foto de Vakman - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 3695 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over foto de Vakman.

foto de Vakman stelt zich voor

Welkom bij fotodevakman.nl! Al 50 jaar kunt u bij onze speciaalzaak terecht voor deskundig advies, een hoog serviceniveau en een breed assortiment in foto- en video apparatuur en toebehoren tegen de scherpste prijs. Wij printen uw foto’s in elk formaat op hoogwaardig fotopapier, canvas en leuke ‘Fotofun’-artikelen. Online zorgen wij ervoor dat u uw bestelling de volgende dag, of zelfs dezelfde avond in huis heeft. In Uden verkozen tot Ondernemer van het jaar vanwege de succesvolle online/offline combinatie. Neem voor persoonlijk advies vrijblijvend contact met ons op, of wees welkom in één van onze winkels!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 396 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Susan007 04-11-2013 In de winkel gekocht
Uden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is duidelijk en werkt goed. Ik kon het product dat ik zocht snel vinden en vervolgens was het plaatsen van een bestelling erg gemakkelijk. Binnen vijf minuten had ik een bestelling geplaatst en betaald!

Service
Mijn gloednieuwe camera (Canon 70D) vertoonde alleen maar onscherpe beelden. Ik heb daarom per mail wat voorbeelden gestuurd. Binnen een uurtje werd ik teruggebeld en heb ik een lang telefoongesprek gehad met een medewerker. Toen de medewerker niet direct kon achterhalen wat het probleem was, kon ik diezelfde week nog in de winkel terecht. Het personeel is meer dan 1.5 uur bezig geweest om mijn camera te testen in hun lab. Verschillende andere lenzen en een andere camera met mijn lens werden getest. Uiteindelijk is de fout gevonden. Die bleek niet bij de camera te liggen, maar bij de lens. Ik ben zeer goed geholpen, na een kleine aanpassing in de camerainstellingen (AF microadjustment) zijn mijn foto's haarscherp!

Assortiment
Het assortiment is groot. Er liggen altijd veel spullen in de winkel, maar er kan nog veel meer besteld worden.

Aanbeveling
Ik zou de winkel zeer zeker aanbevelen aan een ander. De prijzen zijn goed en zeker concurrerend, maar ook de service is echt perfect! Ik ben blij dat er zo uitgebreid de tijd is genomen om mijn camera te testen.

Extra toelichting
+ Service + Vakkundig personeel + Concurrerende prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leonbuys83 14-10-2013 In de winkel gekocht
Uden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Winkel ligt dicht in de buurt van mijn woonplaats. Parkeergelegenheid op 5 min. loopafstand. Ruime uitstalling van alle artikelen.

Service
Had advies nodig betreffende een nieuwe telezoomobjectief, er werd zeer uitgebreid de tijd genomen om de voors en tegens van alle objectieven te bespreken. Ook mogelijkheid om objectief uit te proberen op eigen camera (wat bij een online winkel natuurlijk niet kan)

Assortiment
Assortiment is zeer uitgebreid. Zie je iets in de winkel niet liggen, vraag er dan even naar. Uit een laatje kwam opeens nog een verloopring tevoorschijn die ik nodig had.

Aanbeveling
Waarom onnodig naar de grote winkels in de Randstad rijden als je zo'n goede winkel in de buurt hebt zitten. Rekent goede prijzen en je bent zeker van een kwalitatief goed product.

Extra toelichting
Overall een hele fijne winkel om je fotografiespullen te kopen, ruim assortiment, zeer vakkundig personeel en goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

een doorsnee Nederlander 11-10-2013 In de winkel gekocht
Uden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk; werkt gemakkelijk.

Service
Geen beroep behoeven te doen op de service van Foto de Vakman. Wel telefonisch om informatie verzocht.
Men nam alle tijd en was direct en duidelijk in de beantwoording.

Assortiment
Heb ook de winkel in Uden bezocht. Prima assortiment, bij voorbeeld ook in paraattassen en dus niet gehouden om elders te gaan shoppen.

Aanbeveling
Bijzonder plezierige ervaring. Men neemt de tijd voor je en is behulpzaam bij het demonstreren van de apparatuur.

Extra toelichting
Gezonde opvatting van concurerend werken. Niet defensief of opdringerig. Ging niet voor goedkoopste camera maar een soort all-in prijs-/kwaliteitverhouding ook op de door mij ingeschatte after-sale-service en de nabijheid van de fysieke winkel bij mijn woonplaats.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

AnB 11-10-2013 In de winkel gekocht
Uden-Wijchen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eerst via website alles bekijken en daarna uitleg in de winkel

Service
Goede en duidelijke uitleg over de camera's. Vriendelijk personeel.

Extra toelichting
Goede en vriendelijke service. Goed assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

hennypunter 10-10-2013 In de winkel gekocht
Wijchen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Kan persoonlijk in de winkel terecht

Service
Persoonlijke uitleg stel ik zeer op prijs dan alleen een webwinkel

Aanbeveling
Men verricht goede service en uitleg

Extra toelichting
Prima service. Winkel is in de buurt en dat vind ik erg belangrijk. Omdat voor ouderen deze toestellen soms complex zijn kun je altijd met hulp bij hen terecht.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

P-NL 09-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site, telefonisch makkelijk te bereiken voor info, alle betaalmethoden (klein beetje jammer dat met creditcard kosten wordt berekend). Jammer dat ophalen bij Kialapunt niet mogelijk is, zou in mijn situatie handiger zijn.

Service
Eigenlijk is de service meer dan top. Aardige medewerkers die je op/aanmerkingen serieus nemen en er wordt gelijk actie ondernomen om de klant te helpen.
Tot zover dus een 10.

Assortiment
Een 10 is in mijn ogen niet mogelijk, maar ligt er dicht tegenaan.

Aanbeveling
Ze komen alles na wat ze toezeggen en wat je zou mogen verwachten.

Extra toelichting
De prijzen zijn scherp en de hele besteldprocedure verliep vlot. Bovenal is de service heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aaschoorl 07-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Bezorging is niet goed verlopen. Bezorgende partij heeft pakketje gewoon 6 huizen verderop afgegeven (zonder briefje van burenbezorging).

Extra toelichting
Behalve de foutieve bezorging (mag niet gebeuren) is het een prima site met een goed assortiment

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

pietachterberg 04-10-2013 In de winkel gekocht
Uden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Een goed gesorteerde winkel op niet te grote afstand.

Service
Hoewel het duidelijk een drukke winkel is, neemt men alle tijd voor je en probeert zaken te verhelderen en alternatieven aan te dragen.

Assortiment
Ik was onder de indruk van het assortiment.

Aanbeveling
Een aanbeveling is op basis van voorgaande beoordeling logisch.

Extra toelichting
Goede service, uitgebreide keus en vakkundige bediening en hulp.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Petra4489 25-09-2013 In de winkel gekocht
Uden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ben vandaag bij de vakman geweest en na een gesprek en uitleg van ongeveer een uur en drie kwartier de deur uit gegaan met een camera, objectieven enz. Bediening echt super en ook de prijs is zeer concurrent!! Over de service achteraf kan ik niks zeggen omdat ik er geen ervaring mee heb, maar ik denk en hoop dat ook dit voor elkaar is. Dus tot nu toe zeer tevreden en ik kan de winkel aan iedereen aanbevelen (koopt ook gewoon een Nederlandse uitvoering!).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri55 23-09-2013 In de winkel gekocht
Uden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Men hielp mij door zelfs apparatuur uit de eigen voorraad te pakken om "een fototas te passen"

Assortiment
Foto de Vakman heeft een zeer groot assortiment fototassen waar ik uit kon kiezen. Het aantal merken is niet groot, maar binnen de merken is het assortiment zeer breed!

Aanbeveling
Men doet veel moeite om je optimaal te helpen. En de prijzen zijn concurrerend!

Extra toelichting
Ik ben 'gewoon' naar de winkel gegaan, op zoek naar een tas waar mijn Canon 5D MkIII + 70-200 USM IS II inpast. Ik werd uitstekend geholpen en geadviseerd. Men deed ook extra moeite om boven in het magazijn wat extra tassen te halen om e.e.a. uit te proberen met camera en objectief uit het assortiment uit de zaak. Dat heb ik niet overal meegemaakt waar ik met dezelfde vraag binnenliep. Gevolg is wel dat ik inderdaad met een tas de winkel uitliep. Zij hadden overigens ook nog een scherpe prijs.....

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

harmbroers 03-09-2013 In de winkel gekocht
Uden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
wij zijn gewoon in de winkel geweest om onze aankoop te doen.
wel op de site georiënteerd wat er allemaal is gewoon goed, duidelijk en overzichtelijk.

Service
zeer goed en telefonisch goed bereikbaar.
Na het kopen van een fototoestel en afsluiten van de verzekering kregen we een brief van de verzekeringsmaatschappij dat de premie hoger was.
We hebben telefonisch contact gezocht en het verschil samen gedeeld.
Dat vind ik nou top!!!

Aanbeveling
ik beveel de fotovakman aan iedereen aan, vanwege hun liefde en kennis voor het vak, en de tijd die ze voor je over hebben 'ook al is het op koopavond harstikke druk'.

Extra toelichting
Gewoon in een woord super, wat een geweldige kennis van zaken hebben hun in huis. Vandaar gewoon een Top winkel in het mooie Uden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijn Vroegh 30-08-2013 In de winkel gekocht
Vestiging in Uden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Woon op 3 minuten fietsen van de winkel en is dus erg dichtbij en makkelijk te bereiken in de winkelstraat van Uden.

Service
Er werd echt de tijd voor je genomen en de vragen die ik had werden goed en volledig uitgelegd.

Assortiment
Een ruime keuze aan camera's en allerhande accesoires.

Aanbeveling
Door mijn eerdere aankopen in deze winkel en goede service kom ik hier steeds terug.

Extra toelichting
Door de uitgebreide uitleg en de tijd die er voor je genomen word is dit voor mij de beste winkel waar ik voor een fotocamera of aanverwant product terecht kan. Raad deze winkel dan ook iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Thissen 28-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is duidelijk en simpel

Service
Bestelde product was niet wat ik zocht. Kon het eenvoudig retourneren en werd telefonisch prima geholpen.

Assortiment
Goed assortiment

Aanbeveling
Winkel maakte al met al een zeer betrouwbare indruk op me.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriepetra 25-08-2013 In de winkel gekocht
In Uden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We konden alles wat we nodig hadden kopen in deze winkel

Service
Heel goede uitleg en advies

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
In hoge mate

Extra toelichting
Er was voldoende uitleg zonder enige tijdsdruk of gevoel van verplichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nicoledebaat 19-08-2013 In de winkel gekocht
Wijchen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je wordt snel geholpen of er wordt aangegeven dat er zo iemand aankomt

Service
Onze camera had schade aan de lens door onze eigen fout. Camara is netjes schoongemaakt. Hoefde alleen de materiaal kosten te betalen.. Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnneML 17-08-2013 In de winkel gekocht
Wijchen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De winkel is makkelijk te bereiken. Er is voldoende parkeerplaats vlakbij de winkel te vinden ( op nog geen minuut lopen).

Service
Vriendelijke mensen. Je wordt snel geholpen. Ze zijn zeer deskundig.

Aanbeveling
Absoluut aan te raden om hier producten te kopen.

Extra toelichting
Goede deskundige hulp. Veel producten op voorraad. Vriendelijke werknemers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Odette15 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Had van te voren al mijn keuze bepaald en kwam vervolgens op deze site terecht als zijnde de goedkoopste aanbieder. Bestellen zelf gaat eenvoudig.

Service
Ben bijzonder tevreden over de supersnelle levering.

Aanbeveling
Aangezien ik al wist wat ik wilde hebben, heb ik niet uitgebreid op deze site rondgekeken. Gezien de prijzen en snelle levering zou ik iemand wel aanbevelen om ook een kijkje bij deze winkel te nemen.

Extra toelichting
Tot op heden geen verdere ervaringen met deze winkel. Tot dusver geen aan- of opmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WillemvanBeek 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel te vinden

Service
Aanvullende vragen 100% afgehandeld
Snelle levering

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Uitstekend

Extra toelichting
Gemakkelijk, uitstekend assortiment, snel, goedkoop, prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han Cramer 31-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Hartelijk dank aan Michel die mij uitstekend heeft geholpen.
Ik had binnen 24 uur een flitser nodig in België en dankzij hem een goede super interessante keuze kunnen maken
Stuk goedkoper dan "grote" internet winkels en oop de koop toe 50€ cashback

Aanbeveling
Web winkel met zeer goede persoonlijke adviezen en hulp. Hier ben je geen "nummer"!!

Extra toelichting
Sorry ik kan niets negatiefs vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MediaCenterWorld 29-07-2013 In de winkel gekocht
Uden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In de fysieke winkel kan je uiteraard alles "live" bekijken en "vasthouden"

Service
Uitgebreide uitleg en antwoord op al mijn vragen.

Assortiment
veel, heel veel op voorraad

Extra toelichting
Ik ben werkelijk keurig en heel uitgebreid geïnformeerd door de heer Peter Reuver bij het filiaal in Uden. Hij nam echt uitgebreid de tijd om mijn vragen te beantwoorden en zelfs op diverse punten werd extra uitleg en toelichting gegeven. Ook heb ik enkele adviezen gehad waar ik zelf nog niet eens aan gedacht had. Echt een 10 op alle vlakken voor zijn deskundigheid !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tomekyo 28-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De vindbaarheid op google via de aangeboden producten is waar men nog even aan zou moeten werken, volgens mij.

Service
Één van de producten in de "Cullmann Flexx Support set" die ik kocht is beschadigd gearriveerd. Ik heb een foto gemaakt en een mailtje gestuurd naar Foto de Vakman. Tot mijn verbazing werd ik binnen 10 minuten na het versturen door een medewerker opgebeld om te overleggen over de oplossing. Ik kan me geen betere service voorstellen.

Assortiment
Ik heb wel eens internet winkels gezien met uitgebreidere assortiment, toch kan je bij Foto De Vakman bijna alles vinden wat je nodig hebt.

Aanbeveling
Als ze hebben wat je zoekt zit je wat mijn betreft bij FotoDeVakman zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janine.smetsers 28-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site, makkelijk te bestellen

Service
de door mij bestelde bescherm filter voor mijn nieuwe lens was niet voorradig. Ik kreeg een ander (duurder) merk voor hetzelfde bedrag als de door mij bestelde filter. Zodoende was de lens MET filter op tijd binnen voordat we op vakantie waren!

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
Site is overzichtelijk. Bestellen is zeer eenvoudig. Je krijgt een mail zodat je je bestelling makkelijk kunt volgen. Lens werd snel geleverd, exact op de dag dat was beloofd. En dan ook met bovengenoemde service.

Extra toelichting
Site is overzichtelijk. Bestellen is zeer eenvoudig. Je krijgt een mail zodat je je bestelling makkelijk kunt volgen. Lens werd snel geleverd, exact op de dag dat was beloofd. En dan ook met bovengenoemde service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke vd Akker 19-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, had producten snel gevonden

Service
Goed

Assortiment
Compleet en leverbaar

Aanbeveling
Zeker een goede webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steentjes28 19-07-2013 In de winkel gekocht
wijchen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Zeer goed deskundig advies en service, zeer fijn foto-apparaat wat aan alle verwachtingen voldoet en zelfs nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jackas 18-07-2013 In de winkel gekocht
Uden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnkeP 16-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
De website van foto de vakman vind ik makkelijk en duidelijk er is veel keuze. De prijskwaliteitverhouding is heel goed, via kieskeurig kwam ik bij deze winkel terecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fotograaf92 16-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Een paar weken geleden de Panansonic lumix TZ40 gekocht. Hele fijne camera met veel functies! Nu was ineens het schermpje kapot dat dacht ik en ik begreep de wifi functie niet. Dus ik terug naar foto de vakman in uden. Wat bleek nu het beeldscherm was niet kapot het was een instelling. De aardige vrouw in de winkel heeft de wifi functie aan mij uitgelegd. Ik ben heel goed en uitgebreid geholpen mijn complimenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mirjampieck 16-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
prima geleverd binnen een dag. Goed verpakt. Goed geprijsd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fellenoord 16-07-2013 In de winkel gekocht
Uden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed bereikbaar en duidelijke website.

Service
Bij veel winkels geweest, maar hier hebben we echt top service gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kroonhen 13-07-2013 In de winkel gekocht
Uden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed bereikbaar in centrum Uden. Ook duidelijke website.

Service
Uitstekende service. Vragen per mail ook direct beantwoord. En voldoende vakkennis in de winkel.

Assortiment
Zowel voor amateur als prof, voldoende

Aanbeveling
Personeel weet waar ze het over hebben, goede service, nemen de tijd voor uitleg.

Extra toelichting
Gewoon goed!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Copyright 12-07-2013 In de winkel gekocht
Wijchen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed bereikbaar in het centrum van Wijchen. Gratis parkeren, blauwe zone.

Service
Vakkundig en attent personeel. Ook als het druk is wordt je zo snel mogelijk geholpen en daarnaast neemt men alle tijd voor uitleg en informatie.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Zie bij service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Defotomaker 12-07-2013 In de winkel gekocht
Wijchen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed bereikbaar

Service
Het personeel weet waar ze over praten,
En vertellen geen onzin.
Ze staan niet zomaar een verkoop praatje te houden.

Assortiment
Zo`n assortiment verwacht je niet in een plaats als Wijchen.

Extra toelichting
Je word gewoon prettig geholpen door gemotiveerde mensen met verstand van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcoAV1023 11-07-2013 In de winkel gekocht
Uden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vind het prettig om in een winkel te zien wat je koopt. En op internet uit te zoeken wat er zoal is.

Service
Was wat aan het twijfelen over de maat rugzak. Als mijn keuze niet goed was, kon ik hem zo omruilen/.

Assortiment
Heb de indruk dat het assortiment goed was. Werd in ieder geval lekker gemaaklt met een nieuw soort reisstatief

Extra toelichting
Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gideon1000 10-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Echt makkelijk shop..toen ik niet wist welke lens ik nodig had heb ik ze gebeld. Ze hebben me geholpen met de keuze..Top!

Service
Service is echt goed. Kom er al jaren en ook bij problemen proberen ze je te helpen..Geen mediamarkt gehalte. Deze jongens zijn gespecialiseerd..dat merk je met adviesgesprekken..

Assortiment
Voor mijn Canon wens is er echt heel veel voorhanden. Obejectieven in overvloed..Ze hebben ook een flink pro assortiment...dat vind ik normaal niet zo snel ergens anders. Vandaar dat ik ondanks het stukje rijden naar Foto de Vakman ga. Objectieven bestel ik meestal online..

Aanbeveling
Voor de professionals onder ons een aanrader..wil je goed advies dan zit je daar goed..Volgens mij is er ook genoeg voor starters..ik denk dat ze ook als starter de goede weg in sturen. De prijs vond ik zeer scherp.

Extra toelichting
De prijs was scherp en de service en advies vind ik top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a3vandaal 05-07-2013 In de winkel gekocht
Uden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
website is duidelijk, wel wat langzaam

Service
zeer klantvriendelijk

Assortiment
voor mij groot

Extra toelichting
Een fijne echte winkel, met goede service en scherpe prijzen. Hoewel het er regelmatig best druk is; wordt er ruimschoots de tijd voor je genomen om je goed te informeren. Ze zijn vakkundig (en weet de ene het niet dan wordt er geen verkooppraatje opgehangen, maar wordt er een collega bij gehaald)!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luuk65 04-07-2013 In de winkel gekocht
Uden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Keurige afhandeling en geen moeilijkheden.

Service
Goede service, veel vakkennis en uitstekend geholpen bij de aankoop van een nieuwe mijn nieuwe camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

renzekuilman 04-07-2013 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk uit te kiezen en te bestellen

Service
binnen de aangegeven levertijd in huis

Assortiment
geen rommel maar degelijke apparatuur. En prima om weg te geven als cadeau. Mijn vader vond het een goede camera

Aanbeveling
prima internetwinkel

Extra toelichting
Het is een goede betrouwbare internetwinkel. Levert binnen de aangegeven levertijden. Heb nog geen problemen gehad met kapotte apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lonnekevdlocht 03-07-2013 In de winkel gekocht
Uden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Een geweldige uitleg gehad over de mogelijkheden over de camera. Kwam binnen voor een bepaald merk maar al snel bleek dat een andere camera nog beter bij me paste. Voor en nadelen gehoord en foto's mogen schieten. Uit eindelijk dol gelukkig en geslaagd !!

Aanbeveling
Verstand van het vak en de producten !!!

Extra toelichting
Alle tijd voor de klanten. Een goede uitleg, en op alle vragen een antwoord. Ik raad deze winkel bij iedereen aan voor de geweldige service die hier in Uden verleend wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stefancavens 03-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Prima service van fotodevakman.nl, bestelde camera werd snel en compleet thuisbezorgd. Verder zeer tevreden over de mogelijke functies en opties geleverd bij de camera.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snoyt 03-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima, gewoon per internet bestelt.

Aanbeveling
Snelle goede levering van my spyder 4 pro. Goede informatie van hun stappen van het leveringstraject.

Extra toelichting
Snelle goede levering van my spyder 4 pro. Goede informatie van hun stappen van het leveringstraject.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

hansslegers 01-07-2013 In de winkel gekocht
uden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
service van een winkel met prijzen van een webshop

Service
2x lens geruild ivm gebrek. Dit was geen enkel probleem

Assortiment
alles wat een fotograaf nodig heeft

Aanbeveling
het is fijn om behalve reviews te lezen ook zelf het product te testen voor de koop.Er werken deskundige mensen in dit filiaal

Extra toelichting
service van een winkel met prijzen van een webshop. Was 2x behoorlijk druk in de winkel , daardoor wel redelijk lang moeten wachten. Dit kwam ook omdat de klanten als ze eenmaal aan de beurt waren, uitvoerig geholpen werden. Dat is dan ook wel weer prettig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Belhamel 30-06-2013 In de winkel gekocht
In Uden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
We moeten er even voor rijden, maar er is nergens zo'n prima fotowinkel bij ons in de buurt met zo'n groot assortiment. Vandaar de 9, anders was het een 10

Service
Zoals we hier geholpen zijn met niet werkende opladers kan ik me nergens anders voorstellen. Tot twee maal toe kreeg ik een (duurdere) nieuwe merklader als vervanger voor de niet werkende.

Assortiment
tot nu toe heb ik alles kunnen krijgen wat mijn hartje begeerde op fotogebied. Daarbij is de bediening heel prettig en wordt je heel persoonlijk en toch zakelijk geholpen

Aanbeveling
Voor ons is het de beste winkel in de regio, waar je ook met klachten vriendelijk geholpen wordt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lupatico 30-06-2013 In de winkel gekocht
Wijchen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Grote vakkundigheid, staan direct klaar voor de beste oplossing. Toen ik voor et eerst firmware upgrade moest doen en dat niet echt aandurfde stond fotodevakman meteen klaar om dat g-r-a-t-i-s voor me te doen. Ik kreeg er zelfs een zeer gedetailleerde handleiding bij zodat ik dat de volgende keer wel zou zo kunnen. KLASSE!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HighTea 28-06-2013 In de winkel gekocht
Uden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Lekker dichtbij! Dus met vragen kan ik altijd terecht.

Assortiment
Elke camera op voorraad waarin ik was geïnteresseerd

Aanbeveling
Zeer goede info over e.e.a.

Extra toelichting
Twijfelde tussen canon G1 en de compacte canon 100d spiegelreflex die super licht is, en veel meer mogelijkheden biedt, zeer goed door de medewerker geadviseerd, dus toch voor de laatste gekozen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ellyenhenk 26-06-2013 In de winkel gekocht
Uden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
niet via de website besteld maar rechtstreeks in winkel gekocht

Service
Perfect geholpen! In een drukke winkel nam dhr. Broekhaus alle tijd voor advies bij onze aankoop van een Parasonic camcorder.

Assortiment
Genoeg keuze: 100% voldaan aan onze wensen

Aanbeveling
In hoge mate omdat wij persoonlijk advies nog altijd prefereren boven een aankoop in een webwinkel. Ook voor eventuele vragen over het product achteraf telt bij ons sterk mee.

Extra toelichting
Reeds beschreven!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

guidovermeeren 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Klantvriendelijk, verstand van zaken, scherpe prijzen en groot assortiment op voorraad. Daar word ik blij van!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim van Boekel 18-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goede service. Gister besteld en vandaag al in huis, zeer scherp geprijst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mulia 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Extra toelichting
Hoe Foto "De Vakman" mijn dag heeft gered! 15 juni 2013 ben ik naar de vliegshow in Volkel geweest. Toen ik mijn fototoestel (Canon 5D) pakte, kwam ik achter dat ik mijn extra batterijen was vergeten. De batterijen in de toestel waren half vol en begin van de middag helemaal leeg. Ik baalde als een stekker en kon het niet bevatten dat ik zo dom was om zoiets te vergeten. Er stond “Canon stand” van foto "De Vakman" en ik vroeg of zij een batterij oplader hadden voor mijn camera, helaas was dit niet het geval. Wel stond mijn droomcamera “Canon 1Dx” met een 600 mm lens op statief. Ik vroeg brutaal of ik mijn geheugenkaart mocht plaatsen en foto’s maken. Tot mijn verbazing was het geen enkel probleem, als een kind zo gelukkig, kon ik toch foto’s maken van mijn favoriete gedeelte van de show “Red Arrows”. Mijn dag kon echt niet meer stuk, foto’s maken met mijn droomcamera en haarscherpe beelden met een Canon 600mm lens. Ik wil mijn dank uitspreken naar het personeel van Foto “De Vakman” voor het vertrouwen en het redden van mijn dag. Daarbij hebben zij ook nog ter plaatse een haarscherpe foto, geheel kosteloos voor mij uitgeprint. De foto hangt nu in mijn hobbykamer en dezelfde foto op mijn bureau blad geplaatst, dit heb ik aan jullie te danken. Wellicht is het voor jullie dagelijkse kost, maar dit wil wat zeggen over het bedrijf. Met vriendelijke groet, Mulia

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

jjidriesse 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Vandaag besteld, morgen netjes in huis, alles goed verpakt en prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BTB63 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website ziet er prima en overzichtelijk uit. Het gemak van online bekijken en vergelijken en in de winkel halen.

Service
Service is prima. De verkoper weet waarover hij praat.Men heeft geduld en de tijd.

Assortiment
Breed assortiment, duidelijk opgesteld, veel keuze.

Aanbeveling
Vriendelijk en bekwaam personeel. Goede uitleg en service. Nemen de tijd voor de uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews