foto konijnenberg - Reviews & Ervaringen

9,3 Lees 1636 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over foto konijnenberg.

foto konijnenberg stelt zich voor

Foto Konijnenberg is toonaangevend in de Benelux op het gebied van foto- en videoapparatuur. Onze adviseurs in Den Ham (NL) en Turnhout (BE) voorzien u graag van deskundig advies, uitstekende service en een scherpe prijs. Ons complete assortiment is ook verkrijgbaar via onze webshop www.fotokonijnenberg.be. Voor een persoonlijk advies bij de oriëntatie op onze webshop kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Zekerheid van deskundig advies, goede service en de juiste prijs? Kenners kiezen Konijnenberg.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 304 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sébastien FARINA 18-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super content de ma transaction. j'ai acheté un Lumix LX100 II par l’intermédiaire du site internet.
Aucun souci, livraison dans les délais. Colis était très bien emballé.
Le seul reproche que l'on pourrai faire sont les frais supplémentaire engendrés suite à un paiement par carte bancaire (0.9%)

Reageer

Annie 17-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website geeft veel en duidelijke informatie over de producten. Ruim en gespecialiseerd aanbod. De betaling en levering verlopen steeds perfect.

Reageer

Lut 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb in de winkel zelf een duidelijke en volledige uitleg gekregen over het product. Vriendelijk. Bij het bestellen online. Perfecte levering.

Reageer

Patrick 14-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima informatieve website. Levering 100 % correct inclusief voorafgaande info over tijdstip levering. Geleverd product volledig conform aan voorstelling op website. Kortom : een aanrader.

Reageer

Verbeken Marie jeanne 14-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
levering vlot verlopen,gemakkelijke site om te bestellen top.
Zeker de moeite waard om bij jullie te bestellen.

Reageer

Rob Verheggen 13-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Foto Konijnenburg levert op een vlotte en klantvriendelijke manier goede producten en een uitstekende service.

Reageer

TNX 12-12-2018 Via de website gekocht

Alles verliep in orde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een smart TV gekocht via de website en alles verliep correct. Een plus was dat bij de bezorgingsopties ook de mogelijkheid aanwezig om het pakket te laten leveren bij een UPS ophaalpunt naar keuze.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jac 11-12-2018 Via de website gekocht

vlot en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede service in de winkel. vlotte afhandeling van internet bestellingen. bij telefonisch contact altijd goede aanvullende informatie. foto Konijnenberg denkt met je mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Coppens Kristoffel 11-12-2018 Via de website gekocht

Black Friday

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een paar spullen besteld ter gelegenheid van Black Friday. Deze spullen zijn supergoed en supersnel geleverd geweest! Ik ben uiterst tevreden van de kwaliteit en alles werk perfect. Dank U daarvoor. Mvg. Kristoffel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nylo de Meijer 10-12-2018 Via de website gekocht

Prima webshop, heel netjes.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Foto Konijnenberg is echt een prima webshop. Het is heel netjes geregeld, website ziet er netjes uit en de producten worden gewoon goed geleverd. Heel tevreden heb ik meerdere producten aangeschaft en het is gewoon een aanrader :).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Van Brandt 09-12-2018 Via de website gekocht

Topwinkel voor fotocamera, lenzen en accessoires

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Diverse producten gekocht bij deze winkel. Productkeuze, informatie op website prijszetting, betalingsfaciliteiten, nazorg na verkoop en informatieve service zijn ronduit geweldig. Bijkomende informatie na emailvraag werd zeer snel, vlot en deskundig verstrekt. Hier koop ik terug!
Aandachtspunt: eerder trage schermwisselingen op web (pagina laden duurt langer dan vlot)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

walter busschots 08-12-2018 Via de website gekocht

snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koos voor aankoop bij Konijnenberg online omdat zij de beste prijs boden voor de batterijgrip voor m'n Canon EOSR. Bovendien had ik m'n bestelling 's anderendaags rond de middag al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

remco 08-12-2018 Via de website gekocht

goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
dit is een goede winkel ,de levering is snel en ook telefonische goed berijkbaar .
ik ben via de telefoon goed geholpen.
de camera was goed verpakt tegen beschadigen en een dag later bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dan 08-12-2018 Via de website gekocht

Niets op aan te merken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al vaker iets gekocht bij Konijnenberg, altijd snel en correct. Mooie degelijke website. Goed assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Steenacker Ronald 06-12-2018 Via de website gekocht

Nikon SG-3IR

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit infra rood accessoire is eenvoudig te plaatsen op de flitsschoen. Het werd in de late namiddag besteld en betaald en de volgende middag werd het pakje reeds afgeleverd! Gewoon perfect dus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sybren 06-12-2018 Via de website gekocht

Freecom 2T

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fast and light. Perfect for working on the road.
Works good with mij macbook pro and my final cut pro x.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 30-11-2018 Via de website gekocht

Prima service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerst via chat informatie gevraagd en snel gekregen. Daarna snel besteld en geleverd. Kortom prima service en concurrerende prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud 28-11-2018 Via de website gekocht

Goede winkel mét webshop dus de voordelen van beide

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima helpdesk die prima adviezen geeft.
Ruim assortiment en ook in de winkel heeft men veel tijd voor je.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. J. van Steeg 28-11-2018 Via de website gekocht

Correct en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn acculader werd snel en correct afgeleverd, zodat ik weer meteen kon gaan fotograferen.
Dank daarvoor.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Gina 24-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. De bestelling was goed verpakt. Ook was er de mogelijkheid om gratis een verzekering voor de aflevering af te sluiten. De website is duidelijk en wijst zichzelf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikon Steve 24-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en probleemloze service!! Echte aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toffe site waar het zoeken naar producten vlot verloopt. Ook maken de suggesties die bij de producten verschijnen het eenvoudig om niet te vergeten. Je krijgt direct een trackingnummer en volgende dag alles ontvangen in een stevige verpanking!! Super service!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 17-11-2018 Via de website gekocht

Ze bestaan nog! Winkels met echte service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als, doorgeslagen videoclub , nu bestaande uit 5 man, hebben we veel ervaring met internet aankopen.
Zo ook een powerbank lenmar Helix gekocht bij foto konijnenberg. Na 1,5 jaar ging deze kapot. Gewoon, zonder enige reden.
Dus Opgestuurd.
Nog geen dag later een reactie met voorstel of ik het gehele aankoop bedrag terug wou hebben, of een andere powerbank wou uitzoeken met een keurige link er bij. De lenmar was niet meer leverbaar.
Aangezien we niet zonder kunnen, werden het er twee van varta's
Na dat gemaild te hebben,
Binnen 10 minuten een link daar naar toe met creditnota, verrekening ,om de twee vartas te bestellen.
En de volgende dag in huis!

Hier moet je dus kopen!
Naast deze goede service geven ze ook goede bruikbare adviezen.
Dit is een zaak waar nog mensen werken die echt van hun vak houden en er verstand van hebben!
Klasse!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Véronique Warlop 17-11-2018 Via de website gekocht

Fantastisch aanbod, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het aanbod bij Foto Konijnenberg is erg ruim. Bij vragen is de klantendienst vlot te contacteren. De levering is steeds snel en correct.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sepelie Eddy 14-11-2018 Via de website gekocht

Voldoet 100% aan de verwachtingen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De producten staan goed beschreven en duidelijke beelden zijn voorhanden.
Bestelling gaat vlot en indien de producten voorradig zijn is een zeer snel levering gegarandeerd!
Mijn bestelling was gedaan omstreeks 20:00 en reeds keurig, goed ingepakt en geleverd in België om 10:00! Als dat geen service is ...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 13-11-2018 Via de website gekocht

Initieel een slechte indruk maar toch nog goed gekomen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website is goed! Levering was wat minder. Goederen niet heel deftig verpakt en bij gevolg beschadigd. Heb wel direct nieuwe toegestuurd gekregen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Michael Vandewalle 12-11-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Waarom ik deze shop kies: goeie dienstverlening, snelle afhandeling, de goedkoopste. Snelle levering. Gratis verzendverzekering
PERFECT.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karin 06-11-2018 Via de website gekocht

gisteren online besteld - vandaag geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heb online besteld en de volgende dag reeds in de brievenbus
- pluspunt : degelijk verpakt
- pluspunt : goede communicatie ivm verloop bestelling

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edgard 06-11-2018 Via de website gekocht

Snelle en zeer correcte afhandeling door deze shop. Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima shop, snelle en correcte afhandeling. Doen wat ze beloven. Super. Besteld en de dag erna werd het mooi afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Dhoop 31-10-2018 Via de website gekocht

Fantastische service: vlotte afhandeling en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling en levering zijn correct en efficiënt verlopen. Enkele producten werd nageleverd omdat ze niet onmiddellijk voorradig waren, ook hierover was de communicatie snel en efficiënt.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob Van Belle 30-10-2018 Via de website gekocht

Gewoon aan te raden zaak.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bezocht eens de grote toonzaal in de Turnhoutse vestiging. Overvloedige keuze, verkopers die goed op de hoogte zijn van het hele assortiment. Ik liet er eens de sensor van mijn Nikon D7000 ontstoffen, dat werd onmiddellijk aangevat. Onlangs kocht ik via hun webshop een uiterst scherp Fujifilm toestelletje; dat werd inderdaad één dag later aan huis bezorgd, zonder extra kosten. En het voldeed aan alle beschreven specificaties. Ik blijf er zeker klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea 29-10-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na een uitgebreide prijsvergelijking ben ik bij Foto Konijnenberg uitgekomen. Een betrouwbaar adres bovendien, dus de keuze was snel gemaakt. Vlotte en degelijke service.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie Pool 25-10-2018 Via de website gekocht

Beloofd is beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wilde mijn Sun-Sniper Strap (super comfortabele draagriem voor mijn Canon) vervangen. Via de site van Foto Konijnenberg besteld en alles is gegaan zoals deze correcte fotozaak had beloofd. Product, levertijd en verpakking waren perfect.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wisu 18-10-2018 Via de website gekocht

Je krijgt wat je van een excelente web winkel verwacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klaar en duidelijke web site met klare en goede beschrijving van de toestellen. Bij tel contact direct iemand aan de telefoon met onmiddellijke antwoord/actie op de gestelde vragen. Prima service. Leveringsduur en prijs zoals op de site vermeld.

Reageer

Kristine 17-10-2018 Via de website gekocht

Goede duidelijke informatie!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer verzorgde website, met duidelijke informatie en een uitgebreid aanbod. Vlotte service en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mulder 16-10-2018 In de winkel gekocht
Den Ham

Super goede service en vakkundig advies

Algemene score

9,0
In de winkel is er aandacht voor de klant en een vakkundig advies op je vragen. Hierdoor ga je altijd weg met een product dat aan je verwachtingen voldoet.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jaak C. 16-10-2018 Via de website gekocht

wat een lens

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop reeds Canonproducten in deze shop , vooral voor het assortiment en de professionele EN eerlijke info van de medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudina Morina Krasniqi 14-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs-kwaliteit is zeer goed. Snelle en efficiënte afhandeling van de aankopen. Genoeg info om een juiste keuze te maken dat voor elk persoon gepast is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 11-10-2018 In de winkel gekocht
Den ham

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het personeel van Fotokonijnenberg is vriendelijk, service gericht en kundig. Ze proberen je altijd te helpen en vooral ze zijn eerlijk. TOP winkel.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed

Reageer

Mon Van der Mueren 11-10-2018 Via de website gekocht

vlot online gekozen, besteld en... geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat je verwacht... vlot bestellen en vlot leveren...
Na wat zoeken gaf konijnenberg de beste prijs aan...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas 11-10-2018 In de winkel gekocht
Den Ham

Super professioneel en meegaand met de tijd!

Algemene score

10,0
Vandaag mijn eerste ervaring gehad bij Foto Konijnenberg; overigens een zeer goede ervaring! De winkel lijkt zo goed als nieuw en ze maken gebruik van moderne technieken (lopende band, TV-scherm met naam van besteller en tijdsduur) om het product vanaf het magazijn zo snel naar de klant te brengen. Daarnaast kocht ik een Saramonic Pax 2 voor een veel lagere prijs dan bij concurrenten (echt iets van 50 euro verschil). Zeer goede winkel! Wel is het lastig te vinden op internet dat er naast de webshop een winkel is; daar kom je pas achter wanneer je op de website het kopje klantenservice aanklikt. Ook mist er net een groot bord op het terrein - naar mijn mening - om klanten wegwijs te maken.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Corte Jp 09-10-2018 Via de website gekocht

Voeding & Zuivelhandel De Corte

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product was bij jullie in stock, aan een betere prijs dan elders en de levering was vlug en correct. Via Google uw website gevonden. Heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris 05-10-2018 In de winkel gekocht
Den Ham

Top service, goede communicatie, snel geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een lens laten repareren bij Foto Konijnenberg. Het proces verliep erg snel en ik werd tussentijds goed op de hoogte gehouden. Tevens werd op vragen vanuit mijn kant snel gereageerd en verliep de reparatie veel sneller dan vooraf was gemeld. Al met al top service, zeker aan te bevelen!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 05-10-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product s'avonds besteld,betaald met PayPal.En de volgende dag,zoals beloofd goed verpakt afgeleverd.Dank U, Super A

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario 04-10-2018 Via de website gekocht

Het was weeral dik in orde !

Algemene score

10,0
Kocht onlangs een manfrotto pixi en ND106 filter van B+w via de online shop. Zoals iedereen zoek je het internet af en Konijnenberg zit echt wel goed met de prijzen, telkens weer. Prima en vlotte afhandeling van de bestelling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kelly 04-10-2018 Via de website gekocht

Prima service

Algemene score

9,0
Ik heb een bestelling gedaan via de webshop.
's avonds besteld en 's morgens al geleverd. Geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 27-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik beveel iedereen FotoKonijnenberg aan omwille van de snelle levering, precies zoals vermeld op de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosita 26-09-2018 Via de website gekocht

Super geweldige service heeft deze zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik beveel iedereen foto konijnenberg aan. Elke bestelling wat ik heb gedaan is altijd snel geleverd. Heb ook al telefonisch contact gehad ben toen ook heel goed geholpen. Aan mij hebben ze een vaste klant erbij. Top zaak

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thibaud 25-09-2018 Via de website gekocht

Tevreden klant!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Momenteel eenmalig besteld via de webshop. Alleen jammer dat ik een dag moest wachten met mijn bestelling omdat de site steeds een error gaf wanneer ik wou afrekenen.
Verder zeer tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 25-09-2018 Via de website gekocht

Goede service, snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij vragen krijg je altijd snel en duidelijk antwoord. Bestellen gaat zeer vlot en de levering is steeds volgens afspraak, meestal de volgende dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge Nagels 24-09-2018 Via de website gekocht

Snelle en perfecte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben op de website het toestel gekozen dat ons het meest aansprak.
We bestelden het vrijdagnamiddag in het filiaal in Turnhout (B) en zaterdag kort na de middag hadden we het al in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews