten kunnen ontdekken. Snelle levering, goed verpakt dus pannen niet beschadigd. Betaling ging vlotjes. Duidelijke website. Helemaal blij met mijn aankoop!!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Charley1 08-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Snel, makkelijk en goed

Extra toelichting
je hoeft er niet bij na te denken, het gaat vanzelf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arneadriaenssens 07-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de website is heel klaar en overzichtelijk en ook bij de betaling is alles heel duidelijk

Service
Het pakket werd perfect op tijd aan mijn deur geleverd in goede staat en op de manier dat ik het had gevraagd

Assortiment
Het assortiment is beduidend groter dan bij andere gelijkaardige webwinkels

Aanbeveling
Ik ben tevreden van de service die ik kreeg en zie daarom geen reden op het niet te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jasmiends 07-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website. Gemakkelijk om te betalen.

Service
Levertijd volgens verwachting. Handige opvolging van levering.

Assortiment
Ruime keuze aan producten. Goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Faride 05-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Er staat goede uitleg en informatie over het kopen van artikelen. Duidelijke informatie omtrent retourneren, betalen en afleveren.

Service
Op woensdag besteld, donderdagochtend al in huis! Je krijgt e-mails als de bestelling wordt bevestigd en verzonden.

Assortiment
Ruim assortiment kook- en keukenspullen. In mijn geval; koffiebonenmalers. erg veel keus en ook nog in verschillende kleuren/prijsklasses te verkrijgen.

Aanbeveling
Mijn favoriete winkel voor kookspullen en -attributen.

Extra toelichting
Ik vind het Kookpunt een erg fijne winkel. In de winkel wordt er altijd vriendelijk gedag gezegd en er loopt genoeg personeel rond voor als je vragen hebt. Online gaat alles erg gemakkelijk. Klik aan welk product je wilt, je krijgt de juiste informatie er over te zien en je wordt goed op de hoogte gehouden over de gekochte bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne192 04-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Hele fijne site met groot assortiment en gemakkelijk om een bestelling te doen.

Service
Snelle, nette levering

Assortiment
Heerlijk ruim assortiment!

Aanbeveling
Zeer goede ervaring, ik kom er zeker terug!

Extra toelichting
Website met een ruim assortiment waarom je gemakkelijk kunt zoeken en bestellen. De levering was snel en netjes.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

annemaijda 04-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Van uitzoeken tot bestellen en betalen ging gemakkelijk

Service
Ene dag besteld andere dag geleverd

Assortiment
Prijs is concurrerend

Aanbeveling
Zie bovenstaande opmerkingen

Extra toelichting
N.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

K.Vieira 02-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de site is overzichtelijk én goed gerubriceerd

Service
bestelling goed aangekondigd en op tijd bezorgd

Assortiment
alles wat ik zocht was er en nog veel meer. voor mij geld op het gebied van koken is kookpunt,nl eerste keus!

Aanbeveling
is koken jouw ding zoek dan eerst bij kookpunt.nl succes gegarandeerd

Extra toelichting
Uitgepakten meteen bladeren wat een genot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mirhag 02-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prettige site, eenvoudig en snel bestellen.

Service
Kwaliteitswinkel met verstand van zaken.

Assortiment
Breed, zowel online als in de winkel.

Aanbeveling
Ruime keus zowel online als in de winkel. Goede service en verstand van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Framboos 93 02-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Aanbeveling
Groot assortiment, volgende dag in huis.
Mooie website, overzichtelijk.
Inpak service is ook leuk.

Extra toelichting
Prima winkel, groot assortiment, mooie webshop en de volgende dag in huis. Alleen jammer dat mijn product anders werd ingepakt dan ik had aangegeven. Maargoed dat is het ergste niet. Ik zou zeker terugkomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

subarts 02-04-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen via internet

Service
D telefonische service achteraf was correct

Extra toelichting
Ik heb pas 1 keer gericht besteld, dus over de rest kan ik niet oordelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tineguth 02-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is heel overzichtelijk en je hebt de artikelen snel gevonden en besteld.

Service
Vandaag besteld en morgen in huis is volledig waar.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
De artikelen zijn goed en ook goed omschreven en zijn ook echt de volgende dag in huis.

Extra toelichting
Goed assortiment, voorraad goed en de bestelde artikelen heb je ook echt de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emmy surmont 01-04-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Service
vlugge levering, perfect verpakt, duidelijke mails ivm verwerking order

Assortiment
meer merkproducten, meer specialere bakvormen, hippe hebbedingen,

Aanbeveling
goede service,

Extra toelichting
beoordeling: vlugge levering, perfect verpakt, duidelijke mails ivm verwerking van artikel, niet zo veel gekende merkproducten,

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Officiële reactie van Kookpunt.nl 05-04-2014

Beste Emmy,

Dank voor uw review. Welke merken zou u graag terug zien bij Kookpunt? Er is wel bewust gekozen om een aantal merken juist wel of niet te voeren. Wij horen graag van u.

met vriendelijke groet,
Kookpunt Webwinkel

Reageer

WilmaL 01-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel en gemakkelijk te vinden.

Service
Ik had snel een reactie op mijn bijzondere bestelling. Ik reageerde daarop. Ik kreeg daarop helaas geen reactie meer.

Assortiment
Jammer dat kookpunt.nl niet meer kleuren aan kon bieden van de kitchenaid chopper.

Aanbeveling
Snel en zorgvuldig.

Extra toelichting
Geen toevoegingen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Renee56 01-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Online bestellen en geen extra verzendkosten

Service
Snel in huis en alles online te volgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn Kamsteeg 01-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Overzichtelijke site, kon snel vinden waarnaar ik opzoek was.

Assortiment
Breed assortiment, van goedkoop naar duur, voor elke prijsklasse is er keus.

Extra toelichting
Overzichtelijke site, gratis verzenden en bestelling was goed verpakt. Bij de bestelling nog een uitgebreide beschrijving over hoe met gietijzer om te gaan. Erg netjes.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Inge Develter 01-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik zocht eerst via google, en kwam zo direct terecht op het juiste artikel bij kookpunt.

Service
De bestelling in snel aan huis geleverd.

Assortiment
Ik heb gezocht naar een toebehoren voor hetgeen ik besteld had, maar dit was jammerlijk genoeg niet te vinden op kook.nl

Aanbeveling
Ik ben wel tevreden over de prijs-kwaliteit.

Extra toelichting
Ik vind de service zeer goed, het was snel geleverd. De toebehoren die ik wel al in een andere winkel te koop had gezien, waren echter niet verkrijgbaar via kookpunt.nl, waardoor ik nog steeds naar de winkel moest om dit aan te kopen. Toch iets om rekening mee te houden. Zelf ben ik ook altijd wel tevreden van Le De Buyer, aangezien ze goede kwaliteit leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rooiemarie71 01-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website,makkelijk te bestellen,duidelijke richtlijnen.

Service
Gemak met bestellen en snelle levering.

Assortiment
Alle wat koken inhoud en wat je ervoor nodig hebt.

Aanbeveling
Goede website,snelle service en gemak.

Extra toelichting
Makkelijk en snel bestellen.supersnelle levering en keurig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willwitte 01-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk bestellen.

Service
Leveren binnen afgesproken tijd.

Assortiment
Ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

fennemavanloon 01-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
ik heb nog niet verder gekeken in jullie assortiment.

Extra toelichting
ik wilde de spirelli hebben, bij kookpunt was het het voordeligst te krijgen.(bij bestelling van twee geen verzendkosten) makkelijk online te bestellen en snelle levering. daarna het product nog een keer besteld voor anderen en ook toen snelle levering nadat ik gebeld was dat de kleur die ik had aangeklikt niet meer leverbaar was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lya Koopman 01-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Op het laatste moment realiseerden wij ons dat we het tosti apparaat dat wij onze dochter cadeau wilden doen, niet handen gekocht. Op de website besteld en keurig op tijd, origineel ingepakt thuisgestuurd gekregen.

Aanbeveling
Kookpunt uniek! Dat wil zeggen: Enig in zijn soort

Extra toelichting
Enorme sortering, kundig personeel en behoorlijk scherpe prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

rene079 01-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
hele overzichtelijke site echt een genot om te winkelen en te kopen

Service
bij evt vragen snel en goed antwoord

Assortiment
wij gingen voor pannen kijken en vonden wat wij leuk vonden en voor een zeer scherpe prijs

Aanbeveling
een goed voorbeeld voor velen
gemak
veel keuze
snelle bezorging
en zeer strakke lage prijzen

Extra toelichting
gemak veel keuze snelle bezorging en zeer strakke lage prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Baarle 01-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handige/overzichtelijke site

Service
Er was een waterbakje beschadigd, even gebeld en ze sturen direct een nieuwe, werd vriendelijk te woord gestaan.

Assortiment
Ruime keuze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arendien 01-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen via website gemakkelijk en overzichtelijk. Verschillende betalingsopties.

Service
Bestelling inderdaad binnen een dag in huis!

Assortiment
De compleetste winkel in NL voor kookgerei en koffie-assortiment.

Aanbeveling
Eigenlijk 10, maar wel flink aan de prijs ...

Extra toelichting
Perfecte winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tppvdkooi 01-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke website bestellen betalen en ontvangen top

Service
ivm niet voorradig gelijk gebeld door kookpunt met excuus en een vervangende oplossing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelien35 30-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Ik zocht een Epicurean snijplank en besloot voor de Gourmet lijn te gaan. 's Middags bij Kookpunt.nl besteld en de volgende dag werd de snijplank keurig verpakt geleverd. Kookpunt heeft een ruim assortiment, concurrerende prijzen, een goede service en snelle levering. Mocht ik nog eens iets bijzonders voor de keuken nodig hebben, zal ik zonder twijfel hier bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

akoenraad 27-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
thuis oriënteren welke producten je wilt

Service
zeer snel in huis en geen verzendkosten

Assortiment
ruime keuze, scherpe prijzen

Aanbeveling
een aanrader!

Extra toelichting
Ruim assortiment, scherpe prijzen en prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elmoma 26-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik ben nog nooit zo'n handige site tegengekomen, waar alles zo vlekkeloos verliep.

Service
Ik heb geen contact moeten opnemen met de winkel, want alle informatie was op de site te vinden.
Ideaal vond ik dat ik zelf mijn levertijden kon aangeven, zo kwam het pakje op de ideale dag voor mij.
Klein minpuntje: ik kreeg geen mail dat het pakje verstuurd was en wist niet rond welk tijdstip de leverancier kwam.
Bij anderen kan ik het pakje meestal volgen via Post.nl

Assortiment
Het assortiment is bijzonder ruim, voor ieder wat wils, wat goedkopere producten als ook de wat duurdere producten, tot zelfs hele luxe artikelen, chapeau!

Aanbeveling
Ik heb al zussen van mij getipt over de onlinewinkel van Kookpunt en dat zullen zeker niet de laatsten zijn....

Extra toelichting
Positieve punten: het gemak waarmee je spullen kunt zoeken, uitkiezen en betalen. de afleverdatum zelf uit kunnen kiezen de snelheid van het pakket in huis te hebben. negatief punt: het pakket kon niet gevolgd worden via post o.d.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van Kookpunt.nl 27-03-2014

Beste heer/mevrouw,

Allereerst bedankt voor uw review. Wij hebben gelijk even gekeken waarom u geen track & trace mailtje van ons heeft ontvangen. Het blijkt nu dat u deze niet ontvangen heeft omdat wij de mail terug hebben gekregen met als reden 'de mailbox van de ontvanger is vol'. Misschien mist u daardoor nog meer e-mailtjes van anderen. Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dit graag van u.

Met vriendelijke groet,
Kookpunt Webwinkel

Reageer

albertklone 26-03-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Extra toelichting
De webshop is heel uitgebreid. Houtskool komt in de webshop echter niet voor terwijl het wel voorradig is. Als je dit telefonisch bijbesteld wordt het aan je bestelling toegevoegd, wel apart betalen, want dit is niet aan het digitale boodschappenmandje toe te voegen. Fijn dat artikelen buiten de webshop toch te bestellen zijn. Jammer dat een verbruiksartikel als houtskool niet in de webshop zit.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Schepeb 26-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Zeer snelle levering, uitstekend verpakt.

Extra toelichting
Zeer snelle levering, uitstekend verpakt met een handgeschreven bedank kaartje wat op zich al een leuke attentie is. Of ik nog een keer terug kom bij kookpunt absoluut

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mortimer 26-03-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede sortering en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wbl1612 26-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel bestellen via het internet en snel in huis.

Service
Goede terug koppeling van wat besteld is via internet. Goede terug koppeling als het bestelde is afgestuurd.

Assortiment
Alles opnemen in het assortiment is niet mogelijk, maar het huidig assortiment is zeer ruim aanwezig.

Aanbeveling
Door zijn assortiment, feedback en gemak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moppie23 26-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik vraag zij draaien, ik wist niet precies hoe het heette wat ik nodig had, maar geen probleem, was zo geregeld

Service
Echt super snel, ik had het de volgende dag nodig voor een cadeau en het was op tijd en mooi ingepakt

Assortiment
Heel veel keus

Aanbeveling
Om alle boven genoemde redenen, alles is prima

Extra toelichting
Was onbekend voor mij, maar super service voor goede prijs, echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marion105 26-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is heel overzichtelijk en duidelijk

Service
Je kunt aangeven op welke dag en welk adres je de bestelling wenst te ontvangen.

Assortiment
Alle betere merken zijn vertegenwoordigd.

Extra toelichting
Zie mijn mening m.b.t. gemak, service en assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

luuxe 26-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Heel fijn bedrijf waar veel webshops een voorbeeld aan kunnen nemen. Hier zal ik zeker in de toekomst weer bestellen!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beth49 26-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Makkelijk te bestellen en snel in huis, enige opmerking is dat niet duidelijk is waarop de aangegeven doorsnee maat van toepassing is, op de bodem of op de rand van de pan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van Kookpunt.nl 27-03-2014

Beste heer/mevrouw,

Dank voor uw review en excuses voor de eventuele onduidelijkheid die er ontstaan is. In principe kunt u er vanuit gaan dat de aangegeven diameter altijd de bovenmaat van een pan betreft. Vrijwel alle webshop en leveranciers duiden het op deze manier aan.

Met vriendelijke groet,
Kookpunt Webwinkel

Reageer

rofraa 26-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
snelle service

Assortiment
veel keuze

Extra toelichting
veel keuze en snelle levering, en het bakblik is ook van prima kwaliteit!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J_imthorn 26-03-2014 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
niks bijzonders

Service
kreeg een beschadigde BBQ. Bij retour werd mij echter niks tegemoet gekomen.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Asidorram 26-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een zeer overzichtelijke webwinkel waar het makkelijk bestellen is.

Service
Had per ongeluk een doos verkeerde waterfilters besteld; geen probleem nog voor ik de "verkeerde" had teruggestuurd waren de "juiste" al geleverd! Waar doen zij dat nog?

Assortiment
Asortiment, of het nu "hardware"(machine's , bestek etc) of "software" (koffie e.d.) is: het Kookpunt heeft het in huis.

Aanbeveling
Dit is een winkel die je niet vaak tegenkomt.

Extra toelichting
Deze winkel geeft antwoord op al je vragen; service staat hoog in het vaandel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sanpla 26-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site waar je makkelijk kunt zoeken vanuit huis.

Service
Vlotte adequate levering. Alles klopte.

Assortiment
Ruime keuze aan producten die ik zocht.

Extra toelichting
Duidelijke site en vlotte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer