Kookpunt - Reviews & Ervaringen

6,4 Lees 449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kookpunt.

Kookpunt stelt zich voor

Kookpunt is met bijna 4000m² dé kookwinkel van Nederland. Met een uitgebreid assortiment aan keukengerei, apparatuur, messen, fornuizen, espressomachines en serviezen hebben wij álles waar een hobby- of professionele kok van smult. Kookpunt gelooft in service en expertise, en heeft ruim vijftig jaar ervaring in de verkoop van keukenartikelen. Iedere afdeling kent zijn eigen specialisten: medewerkers met kennis van ieder product, en bereid om de meest uiteenlopende vragen te beantwoorden.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

6,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

gonde 09-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel vlotte website om te bestellen

Service
zondagavond besteld, dinsdagavond thuis geleverd

Aanbeveling
aangenaam gepresenteerd
goede produkten

Extra toelichting
wel goed: vlot contact en vlotte verwerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinavanbruggen 09-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
handig om zo vanaf de bank te bestellen

Assortiment
prima assortiment en scherp geprijsd

Aanbeveling
er zijn winkels met nog een breder assortiment, maar als je op zoek bent naar de meest gangbare producten ben je hier aan het goede adres.

Extra toelichting
helemaal ok! en zeer snelle levering en dat is geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

aizmer 08-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bakvrouw 02-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijke website zeer overzichtelijk, iets bestellen gaat snel en eenvoudig.

Service
de service is super had de solis kitchen queen besteld maar de toevoegdeksel zat er niet bij, dit gemeld via de mail en had hem de volgende morgen al in huis dit noem ik een super service.

Assortiment
een ruim assortiment voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Aan iedereen een echte aanrader gewoon een top winkel.

Extra toelichting
niets aan veranderen ga zo door .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g.dullemond 02-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Simpel en snel je bestelling plaatsen in de WEB shop

Service
Tja als je doet wat je beloofd is de service natuurlijk het toppunt

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment van top kwaliteit

Aanbeveling
Door het gemak van deze website hoeft je niet langer verder te zoeken.

Extra toelichting
Wij hebben inmiddels diverse producten besteld bij kookpunt. En alle producten zijn snel en simpel geleverd. En zoals ze beloven voor 16:00 besteld volgende dag in huis. Echt top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robbert_t 02-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het product was goed te vinden, netjes omschreven en goed gefotografeerd.

Service
Betaling verliep vlot en verzending volgens afspraak

Assortiment
Ruime keuze in wat ik zocht, in dit geval waren dan BK pannen.

Aanbeveling
Keurige winkel, niets op aan te merken.

Extra toelichting
Alles verliep vloeiend en volgens afspraak. Geen bijzonderheden opgemerkt en dat is tegenwoordig toch weer erg bijzonder!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elsvdkruijs 02-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Last-minute op zoek naar een kadootje zit je hier altijd goed. Bestellen en de volgende dag in huis!

Service
Goede service, juiste levering.

Assortiment
Voor ieder wat wil en verschillende prijsklassen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

slowjuice 26-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
uitstekende, vlotte en duidelijke product informatie zowel telefonisch als per mail.

Aanbeveling
snelle service, betrouwbaar en correcte afhandeling. komen afspraken na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mary82 25-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Je kunt zelf de bezorgdatum kiezen.

Assortiment
Veel keuze!

Extra toelichting
Duidelijke factuur en prettige communicatie. Bestelling werd bezorgd op de dag die ik had uitgekozen. Uitstekend verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GB50 25-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Top!

Service
Uitstekend!

Assortiment
Heel ruim!

Aanbeveling
In grote mate..

Extra toelichting
Een ruim assortiment, goede service, snelle levering. Of je nou iets kleins besteld of iets groots de klantvriendelijkheid is top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roosjesoda 25-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Vlotte levering. Boven E 25 geen verzendkosten. Leuk assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

angelique14 21-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website

Service
Besteld voor 18:00 uur, volgende dag geleverd. Topservice!
Bij retournering van een producten wordt op een klantvriendelijke wijze gebeld wat de reden van retournering is.

Assortiment
Ruime keuze en duidelijke uitleg bij het product.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel aan iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
UItleg, voorraad, assortiment en het belangrijkste: de opgegeven levertijd klopt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

asmith 21-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heldere, overzichtelijke website

Service
Een produkt was niet leverbaar. Kreeg telefoontje met goed alternatief aanbod.

Assortiment
Groot, veelzijdig assortiment

Aanbeveling
Nu voor tweede keer bestelling gedaan op kookpunt.nl
Ruim assortiment, duidelijke website, snelle levering. Erg tevreden.

Extra toelichting
Duidelijke webshop Ruim assortiment Snelle levering Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wvoorwinden 20-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Vie 19-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heel makkelijk iets kunnen bestellen. Duidelijke site.

Service
Gratis bezorgd! En een snelle levering. Netjes verpakt in de doos.

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Handige online winkel voor spullen in de keuken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vie 19-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Heel makkelijk iets kunnen bestellen. Duidelijke site.

Service
Gratis verzendkosten! Snelle verzending.

Assortiment
Kan meer uitgebreid worden

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

oscarcb 19-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
vanuit de luie stoel deze geweldige slowcooker besteld. de beste rpijs en besteld en geleverd zoals beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kookboy 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Snelle levering

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
als je op zoek bent naar goede producten, krijg je een overzichtelijk assortiment te zien.

Extra toelichting
Mooie en duidelijke website. Erg tevreden over deze prachtige wok, geen smerige teflon anti-aanbaklaag, dus puur natuur, keurig en snel geleverd een aanrader !!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

argvb 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk. Geen problemen met bestellen. Goede mogelijkheden tot
snelle (internet) betalingen. Direct duidelijkheid (middels e-mail) over het bestelde product en de levering daarvan

Service
Geen motivatie, geen gebruik gemaakt van de service mogelijkheden.
Alles liep op rolletjes. De enige manco die zou kunnen ontstaan is die van PostNL die niet binnen een dag zou kunnen leveren, maar in dit geval niets aan de hand en gewoon geleverd binnen de aangegeven termijn

Assortiment
Groot assortiment aan producten. Zeer scherpe, concurrerende, aanbieding.

Aanbeveling
In grote mate, gemak dient de mens,
dus doen

Extra toelichting
Weinig te motiveren. Als alle web shops zo waren dan werd het leven een stuk plezieriger. Proost!, op de webwinkel van Kookpunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

glenn114951 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik heb al een account bij kookpunt, en de website is heel overzichtelijk. Een paar klikken en de bestelling is geplaatst.

Service
Snelle levering en keurig verpakt

Assortiment
Zeer ruim assortiment, zeer handige keukenhulpen. Een paradijs voor een hobbie kok als ik.

Aanbeveling
Heb ik al vaak gedaan

Extra toelichting
Ik heb geen negatieve punten. Ik vind kookpunt.nl een geweldige webshop. Het assortiment is ruim. Via kookpunt.nl. heb ik mijn lodge koekepannen gekocht. Werkelijk geweldige pannen die een levenlang meegaan. Kunnen ook zo in de oven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fgalema 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle goede site, makkelijk vindbaar wat ik zocht.

Service
Gewoon goed!

Assortiment
Mooie kwaliteit en bijzondere spullen.

Aanbeveling
Tja, als alles goed is.

Extra toelichting
Prettige site die makkelijk zoekt, prima levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

fgl 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Belde ze op met een vraag over koksmessen en kreeg meteen een specialist aan de lijn die mij heel goed adviseerde

Aanbeveling
Super assortiment, service en snelheid van leveren. Inpakservice ook top.

Extra toelichting
Afhandeling van order, goede tracktrace, snelle levering, inpakpapier ziet er chique uit en persoonlijke hulp aan de telefoon. Topwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrickdeh 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site en makkelijk te bestellen. Paypall was 10* geweest

Service
Binnen een dag in huis

Assortiment
Voor iedere prijs is er wel wat te halen

Aanbeveling
Prima webshop

Extra toelichting
Een webshop waar vele webshops nog wat van kunnen leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aenagerla 16-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Standaard webshop; eenvoudig opzoeken, bestellen en betalen.

Service
Keurig telefonisch contact inzake levertijd.

Assortiment
Heerlijk assortiment voor kookliefhebbers.

Aanbeveling
Feitelijk met regelmaat mensen op het bestaan van het Kookpunt gewezen.

Extra toelichting
Combinatie van fysieke en online winkel met heerlijk assortiment voor echte liefhebbers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlotte Koster 13-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sailor Preben 13-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
comfortabele en duidelijke site

Service
24u leveringservice, ook naar België .ruime betaal mogelijkheden.

Assortiment
Kwaliteitsvolle producten aan scherpe prijzen. Ruim aanbod.

Aanbeveling
Voor elke kok!

Extra toelichting
Modelvoorbeeld van hoe een webshop moet zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sija5 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en goed te winkelen.

Service
Dezelfde dag van bestellen verstuurd. Helaas pakje kwam niet aan. Na overleg, na 1 week spullen opnieuw verstuurd gekregen. Klasse!

Assortiment
Ruime keus aan producten.

Aanbeveling
Goede service en snelle afhandeling.

Extra toelichting
Snelle afhandeling en ook toen het bij PostNl fout ging werd dit perfect hersteld zonder extra kosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilfried.lieckens 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snelle vlotte site

Service
perfecte leveringstermijn zoals beloofd

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goede service en voordelig

Extra toelichting
zeer voordelige prijs,snelle levertermijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

aizmer 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reijerwaard 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zoek, vind, klik, klaar

Service
even een e-mailtje met een vraag en binnen de kortste keren een nuttig antwoord

Aanbeveling
Zeer betrokken personeel

Extra toelichting
Gewoon een topwinkel waar je er geen tweede van in Nederland vindt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gikkegt 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
aanklikken en bestellen, niets anders nodig toch

Service
gewoon netjes afgeleverd binnen 2 dagen in goede staat.

Assortiment
goede prijs kwaliteit verhouding

Aanbeveling
geen klachten dus als erop staat wat je nodig hebt, waarom niet.

Extra toelichting
ik heb tot nu toe geen klachten, gewoon het product in goede staat op tijd voor een goede prijs. prima dus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cornelis J. 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het gaat gemakkelijk

Service
Eerst voorraad controleren,dan aanbieden!!

Assortiment
je zou wel veel meer willen kopen.

Aanbeveling
gemakkelijk alles moet wel op voorraad zijn.

Extra toelichting
Aangekomen is de molen ,echter het boek over worst niet, nalevering 14 dagen!!( mededeling) Foutje is wel dat het aangebodene dan op voorraad moet zijn ,dat kan men tevoren controleren!! Nu kost het U moeite voor de nazending en was het voor mij een tegenvaller niet meteen aan de slag te kunnen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

hil16 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
producten snel te vinden en alles heel snel thuis

Assortiment
Bijna alles op kookgebied is er te vinden.

Aanbeveling
Ik heb nu een keer besteld gaat super goed

Extra toelichting
Assortiment is goed, ben al een eerder in de winkel zelf geweest leuke winkel. Snelle levering, veel keus ook zaken waarvan ik het bestaan niet eens weet. Ook wat ingrediënten in het assortiment. Kortom leuke winkel zeker voor kookliefhebbers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria-viel 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
handige website en snel besteld

Service
vandaag besteld morgen in huis

Assortiment
Meer dan voldoende keus.

Aanbeveling
Service is prima en snelle levering, dat geef je door aan potentiële klanten.

Extra toelichting
Dit is de eerste keer dat ik iets besteld heb, ga het zeker vaker doen. Gewoon prima bevallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

stoffer.mge 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik bestel normaal gesproken bijna niet on-line. Werd op jullie attent gemaakt.
gezocht op jullie web-site. Lekker duidelijk en overzichtelijk. toch nog even gebeld (ouderwets) super te woord gestaan en toen toch op de knop gedrukt. besteld de volgende ochtend had ik het al in huis. Chapeau. super service.

Service
winkel medewerkster stond mij supergoed te woord, heel vriendelijk. een verademing.

Assortiment
heel groot. ik kom zeker terug.

Aanbeveling
uitgebreid assortiment. vriendelijke bediening.

Extra toelichting
ik had weinig tijd om te zoeken, hier werd ik direct en adequaat geholpen. heel prettig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vaxeld 08-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker thuis blijven, bestellen en het wordt ook nog thuis afgeleverd.

Service
Geweldig, bestelling is volgens afspraak afgeleverd.

Assortiment
Geweldig assortiment, ik stond versteld van wat er allemaal te krijgen is en kwam de kroketten perser tegen die ik gelijk heb besteld.

Aanbeveling
Zij verkopen allerhande spullen die je elders niet kan vinden en de prijzen zijn redelijk vandaar mijn keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorcoo 06-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Bestelling was niet compleet geleverd. Na telefonisch contact werd er binnen een paar minuten een oplossing geboden.

Assortiment
Ruim assortiment.

Extra toelichting
Bestelling was niet compleet geleverd. Na telefonisch contact werd er binnen een paar minuten een oplossing geboden. Prima afhandeling van een prima webshop.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sandra Veldman 06-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Goed en mooi ingepakt.

Aanbeveling
Mooie producten, eerste indruk goede kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

diat 06-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede duidelijke website, makkelijk te bestellen online

Service
alles duidelijk, goede documentatie en goede service bij problemen

Assortiment
ik kan er alles kopen voor de keuken

Aanbeveling
kwaliteit, snelheid en service

Extra toelichting
Ik ken Kookpunt al jaren, koop er vaak. Toen ik nog in buitenland woonde, kreeg ik onderdelen per post toegestuurd. Ik ben zeer tevreden en hoef niet anders (jammer dat de producten zo goed zijn dat je geen nieuwe hoeft te kopen ;-) )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cuaboa 05-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke en overzichtelijke site

Service
Hele snelle service!

Assortiment
Ik was op zoek naar het boek Schock-o-latier. Helaas overal uitverkocht op internet, totdat ik op deze site terecht kwam. Boek besteld en snel geleverd!

Aanbeveling
Foto van het boek op facebook geplaatst met de tekst: Toch gelukkig het boek kunnen bestellen bij kookpunt!

Extra toelichting
Snelle levering met ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Atie Heuver 05-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen enkel probleem

Service
Heel goed

Assortiment
Dat wat ik nodig had

Aanbeveling
Zou aanbevelen

Extra toelichting
De eenvoud van bestellen en thuis ontvangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Berkhout 05-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heerlijke eenvoudige manier van koken! Veel mogelijkheden in soorten gerechten bereiden en aantal personen, kookt erg prettig zo!!

Service
Zeer tevreden; goede uitleg gehad om de pan zelf voor te bewerken om aanbranding te voorkomen, dit werkt super!! Niets aangekoekt, zo weer schoon. En een heel vlotte levering.

Assortiment
Alles wat ik zocht en wilde vergelijken was er wel.

Aanbeveling
Geen reden waarom niet: goed service, echt de laagste in prijs naar wat ik kon vinden, goede kwaliteit voor lage prijs. Top!!!

Extra toelichting
Goede service, goede kwaliteit bleek ook na ontvangst en gebruik, snelle levering en betaalbare prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LisaVO 05-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Op zaterdag geleverd!

Aanbeveling
ik had graag een cadeaubon gekocht via de website omdat ik niet kon kiezen wat ik nu het beste gaf als verjaardagscadeau, maar de cadeaubon gaat enkel via de winkel. Voor de rest: TOP!

Extra toelichting
Ik had niet verwacht dat mijn product op zaterdag geleverd zou worden (Nederland --> België), maar dat was dus wel. Super! Kookpunt.nl heeft ook een heel uitgebreid aanbod. Ik wist haast niet wat ik moest kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pekoni 05-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede sortering, rustige site met adequate info over de produkten.
Suggestie: gewicht van het kookgerei vermelden en bij pannen de maat van het kook cq bak oppervlak

Extra toelichting
prima webshop met een prettige niet schreeuwerige site. Assortiment is ruim genoeg in mijn optiek. Enige is het al eerder vermelde dat het heel plezierig is als de maat van het effectieve kookoppervlak gegeven is en het gewicht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

josriki 05-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Volg de aanwijzingen op de website en alles gaat vanzelf goed.

Service
Geen problemen ondervonden

Extra toelichting
Supersnelle aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marc94100 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site met uitstekende zoekfunctie en erg breed aanbod.

Service
Ik klikte op afhalen ipv bezorgen, was geen probleem, ook al was het 16.00 uur geweest, het werd keurig de volgende dag bezorgd!

Extra toelichting
Ben zeer tevreden, enkele jaren gelden de winkel eens bezocht, was ook mooi. Woon nu te ver weg anders was ik er vaak te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Myrabelle 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site

Service
Aardige mail berichten en snel

Assortiment
Veel

Aanbeveling
Deskundig

Extra toelichting
Snel, vriendelijk. Ik kon een bestelling zonder problemen omruilen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marciavdm 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellingen zijn makkelijk online te plaatsen, geen gedoe

Service
Mijn bestelling had ik net na 16.00 uur besteld, waardoor ik eigenlijk een dag langer had moeten wachten op bezorging. Nog geen 5 minuten na mijn bestelling belde de leverancier mij met de vraag of ik het toch liever de volgende dag wilde, dan zouden ze zorgen dat het produkt meteen mee ging. De volgende dag had ik het in huis. Superservice!

Assortiment
Qua bakspullen had ik ruime keuze!

Aanbeveling
Makkelijk online bestellen, goede service, snelle levering, goede produkten.

Extra toelichting
Superservice!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lucas.meijs 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gewoon makkelijek website en snel,e bezorging

Service
Had een aanvullende vraag gesteld per mail, is direct heel netjes en profesiimeel opgepakt

Extra toelichting
Waardering gaat over webshop. Winkel ks ook geweldig maar de webshop is gewoon heel goed!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem brans 04-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Het is heel simpel om geweldig goede kookartikelen te vinden.

Service
Het kan niet makkelijker dan met kookpunt in zee te gaan

Assortiment
Het assortiment is adembenemend.

Extra toelichting
Zie hier boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews