foka - Reviews & Ervaringen

8,2 Lees 13564 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over foka.

foka stelt zich voor

Foka , al meer dan 80 jaar dé specialist op het gebied van foto, audio en video. Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment foto artikelen, televisies en audio producten. Ook beschikken wij over zeer deskundig personeel dat u graag te woord staat. U kunt bij ons zeven dagen per week terecht in onze winkel van ruim 1000 m²! Alles in onze winkel is extreem laag geprijsd, dus kom langs en overtuig uzelf!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 92 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arthur 16-12-2015 In de winkel gekocht
Admiraalitijdskade
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles goed te overzien en erg verleidelijk lang rond te snuffelen of je iets kunt gebruiken als goed idee

Service
Voor aankoop polaroid camera naar Foka,vlot aan de beurt zeer enthousiaste verkoper het toestel legde zo makkelijk aan ons uit we hebben de hele toelichting eigen niet meer nodig gehad. ook een andere vraag van ons op P.C gebied hielp hij ons uitstekend, nee we zijn heel tevreden en vlot geholpen eerlijk is eerlijk. we zijn niet voor niets een uur aan het reizen geweest.En een leuk toestel gekocht.

Assortiment
Mooi uitgebreidt assortiment

Aanbeveling
Goed over zichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marjo 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na het bestellen hadden we het product op de afgesproken dag (heel snel) in huis. Uitstekend verpakt.

Service
het product dat wij gekocht hadden stond na een aantal dagen voor minder geld op de website van Foka. Er was maar 1 mailtje nodig en we kregen het gels dat we 'teveel' betaald hadden teruggestort.

Extra toelichting
uitstekende winkel. Betrouwbaar en goedkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
zeer duidelijke website

Service
zeer snelle levering

Assortiment
goed assortiment

Aanbeveling
totale bestelling zeer vlot en goed geleverd

Extra toelichting
we komen zeker een andere keer op de website van de winkel terug

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

T J 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zeer overzichtelijke webshop, handig opgezet per merk

Service
bestelling vlot afgerond

Assortiment
als ze het niet hebben is het er volgens mij gewoo niet ook niet ergens anders

Aanbeveling
breedste assortiment van alle aanbieders, groot bestelgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karlllllllll 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede, intuïtieve website, (bestel)fouten maken is hier uitgesloten.

Service
Communicatie met Foka Superstore verloopt probleemloos, levertijd werd correct nagekomen en op de dag van levering werden wij goed op de hoogte gehouden betreffende de exacte tijd van aflevering.
De retourvoorwaarden lijken ("lijken" want geen gebruik van gemaakt) redelijk en niet vol te staan met uitzonderingen en aanvullende eisen, zoals bij vele andere leveranciers wel het geval is.

Assortiment
Het was even zoeken op internet naar dit model televisie, Foka was één van de weinigen die dit model onmiddellijk kon leveren, een ruim assortiment dus en de één na laagste prijs, de leverancier met de laagste prijs (slechts 2 Euro goedkoper dan Foka) kon niet direct leveren en bood ook geen aflevertijden-service.

Aanbeveling
Geen probleem bij het bestellen en de afhandeling (wat in mijn ervaring haast uniek is!), vriendelijke en hulpvaardige bezorger, het hele proces verliep exact zoals beloofd door Foka, geen enkele klacht van onze kant, enkel blije gezichten.

Extra toelichting
Een (web)winkel die probleemloos bestellen en uitstekende service biedt, daar blijven wij graag trouwe klant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

josua 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website met uitstekende zoekmogelijkheid. Alles wijst zichzelf.

Service
Belofte van snelle levering volkomen waargemaakt.

Assortiment
De lens die ik zocht is geen alledaags artikel. Toch op voorraad en direct leverbaar

Aanbeveling
Vijftig jaar geleden kocht ik al in deze winkel. Tijden zijn veranderd, maar Foka is volledig met de tijd meegegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angeldarn 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik kon duidelijk en snel vinden wat ik nodig had. Met duidelijke omschrijving erbij. De ene dag besteld andere dag binnen was ook echt waar! Ik was er hartstikke blij mee. Ook omdat ik wou kijken of de tas wel groot genoeg was kon ik met afterpay betalen.

Service
De winkel is zijn levertijd nagekomen. Hartstikke goeie service. Was er heel blij mee

Assortiment
Foka heeft een ruim assortiment en het zal echt niet de laatste keer zijn dat ik daar iets bestel.

Aanbeveling
Foka is mijn nieuwe favoriete camera winkel! toppie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen, ook mobiel. Voor 23.59 besteld de volgende werkdag in huis.

Service
Product was niet in de juiste kleur voorradig, jammer want hierdoor werd het product niet dezelfde dag nog verzonden.
De juiste informatie/producten op de site zou dit probleem kunnen verhelpen, en het service level kunnen verhogen.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Nette overzichtelijke winkel

Extra toelichting
Pracht apparaat met goede kwaliteit. Streamen via wifi verloopt niet vlekkeloos, ondanks het uitstekende bereik, echter het aansluiten met een vaste kabel verhelpt veel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Joep 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede prijs, direct besteld en betaald. Bestellen was gemakkelijk. Bevestiging volgde snel en order status werd netjes per mail verstuurd.

Service
Levering werd i.v.m. formaat/gewicht van product uitbesteed aan Eletronic Logistics. Prima service.

Assortiment
Product dat ik zocht was bij Foka op voorraad en ook nog eens tegen een scherpe prijs.

Aanbeveling
Ik kan geen negatieve punten verzinnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alexh 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Productinformatie was zeer duidelijk en gaf precies weer wat het product inhield. Het bestelproces verliep soepeltjes en de betaling was ook zo gepiept.

Service
Gelukkig geen ervaring nog mee, maar op papier lijken alle service onderdelen goed georganiseerd te zijn.

Assortiment
Breedt assortiment en goede, concurerende prijzen.

Aanbeveling
Totaal geen nagatieve punten te bedenken. Ze doen precies wat ze beloven. Prima toch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 15-12-2015 In de winkel gekocht
Admiraliteitskade 8 Rotterdam.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Wij zijn naar de winkel gegaan en hebben gelijk gevonden wat wij zochten.

Service
De winkel was goed bereikbaar en wat wij zochten konden wij gelijk meenemen.

Assortiment
Wat wij zochten was op voorraad, wat betreft de prijs waren zij het goedkoopst, we hadden op internet gekeken maar nergens was onze Samsung tv goedkoper

Aanbeveling
Prima geholpen door verkoper Herman. Alles duidelijk uitgelegd. Heeft ons ook nog geholpen met het in de auto zetten van de tv.

Extra toelichting
Volgende keer weer naar Foka.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gpp 15-12-2015 In de winkel gekocht
admiraliteitskade Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het gemak bestaat er uit dat, na even rustig rondkijken, er een zeer deskundig verkoper alles. maar dan ook alles over het aan te schaffen product komt vertellen, en meer!

Service
Zie de beoordeling bij gemak, de service is dat er meer en dan ook veel meer vertelt wordt dan gevraagd. het is niet zo maar even wat inpakken en wegwezen, maar het gaat bij foka om dat er iemand tevreden de deur uit gaat.

Assortiment
Veel, en dan bedoel ik echt veel zowel op nieuw als occasion gebied. Tevens ruim voldoende benodigdheden op fotogebied

Aanbeveling
zie de beoordelingen hierboven en dan heb ik het nog niet over de vriendelijkheid gehad van betreffende verkoper en zijn collega's op het moment dat ik in de winkel was

Extra toelichting
Gewoon lekker zo doorgaan, dit vergroot de klandizie, maar ook de mond op mond reclame

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

meneerlex 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Groot aanbod met goede prijzen op een overzichtelijke website

Service
Snelle en deskundige reactie bij problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjaak van dijk 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk. Vooral de suggestie voor package met sd-kaart, accu en tas bespaarde een hoop geld.

Service
Via chat voorafgaand aan bestelling direct goed geholpen.
Na ontvangst producten had ik nog een vraag over Cash Back. Deze werd direct goed beantwoord.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Simpele en to the point webshop

Service
TV netjes op afspraak gratis thuisbezorgd

Assortiment
Voldoende / was op zoek naar TV / gevonden

Aanbeveling
Overzichtelijk, to the point, snel bestelproces en gratis levering. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vogel 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site erg gebruiksvriendelijk

Service
Goede service, de bestelling was de volgende dag al in huis!

Assortiment
Ruime keuze en voor ieders wat wils. Ben nog niets tegengekomen wat ik mis in het assortiment

Aanbeveling
Super winkel zowel online als in Rotterdam zelf. Service en alles is top.

Extra toelichting
Top product, stond bij de occasion dat er lichte gebruikerssporen op zitten maar deze nog niet kunnen vinden. Lens ziet er perfect uit en werkt perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben Frerejean 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede overzichtelijke site, snelle reactie op mijn vraag en goed advies voor de aankoop van het product

Service
Goed advies voor het filter dat ik kocht, snelle levering, binnen de aangegeven tijd

Assortiment
Veel verschillende keuzes besckikbaar

Aanbeveling
Top service levering en nette prijzen van de producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van den Munckhof 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super eenvoudige registratieprocedure. Binnen vijf minuten geregistreerd, besteld en betaald.

Service
Op zondag een camera besteld en op maandag al geleverd!

Aanbeveling
Heb mijn Sony A6000 camera hier besteld omdat Foka met een verschil van €50 de goedkoopste webshop was. Zondagavond besteld en op maandag al in huis! Daar word ik vrolijk van!

Extra toelichting
Goedkoop en supersnelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 14-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
Eenvoudige en duidelijke website. Erg overzichterlijk, en geen verborgen teksten.

Service
Even gebeld naar de winkel ivm Outlet product.
Werd direct netjes geholpen, en voorzien van een duidelijk antwoord. Geen afraffel praktijken.

Assortiment
Kan op speaker gebied wellicht iets uitgebreider.

Extra toelichting
Duidelijke website, vriendelijk personeel, overzichtelijk en nette prijzen. Maandag avond besteld, en dinsdagmorgen bezorgd op afwijkend adres! zo hoort het!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is heel overzichtelijk. Ik zocht een set van Harman Kardon en kon zo op merk alles overzichtelijk vinden.

Service
In eerste instantie lukte het mij niet om de bestelling te plaatsen. Na gebeld te hebben met Foka is dit zo uitgelegd dat ik direct kon bestellen en afrekenen. De volgende avond konden we de set aansluiten!

Assortiment
Erg ruim assortiment!

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel zeker aan. Wij hebben gebruik kunnen maken van een zeer goede aanbieding. Zo zie je ze bijna nergens! Daarnaast het gemak, service en snelheid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Crowfield 14-12-2015 In de winkel gekocht
rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk en door het nummertjes systeem kan je alvast rustig rond kijken en hoef je niet in de gaten te houden of er niet iemand voor zijn beurt gaat. Ze wordt netjes door de aanwezige schermen geattendeerd op je beurt

Service
had interesse in een teleconverter. Had aangegeven welke ik interessant vond. de medewerker nam er meerdere mee en vertelde netjes het verschil van de getoonde exemplaren en legde ook het effect uit op het gebruik er van

Assortiment
diverse merken aanwezig, dus uitgebreidde vergelijking mogelijk

Aanbeveling
gezien genoemde ervaring met bovengenoemde onderdelen ben ik zeer tevreden en beveel ik deze winkel aan om naar toe te gaan bij aanschaf van fotocamera en gerelateerde accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jon 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig account aangemaakt en veel verschillende betaalmogelijkheden.

Service
Snelle complete levering.

Assortiment
Ik twijfelde tussen een aantal midellen en op de site van foka waren ze allemaal te vergelijken met duidelijke product informatie. Daarnaast was Foka de goedkoopste voor al deze producten op kieskeurig.

Aanbeveling
Goede snelle service, keurige op de hoogte gehouden en tracking nummer gekregen van postnl toen de verzending verstuurd is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KGB85 13-12-2015 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
winkel is goed bereikbaar, zowel online als in de stad. veel informatie op de site wat betreft de productspecificaties. Eenmaal in de winkel, moet je een nummertje trekken, maar je ziet direct hoeveel wachtenden er nog voor je zijn, dus goed in te schatten hoe lang de wachttijd is.

Service
Service was ik zeer over te spreken. Vriendelijk, geduldig en verstand van zaken. Verkoop eindigde pas toen de televisie in de auto lag, want er werd zelfs geholpen bij het naar de auto dragen. Helemaal top!

Assortiment
Ik kocht een televisie en foka heeft niet het meest uitgebreide assortiment wat er te vinden is op gebied van TV's en audio. De kwaliteit is echter wel zeer hoog en prijzen zijn zeer concurrerend.

Aanbeveling
zeker aan te raden vanwege de uitstekende service (in de winkel, online heb ik niet ervaren), de producten die ze hebben en de prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

m.tenhoor2 13-12-2015 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zowel op site als in de winkel alles goed te vinden.

Service
Ik had een home cinema set laten reserveren via internet. Eenmaal in de winkel ik direct geholpen en stond alles gereed om mee te nemen. Vriendelijke verkoper.

Assortiment
Ruime sortering zeker wat betreft fotografie en lenzen.

Aanbeveling
Goed te vinden in Rotterdam, ruimte om te parkeren (betaald) en het gemak van online reserveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heldere website. Het product kon simpel worden gevonden en besteld.

Service
Inderdaad levering volgende dag

Assortiment
ruim assortiment met goed prijsniveau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Daal 13-12-2015 In de winkel gekocht
Foka Admiraliteitsstraat Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Afgelopen zaterdagmiddag was ik in de winkel voor aanschaf van een camera. Duurde vrij lang voordat ik geholpen werd. Het was vrij druk, maar gelukkig zag een medewerker van de afdeling televisie dat het druk was en sprong bij.

Service
Zeer uitgebreide, eerlijke informatie gekregen. Medewerker nam volledig de tijd om mij te helpen en liet zich niet afleiden door de drukte om zich heen. Ik voelde me in goede handen.

Assortiment
Veel keus in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
Goed advies, men neemt ruim de tijd voor je en prijzen zijn normaal.

Extra toelichting
Zaterdagmiddag is het druk in de winkel, maar veel personeel dus redelijk snel geholpen. Leuk dat er demonstraties gegeven worden in de winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mieke 13-12-2015 In de winkel gekocht
Rotterdam honingerdijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijke winkel

Service
priam personeel, denk mee en is behulpzaam

Assortiment
is voldoende gesorteerd niet teveel zodat er geen overzicht meer is

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
het personeel is uitermate vriendelijk en klantgericht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joyce dvs 12-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
over het algemeen vriendelijke service, en producten in voorraad

Service
het is over het algemeen goed, met 1 uitzondering na

Assortiment
alles aanwezig

Aanbeveling
jammer dat parkeermogelijkheden soms matig is

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

johan 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
erg overzichtelijk.makkelijk alles te vinden wat je zoekt.
Dus,zó klaar.

Service
garantie op je artikel,snel geholpen,snel geleverd en kan je het niet vinden wordt je geholpen, wat wil je nog meer.

Assortiment
Bijna alle soorten artikelen aanwezig tegen een aantrekkelijke concurrerende prijs. zelfs voor mij was hij
voordeliger.

Aanbeveling
goede kwaliteit, snelle levering, concurrerende prijzen.

Extra toelichting
Wat meer reclame in het noorden des lands zou niet misstaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Collin 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
bestelling wordt anno 2015 afgerond. Helder en snel.
23.50 besteld en inderdaad de dag erna binnen.

Assortiment
als ik iets op internet zoek, staat foka vaak bij de goedkopere aanbieders. Als ik verder de site bekijk een meer dan ruim assortiment.

Aanbeveling
geen klachten, geen reden om hier niet te bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Xk33Z 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site. Bestelling is binnen een paar minuten geplaatst.

Service
Met regelmaat ontvang je een status update van je bestelling. Snelle levering

Assortiment
Ruim assortiment. De laagste prijs op internet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J W Smelt 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is duidelijk en informatief en brengt je via een paar korte stappen bij de aankoop, die daarnaast ook nog eens sterk lager geprijsd is dan de concurrentie.

Service
Foka doet wat het beloofd, zelfs in drukke decemberdagen. Levertijd keurig nagekomen.

Assortiment
Voldoende keus uit groot assortiment

Aanbeveling
Zal bij een volgende aankoop zeker Foka overwegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sierram 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website duidelijk, en vooringevulde gegevens beschikbaar na eerdere bestelling

Service
Ruilen of retour snel geregeld. Netjes verpakt, en verzonden via post.nl

Extra toelichting
Heb er al meerdere bestellingen gedaan, nooit een teleurstelling gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super duidelijke website

Service
Voor 23.00 uur besteld is inderdaad de volgende dag geleverd. Tracking van het pakket is standaard mogelijk. Je wordt via mail op de hoogte gehouden van de voortgang

Assortiment
Mooi assortiment aanwezig, op sommige punten zou dit nog uitgebreid kunnen worden

Aanbeveling
Heb niet alleen on-line gekocht maar heb ook de winkel bezocht en aankopen gedaan. Je wordt er zeer goed geholpen, klantvriendelijke en uitstekende uitleg.

Extra toelichting
Ik kan FOKA iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martijn 12-12-2015 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De lens was in voorraad, dus ik kon hem gelijk meenemen.

Service
Het is een echte winkel, niet zomaar een webwinkel, en genoeg werknemers om te helpen.

Assortiment
Mijn lens was in voorraad en je kunt ook veel andere producten bekijken en proberen.

Aanbeveling
In het algemeen erg prettig en vriendelijk.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rens 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg fijne website met gemakkelijke knoppen, tevens mogelijkheid om gewenste bezorgdatum af te spreken! Ideaal!

Service
Levering vond ook netjes plaats op gewenste dag en tijd, en alles was compleet en netjes en goed verpakt!

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Wat mij betreft een topwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten_S_1979 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke, overzichtelijke website.
Product was zo besteld

Service
Snelle levering :-)

Assortiment
Ze hebben (bijna) alles

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rogi 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Supersnelle levering en goedkoper dan de concurrent!

Service
Gemaild met een vraag en vrijwel direct antwoord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerrit 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijke website en de prijzen zijn duidelijk vermeld het winkelt gewoon prettig.

Service
zeer snelle levering en zeer netjes verpakt en je wordt heel goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

Assortiment
volop en ruim voldoende keuze in inder apparatuur.

Aanbeveling
ik had er nog nooit van gehoord maar door toevallig surven kwam ik uit bij Foka en daar stond mijn product die ik zocht, en ook nog in de aanbieding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Markus 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Foka had precies wat ik zocht, voor een hele goeie prijs, 's avonds om kwart voor 12 besteld en de volgende dag had ik het al in huis. Met 1 klik. Top.

Service
Razendsnel en goed.

Assortiment
Heel veel toys voor boys. Van meetzoekercamera tot en met platenspeler. Wat wil je nog meer?

Aanbeveling
Uitmuntend adres, kan niet anders zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RuudW 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Hele mooie en overzichtelijke website

Service
heel snelle levering binnen 24 uur in huis.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Goed en goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AJ 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke winkel, goed bereikbaar

Service
Vlotte aflevering na bestellen.

Assortiment
Voldoende keuze zonder te veel aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernardo 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Heldere en duidelijke website, met zeer nette productpagina. Belangrijke gegevens zoals voorraad, levertijd en prijs op een zichtbare plek zonder poespas.

Bestelprocedure is ook prima in orde!

Service
Netjes geleverd volgens de opgegeven levertijd, alleen geen bezorging lectronic Logistics, maar gewoon door PostNL. Dat is goedgekomen, alleen wel een beetje riskant lijkt voor zon grote TV.

Assortiment
Ik kom hier via Tweakers, dus echt het assortiment op de website heb ik in eerste instantie niet bekeken. Ziet er wel netjes en goed ingedeeld uit. Groot assortiment, vooral op camera gebied.

Aanbeveling
Gewoon de zaken goed voor elkaar!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Joy Goessens 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk overzicht van de webshop

Service
Duidelijke communicatie en snelle levering

Assortiment
uitgebreid assortiment, voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Goede duidelijke winkel met snelle levering en scherpe prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erikvk 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website. Duidelijke betalingsopties.

Service
Snel en duidelijke reactie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GeflapteAppel 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website, goed gekozen hoofdcategorieen. Tevens handig dat alle (cashback) acties op een aparte pagina bijgehouden worden. Niets aan te merken op het bestelproces.

Service
Even telefonisch contact gehad mbt inruil actie speakers. Ben prettig te woord gestaan.

Assortiment
Het assortiment lijkt dik op orde

Aanbeveling
Website wekt een goede indruk en er lijkt de juiste aandacht besteed to worden aan productinformatie. Bestelproces was duidelijk en aflevering ging zoals aangegeven. Niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ron 10-12-2015 In de winkel gekocht
Foka Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles kan: reserveren, afhalen of bezorgen (tegen laag tarief)

Service
uitgebreide uitleg in de winkel en vervolgens uitstekende hulp bij het inladen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie6 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelproces is gemakkelijk en snel

Service
Voor de daadwerkelijke bestelling nog even met de klantenservice gebeld. Snelle, vriendelijke en kundige afhandeling van mijn vragen.

Assortiment
Kan altijd uitgebreider, maar is ruim voldoende

Aanbeveling
Goed, uitgebreid aanbod, prima klantenservice en bestelproces en goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PV. 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij het zoeken op productnaam komt Foka er direct uit met een prima prijs.

Service
Binnen een paar seconden is de bestelling rond.

Assortiment
Tot nu toe nooit tevergeefs bij Foka gezocht.

Aanbeveling
Qua prijs/kwaliteit en levering een voorbeeld voor alle webstores.

Extra toelichting
Opnieuw zeer enthousiast over de levering en de snelheid ervan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hifi-man 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heb een Onkyo verster aangeschaft via de site. Dit zou een demo model zijn geweest, echter was deze werkelijk in nieuwstaat! Geen verzendkosten en mijn bestelling snel in huis.

Service
Zeer snelle levering en duidelijke bestel procedure.

Assortiment
Het assortiment kan niet groot genoeg zijn natuurlijk. Maar dit is ruim schoots voldoende. Vind persoonlijk de outlet producte erg interessan.

Aanbeveling
Het kan een 10 zijn als er meer product uitleg en specs bij producten staan. Eventueel wat meer foto's bij producten zou ook fijn zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews