foka - Reviews & Ervaringen

8,1 Lees 13542 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over foka.

foka stelt zich voor

Foka , al meer dan 80 jaar dé specialist op het gebied van foto, audio en video. Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment foto artikelen, televisies en audio producten. Ook beschikken wij over zeer deskundig personeel dat u graag te woord staat. U kunt bij ons zeven dagen per week terecht in onze winkel van ruim 1000 m²! Alles in onze winkel is extreem laag geprijsd, dus kom langs en overtuig uzelf!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 373 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sigrid 21-02-2016 In de winkel gekocht
Admiraliteitsstraat, Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
We konden op ons gemak rondkijken alvorens we geholpen werden

Service
De verkoper liet meerdere keuzes zien van een product wat wel in ons budget lag.

Assortiment
Ze hebben veel keus, maar niet alles staat in de winkel wat wel op de site staat.

Aanbeveling
Er is bij drukte een nummer systeem en je wordt goed geholpen bij het uitkiezen van het passende product.

Extra toelichting
Fijn dat we een los product konden kopen i.p.v. een hele surround set!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Robert 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering van een goed product uit de outlet

Assortiment
Veel producten, ook in de outlet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martinudo 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site

Service
snelle levering en bij elke stap een nieuw mailtje met de status.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

donnykim 21-02-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
online besteld en werd gelijk afgewerkt dus ging heel snel

Service
vrijdag besteld en vanwege grootte van tv tot dinsdag wachten maar wilde zelf komen halen en was geen probleem. binnen no time gehoplen bij het winkel zelf.

Assortiment
Genoeg producten en goedkoopst online

Aanbeveling
zal niet zomaar tegen winkels zoals Media Markt kunnen opboksen maar ze doen erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

enricocohen 20-02-2016 In de winkel gekocht
Foka Superstore Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kundig personeel, goede service en prijs is ook goed

Service
Doen wat ze beloven en snel

Assortiment
Zeer uitgebreid en eigenlijk alle merken en modellen op voorraad

Aanbeveling
Kom hier al zeker meer dan 20 jaar en ben nog nooit teleurgesteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marinus 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
on line shoppen: duidelijke website: beste prijs

Service
goed advies: snelle levering, volgende dag daadwerkelijk in huis

Assortiment
alle gangbare merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 20-02-2016 In de winkel gekocht
Foka Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede indeling van de winkel en een goed overzicht.

Service
Goed dat een nummer getrokken moet worden dat is duidelijk voor een klant, en als je aan de beurt bent dan is er alle tijd voor je.

Assortiment
Ik heb er niet zo heel erg op gelet omdat ik wist wat ik wilde. Maar er stond gemoeg.

Aanbeveling
Prettig winkelen, personeel die duidelijk wten waar ze over spreken. Dat is heel fijn bij een aankoop. Dus wil je goed advies door mensen die er verstand van hebben ga dan naar Foka.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

toppie236 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Je vindt eenvoudig wat je zoekt, bestellen gaat eenvoudig en betalen kan op veel manieren.

Service
Zelfs 's avonds kreeg ik bijna direct een reactie via e-mail toen ik iets verkeerd had gedaan met mijn bestelling. Het werd meteen rechtgezet en de goede bestelling ging direct op de bus.

Aanbeveling
Leuke zaak, prima service, prima prijzen en vlotte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PhotoKees 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles makkelijk te vinden

Service
Mijn ervaring met informatie en reparatie service van deze zaak is uitsteken

Assortiment
Vrijwel alles wat wat je zoekt (fotografie en meer) hebben ze.

Aanbeveling
One stop shopping

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cooper71 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke zoekfunctie

Service
Zeer snelle levering, goed verpakt

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Zeer goede ervaring met deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matulessy 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na problemen met mijn FUJI X-PRO1 ben ik direct geholpen door zeer vriendelijk personeel. Uiteindelijk is mijn camera zonder problemen vervangen. De service was oprecht en meer dan uitstekend. Iets wat je nog zelden tegenkomt. Ik kom zeker terug bij deze zaak.

Assortiment
Het assortiment is zeer breed. Wat je nodig hebt als fotograaf is voor handen.

Aanbeveling
Tegenwoordig is het lastig om goede service te vinden. Bij FOKA is dit geen probleem. Je wordt zeer open ontvangen door vriendelijke werknemers.

Extra toelichting
Een ware aanrader voor elke fotograaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JS-B 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Website goed te volgen.

Service
Keurige afhandeling telefoon en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ruim opgezet met grote balie waar meerdere klanten tegelijk geholpen kunnen worden

Service
Ik werd met een vriendelijke benadering goed geholpen, de aankoop werd zelfs spontaan naar mijn auto gedragen en ingeladen.

Assortiment
Veel om te kiezen van fotospullen tot tv's en nog veel meer!

Aanbeveling
Bestelde aankoop stond keurig klaar, vriendelijke benadering en duidelijke uitleg.

Extra toelichting
Ik kom graag terug voor mijn volgende aankopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dikkie 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
vandaag besteld
morgen in huis

Service
er staat in de omschrijving precies wat er in moet staan
niet meer niet minder
helemaal Top

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gert 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website

Service
We hebben zaterdag een tv besteld maandag morgen om elf uur al gekregen

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Helemaal top

Extra toelichting
We hebben de verkeerde tv gekregen.binnen twee dagen hadden we de goeie in huis.top service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rpvanoyen 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is duidelijk, artikel is snel gevonden en de bestelling is vlot geregeld.

Service
Ongeacht het bestelbedrag, is verzending binnen Nederland ALTIJD gratis. Hierin is Foka niet uniek maar wel heel erg snel: gisteren rond 17:00 uur besteld en betaald via iDeal, vanochtend had ik het al in huis. Ook is de communicatie uitstekend geregeld, klant wordt goed op de hoogte gehouden van de orderstatus. Gewoon top!

Assortiment
Ik vind Foka meer een specialist op het gebied van foto- en filmapparatuur, hierin blinkt men ook uit, de gehanteerde prijzen zijn concurrerend en de klant kan voor elk budget goed slagen.

Daarnaast verkoopt men ook kijkers, tv's, audio en computers(media). Wel overwegend uitstekende spullen maar het assortiment hierin is breed genoeg maar wel wat ondiep. Wat uiteraard ongetwijfeld nog zal veranderen.

Aanbeveling
Het kan best lastig zijn om uit de enorme hoeveelheid webshops een uitstekende en betrouwbare te kiezen. Foka staat in ieder geval in mijn favorieten en kom hier zeker weer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 17-02-2016 In de winkel gekocht
Foka
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles mooi ruim opgesteld

Service
vriendelijk en deskundig personeel, snel en adequaat geholpen bij een probleem

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
Foka heeft niet voor niets al van ouds her een zeer goede naam m.n. op het gebied van fotografie en is goed met de tijd meegegaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rutger 17-02-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke site en een overzichtelijke winkel.
Ondanks dat de verkoper druk met de etalage was heeft hij tijd voor me vrij gemaakt om mij tog met met mijn twijfels te helpen.

Service
Voor jou wens zoeken ze de juiste producten voor de juiste prijs.

Ook geven ze goed advies wat je beter wel of niet kunt doen.

Voor 2e hands producten kun je er prima terecht met garantie en voor een mooie prijs.


Is de prijs niet naar wens en je kan dit goed onderbouwen zullen ze dit aanpassen en of compenseren.

Assortiment
Van amateur tot pof voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Precies wat ik van een winkel verwacht.
Je kan alleen niet even rondneuzen en producten op je gemak even bekijken. je zal eest een verkoper aan moeten spreken om je verder te kunnen helpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JurgenMaassen 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site.

Service
Prima en correcte service, heb al diverse artikelen hier gekocht.

Assortiment
Prima assortiment en veelal op voorraad.

Aanbeveling
Prima winkel, al genoeg gekocht hier. Wordt ook altijd heel snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han 16-02-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam

Algemene score

7,0

Gemak
Camera's stonden achter de balie achter glas. Wat ver weg om een eerste scan te maken.
Aan de balie 1 verkoper in verkoop/adviesgesprek dat zeker nog wel even zou duren en meerdere klanten met kleinere vragen in de wachtrij.Setting bood weinig ruimte voor een eigen eerste orientatie

Service
Compleet en correct verlopen verkoop-adviesgesprek.

Assortiment
Ben naar Foka gekomen voor een redelijk compleet assortiment camera's. Dat was er ook.

Aanbeveling
Wilde bij de keuze van de camera de diverse modellen even vasthouden en uitproberen. Vandaar gekozen voor de winkel en niet voor aanschaf via internet. Prijs werd ter plekke naar internet niveau aangepast. Prima.

Extra toelichting
Wachtrij in de winkel verdient aandacht

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

gerrits1976 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke foto's, goede omschrijvingen, navigeren gaat ontzettend makkelijk. Zoeken werkt voortreffelijk. Ook het filteren op merk, item etc. maakt de site compleet en gemakkelijk in gebruik.

Service
Alvorens tot aankoop te zijn overgegaan, nog even gebeld. Lang wachten op antwoord of zelfs het doorverbinden was niet nodig, de beste man die ik sprak was duidelijk in uitleg. Uitstekende service dus!

Assortiment
Een ongelofelijk groot assortiment aan artikelen met voor iedereen ruim voldoende keus.

Aanbeveling
Een dikke 10 omdat hoger helaas niet beschikbaar is. De door mij verrichte online bestelling werd bevestigd binnen 5 minuten, was ingepakt binnen 30 minuten en binnen ongeveer een uur kreeg ik de melding dat het verzendklaar was. Dag later de bestelling in ontvangst genomen.

Extra toelichting
Gezien de service en snelheid van dit bedrijf ga ik hier in de toekomst zeker terugkeren. Ook de staat waarin het occassion artikel zich bevond was beter dan verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cooper71 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk zoeken

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Wat wij zochten werd verkocht

Aanbeveling
Zeer goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Staal 15-02-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
netjes ingedeeld

Service
vriendelijk en deskundig personeel

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Goede keus, vriendelijk en deskundig personeel en mooie winkel

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

copiusp 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede omschrijving, duidelijke fotos. klik, klak, klaar en besteld

Service
binnen 24 geleverd als dat geen service is......

Assortiment
Voor de grote van de winkel hebben ze een prima en gevarieerd assortiment.

Aanbeveling
met name de vriendelijkheid en kundigheid van de verkopers doen mij er elke keer terug komen al had ik dat dit keer voor deze "online" aankoop niet nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

josp46 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering de volgende dag al in huis!

Extra toelichting
Heb een occasion camera gekocht en daar heb ik geen spijt van,ze geven er ook nog garantie op! de camera leek wel nieuw met minimale gebruikssporen,dus een vertrouwd adres voor een occasion aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rene 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
simpel te bestellen en een lage prijs

Service
de ene dag besteld de volgende dag al in huis. super

Assortiment
goed

Aanbeveling
ga hier vaker kopen

Extra toelichting
prettig en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RubenS 14-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke informatie, zowel qua product als qua betaling en levering.

Service
Snel in antwoorden mails.

Assortiment
Veel keuze in artikelen.

Extra toelichting
Goed verpakt en supersnelle, correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk 14-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via korte zoekterm makkelijk te vinden en vergelijken wat je zoekt.

Service
Duidelijke informatie omtrent prijs en eventuele zaken waar je rekening mee moet houden.

Assortiment
Ruime keuze in diverse prijsstelling.

Aanbeveling
Ik vond er eenvoudig wat ik zocht voor een heel goede prijs en het werd snel en keurig geleverd. Tot het moment van levering wordt je continue op de hoogte gehouden.

Extra toelichting
Outlet store biedt unieke kans op nieuwe producten voor een lage prijs. Ook producten die elders uitverkocht zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

grun93 14-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Foka Superstore voldoet aan al mijn verwachtingen die ik van een moderne webshop heb: een concurrende prijs, ruim assortiment met een accuraat voorraadbeheer, snelle levering. Als het artikel op voorraad is, kun je tot 's avonds laat bestellen, dan wordt het artikel nog steeds de volgende dag geleverd (afhankelijk van de vervoerder).

Service
Ik kan alleen de klantenservice beoordelen aan de hand van het bestelproces. Reparaties heb ik niet nodig gehad, maar in voorkomende gevallen heb ik daar het volste vertrouwen in.

Tijdens het bestelproces krijg je meteen van alles en nog wat een statusupdate per email. Zelfs als het artikel ingepakt is, dat was het enige mailtje wat ik enigszins overbodig vond. Daarentegen miste ik een digitale factuur, die had ik graag gehad. Nu moest ik de papieren factuur in het pakket even inscannen voor mijn administratie. Je krijgt wel een email die als factuur geldt, maar dan is de message zelf de factuur ipv dat de factuur als attachment aan de email toegevoegd is, zoals de meeste andere webshops doen. Dat laatste heeft mijn voorkeur.

Assortiment
Ik heb niet de hele webshop bekeken, maar ik kan me niet voorstellen dat je bij Foka Superstore niet kan vinden wat je zoekt. Ze hebben erg veel, niet alleen op cameragebied, maar ook qua accessoires zijn ze ruim gesorteerd.

Aanbeveling
Ik beveel deze leverancier van harte aan.

Extra toelichting
Dit was mijn eerste bestelling bij Foka Superstore, maar ik verwacht dat het zeker niet de laatste zal zijn. Ik kom hier graag terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renee 13-02-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed bereikbaar, producten overzichtelijk in de winkel

Service
Er wordt de tijd voor je genomen bij aanschaf van je product

Assortiment
Op foto gebied de zaak bij uitstek.

Aanbeveling
Goed service, gekwalificeerd personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tonnie 13-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk en gemakkelijk online de bestelling kunnen plaatsen.

Service
'S-avonds om 21:30 uur de bestelling geplaatst, en de volgende dag om 13:30 de bestelling al ontvangen. Erg snelle service.

Assortiment
Een groot assortiment met ruime keuze mogelijkheden.

Aanbeveling
Ruim aanbod van producten, zeer scherpe prijzen, en bijzonder goede en snelle service.

Extra toelichting
Zal absoluut bij volgende bestellingen weer gaan kijken op de site van Foka.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. H. Khoe 13-02-2016 In de winkel gekocht
FOKA, Admiraliteitsstraat, Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijke winkel en goede bereikbaarheid met (betaald) parkeermogelijkheid.

Service
Je moet wel weten wat je wilt kopen, want voor een uitgebreide uitleg heeft/neemt de verkoper niet veel tijd.

Assortiment
Als je weet wat je wilt kopen dan kom je nooit voor noppes.
Want de prijzen zijn goed.

Aanbeveling
Zie bovenstaande punten

Extra toelichting
Ook een goede website

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

MarjanvdHoevenOs 13-02-2016 In de winkel gekocht
Admiraliteitsstraat in Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mooie grote winkel met een goed systeem voor de klantenvolgorde. Goede parkeergelegenheid en goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Service
Uitstekende uitleg over het gevraagde artikel en extra effort voor extra uitbreiding hierop.

Assortiment
Zeer uitgebreid, je komt ogen tekort. Was vroeger al een naam in Rotterdam en is dat nu zeker ook nog.

Aanbeveling
Nog net geen 10 maar zeker een 9,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 13-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke website met duidelijke omschrijvingen.

Service
Service is goed.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Ik vind het een duidelijke winkel/website met een goede service. Mijn vrienden en familie zal ik dan ook zeker deze winkel aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MelvinB 13-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelling kan worden verzonden of opgehaald worden in de winkel.

Service
Was netjes en compleet bij mij bezorgd!!! Bij ophalen kan je ook tegen voordelig tarief je garantie verlengen!

Assortiment
Groot assortiment met scherpe internetprijzen. Meestal de goedkoopste!

Aanbeveling
Heb al aantal keer besteld bij Foka, en niks negatief op deze winkel. Geen reden om hier niet te kopen

Extra toelichting
Ga zo door Foka

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H&M 13-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed leesbare site, makkelijk te bestellen

Service
vrijdag avond besteld en zoals FOKA aangeeft op zaterdag ochtend al bezorgd

Assortiment
Gespecialiseerd in fotografie divers, maar levert ook andere producten

Aanbeveling
Makkelijk, goed overzichtelijk en doen wat ze beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

patrick 13-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vlug besteld van uit de zetel en vlug geleverd

Service
gemakkelijker betalingmogelijksheden zonder kosten

Aanbeveling
vertrouwenswaardig

Extra toelichting
doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cecilia 13-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk website, goede en makkelijke zoekfunctie, alles (voor zover ik heb bekeken) spreekt voor zich.

Service
Bestellen en bezorgen verliepen vlot. Fijn is de Track & trace code erbij. Zelfs in België (Brussel) werd het de volgende dag netjes afgeleverd. De doos met de lens erin was ook goed ingepakt.

Een verbeterpuntje: Misschien is een Belgische betaalmethode erbij wel fijn voor Belgische consumenten.

Assortiment
Ruim assortiment, veel om uit te kiezen en te bekijken.

Aanbeveling
Goede website met genoeg informatie mbt een artikel, goede prijzen en goede (en snelle) levering. Daarnaast is het fijn dat er ook een fysieke winkel is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Terpstra 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gaat perfect

Service
Levertijd echt zoals beloofd en nadien een vraag over een instelling van de TV werd ook goed behandeld

Assortiment
Wat ik zocht was aanwezig

Aanbeveling
deze winkel geeft vertrouwen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corny 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kunt gewoon alles zien op de site, foto's specificaties en conditie van het item. Het is een eerlijke snelle site.

Service
Alles was binnen 1 dag in huis

Assortiment
Ruim assortiment aan elektronica

Aanbeveling
Ik heb een 9, omdat er nog altijd wel ruimte is voor verbetering, maar het is een goede winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rm 12-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk besteld via internet en netjes thuis bezorgd!

Assortiment
Ruime keuze en voor een zeer goede prijs!

Extra toelichting
Geheel tevreden!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Buitenkanske 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk het produkt van je keuze vinden.

Service
Vandaag besteld, morgen in huis. Netjes verpakt en geen onaangename verrassingen.

Extra toelichting
Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dared 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk en gemakkelijk

Service
Snel en doeltreffend

Assortiment
Ruime sortering

Extra toelichting
Goeie prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ed 10-02-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima bereikbaar met openbaar vervoer

Service
Goede uitleg

Assortiment
Heel uitgebreid

Aanbeveling
Alles wat men nodig heeft oa op foto gebied

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke site, producten zijn snel te vinden en gemakkelijk bestelprocedure

Service
Product accuraat en compleet geleverd. Geheel volgens verwachting

Assortiment
Ligt er altijd aan waar je naar op zoek bent natuurlijk. Had een televisie nodig en zwaartepunt ligt op fotografie.

Aanbeveling
Prima verzorging en bezorging inclusief gratis HDMI kabel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

sefaniavitalis 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
Foka heeft altijd een ruim aanbod van goed geprijsde occasions.

Aanbeveling
De service is goed, het personeel is klantvriendelijk en reageert snel op vragen. Daarnaast is de verzending ook erg snel en zijn de prijzen naar mijn idee zeer redelijk.

Extra toelichting
De camera die ik kocht werd omschreven als occasion met lichte gebruikerssporen, bij aankomst bleek de camera geen zichtbare sporen te hebben behalve een zeer klein veegje op de onderkant. De winkel is dus erg eerlijk als het gaat om de staat van hun tweedehands producten. Tevens was de prijs zeer goed, de goedkoopste die ik kon vinden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen via webshop geen enkel probleem.

Service
Snelle levering en je krijgt updates over status bestelling. Prima.

Aanbeveling
Goed

Extra toelichting
Omschrijving van product "zo goed als nieuw" is misschien subjectief. Ik zou het produkt als "Gebruikt" omschrijven omdat er iets stof in de lens zit. Voor mij is dat geen probleem overigens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.F. Hugenholtz 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website. Alle producten die ik zocht zijn duidelijk te vinden. Email over producten werd snel en adequaat beantwoord.

Service
Email over product snel beantwoord. Levertijd klopte exact. Degelijk verpakt.

Assortiment
Alle producten die ik zocht of wilde vergelijken zitten in het assortiment. De prijs is concurrerend.

Aanbeveling
Zie eerdere opmerkingen. Alleen de online winkel beoordeeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 08-02-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Van alles binnen handbereik.

Service
Prima, verkopers denken met je mee en adviseren goed.

Assortiment
Compleet voor wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Goed te vinden, makkelijk parkeren. Uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

K.Mulder 08-02-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitstekende website met goede keuze mogelijkheden

Service
Vakkundig, in alle rust en vriendelijk geholpen in de winkel

Assortiment
Alles wat je maar kunt bedenken!

Aanbeveling
Bediening, vakkennis en rust geven gewoon vertrouwen

Extra toelichting
Husseinn bedankt voor je hulp!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews