Kookpunt - Reviews & Ervaringen

6,4 Lees 449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kookpunt.

Kookpunt stelt zich voor

Kookpunt is met bijna 4000m² dé kookwinkel van Nederland. Met een uitgebreid assortiment aan keukengerei, apparatuur, messen, fornuizen, espressomachines en serviezen hebben wij álles waar een hobby- of professionele kok van smult. Kookpunt gelooft in service en expertise, en heeft ruim vijftig jaar ervaring in de verkoop van keukenartikelen. Iedere afdeling kent zijn eigen specialisten: medewerkers met kennis van ieder product, en bereid om de meest uiteenlopende vragen te beantwoorden.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

6,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

janitapanhuis 05-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De bestelprocedure was gemakkelijk. Er werd niet om zinloze gegevens gevraagd. De bestelling was ook snel in huis!

Service
Achteraf bleek er iets niet goed te zijn met de bestelling. Na een mail gestuurd te hebben had ik na 5 minuten al een reactie met een passende oplossing, super!

Assortiment
Mooi, overzichtelijk assortiment. Ga er zeker nog eens een bestelling plaatsen!

Aanbeveling
Voornamelijk om het gemak van het bestellen.

Extra toelichting
Goede service, duidelijke site, geen onzin. Ik ben tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

timdewit89 02-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Erg groot assortiment met o.a. goede kwaliteit spullen. Prima op tijd geleverd. Geen negatieve punten t.a.v. deze bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MiggelNL 02-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Bestelde product was niet aanwezig. Na overleg is een soort gelijk product geleverd. Verschil in kosten kwam voor rekening van Kookpunt.

Aanbeveling
Super service.

Extra toelichting
Super service van deze kookwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rrood49 31-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hitir 30-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site, goede zoekfunctie

Service
verzenden naar een ander adres, inpakken in cadeaupapier, kiezen van de afleverdatum en volgen van de verzending is allemaal mogelijk. Wat wil je nog meer! Superhandig als je iemand met een mooi cadeau wilt verrassen.

Assortiment
Meer dan genoeg keus. Voor elk budget voldoende beschikbaar

Extra toelichting
Prima webwinkel, goed assortiment en goede service. Ik heb hier een cadeau besteld voor een jarige. Ze is er mee in haar nopjes weet ik inmiddels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lucienne.dllc 30-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
wanneer je keukenspullen nodig heb, zou ik echt hier bestellen. Ruime keus, goede uitleg en professionele kookartikelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita Corten 30-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Service
Service is super! Professioneel geholpen aan de telefoon en mails worden snel beantwoord. Hebben mij zelf opgebeld om de leveringsdatum nog eens te dubbelchecken.

Assortiment
Dit zou beter kunnen. Ik had een gas-BBQ besteld maar vond niet de nodige accessoires van hetzelfde merk, terwijl ze die wel in huis hebben. Effe gemaild en het werd meteen online gezet. Nog nabesteld en werd samen geleverd.TOP!

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen, en ik zal ook niet twijfelen om hier zelf bij gelegenheid nog iets te bestellen.

Extra toelichting
Zie hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

grijze12 30-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via internet heel gemakkelijk en vlug

Service
geen enkel probleem onder vonden

Assortiment
keus genoeg

Aanbeveling
zie hier boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saner6465 30-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Duidelijke website, makkelijk bestelproces.

Service
Helaas een 5 door PostNL; volgende dag levering is door PostNL niet gehaald.

Assortiment
Ruim assortiment, scherpe prijzen.

Aanbeveling
Vanwege het ruime assortiment.

Extra toelichting
Goedkoper dan Blokker en geen verzendkosten boven een aankoopbedrag van EUR 20,=.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

henrichs 30-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Service
Snelle afhandeling en correcte berichtjes in mijn mailbox, supersnelle levering, rekening houdend met mijn speciale verzoek (middag).Geen verzendkosten, ook niet onbelangrijk.

Assortiment
Goed, ik heb alleen niet alles gezien...

Aanbeveling
Niets op aan te merken!

Extra toelichting
Het Kookpunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kookgemak 30-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fantastisch om vanachter je computer deze wok te bestellen.

Service
Vandaag besteld, morgen in huis, eenvoudiger kan het niet,

Assortiment
Breed assortiment in alle maten en prijzen.

Aanbeveling
In zeer hoge mate.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M d G 30-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudige zoekfunctie.

Service
Vandaag besteld morgen in huis.

Assortiment
Uitgebreid assortiment. Graag meer keus in Wesco producten.

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen.

Extra toelichting
Vandaag besteld, morgen in huis. Graag iets meer keus in Wesco assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Raissa Sullayman 30-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Dat ik achteraf mag betalen

Service
Erg vlot

Assortiment
Vele keuze

Aanbeveling
Erg gemakkelijk en aangenaam thuis op gemak alle artikelen te bekijken en zonder direct te betalen te bestellen

Extra toelichting
Ik krijg er niet genoeg van en kijk regelmatig naar nieuwe producten en zo nodig bestellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wiesspaan 29-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk van huis uit een bestelling plaatsen!

Aanbeveling
Er is veel te koop, ruim assortiment

Extra toelichting
Heb per ongeluk op net gedrukt bij service; maar de service was goed. Het product was nl beschadigd, op zich is dat jammer. Maar alles kon teruggestuurd worden of in de winkel geruild worden. Als je dan ver van het postkantoor afwoont of ver Rotterdam, dan is via de webwinkel iets kopen wel weer wat moeilijker. Spullen mochten geruild worden, dat is fijn alleen de rompslomp om het terug te sturen en kans op dezelfde beschadiging is vervelend.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Rovo1 29-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Duidelijk, vorige keer een keukenmachine besteld, van te voren gebeld ivm advies. Goed geholpen. Ook toen er iets mis was met de machine zelf, even bellen, terugsturen en wordt allemaal prima geregeld. Zou er zeker weer bestellen als ik iets nodig had.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Consumeerder 29-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg gemakkelijk zoeken en bestellen , overzichtelijke website.

Service
Ik geef een 9 omdat het altijd beter kan. Maar moet zeggen geweldige service.

Assortiment
Niet alles is verkrijgbaar maar wel veel!

Aanbeveling
Eenvoudig bestellen, scherp geprijsd, staan voor hun producten.

Extra toelichting
Zie bovenstaande motivaties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mnoordover 28-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik kan altijd goed vinden wat ik zoek op PC/laptop. De tablet en telefoonopties zouden nog duidelijker kunnen.

Extra toelichting
Ik vind Kookpunt een heerlijke winkel - vooral fysiek. Echt een paradijs voor mij. Jammer dat ik niet in de buurt woon of werk, dan zou ik ook eerder in de winkel kopen. Nu gaat dat online prima!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

PFJ 24-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke site, die ook prettig oogt.

Service
update per email over verzending en correcte uitvoering.

Assortiment
er zou een uitgebreider assortiment kunnen zijn.

Aanbeveling
1 ster aftrek omdat sommige dingen niet in het assortiment zitten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

1980robert 24-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke website. Erg overzichtelijk

Service
Er was iets niet in het assortiment en stond nog wel op website. Geld is direct teruggestort en er werd een persoonlijke mail gestuurd dat het een foutje van hun was.

Assortiment
Groot

Aanbeveling
Goede site, keurige verwerking van verzending, tiptop service. Aanrader.

Extra toelichting
Goede webwinkel! Goed betrouwbaar en uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hud.jojo 23-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles ging goed snbel en was me erg duidelijk

Service
snel en duidelijke communicatie

Assortiment
ik zocht iets wat in een andere winkel niet leverbaar was en wat jullie dus in 1 dag konden leveren, ik zeg mooi assortiment dus

Aanbeveling
geen tegenslagen dus ik zou het iedereen aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ingridw59 23-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Mooie, duidelijke website

Assortiment
Veel keuze. Wel vooral uit het duurdere segment. Vooral leuk om te bekijken.

Aanbeveling
Absoluut even kijken op kookpunt.nl als je iets op kook of bakgebied nodig hebt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

jipextreme 23-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Groot assortiment aan kookspullen zeer goede service en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Een echte aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

femkevl 23-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
bestellen is zo gepiept!

Service
snelheid van bezorgen, super.

Assortiment
ik was op zoek naar een artikel in het bijzonder, maar zag tijdens het bestellen al veel meer leuke dingen voorbij komen!

Aanbeveling
Vandaag besteld morgen in huis, keurig verpakt. Ik was op zoek naar een artikel in het bijzonder, maar zag tijdens het bestellen al andere dingen voorbij komen en ga zeker nog eens 'winkelen'

Extra toelichting
snelheid: vandaag besteld, morgen in huis! Keurig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

026notariaat 23-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
duidelijk site, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pienita 23-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel gevonden

Service
Vandaag besteld, morgen in huis

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

asimov 22-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Telefonisch goed geholpen / advies gegeven. Maar werd wel eerst twee keer doorverbonden.

Assortiment
Ruime keuze uit goede merken

Extra toelichting
Goed advies en juiste producten (van de betere merken)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

cook-doctor 22-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,2

Gemak
Duidelijke aanbiedingen.
Met enkele clicks is je bestelling geplaatst.

Service
Meest recente bestelling niet volgens wens verlopen. Afhandeling volgt. Daarna kan ik pas een gefundeerd "oordeel vellen".

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Ruim aanbod; geregeld aanbiedingen; i.h.a. snelle levering (echter ook afhankelijk van Postnl).

Extra toelichting
Heb te veel borden ontvangen. Online aanbieding niet geheel duidelijk. Niet aangegeven of borden vaatwasbestendig zijn. Vriendelijke bejegening bij reclamatie.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Lvsr 22-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Geen enkel probleem gehad. Snel gevonden wat ik zocht en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

riannevdr1976 22-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, overzichtelijk. Prettig en gemakkelijk bestellen!

Service
Ik had gevraagd of ze op het inpakpapier nog een tekst wilde schrijven. I.p.v. daarvan deden ze er een kaartje bij. Zo leuk voor de ontvanger!!

Assortiment
Bekijk de website zelf maar. Je wordt echt blij van zoveel aanbod

Aanbeveling
Al mee bezig. Heb ook zin om nog eens in de echte winkel te gaan kijken. Echt een aanrader!

Extra toelichting
Ik heb deze site bezocht, omdat ik op zoek was naar een specifiek artikel. En dat was de moeite waard. Niet alleen prettig qua prijs, maar ook erg snel én netjes verzonden. Hier ga ik zeker vaker een bezoekje brengen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coluche 22-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, alles is gemakkelijk te volgen.

Service
Levertijd is heel precies, heel vriendelijke medewerkers.

Assortiment
zeer ruim assortiment aan concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Hier koop je in volle vertrouwen.

Extra toelichting
Ik kan geen negatieve punten vinden, alles was opperbest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jdewit020 22-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Erg goede prijs/kwaliteit-verhouding. Makkelijk en snel in huis bij online bestellen, top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Jedi00 22-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
2 dagen later had ik het product al, zo vlotjes dat het ging allemaal!

Assortiment
Ik heb het hele assortiment nog niet gezien, omdat ik toen echt naar één specifiek ding aan het zoeken was. Ik ben zeker benieuwd naar het volledige assortiment, en wat ze nog allemaal verkopen!

Aanbeveling
Ik zou de site zeker en vast aanbevelen, in de echte fysieke winkel ben ik echter nog niet geweest. Maar zeg nooit nooit ;-)

Extra toelichting
Alles vlotjes te vinden, ook vlotjes bij je thuis geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Moontjes 16-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is goed en zeer overzichtelijk.

Service
Kon dfe volgende dag al geleverd worden.

Assortiment
Er is voldoende keus en een uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Zou deze winkel zeker aanbevelen aan vrienden/familie.

Extra toelichting
Goede service en een ruim assortiment en zeker een stuk goedkoper dan bij andere winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik van Berlo 16-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goedkoop en snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anng de M. 16-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Duidelijke en overzichtige site, makkelijke manier om te betalen. Degelijk materiaal en gelijk ook een berichtje erbij, wanneer het verzonden wordt en dus weet je ook wanneer het pakket binnen zal komen. Service dikke voldoende dus, want het is heel fijn om op zo'n betrouwbare site te kunnen shoppen. Dank u voor de goede zorg van alles! Anna de M.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sophia2525 15-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hij was de volgende dag in huis

Service
er ging iets mis met een kortingscode, maar dat wel goed verholpen, via de telefoon en email

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
prima winekl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

concha 14-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
geen probleem gevonden

Service
perfect aflevering

Assortiment
precies wat ik wilde

Aanbeveling
zeker, alles ging soepel en perfect

Extra toelichting
alles ging soepel en perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annettehelderop 14-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anvandeven 14-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk en snel te bestellen

Service
Netjes en heel snel bezorgd

Assortiment
Groot

Aanbeveling
Fantastische winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ejtnalim 14-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Duidelijke omschrijving toestel op site met alle nodige info en foto's

Service
afspraken nagekomen betreffende leveringstermijn en opvolging bij niet aanwezig bij eerste aanbieding door couriersbedrijf

Aanbeveling
was mijn eerste bestelling en het beviel zeer goed

Extra toelichting
Geen reden tot negatieve commentaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Warziena Solissa 14-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Artikel snel gevonden op de site

Service
dezelfde dag gebeld dat het product zal verschillen van kleur.
Volgende dag geleverd.

Assortiment
heel breed voor, ieder wat wils

Aanbeveling
Van alles te krijgen of het nou groot of klein is.

Extra toelichting
Niets op aan te merken. Donderdag besteld en vrijdag al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1976Robert1976 14-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Lekker thuis vanuit je luie stoel op je gemak wat uitzoeken. En het de volgende dag netjes ingepakt in huis hebben en voor de beste prijs (wat ik kon vinden op het internet) Wat wil je nog meer. En het assortiment is gigantisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marleendiepeveen 14-07-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Duidelijk hoe je een bestelling moet plaatsen

Service
Gemakkelijk te retourneren en om te ruilen

Assortiment
Leuk assortiment, ik zou nog wat meer verpakkingsmateriaal willen

Aanbeveling
Goede site!

Extra toelichting
De beschrijving van de spullen mag uitgebreider. Ik wist bijvoorbeeld niet dat ik mijn plateau niet horizontaal helemaal vast kon zetten.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

amkerkman 14-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Supersnelle service. Besteld en de volgende dag per post in huis. Fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mini1979 09-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudig online bestellen.

Service
Superservice én super-snelle service! Ook wanneer er iets misgaat wordt alles op een professionele manier verder afgehandeld!

Extra toelichting
Supersnel én superhandig online shoppen. Vandaag besteld morgen in huis! Zelfs als het even misgaat met de bestelling super-service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helma1959 09-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles staat duidelijk per groep op de website. Duidelijke info

Service
Zeer snelle levering, alles naar wens

Assortiment
Ruime keuze in verschillende prijsklasse

Aanbeveling
Ik heb deze site al bij diverse kennissen aangeraden

Extra toelichting
Zeer duidelijke website, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ferv 09-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vinden wat je wilt aanschaffen zonder tijdrovend winkelen

Service
Niet op voorraad, snel oplossing.

Assortiment
Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het

Aanbeveling
Zeer goede ervaring

Extra toelichting
Gewoon goed !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MMAvanWoerkom 09-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
het product was niet zo eenvoudig te vinden op de site van Kookpunt

Service
Eenmaal gevonden, makkelijk te bestellen.

Aanbeveling
Snelle levering, correcte e-mailbegeleiding

Extra toelichting
De verpakking was stuntelig, te groot voor de gekochte messen, verder was een en ander goed geregeld.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

NensB 09-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Snelle levering, de ene dag besteld, de volgende dag in huis.

Aanbeveling
Overweldigend assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

gschetters 09-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Product was eerst niet op voorraad maar ik werd op de hoogte gesteld toen dit weer leverbaar was, erg handig!

Extra toelichting
Snelle levering, goede service en veel producten!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews