fonq.be - Reviews & Ervaringen

2,8 Lees 36 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over fonq.be.

fonq.be stelt zich voor

Fonq is hèt eigentijdse webwarenhuis met een uitgebreid assortiment actuele merkproducten op het gebied van wonen, koken, tuin, design, cadeaus en wellness. Naast een webwarenhuis hebben wij ook gespecialiseerde webwinkels, met veel bekende merken.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

2.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Slecht
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dries 29-05-2017 Via de website gekocht

Zeer slechte service

Algemene score

1,0
Zeer slechte service! 8 dagen geleden bestelde ik bij hen een grasmachine dat volgens de site op voorraad was en dus de volgende dag geleverd zou worden. Helaas heb ik nog steeds niets ontvangen. De klantendienst antwoord niet of zeer traag op mijn mails en als je hen belt geraak je niet verder dan een eindeloos wachtmuziekje. Probeer je het telefoonnummer in een mail van hun klantendienst, kom je in een showroom terecht waar ze je beloven dat ze je zeker terugbellen. Hun twee beloftes op hun website - snelle levering en goede service - lijken volgens mij maar loze beloftes!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

guy callens 26-11-2016 Via de website gekocht

meneer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
een heel goede ervaring
éérste maal en 100 % content over de goede en rappe afhandeling
dezelde avond al mail met hoe en wat en 's anderendaags al bezorg
zoals belooft

Pluspunten

  • zoals belooft

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tony 17-09-2016 Via de website gekocht

Topsite

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is een zeer betrouwbare site om producten te bestellen. Had iets besteld dat na een 3 tal weken stuk ging, stuurde een mail en kreeg de volgende dag al een nieuw product. Van zo'n service kunnen velen nog leren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wodannes 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
enkele klikken op de knop en je bent gesteld

Service
snelle levering

Assortiment
het mocht iets uitgebreider

Aanbeveling
Correcte levering en op elektro vaak een stuk goedkoper dan de concurrentie!

Extra toelichting
Voor je afrekent kan je best nog even googlen naar kortingscodes voor fonq, er zijn er doorgaans wel te vinden voor enkele %. 10€ besparen is toch altijd fijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

breynd0 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
transparant

Service
snel én accuraat

Assortiment
ruim aanbod

Aanbeveling
tof winkelen in een betrouwbaar kader

Extra toelichting
snelle service, ruim aanbod, accurate afhandeling, transparante facturatie ... top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ricky V 24-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super cool

Service
perfect

Assortiment
mooi, design, voor ieder wat wils

Aanbeveling
zeker aanbevelen want er zal geen kritiek komen

Extra toelichting
mooi, degelijk, design, echt perfekt nuttig en praktisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FRANCOP 13-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke bestelmodule

Service
Vlotte afhandeling van bestelling

Extra toelichting
Globaal genomen zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine De Rouck 02-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig site om product te vinden

Aanbeveling
ben tevreden

Extra toelichting
snel en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

tuursch 29-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
geen enkele opmerking. Produkt voldoet en op tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mr francois 08-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Aanbeveling
als de prijs goed zit , aanbevelen ja ..

Extra toelichting
Makkelijk te bestellen,betaalde met Pay pal denkelijk dan een vlugge afhandeling .Mijn vragen per mails werden beantwoord ...maar dit duurde toch 2-3 dagen .

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

monika1947 28-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
de website is zeer gebruiksvriendelijk opgebouwd.

Service
Ik kreeg 2 dagen later mijn kookpan thuisbezorgd.

Assortiment
bepaalde pannen heb ik niet op de website gevonden.

Aanbeveling
als je iets nodig hebt : heel gemakkelijk te vinden !

Extra toelichting
Ik ben heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

davedommel 15-07-2014 Via de website gekocht

Algemene score

1,3

Gemak
Het bestellen en betalen ging heel gemakkelijk. Het ontvangen gaat gepaard met mailen, bellen, mailen, mailen. Domme vragen beantwoorden. En nog steeds niets krijgen.

Service
Nog steeds aan t wachten op het product. Ook bij ons is het product teruggestuurd naar fonq. Ze zouden het opnieuw verzenden en nog steeds niets ontvangen.

Aanbeveling
Dacht eerst dat het betrouwbaar was na het lezen van reviews. Momenteel laten ze steken vallen.

Review criteria:

Slecht
Slecht

Reageer

petekke 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
alles verliep zeer vlot:bestelling,betaling en bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rudy verhofstadt 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
niet naar de winkel hoven te gaan

Service
thuis gebracht

Assortiment
voor iedereen wat wils

Aanbeveling
sommige zaken goedkoper en vooral het gemak dat het thuis word geleverd

Extra toelichting
goedkoper dan elders

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

smokeyrubber 14-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website is mooi gestructureerd en producten kan je er makkelijk terug vinden

Service
Levering verloopt snel en alles netjes verpakt

Assortiment
ruime keuze aan kwaliteitsproducten aan een goede prijs

Aanbeveling
Tot hiertoe geen negatieve ervaring met deze winkel dus zeker een aanrader

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mardesco 17-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Nog nooit geen problemen ondervonden, met welkebestelling ook

Assortiment
Voor zowat alles dat ik zoek, kan ik bij Fonq terecht!

Extra toelichting
Ik ben een heel tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Van Bever 06-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede en snelle levering . Goede handleiding. Gemakkelijk te monteren . Goede kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mercury2001 04-04-2014 Via de website gekocht

Algemene score

4,0

Service
rekenen toch verzendkosten, 24,95€, aan ! Verzending zou alleen gratis zijn voor Nederland, ik bestel op een Belgische website !

Assortiment
redelijk uitgebreid

Aanbeveling
misleidende reclame: op hun website (.be) staat heel duidelijk gratis bezorging vanaf 50€. DIT IS NIET ZO! Zij rekenen mij 24,95 € aan voor een bestelling van 329€ !

Extra toelichting
misleidende reclame: op hun website (.be) staat heel duidelijk gratis bezorging vanaf 50€. DIT IS NIET ZO! Zij rekenen mij 24,95 € aan voor een bestelling van 329€ !

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

letterveld 19-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stamatia 12-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website, gemakkelijke navigatie, sorteren op categorie, product, prijs...

Service
Snelle en correcte levering(stevige kartonnen doos met extra plastiek met lucht erin, zodat de lamp zelf niet te veel zou bewegen tijdens het vervoer).

Assortiment
Uitgebreid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HanneSWG 12-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudige website en eenvoudig bestellen

Service
Snelle levering en goede communicatie

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Leuke webshop voor gadgets en dergelijke

Extra toelichting
Snelle service en een uitgebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Myriam Minne 05-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is heel gebruiksvriendelijk en de procedure om te bestellen is dat ook.

Service
De belofte van snelle levering werd 100% nagekomen.

Assortiment
Fonq heeft een uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Gezien mijn tevredenheid over zowel assortiment, service als gemak, zou ik Fonq zeker en vast aanbevelen aan mijn vriend(inn)en!

Extra toelichting
Fonq beantwoordt volledig aan wat je van een webwinkel mag verwachten: snel, veilig,... Kortom, een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ebonybizart 05-03-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Fonq heeft een heel ruim gamma en je kan heel snel zoeken op categorie of alfabetisch op merk. Daarnaast kan je ook nog eens op prijs gaan selecteren. Ook het bestelproces verliep vlot.

Service
Ik was wel wat ontgoocheld van de aanlevering. Ik had een badhanddoek besteld en die hadden ze gewoon los in de doos "gezwierd". Gevolg, de handdoek was vuil. Ik weet dat je die toch eerst wast voor gebruik maar het getuigde van weinig zorg en respect voor het product, de manier waarop dit werd verpakt en verzonden.

Aanbeveling
proberen en ontdekken!

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

TineMoyaert 19-08-2013 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Service
Product dat ik heb besteld is nooit toegekomen.
Via het track & trace systeem zag ik dat het product terug naar Fonq werd gestuurd. Onmiddellijk heb ik Fonq gecontacteerd. Hierop gaven ze antwoord dat ze het product opnieuw zouden opsturen. Maar, opnieuw hetzelfde probleem, product is nooit toegekomen en gewoon naar hen teruggestuurd (kon ik volgen via track & trace). Omdat ik het beu was heb ik gevraagd het bedrag terug te storten. Dit zouden ze onmiddellijk in orde brengen, maar tot heden (1 maand later) nog steeds niks op de rekening terwijl Fonq zegt dit wel te hebben gedaan. Bovendien willen ze enkel het bedrag excl. btw terugbetalen en niet het volledig bedrag (die wij als klanten wel moeten betalen).

Aanbeveling
Product dat ik heb besteld is nooit toegekomen.
Via het track & trace systeem zag ik dat het product terug naar Fonq werd gestuurd. Onmiddellijk heb ik Fonq gecontacteerd. Hierop gaven ze antwoord dat ze het product opnieuw zouden opsturen. Maar, opnieuw hetzelfde probleem, product is nooit toegekomen en gewoon naar hen teruggestuurd (kon ik volgen via track & trace). Omdat ik het beu was heb ik gevraagd het bedrag terug te storten. Dit zouden ze onmiddellijk in orde brengen, maar tot heden (1 maand later) nog steeds niks op de rekening terwijl Fonq zegt dit wel te hebben gedaan. Bovendien willen ze enkel het bedrag excl. btw terugbetalen en niet het volledig bedrag (die wij als klanten wel moeten betalen).

Extra toelichting
Product dat ik heb besteld is nooit toegekomen. Via het track & trace systeem zag ik dat het product terug naar Fonq werd gestuurd. Onmiddellijk heb ik Fonq gecontacteerd. Hierop gaven ze antwoord dat ze het product opnieuw zouden opsturen. Maar, opnieuw hetzelfde probleem, product is nooit toegekomen en gewoon naar hen teruggestuurd (kon ik volgen via track & trace). Omdat ik het beu was heb ik gevraagd het bedrag terug te storten. Dit zouden ze onmiddellijk in orde brengen, maar tot heden (1 maand later) nog steeds niks op de rekening terwijl Fonq zegt dit wel te hebben gedaan. Bovendien willen ze enkel het bedrag excl. btw terugbetalen en niet het volledig bedrag (die wij als klanten wel moeten betalen).

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Voldoende

Reageer

Byzas 08-05-2013

Algemene score

8,7
Correcte levering. Kreeg regelmatig een mail met de status van het product samen meteen volgnummer zodat ik altijd kon volgen waar het product zicht bevond. op de website stond direct leverbaar en binnen de 4 dagen stond hij te pronken op het terras.
geen klachten en geen commentaar.
Voor de website heb ik een 7 gegeven.. ik vond dat er niet genoeg specificaties van al de producten opstonden maar die heb ik dan wel gemakkelijk gevonden op andere sites..

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RonaldBee 13-03-2013

Algemene score

3,2
Stofzuiger gekocht en onmiddellijk betaald. Deze was volgens de site in stock maar werd niet geleverd. Kreeg ook geen bericht waarom deze niet geleverd werd. Elke mail en / of telefoon die ik daarna stuurde kreeg ik wel antwoord op maar bleken altijd leugens te zijn i.v.m. de leveringsdatum. Uiteindelijk (na meer dan 2 maand) beslist om mijn geld terug te vragen maar ook dat kan men daar niet op tijd afhandelen. Ik heb nochtans de 30 dagen gewacht die in hun contract staan maar nog altijd geen geld terug gekregen.Spijtig dat ik voor sommige rubrieken geen 0 kan geven.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Carola06 24-06-2012

Algemene score

3,0
In mei een afdekhoes besteld. Levertijd 1 week. Na drie weken mail gestuurd: zou binnen enkele dagen worden geleverd. Na anderhalve week weer mail gestuurd. Nu zo zat dat ik bestelling heb geannuleerd. Ik heb de afdekhoes dus nooit ontvangen. Ik hoop wel dat ik mijn geld terug krijg. Op de site staat niet altijd even volledige informatie. Er is geen mogelijkheid tot statusinformatie via de site (misschien een aanrader?) en het vooraf betalen levert alleen een risico voor de koper op. Helaas één keer maar nooit weer.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Vander Mijnsbrugge JFO 13-04-2012

Algemene score

9,7
kleine vergissing bij bijbestelling; mocht verkeerde ( maar nuttige) item behouden! alles rechtgezet binnen de 24 uur! corrct en wat een service!!!!! en zo betrouwbaar. gefeliciteerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jill001 03-04-2012

Algemene score

10,0
Snelle levering (vanuit België bleek dit maar drie dagen of zo), prima service. Als de gelegenheid zich voordoet bestel ik zeker nog via Fonq.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kathleen bis 27-03-2012

Algemene score

9,8
Ik bestelde artikels voor de badkamer van voornamelijk gekende merken. Mooie keuze aan producten; ik hoop dat de collectie regelmatig wordt uitgebreid. Goede prijzen, goede leverings- en retour-voorwaarden. Vlot contact met de klantendienst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy Legein 26-03-2012

Algemene score

8,7
Zeer vlotte afhandeling online en twee dagen na de bestelling belde de postbode reeds aan mijn deur met het bestelde, proficiat

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Paul-John 26-03-2012

Algemene score

9,0
Gemakkelijk te bestellen.
Vlot en snel geleverd.
Was degelijk verpakt.
M.a.w. alles ok!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny uit Belgie 25-03-2012

Algemene score

8,2
Website 9 omdat deze zéér duidelijk is
Bereikbaarheid 6 omdat men niet automatisch op fonq.be terecht komt.
Levering 8 omdat dit goed verlopen is.
After sales 10 omdat men onmiddellijk op alle vragen kon antwoorden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

dirkgg 23-03-2012

Algemene score

9,0
Website overzichtelijk. Vlotte levering. Goed te volgen via het internet. Geen meerprijs voor het gebruik van VISA.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan2310 22-03-2012

Algemene score

9,0
De bestelling werd zoals overeengekomen geleverd. Het toestel was in perfecte staat dank zij de goede verpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

svermassen 21-03-2012

Algemene score

5,0
Levering duurt veel te lang.
Verschillende producten zijn veel te duur t.o.v. de winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Fonq.be 26-03-2012

Beste Sascha1978,

Wij vinden het vervelend dat uw ervaringen met fonq.be voor wat betreft de levering en aftersales slecht zijn. Als u mij uw ordernummer zou willen geven ga ik voor u na kijken waarom de levering langer heeft geduurd dan gebruikelijk. Ook zal ik graag van u horen wat u na uw aankoop (aftersales) niet als prettig heeft ervaren.

Ik hoor het graag van u.

Met vriendelijke groet,

Edo Beukinga - fonq.be

Reageer