Kookpunt - Reviews & Ervaringen

6,4 Lees 449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kookpunt.

Kookpunt stelt zich voor

Kookpunt is met bijna 4000m² dé kookwinkel van Nederland. Met een uitgebreid assortiment aan keukengerei, apparatuur, messen, fornuizen, espressomachines en serviezen hebben wij álles waar een hobby- of professionele kok van smult. Kookpunt gelooft in service en expertise, en heeft ruim vijftig jaar ervaring in de verkoop van keukenartikelen. Iedere afdeling kent zijn eigen specialisten: medewerkers met kennis van ieder product, en bereid om de meest uiteenlopende vragen te beantwoorden.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

6,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ingrid06 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen gaat uiterst gemakkelijk

Service
Wij hebben al meerdere artikelen bij kookpunt gekocht. Service is altijd optimaal, ook bij evt. mankementen.

Assortiment
Te veel eigenlijk, ik word er zo hebberig van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kittyverhoogt 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site

Service
een dag later in huis

Extra toelichting
Snelle levering en goed product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

maji 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
product makelijk te vinden

Service
vandaag bestel en de anderdag bezorgt en boven 20 euro geen bezorg kosten top

Assortiment
assortiment is net wat je je zoekt

Aanbeveling
op de boven genoemde punten,

Extra toelichting
mijn motivatie is al te lezen in de beoordelingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Femke70 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is overzichtelijk en makkelijk in gebruik

Service
Super snelle levering

Assortiment
Bijna alle geuren van Lampe Berger voor een goede prijs

Aanbeveling
Heb ik al gedaan

Extra toelichting
Goede site en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

karindyk 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen, betalen en klaar!

Service
email met bevestiging en factuur per mail

Assortiment
Te groot voor mijn portomonnai ;-)

Aanbeveling
Groot assortiment, snelle bezorging, goed afhandeling en leuke aanbiedingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maebeckers 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer duidelijke en overzichtelijke website!

Service
De volgende dag had ik mijn bestelling al binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frdbuyss 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
vlot, snel en eenvoudig

Service
Goed en snel geleverd

Assortiment
ben niet door assortiment gegaan, wist wat ik moest hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

zoetegedachte 07-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke en snelle verzendservice via de webshop en nog gratis ook boven een bepaald bedrag

Service
snelle service en betrouwbaar

Assortiment
Leuke orginele spullen, ik heb er nu twee orginele, mooie taartplateaus bij om mijn taarten mooi te presenteren

Aanbeveling
Ik zou ze zeker aanbevelen, zeer betrouwbaar.

Extra toelichting
Snelle makkelijke service via de webshop en gratis verzending boven een bepaald bedrag is ook leuk meegenomen. Goed verpakt voor verzending en leuk dat er een persoonlijke handgeschreven kaart bij zat als vorm van bedankje. Ik zal zeker nog weleens een bestelling plaatsen bij jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arrijanne 07-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede overzichtelijke website

Service
Woon op Texel en aflevering van een bestelling duurt vaak langer. Niet bij Kookpunt: vrijdag besteld, de volgende dag al binnen! Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gnuf 07-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en genoeg informatief om snel een besluit te kunnen nemen

Service
Meteen duidelijke communicatie over mijn bestelling en betaling.
Het artikel (24 delig bestek) was degelijk en mooi verpakt in een doos die je zo kunt aanbieden.

Assortiment
Ruim voldoende en goede product informatie.

Aanbeveling
Omdat het zo gemakkelijk en eenvoudig is om snel een goede keuze te maken.
De belofte van de levertijd wordt exact waargemaakt.

Extra toelichting
Gemakkelijker, sneller iets aanschaffen kan haast niet. Voordat ik met vervoer terug zou zijn uit een fysieke winkel is mijn pakket onderweg en de volgende dag in huis. Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sumala 07-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
perfect

Service
prima

Assortiment
is niet weg gelegd voor moraal

Extra toelichting
goedkope artikelen is er niet zo veel voor de moraal man maar zie wel de kwaliteit er in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vanmierlom 07-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
vandaag besteld, direct info over levertijd. Zeer snelkle service, na 1 dag al thuis bezorgd.

Assortiment
ruime keuze, prijsvergelijking duidelijk, goede en relevante info over product

Aanbeveling
zie bovenstaande, gemak en service scoren hoog.

Extra toelichting
Kookpunt van tevredenheid is al genoeg motivatie om nogmaals bestellingen te doen en aan derden een positieve reactie geven over Kookpunt..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

joshk 07-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
Needs All-Clad :)

Extra toelichting
Echt en goede webshop, vet leuk. Meer assortiment, (all-clad) zal wat mooi zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nrabbers 07-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen ging snel en makkelijk via IDeal.

Service
Een super service! Binnen 1 dag had ik mijn bestelling thuis! Goed verpakt zodat er niets aan kom beschadigen.

Assortiment
Een goed en breed assortiment voor een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lucaffe 07-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
bedieningsgemak website; snelle afwikkeling;gratis bezorging! Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jngb 04-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Goede prijs, leveringstijd, en kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan Janse 03-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Verkeerde levering werd binnen 1 dag gecorrigeerd

Assortiment
Veel keuze van prima kwaliteit

Aanbeveling
Snelle levering
Goede kwaliteiten

Extra toelichting
Had ik in een opwelling bijna keramische pannen gekocht. Gelukkig heb ik nu geweldige ijzeren pannen met geweldige bak eigenschappen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rieksiefieksie 02-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke navigatie op website, eenvoudig bestelling te maken. De enige reden waarom ik geen 10 geef is omdat ik niet met paypal kan betalen.

Service
Snelle levering, track&trace en als kers op de taart een handgeschreven kaart en een leuke verrassing in mijn pakket. Alsof ik toch persoonlijk in de winkel ben geweest ipv een onpersoonlijke website-aankoop.

Assortiment
Prima assortiment. Beperkte keus bij koffiemokken e.d.

Aanbeveling
Goede service, aandacht voor detail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Railakie 02-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen ging makkelijk en snel

Service
Had m'n pakket snel in huis, ideaal

Assortiment
Erg leuk assortiment. Ik heb de spirelli en het boek Powerfood gekocht en ben er super blij mee!

Aanbeveling
Ik heb het al aan iemand aanbevolen 😊

Extra toelichting
Leuk assortiment, snelle bezorging en doordat er op de doos staat wie hem heeft ingepakt geeft dat ook een persoonlijk tintje!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CAMGK 02-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
snel ontvangen

Assortiment
goede keuze, met duidelijke foto"s en omschrijving

Aanbeveling
Goed verpakt en snel thuis bezzorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MamieJu 02-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles op de site is makkelijk te vinden.

Service
Supersnelle levering, zelfs naar belgië. Alles heel degelijk verpakt zodat niets breekt.

Assortiment
Het assortiment is heel gevarieerd

Aanbeveling
Ik ben blij dat jullie site vond en heb ondertussen de site al aanbevolen aan vrienden.

Extra toelichting
Zeer gevarieerd assortiment en supersnelle levering. Je hoeft niet bang te zijn dat de goederen gebroken toekomen want alles is zeer degelijk verpakt. Ik kom zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanjef 01-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie, overzichtelijke website, met de mogelijkheid om als je een account hebt om een verlanglijstje te maken en dit naar anderen door te sturen.

Service
Supersnelle levering van de bestelde producten.

Assortiment
Alles wat je in andere winkels niet kunt vinden is hier te vinden. En ook de betere merken en accessoires.

Aanbeveling
Is zeker een winkel die ik iedereen kan aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peterweyers 01-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
uitzoeken, bestellen volgende dag thuis

Service
ontbrekend deel zonder enig probleem alsnog geleverd

Assortiment
goed, maar kan uitgebreider

Aanbeveling
tot nu toe altijd betrouwbaar gebleken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ellygianoudis 01-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
beter kan het niet vanaf je stoel bestellen

Service
heel goed er was iets niet bij mijn bestelling heb gebelt volgende dag had ik het al thuis

Assortiment
van alles wat

Aanbeveling
heel goed klant vriendelijk

Extra toelichting
ik ben te vreden binnen 2 dagen heb je de bestelling binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BarettaPink 01-10-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,2

Service
Jammer dat de prijsjes nog op de producten zaten.

Assortiment
Ruime keuze, maar wel aan de prijs. Overigens scherp afgeprijsde sale-artikelen die interessant zijn, zoals een aantal mooie kookboeken.

Aanbeveling
Het kost wat, maar dan heb je ook wat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nickykunkeler 01-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Voor het product wat ik heb gekocht de beste prijs en een van de weinige die het op voorraad heeft liggen

Extra toelichting
Ik vind het een nette en overzichtelijke webshop, waardoor deze automatisch makkelijk in gebruik is en de prijzen zijn vaak net even lager als de concurenten. Al met al dus net wat je zoekt als je online gaat winkelen. En tot nu toe ben ik nog geen nadelen tegenekomen. Mischien zou het wel makkelijker zijn als je producten op de site ook kan vergelijken met elkaar. Dus in 1 oogopslag zien wat de verschillen zijn tussen 2 soortgelijke producten. Maar ik noem dit geen nadeel dit is persoonlijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inwi 01-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke shop, makkelijk in gebruik

Service
Goede communicatie, snelle levering, degelijke verpakking

Assortiment
Uitgebreide keuze

Aanbeveling
Zeker een aanrader, goede snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annemarie nijkoops 01-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke website.

Extra toelichting
Mooie duidelijke website. Bestellen en snel thuisbezorgd. Goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

tommie90 01-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie makkelijke site om te bestellen, elke keer weer als ik bestel.

Service
altijd goede service en aflevering van de producten.

Assortiment
Ze hebben een uitgebreid assortiment en blijven telkens maar weer verbeteren en uitbreiden.

Aanbeveling
Ik durf deze site aan iedereen aan te bevelen en het fijne is ze hebben ook een fysieke winkel.

Extra toelichting
Nou ik bovenstaand alles al vermeld, maar ze zijn een van mijn favoriete webshop om kookspullen te bestellen. Ze kunnen wel de besteltijd wat verlaten (bv. tussen 20.00/22.00uur), net als bij de meeste webshops tegenwoordig, 16.00 is te vroeg. En ook de betaal mogelijkheden, ook achteraf kunnen betalen bv Klarna ect. Ik denk dat ze dan meer klanten krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ry-nne 01-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Paar keer klikken en het is besteld, handig!

Service
Binnen een dag was het in huis, super!

Assortiment
De dingen die ik wilde kon ik allemaal bestellen, kwam dusniet iets tegen wat er niet was.

Aanbeveling
Goede service, netjes en snel afgeleverd.

Extra toelichting
Geen min punten op te noemen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilder 28-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk online bestellen en je weet precies wanneer het bezorgd word!

Service
Het product was goed verpakt!

Assortiment
Leuke en kwalitatief mooie producten!

Aanbeveling
Vooral bij mensen die wat met koken hebben!

Extra toelichting
Ik vind het een prima zaak! Niets op aan te merken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elsteijsen 27-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima web- shop de bestelling de volgende dag al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula Govers 25-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede layout van de website. Zeer duidelijk en praktisch

Service
Voor 16 uur besteld, 's anderdaags geleverd in België. Het beantwoordt aan wat was aangekondigd.Bij mijn 2de aankoop waren er mengkommen gescheurd. Na telefoontje werden ze onmiddellijk vervangen.

Assortiment
Ik zou graag meer produkten zijn van Mason Cash en Engels cookware.

Aanbeveling
100% aan te bevelen.

Extra toelichting
Zeer efficient en gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bjorn Vermeiren 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Even wilde de website niet meewerken met de afhandeling van de betaling (winkelmandje was zogezegd leeg) maar eens dat in orde was liep alles echt foutloos en heel vlot !

Extra toelichting
De levering liep perfect (en het product was ook helemaal wat ik er van verwachtte). En ... het was de goedkoopste webshop.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

droesel 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
simpelweg met een paar klikken bleken kleine snelkookpannen te bestaan en gemakkelijk (en voordelig) te bestellen

Service
Zelf kunnen aangeven wanneer het bezorgd moet worden is wel handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brmv 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prettige winkel, scherpe prijzen en afspraken worden nagekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beaudien 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Ik werd vriendelijk te woord gestaan door een medewerker toen ik belde voor meer informatie. De bezorging ging spoedig en zonder problemen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kerstinels 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aehhoogvliet 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker thuis in je stoel alles bekijken en bestellen

Assortiment
Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een oplossing voor je kookprobleem

Aanbeveling
Vanwege de 2 bovengenoemde punten o.a.

Extra toelichting
Heb het leuke ding vanochtend uitgetest en joepie het lukte precies zoals ik het wilde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chlorophyl 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is handig te gebruiken. Producten zijn makkelijk te vinden. Als je eenmaal iets besteld hebt gaat het de volgende keer nog sneller. Ook de nieuwsbrieven zijn leuk en interessant.

Service
Zeer snelle en correcte levering. Goed verpakt. Geen verzendkosten.

Assortiment
Uitgebreid assortiment met regelmatige aanbiedingen. Uiteraard is niet elk artikel te verkrijgen maar het aanbod is voldoende.

Aanbeveling
Ik kan deze winkel aanbevelen vanwege de concurrerende prijzen en snelle levertijden.

Extra toelichting
Ik kan deze winkel aanbevelen vanwege de concurrerende prijzen en snelle levertijden. Ik heb nog geen negatieve ervaring met deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elkan72 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goede duidelijke uitleg van pructen en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

haes0017 23-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
accuraat, duidelijke productbeschrijving en snelle levering

Service
Nog moeilijk te beoordelen omdat goederen nog niet zijn gebruikt, maar, in deze fase vormen de uitgebreide bestel-, leverings- en betaalmogelijkheden een goede start

Assortiment
ruime keuze aan kwaliteitsproducten

Aanbeveling
Goed en op een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

pevry01 23-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke website

Service
een besteld artikel was niet op voorraad,hierover is duidelijk naar mij gecommuniceerd

Aanbeveling
goed assortiment tegen een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikki77 23-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Snelle en heldere zoeksrvice

Assortiment
Grote keus

Aanbeveling
Snelle levering

Extra toelichting
een goede prijs/kwaliteit ten opzichte van andere site en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanvandenBrand 23-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een té verleidelijke winkel voor wie van mooie kookspullen houdt! Heerlijk lekker webshoppen en een lange verlanglijst maken.

Service
Wordt keurig gebeld als er iets is wat overleg of toelichting vraagt.

Assortiment
Alleen goede spullen

Aanbeveling
Alleen wie kwaliteit van kookpunt op waarde weet te schatten

Extra toelichting
Gewoon een heerlijk verleidelijke winkel met mooie spulletjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

consumentA 23-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke en overzichtelijke website

Service
dag later bezorgd en keurig verpakt

Assortiment
voldoende keus van verschillende producten

Aanbeveling
zeer tevreden

Extra toelichting
snelle, vriendelijke, efficiente, afhandeling van bestelling tot aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rappekap 17-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel makkelijk en duidelijke website

Service
goed op hoogte gehouden over levering

Aanbeveling
niets op aan te merken dus zeker aan te bevelen

Extra toelichting
zou niets kunnen bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcelleke1972 16-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
enkele klikken en je product is besteld

Service
besteld en de afhandeling verliep zeer soepel met een persoonlijk tintje in de vorm van een kaartje.

Assortiment
Ik heb snel gevonden wat ik zocht!

Aanbeveling
als het goed gaat, waarom zou je voor iets anders gaan...

Extra toelichting
Gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xanjo 16-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk overzicht

Service
de dag erna netjes bezorgt.
goed verpakt

Assortiment
ruim

Extra toelichting
goede en duidelijke service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bubba40 16-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
S'middags besteld en de volgende morgen al geleverd.

Assortiment
De keuze is reuze !!

Aanbeveling
Snelle levering

Extra toelichting
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews