Kookpunt - Reviews & Ervaringen

6,4 Lees 449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kookpunt.

Kookpunt stelt zich voor

Kookpunt is met bijna 4000m² dé kookwinkel van Nederland. Met een uitgebreid assortiment aan keukengerei, apparatuur, messen, fornuizen, espressomachines en serviezen hebben wij álles waar een hobby- of professionele kok van smult. Kookpunt gelooft in service en expertise, en heeft ruim vijftig jaar ervaring in de verkoop van keukenartikelen. Iedere afdeling kent zijn eigen specialisten: medewerkers met kennis van ieder product, en bereid om de meest uiteenlopende vragen te beantwoorden.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

6,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

zknaapje 12-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle levering. Verzendkostenvrij boven 20 euro. Groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.j. kruyt 11-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Prima koffie en snel in huis

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

oweijtens 11-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website

Service
vaak koffie besteld, altijd snel en correct bezorgd

Assortiment
Toen ik belde dat een bepaald merk cafeinevrije koffiepads, wat ik voorheen altijd in de winkel van Kookpunt kocht, niet in de webshop te koop was, werd dit produkt direkt alsnog in de webshop geplaatst.

Aanbeveling
heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gretschi 11-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Het bestelde product voldoet aan mijn verwachting, echter een stukje van de steel en een stukje van pan staken uit de verpakking. De pan was gelukkig niet beschadigd maar een stevigere verpakking zou ik aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PetraAmsterdam 10-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijke site, erg goed te vinden wat je zoekt.

Service
Zeer snelle levering, bestelde spullen degelijk verpakt zodat breuk tot een minimum beperkt wordt. Wat ik erg waardeerde was dat er op de buitenlant van de doos stond door wie hij " met liefde" was ingepakt.

Assortiment
Voldoende keus, en van goede kwaliteit.

Aanbeveling
In alles ruim voldoende: levering, verpakking, ruim assortiment en goede kwaliteit spullen!!!

Extra toelichting
Eigenlijk alleen maar positieve punten, zelfs gratis retour sturen indien een aangeschaft product tegenvalt. (Zie je ook niet vaak meer )

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

devos christine 10-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
op tijd , vriendelijke bediening !
zeer goed afgeleverd !
dank!

Aanbeveling
volledige bediening zoals beloofd!

Extra toelichting
mijn ervaring was alles prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

atgilde 10-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Prettige website, makkelijk zoeken en goede service. Artikel wer snel , keurig verpakt, bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hbraam 10-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vai het internet gewoon in je stoel

Service
even een telefoontje dat de bestelling een dag later werd. Maar dan ook de vraag of ik nog speciale wensen had tav de aflevering SUPER!!!

Extra toelichting
meerdere malen via het internet besteld nooit geen problemen gehad, duidelijke site met goede toelichting en en zeer duidelijke foto's!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Efenco 10-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, gebruiksvriendelijk

Service
Snelle, goede bezorging

Assortiment
Groot assortiment

Extra toelichting
Snelle en goede levering. Zeer klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lieved 10-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gezochte artikelen snel gevonden
bestellen + betalen gaat heel eenvoudig

Service
volgende dag reeds geleverd

Assortiment
goede prijzen voor de gezochte producten

Aanbeveling
ik zou deze winkel zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E.Hurk 10-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Prima winkel met mooie, lage prijzen. Ik kwam eigenlijk op de site terecht voor de aanschaf van een magic bullit, maar dit bleek een baby bullit te zijn. Ook een zeer leuk product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

wildemanjolanda 10-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heldere site en vlotte orderbevestiging

Service
Staan je keurig te woord en helpen je goed met de gevraagde informatie.

Assortiment
Echt super! Een snoepwinkel aan artikelen.

Aanbeveling
Voor alle varia aan pannen kun je prima terecht bij "Kookpunt"

Extra toelichting
Mooie pannen en een ruime keuze. Snelle service en goed ingepakt verstuurd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

therivieraway 10-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
je was snel klaar met je bestelling

Service
snelle levering

Assortiment
genoeg spullen

Aanbeveling
prijs is goed en service ook

Extra toelichting
super service, snelle levering voor een goede prijs. geen dure verzendkosten hoeven te betalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rkimenai 10-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Assortiment
Voor het eerst een sappan en hij bevalt me erg goed

Aanbeveling
Gemakkelijk, snel en een mooie website

Extra toelichting
Site ziet er professioneel uit en de pan is prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

G.kolk 07-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed toegankelijk.Het product is eenvoudig te vinden. Een bestelling is makkelijk te plaatsen en met de regeling van voor 16:00 uur geplaatst de volgende dag in huis een perfecte oplossing voor een ieder die al zo weinig tijd heeft.

Service
Ik heb geen beroep hoeven doen op garantie, terugzenden of iets anders. Met betrekking tot mijn bestelling kan ik melden, dat dit conform afspraak tijdig en goed verpakt is verzonden en aangekomen.

Assortiment
Veel soorten, maten en merken en ook nog op voorraad!
In mijn geval voor wat betreft mijn bestelling meer producten voor aanzienlijk minder geld.

Aanbeveling
Zoals inmiddels vermeld, voor wat keukengereedschap een buitengewoon ruim assortiment, simpel besteld en betaald zonder enige vprm van rompslomp.

Extra toelichting
Voor mijn net zo iets als vroeger met Apple. "What you see is what you get"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carmencita 05-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De webshop van het Kookpunt is heel gebruikersvriendelijk en overzichtelijk. Makkelijker bestellen bestaat niet.

Service
Prima service, met de website waarop je je bestelling kunt volgen.

Assortiment
Geweldig assortiment, Kookpunt heeft werkelijk alles en van alles de beste kwaliteit.

Aanbeveling
Het Kookpunt is een echter aanrader

Extra toelichting
zie bovenstaand commentaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leokorbijn 04-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk site waarbij je ook gelijk kan zien of alles voorradig is.

Service
zeer snelle levering en netjes verpakt

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
gezien de snelle levering en de makkelijke uitgebreide site zou ik kookpunt zeker bij andere aanbevelen

Extra toelichting
Diverse keren producten besteld en deze werden zeer snel geleverd helemaal top!! je krijg per mail gelijk een bevestiging van je bestelling en een duidelijke factuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulbartels 03-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Snel,overzichtelijk ,adequaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stresskip 03-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Product zo als aangegeven - snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneeke 03-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snelle en handige site

Service
volgende morgen geleverd.

Extra toelichting
Het gaat snel en goed. Erg prettig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

sandraniem 03-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Pakket was goed ingepakt, zag er verzorgd uit.

Assortiment
Een breed assortiment

Extra toelichting
Prettige website, snelle levering, netjes verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjokie 03-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk site, duidelijke omschrijvingen en afbeeldingen

Service
Snelle levering.

Assortiment
Uitgebreid assortiment van kookboek tot pollepel

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment, goede site, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jron667 03-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Bij de eerste levering was er tijdens het transport iets kapot gegaan. De volgende dag was het vervangende artikel al binnen. Goede service, aardig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

verabijlard 03-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Was niet moeilijk te bestellen en gelijk antwoorden op mijn vragen.

Service
Snel beantwoorden van de vragen in mijn mail

Assortiment
Groot assortiment maar hadden niet alles was ik zocht. Verder gewoon een goed assortiment

Aanbeveling
Ja. Er staan leuke dingen op de site. Vragen worden snel beantwoord en een snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

K.Buijs 03-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed overzicht van de artikelen met daarbij een goede beschrijving

Service
Voor vragen zijn er direct medewerkers beschikbaar om deze te beantwoorden

Assortiment
Voor de particulier kun hier op keuken gebied prima bepalen wat je nodig hebt

Aanbeveling
Voor het gemak de service en het uitgebreide assortiment

Extra toelichting
Deze heb ik in bovenstaande al geplaatst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja Verhaeren 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website

Service
Supersnelle en correcte levering.

Assortiment
Grote keuze aan producten en super voordelige prijzen.

Aanbeveling
Een overzichtelijke website met een zeer uitgebreide keuze en erg concurrentiele prijzen. Er werd dadelijk een bevestigingsmail gestuurd en een mail van verzending. De volgende dag werd het artikel reeds geleverd.

Extra toelichting
Dit is aankopen op internet zoals het altijd zou moeten zijn! Uitgebreide keuze, goede prijs, een perfecte administratieve opvolging en een supersnelle levering. Dit kan men echt "service" noemen alsook "klant is koning" want zo voelt het wel. Ik zal deze zaak zeker verder aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sytske55 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles was zeer duidelijk, zelfs met een lastig adres als waar ik de bestelling heen heb laten sturen is alles vlekkeloos verlopen. Dit komt niet vaak voor.

Service
Keurige e-mail met alle gegevens die noodzakelijk zijn. Doordat er een winkel in Rotterdam zit kan je ook makkelijk service krijgen.

Assortiment
Ze hebben alles en meer als het gaat om koken. Jammer dat ik geen onbeperkt budget heb...

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen, precies wat ik wilde hebben, netjes ingepakt, op tijd geleverd.

Extra toelichting
Ik was al eens in de winkel geweest, maar ook online zijn ze prima. Het is een super winkel als je houdt van goede kookspullen. De prijs is wat hoger, maar de spullen zijn ook super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

visser30 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Het is heel prettig om een specifiek artikel te zoeken en te bestellen. Heel gemakkelijk en zonder veel moeite!

Assortiment
Ze hebben mega veel artikelen op kookgebied!

Aanbeveling
Bij mij is alles goed gegaan dus ik zou mensen aanbevelen om bij Kookpunt te bestellen.

Extra toelichting
Het apparaat werkt heel makkelijk en het sap is precies zoals ik het me voorgesteld had! Ik ben om!!! Je kunt met heel veel fruit combineren. Ik ga zo voor het eerst wortel-sap maken. Daar ben ik ook heel benieuwd naar!! Tis alleen een werkje om de zeef goed schoon te krijgen, maar ja dat is maar een klein minpuntje. Het lekkere sap maakt het allemaal weer goed ;o)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Kemper 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de website bestellen, betalen en bevestigd krijgen. Allemaal heel gemakkelijk.

Service
Doe dit al jaren om de drie maanden koffie bestellen en spullen voor de Jura.Is nog nooit misgegaan en altijd precies op tijd geleverd.

Assortiment
Groot is geen ander woord voor.

Aanbeveling
Zeker !

Extra toelichting
Gemak en betrouwbaarheid !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annemiek de jong 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Kookpunt biedt dubbelwandige Bodumglazen aan en merkloze glazen die er hetlzelfde uit zien. Ze zijn zo eerlijk om te zeggen dat er enig kwalitetisverschil is, maar in de praktijk blijkt dat reuze mee te vallen. Daarom via de webwinkel merkloze dubbelwandige glazen gekocht, die de helft goedkoper zijn dan Bodum glazen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.Koolbergen 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Doorgeklikt op reklame e-mail.
En gelijk gekocht!

Service
Goede reklame en producten op voorraad.
Snel bezorgd.

Assortiment
Kan altijd beter, maar nu al ruime keuze.

Aanbeveling
Goede ervaringen. Dus het aanbevelen waard.

Extra toelichting
Goede ervaringen. Dus het aanbevelen waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ttooten 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijke website, in een handomdraai heb je je product besteld.

Grootste nadeel is het gebrek aan een track and trace nummer, dat wil je wel hebben als je een apparaat van een paar honderd euro besteld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertbessems 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
prima assortiment, overzichtelijk en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maesa 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
De zeer vlotte afhandeling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lijst069 31-08-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel besteld, snel geleverd

Service
geen onduidelijkheden

Assortiment
frisse webshop met voldoende keuze

Extra toelichting
Site gaf heldere informatie. Snelle bestelling en levering. Product was zorgvuldig verpakt. Product voldoet aan verwachtingen. Blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

knuyes 28-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en afrekening zoals het hoort te zijn.

Service
Prima in orde.

Extra toelichting
Alles verliep vlot en verzending gebeurde zoals het beschreven stond, betrouwbare winkel dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maria2015 27-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Fijne webwinkel, goed overzichtelijk en direct de volgende dag in huis.

Service
Leuke verpakking, alsof je het in de winkel zelf koopt.

Assortiment
Uitgebreide keuze van allerhande kookspullen.

Aanbeveling
Als oud-Rotterdammer heeft het Kookpunt een goede herinnering en ik geef dit graag door aan een ander

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

afkatja 27-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Goede service en communicatie. Product was op de aangegeven dag opgeleverd. Verpakking was weliswaar te groot voor het product, maar voor de rest heel netjes.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

postmam 27-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling en betaling binnen no time geregeld

Service
Pakje goed aangegeven met code TNT

Assortiment
Bijzonder mooi en interessant assortiment

Aanbeveling
Heb reeds aanbevolen

Extra toelichting
Alles prima gegaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mireille Corten 27-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Niets gemakkelijker dan bestellen via internet! De hele procedure - bestellen, betalen, levering - verloopt vlot

Assortiment
Ik heb uren gezocht op het internet naar een kleine pizzasteen die in mijn kleine oventje past!! En hier heb ik hem gevonden!! Ben daar enorm gelukkig mee!!
Ik sta versteld over het enorme gamma! Ik koop hier zeker nog!

Aanbeveling
Het is een winkel met een geweldig groot aanbod. Dus als je iets nodig hebt, is de kans dat je het hier vindt heel groot

Extra toelichting
Ik heb niets af te keuren! Besteling, betaling en levering verliep vlekkeloos en de levering was al de dag nadien. Vlugger kan niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lore Tack 27-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goeie en snelle levering in de middag.

Assortiment
Ruime keuze aan kwalitatieve producten

Aanbeveling
Heel gemakkelijk bestellen - goeie levering en mooi ingepakt bezorgd.

Extra toelichting
Is zeker een aanrader. Ga nog zaken bestellen. Heel gemakkelijk. Indien ik niet tevreden zou zijn, kan ik gratis retourneren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

onewithnature 27-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke site, soepel bestellen

Service
storing bij de bank, boden direct aan om te helpen.

Assortiment
1 pan was niet voorradig

Aanbeveling
snel geleverd, duidelijke instructie er apart bijgevoegd, kortom zeer service gericht en snel.

Extra toelichting
heldere site, hulp als je belt, snelle en complete levering, mooi verpakt, geen aanmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jack Bruekers 27-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Makkelijk bestellen, makkelijk registreren. Je krijgt een orderbevestiging en een factuur per mail. Je blijft op de hoogte van de status van de verzending? Ieder pakket is voorzien van een unieke pakketcode. Pakket perfect ingepakt.

Extra toelichting
Makkelijk bestellen, makkelijk registreren. Je krijgt een orderbevestiging en een factuur per mail. Je blijft op de hoogte van de status van de verzending? Ieder pakket is voorzien van een unieke pakketcode.Pakket perfect ingepakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vivadoro 27-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website van Kookpunt.nl is heel duidelijk en je vind onmiddellijk hetgeen je zoekt.

Service
Vandaag besteld, morgen ( of overmorgen voor België) geleverd ! En supervriendelijk aan de telefoon...

Assortiment
Als je het hier niet vind, vind je het nergens...ruim assortiment dus.

Aanbeveling
Als mijn familie en/of vrienden iets zoeken in dit genre, zal ik Kookpunt.nl zeker aanbevelen. Het is dan ook een echte aanrader !

Extra toelichting
Ruime keuze, vriendelijk, snelle levering, goed materiaal en niet duur ! Een echte aanrader !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gertrude Nuijt 26-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Helder filmpje op site gaf goede toelichting op werkwijze.

Assortiment
Zeer ruim aanbod en uitleg over voor- en nadelen van elk product.

Extra toelichting
Combinatie van ruim assortiment en heldere uitleg over de diverse apparaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

trol 60 26-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Als ik de ene dag op tijd via de webwinkel bestel heb ik de volgende dag mijn espresso ESE-servings binnen (natuurlijk niet in het weekend!)

Service
Ik bestel al jaren via de webwinkel en het gaat nog steeds feilloos. Ook de aanbiedingen zijn prima. Overigens koop ik niet alleen maar koffie en ook andere zaken gaan prima.

Assortiment
Omdat ik meestal alleen de webwinkel gebruik is het assortiment kleiner dan in de winkel, maar uitstekend voor mijn behoeften. De winkel geeft meer een luilekkerland gevoel!

Aanbeveling
Ik woon op de Zuid-Hollandse eilanden en daar is de keuze gering. Vandaar dat ik alle medebewoners dit van harte aanbeveel. Je hebt een stukje stad ter beschikking, terwijl je er niet naar toe behoeft te gaan, tenzij je dat wil.

Extra toelichting
Ik vind de website duidelijk en overzichtelijk. De nieuwsbrief werkt prima. Ook de afhandeling van de bestelling gaat perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gergith 26-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
artikel duidelijk beschreven, bestellen, betalen en snel in huis met volgbericht van het pakket

Assortiment
Keuze genoeg tegen goede prijzen

Aanbeveling
Duidelijk, snel en goed

Extra toelichting
De voordeligste prijs voor deze koekenpannen en op voorraad terwijl andere webwinkels beide pannen niet op voorraad hadden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kookboy 26-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke en snel afhandeling van deze webshop.

Service
Duidelijke beschrijving/gebruiksaanwijzing product toegevoegd door de webshop.

Assortiment
Niets te klagen !!! voldoende keus.

Aanbeveling
Heb ik al gedaan bij vrienden,collega´s en kennissen.

Extra toelichting
Snelle levering met duidelijke gebruiksaanwijzing/handleiding + voldoende keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Connie Simons 26-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel gemakkelijk om een bestelling te plaatsen.Fijne duidelijke website.Gemakkelijk om te betalen.

Service
Hel veel keuze en een snelle levering.

Assortiment
Heel veel keuze super!

Aanbeveling
Supersnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Madeleinem 26-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke informatie, makkelijk zoeken,
via ideal betalen en volgende dag in huis.

Assortiment
zeer concurrerende prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews