Foto Groep.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 557 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Foto Groep.nl.

Foto Groep.nl stelt zich voor

Welkom bij de Foto-Groep 1 Webshop 5 service punten in Nederland. De Foto-Groep is een samenwerking tussen de grootste fotospeciaalzaken van Midden-Nederland. Dus veilig en vertrouwd online winkelen en wilt u met iemand overleggen dan staat er een team van vakmensen voor u klaar.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 143 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

tvdb 13-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hebben in deze winkel pasfoto,s laten maken i.v.m. het verlengen van rijbewijs, werden prima en vriendelijk geholpen, en toen we thuiskwamen hadden we ook een digitale foto ontvangen prima service.

Reageer

Saskia 11-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige snelle en vriendelijke service! Pasfoto’s waren echt in een mum van tijd gemaakt. Er werd zelfs nog een extra foto voor de “ leuk” bij gemaakt! Topservice!

Reageer

Carli 11-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vriendelijk personeel, je wordt goed geholpen. is een aanrader. je kunt er terecht voor pasfoto's voor rijbewijs/id kaart. en mooi foto materiaal kopen.

Reageer

Pieter 05-12-2019

Algemene score

5,0
Gevraagd naar de prijs van een Gitzo kit en maken de kit gelijk €100,- duurder, van €799,- naar €899,-
Slechte zaak.

Reageer

Marga 18-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettig geholpen! Kwam voor pasfoto’s te laten maken voor mijn rijbewijs en als extra aangeboden een foto met een lach .de foto ook nog eens doorgestuurd naar mijn mail adres .TOP

Reageer

Elena 06-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een pasfoto maken is meestal niet zo'n leuke bezigheid. Bij deze winkel was het voorbij voor je het wist en boden ze ook heel lief nog aan om een foto van mij en mijn dochter te maken en die drukten ze af en kregen we ook nog per mail toegestuurd. Geweldig. Ik blijf bij deze winkel terugkomen voor mijn foto's. En ja, de foto zelf was ook nog goed gelukt.

Reageer

P. Hofman 05-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen bij het aanvragen en (digitale) pasfoto maken voor het hernieuwde rijbewijs.
Met als bonus dat een mooie foto op ca. A6 formaat naast de extra pasfoto's.

Reageer

Jannie 21-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie fotozaak waar je goed geholpen word.
We zijn hier voor pasfoto’s geweest en door een vriendelijke mevrouw geholpen. Ook nog een foto gemaakt (wat spontaner) en vergroot.
Foto werd ook nog per mail naar je verzonden, zonder extra kosten. Top.

Reageer

Betty 18-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel in Hilversum liet ik een pasfoto maken. Niet alleen werd ik vriendelijk en vlot geholpen, maar ook maakte meneer er een leuke foto van mij bij, waarvan ik een gratis afdruk kreeg én die ik in mijn mailbox krijg voor eigen gebruik. Goede service!

Reageer

Gerrit Bosch 17-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb hier een Nikon D500 gekocht, ingeruild op eenD7200.Kreeg een eerlijke inruilprijs. Ik ben uitstekend geholpen, er is goed meegedacht en kreeg zelfs nog een bericht dat een trolley mee genomen werd om aan een collega die bij mij in de buurt zit mee te geven zodat ik niet helemaal naar Heerenveen hoefde te komen Op vragen via de mail werd snel en adekwaat gereageerd.

Reageer

Trudy Quist 17-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima geholpen. Aandacht voordat de foto wordt genomen. Geen haastwerk. Leuke extra foto! Attente verkoper. Heel tevreden.

Reageer

Nomanski 14-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hoewel ik kwam voor een simpele pasfoto werd de foto('s) met passie gemaakt.
De fotograaf is duidelijk een vakman met liefde voor zijn vak. Een plezier om daar mijn ingeslapen fotohobby te reactiveren!

Reageer

W.T. van der Zee 13-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Buitengewoon tevreden over deze winkel. Vriendelijk en vakkundig geholpen. Dit is echt een winkel waar je met plezier even binnen loopt.

Reageer

Kloeze 12-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goed en betrouwbaar adres. Vriendelijke, vakkundige mensen die je correct en goed te woord staan en alle tijd geven voor uitleg.

Reageer

Hans van Maanen 11-10-2019

Algemene score

9,0
De belangrijkste reden om voor Foto Strik te kiezen was hun gunstige ligging: op loopafstand van station Hilversum. Op de website had ik een 'shortlist' van camera's gemaakt, maar ik wilde deze eerst zelf 'in het echt' zien. Ik kreeg vakkundige uitleg en toelichting op de eerste plaats van mijn lijstje en deze is het ook geworden. Ook werd ter plekke door de verkoper een UV filter gemonteerd. De camera levert mij goede foto's, maar na korte tijd bleek het UV filter niet goed gemonteerd te zijn en door de mechanische spanning is deze gebarsten. Ik ben uiteraard teruggegaan naar de winkel en e.e.a. is keurig opgelost en op een voor mij gemakkelijke manier. Ik ben uitermate vriendelijk en voorkomend behandeld, zeer klantvriendelijk en plezierig.

Reageer

Liesbeth 08-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk te woord gestaan. De gelegenheid gekregen om mijn haar te fatsoeneren voor de pasfoto. Een leuke foto op de koop toe en ook nog een digitale versie, All in one. Volgende keer kom ik weer bij jullie pasfoto's maken. Leuke sleutelhanger gekocht waarvan de opbrengst volledig voor KIKA.

Reageer

C. de Gruijter 30-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het was een verademing, zoveel service en kennis. Dit keer kwam ik slechts voor een pasfoto, maar volgende keer ga ik zeker terug voor een groepsfoto; alle vertrouwen daarin.

Reageer

Bertha Kamping 29-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kom al zooo veeeel jaar als klant binnen bij Baron. Het is een prachtige winkel , groot assortiment met heel vriendelijk personeel en kennis van zaken. Zeer klant vriendelijk en duidelijke uitleg over de producten . En t personeel neemt alle tijd voor de klant. Dus ga ik nooit naar een andere zaak .

Reageer

Janneke75 26-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige benadering, duidelijke communicatie en goede prijs-kwaliteit verhouding. Een aanrader!

Reageer

Marja Ruijsink 20-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De heren zijn professioneel en vriendelijk, zodat een mens zich snel op zijn/haar gemak voelt.
Gelukkig dat ze er zijn, want hoe moet je anders aan pasfoto’s komen

Reageer

Caspar Arts 13-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kwam voor pasfoto's. Direct geholpen en binnen een kwartier weer klaar. En zowel per mail als op papier mee gekregen. Dank voor de service!

Reageer

Luchtenberg 11-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima ontvangen, fotograaf was aardig. De pasfoto die ik voor mijn rijbewijs moest laten maken, kon ik meteen doorsturen naar de Rdw. Ze waren goed op de hoogte van de regels, wat ik niet kon zeggen van de dame van het gemeentehuis.

Reageer

Kuiper 06-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kwam met mn Canon spiegelreflex camera langs vanwege een defect. Medewerker nam hem mee, keek hem na en repareerde de camera. Met als gevolg... mijn camera werkt weer. Super. Zonder enige betaling kreeg ik de camera weer mee. Wat een top service.
Super bedankt.

Reageer

Tom 05-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super klantvriendelijk. Goed en uitgebreid advies en service met een glimlach. Ik kom er graag.

Reageer

jannie 05-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prima geholpen en vriendelijk bij foto Baron in Assen leuke foto kan deze aan bevelen bij mijn kennissen

Reageer

Albert 05-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie winkel, fijn personeel, groot assortiment en vakkundig. Al bijna 40 jaar klant en nog nooit ontevreden weggegaan .

Reageer

Annie 30-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer klant en kind vriendelijk! Ik kwam voor pasfotos van een kind en liep weg met een foto van beide kinderen als extraatje.

Reageer

Ineke Ottens 30-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kom altijd voor de pasfoto's , vorig jaar met ons 12.5 jaar huwelijk , foto's gemaakt met onze 2 hondjes, deze waren super mooi!!! Vriendelijk personeel weet wat ze doen, mooie winkel,

Reageer

Matthea 22-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie zaak,professioneel geholpen,vriendelijke mensen.Ik heb een acht ingevuld omdat ik nooit een tien geef..
Zal het zeker aanbevelen!

Reageer

Pastoor Louis 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service van Foto Groep is prettig, persoonlijk en snel. Voor kerkelijke vieringen met een speciaal karakter heb ik regelmatig aanzienlijke aantallen boekjes nodig met daarin teksten, liederen etc. De boekjes die Foto Groep drukt zien er heel netjes uit en liggen altijd snel klaar. Voor vaste klanten geldt een wat lager tarief. Heel prettig!

Reageer

Anita 20-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettige sfeer in de winkel, er wordt met je meegedacht en goed advies gegeven.

Reageer

Fantastisch geholpen 19-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Foto Amersfoort heeft mij fantastisch geholpen bij het afwerken en afdrukken van een voor mij dierbare foto. Ik was blij verrast met zo veel aandacht.

Reageer

Dick Middelbos 19-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had niet in de gaten dat de tijd zo snel gaat, ik ben super geholpen door de 3e generatie. Toch mooi dat je nog familie bedrijven hebt.

Reageer

G.Labots 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Moest even een Pasfoto laten maken voor mijn rijbewijs. Uitstekende uitleg en prima foto's .

Reageer

Monique Sievers 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vandaag ging ik voor een pasfoto. Naast de verschrikkelijke, say no cheese en laat je oren zien, rijbewijsfoto maakte ze er nog een gezellige pasfoto gratis voor me bij. En ook nog digitaal gekregen. Kijk dat extra zie je alleen nog in de speciaalzaak.

Reageer

bert 15-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vandaag camera en toebehoren opgehaald , super goed geholpen , alle tijd , goede uitleg

Reageer

Eefke 15-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag heb ik een pasfoto laten maken van mijn tweejarige zoontje. Er werd heel fijn meegedacht over de positionering op de kruk. Er werd echt de tijd genomen om een leuke foto te schieten. Een echte vakman, want binnen drie pogingen had meneer een breedlachende dreumes op de gevoelige plaat vastgelegd. Deze foto wordt verkleind en in mijn medaillon geplaatst. Een prachtige blijvende herinnering. Ook kreeg ik de pasfoto per email doorgestuurd. Super snelle, vriendelijke en professionele service.

Reageer

Marjo 14-08-2019

Algemene score

3,0
Waardeloze service!
9:00 uur, eerste klant bij lokatie Amersfoort. Geen wachtende klanten.
Ik vraag om afdruk van één foto, in bijlage van e-mail.
Antwoord: U moet deze foto digitaal aanleveren via app fotogroep.
Ik geef aan 'Ik sta hier, het gaat om één foto.' Antwoord; maakt niet uit. U moet de fotogroep app downloaden.
Aan de balie download ik de fotoapp. Het lukt het me niet om de foto in bijlage van mail in de fotogroep te krijgen. Geen hulp. Opmerking: 'Dan moet u een cursus voor het bedienen van uw mobiel volgen bij een telefoonwinkel.'
Dus geen foto. Ik geef ongenoegen aan en laat weten review te schrijven. Dan kan het ineens wel maar met twee euro bijbetaling.
Ik ben zakelijk klant bij deze zaak in Amersfoort Emiclaer. Maar ik ben er klaar mee.
Klant moet cursus mobiel bedienen volgen omdat in de winkel geen enkele service of hulp wordt geboden bij de bestelling van slechts één foto? Cursus service lijkt me meer op zijn plaats.

Reageer

Bob de Jong 13-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De hulp in de winkel is vakkundig en rustig, geduldig uitleggend.
De kwaliteit van de pasfoto's en de gratis online foto is hoog.
De vriendelijkheid van de dames die een paar jaar geleden een aantal afdrukken gratis deed voor mijn vrijwilligerswerk met de hond in de klas zal ik nooit vergeten en heeft jullie al diverse mond op mond reclame gegeven.

Reageer

Hoetmer 13-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede winkel. Mooie pasfoto’s.
We kopen al onze fotospullen daar.
Worden altijd goed geholpen.

Reageer

Marcel van Dijkhuizen 11-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zojuist geweest voor het maken van een pasfoto , lekker vlot en goed geholpen en dan krijg je ook nog een leuke foto voor je profiel toe gestuurd 👍, dit had ik nog niet eerder meegemaakt , bedankt voor jullie goede service 😃

Reageer

Simon Vergunst 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kwam binnen en werd op een prettige manier geholpen door een medewerker n.a.v. een vraag betreffende een reparatie. Uiteindelijk ben ik 3 uur later terug gekomen met mijn camera en ben ik een tevreden eigenaar geworden van een nieuwe lens en is mijn vraag betreffende de reparatie ook goed beantwoord.
Medewerkers nemen echt de tijd om je goed te helpen!

Reageer

Rianne 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik heb een serie pasfoto's laten maken, en ben erg tevreden. De prijs is normaal, en de kwaliteit van de foto's prima.
De goedgehumeurde vriendelijke fotograaf heeft ons gratis nog een extra foto meegegeven, én we kregen een extra exemplaar via de mail thuisgestuurd.
Kortom een professioneel ogende, klantvriendelijke zaak

Reageer

Gerda 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gisteren bij Foto Peter in Harderwijk een pasfoto laten maken.
Ik zag er al een tijdje tegenop, maar dat was heel niet nodig geweest!
De ontvangst en manier was erg prettig.
Het gegeven dat je een pasfoto moet laten maken zonder mijn bril,
ook daar werd ik niet blij van
Daar is bij hun een oplossing voor, Er werd een foto gemaakt met en
zonder bril.
Daarnaast maakte ze bij Foto Peter een leuke ontspannen foto, waar
ook ik het leuk vindt om het te laten zien!

Reageer

Adri Stam 08-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Winkel gevonden via de RDW-site i.v.m. verlenging rijbewijs. Een mooie winkel met uitermate vriendelijk personeel. Ik werd prettig en deskundig geholpen (en advies gekregen).

Reageer

Arie 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Worden hier altijd snel en vakkundig geholpen. Ook deze keer hebben wij de zaak met een tevreden gevoel verlaten. Vlot werden pasfoto’s gemaakt en als toetje ook nog een leuke foto van mijn vrouw en mij. Helemaal top!

Reageer

Eddy 02-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kwam voor pasfoto's. Zeer behulpzaam. Er wordt duidelijk verteld wat ze gaan doen. Er werd zelfs een foto extra gemaakt waar je wel met een lach mag opstaan en deze werd zelfs ook via de mail verstuurd. Hoe leuk is dat. Prijs/kwaliteit helemaal top!!

Reageer

Esther 31-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en snel geholpen. Vriendelijk personeel die met je meedenkt. Foto's zijn erg mooi geworden. Zeer tevreden over de service.

Reageer

Maarten Ruiter 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede uitziende zaak met voorbeeldportretten, was hier zelf voor een pasfoto, meteen tien besteld, kosten 25 euro, met een grote foto erbij, snel en vakkundig geholpen

Reageer

Johanna 25-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik stapte deze winkel binnen voor nieuwe pasfoto's. Er werd nog een extra, leuke portretfoto van me gemaakt, die ik ook digitaal toegestuurd kreeg. Ik was blij verrast, want de huidige eisen voor pasfoto's resulteren niet in leuke foto's.

Reageer

Toon meer reviews