Kookpunt - Reviews & Ervaringen

6,4 Lees 449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kookpunt.

Kookpunt stelt zich voor

Kookpunt is met bijna 4000m² dé kookwinkel van Nederland. Met een uitgebreid assortiment aan keukengerei, apparatuur, messen, fornuizen, espressomachines en serviezen hebben wij álles waar een hobby- of professionele kok van smult. Kookpunt gelooft in service en expertise, en heeft ruim vijftig jaar ervaring in de verkoop van keukenartikelen. Iedere afdeling kent zijn eigen specialisten: medewerkers met kennis van ieder product, en bereid om de meest uiteenlopende vragen te beantwoorden.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

6,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

familie geboers 26-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het was heel makkelijk om je bestelling te plaatsen bij kookpunt.
De stappen waren heel duidelijk en simpel. Ze vragen alleen de basisgegevens, zoals adres e.d.

Service
Wij hebben geen contact gehad met de winkel, maar de bestelling was binnen een paar dagen binnen.
Dat was ook wat we hadden verwacht.
Het artikel was netjes ingepakt en er zat een duidelijke factuur bij.

Assortiment
Wij zochten een gasbrander en via google kwamen we direct bij kookpunt uit. De prijzen waren prima.
Ook in andere productgroepen hebben we nog even gekeken en we zullen er zeker nog wel bestellingen plaatsen in de toekomst.

Aanbeveling
Wij hebben het hele proces als goed ervaren en zullen er zeker nog bestellingen plaatsen in de toekomst.
Als er mensen in onze omgeving ook dergelijke artikelen zoeken zullen we zeker naar kookpunt verwijzen.

Extra toelichting
De webwinkel is duidelijk, makkelijk in gebruik en overzichtelijk. De bestelling plaatsen en de betaling ging allemaal prima. Het artikel was netjes ingepakt en snel binnen, met in de doos een nette factuur.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Ria Vis-de Reuver 26-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Goede service, artikel wat ik bestelde was op moment niet voorradig,via mail op de hoogte gehouden wanneer artikel weer in voorraad was, vind ik een goede service, zodat ik het direct kon bestellen en met 1 dag in mijn bezit had.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

t.hooft6 26-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
online besteld, betaling liep niet gemakkelijk met de ing

Service
na telefonisch overleg de eerste bestelling ingetrokken en de 2e geplaatst, toen ging de betaling goed

Aanbeveling
de bestelling is goed en vlug uitgevoerd

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mctriplea 26-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website, groot bestelgemak

Service
Snelle, prompte levering.

Assortiment
Ruim assortiment met veel keuzemogelijiheden

Aanbeveling
Gelet op deze eerste ervaring zeer aanbevelenswaardig.

Extra toelichting
Groot bestelgemak, ruim assortiment en snelle, adequate levering. Minpuntje: ietwat gebrekkige verpakking waardoor deze open stond bij aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gkuhuparuw 26-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en makkelijk het product bestellen op de webshop.

Service
Op en top! Besteld en de volgende dag al in huis.

Assortiment
Super assortiment, hele mooie, kwalitatief goede producten!

Aanbeveling
We zijn sowieso super blij met het Kookpunt, laat staan de webshop.

Extra toelichting
Crueset fluitketel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

team bounty 26-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk te bestellen via de site

Service
snelle levering

Aanbeveling
goede prijzen en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kersenpit 26-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig en snel

Service
Gewoon eenvoudig en goed, zo simpel als het maar kan zijn.

Assortiment
Gewoon snel en goed, zoals het hoort

Aanbeveling
Eerlijke shop met mooie producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lies76 23-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Duidelijke website en de bestelling was de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline1013 21-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Ideaal, ze hadden het zo verpakt dat het gewoon door de brievenbus kon, dus geen wachttijd op de pakketbezorger. Ook handig zo'n update email waarin je kunt kijken hoever de bezorging is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Akird 20-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Snelle levering, en correct kon het pakket volgen en de juiste tijd aan huis afgeleverd, vind het eigenlijk wel fantastisch, eerste keer dat ik hier bestel..nou gewoon 10 punten

Extra toelichting
Heb eigenlijk geen min punten, maar ik heb de site / webshop pas ontdekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

appartement 20-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles voor het oog,geen lastige keus

Service
vooor alle vragen een duidelijk andwoord

Assortiment
veel keus1

Aanbeveling
dat je als aankomend klant benaderd word

Extra toelichting
geen nadelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kmarac 20-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Hele fijne online winkel met een goed assortiment. De bestelling werd netjes en persoonlijk afgehandeld. Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RenskeLab 19-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer makkelijke en duidelijke site. Makkelijk te bestellen. Geen problemen.

Service
In de winkel zeer uitgebreid advies gekregen door iemand met kennis van zaken. Werden absoluut niet gepushed tot eender welke aankoop. Wij hebben er op ons gemak over nagedacht en zijn enkele dagen later pas tot aankoop overgegaan.

Assortiment
Als je iets op het gebied van koken kunt verzinnen dat je niet kan vinden in deze winkel dan mag dat een wonder heten. Zeer breed assortiment, zeker voor de hobbykok.

Aanbeveling
Wij hebben de winkel zelfs al bij verschillende andere hobbykoks aangeraden.

Extra toelichting
zeer groot assortiment, vriendelijk personeel met verstand van zaken, goede sfeer, geen druk tot aankopen, goede kwaliteit producten, goede service en een heel vriendelijk kaartje bij onze bestelling. Wij gaan er in de toekomst zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snolleke1 19-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig zoeken tussen de artikelen en eenvoudig te bestellen.

Assortiment
Een van de weinige winkels waar ik een electrische slow cooker kon vinden.

Aanbeveling
Als iemand op kookgebied iets zoekt, zou ik die persoon naar jullie site sturen.

Extra toelichting
Het is de tweede keer dat ik hier iets bestel. De komen hun woord na: besteld voor een bepaalde tijd, volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

susrs 18-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is top

Service
Heeeeel snel!

Extra toelichting
Bestelling makkelijk gadaan, in 2 dagen in huis, alle 9 jars ongrbroken. En een personlijke touch... een met de hand geschrijven aanzichtkaart om mij te bedanken voor de bestelling. Nou, echt bijzonder. :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jo120 18-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Gemakkelijke site, uitgebreide informatie over de producten, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjuul 18-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Redelijk goed te vinden, alleen zijn er in mijn optiek qua overzichtelijkheid wel zaken te verbeteren.
Neem bijvoorbeeld een Peugeot zout of pepermolen, er zijn een hoop dezelfde, alleen de lengte verschilt.
Het zou ideaal zijn om 1 model te hebben met verschillende hoogtes, dat maakt het een stuk duidelijker.

Service
Bestelde producten waren prima op tijd binnen. Ook fijn dat er een mail kwam dat de producten waren verzonden.

Assortiment
Ruim voorzien van producten, de keuze is prima.

Aanbeveling
Genoeg producten, behoorlijk overzichtelijk, prijstechnisch niet verkeerd.

Extra toelichting
Een verbetering in de overzichtelijkheid qua producten zou ideaal zijn.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

pen1234 18-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet bestellen is nou eenmaal makkelijk

Service
Snel verzonden

Assortiment
Zowel in de winkel als op internet prima kwaliteit en groot assortiment

Aanbeveling
Heerlijke plek, zowel op internet als in de winkel zelf, om je te vergapen aan zoveel moois. En dan iets uitkiezen waar je zeker jaren plezier aan gaat beleven.

Extra toelichting
Mijn cijfer 10 mag boekdelen spreken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nickmeijer 18-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
tsja, goed gesorteerd, makkelijk klikken en kiezen en het wordt supersnel en keurig bezorgd. Ik kan niks bedenken wat ook maar een beetje moeilijk ging.

Service
flitsend bezorgd en nog gratis ook. Keurig ingepakt. Daar betaal je wel een heel klein beetje voor, maar het ziet er ook heel mooi en leuk uit.

Assortiment
prima producten van eerste kwaliteit.

Aanbeveling
het is heel erg goed. Niet altijd het goedkoopste.

Extra toelichting
zie boven. Daar heb ik niks aan teo te voegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elstox 18-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Weten wat je wil in een paar minuten; prima info op de site.

Service
Nette duidelijke en snelle afhandeling.

Assortiment
Ruim en gevarieerd. Voor elk wat wils.

Aanbeveling
Gemak dient de mens!

Extra toelichting
Zie boven! En: de beste kookwinkel die ik ooit gezien heb (de winkel zelf)

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Brigitte Struijs 18-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Supersnel besteld! Eerst het gezochte product ingetikt in de Google-bar, zo op de kieskeurig-pagina beland, waar dit product het goedkoopst vermeld stond bij Kookpunt. Dus in één klik door naar deze website. In de winkelwagen gegooid, betaal met IDeal en een dag later bezorgd. Sneller en makkelijker kan haast niet :)

Service
Zeer snelle levering en geen verzendkosten, zo kom ik heel graag een volgende keer terug.

Assortiment
Omdat ik eigenlijk niet verder heb gekeken naar andere producten, kan ik niet een mening geven over het assortiment. Wel kan ik aangeven, dat ik mijn gezochte product wel bij hen verwacht had en dat de prijs zeer concurrerend bleek.

Aanbeveling
Op dit moment heb ik helemaal niets negatiefs te melden. De winkel scoort op al mijn gewenste aspecten zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BrigittevdB 16-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site, makkelijke bestellen

Service
Van te voren een mail gestuurd met een vraag over het product: zelfde dag in het weekend nog antwoord gekregen

Assortiment
Zag vanalles staan, maar specifiek op zoek naar een tajine, dus niet goed genoeg op gelet om te kunnen oordelen. Tajines waren in diverse soorten, merken en uitvoeringen leverbaar

Aanbeveling
Als iemand een kook product nodig heeft, zeker doen: duidelijk, goed en voor een betaalbare prijs

Extra toelichting
Snelle reactie en bezorging, duidelijke site: top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

thejaa 15-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het te zoeken product is makkelijk te vinden en
met 1 klik te bestellen.

Service
Bestellingen vanaf 20€ worden gratis bezorgd.
Kunnen een hoop bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Assortiment
Alles wat je maar kunt bedenken hebben ze.
Ok, het is aan de prijs, maar ook wel apart en goede
kwaliteit.

Aanbeveling
Het is net een snoepwinkel, zo veel keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jstippel 14-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Geen probleem om een bestelling te plaatsen, vlot.

Service
Extra goed geholpen door de medewerkers

Assortiment
Voldoende keuze in wat je wenst aan te kopen

Aanbeveling
100% tevreden over de service

Extra toelichting
Correcte afhandeling van mijn aankoop. Direct antwoord op bijkomende vragen over levering. Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JNPoot 13-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Prima assortiment. Snel gevonden wat ik nodig had via een zoekmachine.

Aanbeveling
Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joorkris 13-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Groot assortiment.

Extra toelichting
Groot assortiment, bestelling volgende dag geleverd. Netjes en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heberlein 13-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vanachter je pc op elk gewenst moment bestellen is zo gemAkkelijk.

Service
De service is prima: ik had bij vergissing een verkeerd product besteld. Via het telefoonnummer kreeg ik een zeer vriendelijk en meedenkende medewerker aan de lijn die adequate informatie gaf.
Binnen een dag kreeg ik bericht dat mijn retourbestelling binnen was, dat de juiste producten waren verzonden en het teveel betaalde op mijn rekening was teruggestort.

Assortiment
Alles op kookgebied is verkrijgbaar.

Aanbeveling
Duidelijke site, snelle levering en goede service wanneer iets onverhoopt misgaat.

Extra toelichting
De fysieke winkel is een lust om te bezoeken, maar wanneer je ver weg woont is de webwinkel zeker een uitkomst. Ook in het verleden had ik goede ervaringen met het Kookpunt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

---anoniem--- 13-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Een ruime keuze aan producten en merken, goed gecatalogeerd waardoor je alles makkelijk terugvindt. Eenvoudig bestelproces. Heel snelle levering: via link ook zeer goed te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huizerd 13-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Gratis bezorgd en ook nog eens in een envelop die door de brievenbus paste en de volgende dag al in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pinkebie 13-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
vlotte service, aantrekkelijke prijs,(snelle) levering zoals was beloofd, kortom: een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert0912 13-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website werkt erg eenvoudig, is overzichtelijk en de artikelen zijn goed te vinden

Service
binnen 1 dag reeds bezorgd, goed verpakt

Assortiment
alles wat ik nodig had is te vinden bij Kookpunt

Aanbeveling
zie bovenstaande criteria

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pizzi 13-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijke site, goede zoekfunctie, betaalsysteem prima in orde.

Service
Kan alleen oordelen over de levertijd. Bij al mijn bestelde producten stond 'Direct leverbaar' en had vóór 4 uur besteld. Pakket zou normaalgesproken dan de volgende dag worden afgeleverd, maar PostNL besloot te verzaken. Dus het werd een dag later. Kan Kookpunt niets aan doen. Over bereikbaarheid en retourzendingen kan ik niets melden: geen ervaring mee.

Assortiment
Het ligt er gewoon aan wat je zoekt. Het assortiment is breed. Dat kan ook niet anders als je een fysieke winkel hebt met een oppervlakte van 4000 m2. Natuurlijk, ze hebben niet alles. Maar dat lijkt me logisch.

Aanbeveling
Ja hoor. Usability van site is goed, bij elk product staat heldere uitleg en of het product op voorraad is. Naast de webshop is er een (enorme) fysieke winkel, wat ik een pluspunt vind.

Extra toelichting
Overzichtelijke site met de informatie die ik graag zie: duidelijke productinformatie inclusief kwalitatieve afbeeldingen, voorraadinformatie en reviews. Prijzen zijn in principe standaard, maar heb zelf een paar mooie aanbiedingen gevonden.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Brambo113 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Ze melden de verwachte leverdatum en dan word het ook geleverd

Extra toelichting
Ze leveren op tijd en volgens afspraak , het was de eerste keer dat ik er iets bestelde maar in de toekomst vast nog wel weer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kaatje444 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website, maar toch wel beetje moeten zoeken.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Heerlijke winkel!

Extra toelichting
Gewoon een mooie winkel aan het Noordplein, nu voor het eerst online besteld en ook alles oké; snelle en goede levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

lucie christiaanse 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via internet besteld + betaald

Service
supersnelle reactie

Assortiment
Destijds een gok, blijkt nu een perfecte keuze

Aanbeveling
Zie boven ; snelheid en gemak

Extra toelichting
Tot nu toe uitstekende service van Kookpunt, ook toen ik nog regelmatig in de winkel zelf kwam! Leuk briefje van degene die de koffie verpakte,( daardoor toch iets" menselijks")

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maxxy00 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is duidelijk en overzichtelijk. Het aanmaken van een account is eenvoudig en na het inloggen worden al jouw gegevens direct en juist ingevuld.

Service
De service van Kookpunt en haar medewerkers is erg goed. Naast bevestigingen via de mail, is er een snelle, correct en behulpzame correspondentie via telefoon en mail. Daarnaast zijn de adviezen erg behulpzaam.

Assortiment
Tot zo ver heb ik altijd alles kunnen vinden bij Kookpunt. Indien je een alternatief zoekt en dit laat weten aan de medewerkers van Kookpunt, Proberen ze continu mee te denken en een passende oplossing voor je te zoeken.

Aanbeveling
Door alle goede ervaringen die ik bij Kookpunt en haar medewerkers heb gehad, zou ik ten alle tijden deze (web)shop aanbevelen bij vrienden en familie.

Extra toelichting
Zoals in bovenstaande waarderingen staat aangegeven heb ik geen enkel negatief punt kunnen bedenken. De website is duidelijk en overzichtelijk. De betalingen verlopen soepel en via de mail krijg je bevestigingen en is er transparante communicatie. De levering is snel en de producten zitten zeer netjes verpakt in schade beperkende middelen. De producten zelf zijn 100% origineel en van een zeer hoogwaardige kwaliteit en de prijzen zijn scherp. Indien nodig is de garantie zeer netjes geregeld en de medewerkers van Kookpunt zijn zeer prettig om afspraken mee te maken. Ik ben fan geworden van Kookpunt en haar Collega's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eekhoorn13 12-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Goede service, mooie verpakking, duidelijke website, pretige bevestigingsemails

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

1011033 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Alles wat je van een webwinkel mag verwachten.

Extra toelichting
N.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kookpuntklant 12-08-2014 In de winkel gekocht
rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
eenvoudige uitgebreide site

Service
klantvriendelijke service, geen vraag is te veel

Assortiment
zeer uitgebreide keuze in apparatuur en kook benodgheden

Aanbeveling
uitgebreide informatie; we konden apparatuur uitproberen

Extra toelichting
Goede service, zeer uitgebreid assortiment van kook en keukenproducten, ter zake deskundig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gansje1 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Logische webwinkel, gratis verzending vanaf 20 euro.

Service
Mijn bestelling werd de volgende dag prompt geleverd.

Assortiment
Echt heel veel spullen en de prijs is heel netjes.

Aanbeveling
Als je naar iets specifieks zoekt, is de kans bij deze webwinkel heel groot dat ze het hebben.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Joop Roelvink 08-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kopen vanuit huis.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Ruime sortering.

Aanbeveling
zie de voorgaande punten.

Extra toelichting
Zie de voorgaande punten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco1977Vld 06-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
De weckpot van 1 lt. die ik op internet had besteld was niet voorradig, zo werd mij na het plaatsen van de bestelling telefonisch verteld. Ik kreeg hiervoor in de plaats 2 weckpotten van 750 ml en nog 1 extra weckpot van 250 ml als service. Bij mijn bestelling bleek de quichevorm niet te zijn geleverd, deze werd na het sturen van een e-mail direct zonder additionele kosten nagestuurd. Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

xnozemx 06-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,3

Service
Bij vragen/onvrede over het product werd telefonisch gereageerd met enig ongeloof, nog nooit was deze klacht voorgekomen, er zouden 80 stuks per week verkocht worden.(KLACHT:er blijft te veel water achter in de percolator, na vergelijk met een zelfde product in een winkel, lijkt het dat de schroefdraad op het onderste potje te hoog is, waardoor het pijpje te hoog boven de bodem stopt. Tijdens telefoongesprek heeft verkoper het zeefje voor mij opgemeten en dit bleek wel gelijk te zijn aan mijn exemplaar)
Positief: producten waren erg snel geleverd, 1 product staat inmiddels klaar om kostenloos te retourneren.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

manu1977 06-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prettige en overzichtelijke website

Service
Snelle levering en goed verpakt!

Assortiment
Uitgebreid assortiment zal zeker de site opnieuw bezoeken bij aanschaf van kookgerei

Aanbeveling
Snelle levering!

Extra toelichting
Simpelweg snelle levering en goed verpakt ontvangen! Overzichtelijke site met een groot assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hdewerk 05-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima ervaring. Daar ik precies wist wat ik wilde was het online kopen erg makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mu tje 05-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima website, makkelijk keuzes te filteren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christytje 05-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ging heel makkelijk!

Service
Kreeg op elke vraag een antwoord goede service!

Assortiment
Je had alles wat ik nodig had dus top!

Aanbeveling
Ik zou iedereen het aanbevelen als jullie het merk hebben die ze nodig hebben.

Extra toelichting
Ik heb niet iets wat ik niet goed vindt Dank je wel voor de goede bezorging en bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.vredenbregt 05-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Helder assortiment, snelle levering, redelijke prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerdaprivemail 05-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
prima levering en snel.
handige website

Extra toelichting
Ondertussen gebruikt naar grote tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

IvarMM 05-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke webshop met uitstekend aanbod.

Service
Prima. Snelle levering.

Assortiment
Was op zoek naar een specifieke langwerpige, scherpe rasp van Microplane. Kookpunt had hem!

Extra toelichting
De prijzen zouden iets lager kunnen, of wat regelmatiger kleine kortingscodes. Verder niets op aan te merken: prima assortiment en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews