foka - Reviews & Ervaringen

8,1 Lees 13543 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over foka.

foka stelt zich voor

Foka , al meer dan 80 jaar dé specialist op het gebied van foto, audio en video. Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment foto artikelen, televisies en audio producten. Ook beschikken wij over zeer deskundig personeel dat u graag te woord staat. U kunt bij ons zeven dagen per week terecht in onze winkel van ruim 1000 m²! Alles in onze winkel is extreem laag geprijsd, dus kom langs en overtuig uzelf!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 371 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eric 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Alles werkte vlot zoals van een web winkel verwacht mag worden.

Service
Ik wetd gebeld voor leveringsafspraak. Dit vondv ik erg prettig!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

rob smit 28-05-2016 In de winkel gekocht
rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ben in de winkel geweest, makkelijk parkeren, lekker overzichtelijk

Service
goed advies, nemen de tijd, smeren je niets aan

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
voor als je niet alleen voor de snelle koop gaat, maar ook een goed advies wilt hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeroenvDiepen 28-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, goede rubrieken, logische opbouw, verschillende contact en betaalmethoden

Service
Snel deskundig antwoord op vragen

Assortiment
Groot assortiment artikelen, van nieuw tot outlet artikelen!

Aanbeveling
Goed assortiment, ook outlet artikelen, goede service, snelle verzending, goede prijzen!

Extra toelichting
Top winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 28-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestellen via de site was eenvoudig. Ik heb de 50" televisie op een vrijdagmiddag besteld en hij werd dezelfde dag nog verzonden.
Het enige minpuntje was dat je niet direct een track and trace nummer krijgt. Maar op zaterdagmorgen kregen we van Post-NL de melding dat het pakket tussen 11.30-14.00 zou worden geleverd

Service
Het wordt direct verzonden

Aanbeveling
Voelt vertrouwd omdat er ook een winkel is en niet alleen een webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prettige winkel,goede website.

Service
Goede en vriendelijke medewerkers in de winkel. Thuisbezorging met goede communicatie.

Assortiment
Geen uitgebreid assortiment van veel verschillende elektrische apparaten, maar van de apparatuur die verkocht wordt is er een grote keuze.

Aanbeveling
Alles bij elkaar en gezien de prijzen, zeer aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J.Leewis 26-05-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk toegangelijk, goed systeem met nummers.

Service
altijd vriendelijk te woord gestaan; goede voorlichting; beloftes worden nagekomen; voor een oud onderdeel wordt heel veel moeite gedaan!

Assortiment
prima

Aanbeveling
prima zaak altijd goed geholpen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ab 26-05-2016 In de winkel gekocht
admiraliteitstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
maandag 22-5-2016 info en type bekeken,woensdag 24-5-2016 mijn philips laten taxeren en direct de lg oled 55eg910v gekocht,zit nu 25-5-2016 heerlijk tv te kijken !!!

Service
geholpen door herman,supersnel en behulpzaam,meneer liep mee om hem in de auto te leggen !!!!

Assortiment
voor iedere portomonnee een T.V

Aanbeveling
lekker ruim opgezet

Extra toelichting
helemaal blij

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Koolmees 26-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Gemak
Goed geprijsd, nette winkel.

Service
De verkoop gaat wel soepel, maar de after sales is niet alleen ondermaats, die is er niet. Daags na de aanschaf had ik wat vragen. Welke afdeling ik ook probeerde, ik kreeg een voicemail met de mededeling, dat men onbereikbaar was en ik kon inspreken, dan werd ik terug gebeld. Ik heb drie keer ingesproken, geen resultaat. We zijn nu vier dagen verder en er is niet gebeld. Geen aanrader dus.

Aanbeveling
Om redenen die ik bij Service heb genoemd kan ik de winkel niet aanbevelen. En dan ging het bij mij maar om een vraag.

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

Jeroen13752 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's Avonds om 18:30 uur besteld en direct daarna de bevestiging binnen. Netjes de volgende dag afgeleverd.

Foka was de goedkoopste en maakt alle positieve reviews waar. Zeker een aanrader!

Service
Ik werd super op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling.

Assortiment
Foka heeft een zeer uitgebreid assortiment en verschaft over elk product duidelijke informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvie 25-05-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam Admiraliteitsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mooie grote winkel, veel deskundig personeel aanwezig en een ruime keus. Wel wat onoverzichtelijk bij het binnentreden van de winkel waar je precies moet zijn, maar dit is een kleinigheid.

Service
Zeer prettig geholpen door Edgar. Edgar nam echt de tijd voor mij en om al mijn vragen te beantwoorden. Uiteindelijk ben ik door zijn adviezen tot de keuze gekomen voor een mooie fotocamera die aan al mijn wensen voldoet.

Assortiment
Zeer ruime keuze. Ieder merk ruim vertegenwoordigd.

Aanbeveling
Voor fotocamera's is Foka toch gewoon de beste speciaalzaak.

Extra toelichting
Winkel zou wellicht iets overzichtelijker / moderner mogen, maar verder echt geen op- of aanmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 25-05-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De winkel is overzichtelijk ingedeeld

Service
De verkoper (en zijn collega) hebben erg hun best gedaan om hetgeen wij wilde aanschaffen uit het magazijn te halen. Het kostte wat zoekwerk maar lukte wel. Zo konden we alles in 1 keer meenemen.

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Ik raad een ieder aan hier naar toe te gaan, verstand van zaken en veel informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tonmeuldijk 25-05-2016 In de winkel gekocht
Admiraliteitstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed overzicht, mooie indeling

Service
Bij een probleem zorg Foka voor een oplossing

Assortiment
Uitgebreid assortiment waarbij als je dat wilt deskundig advies krijgt

Aanbeveling
Een geweldig bedrijf met een persoonlijke benadering

Extra toelichting
Gewoon zo doorgaan beter kan niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.L 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Snelle levering, monitor was er binnen 24 uur

Assortiment
Ruime keuze en scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pollewops 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Via internet..zoeken...klikken...bestellen...klaar

Assortiment
Groot assortiment aanwezig.

Aanbeveling
Geen slechte ervaring. Dus top.
Product erg snel geleverd en prima status updates via mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hijglander 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Hetgeen we wilde hebben was eenvoudig te vinden. Ook bestellen ging lekker vlot.

Service
De bestelde apparaten werden snel geleverd en communicatie was duidelijk daar waar het moet. Geen noodzaak tot retour dus onbekend hoe het daarmee verloopt.

Assortiment
Prima keus, maar ik was opzoek naar 1 specifiek item en heb niet verder gekeken.

Aanbeveling
We waren opzoek naar een nieuwe TV, we wisten wel al welke het moest gaan worden dus een korte zoektocht op het internet later bleek bij FOKA de beste deal online te staan. Bij de aankoop worden duidelijke afspraken gemaakt als het gaat om bezorgen.. de kleine items met PostNL en de grootte gaan met een aparte gespecialiseerde vervoerder. Helemaal super!

Extra toelichting
Prima winkel en een uitstekende vervoerder!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AHK 24-05-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Midden in Rotterdam, wat moeilijker parkeren.

Service
Staan voor je klaar.

Assortiment
Ruime sortering.

Aanbeveling
Vriendelijke personeel.

Extra toelichting
Aan de telefoon zeer behulpzaam en hoeven niet na te vragen of te overleggen maar zijn op de hoogte.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heuven 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het lijkt tegenwoordig vanzelfsprekend dat je in een paar klikken een goede tv koopt op een internetsite maar in de praktijk blijkt dit niet overal zo te gaan. In dit geval bij foka wel. goede overzichtelijke site. Duidelijke en uitgebreide productdetails en omschrijvingen.

Service
Pakket was binnen 24 uur verstuurd. En facturen en bestellingsbevestiging snel en overzichtelijk via mail.

Assortiment
Assortiment kan altijd uitgebreider, alles verkoopt. Ook de made in china rommel

Aanbeveling
Snel makkelijk. Gebruiksvriendelijk klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ria 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het verkrijgen van het toestel ging gemakkelijk en eenvoudig

Service
Ze geven daadwerkelkijk de laagste prijsgarantie. Ik betaalde hun € 1,-- teveel en gaf aan dat dat € 1,-- meer was dan bij de concurrent. Ik kreeg per ommegaande € 1,-- retour. Leuk.

Assortiment
Voldoende te krijgen in de verschillende artikelen die ze aanbieden

Aanbeveling
Ze krijgen een negen voor de snelle en goede levering met goede garanties. En uiteraard voor de werkelijke laagste prijsgarantie

Extra toelichting
Nee boven is de motievatie ingevuld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

starbase218 22-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Bestellen liep zonder problemen, het artikel werd dezelfde dag nog verstuurd.

Service
Ik heb een cameratas gekocht. Van dit model tas zijn twee versies: versie 1 en de later uitgebrachte versie 2, die groter is. Voorafgaand aan de aankoop nam ik telefonisch contact op om te vragen welke versie dit was. Ik kreeg te horen dat het, als het er niet bij stond, versie 1 was. Dit klopt niet. Het bleek versie 2 te zijn.

Assortiment
Goed en compleet; niets te klagen.

Aanbeveling
Goed assortiment tegen goede prijzen, aantrekkelijke aanbiedingen in de outlet, maar wees scherp bij het vragen naar informatie.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

hannekex 22-05-2016 In de winkel gekocht
Admiraliteitsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk bereikbaar, online orïenteren, winkel 7 dagen per week geopend om persoonlijk langs te gaan.

Service
Medewerkers die duidelijk weten waar ze het over hebben en alle tijd nemen om je uitleg te geven.

Assortiment
Groot en breed assortiment op voorraad in de winkel en een aantal leuke en inspirerende gadgets voor de camera.

Aanbeveling
Prettige winkel. Weinig op aan te merken. Een omrijwinkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco's Digital Studio 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het objectief wat ik zocht was makkelijk te vinden en de bestelprocedure kon niet makkelijker.

Service
Snelle levering (de dag erna), goed verpakt en een duidelijke factuur.

Assortiment
Dit was een van de weinige webshops die dit objectief kon leveren en ook nog eens de juiste productinformatie op hun website had staan. (Bij bol.com stond zelfs de verkeerde afbeelding bij het objectief wat mij liet twijfelen of ik bij bestelling wel het juiste objectief geleverd zou krijgen).

Aanbeveling
Helemaal te vreden met Foka Superstore. Ik heb het assortiment eens bekeken en ik weet nu al dat ik nog heel wat zaken met Foka ga doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nescio 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Logisch en simpel opgezette webwinkel met zeer snelle bezorging.

Service
TV met mankement na enige dagen gebruik werd probleemloos omgeruild

Assortiment
Veel verschillende producten; veel merken en types per product

Aanbeveling
Uitsluitend positieve ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C 19-05-2016 In de winkel gekocht
Foka Admiraliteitskade Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Voor de deur parkeren, aardige geholpen

Service
Deskundig geholpen en geadviseerd

Assortiment
Veel keus

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Jan 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het is lekker bladeren op de Foka site. Het aanbod is groots! De categorieën en subcategorieën zijn duidelijk en er zit in wat je zou verwachten. Als je nog niet weet wat je precies wilt, informatie is bij de artikelen ruim aanwezig.

Service
Ik had me aangemeld voor een product wat niet meer voorradig was, maar daar geen respons meer op gekregen. Twee weken later gaf de site aan dat het artikel voorradig was. (missertje)
De bestelprocedure zelf verliep vlotjes, zo ook de levering. (binnen 24 uur).

Assortiment
Het assortiment is ruim en de rubrieken 'Outlet' en 'Occasions' zijn gewoon leuke items om zo nu en dan eens doorheen te struinen.

Aanbeveling
Behoudens het missertje vaan geen melding (email) dat het product weer in voorraad is, een prima winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

TonH 18-05-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel mogelijk en bespreekbaar

Service
Er wordt altijd naar een klantvriendelijke oplossing gezocht

Assortiment
Alles kunnen vinden wat ik nodig heb

Aanbeveling
Goede service en klantvriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koorzanger 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime sortering en een zeer overzichtelijke website

Service
's avonds om 21.00 uur via internet een TV besteld incl. wandbeugel en de volgende dag om 14.00 uur afgeleverd.
Bijna net zo snel als het licht.

Assortiment
Voor iedereen wat wils

Aanbeveling
Mede door de goede service en snelle levering is deze winkel een echte aanbeveling. Door aanbeveling van mijn schoonzoon ben ik hier gaan shoppen. Kan het daarom iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Vooral zo doorgaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gezocht artikel gemakkelijk gevonden

Service
s avonds besteld, s ochtends geleverd

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Kon geen negatief aspect ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Novarion 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestelling verliep kinderlijk eenvoudig, geen onnodige poespas tijdens het bestelproces.

Service
Ik kreeg niet direct na mijn bestelling per mail een bevestiging, ik werd vanaf iDEAL ook niet teruggebracht naar mijn bestelling. Dus ik twijfelde of de order wel goed was door gekomen. Gelijk even opgebeld naar Foka en enorm klantvriendelijk te woord gestaan en goed geholpen.

Assortiment
Alles wat ik wilde hebben was gewoon uit voorraad leverbaar, het was dus ook enorm snel geleverd.

Aanbeveling
Prima shop en webshop! Even bellen of alles was goed gegaan, omdat mijn iDEAL doorverwijzing niet terug naar de shop ging. Goed te woord gestaan en nog geen 10 minuten later had ik mijn bevestiging binnen.

Alle spullen netjes de volgende dag al in huis.

Extra toelichting
Niets te klagen, veel lof voor Foka.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Monica 17-05-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Parkeerplaatsen in de buurt. Dms kaartmachine wordt iedereen op zijn beurt geholpen. Duidelijk systeem.

Service
Zijn erg goed en professioneel geholpen.

Assortiment
Assortiment is goed.

Aanbeveling
Erg leuk en professioneel geholpen en dat op een drukke pinksterzondag!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rosalie 16-05-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ruime winkel, wat gedateerd. Iets moeilijker toegankelijk met kinderwagen.

Service
Je wordt goed geholpen. Deskundig advies en klantvriendelijk.

Assortiment
Veel keuze, ook om uit te breiden. Is het niet aanwezig dan kun je het bestellen.

Aanbeveling
Mooie zaak, vakkundig, ruime openingstijden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eric 15-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Gemak
Snelle levering en e-mails met bestelgegevens en (simpele) factuur in de vorm van een mailtje.

Service
Er is aangeboden om de zending kosteloos terug te nemen.

Assortiment
Bij navraag per telefoon hebben ze niet de 32pfk5300

Aanbeveling
Foka verkoopt 32pfT5300 alszijnde 32pfK5300.
Na contact blijkt dat er geen 32pfK5300 modellen meer zijn. Toch blijven ze deze PFT aanbieden terwijl ze de PFK leveren.

Foka heeft mij op de mogelijkheid gewezen om de televisie retour te zenden, dit is verder prima, maar ik had het liever in 1 keer goed geleverd gekregen daar dit een cadeau was.

Extra toelichting
Dus let op wat je koopt bij Foka want een lettertje anders in het SKU nummer komt niet zo precies bij deze heren in Rotterdam.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

Corné 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoals altijd een concurrerende prijs, perfecte informatie voorziening per email en supersnelle levering!

Service
Zoals altijd een concurrerende prijs, perfecte informatie voorziening per email en supersnelle levering!

Aanbeveling
Zoals altijd een concurrerende prijs, perfecte informatie voorziening per email en supersnelle levering!

Extra toelichting
Zoals altijd een concurrerende prijs, perfecte informatie voorziening per email en supersnelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 13-05-2016 In de winkel gekocht
Foka Superstore Admiraliteitsstraat Rotterdam.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Ervaar zelf maar,hier weten ze nog wat dat is.

Assortiment
Bijna alle merken zijn aanwezig en werkend te zien.

Aanbeveling
Goeie prijs en goeie service,wat wil je nog meer.

Extra toelichting
Geen opdringerige verkopers,dat is echt een verademing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 13-05-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijk en duidelijke indeling.

Service
Wij werden vrij snel benaderd door een medewerker met de vraag; "kan ik helpen" zonder direct opdringerig over te komen.

Assortiment
In één woord compleet.

Aanbeveling
Goed deskundig personeel, je kunt eerst vrij rond lopen in de winkel voordat men je aanspreekt. Kortom een gastvrije winkel.

Extra toelichting
Ik kwam voor een duurdere camera dan ik uiteindelijk heb gekocht doordat de verkoper mij erop wees dat de door mij nu aangeschafte camera beter bij mijn doel past. De medewerker is eerder een zeer deskundig adviseur dan een "verkoper".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede duidelijke website , snel te vinden wat je zoekt.

Service
Hele snelle levering , artikel keurig verpakt.

Aanbeveling
Prettige webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Willem 12-05-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam Oostzeedijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gelegenheid om rond te neuzen, maar ook om advies te vragen. Geen dozenschuiver.

Service
Prima service bij defecte apparatuur.

Assortiment
Kon vinden wat ik zocht.

Extra toelichting
Weer naar Foka gegaan, vanwege deskundige voorlichting bij aankoop en service in geval van problemen. Hartelijk aanbevolen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hkv 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
keuze en scherpe prijzen

Service
vragen via mail worden snel beantwoord

Assortiment
groot aanbod zo wel nieuw als gebruikt

Aanbeveling
snel en makkelijk thuis bezorgd

Extra toelichting
doe al jaren zaken met dit bedrijf en ze doen wat ze zeggen heel prettig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Koppeling met Tweakers.net werkt goed. Hierdoor heb ik niet hoeven te zoeken naar het juiste artikel.

Assortiment
Ik was specifiek op zoek naar een artikel. Foka had dit artikel dus meer kan ik niet wensen.

Aanbeveling
Dit was mijn eerste bestelling bij Foka. Dit is vlekkeloos is gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

darinca 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ben erg tevreden met mijn nieuwe lens 18-105 , snelle levering !!

Service
top servicd

Assortiment
mijn lens hadden ze top

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janplezier 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Een gemakkelijke internetwinkel, maar niet gemakkelijker dan vergelijkbare winkels

Assortiment
Uitstekend assortiment, maar kan het niet echt beoordelen, want ik zocht naar een product en de laagste prijs. Niet naar andere producten gekeken.

Aanbeveling
Prima internetwinkel, zoals zo vele.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

O 10-05-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prima ligging, overzichtelijk van binnen, voldoende keuze

Service
zeer aardig en vriendelijk

Aanbeveling
ik kom er graag

Extra toelichting
we hadden erg veel gekocht, vanwege de TV moesten er nog speciale kabels bij (HDMI 2.0 en een optische kabel), bij thuiskomst zaten er helaas maar 4 HDMI kabels in ipv 5, en 1 van de 4 was maar 1.5 m ipv 3 m (zat wel in de juiste verpakking), mijn man wilde niet terug, omdat hij 'bang is dat we aan t kortste eind trekken', ik vind het toch het vermelden waard, want het is een kabel van 100 E, en één die dus te kort is, verder erg tevreden over de TV!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

magikdatzeggen? 10-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Niets op aan te merken, registratie verloopt soepel, daarna direct je bestelling plaatsen.

Service
Ruim voldoende, snelle reactie bij vragen. Updates over levertijden van bestellingen die in backorder staan zouden iets beter kunnen.

Assortiment
Veel artikelen op het gebied van fotografie, audio en video en elektronica accessoires zijn verkrijgbaar.

Aanbeveling
Ruim voldoende, ik had een probleem met mijn initiële bestelling maar dit is naar tevredenheid opgelost.

Extra toelichting
Controle op levering van producten aan klanten zou iets beter kunnen, in mijn geval is dit niet gebeurd wat resulteerde in een (zeer) vertraagde levering welke overigens wel correct afgehandeld is.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

André 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen account hoeven aanmaken, gewoon aanklikken, adres opgeven, betalen, volgende dag in huis.

Service
Een e-mail over elke stap in de aankoop. Duidelijkheid voorop.

Assortiment
Met een groot aanbod kun je goed vergelijken en krijg je precies het product dat bij je wensen past.

Aanbeveling
Geen problemen ervaren, alles verloopt vlot en duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is overzichtelijk, checkout en betaling eenvoudig.

Service
Snel verzonden, geen poespas.

Assortiment
Foka is vaak de enige die wat minder courante artikelen heeft.

Aanbeveling
Niet echt iets meer te wensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jennifer 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijke winkel

Service
Goede hulp gehad in de winkel, goede info gekregen

Assortiment
Verschillende opties

Aanbeveling
Zeer goede winkel, met goede informatie en goede hulp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p vd maas 08-05-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Handig er werd op nummer gewerkt, het gemak zat er voor mij met name in dat ik goed geholpen ben en niet zelf de hele winkel door hoefde te liopen. Omdat ik een nog onervaren fotograaf ben en niet precies wist wat ik zocht, was dit erg gemakkelijk.

Service
Zoals eerder benoemd een onervaren fotograaf die binnen kwam met wat tips van bekenden. De verkoper ( Sandro) luisterde goed naar wat ik wilde en gaf tips en uitleg bij de verschillende merken en bijbehorende prijzen.

Assortiment
Wat ik ervan kon zien hadden zij heel veel. Ik heb een aantal voorbeelden gezien.

Aanbeveling
Je hebt een beeld van hoe je als klant geholpen wil worden, en in deze winkel in Rotterdam voldeed de srvice aan mijn verwachtingen. Ook de tip over de tweede hands lenzen ipv een nieuwe is erg klantvriendelijk.

Extra toelichting
Camera werd klaar gemaakt met geheugenkaart, uv filter, draagband en bijbehorende tas. Ga er zeker terug als ik meer ervaring heb en eventueel andere spullen erbij wil kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Otten 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Het gemak zit 'm in het feit dat je niet naar een winkel hoeft te gaan.
Je bestelt comfortabel thuis vanuit je leunstoel met je tablet het gewenste artikel en het wordt nog dezelfde dag verzendklaar gemaakt.

Service
De service an sich is prima maar de service zou pas echt compleet zijn als de bezorger het oude apparaat inneemt als de klant dat verzoekt.

Assortiment
Het assortiment is ruim voldoende om een goede keus te maken.

Aanbeveling
Foka doet wat het belooft.

Extra toelichting
De zwakke schakel is PostNL. Ik heb het toestel vrijdag 29 april besteld en aangegeven dat ik het maandag 2 mei wilde ontvangen. Krijg ik een emailbericht dat het zaterdag 30 april bezorgd wordt, daarna ontdek ik via PostNL dat het dinsdag 3 mei wordt bezorgd, daarna ontdek ik 's nachts toevallig dat de bezorgdatum weer veranderd is en wel in maandag 2 mei. Ik denk dat Foka even aan de bel moet trekken

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Sigrid Fluit 08-05-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk overzicht aan producten

Service
Voldoende personeel aanwezig om vragen te beantwoorden.

Assortiment
Ruime keuze. En wat er niet hangt, is op voorraad.

Aanbeveling
Fijn shop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk 07-05-2016 In de winkel gekocht
foka oostzeedijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
door de vriendelijkheid

Service
niets te veel

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
klantvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mirel 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De dag voordat ik een camera body overkocht van iemand op Marktplaats, kwam ik Foka tegen. Ik wilde een lens bestellen en dan hopen dat het nog snel binnen zou komen voordat ik de trein pakte naar Amsterdam, waar ik heb afgesproken heb via Marktplaats.

De lens is 's morgens aangekomen en ik kon hem dus gelijk meenemen om te bevestigen aan de body om gelijk testfoto's te maken in Amsterdam met mooi weer.

Daarom een 10!

Service
De snelheid van het bestellen en binnenkrijgen en duidelijkheid over waar het pakketje zich bevond ism PostNL. Bij sommige webshops is dat niet altijd duidelijk.

De informatie en specificaties per product is tevens ook erg duidelijk.

Assortiment
Ik hoopte op iets meer producten in de outlet, maar ik mag niet klagen!

Aanbeveling
Vanwege al het bovenstaande.

Extra toelichting
Groetjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews