koffiediscounter.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 12886 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over koffiediscounter.nl.

koffiediscounter.nl stelt zich voor

Koffiediscounter.nl specialiseert zich in de verkoop en bijbehorende service van vnl. Italiaanse espresso/koffiemachines en unieke koffie soorten voor particulier, zowel als MKB gebruik. Er is gelet op kwaliteit, de functionaliteit en het gebruikers gemak. De aangeboden koffiesoorten variëren van een gerenommeerd merk als Illy tot de exotische merken als Arabicaffe en Danesi. Waarom Koffiediscounter.nl? - Showroom met specialisten en topservice centraal in Nederland - Voor 21:00 besteld, morgen in huis - Gratis verzending alle koffiemachines - Scherpste prijzen van Nederland - 14 dagen bedenktijd - Thuiswinkel waarborg - Officiële dealer van topmerken

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2156 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

P visser 15-09-2018 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer overzichtelijk en duidelijke site met veel keuze en uitleg over de appartementen en snelle service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 11-09-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Deskundig voorgelicht door aardig personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goed geholpen door .... Deskundig advies gehad over de aanschaf van een volautomaat. Ook goed uitgelegd hoe je hem goed schoon houdt en dergelijke. En dat voor de laagste prijs in de prijs. Super service. Bedankt ....!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cockerlady 08-09-2018 Via de website gekocht

Fantastisch apparaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De Koffiediscounter kwam goed uit de diverse revieuws van klanten en bij Kieskeurig werd er ook positief over geschreven, dus dachten wij de gok maar eens te wagen. Perfecte service van bestelling tot bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mees 07-09-2018 Via de website gekocht

Super snel geregeld!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De artikelen zijn goed te filteren en overzichtelijk gegroepeerd. Snelle afhandeling en de volgende dag keurig bezorgd.
Deze site zal ik ook zeker aanbevelen!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

helga klein 07-09-2018 Via de website gekocht

beste webshop ooit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de website is heel duidelijk en makkelijk, men kan makkelijk vinden wat men zoekt en het staat er een goede beschrijving bij en ook filmpjes met wat uitleg. wij hadden hem besteld en volgende dag al in huis super tevreden over de service. dus een dikke 10 verdiend waren er mensen zo klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost Baas te Huizen 06-09-2018 In de winkel gekocht
Naarden

toptent

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als je op zoek bent naar een nieuwe expressoapparaat dan moet je naar Koffiedisscounter in Naarden.
Enorm aanbod en ter plaatse uitproberen geen probleem.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

P. Deckers 06-09-2018 Via de website gekocht

slechte bezorging prima opgelost

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het door mij bestelde apparaat werd door Post NL op de 26e ontvangen. Daarna volgden drie dagen met de mededeling "uw bezorging is vertraagd". Na een telefoontje met de winkel werd per omgaande een nieuwe machine met een andere expediteur verzonden. De van post NL is overigens nooit aangekomen. Maar voor de service van koffiediscounter heb ik alleen maar complimenten. Chapeau!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

Marja Terlouw 05-09-2018 Via de website gekocht

Super koffiemachine !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop is heel klantvriendelijk en duidelijk . Vooral de filmpjes .. goede uitleg , je weet echt wat je koopt . Wij drinken zakelijk en privé koffie met een fantastische machine . Vooral mijn klanten zijn erg blij goede koffie .. een aanwinst voor mijn zaak ! En thuis genieten wij droom van ! En de service perfect !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m van Noorloos 05-09-2018 Via de website gekocht

klantvriendelijke en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede service en erg klant vriendelijke.
blij met me aankoop. geniet enorm van latte macchiato.
levering van DHL liep helaas mis.maar door goede actie van uw klantenservice ,is het pakketje de andere dag geleverd door red je pakketje. deze service is super goed verlopen.is zeker bij anderen aan te bevelen. TOP!!

Reageer

Evert 04-09-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb een espressoapparaat ter reparatie aangeboden via de site en kreeg snel een reactie, deze was met een weekje al klaar en niet alleen gerepareerd maar ook ontkalkt een schoongemaakt.

top service, hier koop ik zeker weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julia Boekhout 03-09-2018 Via de website gekocht

De Longhi, de nummer 1 koffiemachine!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, goede omschrijving van het product en een snelle levering. Fijn dat je zelf aan kan geven wanneer je het product wilt ontvangen, werd netjes bezorgd en goed verpakt. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erna 02-09-2018 Via de website gekocht

Super pijlsnelleservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke overzichtelijke shop met mooie producten voor een aangename prijs
Daar wordt je toch blij van!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Maria van der Pluijm 02-09-2018 In de winkel gekocht
Discounter in Naarden

Klantenservice is bijzonder vriendelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
het artikel dat ik wil aankopen is altijd op voorraad. De verzending verloopt altijd uitstekend en snel.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

S. Pijnenburg 02-09-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Alweer mijn 3e koffiemachine hier gekocht: prima tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede machines, prima prijzen en goede service met heldere informatie. Ook mijn derde machine heb ik in Naarden opgehaald, na eerst op de website de verschillende modellen te hebben bekeken. Het prettige van de winkel is dat je de machines ook onderling in het echt kunt vergelijken. Daarom heb ik een ander model gekocht dan ik van plan was: deze is een slag kleiner dan de machine die ik voor ogen had. Blij en tevreden naar huis gegaan met een mooie machine waar ik nog lang plezier van heb!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Amy 02-09-2018 Via de website gekocht

WoW war een service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijke site....snelle service en aflevering !!!
Kan niet anders zeggen dan; Maak er gebruik van !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sam 02-09-2018 Via de website gekocht

Topservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede productomschrijving, makkelijke betaling en zeer snelle levering. Koffie discounter.nl is absoluut aan te bevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andy 01-09-2018 Via de website gekocht

Snelle betrouwbare service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Koffiediscount geeft een duidelijke uitgebreide uitleg over hun producten.
Heel direct en bruikbaar.
Dit heeft voor mij ervoor gezorgd dat ik mijn koffie machine bij koffie discount heb gekocht. Ben er zeer tevreden over!

Reageer

Karin Lode 01-09-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aangezien onze oude koffiemacjine de bruu had gegeven gingen we op zoek naar een nieuwe. Koffiediscounter had de snelste service en het product op voorraad. Dat ze de goedkoopste waren was mooi meegenomen. Het apparaat was super snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 01-09-2018 Via de website gekocht

Geleverd product conform verwachtingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is overzichtelijk en de filmpjes plus reviews van anderen geven een goede indruk van de producten. Het bestelproces is eenvoudig en de machine werd keurig op de gewenste dag geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reitsma 01-09-2018 Via de website gekocht

De eerste aankoop bij koffiediscounter, direct groot succes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk overzichtelijk site " zeer geschikt voor ouderen" en snelle beantwoording per mail op mijn vraag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 01-09-2018 Via de website gekocht

Prima bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen ging heel eenvoudig en er was een grote keus aan koffiemachines. De opvolging van de bestelling was snel en ook op een telefoontje werd adequaat gereageerd. Verzending van de machine ging snel en goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 31-08-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke site, ik hadmijn product zo gevonden, besteld en afgerekend. Volgende dag bezorgd. Netjes verpakt, helemaal super. Bedankt, ik geniet weer van mijn heerlijke ochtenddrankje.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Al 31-08-2018 Via de website gekocht

prima webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere informatie over de producten en fijne vergelijkingsmogelijkheden, nette en concurrerende prijzen, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jurgen 31-08-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Jura en Bodum

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig goed geholpen in de winkel. Ruim assortiment en zeer klantvriendelijk. Hartelijk dank voor de goede service.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L 31-08-2018 Via de website gekocht

Duidelijke en Prettige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een prettige webshop met een duidelijk verloop van de bestelling van je product.
Je krijgt een duidelijke mail over je bestelling, betaling, factuur en garantie en de bezorging van je gekozen product.
Daarnaast zijn wij zeer tevreden over ons gekozen product en genieten we van heerlijke koffie ☕👌
Wij raden deze webwinkel aan iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maxim Geerts 31-08-2018 Via de website gekocht

snel en duidelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
oeps email verkeerd ingevuld tijdens de aankoop van onze nieuwe Espresso machine.
Snel gebeld en gelijk goed geholpen om dit te verhelpen. Super service en de volgende dag netjes de Espresso machine afgeleverd op het juiste adres!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.S. Ruigrok-Maters 31-08-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Duidelijke demonstratie van werking espressomachines

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op website wordt een duidelijke demonstratie gegeven van de verschillende modellen. Zo kun je een weloverwogen keus maken.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Karin Bouman 30-08-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering en duidelijke uitleg!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat de uitleg en daarnaast de prijzen bij koffiediscounter heel goed zijn, heb ik de nespresso expert & milk bij hun aangeschaft. Ook de levering is zoals beloofd! Voor 22 uur de ene dag besteld id echt de volgende werkdag geleverd. Kortom een super bedrijf!

Reageer

tom 30-08-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via kennissen gewezen op Koffiediscounter.nl. Naar de showroom in Naarden geweest. We zijn daar goed voorgelicht voor zowel een koffiemachine als een televisie.
We genieten nu dagelijks van heerlijke koffie!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Hennie de laat 30-08-2018 Via de website gekocht

Super snelle en perfecte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een kei goeie shop, omdat ik daar mijn koffie machine ook gekocht heb,
Voor 22.00 uur besteld,volgende dag al in huis
Gewoon vanuit mijn luie stoel besteld
Makkelijker kan het toch niet....👍

Reageer

cor 30-08-2018 Via de website gekocht

lekker bakkie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De beschrijving die vader Coronel geeft van de koffie klopt precies is een super lekker bakkie zal het iedereen aan bevelen .
Na lang zoeken de ware gevonden proficiat ga zo door .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik van Veen 30-08-2018 Via de website gekocht

Supersnel en netjes geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Echt super geregeld. Eind van de middag via de chat wat vragen gesteld en heel snel en correct geholpen. En de volgende dag en nieuwe koffiemachine in huis. Topservice. Ik heb al 4 keer eerder wat gekocht en alle keren dezelfde ervaring. Supertof. ook de aftersales

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexandra 30-08-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Super service en advies!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Netjes geholpen, erg behulpzaam, goede kennis van het product. Konden alle vragen beantwoord krijgen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Bastiaanssen 30-08-2018 Via de website gekocht

zeer betrouwbaar in levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al diverse producten besteld en altijd keurig en op tijd afgeleverd. ook goede kwaliteit van producten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 30-08-2018 Via de website gekocht

Goede aanbieding en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hebben voor koffiediscounter gekozen omdat ze veel modellen op voorraad hebben (veel meer dan de 'gewone' winkels) en ze een zeer goede aanbieding hadden (weekendknaller). Daarnaast is er veel informatie over de machines beschikbaar en was de levering snel.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Koffiemachine 30-08-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Super apparaat!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op het internet gekeken naar een nieuwe koffiemachine. Koffiediscounter is a bij ons in de buurt en B goedkoop. Inmiddels de machine een week in gebruik (delonghi), heerlijk, makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Reageer

HP Emst 30-08-2018 Via de website gekocht

Zoals het hoort

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hier besteld omdat ze de goedkoopste waren, levering was netjes op tijd, prima informatie, alles zoals het moet en zelfs niets waarvan ik zou kunnen zeggen dat het beter kan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Janssen 29-08-2018 Via de website gekocht

supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De koffieautomaat s'avonds om19u besteld, volgende morgen al om 10.30 bij ophaalpunt gereed om af te halen. Ongekend!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander 29-08-2018 Via de website gekocht

Helaas een tegenvaller.

Algemene score

3,0
Helaas voldoet de gehele afhandeling niet aan de verwachtingen.
De communicatie met X verloopt wat vreemd, daar ik aangeven heb geen spam te willen ontvangen heb ik bijna wekelijks ongewenste mail in de mailbox.
Communicatie hierover is niet mogelijk en er is geen reactie.
Op aankoop bedrag waren ze de goedkoopste.... maar daar is alles mee gezegd.
Officiele reactie van Create2Fit 31-08-2018

Beste Alexander,

Wij betreuren het ten zeerste dat u van ons diversen e-mail berichten ontvangt welke niet gewenst zijn.

Helaas kunnen wij uw gegevens niet terug vinden op enkel de naam.
Om deze reden willen wij u vragen om eenmalig een bericht te sturen naar klantenservice@create2fit.com o.v.v. Kieskeurig en een korte omschrijving zodat wij zit zo snel mogelijk recht kunnen zetten.

Met vriendelijke groet,

Team Koffiediscounter.

Reageer

ron 29-08-2018 Via de website gekocht

duidelijk en mooie aanbieding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
werd er door een bekend op gewezen dat er een weekendaanbieding was. erg netjes geprijsd. Unit op mijn verzoek later ontvangen en op datum die ik vroeg. wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 29-08-2018 Via de website gekocht

Lekker snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering was snel en prima in orde, ook de bijbestelde artikelen kwamen er snel achteraan!
Zeer overzichtelijke site

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bas 29-08-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Goede service en uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie ruime showroom , veel artikelen staan er uitgestald .
Vriendelijk deskundig personeel die echt de tijd voor je neemt .

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Frenk 29-08-2018 Via de website gekocht

Maken waar wat ze beloven!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor aankoop uiteraard vergeleken qua prijs met andere aanbieders! Deze actieprijs niet elders gevonden. Wat zeer top is, vind ik, was het demonstratiefilmpje over het apparaat, waarin je uitgebreid al een idee krijgt, wat je koopt. Geeft in 1 keer meer info dan je in de meeste winkels krijgt!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

pieta lock 29-08-2018 Via de website gekocht

helemaal TOP!!!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
super service, helemaal blij met mijn aankoop !! levering ging ook super.Chauffeur belde voor de
de tijd van levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilco 29-08-2018 Via de website gekocht

Gewoon goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima overzichtelijke site met veel aanbod en snelle levering. Ook de track en tracé code is erg handig. Dus gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Piet Dol 28-08-2018 Via de website gekocht

Duidelijke website goede demonstratie en uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb een goede prijs betaald goede uitleg en demonstratie. Website is heel duidelijk en klantvriendelijk. Heb me ook aangemeld voor nieuwsbrief

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert 28-08-2018 Via de website gekocht

Scherpe prijs en een snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is erg duidelijk, en er is veel keuze. De producten zijn scherp geprijsd en prettig dat er via een instructiefilm een duidelijke productomschrijving wordt gegeven. Zondagavond de espressomachine besteld, en dinsdag al in huis, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Justin Novak 28-08-2018 In de winkel gekocht
Koffiediscounter Naarden

Weer een tevreden klant!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd weer super tevreden na een bezoek aan Naarden.
Geweldige, snelle service en verkopers die verstand van zaken hebben.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 28-08-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn zeer prettig geholpen er wordt echt de tijd voor je genomen.
Als je binnen komt krijg je gelijk koffie aangeboden en je krijgt een zeer goed advies.
Zeer zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 28-08-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Deskundig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De vriendelijke verkoper nam uitgebreid de tijd om ons voor te lichten over de verschillende types koffiemachines, ondanks het feit dat het best druk was in de winkel. Met een lekkere koffie in de hand wist hij ons het juiste apparaat aan te raden. We zijn heel content met de koffiemachine en genieten nu meerdere keren per dag thuisbvan een heerlijke cappuccino of koffie.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews