foka - Reviews & Ervaringen

8,2 Lees 13564 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over foka.

foka stelt zich voor

Foka , al meer dan 80 jaar dé specialist op het gebied van foto, audio en video. Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment foto artikelen, televisies en audio producten. Ook beschikken wij over zeer deskundig personeel dat u graag te woord staat. U kunt bij ons zeven dagen per week terecht in onze winkel van ruim 1000 m²! Alles in onze winkel is extreem laag geprijsd, dus kom langs en overtuig uzelf!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 92 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan 26-02-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ontspannen en deskundig personeel

Service
Hier geen ";schuiven-met-dozen-mentaliteit"

Assortiment
De voorraad is uitstekend. Als iets niet aanwezig is, wordt een vervangend product gezocht of is het niet lang wachten op de bestelling.

Aanbeveling
Ik koop er graag mijn spullen voor fotografie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 26-02-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Staat altijd voor je klaar

Service
Goede service

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Word fijn geholpen

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marloes 25-02-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mooie grote winkel, veel (betaalde) parkeerplaatsen, goed systeem om te zorgen dat iedereen weet wanneer hij aan de beurt is.

Service
Service is erg goed, ook al is het druk er is alle tijd en ruimte om vragen te beantwoorden.

Assortiment
Heb alles wat ik wilde kunnen vinden en daarnaast nog andere oplossingen gevonden.

Aanbeveling
Goede snelle service, goede uitleg en alle aandacht.

Extra toelichting
Winkel biedt helaas nog niet de laagste prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TP 25-02-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik wist wat ik zocht en vond heel eenvoudig nog aanvullende informatie

Service
Keuze was al gemaakt, ondersteunend advies, heel prettig

Assortiment
Voldoende om een keuze te maken

Aanbeveling
Aanbod, service, klantvriendelijk

Extra toelichting
Blijf vooral zo door gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisanne 25-02-2016 In de winkel gekocht
Admiraliteitsstraat, Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ik werd goed geholpen in de winkel bij het kopen van mijn fotocamera, er werd deskundig advies gegeven en me verschillende opties geboden die binnen mijn wensen en budget pasten.

Assortiment
Groot assortiment, de geheugenkaarten van 16gb die bij de bundel hoorden waren alleen niet op voorraad.

Aanbeveling
Goede service, er wordt uitgebreid de tijd gegeven om je keuze te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

mennevellinga 25-02-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam Admiraliteitsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is een overzichtelijke ruime uitnodigende zaak.

Service
De wijze waarop de verkoper omging met mijn 'probleem' toonde aan dat hij een mensen mens was die hulp wilde bieden. Verkoop van een nieuwe camera was niet het eerste uitgangspunt van mijn bezoek.

Assortiment
Brede collectie voor een divers publiek.

Aanbeveling
Ik heb er zelfs een reis voor over uit de hoofdstad.
Het was niet mijn eerste bezoek. Het eerste was in mijn achterhoofd blijven hangen. De eerste indruk was vertrouwd. en dat heb ik met een nieuwe aankoop 'beloond'.

Extra toelichting
Ik geef normaal nooit meer dan een 8. Omdat er altijd wel iets valt te verbeteren wanneer je een beoordeling mag uitschrijven. Vond het wel jammer dat een week na aankoop SONY met een extra € 50,00 korting aktie kwam op mijn aankoop. Maar dat zal de verkoper -Sandro- vast niet geweten hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanne14 25-02-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Prima service ontvangen door super vriendelijk personeel.

Aanbeveling
Ik heb vandaag de sensoren van mijn camera's laten schoonmaken en dat is perfect verzorgt. En dit was een gratis service.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Ko1952 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke website en zoekfunctie.

Service
Een dag van tevoren besteld, volgende dag geleverd.

Assortiment
Foka heeft een uitgebreid programma aan camera's en objectieven en ook veel op voorraad. Van tevoren besteld via de website en in de winkel afhalen gaat super.

Aanbeveling
Prettige bediening door het personeel en vakkundige uitleg van producten. Er wordt alle tijd genomen om je te helpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingmar 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site ziet er netjes en overzichtelijk uit. Het bestellen ging gemakkelijk en betalen via afterpay is fijn. 1 punt aftrek omdat voor afterpay wel een kleine toeslag wordt gerekend.

Service
Ik werd netjes op de hoogte gehouden via email. De dag na bestelling werd ik vriendelijk gebeld door de transporteur. Enige nadeel is dat je alleen een dag kunt afspreken en geen tijd. Je moet dus een dag vrij nemen/thuis werken. Op de dag zelf ontvang je overigens wel een tijdsvakindicatie, dus dat was netjes. Chauffeur hielp gelukkig ook even mee om de televisie een trap op te tillen, wat in je ééntje met zo'n grote doos niet eenvoudig is.

Aanbeveling
Alles is prima verlopen, ik zou Foka zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BoCh 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Genoeg betaal mogelijkheden, ook van België uit. Correcte prijs.

Service
Snelle en correcte levering. 12 maanden garantie is top.

Assortiment
Breed assortiment aan nieuw als tweedehands materiaal.

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

peva 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
online is toch voor een hoop artikelen de beste olossing

Service
snelle reaktie na mail

Extra toelichting
was niet de goedkoopste maar wel in voorraad. elders was hij 9 euro goedkoper , dat was wel erg jammer op een bedrag van 43 euro.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fd 23-02-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ruime goed overzichtelijke winkel en vriendelijk personeel met deskundig advies.

Service
Snelle reactie op vragen.

Assortiment
Ze hebben praktisch alles in voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
's avonds besteld volgende morgen in huis

Service
netjes te woord gestaan of het product op voorraad was

Aanbeveling
goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Fijne duidelijke product beschrijving ook door mij een niet zo'n technisch ingestelde vrouw te begrijpen

Service
snelle duidelijke afhandeling en een goed verpakt product

Assortiment
ruim gesorteerd op vele gebieden erg fijn

Aanbeveling
snelle service goede bereikbaarheid per mail en telefoon

Extra toelichting
ik zal zeker nog eens gebruik maken van jullie producten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

m 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
snelle levering

Aanbeveling
overzichtelijke site, snelle levering en je hoeft geen account aan te maken om te bestellen

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Wuppie 22-02-2016 In de winkel gekocht
Foka Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Foka is heel gemakkelijk. Thuis kun je op de website uitgebreid kijken wat er allemaal is. Met een shortlist ga je dan naar de winkel. Daar krijg je goede utleg en kun je alles vasthouden en bekijken. De keuze is dan snel gemaakt.

Service
Voor vragen en problemen kun je altijd terecht in de winkel.
Mijn apparatuur is nog niet kapot, ik weet daarom niet hoe de service is als ik een probleem met de camera heb

Assortiment
Echt een ruime keuze.

Aanbeveling
Ruime openingstijden, veel en deskundig personeel en de mogelijkheid om workshops te volgen.

Extra toelichting
Ik heb onlangs een workshop gevolgd. Deze was leuk en inspirerend. De workshop was gratis. Om een toestroom van mensen te vermijden was er een max. aantal deelnemers. Je raakt daarom niet verloren in de menigte.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Malou 22-02-2016 In de winkel gekocht
Foka Superstore in Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel gevonden wat ik nodig had.

Service
Hele fijne service. Bij mijn nieuwe lens die ik kocht kreeg ik met korting een UV lens erbij en meteen alles erop gezet.

Assortiment
Heel veel keuze in spullen. Voor zowel de beginner als de gevorderden.

Aanbeveling
Overzichtelijke winkel, je wordt goed geholpen en handig dat je een nummertje trekt.

Extra toelichting
Ik was in de winkel omdat ik mee ben geweest met de gratis Photowalk workshop. Super leuk en leerzaam. Daardoor ben ik nog enthousiater geworden wat betreft fotografie en dus meteen een nieuwe lens gekocht. Workshops zeker blijven doen (ook tegen een kleine bijdrage zou ik er gebruik van maken)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel1965 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site met goede informatie over het product

Service
Snelle en correcte levering met duidelijke instructies voor eventuele retourzending

Assortiment
Ruime keuze qua merken en prijsklasse

Aanbeveling
Kortom: prima zaak!

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Micdam 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is erg duidelijk en je navigeert er goed doorheen. Ik miste bij mijn product alleen nog informatie over of het zou passen op het model camera dat ik heb.

Service
Snelle levering binnen twee werkdagen.

Assortiment
Ze hadden het product wat ik zocht

Aanbeveling
Uitstekende site met snelle levering.

Extra toelichting
Gopro lens replacement kit past ook op de hero 4 standaard behuizing, stond niet duidelijk op de site dus ik heb het er maar op gegokt. Het was gelukkig de juiste gok. Korting staat verder niet beschreven op tweakers, kwam er per ongeluk achter.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
eenvoudig om een aankoop te regelen

Service
je krijgt wat je bestelt en heel snel, zelfs op maandag

Aanbeveling
snel, goed, kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Natasha Velazquez 22-02-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Allemaal erg duidelijk en goed te vinden.

Service
De medewerkers hebben verstand van zaken en zijn eerlijk. Erg fijn en verfrissend.

Assortiment
Uiteindelijk vind ik het assortiment aan de weinige kant in de winkel, maar alles is te bestellen. Dat is fijn!

Aanbeveling
Ik kom er graag.

Extra toelichting
Ik vind dat de medewerkers erg vriendelijk zijn en verstand van zaken hebben. Dat kom je tegenwoordig niet meer zo vaak tegen en dat is echt erg fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Een eerlijke gebruiker 21-02-2016 In de winkel gekocht
Admiraliteitsstraat 8 , Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zij geven een goed advies. Als ze voor een gekozen product iets beters beschikbaar is zullen zij dit aanprijzen ook als het goedkoper maar beter is

Service
Als zij het product zelf (tijdelijk) niet kunnen leveren zoeken ze voor je waar het wel te koop is.
Fotoworkshops als extra service.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Je kan altijd vragen stellen over het gekochte product. Met name tijdens de fotoworkshop heb ik mijn camera beter leren kennen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sigrid 21-02-2016 In de winkel gekocht
Admiraliteitsstraat, Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
We konden op ons gemak rondkijken alvorens we geholpen werden

Service
De verkoper liet meerdere keuzes zien van een product wat wel in ons budget lag.

Assortiment
Ze hebben veel keus, maar niet alles staat in de winkel wat wel op de site staat.

Aanbeveling
Er is bij drukte een nummer systeem en je wordt goed geholpen bij het uitkiezen van het passende product.

Extra toelichting
Fijn dat we een los product konden kopen i.p.v. een hele surround set!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Robert 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering van een goed product uit de outlet

Assortiment
Veel producten, ook in de outlet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martinudo 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site

Service
snelle levering en bij elke stap een nieuw mailtje met de status.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

donnykim 21-02-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
online besteld en werd gelijk afgewerkt dus ging heel snel

Service
vrijdag besteld en vanwege grootte van tv tot dinsdag wachten maar wilde zelf komen halen en was geen probleem. binnen no time gehoplen bij het winkel zelf.

Assortiment
Genoeg producten en goedkoopst online

Aanbeveling
zal niet zomaar tegen winkels zoals Media Markt kunnen opboksen maar ze doen erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

enricocohen 20-02-2016 In de winkel gekocht
Foka Superstore Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kundig personeel, goede service en prijs is ook goed

Service
Doen wat ze beloven en snel

Assortiment
Zeer uitgebreid en eigenlijk alle merken en modellen op voorraad

Aanbeveling
Kom hier al zeker meer dan 20 jaar en ben nog nooit teleurgesteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marinus 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
on line shoppen: duidelijke website: beste prijs

Service
goed advies: snelle levering, volgende dag daadwerkelijk in huis

Assortiment
alle gangbare merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 20-02-2016 In de winkel gekocht
Foka Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede indeling van de winkel en een goed overzicht.

Service
Goed dat een nummer getrokken moet worden dat is duidelijk voor een klant, en als je aan de beurt bent dan is er alle tijd voor je.

Assortiment
Ik heb er niet zo heel erg op gelet omdat ik wist wat ik wilde. Maar er stond gemoeg.

Aanbeveling
Prettig winkelen, personeel die duidelijk wten waar ze over spreken. Dat is heel fijn bij een aankoop. Dus wil je goed advies door mensen die er verstand van hebben ga dan naar Foka.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

toppie236 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Je vindt eenvoudig wat je zoekt, bestellen gaat eenvoudig en betalen kan op veel manieren.

Service
Zelfs 's avonds kreeg ik bijna direct een reactie via e-mail toen ik iets verkeerd had gedaan met mijn bestelling. Het werd meteen rechtgezet en de goede bestelling ging direct op de bus.

Aanbeveling
Leuke zaak, prima service, prima prijzen en vlotte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PhotoKees 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles makkelijk te vinden

Service
Mijn ervaring met informatie en reparatie service van deze zaak is uitsteken

Assortiment
Vrijwel alles wat wat je zoekt (fotografie en meer) hebben ze.

Aanbeveling
One stop shopping

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cooper71 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke zoekfunctie

Service
Zeer snelle levering, goed verpakt

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Zeer goede ervaring met deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matulessy 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na problemen met mijn FUJI X-PRO1 ben ik direct geholpen door zeer vriendelijk personeel. Uiteindelijk is mijn camera zonder problemen vervangen. De service was oprecht en meer dan uitstekend. Iets wat je nog zelden tegenkomt. Ik kom zeker terug bij deze zaak.

Assortiment
Het assortiment is zeer breed. Wat je nodig hebt als fotograaf is voor handen.

Aanbeveling
Tegenwoordig is het lastig om goede service te vinden. Bij FOKA is dit geen probleem. Je wordt zeer open ontvangen door vriendelijke werknemers.

Extra toelichting
Een ware aanrader voor elke fotograaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JS-B 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Website goed te volgen.

Service
Keurige afhandeling telefoon en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ruim opgezet met grote balie waar meerdere klanten tegelijk geholpen kunnen worden

Service
Ik werd met een vriendelijke benadering goed geholpen, de aankoop werd zelfs spontaan naar mijn auto gedragen en ingeladen.

Assortiment
Veel om te kiezen van fotospullen tot tv's en nog veel meer!

Aanbeveling
Bestelde aankoop stond keurig klaar, vriendelijke benadering en duidelijke uitleg.

Extra toelichting
Ik kom graag terug voor mijn volgende aankopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dikkie 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
vandaag besteld
morgen in huis

Service
er staat in de omschrijving precies wat er in moet staan
niet meer niet minder
helemaal Top

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gert 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website

Service
We hebben zaterdag een tv besteld maandag morgen om elf uur al gekregen

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Helemaal top

Extra toelichting
We hebben de verkeerde tv gekregen.binnen twee dagen hadden we de goeie in huis.top service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rpvanoyen 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is duidelijk, artikel is snel gevonden en de bestelling is vlot geregeld.

Service
Ongeacht het bestelbedrag, is verzending binnen Nederland ALTIJD gratis. Hierin is Foka niet uniek maar wel heel erg snel: gisteren rond 17:00 uur besteld en betaald via iDeal, vanochtend had ik het al in huis. Ook is de communicatie uitstekend geregeld, klant wordt goed op de hoogte gehouden van de orderstatus. Gewoon top!

Assortiment
Ik vind Foka meer een specialist op het gebied van foto- en filmapparatuur, hierin blinkt men ook uit, de gehanteerde prijzen zijn concurrerend en de klant kan voor elk budget goed slagen.

Daarnaast verkoopt men ook kijkers, tv's, audio en computers(media). Wel overwegend uitstekende spullen maar het assortiment hierin is breed genoeg maar wel wat ondiep. Wat uiteraard ongetwijfeld nog zal veranderen.

Aanbeveling
Het kan best lastig zijn om uit de enorme hoeveelheid webshops een uitstekende en betrouwbare te kiezen. Foka staat in ieder geval in mijn favorieten en kom hier zeker weer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 17-02-2016 In de winkel gekocht
Foka
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles mooi ruim opgesteld

Service
vriendelijk en deskundig personeel, snel en adequaat geholpen bij een probleem

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
Foka heeft niet voor niets al van ouds her een zeer goede naam m.n. op het gebied van fotografie en is goed met de tijd meegegaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rutger 17-02-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke site en een overzichtelijke winkel.
Ondanks dat de verkoper druk met de etalage was heeft hij tijd voor me vrij gemaakt om mij tog met met mijn twijfels te helpen.

Service
Voor jou wens zoeken ze de juiste producten voor de juiste prijs.

Ook geven ze goed advies wat je beter wel of niet kunt doen.

Voor 2e hands producten kun je er prima terecht met garantie en voor een mooie prijs.


Is de prijs niet naar wens en je kan dit goed onderbouwen zullen ze dit aanpassen en of compenseren.

Assortiment
Van amateur tot pof voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Precies wat ik van een winkel verwacht.
Je kan alleen niet even rondneuzen en producten op je gemak even bekijken. je zal eest een verkoper aan moeten spreken om je verder te kunnen helpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JurgenMaassen 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site.

Service
Prima en correcte service, heb al diverse artikelen hier gekocht.

Assortiment
Prima assortiment en veelal op voorraad.

Aanbeveling
Prima winkel, al genoeg gekocht hier. Wordt ook altijd heel snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han 16-02-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam

Algemene score

7,0

Gemak
Camera's stonden achter de balie achter glas. Wat ver weg om een eerste scan te maken.
Aan de balie 1 verkoper in verkoop/adviesgesprek dat zeker nog wel even zou duren en meerdere klanten met kleinere vragen in de wachtrij.Setting bood weinig ruimte voor een eigen eerste orientatie

Service
Compleet en correct verlopen verkoop-adviesgesprek.

Assortiment
Ben naar Foka gekomen voor een redelijk compleet assortiment camera's. Dat was er ook.

Aanbeveling
Wilde bij de keuze van de camera de diverse modellen even vasthouden en uitproberen. Vandaar gekozen voor de winkel en niet voor aanschaf via internet. Prijs werd ter plekke naar internet niveau aangepast. Prima.

Extra toelichting
Wachtrij in de winkel verdient aandacht

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

gerrits1976 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke foto's, goede omschrijvingen, navigeren gaat ontzettend makkelijk. Zoeken werkt voortreffelijk. Ook het filteren op merk, item etc. maakt de site compleet en gemakkelijk in gebruik.

Service
Alvorens tot aankoop te zijn overgegaan, nog even gebeld. Lang wachten op antwoord of zelfs het doorverbinden was niet nodig, de beste man die ik sprak was duidelijk in uitleg. Uitstekende service dus!

Assortiment
Een ongelofelijk groot assortiment aan artikelen met voor iedereen ruim voldoende keus.

Aanbeveling
Een dikke 10 omdat hoger helaas niet beschikbaar is. De door mij verrichte online bestelling werd bevestigd binnen 5 minuten, was ingepakt binnen 30 minuten en binnen ongeveer een uur kreeg ik de melding dat het verzendklaar was. Dag later de bestelling in ontvangst genomen.

Extra toelichting
Gezien de service en snelheid van dit bedrijf ga ik hier in de toekomst zeker terugkeren. Ook de staat waarin het occassion artikel zich bevond was beter dan verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cooper71 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk zoeken

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Wat wij zochten werd verkocht

Aanbeveling
Zeer goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Staal 15-02-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
netjes ingedeeld

Service
vriendelijk en deskundig personeel

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Goede keus, vriendelijk en deskundig personeel en mooie winkel

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

copiusp 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede omschrijving, duidelijke fotos. klik, klak, klaar en besteld

Service
binnen 24 geleverd als dat geen service is......

Assortiment
Voor de grote van de winkel hebben ze een prima en gevarieerd assortiment.

Aanbeveling
met name de vriendelijkheid en kundigheid van de verkopers doen mij er elke keer terug komen al had ik dat dit keer voor deze "online" aankoop niet nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

josp46 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering de volgende dag al in huis!

Extra toelichting
Heb een occasion camera gekocht en daar heb ik geen spijt van,ze geven er ook nog garantie op! de camera leek wel nieuw met minimale gebruikssporen,dus een vertrouwd adres voor een occasion aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rene 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
simpel te bestellen en een lage prijs

Service
de ene dag besteld de volgende dag al in huis. super

Assortiment
goed

Aanbeveling
ga hier vaker kopen

Extra toelichting
prettig en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RubenS 14-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke informatie, zowel qua product als qua betaling en levering.

Service
Snel in antwoorden mails.

Assortiment
Veel keuze in artikelen.

Extra toelichting
Goed verpakt en supersnelle, correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk 14-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via korte zoekterm makkelijk te vinden en vergelijken wat je zoekt.

Service
Duidelijke informatie omtrent prijs en eventuele zaken waar je rekening mee moet houden.

Assortiment
Ruime keuze in diverse prijsstelling.

Aanbeveling
Ik vond er eenvoudig wat ik zocht voor een heel goede prijs en het werd snel en keurig geleverd. Tot het moment van levering wordt je continue op de hoogte gehouden.

Extra toelichting
Outlet store biedt unieke kans op nieuwe producten voor een lage prijs. Ook producten die elders uitverkocht zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews