foka - Reviews & Ervaringen

8,1 Lees 13540 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over foka.

foka stelt zich voor

Foka , al meer dan 80 jaar dé specialist op het gebied van foto, audio en video. Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment foto artikelen, televisies en audio producten. Ook beschikken wij over zeer deskundig personeel dat u graag te woord staat. U kunt bij ons zeven dagen per week terecht in onze winkel van ruim 1000 m²! Alles in onze winkel is extreem laag geprijsd, dus kom langs en overtuig uzelf!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Izaak de Baat 15-11-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

Vakkundige voorlichting

Algemene score

8,0
Vakkundig voorgelicht door medewerker en mij van gedachte doen veranderen daar ik eerst een spiegelreflexcamera wilde kopen maar bleek bij mij een systeemcamera beter te passen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Sebastiaan 15-11-2017 In de winkel gekocht
Kralingen

Super winkel! Kom er al jaren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Koop er altijd mijn tv en camera producten. Goede service en makkelijk afgehandeld. Fijn dat ik mijn product online kan reserveren, waar ze ook nog eens snel op reageren dat het klaar ligt. Dan kom ik niet voor niets!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raoul 15-11-2017 Via de website gekocht

Absolute tevredenheid!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijving van het product (voor een webshopper, wel zo belangrijk) je koopt wat je ziet en leest! Jammer van de vertraging bij TNT, maar daar kan je Foka niet op afrekenen.

Foka is een aanrader!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap Ruisch 14-11-2017 Via de website gekocht

Fantastische service en uitstekende prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastische service en prima prijs. Ook nog eens gratis 5 jaar garantie op de tv. Een aanrader voor iedereen om hier te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 14-11-2017 Via de website gekocht

Totzo service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service en goede prijs voor product en snelle levering ben zeer tevreden met de aankoop en de snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

René 14-11-2017 Via de website gekocht

Heel goed en verzorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De eigenlijke bestelde tv was niet meer leverbaar, maar de compensatie mocht er zijn..de afhandeling is verder prima en snel verlopen. Inclusief 5 jaar foka garantie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ron 14-11-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een snelle en duidelijke uitleg over het product!
De verkoper neemt de moeite om vragen te beantwoorden en de mogelijkheden uit te leggen mbt het gebruik van Canal Digitaal via CI+ module.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Gert 14-11-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

Hele goede service en prima assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al jaren een vertrouwd adres in Rotterdam
Wij doen er al aankopen vanaf 1970. Ook de 2e hands artikelen zijn in prima conditie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Gigliano 13-11-2017 Via de website gekocht

Snel! Efficiënt!! & Spotgoedkoop!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kocht een PHILIPS 50 inch televisie met alles erop en eraan bij FOKA voor maar liefst 100 euro minder dan bij een andere winkel. Ook was het product meteen op voorraad waardoor ik het de dag erna al in huis heb!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arno 13-11-2017 In de winkel gekocht
rotterdam

tijd voor de klant!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je hebt zo je eigen gedachten en wijsheden. Wat fijn dat ze bij FOKA de tijd nemen om deze met jou te onderzoeken en je verder te helpen met de aanschaf van een camera waar je ook in de toekomst tevreden kunt zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

AAD 13-11-2017 Via de website gekocht

Fijne Onderneming Klantvriendelijk Advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de medewerkers zijn technisch goed opgeleid en zeer klant vriendelijk en nemen de tijd om uitleg te geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel N 13-11-2017 In de winkel gekocht
Foka superstore Rotterdam

Blij met goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige superstore die Foka in Rotterdam. Op zondag open en genoeg personeel om goed advies te geven. Zeer veel producten in de winkel te zien en voorradig. Zelf ging ik voor een nieuwe TV kijken en ook een LG OLED gekocht met 5 jaar garantie. Ook deze TV was gewoon nieuw in doos voorradig dus gelijk meegenomen naar huis. Ben er zeer blij mee.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

John 13-11-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

Prima geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima geholpen in de winkel bij de aankoop van een LG Oled tv.
Ging in eerste instantie voor de LG B6 oled maar deze was echter niet meer in voorraad.
Dit was een teleurstelling omdat ik toch wel een stukje had moeten rijden.
De verkoper kwam met een voorstel om het nieuwere model de LG C7 oled met een leuke korting aan te bieden. Deze was wel op voorraad.
Ben hier voor gegaan en heb er nog geen spijt van gehad. Prachtig beeld met UHD content.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Vincent 13-11-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

De laagste prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na vergelijken via internet bleek het gezochte model tv (Samsung UE32M5620) hier het goedkoopste te zijn. Het scheelde 50 euro met bol.com, Mediamarkt en Coolblue. Bovendien kon ik deze hier gelijk op zondag ophalen, terwijl ik bij de anderen 1 tot 7 dagen moest wachten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Conny Antheunisse 11-11-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

Deskundig aardig personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben voor deze winkel gekozen vanwege assortiment, deskundigheid van het personeel. Aanbod van producten is meer als voldoende

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janssen 11-11-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede uitleg en een kopje koffie om na te denken om een beslissing te nemen, thuis geïnstalleerd en happy met onze Samsung ue49mu 6120 mooie tv voor zijn geld

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rene 11-11-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

Goed en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel. Ik ben bij het kopen van een nieuwe tv kundig geholpen. Geen opdringerigheid of gevoel dat je voor de gek wordt gehouden. Ruilen was ook probleemloos en ze hielpen me met dragen. Ook de prijs was een van de laagste en ook nog 5 jaar garantie. Top dus!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Tom 11-11-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam Oostzeedijk

Prima geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bijzonder vriendelijke verkoper en goede uitleg, zodat we heel snel de beslissing hebben genomen om de aankopen te doen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 11-11-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Weer prima geholpen en alles netjes in de winkel op voorraad.
Alleen weinig ruimte voor onderhandeling op een bedrag van 1000 euro, dat is wel jammer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

HU 11-11-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

Service is zeer goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind de foka winkel beter dan alle ander elektronica winkels, het is goedkoper, 5 jaar garantie en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 10-11-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

Topzaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede prijs en duidelijke informatie, de koop was zo gesloten.
Geen onzin praatjes en goed advies over het product

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Roelof 10-11-2017 In de winkel gekocht
Admiraliteitskade Rotterdam

Vakkundig en vriendelijk personeel

Algemene score

9,0
Aanschaf Canon 50 mm f/1,4 objectief met toebehoren. Door balipersoneel vakkundig en technisch compleet geïnformeerd. Tips en aanbevelingen correct. Niets opgedrongen wel goed advies. Acceptabele wachttijden in de superstore. Pluspunt : Personeel komt naar je toe.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marion 10-11-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

geweldige service en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het personeel is vriendelijk, je wordt goed geholpen. Ik krijg 5 jaar garantie voor mijn camera.
Ik vind de winkel overzichtelijk, we hebben deze winkel gekozen omdat hij de goedkoopste is.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jaap 10-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en laagste prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een CD speler en kwam via kieskeurig bij Foka terecht. Veel keuze, snelle levering en de laagste prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christiaan 10-11-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kwam per toeval bij hun terecht via kieskeurig snelle levering en niet overdreven veel verpakking gewoon super.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ArjanG 10-11-2017 In de winkel gekocht
Foka Rotterdam

Super vriendelijk en goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op de site een mooie tv gevonden. Met een mailtje de tv kunnen reserveren om deze te bekijken.
Mooie winkel met genoeg showmodellen. Vriendelijke personeel, met goede uitleg.
Alles op voorraad, direct mee kunnen nemen. in een woord TOP!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John vd vl 10-11-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

Super service en advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een nieuwe tv, met personeel in de winkel de verschillen type tv’s doorgenomen binnen mijn buget, de verschillen per merk werden goed uitgelegd, prijs kwaliteitsverhoudingen werden duidelijk aangegeven. Geen opdringerige verkoper maar iemand die verstand heeft van hetgeen er verkocht wordt.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Renegates 09-11-2017 Via de website gekocht

Perfecte Service laagste prijsgarantie Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De laagste prijs garantie is perfect , en de zeer snelle levering en de betrouwbaarheid.
En niet vergeten de vele positieve reviews
Heeft mij besloten om bij deze shop te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 09-11-2017 Via de website gekocht

overzichtelijk,ruime keuze.bekwame medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na het bestellen via de webshop het produkt zelf afgehaald,en in de winkel keurig geholpen.
De service was zelfs tot in de auto!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A van den Berg 09-11-2017 Via de website gekocht

Goed, snel; snel en goed

Algemene score

9,0
Samsung 4K Ultra HD TV gekocht
Heldere website met goede uitleg. Scherpe prijs. Goede bezorging. Alles keurig in orde.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJ Dekker 08-11-2017 In de winkel gekocht
In Rotterdam

Goede Service en Scherpenprijzen !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima winkel,werd netjes te woord gestaan.De prijzen zijn zeer scherp!
Zelfs goedkoper dan de grotere bekende winkelketen.
Ga zeker nog een keer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Kees 08-11-2017 Via de website gekocht

uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Samsung TV gekocht. Laagste prijs in nederland. Donderdagavond besteld, vrijdag avond bezorgd. Echt top

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Will Th. 08-11-2017 Via de website gekocht

Service zoals je van een goede webshop mag verwachten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vóór aankoop 2x vraag gesteld via email, vraag op zondag op maandag beantwoord, vraag op maandag op maandag beantwoord. Artikel 's-middags besteld, de volgende morgen in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 08-11-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat problemen gehad met nieuwe koptelefoon . Werd gelijk ingeruild en nieuwe opgestuurd. Geen kosten voor verzenden in rekening gebracht.
Klantvriendelijkheid is echt top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo 08-11-2017 Via de website gekocht

Helemaal tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie aanbieding, goede service. Ik heb gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de tv te laten installeren, super! De helpdesk communiceert snel en duidelijk. Foka werkt samen met een fijne koeriersdienst waar goede afspraken mee gemaakt kunnen worden m.b.t. de bezorging. Ik ben helemaal tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Deenen 08-11-2017 Via de website gekocht

Super Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service met prima prijzen en gratis 5 jaar garantie. Deze combinatie kom je nergens anders tegen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 07-11-2017 Via de website gekocht

Topwebsite

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk en makkelijke website waarbij je snel kan bestellen zonder account met een dupersnelle levering!! Voor herhaling vatbaar dus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Richard 07-11-2017 In de winkel gekocht
rotterdam

goed en snel geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijs en een goede uitleg van het product en liet vergelijk zien met andere TV's
Verkoper had verstand van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 07-11-2017 In de winkel gekocht
Foka Superstore Rotterdam

Goed advies en scherpe prijs voor mijn nieuwe tv.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik zocht een nieuwe niet al te grote smart tv. Bij Foka superstore prima geholpen en voor een zeer scherpe prijs een Philips Full HD Smart LED TV 32PFS5362/12 gekocht. Ze hebben daar ook prijs garantie maar was niet nodig gewoon de goedkoopste op internet!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Max van der Wal 07-11-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

Super geholpen tot 2 x keer toe.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Foka is een praktische winkel met gekwalificeerd personeel. Ik heb er zelf een tv gekocht op zaterdag de 4e nov en een vriend van mij een dag later. Super geholpen beide keren

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DaveP 07-11-2017 Via de website gekocht

hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb onlangs een LG bij Foka besteld en deze werd zeer snel geleverd zoals afgesproken.
Helaas was er bij transport door PostNL een beschadiging gekomen aan het scherm dus deze moest terug.
Na een telefoontje en een mail de volgende dag terug gestuurd en na 3 dagen alweer een nieuwe in huis.
Hiermee was gelukkig niets aan de,sterker nog een absolute aanrader (LG UJ630)
Tevens uitstekend geadviseerd wat betreft de tv zelf en het ophangen ervan.
Hele aardige behulpzame mensen en een scherpe prijs!
Ik ga zeker vaker hier bestellen en zou ze dan ook zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

damian 07-11-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede snelle levering, makkelijk site. je word goed op de hoogte gehouden via email.
een top site om artikelen te bestellen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harald 07-11-2017 In de winkel gekocht
Superstore Rotterdam

Zeer goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer klantvriendelijk. Goede service en erg goed geholpen.
Mensen nemen echt de tijd voor je en luisteren goed naar je wensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 06-11-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam Kralingen

Zoals altijd weer geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jaren klant bij Foka en ze hebben kennis van zaken, nemen de tijd voor je en geven eerlijk advies. Ook de prijs is eigenlijk altijd scherp, kortom aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Sieds 06-11-2017 In de winkel gekocht
rotterdam, admiraliteitsstraat 8

behulpzaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Behulpzame verkoper brengt gekochte TV zelf naar de auto en handelt proactief met reserveringen zodat de vooraf via de website uitgezochte TV alsnog direct meegenomen kon worden.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 06-11-2017 Via de website gekocht

Vlotte en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles prima geregeld: website was duidelijk, betaling ging vlotjes en ik kon gemakkelijk het product afhalen.
De prijs was eveneens prima!
Tevreden klant!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Franklin. 06-11-2017 Via de website gekocht

Philips Full HD LED TV 43PFS4132/12

Algemene score

8,0
Philips Full HD LED TV 43PFS4132/12
Online besteld om 12:00 uur op de zelfde dag al ophalen.
TOP! zaak foka

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kim 05-11-2017 Via de website gekocht

Mijn bestelde product is snel geleverd

Algemene score

8,0
Leuke actie, daarom de tv bij foka besteld, snelle levering en een duidelijke factuur, verder geen bijzonderheden. 5 jaar garantie formulier ook heel goed

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

RB 05-11-2017 In de winkel gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Van tevoren online een Samsung smart tv gereserveerd. Erg handig zodat je niet naast de aanbieding grijpt. De tv stond de volgende dag netjes klaar. Vragen werden zeer uitgebreid beantwoord. Medewerker wist waar hij het over had. Na aankoop hielp de medewerker zelfs om de tv naar de auto te dragen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Serge 05-11-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

Snelle professionele service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen bij de aankoop van een Sony objectief. Op zaterdag online gereserveerd en zondag afgehaald.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews