Kookpunt - Reviews & Ervaringen

6,4 Lees 449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kookpunt.

Kookpunt stelt zich voor

Kookpunt is met bijna 4000m² dé kookwinkel van Nederland. Met een uitgebreid assortiment aan keukengerei, apparatuur, messen, fornuizen, espressomachines en serviezen hebben wij álles waar een hobby- of professionele kok van smult. Kookpunt gelooft in service en expertise, en heeft ruim vijftig jaar ervaring in de verkoop van keukenartikelen. Iedere afdeling kent zijn eigen specialisten: medewerkers met kennis van ieder product, en bereid om de meest uiteenlopende vragen te beantwoorden.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

6,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ellen kok 30-05-2017 Via de website gekocht

Mooie webshop , scherpe prijzen, top kwaliteit producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop is heel overzichtelijk als je iets zoekt , de prijzen zijn scherp, de feedback is goed en de levering zeer snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingeborg 30-05-2017 Via de website gekocht

zoals gewoonlijk : geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het kookpunt staat garant voor de beste kwaliteit de beste service het beste assortiment.
Ik was op zoek naar een gas bbq maar dan niet zo'n blikken wiebel ding uit de bouwmarkt. En jawel hoor voor 200 euro een juweel van een bbq. snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Syl 30-05-2017 Via de website gekocht

Snelle Levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooi gietijzeren bakvorm met schedel, bakt heerlijke schedel vormige muffins.
Geweldig en snelle levering, en netjes verpakt!.. ik ben zeer tevreden!..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 30-05-2017 Via de website gekocht

Prima service, hartelijke mensen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreid assortiment producten, voldoende stock en aan een interessante prijs. Deze winkel is ook heel makkelijk telefonisch of per email bereikbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Maartje 27-05-2017 Via de website gekocht

Een droom voor elke kok!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een gigantische winkel, werkelijk een droom voor elke chef! Als je geen geld wilt uitgeven moet je hier niet naar toe gaan. Super kwaliteit en variatie aan kook spullen en accessoires. Heb ook een keer online besteld, super snelle levering en goede service. Zeker een aanrader en mijn favoriete kookwinkel van Nederland.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fraukje 23-05-2017 Via de website gekocht

Speedy Gonzales

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Flexibele gasslang besteld, prima service, zaterdagavond bestelling geplaatst, maandag in huis. Klasse! Slang heeft rubberen ringen, dus hoef je geen teflon te gebruiken.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

KEUKENvuur 21-05-2017 Via de website gekocht

Goed voor elkaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Was op zoek naar iets wat niet te vinden was en kwam bij de webshop van het kookpunt uit. In de avond besteld en inderdaad de volgende dag geleverd! Ik zit nog wel steeds te wachten op een antwoord van mijn vraag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiële reactie van Kookpunt.nl 21-05-2017

Beste heer/mevrouw,

Dank voor uw review. Naar welk e-mailadres heeft u uw vraag gestuurd? Via webshop@kookpunt.nl hebben wij uw vraag niet terug kunnen vinden. Wij horen graag van u.

Met vriendelijke groet,
Kookpunt Webwinkel

Reageer

Iris 20-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het was in een paar stappen gekocht en een dag later was het al in huis! Top service! Het artikel zag er precies uit zoals op de afbeelding. Het was een prachtig moederdagcadeau.
Helaas waren de ovenhandschoenen alleen te klein, maar deze zijn makkelijk (en gratis) retour te sturen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mewis 20-05-2017 Via de website gekocht

Snel en voordelig met een uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kookpunt is een goed voorbeeld van een bedrijf wat online shoppen begrijpt. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Broekie 20-05-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Supersnel geleverd! Goed verpakt en faire prijzen! Super aan te raden. Zou voor een volgende aankoop weer opteren voor kookpunt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jan 19-05-2017 Via de website gekocht

prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snel in huis en bij verkeerde maat weer snel geruild.Het geld wordt rap weer retour gestort.prima retour service via antwoordnummer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.J. Knook 19-05-2017 Via de website gekocht

Koken met hoogwaardig materiaal

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website is gebruiksvriendelijk en duidelijk in tegenstelling met nogal wat andere sites.
Alle prijsklassen zijn voorhanden. De levering is goed aangekomen, echter de datum van levering was niet conform de eerdere gegeven informatie van het afleverbedrijf (een dag eerder).
Iets waar kookpunt overigens niet verantwoordelijk voor is.
Het was ook netjes verpakt, alleen vind ik wel in het kader van duurzaamheid dat de verpakking wel kleiner kan, zodat je minder " lucht" aan het transporteren ben.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ben Gooren 18-05-2017 Via de website gekocht

Super vriendelijk. Doen alle moeite om je te helpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Doen niet moeilijk als een bonus wat later in geleverd wordt. Moet wel melden dat ik mij vergist had.
Ik melden dat ik het op wilde geven, toen het niet lukte om de code in te voeren.
Maar zij hebben mij toch verder geholpen.
Het is dan ook gelukt.
Super bedankt, mijn complimenten voor het personeel.
Daar kunnen andere webwinkels nog van leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jaap 18-05-2017 Via de website gekocht

Goed en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke website met prachtige kook-en bakspullen. De bestelde producten werden snel bezorgd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rien 18-05-2017 Via de website gekocht

Snelle betrouwbare levering. Telkens weer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs, kwaliteit en snelheid van levering is top. Voorts is het gemakkelijk en overzichtelijk bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N. Obee 18-05-2017 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gunstige prijzen en snelle levering.
De verzendkosten naar België zijn hetzelfde als naar Nederland. Perfect!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie 18-05-2017 Via de website gekocht

Met schade geleverd

Algemene score

3,0
Webshop gaf aan het product (cadeau) tijdig te kunnen leveren. Het kwam echter een dag later aan waardoor we geen cadeau hadden op de verjaardag. Daarnaast heeft de pepermolen drie goed zichtbare beschadiging in de laklaag.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Officiële reactie van Kookpunt.nl 18-05-2017

Beste Marie,

Dank voor uw review en wij hebben zojuist contact met u opgenomen via de mail op dit zo snel en goed mogelijk voor u op te kunnen lossen. Onze excuses voor deze slechte ervaring.

Met vriendelijke groet,
Kookpunt Webwinkel

Reageer

Emy 18-05-2017 Via de website gekocht

Snel en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelde s' middags/meteen een bevestigingsmail/daarna snel de bezorging wanneer/voorkeurstijd kiezen/
bevestiging ervan/en de volgende dag volgens deze afspraak bezorgd. Klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad Engelen 18-05-2017 Via de website gekocht

Fantastisch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supergoede winkel die ook nog eens goed telefonisch bereikbaar is.
Wilde bastard ruim week later laten bezorgen en dat is perfect geregeld.
Alles keurig en stevig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 18-05-2017 Via de website gekocht

Top kookwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze koopwinkel heeft een breed assortiment, spullen van een goede kwaliteit en met een redelijke prijs. Daarnaast zijn er ook veel design produkten en interessante prijsaanbiedingen. Bestelling wordt op tijd geleverd en de "fragiele" theepot die ik gekocht had, was goed verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

fim 18-05-2017 Via de website gekocht

Helemaal prima

Algemene score

9,0
Prima webshop met duidelijke indeling en veel keus. Ik was helemaal tevreden met mijn aankoop en over de snelheid van de levering viel ook niks te klagen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mar 18-05-2017 Via de website gekocht

Heel goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel was de koffieweegschaal niet voorradig. Een medewerkster heeft naar het magazijn gebeld en daar was er nog 1. Deze hebben ze apart gehouden voor mij zodat ik heb thuis direct kon bestellen. Geweldige service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mia 18-05-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle levering en als extraatje een heerlijke fles champagne voor Moederdag!
Keurig verpakt zodat er geen beschadigingen tijdens het vervoer konden ontstaan.
Dit is echt mijn webwinkel en als je naar de winkel in Rotterdam gaat trek er dan maar een dag voor uit :-) Zoveel keuze heb je nog nooit bij elkaar gezien!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 18-05-2017 Via de website gekocht

Sneller dan verwacht !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals bij alle vorige bestellingen : correcte afhandeling en supersnelle levering. Wat kan je meer wensen ?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

? 18-05-2017 Via de website gekocht

Goed

Algemene score

7,0
Ik had een Keukenrolhouder besteld, maar kreeg een hele andere dan op de site vermeld stond. Werd netjes te woord gestaan, maar heb hem teruggestuurd. Dus nog even wachten of ik het geld snel terug heb. Dus tot nu toe tevreden

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Jaap & Hilly Mazereeuw 18-05-2017 Via de website gekocht

Voordelig en Goed kopen bij Kookpunt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk zoeken naar het product en overzichtelijk site, en voor ons , al op leeftijd zeer goed te doen. Zeer goed verpakt met een goede handleiding er bij, perfect .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marenzo 18-05-2017 Via de website gekocht

Goede overzichtelijke winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze hebben goede producten, overzichtelijke site, koop vaak spullen bij het kookpunt, zowel in de winkel als via de website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 18-05-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop alles staat duidelijk aangegeven snelle service top!
Met track en tracé service en betalen via iDeal

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Monique 18-05-2017 Via de website gekocht

Topwinkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Informatieve website met prima productinformatie en mooie merken. Ik ben erg happy met mijn nieuwe braad-, wok- en koekenpannen en oestermes. Levering volgens afspraak.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Teun 18-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, scherpe prijzen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De goedkoopste die ik kon vinden voor het bestellen van een bialetti percolator. Binnen 1 dag bezorgd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Nicolet 18-05-2017 Via de website gekocht

Zeer uitgebreid aanbod, mooie merken en perfecte verzending

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De fysieke winkels van Kookpunt zijn voor mij verslavend maar de webshop doet daar zeker niet voor onder! Voor cadeaus slaag ik altijd bij hen en bestel dan meestal gelijk iets voor mezelf ;) Een Global mes bijvoorbeeld om mijn collectie aan te vullen. Ook zijn er vaak aantrekkelijke acties en krijg je bij je bestelling een mooie gift. Geen flutterfluitje maar een stoer leren BBQ-schort of een heerlijke champagne!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J 18-05-2017 Via de website gekocht

Goed met een verrassend lage prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site. Ik werd erg vriendelijk en goed geholpen aan de telefoon toen ik nog wat vragen had. Levering zoals afgesproken en als verrassing kreeg ik er voor Moederdag nog een lekkere fles champagne bij. Dank!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aziza 18-05-2017 Via de website gekocht

Super snelle bezorging!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de avond besteld en de volgende dag al binnen. Met track &trace! Gewoon heel duidelijk en goede service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 26-04-2017 Via de website gekocht

prima snelle service en afhandeling bij een defect.

Algemene score

8,0
prima website, snelle correcte levering, keurig verpakt. Direct telefonisch contact na mailing over een defect aan een melkopschuimer. Het probleem werd snel opgelost. Ik ben heel tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joost 18-12-2016 In de winkel gekocht
Noordplein

Beetje misleid

Algemene score

6,0
Ik heb hier een contactgrill gekocht die zogenaamd 100 euro goedkoper in de aanbieding was. Later kwam ik er achter dat deze overal deze prijs is en geen 300 euro maar 200 euro kost. Je denkt een duurder apparaat te kopen voor minder helaas was dat niet zo.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

alida 24-08-2016 Via de website gekocht

goede service!

Algemene score

8,0
buitengewoon goede en vriendelijke service tot na aankoop toe! Mijn complimenten voor dit team, die mijn pan na een jaar geleden gekocht, terug hebben genomen wegens een klein defect.
Goede mailwisseling onderhouden, hier ga ik zeker mijn volgende koop doen. Hartstikke bedankt mensen voor jullie betrouwbaarheid en top service, ben er super blij mee!!

Pluspunten

  • betrouwbaar
  • goed mailcontact
  • garantie!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

wallltttrrrr 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is goed te vinden op een duidelijke website.

Service
Nadat er een klein probleempje is opgetreden werd ik vlot geholpen door de medewerkers van kookpunt en is het samen opgelost.

Assortiment
Er is een breed assortiment aan keukengereedschap en zelfs enkele producten zoals verscheidene bakpoeders.

Aanbeveling
Dit is voor mij de beste kookwinkel die er online te vinden is, helaas is Rotterdam iets te ver weg voor mij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wallltttrrrr 08-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Service
Het bleek dat na het afronden van mijn bestelling, op de factuur in de mail stond dat alles "direct leverbaar" was. en dat vervolgens het ene na het andere product uitverkocht werd. Nu wacht ik al een week op mijn producten.

Aanbeveling
Goede winkel, helaas is de service wat minder.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
wallltttrrrr 08-07-2015

Een kleine toevoeging:

Nadat Kookpunt contact heeft opgenomen met mij, werd het duidelijk dat er enkele producten niet goed in het systeem stonden. Hiervoor is excuses aangeboden en is het erg professioneel afgehandeld.

Reageer

Henk Wolterink 13-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kunt het product vanuit je stoel bestellen.

Service
Wat ze zeggen, doen ze ook. 's Middags bestelt, volgende morgen in huis.

Assortiment
Wat ik nodig had was voldoende.

Aanbeveling
Deze site is betrouwbaar, aan te raden bij anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

biesbosch.ellen 13-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke informatie en overzichtelijk ingedeeld

Service
op tijd geleverd op de dag die ik zelf heb aangegeven en alles prima geregeld

Assortiment
heel uitgebreid assortiment. je vindt er echt alles wat je nodig zou kunnen hebben voor een heel schappelijke prijs

Aanbeveling
alleen positieve ervaringen gehad

Extra toelichting
op de website is naast het ruime assortiment ook erg veel informatie te vinden over de producten en hoe deze te gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sarmoti20 11-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Overzichtelijke site zodat ik snel vond wat ik zocht en het werkt super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aartje van der lee 09-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je hoeft de deur niet uit

Service
binnen een dag had ik het bestelde

Extra toelichting
Top, als ik weer wat nodig heb weet ik deze site te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dzwabber 09-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Ik wist welk artikel ik ging kopen vandaar dat het makkelijk te vinden was, in deze heldere en duidelijke website.

Assortiment
Er staat de volgende dag geleverd en dat klopt niet. in het weekend besteld dan pas dinsdag geleverd.

Extra toelichting
duidelijke webshop, goede service

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Officiële reactie van Kookpunt.nl 09-10-2014

Beste heer/mevrouw,

Dank voor uw review. De volgende dag leveren geldt enkel op bestellingen die op werkdagen voor 16:00 geplaatst zijn, zoals ook duidelijk vermeld staat op onze site. Orders die besteld worden op vrijdag na 16:00 en voor maandag 16:00 worden alleen pas op dinsdag geleverd. Dit omdat PostNL helaas niet aan bezorgingen in het weekend en op maandag doet (enkele grote webshops daargelaten). Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,
Kookpunt Webwinkel

Reageer

Mcmatti 09-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is zeer gemakkelijk om op de website van Kookpunt iets te bestellen.

Service
Snelle en vriendelijke service!

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid en van hoge kwaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Limosientje 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Toegankelijke website

Service
Binnen een dag geleverd

Assortiment
Ruim assortiment, goede prijs/kwaliteitverhouding

Aanbeveling
Prima winkel

Extra toelichting
Snelle levering van een mooi product voor een goede prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tajinerood 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zonder problemen vond ik wat ik nodig had

Service
zoals beloofd werd er ook bezorgd

Assortiment
precies wat ik wilde hebben.

Aanbeveling
ik heb de site bekeken. maar het lijkt mij heerlijk om rond te kijken in de winkel.

Extra toelichting
vlgs afgesproken tijd bezorgd, goed verpakt. schade vrij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferre_G 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Goede prijs en zeer snelle levering welke bovendien dan nog niets kost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sanne1975 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke website

Service
snelle levertijd

Assortiment
Op zoek naar crueset en dat was volledig aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wenda Cor 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0

Gemak
Na het afronden van de bestelling bleek pas dat we vooraf via de acceptgiro moesten betalen. Als we dit van te voren hadden geweten hadden we per ideal betaald.

Aanbeveling
Gewoon een goede afhandeling.

Review criteria:

Onvoldoende
Officiële reactie van Kookpunt.nl 08-10-2014

Beste Wenda,

Dank voor uw feedback. Vervelend dat u dit zo ervaart, echter staat in de winkelmand bij optie 3. 'betaling' duidelijk vermeldt dat, wanneer u bij optie 2 hebt gekozen voor 'bankoverschrijving', levering pas plaatsvind na betaling. Spijtig genoeg heeft u dit waarschijnlijk over het hoofd gezien. Onze excuses voor de verwarring.

Met vriendelijke groet,
Kookpunt Webwinkel

Reageer

m.richter 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Zeer tevreden over het aanbod en de snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews