Kamera-express.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 24748 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kamera-express.be.

Kamera-express.be stelt zich voor

Kamera Express is al meer dan 20 jaar dé foto retailspecialist van Nederland en België! De combinatie van webshop en City- en Superstores in Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Leeuwarden, Utrecht, Zwolle, Maastricht, Goes, Gent en Antwerpen maakt Kamera Express uniek. Al onze producten staan demonstratie klaar in de Superstores. Bij ons getrainde en gekwalificeerde personeel kunt u altijd terecht voor goed en vertrouwd advies. Koopt u liever via onze webshop en heeft u voor 22:30 uur besteld? Dan heeft u uw pakket de volgende dag al in huis. Bestellingen boven de 50 euro worden zelfs gratis thuisbezorgd!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2786 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Purrr 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Extra toelichting
Snel, overzichtelijk en vriendelijk geprijsd.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Rssj1980 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kunt makkelijk door op de site navigeren naar het artikel wat je wilt hebben. Daarnaast kun je door middel van de zoek functie snel naar hetgeen toe gaan op de site op het moment dat je de naam van het artikel weet.

Service
Goede service. Zo wel online als in de winkel. Je wordt vriendelijk geholpen indien je vragen hebt.

Assortiment
Veelzijdig assortiment, zodat je vrijwel zeker hetgeen vindt wat je zoekt. Is het niet voorradig kun je er voor kiezen, dat ze een e-mail sturen op het moment dat het wel voorradig is. Daarnaast hebben ze een uitgebreide alternatieven in het assortiment zitten.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen aan iemand anders.

Extra toelichting
Ik denk dat de bovenstaande motivaties al genoeg zegt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

antonpm 04-07-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DannY3200 04-07-2014 In de winkel gekocht
den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke site. Alles goed te vinden.

Service
Uitstekende service en productkennis

Assortiment
Ruim assortiment. Vindt altijd wat ik zoek.

Aanbeveling
Ik zou iedereen deze winkel aanraden. Uitstekende service, ruim assortiment, productkennis en de juiste prijzen.

Extra toelichting
Mijn review zegt genoeg. Koop uw spullen bij deze winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M0kuh 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
simpel en eenvoudig te vinden wat ik zocht.

Assortiment
gewoon veel.

Aanbeveling
Als je iets zoekt en je vindt het hier niet.. moet je wel heel diep gaan graven.

Extra toelichting
De eerste plek waar ik ga zoeken over uitbreidingsmogelijkheden voor mijn EOS 50D.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.zoutendijk 04-07-2014 In de winkel gekocht
Cappelle a/d IJssel
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Redelijk snel te bereiken via de rijksweg van af Spijkenisse.

Service
Wordt door zeer enthousiaste verkopers geholpen en die goed verstand van zaken hebben.

Assortiment
Zeer uitgebreid en wat er niet is wordt zeer snel geleverd.

Aanbeveling
Als familie of vrienden een camera zoeken en nog niet precies weten wat ze willen hebben, krijgen ze daar een goed advies. Het moet niet altijd het beste zijn maar gewoon goed voldoen

Extra toelichting
Nog geen nadelen ondervonden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martindegraaf 04-07-2014 In de winkel gekocht
capelle
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
diverse zoekmogelijkheden

Service
in de winkel competente en plezierige verkopers

Assortiment
zeer ruim assortiment

Aanbeveling
prima value for money

Extra toelichting
+ verkopers bekwaam en niet opdringerig + prima prijzen + goede service - rommelig aandoende winkel - winkel te klein - weinig info bij uitgetsalde artikelen - soms lang wachten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pmvanderroest 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website is overzichtelijk en alles wat je zoekt kun je makkelijk vinden.

Service
bestelde artikelen worden snel geleverd en zijn zeer goed verzorgd verpakt.

Assortiment
Assortiment is ruim voldoende om te vinden wat je nodig hebt als veeleisende hobby fotograaf.

Aanbeveling
Ben zeer tevreden dus zal deze winkel altijd aanraden.

Extra toelichting
Het ruime assortiment maakt dat ik altijd eerst op deze website ga kijken of ik kan vinden wat ik nodig heb, vrijwel altijd slaag ik wel dus ik vind het een goede webshop. Ook mogelijkheid om via IDEAAL te betalen en de snelle verzending van de goederen maken dat ik het een goede webshop vind.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees66plus 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede overzichtelijke website met duidelijke omschrijvingen.

Service
De service is goed , ik heb regelmatig vragen gesteld en krijg in korte tijd antwoord ook bij reparatie wordt vlot gehandeld .

Assortiment
Ze hebben echt veel...

Aanbeveling
Ik koop er al jaren dus daarom doe deze winkel aanbevelen.

Extra toelichting
Ik vindt deze winkel gewoon goed en betrouwbaar en ik koop er al vanaf het begin , ze hebben niet alleen online maar fysieke winkels dus als je iets een keer vast wil houden kan dat ook . Verder hebben goede mailing voor koopjes en eventuele cursus die ze geven. Dus wat wil je nog meer.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

josjanssen 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle relevante producten zijn middels filters makkelijk te vinden, bestellen en betalen is daarna een fluitje van een cent. Bovendien zijn de prijzen ook nog zeer concurrerend en niet te hoog.

Service
Bij vragen over een artikel wordt je vriendelijk en met kennis van zaken te woord gestaan.

Assortiment
Zeer uitgebreid en daardoor genoeg keuzemogelijkheden.

Aanbeveling
Gewoon een goede (web)winkel dus waarom zou je verder zoeken?

Extra toelichting
Ik heb eigenlijk geen minpunten en ben uiterst tevreden over KameraExpress.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hommelron 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
De zoekfunctie werkt perfect. Duidelijk te zien of iets op voorraad is of niet. Kortingen zijn makkelijk te vinden. Ruime keuze in occasions.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janvandenhoek 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
duidelijke website; product makkelijk te vinden.

Assortiment
prima assortiment, tegen concurerende prijs.

Aanbeveling
Al meerdere malen een goede ervaring genoten.

Extra toelichting
Ik geef een gemiddelde van 9,7 aan deze winkel, ook omdat zij het nieuwe winkelen goed op de kaart zetten. Een combinatie van fysieke- en webwinkel, waarbij de zelfde prijzen worden gehanteerd, is perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piru 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer snelle levering, sterke prijs, goede webshop.

Assortiment
Eén van de weinige winkels waar ik de verschillende items die ik wilde bestellen samen vond.

Aanbeveling
Zeer goede ervaring. Het feit dat er een winkel in de buurt is (Wilrijk) heeft het vertrouwen in de service een boost gegeven.

Extra toelichting
Goede ervaring met deze webshop. Snelle levering, mooi ingepakt, niets op aan te merken. Geen nood gehad aan service naverkoop. Het feit dat er in de regio een echte winkel is, is geruststellend. Moesten er problemen zijn, heb je meteen een menselijk aanspreekpunt. Maar heb dit dus niet nodig gehad! In één woord: prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ilsekes 04-07-2014 In de winkel gekocht
Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Ik heb in de winkel een professionele en goede begeleiding gekregen bij de beslissing van mijn aankoop! In het verleden heb ik ook al via de website aankopen gedaan en ook hier was alles altijd dik in orde!! Bovendien hanteren zij een mooie prijs-kwaliteitverhouding!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Esther van der Lecq 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
site is duidelijk en aankopen gaan vloeiend

Service
Personeel is goed geinformeerd en weet waar ze het over hebben

Assortiment
er mogen van mij wat uitschieters bij qua camera,s zoals de Sony A7

Aanbeveling
Altijd, omdat ik mijn meeste aankopen hier doe en het practisch is omdat alles vrijwel altijd in huis is.

Extra toelichting
Info op de website is duidelijk en goed te vergelijken wat je wilt hebben, te selecteren op merk en wens qua prijs. bij problemen is de service ook goed, ruilen geen probleem, personeel is vriendelijk en goed geiformeerd.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

freekvto 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Alles klopte gewoon! 's avonds besteld, volgende middag afgeleverd. Prima prijs. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk Christiaens 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en gebruiksvriendelijke website.

Service
Verzending gebeurt zoals aangegeven en de goederen worden degelijk verpakt.

Assortiment
Groot aanbod voor ieders budget van verschillende merken.

Aanbeveling
Van de amateur fotograaf tot professioneel, een perfecte webwinkel!

Extra toelichting
De bestelling was op voorraad en werd binnen de aangegeven termijn in goede staat geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Motodachi 04-07-2014 In de winkel gekocht
Superstore Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Men neemt in de winkel de tijd voor je en het advies is eerlijk en volledig. Service zoals het ooit bedoeld was, en dat is helaas een schaarste tegenwoordig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RK50 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Soms kan ik niet direct vinden wat ik zoek, de zoekoptie bied vaak wel uitkomst. De filteroptie van de site is handig maar persoonlijk prefereer ik de vorige navigatie, dat gezegd hebbende kan ik me ook voorstellen dat de oude methode met een groter assortiment van nu minder handig zou zijn. Verder is het bestelproces prima.

Service
Ik ben woonachtig in Groningen dus ik heb geen ervaring met de winkel. Het bestelde is altijd zo snel in huis als beloofd. Over het telefoon en e-mail contact dat ik heb gehad ben ik zeer tevreden.

Assortiment
Laatst was ik op zoek naar een battery pack (Canon CP-E4) voor mijn externe flitser en die kon ik helaas niet vinden op de site.

Aanbeveling
Kamera-express heeft meestal wat ik zoek en vaak ook nog goed geprijsd.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Meurrens 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De optie om uw bestelling in een postkantoor af te halen zou goed van pas komen.

Service
Ik had nog noit problemen, dus ga ik ervan uit dat de service in orde is.

Assortiment
Er ontbreken interessante dingen, maar men kan nu ook niet alles in huis hebben. Wel jammer bijvoorbeeld dat Walimex er niet bij is.

Aanbeveling
Scherpe prijzen, mooi assortiment en zelfs einde reeksen aan onklopbare cijfers

Extra toelichting
Gewoon objectieve vaststellingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

IgnaceAleya 04-07-2014 In de winkel gekocht
Antwerpen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Er is veel keuze maar meer in de DSLR film making zou leuk zijn.

Extra toelichting
De winkel heeft voldoende aanbod en een vriendelijke klantenservice. Ook de verzekering ziet er aantrekkelijk uit bij duurdere aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

melda 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kan het product gemakkelijk vinden omdat de indeling van de website goed en duidelijk is.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden met het product. De kwaliteit van het product is zoals wat op de website omgeschreven. Niets meer of minder. Ik heb met plezier het product gebruikt. Het pakket was snel bezorgd zoals beloofd en in goede staat. Dus Dik duim voor Kamera Express!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

irma1990 04-07-2014 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Wanneer je iets besteld zijn de stappen makkelijk maar ook het is snel binnen. Dat moet ik hebben :D

Service
Tot op heden is er geen probleem geweest met de producten die ik bestelde via de webshop.

Ik ben wel enkele keren in jullie winkel in rotterdam geweest terwijl ik zelf uit omgeving eindhoven kom. Het is gewoon een prettige winkel. En vriendelijke medewerkers. Top!

Assortiment
Jullie assortiment is groot. Dat wat ik zoek vind ik eigenlijk altijd wel op jullie website. En mocht het zijn dat jullie het in de winkel niet hebben helpen jullie me toch om aan het product te komen. Geweldig!

Aanbeveling
Vriendelijk, willen graag helpen en de prijs is realistisch maar ook op vele vlakken goedkoper dan bij andere winkels. Voor mij dus zeker een aanrader.

Extra toelichting
Ik ontvang van jullie graag de nieuwsbrief. Hierin hebben jullie leuke nieuwe producten in staan maar ook blijf ik op de hoogte van de nieuwste spullen. Ik heb dit eigenlijk hier boven al vermeld maar ik vind jullie service gewoon erg goed. vriendelijk, Kijken of het wel mogelijk is bij het geen wat ik wil en proberen een oplossing te zoeken. 1 x was de oplossing niet via jullie winkel of webshop te verkrijgen maar hebben mij zo goed geholpen dat ik later, toen ik iets anders nodig had nog iets via jullie website had gekocht. Ik zou gewoon hiermee door gaan en proberen de klant altijd te helpen. Ik ben hierdoor terug gekomen bij jullie en geloof dat andere dat ook zullen doen. Want een tevreden klant komt terug.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

cgjanssens 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede duidelijke website met zeer uitgebreide productinformatie. Zeer breed assortiment. Ik de winkel ook professioneel geholpen en ze nemen alle tijd voor je ook als het druk is.

Service
Tot nu toe geen klachten maar bij voorbaat ben ik goed geïnformeerd over de voorwaarden.

Assortiment
Zeer breed assortiment van veel verschillende merken. tegen scherpe prijzen.

Aanbeveling
Ik adviseer iedereen om toch minimaal hier te gaan kijken en dan kunnen ze hun eigen oordeel trekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chrisamoub 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke site, spullen makkelijk te vinden door selecties.

Assortiment
ze hebben heel veel artikelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

heksebie 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
groot aanbod, interessante prijzen, duidelijke informatie, gemakkelijke bestel/betaal procedure en snelle levering

Extra toelichting
groot aanbod, interessante prijzen, duidelijke informatie, gemakkelijke bestel/betaal procedure en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p959 04-07-2014 In de winkel gekocht
Cappelle
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles onder 1 dak

Service
Komen na wat ze beloven

Assortiment
Hebben bijna alles en kunnen vèèèl bestellen.

Aanbeveling
Goede service voor de juiste prijs.

Extra toelichting
Goede service & bekwame medewerkers die je goed van dienst zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heksebie 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
duidelijke website, eenvoudige bestel/betaalprocedure, snelle levering

Extra toelichting
duidelijke website, eenvoudige bestel/betaalprocedure, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruudkristel 04-07-2014 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk en via "Zoeken" gemakkelijk bij gewenste producten uit te komen.

Service
Vriendelijk en vakbekwaam.

Assortiment
Echt alles wat je nodig hebt voor je hobby, is verkrijgbaar. Meestal nog op voorraad ook.

Aanbeveling
Gewoon top.

Extra toelichting
Via Internet gezocht naar beste prijs product. Gereserveerd via telefoon bij winkel. Bij aankomst lag lens gereed, prijsafspraak was bekend. Kortom: klant staat voorop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans uit Houten 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
goed bereikbaar, maar je wordt snel naar de winkel verwezen. aldaar vriendelijk en deskundig personeel.

Assortiment
nog nooit iets gezocht wat ze niet hadden

Aanbeveling
Lekkere no-nonsens site en winkel

Extra toelichting
Lees bovenstaande motivaties

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

minionDave 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke en overzichtelijke site, veel op stock

Service
goede service

Assortiment
veel zaken die je niet in andere winkels vindt toch op stock

Extra toelichting
Een winkel met online en fysiek deel, altijd handig als je iets wil in je handen hebben alvorens je het koopt. Correcte service en veel producten te bestellen die elders niet te vinden zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

pjvveen 04-07-2014 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Letty Kooij 04-07-2014 In de winkel gekocht
Rotterdam Oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kan redelijk snel vinden wat ik zoek op de website, maar ga voor sommige zaken liever naar de winkel voor persoonlijk advies of extra informatie en ervaring. Ik mis toch vaak recensies of beoordelingen over producten van gebruikers.

Service
Service is prima.

Assortiment
Assortiment is erg uitgebreid in ieder geval ruim voldoende voor mij.

Aanbeveling
Beveel hem zeker aan, maar als je gaat kun je beter doordeweeks gaan. Het is altijd heel erg druk in de winkel.

Extra toelichting
Winkel is ruim en overzichtelijk, je hoeft niet echt te zoeken om iets te vinden. Personeel is vriendelijk, behulpzaam, neemt de tijd om vragen te beantwoorden en advies te geven. Parkeergelegenheid is niet heel erg groot, maar voor doordeweeks of zaterdagmorgensvroeg voldoende.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van10en60 04-07-2014 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en. Duidelijke informatie

Service
Persoonlijke benadering in de winkel, echt goed.

Assortiment
Ruim en volledig

Aanbeveling
Goede service, ruime keuze.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant 0312 04-07-2014 In de winkel gekocht
Capelle maar ook online
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je kunt via mail om advies vragen of bellen kan ook en dan sturen ze alles direct op

Service
krijg altijd na mail of telefonisch contact zeer deskundig antwoord.

Assortiment
hebben in de grote winkels veel op voorraad

Aanbeveling
heb ze al vaak aanbevolen altijd prettig ervaren

Extra toelichting
alles goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Handries 04-07-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JipenTeun1956 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Betrouwbaar, snelle service en goede afhandeling en levering

Service
Snelle levering, goed onderhouden web pagina met uitgebreide toelichting bij de artikelen

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Koop er regelmatig en graag

Extra toelichting
Uitgebreid assortiment, overzichtelijke website. Betrouwbaar en snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mvdborg 04-07-2014 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De site geeft een duidelijk overzicht van producten. Goede selectie aan de hand van mijn zoekwoorden. Mooie en duidelijke afbeeldingen van het product met daarbij een volledige omschrijving.

Service
Geduldige en ruime service. Men heeft de tijd voor de klant. Oplossingen worden altijd gezocht en in de meeste gevallen ook gevonden.

Assortiment
Ruim en overzichtelijk. Ik kan hierin mijn producten goed vinden.

Aanbeveling
Omdat ik zeer tevreden ben is Kamera Express voor mij DE camera winkel. Voor mij geen andere daarom adviseer ik andere ook hier te kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BMJR 04-07-2014 In de winkel gekocht
Den Haag en Capelle ad IJssel
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gewoon goed, voorraad actueel dus je weet waar je eventueel je spullen kan afhalen

Service
Mensen staan altijd klaar om je informatie te geven. men neemt ook de tijd om e.e.a. uit te leggen.

Assortiment
Wellicht hebben heeft KE wel stiekem teveel keus….het blijft toch een dure hobby ;-)

Extra toelichting
Vriendelijk personeel, men neemt de tijd om je behoeftes te achterhalen en men komt met een gedegen advies.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

November1975 04-07-2014 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Maar als je aan de beurt bent word je goed en duidelijk geholpen. Verkopers hebben verstand van zaken.
Zijn vriendelijk en behulpzaam.

Assortiment
Hebben eigenlijk alles wat je nodig heb.

Aanbeveling
Een van de weinige goede foto-winkels in de grote stad.

Extra toelichting
Zoals eerder aangegeven het kan heel druk zijn in de winkel en dan niet alleen op zaterdag middag maar gewoon de hele week. Dat geeft aan dat het een goede winkel is. Uitzoeken op internet is leuk en misschien goedkoper maar gewoon advies en de spullen in je handen hebben is beter !!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

amdanielse 04-07-2014 In de winkel gekocht
antwerpen / Capelle ad Ijssel
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roboweasel 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzicht van alle merken

Service
hadden verkeerd tasje besteld en zonder probleem omruiling

Assortiment
grote keus

Extra toelichting
mooie promo's, ruime keus zonder probleem omruilen van verkeerde bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

swaduvel 04-07-2014 In de winkel gekocht
Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

GlennMostert 04-07-2014 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles dat ik zoek is makkelijk te vinden. De navigatie bovenin en het verfijnen van de zoekopdracht aan de linker kan werkt zeer goed. Soms ken ik een product niet direct bij naam, maar door de zoekfuncties kom ik er altijd achter wat ik zoek.

Service
Zeer vriendelijk, deskundig en behulpzaam. Bij de telefooncentrale zitten ook toppers!

Assortiment
Een breed aanbod, ook tussen de occasions zitten pareltjes.

Aanbeveling
De prijs/kwaliteit is erg goed, vriendelijk personeel en zeer goede service. Ik beveel Kamera-Express vaak aan!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ArvH 04-07-2014 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
de zoekfunctie werkt erg fijn

Service
als je belt word je professioneel geholpen

Assortiment
Voor ieder budget is er wel wat moois te vinden

Aanbeveling
Een stuk professioneler en deskundiger als alle elektronicazaken die in ieder dorp zitten.

Extra toelichting
professioneel, veel keuze, ook gebruikte apperatuur te koop, goed advies, kan uitproberen in de winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

picturit 04-07-2014 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles goed vindbaar, duidelijk geordend, gigantisch assortiment

Service
snelle afhandeling, goede communicatie over bestellingen. reservering werkt ook prima.

Aanbeveling
waar anders? :)

Extra toelichting
Voorraadbeheer kan beter. verder groot assortiment, goede prijzen. Kan deze winkel al uit de goeie ouwe analoge tijd, toen ze nog een hele betrouwbare leverancier van gebruikte apparatuur waren. dat spul kon je blind kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Cappie72 04-07-2014 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede site, uitgebreid assortiment, snelle levering en goede breikbaarhied (zowel fysiek, telefonisch als online)

Service
hele goede service. In de winkel neemt men uitgereid de tijd om je te helpen (ook als het druk is) en vragen en klachten worden serieus genomen en professioneel behandeld.

Assortiment
Goed, breed assortiment waarbij niet alleen de top merken maar ook alternatieven worden voorgesteld.

Aanbeveling
Absolute aanraden voor zowel beginnende, gevorderde als professionele foto- en video liefhebbers.

Extra toelichting
Ik ben al jarenlang een trouwe klant van kamera-express. In al die tijd heeft KE me nooit telkeurgesteld en weet KE me eigenlijk wel elke keer te verrassen met goed advies en deskundige medewerkers.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jodez 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online snel en duidelijk en duidelijke site

Service
bij problemen een correcte oplossing

Assortiment
geen woorden voor

Aanbeveling
voor de snelle service en eerlijke uitleg

Extra toelichting
top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pfn1964 04-07-2014 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

bertdb 04-07-2014 In de winkel gekocht
Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Honderd procent gemak zou betekenen dat de winkel zich naast mijn huis bevindt. Aangezien dat niet is kan ik maar een 9 geven.

Service
Die gasten doen echt wel wat ze kunnen (en soms zelfs iets wat ze eigenlijk niet kunnen). Ze counteren lastige klanten op een zinvolle manier, zodat de aanvankelijk kwade klant goedgezind buitenstapt ...

Assortiment
Zeer volledig. Als je dat als criterium neemt is KE wel één van de beteren. En als ze het niet hebben zoeken ze ernaar tot ze het vinden. Leuk klantengevoel :-)

Aanbeveling
Lijkt me duidelijk uit bovenstaande uitleg.

Extra toelichting
Het enige wat me stoort is dat de winkel zich niet net naast mijn deur bevindt :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews