foto konijnenberg - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 1528 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over foto konijnenberg.

foto konijnenberg stelt zich voor

Foto Konijnenberg is toonaangevend in de Benelux op het gebied van foto- en videoapparatuur. Onze adviseurs in Den Ham (NL) en Turnhout (BE) voorzien u graag van deskundig advies, uitstekende service en een scherpe prijs. Ons complete assortiment is ook verkrijgbaar via onze webshop www.fotokonijnenberg.be. Voor een persoonlijk advies bij de oriëntatie op onze webshop kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Zekerheid van deskundig advies, goede service en de juiste prijs? Kenners kiezen Konijnenberg.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 210 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M. Jansen 20-07-2018 In de winkel gekocht
Den Ham

Uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Jaren terug op aanraden van derden gekozen voor Konijnenberg voor de aanschaf van camera('s) en toebehoren. Na het aangeven van jouw wensen in de brede zin, krijg je gedegen informatie en advies en wordt zoveel tijd besteedt als nodig om een weloverwogen aankoop te kunnen doen!
Recent met een mankement aan een jonge body/lens retour geweest. De artikelen zijn ingenomen voor onderzoek/afhandeling vd klachten en ik kreeg een gelijkluidende combinatie te leen mee naar huis om niet zonder te zitten met de (natuurfotografie)vakantie voor de deur! Alle bezoeken altijd vergezeld van een heerlijk kopje koffie en niet te vergeten altijd prettig contact! Daar kom je graag terug!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dexter Dekker 20-07-2018 In de winkel gekocht
Den Ham

Professioneel en gezellig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mensen die weten waar ze over praten en begeleiden in het maken van de juiste keuze! Ik koop al mijn lenzen en bodys bij Foto Konijnenerg, want mocht er iets mis zijn, dan kan ik met een gerust hart zeggen dat ze klaar zullen staan met een passende oplossing! Vorige week een D4 gekocht en ik had geen betere keuze kunnen maken!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 19-07-2018 Via de website gekocht

Snelle service en prima prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze hebben zeer snel geleverd en hadden zelfs de beste prijs die ik kon vinden op het net. Ik heb een Beother printer gekocht en zag ook ook hun site de relevante info.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fotoclub Malle 17-07-2018 In de winkel gekocht
Turnhout

Snel en deskundig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het benodigde studiomateriaal werd aangekocht na deskundig advies van een medewerker van de winkel. Eerst hebben we het materiaal een drietal dagen gratis kunnen uitproberen waarna we tot aankoop zijn overgegaan. Voor een ontbrekend onderdeel werd voorgesteld om een demomodel gratis te gebruiken tot het artikel terug in voorraad is. Super!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kelly 17-07-2018 In de winkel gekocht
Turnhout

Top service in de winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een afstandsbediening voor de compacte camera Sony DSC-RX100 (en voor Nikon reflex D80). In de winkel heeft de verkoper alle tijd genomen om uit te zoeken of er nu hoegenaamd een oplossing was voor deze Sony. Hij heeft verschillende producten in de winkel uitgeprobeerd en de tijd genomen om alle mogelijke artikels op internet uit te pluizen. Jammer genoeg is er geen oplossing voor deze intussen iets oudere compacte camera. Dat is er wel vanaf de versie II. Niettemin in volle verwondering voor het accuraat advies en de inzet van deze man!
Via de telefonische klantendienst kreeg ik jammer genoeg geen goed advies. Ik had er geen vertrouwen in & ging dus zelf naar de winkel. Daar bleek dat het advies van de klantendienst inderdaad foutief was. Dat is wel jammer natuurlijk, want dat verhindert om via webshop te kopen & de winkel is best een eind rijden. Dat lukt me niet altijd.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy 16-07-2018 Via de website gekocht

Altijd leuk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is altijd weer leuk om bij Konijnenberg binnen te springen. Breed assortiment in een zeer ruime winkel met heel aangename medewerkers die kennis van zake hebben.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 15-07-2018 In de winkel gekocht
Den ham

Uitgebreide keuze, goede bediening en ditto advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer mooie winkel, zeer grote keuze, vriendelijk en deskundig personeel.
Helaas is Den Ham niet echt in de buurt, maar de winkel maakt het de moeite waard.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kimberly s 14-07-2018 Via de website gekocht

Super goede en snelle levering pakketten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een goede online shop alles staat er duidelijk. .. je.kan.makkelijk je producten vinden.
Helemaal.top

Ik zeg bestel hier gauw wat, een echte aanrader 👍🏻

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerwin 14-07-2018 Via de website gekocht

Echt top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is echt een topwinkel. Ze hebben een goede service en alles is naar wens aangekomen de volgende dag. Dus voor 22:00 besteld morgen in huis klopt ;)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meekers 11-07-2018 In de winkel gekocht
Turnhout

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie winkel en mogelijkheden om verschillende cameras te manipuleren. Goede en degelijke kennis van het verkoopspersoneel. Prettige ervaring om een aankoop te doen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Luc 11-07-2018 In de winkel gekocht
Turnhout

Professionele en adequate hulp

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kreeg uitgebreide uitleg van een persoon die zeer goed op de hoogte was.
Ik kreeg, hoewel ik duidelijk een bepaald toestel wenste te kopen waar niet veel concurrentie voor is, de pro's en con's te horen van het gewenste toestel zowel als die van het toch wel wat goedkopere alternatief.
De verkoper bleef heel geduldig bij mijn resem vragen en begeleide me met prima advies door al de accessoires tot aan de uiteindelijke aankoop.
Prima hoor!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert van Meel 11-07-2018 Via de website gekocht

Slechte levering

Algemene score

5,0
Bij de levering kon de chauffeur duidelijk geen minuut wachten tot ik van de 9e verdieping per lift op het gelijkvloers kwam. Bijgevolg 2e aanbieding de volgende dag.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Nico 10-07-2018 Via de website gekocht

heel goede service

Algemene score

10,0
vlotte en goede service. altijd zeer tevreden van. Bij vragen wordt er altijd asap een antwoord op gegeven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia 10-07-2018 Via de website gekocht

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Foto Konijnenberg levert goede producten voor een goed prijs.
Service als je ze belt is ook geweldig.
Deze zaak krijgt van mij een dikke 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian Steenbergen 07-07-2018 In de winkel gekocht
Den Ham

Deskundig advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk personeel, ter zake kundig. Goed te onderhandelen inzake inruil..Met een goed gevoel naar huis!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jolanda 07-07-2018 In de winkel gekocht
Den Ham

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je wordt bij konijnenberg altijd uitstekend geholpen. Er is veel advies. En het personeel is vriendelijk en neemt de tijd voor je. Dan neem je de wachttijd voor lief. Er genoeg te zien in de winkel dus vervelen doe je je onder het wachten niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo Pötgens 06-07-2018 Via de website gekocht

kan niet beter !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ondanks de enorm slechte communicatie met de leverancier van het bestelde product, werd ik zeer regelmatig geïnformeerd met de laatste staat van dienst . klasse !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.A. 05-07-2018 Via de website gekocht

Goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De medewerkers van de webshop hebben me goed advies gegeven, ingaand op de wensen die ik vooraf had geformuleerd. Fijne, snelle reacties!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René A 05-07-2018 In de winkel gekocht
Den Ham

Zoals altijd TOP service !!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke en goed geholpen en zoals altijd TOP service , mooi nieuw pand ruim en goed overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 02-07-2018 In de winkel gekocht
Den Ham

Persoonlijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had eerder al een goede ervaring met Konijnenberg, ook nu werd ik niet teleurgesteld! Een mooie zaak en een prima service! Wat ver weg van Amsterdam maar dat maakt een leuk dagje uit bekroond met een hartelijke ontvangst!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prima 30-06-2018 In de winkel gekocht
Turnhout

Goede ontvangst en proffessionele uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom graag in de winkel wegens de klantvriendelijkheid , het aanbod , aangenaam ruim interieur , mogelijkheid tot consumptie , ...

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Richard 30-06-2018 In de winkel gekocht
Ham

Prima advies en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op webshop 2e hands camerabody en objectieven gekocht. Bij aankomst bleek dat ikzelf verkeerde keuze had gemaakt. Kon zonder problemen worden omgeruild voor andere objectief. Toen ervoor gekozen om in winkel langs te gaan. Daar heb ik een goed advies gekregen en ander objectief gekocht. Tot op de dag van vandaag geen spijt van mijn keuze.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jd 29-06-2018 Via de website gekocht

Goede service en correcte afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een occasie lens liet op zich wachten, maar ik was tijdig geïnformeerd en werd goed op de hoogte gehouden van de levering. Kortom, een aangename ervaring en zeker aan te raden!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Nico 27-06-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer tevreden, altijd correct en bellen naar de leveranciers voor info. top service. mijn volgende bestelling ligt alweer klaar voor af te halen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert 25-06-2018 In de winkel gekocht
Den Ham

Prima service na vastlopen camera.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
N 3 jaar mijn Olympus camera te hebben gebruikt, kreeg ik card errors en kon ik niet meer fotograferen. Zonder afspraak werd ik geholpen. Een card recovery programma werd ingezet en de fotobestanden, die er gelukkig nog waren, werden op een usb-stick gezet. Het probleem kwam doordat ik nog nooit de card had geformatteerd. Eigen schuld dus. Ik hoefde alleen de usb-stick te betalen. Wat een goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tine Luyten 25-06-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze winkel is zeer correct in afhandeling van de bestelling.
Prijzen zijn ook scherp.
Ben dan ook uiterst tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ginie Martens 24-06-2018 Via de website gekocht

Fantastische shop.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en producten. Fantastisch vriendelijk personeel, altijd duidelijke uitleg.
Wanneer een product die graag wilt niet aanwezig is, wordt het besteld en binnen een week is het geleverd. Heel erg tevreden. Kom al jaren hier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Uytterhaegen Gunter 22-06-2018 Via de website gekocht

Heel tevreden , snelle levering uitstekend toestel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel veel informatie, snelle levering zoals beloofd. Goede service en betrouwbare winkel .
Weet wat men verkoopt, klasse.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

??? 22-06-2018 Via de website gekocht

Dik voor mekaar.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Foto Konijnenberg: zoals een goede winkel hoort te zijn. Door en door betrouwbaar en servicegericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ghislaine 22-06-2018 Via de website gekocht

Top winkel met super service!

Algemene score

10,0
Top winkel , zeer goede informatie, correcte prijzen en zeer snelle levering! Wat een top winkel dikke aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo Speksnijder 22-06-2018 In de winkel gekocht
Foto Konijnenberg Den Ham

Zeer duidelijke uitleg van de verkoper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede winkel met een groot assortiment. Levering ging keurig. Veel al vooraf uitgezocht op de zeer duidelijke website

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Magda Verhaert 22-06-2018 In de winkel gekocht
Turnhout

correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via via hoorde ik positieve feedback van deze winkel. Inderdaad; ik ben verschillende malen om info terug gekeerd voor ik mijn toestel kocht. Geen uitleg is de medewerkers te veel. Ze staan je met hun kennis te woord.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Luca 21-06-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijk product op te zoeken.
Redelijk duidelijke uitleg.
Snelle levering en product goed beschermd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Soeters 20-06-2018 In de winkel gekocht
Den Ham

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Woensdag 13 juni de Sony A17RM3 en de FE 24-70 2.8 GM gekocht in de winkel in Den Ham. Ik ben uitermate tevreden over het personeel. Een personeelslid controleerde voor de zekerheid of alles compleet was mbt de lens. Hij kwam gelukkig erachter dat er geen zonnekap in de doos zat. 2 dagen
later kwam ik terug met de camera omdat ik de laatste firmwire 1.10 thuis niet kon installeren. De update werd in de winkel op de camera gezet. Klasse.

Leo Soeters
Borne

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas Wildemann 20-06-2018 Via de website gekocht

Goed advies en zeer vriendelijke medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Combinatie van zowel web als fysieke winkel is perfect. Goed advies en ondersteuning in de winkel maar ook via telefoon/e-mail

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Noordman 19-06-2018 In de winkel gekocht
Turnhout

Proffesioneel en erg klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik word in jullie vestiging in Turnhouts steeds vriendelijk ontvangen. Jullie personeel is goed op de hoogte van zowel fotografie algemeen als van de toestellen die jullie aanbieden. Ze geven onbevooroordeeld en eerlijk advies zonder opdringerig te zijn. Ook jullie inruil politiek motiveert mij om mijn aankopen steeds bij jullie te doen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle Berens 17-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, uitstekend product.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel kennis van zaken en een uitgebreid assortiment. Snelle afhandeling en zeer veilig verpakt.
Bij eventuele vragen kun je bellen of mailen en dan komt het in orde.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mickey 17-06-2018 In de winkel gekocht
Den Ham

Top winkel en deskundig personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Foto Konijnenberg is een zeer goede winkel met uitgebreid assortiment. Daarnaast zijn de medewerkers vriendelijk, behulpzaam en zeer deskundig. Ook denken zij met je mee, als je voor een lastige keuze staat.
Super goede service ook als er een keer iets niet helemaal goed gaat.
Ik kom er altijd met veel plezier.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andrea saathof 17-06-2018 In de winkel gekocht
den ham

super geholpen met uitkiezen van gelijkbare camera

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
wij gaan hier altijd heen omdat ze de tijd voor je nemen,duidelijk uitleggen en niet om geld draait maar om iets wat bij jou past

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Frieda 16-06-2018 In de winkel gekocht
Den Ham

Vriendelijk, meedenkend personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super geholpen bij het inruilen van al mijn overbodige spullen en het aanschaffen van mijn droomlens!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ives VW 16-06-2018 Via de website gekocht

Het was ooit beter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Ik ben al jaren klant (sinds 2005) bij Konijnenberg. Altijd goede service, goede raad, prima expertise. Tegenwoordig, bij het bestellen via internet en afhaling in de winkel in Turnhout, laat de service te wensen over. Je krijgt je bestelling, betaald, en mag vertrekken, zonder je bestelling te controleren.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Richard. 16-06-2018 Via de website gekocht

Ik ben een tevreden Klant.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben heel tevreden over mijn aankopen die ik al gedaan heb met
Konijnenberg en ik zal dat blijven omdat men daar een hele uitgebreide
uitleg krijgt over wat je er aankoopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

walter verhaert 14-06-2018 Via de website gekocht

wel bediend in één ùinuut

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
makkelijk te bestellen, en een uitzonderlijke vlugge levering, netjes en keurig verpakt , leverings bon bevestigd de inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elke 14-06-2018 Via de website gekocht

Toestel op mijn maat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreide uitleg - gezocht naar een toestel dat bij mijn noden paste na uitgebreide vraagstelling! Heel tevreden met het toestel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 13-06-2018 In de winkel gekocht
Turnhout

vlotte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had mijn bestelling online gedaan en gekozen om het persoonlijk af te halen. Dat verliep zeer vlot. Gemakkelijke website. Veel keuze.
Wat ik extra leuk had gevonden mocht de persoon aan de balie mij gevraagd hebben of ik de toestellen kende en of ik niet wat extra uitleg wenste, dat er geen batterijen bij zaten maar dat zij die wel kunnen meeleveren? Maar het is een uiterst klein minpuntje dat geen afbreuk doet aan de kwaliteit en de service in het algemeen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Een fotograaf 12-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige adviezen en goede bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vragen worden snel en vakkundig beantwoord en uiteindelijke levering is snel.
Zeker voor herhaling vatbaar :-) Dus zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MazzelMoaze 11-06-2018 In de winkel gekocht
den ham

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Konijnenberg wordt je altijd super geholpen. of je nu vragen hebt of problemen met je camera of lenzen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjorn Van den Steen 11-06-2018 In de winkel gekocht
Turnhout

Fotografen voor fotografen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Toen ik mijn eerste spiegelreflex wou kopen, raadde mijn vader mij deze winkel aan. Voor ons is het meer dan 100 km ver en twee uur rijden langs zowel de Brusselse als de Antwerpse ring, maar het is de afstand meer dan waard. Je wordt geholpen door mensen met dezelfde passie en die je vooral niets willen aansmeren waar je niets mee bent.
Eén minpuntje: wanneer ik via de webshop bestel, duurt het soms best lang (tot twee weken) alvorens ik goederen die niet op voorraad zijn in de winkel mag ontvangen. Andere zaken worden wel heel netjes en snel aan huis geleverd.
In het kort: heel open, vriendelijk en recht door zee, vlotte service ter plaatse door mensen die met beide voeten in het vak staan.

Aanrader voor zowel beginner als gevorderde!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean-Marie 10-06-2018 Via de website gekocht

te vertrouwen webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een externe harde schijf ben ik hier terecht gekomen. De prijs was zeer voordelig en de gratis levering verliep correct en vlug. Deze webwinkel is te vertrouwen en heeft geen enkel minpunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Schuurhuis 09-06-2018 In de winkel gekocht
Den Ham

Eerst zien, dan kopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Waren bij toeval in de buurt. Wonen 300km van den Ham vandaan. Zochten kleine rolkoffer voor fotospullen. Op internet nergens duidelijk hoe groot/klein ze waren. Hier ruime keus fysiek aanwezig om echt te ervaren. Maakt de keuze een stuk gemakkelijker. En prima geholpen door attent personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews