Fitnessmerken.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 522 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Fitnessmerken.nl.

Fitnessmerken.nl stelt zich voor

Fitnessmerken.nl is één van de grootste fitnesswinkels van Nederland. Wij hebben meer dan 3000 artikelen op het gebied van fitness apparatuur, sportvoeding, sportkleding en fitness accessoires in ons distributiecentrum in Hengelo. Op onze website overzichtelijk gepresenteerd en gemakkelijk te vergelijken. Eenvoudig te bestellen en snel bij u thuis bezorgd. En als u er zelf niet uit komt helpen onze ervaren en klantvriendelijke medewerkers u graag. Aan de telefoon, via de mail of in onze winkels in Helmond, Arnhem, Hengelo en Naaldwijk. Op zoek naar een eigen fitnessruimte? Op zoek naar mensen met verstand van fitness? Kom dan eens kijken bij Fitnessmerken.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 50 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

lindavd 17-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is heel duidelijk en makkelijk. Goede uitleg van producten en heel overzichtelijk

Service
Makkelijk te bestellen en snel in huis

Assortiment
Ruim en duidelijke uitleg erbij

Aanbeveling
Kortom top

Extra toelichting
Je wordt als klant top behandeld. Ook als je er niet zo heel veel kennis van hebt staat bij de producten goede uitleg. Snelle levering is ook top want als je iets koopt wil je er zo snel mogelijk gebruik van maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AsadHussain 17-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online bestelsysteem werkt prima en makkelijk.

Service
Heb zeer goede ervaring, bereikbaarheid per mail en telefoon is zeer goed. Issues worden snel verholpen.

Assortiment
Vind altijd wel wat ik zoek.

Aanbeveling
Heb dat al gedaan, heb voor mijn vrienden eerste keer voor hun besteld. De volgende keer kunnen ze dat zelf doen.

Extra toelichting
Goede prijs/kwaliteit Goede bereikbaarheid per mailen telefoon en uiterst klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erikgielstra 17-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik heb bij Fitnessmerken een kettlebell gekocht. Deze werd vrij snel afgeleverd echter bleek het handvat niet naar behoren te zijn afgewerkt. Na wat mailverkeer hebben zij mij kosteloos een nieuwe kettlebell doen toekomen.

Aanbeveling
Niks op aan te merken, buitengewoon klantvriendelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diani 17-02-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Mrckah 17-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en duidelijk.

Service
Prima instructie.

Assortiment
Veel keuze en goede omschrijvingen.

Aanbeveling
Zeker aan te raden.

Extra toelichting
Duidelijk en helder. Gewoon een product kiezen, bestellen en ontvangen. Simpel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annapeters 17-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site en de artikelen worden snel geleverd

Service
De artikelen worden snel geleverd. Ik heb geen problemen gehad met de winkel of de site

Assortiment
Ik heb nog niks gezocht dat ik niet via deze site kon bestellen

Aanbeveling
Duidelijke en overzichtelijke site en de artikelen worden snel geleverd

Extra toelichting
Duidelijke en overzichtelijke site en de artikelen worden snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raven1987 23-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Geen verbeterpunten kunnen vinden!

Extra toelichting
Ik ben fantastisch geholpen! Goed advies, snelle levering & een top product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WoutBK 08-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de site werkt zeer prettig en overzichtelijk. bestellen gaat gemakkelijk maar lijkt mij ook wel een must:-)

Service
in de verpakking van de hometrainer zat geen Nederlandse handleiding en na 1 telefoontje ontving is deze direct per email

Assortiment
heel veel keuze, dus heb eerst gebeld voor advies wat op basis van onze eisen het beste zou zijn. ook direct leverbaar

Aanbeveling
mooie website, goede service en snelle levering dus dat vind ik wel een 10 waard!

Extra toelichting
mooie website, goede service en snelle levering dus dat vind ik wel een 10 waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroen06111983 04-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De site is prettig leesbaar, overzichtelijk en navigeert goed. Vanuit je luie stoel bestellen.

Service
Aanvankelijk wat problemen gehad met de levering, door de feestdagen en een computer onderdeel wat niet werkte.

Vervolgens werd ik gebeld door de klantenservice en werd alles prima opgepakt. Zeer snelle en adequate hulp, een vriendelijke man en duidelijke afspraken. Zeer tevreden over de verleende service.

Met de hulp van fitnessmerken.nl ga ik gezond het nieuwe jaar in.

Assortiment
Assortiment is ruim.

Aanbeveling
Betrouwbaar bedrijf. Op de site is een chatfunctie van kracht, waardoor je vragen direct kunt stellen. Hier wordt je vakkundig geholpen.

Verder is de klantenservice professioneel, vriendelijk en oplossingsgericht.

Extra toelichting
Zie hierboven. Klantvriendelijk, professioneel en een moderne website.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jeroen06111983 03-01-2014 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Gemak
De site is prettig leesbaar, overzichtelijk en navigeert goed.
Vanuit je luie stoel bestellen.

Service
De verwachte levertijd van de spinningbike zou 2 werkdagen bedragen. Direct betaald via Idea. Na 5 dagen toch maar eens gebeld waar de spinningbike bleef. Ik vernam dat de technische dienst contact met me had op moeten nemen, omdat er vertraging was vanwege montagewerkzaamheden. (Het ging om een showmodel).

De volgende dag is de bike alsnog netjes geleverd volgens afspraak.
Helaas bleek de bike de volgende dag niet te werken. Het scherm maakte geen contact en dit kon niet door mijzelf verholpen worden omdat dit contact in de stang zit.

Vervolgens na diverse mailcontacten zou er een nieuw scherm worden opgestuurd. Ik twijfelde of dit zou helpen, maar oke ik ben geen deskundige. Nadat ik wederom een dag of 10 niets had ontvangen maar eens gebeld waarom ik niets ontving. Er werd gezegd dat het scherm opgestuurd had moeten zijn. Maar er zou er alsnog een verstuurd worden. Weer een week verder nog steeds niets ontvangen.

Maar weer gebeld. Gezegd dat ik de bike terug wilde sturen als het euvel niet verholpen werd. Er zou een monteur langsgestuurd worden, hij zou op maandag contact op nemen. Dit was net voor de feestdagen dus ik heb tot vrijdag gewacht. Wederom niets gehoord. Toen maar besloten dat men de fiets op mocht komen halen, ik zat inmiddels al ongeveer 6 weken met een defecte spinningbike. Gebeld en aangegeven dat ik het beu was. Er werd weer gewezen naar de technische dienst die had moeten bellen.

Het ophalen van de bike kon nog wel dezelfde dag. Ik zou de vrijdag uiterlijk mijn geld terug ontvangen. Op vrijdag, je raadt het al, niets ontvangen op mijn rekening.
Gebeld en uiteindelijk zou er een spoedoverboeking plaats vinden zodat ik het aankoopbedrag toch nog op vrijdag zou ontvangen. Dit wacht ik nog met smacht af.

Normaal zou ik een 1 geven, maar vanwege de inzet van de medewerker via de webpagina verdubbelen ze het cijfer.

Assortiment
Prima, niks mis mee.

Aanbeveling
Misschien is het de wet van Murphy, maar werkelijk alles ging bijna fout. Waar ik het meeste van baal is dat afspraken niet worden nagekomen. Of dit bij 1 medewerker ligt of een structureel probleem is, al dan niet in combinatie met feestdagdrukte, kan ik niet beoordelen. Feit is wel dat ik een keer of 8 contact heb moeten opnemen en ongeveer 6 weken met een defect product heb gezeten.

Ik raad deze webshop op basis van deze ervaring dan ook ten strengste af.

Extra toelichting
-Afspraken meerdere malen niet nagekomen.

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

tinusbo 15-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieterjan. 12-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel besteld op een overzichtelijke website.

Service
Snelle levering, zonder enig probleem.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, zowel op vlak van productsoorten als merken.

Aanbeveling
Goede producten die gemakkelijk te bestellen zijn. Ook de levering gaat zeer vlot.

Extra toelichting
Bij sommige producten staat hoe/wat je jusit moet meten als je de jusite maat niet weet, dit is een groot pluspunt. De levering gebeurde zeer vlot en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tinusbo 11-12-2013 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Service
Getoonde producten op de site zijn niet de geleverde producten!!

Aanbeveling
Getoonde producten op de site zijn niet de geleverde producten!!

Extra toelichting
Ontvangen producten (geen van beiden!!) niet hetzelfde als wat er op de webwinkel wordt getoond. Producten wel vergelijkbaar en daarom heb ik ze niet teruggestuurd. Als ik van te voren had geweten dat ik zou krijgen wat ik nu heb gekregen, dan had ik de producten ergens anders gekocht. Ik had geen tijd en zin om de producten retour te sturen.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Arjan de Wit 28-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website en betaling verliep ook hoe het hoort

Assortiment
Er bestaat geen winkel die alles heeft wat je zoekt. Maar jullie komen wel in de buurt

Aanbeveling
Ik had mijn product snel, gemakkelijk betaald en betrouwbaar. Waarom zou ik het niet doen?

Extra toelichting
Lekker simpele website, alles weergegeven in groepen en duidelijke productomschrijving.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hanfke 21-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kon het goed vinden op de site. Reageerden snel via de livechat. Bestellen verliep probleemloos. Snelle bezorging.

Service
Medewerker "Ruud" via de chat dacht goed mee en reageerde snel.

Aanbeveling
Ik ben dik tevreden. Een conculega uit het zuiden des lands reageerde niet op de livechat dus dat maakte de keuze extra makkelijk.

Extra toelichting
Ik zocht persé deze speedbike en ga voor een scherpe prijs. Dan bleven er een paar winkels over waarvan Fitnessmerken zich al tijdens het aankoopproces onderscheidde in service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sanae1978 21-11-2013 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Met alleen de naam van het product kwam ik op jullie web site. En daar waren de producten ook direct te zien.
Betaling en gegevens was ook prima niet overdreven veel moeten invullen.

Service
De service was prima. Binnen de verzend tijd was mijn product in huis!

Assortiment
Het assortiment is zeker ruim! Er is voor iedereen genoeg keus. Het in het verleden ook bij jullie besteld in de maat xs was ik nergens tot nu toe heb kunnen krijgen. Dus ik ben zeer tevreden!

Extra toelichting
Ik ben zoals ik zei ...Zeer tevreden en heb mij zwager en vriendin al verteld van jullie brede assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper46 20-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten kun je makkelijk vinden in de webshop.

Service
Erg snelle levering met DHL

Assortiment
Uitstekend, heb hier al meerdere keren wat besteld. Ruime keuze in het sport gebied.

Aanbeveling
Goedkoop en snel producten kopen, top!

Extra toelichting
De fysieke winkel is ook erg mooi ingericht en kun je apparaten uitproberen, hier heb ik ook eerst mijn product uitgeprobeerd. Verder goed advies gekregen bij de winkel in Hengelo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mell1992 20-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Hele snelle levering

Assortiment
Heel veel keuze en vaak ook de goedkoopste prijs in vergelijking tot andere websites

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jade2609 12-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website was duidelijk om mijn product te kunnen vinden. Hoefde alleen gymstick in te typen en ik kwam bij mijn product. Doordat ik met iDeal heb betaald ging dit heel snel. Ook kreeg ik netjes een mail met ontvangst van betaling en kon ik op de hoogte blijven waar mijn bestelling was.

Service
Ik heb mijn Gymstick via internet besteld, ik kreeg het product al snel daarna. Wat fijn.

Assortiment
Op internet is er een groot assortiment. De gymstick die ik heb besteld kon ik een Perry Sport of Aktiesport niet vinden. En aangezien ik ver uit de buurt van jullie winkel woon, was t erg fijn dat ik die online kon bestellen.

Aanbeveling
Ik zou deze site zeker aanbevelen. Veel eis, snelle service, goede kwaliteit en betaalbaar

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martina Amsterdam 08-11-2013 In de winkel gekocht
Arnhe
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zoek niet verder koop/ga bij/naar Fitwinkel of hun website. Duidelijke heldere website (www.fitnessapparaten.nl en en www.fitnessmerken.nl) en het product wat je op het oog hebt kan je als je wil dan vervolgens uitproberen in hun winkels. Er zijn zoveel internetaanbieders, zelfs oplichters, maar zeker met een fitnessapparaat en toch ook een behoorlijke investering zou ik het zekere voor het onzekere nemen om eerst het product uit te proberen of het wel bij je past en daarbij krijg je bij fitwinkel een super goed en eerlijk advies/hulp van de winkel. Ben echt top geholpen door Marc de eigenaar. Voordeel van product in de fitwinkel kopen is dat er tevens een servicemogelijkheid is om het apparaat te laten monteren. Want heel eerlijk dat kan toch wel een hele klus zijn. Bij mij is de monteur een uurtje bezig geweest. Zelf had het me zeker uren gekost. Via aankoop in de fitwinkel is mijn Elliptical ook netjes door fitwinkel in de kamer waar ik hem wilde afgeleverd en gemonteerd. Bij bestelling via internet wordt vaak alleen tot aan de voordeur geleverd. In ieder geval goed om even na te gaan. Tot slot over mijn Elliptical: die is echt top, stil, robuust, van alle gemakken voorzien (fan, waterhouder, uitgebreide programma's). Ben er super blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eMVee666 07-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hertaku 07-11-2013 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle levering, goede producten en mooie prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mar9 07-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gewoon het was gemakkelijk

Service
snel geleverd

Extra toelichting
Ik ben gewoon heel tevreden , niet meer , niet minder .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joeypedro13 07-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goeie producten, snelle levering. TOP!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moniek gr 07-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
goede service, je wordt goed op de hoogte gehouden van vorderingen van bestelling en het wordt netjes afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

loesappie 134 05-11-2013 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
lekker in je luie stoel spullen bestellen.

Service
Ik had mijn bestelling heel snel in huis.

Assortiment
super van alles wat.

Extra toelichting
Het is makkelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Ickx 05-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vlotte levering en zeer goed produkt

Service
Uistekend. Korte vertraging op de levering werd telefonisch meegedeeld met mogelijkheid evntueel te annuleren.Levering liep dan toch nog vlotter dan aangekondigd

Aanbeveling
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aat 05-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heerlijk bladeren door de plaatjes tot je een geschikt product vindt.

Service
Onwijs snelle bezorging.

Assortiment
Een prima, ruime keuze!

Extra toelichting
Supergoede service, levering en hoge kwaliteit van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lenaki53 17-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te bestellen via de website. Direct telefonisch contact via een vast nummer en een medewerker aan de telefoon die je vragen beantwoordt.
Snelle levering.

Service
Na een paar dagen antwoord via de mail op vragen waarop de medewerker aan de telefoon niet direct het antwoord kon geven

Assortiment
Er was slechts één soort van het fitnessapparaat dat ik wilde bestellen

Aanbeveling
lage prijs
goede telefonische bereikbaarheid op vast nummer
snelle levering
antwoord op vragen via de mail

Extra toelichting
goede prijs kwalititeiverhouding, snelle levering en geen 0900 nummer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

mario25 15-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen ging heel snel en makkelijk. Duidelijke uitleg bij iedere stap en razendsnel geleverd. Dinsdagmiddag besteld, woensdagmiddag al binnen! Super!

Service
Ik had niet gedacht dat ze zo snel zouden leveren, met track and trace was dit prima te volgen, zelfs nadat het geleverd was kreeg ik een mail met daarin de informatie bij wie het was geleverd, omdat ik zelf toen niet aanwezig was

Assortiment
Het assortiment van deze winkel voldeed prima aan mijn verwachtingen, alles wat ik zocht heb ik snel en makkelijk kunnen vinden

Aanbeveling
Groot assortiment, SUPERsnelle levering, duidelijke uitleg op website bij bestellen en betalen, levering makkelijk te volgen met track and trace. Zeer tevreden!

Extra toelichting
Groot assortiment, SUPERsnelle levering, duidelijke uitleg op website bij bestellen en betalen, levering makkelijk te volgen met track and trace. Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JurrenAlbers 13-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemakkelijke en duidelijke website

Service
1e product was niet bruikbaar (schroeven draaide door). Na een e-mail werd direct een nieuw product opgestuurd welke ik de volgende dag al in huis had. Perfecte service!

Assortiment
Prima

Extra toelichting
Goede service! Snelle verzending. Prijs-kwaliteit goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

devet-maijer 12-10-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

alinda94 12-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
De fiets is perfect.. Het is echt goed voor de been, maar ook voor de armspieren. De service is ook geweldig, want een paar dagen na de bestelling was de fiets binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

devet-maijer 11-10-2013 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Gemak
Bestellen is eenvoudig en het product werd snel bezorgd.

Service
Uit nutteloze reactie op klacht bleek dat de vraag niet serieus werd genomen.

Assortiment
Ook een goedkoop product zou in orde moeten zijn, bij ons was dit helaas niet zo. En: alleen een Duitstalige gebruiksaanwijzing is niet zo handig.

Aanbeveling
Service begint bij het serieus bestuderen van een vraag van een klant.

Extra toelichting
Technische kwaliteit van geleverd product liet te wensen over. Klacht hierover werd niet serieus behandeld.

Review criteria:

Goed
Slecht
Onvoldoende

Reageer

Frans Witlox 09-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site en communicatie over bestelling en levering

Service
Informatie over status levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Duidelijke site, goed assortiment en scherpe prijs

Extra toelichting
Assortiment,prijs en communicate

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SanderSreview 08-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestellen gaat vlotjes, niks op aan te merken.

Service
Als je denkt dat je het product ergens anders goedkoper ziet wordt je net opgebeld.

Assortiment
Groot aanbod.

Aanbeveling
Overzichtelijk aanbod tegen de laatste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rapware 08-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website ziet er netjes uit, maar biedt vrij weinig mogelijkheden tot gericht zoeken en vergelijken van diverse apparaten.

Service
Goede en duidelijke communicatie, vriendelijk personeel en snelle levering.

Assortiment
Zo'n beetje alle gangbare merken zijn te verkrijgen.

Aanbeveling
Goede webshop. Zeker een aanrader.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Rootjer32 08-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website met omschrijving en groot assortiment!

Service
Snelle levertijd

Assortiment
Ruim assortiment met veel keuzes en duidelijke omschrijvingen

Aanbeveling
Aanrader!! Goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

burningbjorn 08-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijne overzichtelijke en rustige webshop, alles is goed vindbaar en veel betaalmogelijkheden

Service
Snelle service, de volgende dag in huis.

Assortiment
Groot assortiment, en vaak de laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

feyecas 08-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen

Service
Vandaag besteld. Morgen in huis.

Assortiment
Wat ik zocht was aanwezig.

Aanbeveling
Uitstekend en makkelijk.

Extra toelichting
Zie mijn antwoorden. Verder betoog overbodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d.berghuijs 08-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het gezochte artikel was eenvoudig te vinden

Service
de belofte: "de ene dag besteld en de volgende dag in huis" wordt nagekomen

Assortiment
er is meer dan ik nodig heb

Aanbeveling
gemak, service, nagekomen beloftes en een uitgebreid assortiment zijn voor mij reden genoeg om deze winkel aan te bevelen aan anderen

Extra toelichting
zie ook de vraag over het aanbevelen van de winkel. Ik heb zelf geen kritiek, ben erg tevreden met hoe eenvoudig het gevraagde artikel was te vinden en de snelheid waarmee ik het in huis had. Heb in het verleden ook al eens wat gekocht en ook toen was het gemak en de service gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

krachtsporter 08-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede info bij artikel,met duidelijk afbeelding van het product.

Service
Goed te woord gestaan bij telefoon contact.

Assortiment
Zeer ruim en voeldoende voorraad ook grote maten.

Aanbeveling
Niets aan toe te voegen mooie en goede winkel,snelle bezorging.

Extra toelichting
Geen, top website Anders bestel ik er niet!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tommy_s 07-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is heel duidelijk en makkelijk op te bestellen.

Service
Loopband had ik de volgende dag al in huis. Aflevering was helemaal prima. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de tijd waarop ze komen.

Assortiment
Ze bieden alles in fitness aan dus volop keuze voor iedereen.

Aanbeveling
ondanks dat het een hele grote doos was had ik deze de volgende dag al in huis. Netjes geleverd en binnen gezet door een vriendelijke chauffeur.

Extra toelichting
Fitnessmerken doet wat je verwacht van een goede webshop. Is betrouwbaar en levert snel. Alles in fitness is er te krijgen en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

prisvis 19-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is een hele gemakkelijke site om je producten te vinden die je nodig hebt.

Service
De service die fitnessmerken.nl biedt is super. Ze hebben een uitgebreid assortiment waardoor je altijd het product vind waar je naar opzoek bent.

Assortiment
Ze hebben een heel breed assortiment, wat natuurlijk heel handig is wanneer je opzoek bent naar een aantal producten. In plaats om het dan bij verschillende sites te bestellen kan je het bij fitnessmerken.nl allemaal in 1keer kopen.

Aanbeveling
Ik zou iedereen deze webshop aanbevelen zeker wanneer ze opzoek zijn na een breed assortiment en een vriendelijke behandeling!

Extra toelichting
Als je wilt shoppen in een breed assortiment en bij een winkel die heel veel te bieden heeft op het gebied van fitnessartikelen, maar ook supplementen, fitnessapparaten en nog veel meer neem dan een kijkje op www.fitnessmerken.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ange_la 18-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke knoppen en een gemakkelijk afreken gedeelte. Informatie via de mail is ook duidelijk.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden door de webshop en vervoerder.

Assortiment
Veel keus in alle categorieën! Alle bekende merken aanwezig.

Aanbeveling
Qua service en kennis zou ik deze winkel voor iedereen aan raden. Snel in huis en de informatie op de site klopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dorinedepaepe 10-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Weegschaal besteld, vergeleken met andere sites en was de goedkoopste, snelle en gratis levering, service uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haraldst 24-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk bestellen

Service
Bereikbaarheid en goed advies vind ik een goede service

Assortiment
Heel veel keuze!

Aanbeveling
Via chat meerdere keren contact met deze winkel gehad en vragen kunnen stellen. Deze werden netjes en deskundig behandeld. Ook s avonds heb ik via chat nog contact gehad met 1 van de medewerkers. De goede bereikbaarheid in combinatie met het advies heeft me doen besluiten hier te kopen. Na mijn bestelling had ik de loopband heel snel in huis.

Extra toelichting
Tevreden over chat, bereikbaarheid, advies en snelheid van de levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WH11 19-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zoals een webwinkel hoort te zijn.
Duidelijk, overzichtelijk, logische stappen.
Betaling met iDeal, ook prima.

Service
Ik werd meteen teruggebeld over het niet op voorraad zijn. Maar dat werd met een paar dagen opgelost.

Assortiment
Ligt eraan wat je zoekt.
Voor mij ruim voldoende.

Aanbeveling
Ik ben tevreden en zou hier weer bestellen.
De prijzen zijn scherp.

Extra toelichting
Duidelijk, overzichtelijk, goede service en goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Remko407 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website was zeer eenvoudig om te klikken

Service
Hoewel de levering was vertraagd werd mij dit direct per e-mail gemeld en vervolgens heeft fitnessmerken.nl zich gehouden aan de ingeschatte levertijd.

Assortiment
Ik zocht wat specifieks (Lat Bar) en ze konden me goed helpen met een aantal keuzes

Aanbeveling
Fijne winkel, goede communicatie, gemak in betaalproces.

Extra toelichting
Goede winkel met ruim assortiment, goede communicatie en prettige betaalmogelijkheden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

pimpel 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk betaald middels ideal

Service
zelfde dag verzonden!!

Extra toelichting
Overzichtelijke website! goede producten en goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews