foka - Reviews & Ervaringen

8,1 Lees 13542 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over foka.

foka stelt zich voor

Foka , al meer dan 80 jaar dé specialist op het gebied van foto, audio en video. Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment foto artikelen, televisies en audio producten. Ook beschikken wij over zeer deskundig personeel dat u graag te woord staat. U kunt bij ons zeven dagen per week terecht in onze winkel van ruim 1000 m²! Alles in onze winkel is extreem laag geprijsd, dus kom langs en overtuig uzelf!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 373 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

KGB85 13-12-2015 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
winkel is goed bereikbaar, zowel online als in de stad. veel informatie op de site wat betreft de productspecificaties. Eenmaal in de winkel, moet je een nummertje trekken, maar je ziet direct hoeveel wachtenden er nog voor je zijn, dus goed in te schatten hoe lang de wachttijd is.

Service
Service was ik zeer over te spreken. Vriendelijk, geduldig en verstand van zaken. Verkoop eindigde pas toen de televisie in de auto lag, want er werd zelfs geholpen bij het naar de auto dragen. Helemaal top!

Assortiment
Ik kocht een televisie en foka heeft niet het meest uitgebreide assortiment wat er te vinden is op gebied van TV's en audio. De kwaliteit is echter wel zeer hoog en prijzen zijn zeer concurrerend.

Aanbeveling
zeker aan te raden vanwege de uitstekende service (in de winkel, online heb ik niet ervaren), de producten die ze hebben en de prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

m.tenhoor2 13-12-2015 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zowel op site als in de winkel alles goed te vinden.

Service
Ik had een home cinema set laten reserveren via internet. Eenmaal in de winkel ik direct geholpen en stond alles gereed om mee te nemen. Vriendelijke verkoper.

Assortiment
Ruime sortering zeker wat betreft fotografie en lenzen.

Aanbeveling
Goed te vinden in Rotterdam, ruimte om te parkeren (betaald) en het gemak van online reserveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heldere website. Het product kon simpel worden gevonden en besteld.

Service
Inderdaad levering volgende dag

Assortiment
ruim assortiment met goed prijsniveau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Daal 13-12-2015 In de winkel gekocht
Foka Admiraliteitsstraat Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Afgelopen zaterdagmiddag was ik in de winkel voor aanschaf van een camera. Duurde vrij lang voordat ik geholpen werd. Het was vrij druk, maar gelukkig zag een medewerker van de afdeling televisie dat het druk was en sprong bij.

Service
Zeer uitgebreide, eerlijke informatie gekregen. Medewerker nam volledig de tijd om mij te helpen en liet zich niet afleiden door de drukte om zich heen. Ik voelde me in goede handen.

Assortiment
Veel keus in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
Goed advies, men neemt ruim de tijd voor je en prijzen zijn normaal.

Extra toelichting
Zaterdagmiddag is het druk in de winkel, maar veel personeel dus redelijk snel geholpen. Leuk dat er demonstraties gegeven worden in de winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mieke 13-12-2015 In de winkel gekocht
Rotterdam honingerdijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijke winkel

Service
priam personeel, denk mee en is behulpzaam

Assortiment
is voldoende gesorteerd niet teveel zodat er geen overzicht meer is

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
het personeel is uitermate vriendelijk en klantgericht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joyce dvs 12-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
over het algemeen vriendelijke service, en producten in voorraad

Service
het is over het algemeen goed, met 1 uitzondering na

Assortiment
alles aanwezig

Aanbeveling
jammer dat parkeermogelijkheden soms matig is

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

johan 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
erg overzichtelijk.makkelijk alles te vinden wat je zoekt.
Dus,zó klaar.

Service
garantie op je artikel,snel geholpen,snel geleverd en kan je het niet vinden wordt je geholpen, wat wil je nog meer.

Assortiment
Bijna alle soorten artikelen aanwezig tegen een aantrekkelijke concurrerende prijs. zelfs voor mij was hij
voordeliger.

Aanbeveling
goede kwaliteit, snelle levering, concurrerende prijzen.

Extra toelichting
Wat meer reclame in het noorden des lands zou niet misstaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Collin 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
bestelling wordt anno 2015 afgerond. Helder en snel.
23.50 besteld en inderdaad de dag erna binnen.

Assortiment
als ik iets op internet zoek, staat foka vaak bij de goedkopere aanbieders. Als ik verder de site bekijk een meer dan ruim assortiment.

Aanbeveling
geen klachten, geen reden om hier niet te bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Xk33Z 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site. Bestelling is binnen een paar minuten geplaatst.

Service
Met regelmaat ontvang je een status update van je bestelling. Snelle levering

Assortiment
Ruim assortiment. De laagste prijs op internet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J W Smelt 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is duidelijk en informatief en brengt je via een paar korte stappen bij de aankoop, die daarnaast ook nog eens sterk lager geprijsd is dan de concurrentie.

Service
Foka doet wat het beloofd, zelfs in drukke decemberdagen. Levertijd keurig nagekomen.

Assortiment
Voldoende keus uit groot assortiment

Aanbeveling
Zal bij een volgende aankoop zeker Foka overwegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sierram 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website duidelijk, en vooringevulde gegevens beschikbaar na eerdere bestelling

Service
Ruilen of retour snel geregeld. Netjes verpakt, en verzonden via post.nl

Extra toelichting
Heb er al meerdere bestellingen gedaan, nooit een teleurstelling gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super duidelijke website

Service
Voor 23.00 uur besteld is inderdaad de volgende dag geleverd. Tracking van het pakket is standaard mogelijk. Je wordt via mail op de hoogte gehouden van de voortgang

Assortiment
Mooi assortiment aanwezig, op sommige punten zou dit nog uitgebreid kunnen worden

Aanbeveling
Heb niet alleen on-line gekocht maar heb ook de winkel bezocht en aankopen gedaan. Je wordt er zeer goed geholpen, klantvriendelijke en uitstekende uitleg.

Extra toelichting
Ik kan FOKA iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martijn 12-12-2015 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De lens was in voorraad, dus ik kon hem gelijk meenemen.

Service
Het is een echte winkel, niet zomaar een webwinkel, en genoeg werknemers om te helpen.

Assortiment
Mijn lens was in voorraad en je kunt ook veel andere producten bekijken en proberen.

Aanbeveling
In het algemeen erg prettig en vriendelijk.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rens 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg fijne website met gemakkelijke knoppen, tevens mogelijkheid om gewenste bezorgdatum af te spreken! Ideaal!

Service
Levering vond ook netjes plaats op gewenste dag en tijd, en alles was compleet en netjes en goed verpakt!

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Wat mij betreft een topwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten_S_1979 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke, overzichtelijke website.
Product was zo besteld

Service
Snelle levering :-)

Assortiment
Ze hebben (bijna) alles

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rogi 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Supersnelle levering en goedkoper dan de concurrent!

Service
Gemaild met een vraag en vrijwel direct antwoord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerrit 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijke website en de prijzen zijn duidelijk vermeld het winkelt gewoon prettig.

Service
zeer snelle levering en zeer netjes verpakt en je wordt heel goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

Assortiment
volop en ruim voldoende keuze in inder apparatuur.

Aanbeveling
ik had er nog nooit van gehoord maar door toevallig surven kwam ik uit bij Foka en daar stond mijn product die ik zocht, en ook nog in de aanbieding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Markus 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Foka had precies wat ik zocht, voor een hele goeie prijs, 's avonds om kwart voor 12 besteld en de volgende dag had ik het al in huis. Met 1 klik. Top.

Service
Razendsnel en goed.

Assortiment
Heel veel toys voor boys. Van meetzoekercamera tot en met platenspeler. Wat wil je nog meer?

Aanbeveling
Uitmuntend adres, kan niet anders zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RuudW 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Hele mooie en overzichtelijke website

Service
heel snelle levering binnen 24 uur in huis.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Goed en goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AJ 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke winkel, goed bereikbaar

Service
Vlotte aflevering na bestellen.

Assortiment
Voldoende keuze zonder te veel aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernardo 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Heldere en duidelijke website, met zeer nette productpagina. Belangrijke gegevens zoals voorraad, levertijd en prijs op een zichtbare plek zonder poespas.

Bestelprocedure is ook prima in orde!

Service
Netjes geleverd volgens de opgegeven levertijd, alleen geen bezorging lectronic Logistics, maar gewoon door PostNL. Dat is goedgekomen, alleen wel een beetje riskant lijkt voor zon grote TV.

Assortiment
Ik kom hier via Tweakers, dus echt het assortiment op de website heb ik in eerste instantie niet bekeken. Ziet er wel netjes en goed ingedeeld uit. Groot assortiment, vooral op camera gebied.

Aanbeveling
Gewoon de zaken goed voor elkaar!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Joy Goessens 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk overzicht van de webshop

Service
Duidelijke communicatie en snelle levering

Assortiment
uitgebreid assortiment, voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Goede duidelijke winkel met snelle levering en scherpe prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erikvk 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website. Duidelijke betalingsopties.

Service
Snel en duidelijke reactie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GeflapteAppel 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website, goed gekozen hoofdcategorieen. Tevens handig dat alle (cashback) acties op een aparte pagina bijgehouden worden. Niets aan te merken op het bestelproces.

Service
Even telefonisch contact gehad mbt inruil actie speakers. Ben prettig te woord gestaan.

Assortiment
Het assortiment lijkt dik op orde

Aanbeveling
Website wekt een goede indruk en er lijkt de juiste aandacht besteed to worden aan productinformatie. Bestelproces was duidelijk en aflevering ging zoals aangegeven. Niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ron 10-12-2015 In de winkel gekocht
Foka Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles kan: reserveren, afhalen of bezorgen (tegen laag tarief)

Service
uitgebreide uitleg in de winkel en vervolgens uitstekende hulp bij het inladen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie6 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelproces is gemakkelijk en snel

Service
Voor de daadwerkelijke bestelling nog even met de klantenservice gebeld. Snelle, vriendelijke en kundige afhandeling van mijn vragen.

Assortiment
Kan altijd uitgebreider, maar is ruim voldoende

Aanbeveling
Goed, uitgebreid aanbod, prima klantenservice en bestelproces en goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PV. 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij het zoeken op productnaam komt Foka er direct uit met een prima prijs.

Service
Binnen een paar seconden is de bestelling rond.

Assortiment
Tot nu toe nooit tevergeefs bij Foka gezocht.

Aanbeveling
Qua prijs/kwaliteit en levering een voorbeeld voor alle webstores.

Extra toelichting
Opnieuw zeer enthousiast over de levering en de snelheid ervan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hifi-man 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heb een Onkyo verster aangeschaft via de site. Dit zou een demo model zijn geweest, echter was deze werkelijk in nieuwstaat! Geen verzendkosten en mijn bestelling snel in huis.

Service
Zeer snelle levering en duidelijke bestel procedure.

Assortiment
Het assortiment kan niet groot genoeg zijn natuurlijk. Maar dit is ruim schoots voldoende. Vind persoonlijk de outlet producte erg interessan.

Aanbeveling
Het kan een 10 zijn als er meer product uitleg en specs bij producten staan. Eventueel wat meer foto's bij producten zou ook fijn zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mcr 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Camera occasion gekocht en zeer tevreden over de afhandeling en het product. Ik heb nu een prachtige tweedehands camera gekocht maar deze is niet te onderscheiden van een nieuwe.
Dit was mijn eerste aankoop maar kom zeker weer terug!

Service
Erg snelle levering en goed verpakt

Assortiment
Ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FM 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
een eenvoudige zoekfunctie op de website

Service
zondagmiddag mijn spullen besteld en tot mijn grote verbazing stond maandagochtend om 09:30 de pakketbezorger al op de stoep.
Nog nooit eerder zo'n vlotte levering meegemaakt bij online bestelling van spullen.

Aanbeveling
nu 2 keer iets besteld en ben zeer tevreden over levertijd en afwikkeling bestelling. Ook de communicatie met constant status updates via de mail is erg prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VeraL 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Geen problemen gehad bij het bestellen, duidelijke website waar ik snel vond wat ik zocht, snelle levering en het product was netjes en veilig ingepakt.

Service
Ik heb geen klachten en de website is erg toegankelijk en bied een snelle levering die zij ook nakomen.

Assortiment
Ik heb alleen besteld wat ik nodig was want ik vond deze site via de vergelijkingssite tweakers.net.

Aanbeveling
Overall geen problemen gehad en een goede snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tim 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website is duidelijk en bestelling en betaling verliep soepel.

Service
Ze doen wat ze mij beloven. 22:00 uur 's avonds onze nieuwe TV besteld en hij stond ook echt om 10:00 de volgende ochtend op de stoep zelfs rond Sinterklaas. Alle communicatie was duidelijk en snel!

Assortiment
Ik wist precies wat ik wilde hebben dus heb niet naar alternatieven gekeken maar de prijs is echt heel scherp met veel beter voorwaarden (volgende dag leveren en geen bezorgkosten)

Aanbeveling
Gewoon helemaal goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron T 08-12-2015 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijkheid waneer je aan de beurt bent met nummersysteem

Service
Na aankoop van Harman Kardon set, deed de basspeaker het niet, telefonisch contact gezocht met Harman Kardon, deze konden mij niet. verder helpen. Na contact met de winkel (verkoper Mark) was snel duidelijk dat ik zelf iets verkeerd had ingesteld. Probleem verholpen en een geweldig stuk muziek nu in huis top top top

Assortiment
Hetgeen aangeprijst werd was er ook en voor de juiste prijs.

Aanbeveling
Rustige omgeving en klantvriendelijk verkoper.

Extra toelichting
Echte geweldig geholpen en met kennis te woord gestaan. Duidelijke uitleg en toelichting op de verschillende producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sybren 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site kan iets overzichtelijker. Er staan erg veel verschillende categorieën naast elkaar, waardoor het er een beetje rommelig uitziet. Verder prima.

Service
Binnen 1 dag een ULTRA HD tv thuis gekregen. Helemaal blij!

Assortiment
Enorm assortiment met erg leuke aanbiedingen. Wel staat er bij veel producten dat ze niet op voorraad zijn.

Aanbeveling
Geweldige service. Binnen 1 dag thuis terwijl ik op zondag heb besteld. Super.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce dvs 08-12-2015 In de winkel gekocht
Rotterdam en via internet (tripod mount ring D)

Algemene score

7,2

Gemak
via internet zeer gemakkelijk, en naar Rotterdam winkel is het parkeren wat lastig.

Service
uitstekende service, ook als de producten moeten worden geretourneerd, maar wanneer er een specifieke accessoire moet worden gekocht voor macrofotografie (net de nieuwe lens gekocht 100mm CanonEF2.8 Macro L IS USM) is service traag en haperend.

Assortiment
het meeste is te krijgen en beschikbaar

Aanbeveling
het blijft mijn winkel, maar er kan qua service aan de balie nog iets meer effectief verbeteren

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Wim 08-12-2015 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed centraal gelegen winkel.
Prima overzichtelijke website met de juiste informatie over het product.
Uitstekende en snelle service en personeel weet veel over de te kopen product.

Service
Zeer goede service en gratis bezorging.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Zeer prettige winkel en goed geïnformeerd personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stram 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles is duidelijk uitgelegd

Service
De door mij gekozen aanbieding was even verdwenen van de website. Na een telefoontje werd dit na een uur hersteld zoals beloofd.

Assortiment
Zeer divers assortiment

Aanbeveling
Goede levering duidelijke website vriendelijke mensen aan de telefoon

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Felix 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Online besteld, goed op de hoogte gehouden van de bestelling en levering. Product is binnen de leveringstermijn geleverd.

Service
Prijs van het product bij Foka was aanzienlijk lager dan bij andere winkels. Product is gewoon goed geleverd. Fijne site, met goede omschrijving van het product

Assortiment
Ik had het laatste product, maar het is wel logisch dat een iets kleinere concern tov de concurrenten een kleinere voorraad heeft.

Aanbeveling
Voornamelijk de lage prijs van het product en de duidelijke communicatie tijdens de bestelling via emails waren positief.
Het product wat je zoekt moet wel op voorraad zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

JGJ1964 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten duidelijk in categorien verdeeld. Duidelijk of product op voorraad is of uitverkocht. Soms zeer scherpe prijzen

Service
Tot middernacht bestellen en volgende dag in huis. Duidelijke en snelle comunicatie.

Assortiment
Niet alle merken aanwezig

Aanbeveling
Altijd nieuwe producten. Komen afspraken na. Prettig bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marianne 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer tevreden

Service
snelle levering

Assortiment
mooi assortiment en ruime keuze

Aanbeveling
zeer goede klantenservice. erg deskundig advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marianne 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer goed

Service
uiterst tevreden

Assortiment
zeer ruim assortiment

Aanbeveling
ben zeer tevreden. alles naar wens verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leo 08-12-2015 In de winkel gekocht
Admiraliteitstraat 9
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zijn naar de winkel gegaan na goed op de website geinformeerd te zijn. prima geholpen door Mark

Service
Wisten precies wat we wilden hebben.Mark wist ons te overtuigen een iets beter type te kopen i.v.m.helderheid.

Assortiment
Direct leverbaar.Prijs iets onder de geldende marktprijs.

Extra toelichting
Aangezien mijn vrouw en ikzelf minder ter been zijn vroegen wij Mark of het mogelijk was om de tv bij ons te bezorgen.Wij wonen op loopafstand en hij heeft hem tot in de woonkamer neergezet. Ook een adres gekregen voor een installateur. Andere dag prima geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. A. 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijke website. Makkelijk om producten te zoeken en te kopen.
Het betaal proces was makkelijk en er waren veel mogelijke keuzes tot betalen.

Service
Levertijd voor grotere producten worden afgehandeled door een speciaal bedrijf. ik werd op de hoogte gesteld dat ik zou worden gebeld en dit is gebeurd op de afgesproken tijd.
De bestelling is correct geleverd op de afgesproken dag binnen de afgesproken levertijd die foka hanteerde.

Assortiment
breed assortiment met hele scherpe prijzen.

Aanbeveling
Zeer goede winkel, komt afspraken na, assortiment is breed en goedkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Franklin en Diana 07-12-2015 In de winkel gekocht
rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via kieskeurig de soundtablet gevonden. Jullie hadden hem op voorraad. Hij werd gereserveerd en een uur later was hij ons eigendom

Service
Snel en goede kennis op vakgebied.

Assortiment
Ruime keuze....kortom top gewoon.

Aanbeveling
Goede ligging. Makkelijk bereikbaar. Mooi en overzichtelijk.

Extra toelichting
Een winkel waar we zeker terug komen. Super scherp geprijsd!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kjie 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website was goed te vinden via verschillende websites. Ik heb alle producten gevonden die ik nodig had en het afrekenen ging ook op een vertrouwde manier, wat bij een groot bedrag wel prettig is.

Service
De service was uitstekend. Ik heb zowel telefonisch als per e-mail contact gehad, werd beide keren goed te woord gestaan. Was echter wel frappant dat er uit beide conversaties een ander antwoord kwam.

Assortiment
Ik heb alles wat ik nodig heb en er was nog veel meer, voldoende voor mij, met een zeer gunstige prijs!

Aanbeveling
Al met al een uitstekende webshop. Ik had eerst twijfels i.v.m. de te lage prijs, maar deze zijn uiteraard volledige weggenomen na de goede service en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joban 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk via internet

Service
Super snelle levering

Assortiment
Ruime keuze en goedkoper als andere zaken

Aanbeveling
Ook zeer snelle helpdesk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Veel keuze vanuit je Luie stoel

Service
Supersnelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Martijn 07-12-2015 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Of in de ruime winkel, of via de webshop

Service
netjes en snel geholpen, zowel in de winkel zelf als via de website

Assortiment
ruime keuze, prima prijzen

Aanbeveling
Goede prijs, kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zondagavond besteld, maandag al in huis.

Service
snelle levering + goed en veilig verpakt.

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
goede prijs kwaliteit,
snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caspar 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Webshop kwam snel in beeld toen ik op zoek was naar specifiek apparaat (CD speler). Het gezochte apparaat + duidelijke info waren makkelijk te vinden.
De bestelprocedure is OK (komt redelijk overeen met gebruikelijke)

Service
Levertijd zoals beloofd.

Assortiment
Precies gevonden wat ik zocht; Ik kan het hele assortiment niet overzien. Mij lijkt het binnen het betere middenklasse segment redelijk breed, waardoor de kans dat je wat vind dat aansluit op je behoefte mij groot lijkt.

Aanbeveling
Zie mijn vorige opmerkingen!

Extra toelichting
Niet nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews