Kookpunt - Reviews & Ervaringen

6,4 Lees 449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kookpunt.

Kookpunt stelt zich voor

Kookpunt is met bijna 4000m² dé kookwinkel van Nederland. Met een uitgebreid assortiment aan keukengerei, apparatuur, messen, fornuizen, espressomachines en serviezen hebben wij álles waar een hobby- of professionele kok van smult. Kookpunt gelooft in service en expertise, en heeft ruim vijftig jaar ervaring in de verkoop van keukenartikelen. Iedere afdeling kent zijn eigen specialisten: medewerkers met kennis van ieder product, en bereid om de meest uiteenlopende vragen te beantwoorden.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

6,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

gerard1941 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Wat is nu makkelijker dan via je PC te bestellen en de volgende dag in huis te hebben

Assortiment
Geen idee

Aanbeveling
Er zijn waarschijnlijk nog andere winkels die goed zijn.

Extra toelichting
Zo ver heb ik niet nagedacht tijdens mijn bezoek aan de site.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Valentino1974 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima site, overzichtelijk.

Service
Top! Ik had mezelf vergist tijdens de bestelling, maar ze loste het grandioos op.

Assortiment
Groter vind je ze niet.

Aanbeveling
Top winkel, offline als online. Echt, ga er is heen en je weet het ook! Ik heb geen aandelen en ik werk er ook niet of een vriend van of zo. Is echt een top zaak!

Extra toelichting
Top winkel, offline als online. Echt, ga er is heen en je weet het ook! Ik heb geen aandelen en ik werk er ook niet of een vriend van of zo. Is echt een top zaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Product gekocht 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede duidelijke website, eenvoudig je producten bestellen

Service
Super goede en snelle service.
Dank je Hans voor de mooie Cillio sinaasappelpers.
Super product, kan nu al niet meer zonder :-)))

Assortiment
Zeer ruime keuze super product in een goede prijs verhouding

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen. Nette, snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke en Berry 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
handige website onderverdeeld in verschillende categorieën met duidelijke omschrijvingen, daardoor makkelijk bestellen

Service
bestellen en de andere dag in huis Prima service

Assortiment
enorme verscheidenheid aan "kook"artikelen, echt alles in huis

Aanbeveling
zowel webwinkel als de "gewone" winkel zijn fantastisch, zoveel keus en leuk personeel

Extra toelichting
alles is in bovenstaande reeds genoemd prima overzichtelijke website enorm assortiment snelle levering prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eke1962 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Het lukte mij even niet om een account aan te maken, na telefonisch contact met een behulpzame medewerker kon ik het product bestellen. Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.

Assortiment
Uitgebreid assortiment en goede kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bruno wuyts 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke, overzichtelijke site. Ruim aanbod.

Service
Snel en correct geleverd. Status zending is gemakkelijk op te volgen.

Assortiment
Ruim aanbod, verschillende prijscategorieën en ook de betere merken.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden, kan dus iedereen aanbevelen zonder blozen.

Extra toelichting
Geen minpunten te melden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

reijerwaard 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geweldig overzichtelijke webwinkel waar je erg gemakkelijk het gevonden product in je winkelmand kan doen.

Service
Vragen over producten via e-mail worden bijna onmiddellijk beantwoord

Assortiment
Groots!Nagenoeg geen nee te koop en TOP kwaliteit.

Aanbeveling
Zo'n supersnelle levering en geen moeite is hen te veel om jouw wensen in te vullen

Extra toelichting
Gewoon een TOP winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

soepliefhebber 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via via kreeg ik een link voor het te bestellen boek. De informatie was duidelijk en de bestelling zonder problemen direct geplaatst.

Service
Op het beloofde tijdstip is het boek bezorgd. Helemaal goed dus.

Aanbeveling
Alles verliep volgens plan. Niks mis mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LKJ 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goede prijs en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koekenpan 04-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,7

Gemak
Online bestellen gaat perfect

Assortiment
Bijna alles wat je zoekt kun je er vinden.

Aanbeveling
Als je een kookfanaat-liefhebber bent is dit "the place "

Extra toelichting
Heb geen minpunten en geen slechte ervaringen, wat ik gekocht heb is in tevredenheid ontvangen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

hennyboschhuizen 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer overzichtelijke website.

Service
Vandaag besteld en inderdaad de volgende dag in huis.

Extra toelichting
Super service en goed product. Omschrijving op de website klopt volledig met het daadwerkelijke prodcut.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Reitied 19-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was zeer gemakkelijk om het product te vinden

Service
Zeer snel, echt!

Assortiment
Juiste keuze voor iedereen, blijft kwalitatief

Aanbeveling
Ik zou Kookpunt.nl aan iedereen bevelen. Zo heb ik het al gedaan.

Extra toelichting
Al een tijdje was ik aan het zoeken om een pasta machine. Ik wou maar een eenvoudig maar toch kwalitatief model, om te beginnen. Bij Kookpunt.nl heb ik het juiste model gevonden voor de beste prijs. (20 euro goedkoper dan elders). Ondertussen hebben wij hem al meerdere keer gebruikt en wij zijn er zeer tevreden over. Gemakkelijk om te bedienen, de pasta wij maken is heerlijk (met bloem 00). Mijn dochters staan op de eerste rij als wij zelf pasta maken want er is niets lekkerder dan je eigen pasta!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria Weyn 11-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
uitstekende webshop, heel gebruiksvriendelijk

Service
correcte service levertijden warden perfect nageleefd

Assortiment
assortiment keuzen voldoet ruimschoots aan mijn verwachtingen. Prima

Extra toelichting
All round tevreden over deze webwinkel. Zal hier zeker nog blijven kopen. Bedankt hiervoor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kris74 06-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
In het verleden nog al zaken besteld via de Kookpunt. Eenmaal hadden ze ander, duurder type paella pan geleverd dan besteld. Hun voorstel was om de duurdere te houden tegen dezelfde prijs. Echter mijn voorkeur ging uit naar de goedkopere versie en ik had snel een paella pan nodig vanwege een feestje. Waarop ze me aangeboden hebben de duurdere pan te houden en al te gebruiken en de goedkopere gratis nog na te sturen. Top Service!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leckxs 05-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Prima site, duidelijk + makkelijk + goede zoekfilters

Service
In verzendopmerkingen gezet dat het pakket indien niet aanwezig, afgeleverd mocht worden bij de buren. Goed overgenomen door postorderbedrijf en uiteindelijk bij de buren afgeleverd.

Aanbeveling
Prima in het algemeen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

markerst1 04-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen gaat ontzettend gemakkelijk.

Service
Er was een probleem met een vd pannen. Dit probleem is meer dan goed opgelost door de telefonische klantenservice. Enthousiaste medewerkers die het snel en vakkundig geregeld hebben.

Assortiment
Ze hebben eigenlijk alles op keukengebied en nog veeeel meer.

Aanbeveling
Winkelen op het internet bij het kookpunt is bijna net zo gezellig als in de winkel zelf in Rorterdam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helma0707 03-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke website om te zoeken

Service
bestelling binnen 24 uur geleverd

Assortiment
denk dat er voor iedereen wel iets te vinden is (of wat je zoekt)

Aanbeveling
gemakkelijk bestellen, snelle service, super mooie producten tegen aantrekkelijke prijzen. Goedkoper dan in de winkel en geen (!!) verzendkosten

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans7490 03-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heel gemakkelijk via internet, goede website.

Service
Goed telefonisch advies door de juiste persoon.

Assortiment
Meer dan genoeg keus

Aanbeveling
Zeer zeker.

Extra toelichting
We kopen al jaren bij Kookpunt, ook in de winkel en zijn altijd nog geslaagd en tevreden met de producten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sje.. 02-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Mooie shop, met geweldige spullen. Prima snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andre van der giessen 01-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Overzichtelijke site, gemakkelijk bestellen en binnen 1 werkdag geleverd. Fantastisch apparaat voor een hele fijne pizza. Even op zoek naar een recept voor echt luchtig pizza deeg, waardoor je heerlijke dunne pizza's met een mooie rand maakt. Mooie saus maken, dunne ingrediënten erop. een minuut of 6 in het oventje voor een fabelachtige pizza.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

irene 78 24-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website en winkel. Ruime openingstijden van de winkel zodat je altijd nog een keer langs kan gaan.

Service
De levertijd volgens website bleek niet te kloppen. Kookpunt heeft ons goed op de hoogte gehouden mbt de voortgang. Karim heeft de oven geleverd (in zijn eentje) maar heeft ons meer geholpen met het plaatsen dan normaal.

Assortiment
We kennen geen andere winkel met zo'n assortiment. Naast de oven ga je dus naar huis met andere spulletjes

Extra toelichting
Prettig in de communicatie en een super mooie winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m-etje 24-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is overzichtelijk en het bestellen ging gemakkelijk.

Service
Door de track en trace code wist ik wanneer het pakket bezorgd werd en achteraf ontving ik een mail van Kookpunt of ik een review wilde schrijven en of alles goed gegaan is. Wat klantgericht!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

marjansterckx 24-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site, eenvoudig om te bestellen

Service
pakje was er de volgende dag al!!!

Assortiment
superuitgebreid! toevallig op de site terechtgekomen bij het zoeken naar een kookboek maar binnenkort bestel ik hier vast nog een mes (eerst nog een keuze maken in dat enorme aanbod...)

Aanbeveling
veel keuze, wordt geleverd, goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kokkerelleke 24-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk te bestellen via de overzichtelijke website.

Service
Meteen de volgende dag geleverd. Super!

Assortiment
Er is vanalles wat. Ik kom zeker terug!

Aanbeveling
Gewoon doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bakvrouw 23-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is heel overzichtelijk kon de producten makkelijk vinden.

Service
Ze hadden de verkeerde maat bakvorm gestuurd, heb dit via de mail gemeld had de volgende dag al de goede maat in huis met de oprechte excuses dat ze een foutje hadden gemaakt. En kon gemakkelijk de andere retour sturen.

Assortiment
Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment.

Extra toelichting
Ze hebben een super service ,ze hadden mij de verkeerde maat bakvorm gestuurd had dit gemeld en had de volgende dag al de goede maat in huis ,nog voor ik de ander retour had gedaan. Dat noem ik nog eens service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnnaJohanna 23-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede website, makkelijk bestellen

Service
De zaterdag voor de Pasen als leverdag aangegeven, moest als cadeau op 2de Paasdag gegeven worden maar werd pas dinsdagochtend bezorgd door Post.nl. Waarschijnlijk niet de fout van Het Kookpunt maar wel vervelend.

Assortiment
Veel keuze, makkelijk te vinden

Aanbeveling
Je moet alleen geen deadline hebben zoals ik.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

LisetteG 23-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Online bestellen en alles snel in huis

Service
Ook bij winkelaankopen goede service

Assortiment
Een bezoek aan de winkel is gewoon een ervaring op zich, wat een assortiment!

Aanbeveling
Ik beveel Kookpunt al aan bij vrienden!

Extra toelichting
Ik heb alleen nog maar positieve ervaringen met Kookpunt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

pluto020 23-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik hou erg van asperges maar aan het schillen had ik een broertje dood. Maar nu daar is Mr. Lurch, wat een gemak en ja iedereen die van asperges houdt moet er 1 kopen!!!!

Service
Snelle service

Assortiment
Grote voorraad

Aanbeveling
Als je van koken houdt is dit de winkel

Extra toelichting
Ik vind alles goed aan deze winkel, de service, de klantenservice, de afhandeling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hetty den Ouden 23-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan het vanuit je luie stoel bestellen.

Service
Wat op de site staat, is oog direct leverbaar. Ik heb recent bij een andere winkel wat besteld wat op voorraad zou zijn. Maar na 2 dagen kreeg ik te horen dat het product niet meer leverbaar was. Ik heb toen gevraagd of ze zsm het verschuldigde bedrag wilde terug storten, dat beloofde dat binnen 3 dagen te doen. We zijn ruim een week verder maar nog geen geld ontvangen.

Assortiment
Alles wat je wenst op keuken gebied s daar te koop.

Aanbeveling
Het is de ultieme winkel voor een kook liefhebber.

Extra toelichting
Ik vind het gewoon een topwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ManonLS 23-04-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk en snel in te vullen :)

Service
snel binnen :)

Extra toelichting
wil wel even kwijt dat ik 5 euro verzendkosten moet betalen en er staat 3,60 euro op het pakketje. daarbij is het boek zo in de brievenbus gegooid, met als gevolg een hoek van het boek flink beschadigd is. dat is zeker een min puntje. jammer :(

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

elspeeters 23-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gewoon klikken en klaar!

Service
Super snel, heel erg snelle levering.

Extra toelichting
De broodtrommel die wij gekocht hebben was een pak goedkoper bij het kookpunt. Bovendien werd het product 2 dagen later al geleverd, heel erg snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gerblok 23-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site . Niet alleen een internetwinkel , maar ook een winkel.

Service
Kleine De Buyer pannetje alsnog gelijk meegeleverd. duidelijk beschrijving hoe ik het beste de koekenpannen in kan branden

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment

Extra toelichting
Je koopt bij een internet winkel, met internet prijzen, maar je hebt ook eventueel het gemak van een fysieke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Penny Herrera 23-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is heel duidelijk en mooi ingesteld. Producten zijn heel makkelijk te vinden dankzij de categoriëen bar.

Assortiment
De assortiment is precies zoals degene van een grote winkel maar goedkoper (Espresso machine Bialetti). Valt mee!

Extra toelichting
Goedkoop, mooi ingesteld, de winkel eigenlijk motiveert je om te gaan koken!Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Levi24 23-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het produkt dat ik zocht was zeer eenvoudig te vinden.
Duidelijke beschrijving er bij.

Service
Zeer snelle levering!
Verpakking was goed verzorgd

Assortiment
Ik had veel keus uit modellen en maten.

Extra toelichting
Goede, snelle levering. Veel keus in assortiment!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ibe moerman 23-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
makkelijk, snel en goede kwalliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

b.gilles 23-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijke website

Service
snelle levering

Assortiment
heel groot assortiment

Aanbeveling
zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koenwittevrongel 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site die je toelaat om heel makkelijk de producten te vinden waar je naar op zoek bent.

Service
Alles stappen die je neemt zijn duidelijk en worden telkens opnieuw netjes en proactief gemeld (van bestelling, tot shipment, tot aflevering).

Assortiment
Breed aanbod van allerlei producten, voor gewoon dagelijks gebruik tot pure design.

Aanbeveling
Gezien de kwaliteit van service, ed meer zie ik niet in waarom ik dit niet zou aanbevelen. Vanachter je computer bestel je in no time de producten die je nodig hebt én aan een zeer interessante prijs. Dus gewoon doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pillen1 17-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
snelle bezorging en prima prijs-kwaliteitsverhouding!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanjef 16-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Mooie overzichtelijke website met supersnelle levering. Zelfs iets dubbel besteld, was geen probleem om het artikel in de winkel terug te brengen. Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter caenen 16-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Perfecte informatie.
Levering volgens afspraak.zelfs voor verzending naar België

Extra toelichting
Formulieren zeer duidelijk. Zelf de dag bepalen voor levering. Prijzen zijn perfect tov andere winkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

remcotromp 16-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Snel gevonden wat ik zocht, snelle levering en mooie prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

noordenn 16-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
snel besteld en snel geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

m-in-de-keuken 16-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Het is een geweldige kookpot om in je keuken te hebben. Alle vlees wordt gaar en behoudt zijn smaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leentjes 16-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik wilde een sappan. De volgende dag had ik een sappan. Wat is er nou makkelijker?

Service
Het wordt thuis besteld en gratis thuisbezorgd.

Assortiment
Tot nu toe had ik alleen een sappan nodig, maar inde toekomst zal ik zeker eerst bij Kookpunt kijken.

Aanbeveling
Mijn vrienden en kennissen hebben mij op de hoogte gebracht van de webwinkel van Kookpunt.

Extra toelichting
Ik vind dat ze op kookgebied veel in huis hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnnedeR 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het product zijn gerangschikt onder diverse thema's. Hierdoor wordt het zoeken vereenvoudigd. Het bestelproces verliep eenvoudig en zonder problemen.

Service
Het product dat ik had besteld, bleek niet meer op voorraad. Ik werd daarvoor gebeld en er werd mij een alternatief aangeboden. Dit betrof hetzelfde product, van een ander merk. Het product is toen zonder vertraging geleverd en het geld dat ik teveel betaald had is terug gestort op mijn rekening. Perfecte service!

Assortiment
Ik heb tot nog toe slechts één product besteld bij Kookpunt, maar de site is overzichtelijk en het assortiment is zeer ruim en duidelijk ingedeeld in categorieën.

Aanbeveling
Prima service en snelle levering van de producten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

levamo 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snel gevonden wat ik zocht,met daarbij duidelijke info.

Service
Ook nu weer zéér snel geleverd.

Assortiment
Ruime keuze in topmerken.

Aanbeveling
Hier kun je terecht voor een goed advies vóór aanschaf.

Extra toelichting
Hier kun je terecht voor goede kwaliteit bij een zeer betrouwbare alom bekende zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Peeters 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website, goede afbeeldingen, duidelijk

Service
Wordt gelevert op dag van je keuze

Assortiment
Groot, ook professioneel voor goede prijzen

Aanbeveling
Zeker de moeite waard

Extra toelichting
Staat bij de favorieten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Majohe 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snelle website, bestelling was binnen no time geregeld.

Service
Duidelijke informatie, ook over voortgang bestelling

Assortiment
Genoeg leuke dingen te vinden bij Kookpunt

Aanbeveling
Alles klopte!

Extra toelichting
Bestelling was snel geplaatst en snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heston2.0 13-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Email contact over wijziging bestelling van mijn kant ging gesmeerd

Service
Levering kan sneller, 4 dagen wachten op een pan. Wel precies zoals volgens de site.

Assortiment
Prijzen zijn goed maar ze zouden meer kunnen hebben en vooral de zoekfunctie op de site kan beter.

Aanbeveling
Prijzen prima, als ze het maar kunnen vinden op de site

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Amberfano 13-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Groot assortiment, veel keuze uit verschillende merken, types en kleuren. Goede prijs. Snelle afhandeling, prima verpakt en ontvangst binnen 24 uur. Kortom, dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews