kitchenonline.nl - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 166 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over kitchenonline.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 126 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jaap Wolters 22-09-2017 Via de website gekocht

Alleen maar complimenten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alle apparatuur, Combimagnetron, koeler, vaarwasser en keramische kookplaat, die geleverd is voldoet aan al onze verwachtingen. De monteur die het ingebouwd heeft heeft dit perfect gedaan.
Een 100% vakman.
Twee opmerkingen. (zie dit als opbouwende kritiek)
1. Wij hadde twee andere apparaten besteld maar die waren niet meer leverbaar. Het zou goed zijn de website regelmatig te actualiseren.
2. Vermelden op de website dat wanneer ingebouwd moet worden de levertijd langer is. Het is keuk te weten dat vandaag besteld, morgen in huis. Of als het niet in voorraad is het drie dagen duurt. Bij inbouw duurt het, in ons geval, meer dat 14 dagen, Dit kan tot irritatie leiden.
Verder alleen maat complimenten, Wanneer wij opniwue zouden bestellen komen wij zeker bij jullie terug.
Jaap Wolters, Erica.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton Onderstal 10-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is onze 2e afwasmachine van Siemens, veel mogelijkheden, energiezuinig, erg stil, prima droogresultaat. Geen moment spijt van mijn aankoop. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Onderstal 10-08-2017 Via de website gekocht

Een geweldige vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is onze 2e afwasmachine van Siemens, veel mogelijkheden, energiezuinig, erg stil, prima droogresultaat. Geen moment spijt van mijn aankoop. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 09-08-2017 Via de website gekocht

Heel blij met nieuwe koel-vriescombinatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op maandagmorgen een nieuwe koel-vries combinatie besteld, op dinsdagmiddag geleverd. Zonder problemen het oude apparaat weer meegenomen en dit alles met een flinke korting en een zeer vriendelijke bezorger van DutchNed. Wij zijn ernorm tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Jos 03-08-2017 Via de website gekocht

Goede Webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goed en correct geholpen.
Alles is keurig geregeld en netjes thuisbezorgd.
Bij meerdere apparaten die eventueel nog aangeschaft zouden moeten worden in de toekomst
zouden wij beslist voor deze webshop kiezen. Top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harold 15-06-2017 Via de website gekocht

Super aardig en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het Product was uitverkocht.
Na het ontvangst van een email en even telefonische contact , kreeg ik de nieuwe duurdere versie voor de zelfde prijs
de volgende dag thuis bezorgt
Erg aardig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 16-06-2017

Beste meneer,

Wij leveren onze producten graag zo snel mogelijk. Als dit betekend dat we een luxere/duurdere versie moeten leveren doen we dat, de klant is koning!

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

E. Valstar 11-05-2017 Via de website gekocht

Goede klantenservice via mail

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Handig dat er ook bezorgd kan worden op een verdieping. Begrijpelijk dat er minder vaak met 2 mensen gereden wordt en dat de levering daardoor langer duurt, maar dat had wel ergens op de website moeten staan. Heb nu een paar dagen zonder bericht afgewacht, wat toch vervelend is als je net een heleboel geld naar een onbekende webwinkel hebt overgemaakt. Bij vraag per mail kreeg ik echter per ommegaande wel twee antwoorden (allebei hetzelfde). Dat wekt meer vertrouwen. Bezorgers waren overigens een half uur te vroeg, Gelukkig was ik al thuis, had anders kunnen lopen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 16-06-2017

Beste meneer/mevrouw Valstar,

Bedankt voor uw kritische review, dit gaan wij intern zeker bespreken. Ik kan me voorstellen dat een bestelling via internet altijd een beetje spannend blijft. Gelukkig bent u qua betrouwbaarheid wel aan het juiste adres bij ons!

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

Paul 28-04-2017 In de winkel gekocht
Drunen

Super geholpen door Ben van de Wouw

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke shop met ruime keuze op voorraad. Een eerlijk en goed advies gekregen. In de toekomst zal ik als eerste deze site raadplegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 16-06-2017

Beste meneer,

Wij zien u graag in de toekomst nog eens terug. Bedankt voor de mooie complimenten!

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

marco 23-04-2017 Via de website gekocht

goede service ook telefonische

Algemene score

9,0
de laagste prijs en goede levering in overleg met transporteur ben tevreden over het gekochte product

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 16-06-2017

Beste meneer,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Graag tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

Ben Hooper 21-04-2017 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
alles volgens afspraak verlopen,goed op de hoogte gehouden en apparaat keurig afgeleverd,bezorgers waren uiterst vriendelijk en wilden met alles meewerken...goede zaak gedaan en kom zeker weer bij hun terug.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 16-06-2017

Beste meneer Hooper,

Wij zien u graag nog eens terug, wij zijn u graag van dienst!

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

Thijs 20-04-2017 Via de website gekocht

top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product maakte kortsluiting, ze kwamen de dag erop langs om deze op te halen en een nieuwe installeren. Kregen extra crisp schalen ter compensatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 16-06-2017

Beste meneer,

Uw aankoop moet uiteraard goed functioneren, fijn dat wij het zo goed op konden lossen!

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

martin 20-04-2017 Via de website gekocht

snel en goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede prijs , snelle afhandeling , snel geleverd.
levering nieuwe koelkast op afgesproken tijd "super" en onze 23 jaar oude koelkast meegenomen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 20-04-2017

Beste meneer,

Goed om te lezen dat u ons aanbeveelt!
Ik wens u veel plezier met uw koelkast.

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

Anouk 20-04-2017 Via de website gekocht

Super geweldige service en aardig personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb in deze winkel al meerdere bestellingen geplaatst, bij een wilde ik eerst wat weten en werd direct geholpen via het chat systeem wat je op elke pagina van de website ziet staan. Als eerste super snelle service en als tweede werd ik erg aardig geholpen. Bestellingen gaan goed en worden vrij snel geleverd. Super winkel vind ik dit!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 20-04-2017

Beste mevrouw,

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring.
Wat een mooie complimentjes, daar worden bij blij van!

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

De foeks 20-04-2017 Via de website gekocht

Geweldig geholpen door max peters

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was op zoek naar een magnetron werd geweldig geholpen max bij de juiste keuze en een goed advies we zijn super tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 20-04-2017

Beste meneer / mevrouw,

Goed om te lezen dat u zo tevreden bent.
En hartelijk dank voor het plaatsen van deze review.

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

Marcel 19-04-2017 Via de website gekocht

Goede service en de goedkoopste

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede webshop.
Goed geholpen op de chat.
Vaatwasser besteld, was nergens goedkoper te vinden.
Was niet op voorraad, maar toch snel in huis.
Kon zelf afleverdag kiezen.
Geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 20-04-2017

Beste meneer,

Wat leuk om te lezen dat u zo enthousiast bent, daar worden wij zelf ook enthousiast van! Ik wens u veel plezier met uw vaatwasser.

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

Hans 19-04-2017 Via de website gekocht

Volgens afspraak geleverd perfect !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een rooster voor de barbecue barbecook optima bij jullie kunnen bestellen. Overal gekeken maar konden er nergens meer aankomen. Barbecue mankeerde nog niks maar het rooster was op. Na wat googlen zagen we het op jullie site. Dus snel besteld en vlug geleverd. Toppie

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 20-04-2017

Beste meneer,

Dank u wel voor uw top review!
Geniet van uw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

Snauwaert Danielle 19-04-2017 Via de website gekocht

zeer goede service en vlotte correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke en duidelijke site. Voordelige prijzen en gemakkelijk op te volgen levering via Track en Pack

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 20-04-2017

Beste mevrouw,

Dank u wel voor uw positieve review! Geniet van uw aankoop!

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

Henk 19-04-2017 Via de website gekocht

Goede chat, goed advies, prima offerte.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een duidelijke, nette en opvallende site. Er is een uitgebreide keuze en het geeft het gevoel alsof je je in een fysieke winkel begeeft. De chat mogelijkheid kun je zeker gebruiken. Zie de chat als de winkellier die je vraagt of je geholpen wilt worden. Hoeft niet maar kan wel. Doen dus. Er wordt voor je meegedacht en ze attenderen je op een mogelijke aanbieding. Altijd leuk. Nog veel leuker... bij de bestelling meldde ik dat het een kadootje betrof. Pakken ze het ook nog leuk voor je in. Te gek.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 20-04-2017

Beste meneer,

Wat een mooie review! Tevreden klanten, daar doen we het allemaal voor. Veel plezier met uw aankoop en wellicht tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

Paul 19-04-2017 Via de website gekocht

goede Service en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede Service , snel geleverd en niet te duur. Website is overzichtelijk en betellen gaat gemakkelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 20-04-2017

Beste meneer,

Goed om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen bij uw bestelling. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

dick 19-04-2017 Via de website gekocht

Snelle service na goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nadat we het gezochte artikel op de site van kitchenonline hebben gevonden hebben we via chat nog wat nader advies gevraagd. Dat liep prima. Daarna besteld. Het artikel is op de afgesproken datum keurig op tijd geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 20-04-2017

Beste meneer,

Het is altijd leuk om zulke mooie berichten te mogen ontvangen, hartelijk dank daarvoor. En natuurlijk veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

Luc Verhoeven 19-04-2017 Via de website gekocht

Hier bestel ik nog!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Via de chat werden al mijn vragen correct en vriendelijk beantwoord, super!
Ook te vermelden en zeker niet onbelangrijk zeer correcte prijzen.
De levering was er nog veel sneller dan afgesproken als jullie op deze manier verder doen worden jullie zeker en vast de grootste!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 20-04-2017

Beste meneer Verhoeven,

Leuk dat we u nog eens mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

John 19-04-2017 In de winkel gekocht
Tilburg

Waar voor je geld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop is mooier dan de echte winkel! In de echte winkel is het netjes, je wordt vriendelijk geholpen, maar het ziet er niet zo gelikt uit als de webshop. Maar, ook dat heeft zijn charme! De winkel lijkt een beetje op een markt, het ziet er allemaal niet zo perfect uit, maar daar zijn de prijzen dan ook naar. Overigens doet het geen afbreuk aan de kwaliteit en dat is waar ik voor ga, uitstekende kwaliteit, waar je vaak veel minder voor betaald dan bij anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 20-04-2017

Beste meneer,

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring.
Veel plezier met uw aankoop!

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

Gert 19-04-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kitchenaid gekocht via de website. Zeer snelle en vriendelijke communicatie via de chat en een levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 20-04-2017

Beste meneer,

Fijn om te lezen dat u zo enthousiast bent. Nu kunt u lekker gaan genieten van uw aankoop, veel plezier ermee!

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

Els 14-04-2017 Via de website gekocht

product: super!!! Levering: slecht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Niks dan lof over de kitchenaid.
De aflevering daarentegen een dikke nul.
Onze kitchenaid stond gewoon in ons halleke op straat!
Ik kreeg bericht op mijn email dat het afgeleverd was en ondertekend met mijn naam.
Op die moment was ik op mijn werk.
Gelukkig heeft er niemand hem meegenomen.
Want op de doos aan de buitenkant staat duidelijk dat het om een kitchenaid gaat.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 20-04-2017

Beste mevrouw,

Excuses dat de levering niet naar behoren is verlopen. Ik neem uw feedback intern mee om dit in de toekomst te voorkomen.

Desalniettemin wens ik u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

Jurre 11-04-2017 Via de website gekocht

Makkelijk vergelijk, goed bereikbare klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs, veel aanbod, telefonische klantenservice ruim bereikbaar, online chat (die soms wat laat of niet voldoende reageert)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 20-04-2017

Beste meneer,

Hartstikke leuk om te mogen lezen dat u ons aanbeveelt.
Dank u wel voor dit compliment.

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

Sophie 08-04-2017 Via de website gekocht

Mooie prijs, goeie service en snelle levering

Algemene score

10,0
Producten zijn goedkoper dan op andere sites. Er is een ruime keuze van verschillende merken.
En een snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 20-04-2017

Beste mevrouw,

Wat een mooie review, hartelijk dank daarvoor.
Hopelijk mogen wij u nog eens verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

Bella 07-04-2017 Via de website gekocht

Nette service en goed product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nette service en goed product voor de meest aantrekkelijke prijs. Nergens op internet goedkoper gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 20-04-2017

Beste meneer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve review!
Veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

Shirley 06-04-2017 Via de website gekocht

Goede service, snelle levering, scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een onderdeel voor de KitchenAid en wilde dit voor een scherpe prijs aanschaffen. Via een zoekmachine kwam ik bij KitchenOnline terecht. Dit scheelde bijna 30-40 euro met, voor mij, bekendere webwinkels. Omdat ik niet bekend was met KitchenOnline heb ik eerst wat reviews gelezen alvorens ik een bestelling heb geplaatst. De bestelling werd de volgende dag geleverd. Enig minpuntje: de KitchenAid doos was behoorlijk beschadigd, maar gelukkig worden de KitchenAid spullen altijd goed ingepakt en was mijn slowjuicer niet beschadigd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 06-04-2017

Beste mevrouw,

Wat leuk om te lezen dat u het onderdeel voor de KitchenAid op onze website heeft kunnen vinden. Mochten wij in de toekomst nog ergens mee van dienst kunnen zijn dan staan wij altijd voor u klaar.

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

joeri 06-04-2017 Via de website gekocht

Scherp, Snel en Servicegericht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze bieden een goede prijs, hebben een erg gebruiksvriendelijke site, snelle levering en prachtig product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 06-04-2017

Beste meneer,

Wat leuk om te lezen dat u zo te spreken bent over KitchenOnline.nl. Wij wensen u ontzettend veel plezier met het aangekochte artikel.

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

Heerlen 06-04-2017 Via de website gekocht

Bestelling SMEGG afzuigkap

Algemene score

8,0
Bestelling gedaan via in internet, bestelling geleverd op aangegeven datum en binnen de afgegeven tijdspanne.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 06-04-2017

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk bedankt voor uw review. Mochten wij u in de toekomst nog ergens mee van dienst kunnen zijn dan vernemen wij dit graag van u.

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

Nienke 05-04-2017 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In verband met een kapotte koelkast wilde ik zsm een nieuwe. Dit is allemaal goed en snel gebeurd met hulp van de klantenservice. Als ik weer iets nodig heb bel ik zeker of bezoek ik de website!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 06-04-2017

Beste mevrouw,

Wat leuk om te lezen dat de klantenservice u zo goed heeft kunnen adviseren betreft de nieuwe koelkast. Mochten wij u in de toekomst nog ergens mee van dienst kunnen zijn dan staan wij altijd voor u klaar.

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

CvSpijk 05-04-2017 Via de website gekocht

Op tijd bezorgd zonder problemen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestellen had even vertraging omdat de betaling met creditcard werd geweigerd. Na contact was het probleem opgelost. Binnen de aangegeven tijd bezorgd door een transportbedrijf. Vrachtauto kon niet tot aan de deur komen maar de bezorger heeft het artikel naar de woning gebracht. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 06-04-2017

Beste meneer/mevrouw Spijk,

Hartelijk bedankt voor uw review. Wij wensen u ontzettend veel plezier met het aangekochte artikel.

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

Marg 21-03-2017 Via de website gekocht

Slechte service

Algemene score

2,0
Ik heb 14 Februari 2017 een afzuigkap met toebehoren besteld.Wel 5 keer gebeld,men zou terugbellen.Is niet gebeurd. Wel een mail terugontvangen,zou nog 3 weken duren.Inmiddels is die termijn ook verstreken.Ik vind dit slechte service!!!!!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 21-03-2017

Beste meneer/mevrouw,

Ik kan me voorstellen dat u hier niet tevreden over bent. Excuus voor het ongemak. Indien gewenst nemen we graag even contact met u op. U kunt ons mailen via webcare@kitchenonline.nl

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

JAP 17-03-2017 Via de website gekocht

goed en goedkoop maar geen A++

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op zoek naar een koelkast even googelen. Kitchen online laagste prijs van Nederland en maken waar wat ze zeggen. Binnen twee dagen geleverd. Bezorging was paar uur later dan eerst aangegeven. Op de website en sticker staat A++ maar het is echt een A+ product koelkast!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 21-03-2017

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Indien u graag nog contact wil over de A+ status verneem ik dit graag van u.

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

marian341 02-03-2017 Via de website gekocht

service kitchen online

Algemene score

1,0
Vanochtend is de koel-, vriescombinatie bij mijn ouders afgeleverd (80+). De levering kwam ten eerste al niet binnen de gestelde drie dagen. De combinatie zou worden geleverd tussen 10 en 12 uur echter werd ik om 8.10 uur gebeld dat de bezorging om 8:40 uur zou zijn. Bij de bestelling had ik al aangegeven dat mijn ouders op leeftijd zijn, dit was voldoende volgens de telefoniste die ik voor het plaatsen van de bestelling had gebeld. Zij zouden er dan rekening mee houden. De chauffeur geef ik ook aan dat mijn ouders op leeftijd zijn etc etc. Ik kan er zelf niet bij aanwezig zijn, dit geef ik ook aan (ik woon bijna 200 km bij mijn ouders vandaan). Na de levering belt mijn vader mij op met de mededeling dat hij zelf de koelkast moest uitpakken en dat hij de combinatie zelf op de plek heeft moet zetten!!! Dat is de service!!!! De medewerker van kitchen online die ik hierover belde (wellicht nog een kater van het carnaval) toonde ook geen begrip... de fout lag bij mij en niet bij hun.... Sorry kennen ze niet.... Tja dat heet nu service bij kitchen online

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 03-03-2017

Beste mevrouw,

Wat vervelend dat uw ouders deze ervaring hebben opgedaan. Graag ontvang ik via webcare@kitchenonline.nl de ordergegevens zodat ik uw melding kan laten oppakken.

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

Karineke 28-02-2017 Via de website gekocht

Fijne online winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Afgelopen week een Kitchenaid Artisan gekocht. Een super super snelle levering, waar ik erg blij mee was. Maar daarnaast kwam de volgende dag een 5% korting actie. Een mailtje gestuurd en kreeg gewoon die 5% korting nog terug. Echt super fijn en wat een service.
Daarnaast zijn de prijzen super goed. Met de snelle levering en nette service is dit een winkel waar ik voortaan altijd als eerste ga kijken als ik iets wil kopen in mijn keuken.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 03-03-2017

Beste mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve review.
Ik wens u veel plezier met uw product!

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

Uitstekende prijs / prestatieverhouding 12-02-2017 Via de website gekocht

Goede prijs / kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een van de laagste prijzen voor witgoed van Nederland. Levering op 3e werkdag na bestelling. Op e-mail wordt snel gereageerd. Geeft een betrouwbare indruk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 13-02-2017

Beste meneer,

Bedankt voor uw mooie review, dat horen we graag! Veel plezier met uw nieuwe aankoop.

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

Gerard vdB 09-02-2017 Via de website gekocht

Goede prijs / kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een van de laagste prijzen voor witgoed van Nederland. Levering op 3e werkdag na bestelling. Op e-mail wordt snel gereageerd. Geeft een betrouwbare indruk.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 13-02-2017

Beste meneer,

Bedankt voor uw mooie review, dat horen we graag! Veel plezier met uw nieuwe aankoop.

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

Joël 07-02-2017 Via de website gekocht

Goede prijs kwaliteitsverhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service, ik moest even wachten tot mijn producten binnen waren, maar dat wist ik van te voren. Alles netjes geleverd, alleen jammer dat ik zelf mijn oude producten naar de vuilnisbelt moest brengen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 13-02-2017

Beste meneer/mevrouw,

Dat is inderdaad jammer. Fijn dat u verder tevreden bent.
Bedankt voor uw mooie review!

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

Ria 06-02-2017 Via de website gekocht

Koelkast

Algemene score

1,0
Bestel je een koelkast en betaal je hem gelijk.er staat bij binnen 3 dagen leverbaar.
Naar een week nog geen koelkast binnen te hebben.bel je wordt gezegd duurt een week.inmiddels een maand terug bestel en nog niks binnen.geen mail met informatie helemaal niks.bel je weer kunnen ze niks voor je betekenen je krijgt het antwoord.wij kunnen niks voor je doen.dan dat je wacht wanneer die beschikbaar is.naar 3 keer een afspraak te hebben gemaakt.en niks gehoord waardoor je er weer zelf achteraan belt.en weer het zelfde verhaal we kunnen niks voor je doen of hebben ook gewn vervanging van voor een andere koelkast.ik vind de service dan ook heel slecht en de medewerker aan de telefoon vind ik te makkelijk en kortaf.dus mijn mening is dan ook echt.vind dit een hele slechte zaak en zal het ook biemand aanraden.had meer een oplossing van hun kant verwacht.nu maar hopen dat ik me geld wel terug krijg

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 07-02-2017

Beste mevrouw,

Erg vervelend dat de afwikkeling op deze manier verloopt. Ik stuur u bericht door en laat contact met u opnemen.

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Officiele reactie van Kitchenonline.nl 09-02-2017

Beste mevrouw,

Zou u via webcare@kitchenonline.nl uw ordergegevens willen sturen, dan kan ik het verhaal mee blijven volgen. Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

Benny Cryns 05-02-2017 Via de website gekocht

kitchenaid broodrooster

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product was netjes verpakt. Geen problemen met levering en afspraken.
Beste prijs, dus zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 13-02-2017

Beste meneer Cryns,

Mooi dat u zo tevreden bent, dat is waar we het allemaal voor doen.

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

Arjun 04-02-2017 Via de website gekocht

zit al 7 weken te wachten

Algemene score

1,0
Voor de kerst een cadeau bestelt nu is het 4 februari nog steeds niets geleverd er stond 1 tot 2 dagen levertijd.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 07-02-2017

Beste meneer,

Ik ga graag voor u na wat er aan de hand is omtrent de levering. Zou u de ordergegevens willen sturen naar webcare@kitchenonline.nl dan ga ik voor u aan de slag.

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

Sjaak Visser 04-02-2017 Via de website gekocht

Bestelling van een vrieskist

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop, voordelig en snelle en goed verpakte levering, ook in Belgie. Ook de gratis verzending van zo'n groot produkt is top!
Zeer tevreden met het produkt en zal in de toekomst zeker opnieuw bestellen.

Pluspunten

  • geen transportkosten
  • snelle levering
  • goed verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 13-02-2017

Beste meneer Visser,

Bedankt voor uw complimenten, fijn om te horen!
Wij zien u graag nog eens terug.

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

Ezgi 04-02-2017 Via de website gekocht

Super service! Heel snel en vlot!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb laatst een waterkoker besteld en de volgende dag was het al thuis! Ik raad het iedereen aan om hier wat te bestellen indien het nodig is!

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Veel opties om te betalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 13-02-2017

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw aanbeveling! Veel plezier van uw nieuwe waterkoker.

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

Butterfly 03-02-2017 Via de website gekocht

Geweldige, snelle en klantvriendelijke service. Perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke webshop met zeer scherpe prijzen. Het lukte mij niet door onduidelijke oorzaak een combi-oven te bestellen vanuit het buitenland. Ik werd zeer vriendelijk door erg behulpzame medewerker telefonisch geholpen om de bestelling af te ronden. Medewerker bood aan om bestelling te volgen zodat hij op tijd werd verzonden. Bij eventuele onvoorziene vertraging zou ik geinformeerd worden zodat ik de bestelling op mijn verzoek zelf zou kunnen ophalen. Paar uur na bestelling werd ik gebeld dat het besteld type niet onmiddellijk leverbaar was en dat ik een ander (duurder) type geleverd zou krijgen tegen dezelfde prijs. Top service dus! Bestelling werd uiteindelijk netjes volgens afspraak geleverd. Zelden zo'n prettige aankoopervaring gehad.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 13-02-2017

Beste meneer/mevrouw,

Wat fijn dat u deze hele prettige ervaring met ons wil delen, dat waarderen wij. Veel plezier met uw nieuwe aankoop!

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

S van Veelen 02-02-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat het doet wat je afspreekt en je kunt alles vinden wat je nodig hebt op het gebied van keukens.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 13-02-2017

Beste meneer/mevrouw van Veelen,

Dat is inderdaad ons streven, daar werken wij iedere dag weer hard aan. Fijn dat u zo tevreden bent over onze diensten.

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

An 02-02-2017 Via de website gekocht

Zeer mooie kitchenaid nespresso gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website.
Goede informatie over hoe en wanneer de bezorging is. De bezorging of afwerking uitstekend

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 13-02-2017

Beste mevrouw,

Bedankt voor uw positieve review. Graag zien wij u nog eens terug in onze webshop!

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

Yvonne 02-02-2017 Via de website gekocht

mooie nieuwe inductieplaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Binnen 3 dagen geleverd, terwijl andere aanbieders geen atag konden leveren ( al 4 maanden niet). Ik ben heel blij en er is heel goed gecommuniceerd over het transport. bedankt Keukenonline!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 07-02-2017

Beste mevrouw,

Graag gedaan! Wij zijn blij dat wij u zo goed van dienst konden zijn.
Hopelijk zien wij u nog eens terug!

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

elisabeth 02-02-2017 Via de website gekocht

Supersale maakt zijn woorden absoluut waar!

Algemene score

10,0
Ik kocht een grote KitchenAid keukenrobot bij kitchenonline.
Kitchen Aid staat gekend voor hun absolute kwaliteit en dit is ook aan de prijs te zien. Maar een toestel die ik anders gemakkelijk 1100euro zou betalen kostte bij jullie slechts de helft!
De supersale maakt zijn woorden absoluut waar!
Ik weet niet hoe jullie dit doen maar ik ben hartstikke tevreden!
Aller goedkoopste en snelle levering!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 07-02-2017

Beste mevrouw,

Als u maar tevreden bent, dat is voor ons het aller belangrijkste. Wij wensen u veel leuke bak uurtjes met uw keukenrobot!

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

Berty Stam 01-02-2017 Via de website gekocht

omruilservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Prettig zou zijn als een product inderdaad gewoon omgeruild kan worden, helaas is dit niet zo. Je moet eerst het ene product terugsturen en dan vervolgens het andere product bestellen en betalen (!). Dan heb je dus 2 producten betaald en het duurt best lang voordat je het geld van het teruggestuurde product terugkrijg!
De winkel levert wel snel en heeft verder een goede bereikbaarheid als je vragen hebt.

Pluspunten

  • snelle levering
  • via de chat snel antwoord op vragen

Minpunten

  • omruilservice
  • slecht overzicht van de producten

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 07-02-2017

Beste mevrouw Stam,

Bedankt voor uw positieve review. Wij gaan dit intern bespreken om te kijken wat de mogelijkheden hierin zijn. Veel plezier met uw aankoop!

Met vriendelijke groet,

Iris - Webcare KitchenOnline

Reageer

Toon meer reviews