Fitnessmerken.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 522 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Fitnessmerken.nl.

Fitnessmerken.nl stelt zich voor

Fitnessmerken.nl is één van de grootste fitnesswinkels van Nederland. Wij hebben meer dan 3000 artikelen op het gebied van fitness apparatuur, sportvoeding, sportkleding en fitness accessoires in ons distributiecentrum in Hengelo. Op onze website overzichtelijk gepresenteerd en gemakkelijk te vergelijken. Eenvoudig te bestellen en snel bij u thuis bezorgd. En als u er zelf niet uit komt helpen onze ervaren en klantvriendelijke medewerkers u graag. Aan de telefoon, via de mail of in onze winkels in Helmond, Arnhem, Hengelo en Naaldwijk. Op zoek naar een eigen fitnessruimte? Op zoek naar mensen met verstand van fitness? Kom dan eens kijken bij Fitnessmerken.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 51 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

DWelbergen 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
.

Extra toelichting
Loopband gekocht via fitnessmerken. Omdat ik geen tijd heb om hem zelf in elkaar te zetten heb ik hem besteld met montage service. Er kwam een super aardige jongeman langs en deze heeft hem netjes in elkaar gezet. Je kon merken dat deze jongen er echt verstand van heeft en na wat uitleg kon ik direct gebruik maken van de loopband. Misschien komt het omdat fitnessmerken zowel een webshop heeft als winkels. Echte specialisten noemen ze dat. Chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frankvdv_026 03-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
- De snelheid waarmee je bestelling binnen is, is zeer goed. (volgende dag)

- De online chat met een medewerker is ideaal je kan deze persoon alles vragen en je krijgt direct antwoord. Zo heb ik me middels de chat laten adviseren over producten.

Service
Helaas had ik een product met een fabrieksfoutje. Dit is natuurlijk nooit leuk.De mensen van fitnessmerken hebben continu met mij gecomminuceert en dat voelde vertrouwd. Op deze manier zijn we tot een passende oplossing gekomen.

Assortiment
Zeer uitgebreid en goede prijzen.

Aanbeveling
Het is gewoon een bedrijf wat helemaal bij deze tijd past. snelle levering en goed communiceren.

Extra toelichting
De site is duidelijk waardoor je makkelijk een keuze kan maken. Mocht dit niet lukken en heb je advies nodig kun je gemakkelijk gebruik maken van de chat fucntie. Tevens wordt er snel gereageerd via de mail je hebt het gevoel dat je geen nummer maar echt een klant bent dit zorgt voor vertrouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MissSporty 03-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij 5 sterren of minder is een motivering verplicht. Gebruik hiervoor minimaal 50 tekens.

Service
Bij 5 sterren of minder is een motivering verplicht. Gebruik hiervoor minimaal 50 tekens.

Assortiment
Bij 5 sterren of minder is een motivering verplicht. Gebruik hiervoor minimaal 50 tekens.

Extra toelichting
Op een avond samen met mijn partner achter de computer op zoek naar een geschikte crosstrainer. Zo kwamen we terecht bij fitnessmerken. We werden via de contactbalk uitstekend geholpen! Wat een keuze heeft fitnessmerken zeg! Maar op basis van onze wensen kwamen we tot een geschikte keuze. We hebben direct besteld en de volgende dag stond hij al bij ons in huis! Dus inderdaad direct uit voorraad leverbaar! Ga zo door fitnessmerken!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin eeckhout 01-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Zeer gemakkelijke service, vlotte levertijd , goede prijs, ben heel tevreden over deze zaak.

Extra toelichting
Heel veel keus prijs kwaliteit uitstekend , na twee dagen geleverd, voor ons geen minpunten. Ben heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruben_ts 06-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Medewerker was via chat heel behulpzaam!

Assortiment
Meer keuze uit hempjes!

Extra toelichting
Goede snelle service, heel toegankelijke service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Renaaateee 29-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Erg goede klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Agnes te Riele 27-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik hoef de deur niet uit.

Service
Ik krijg meteen antwoord op mijn vraag of het gewenste product in voorraad is.

Assortiment
Meer dan voldoende voor mij als particulier

Aanbeveling
In het bijzonder de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AHonders 26-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig online vanuit huis (of waar je ook maar Internet hebt) bestellen.

Service
Uitstekende en snelle informatie via de online LiveChat. Zeer behulpzame medewerker.

Assortiment
Assortiment ruim voldoende (zeer zeker voor een startende thuissporter). Maar twijfel er niet aan dat nagenoeg alle wensen kunnen worden uitgevoerd wanneer je verder bent met trainen en uitbreiding.

Aanbeveling
Aanrader, mede gezien de snelle antwoorden op vragen via de LiveChat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toosspoormakers 24-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Uitzoeken en bestellen!

Service
Binnen een dag bezorgd.

Assortiment
Voldoende maar misschien iets klein dingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wendy_87 19-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goede service, netjes geholpen.

Assortiment
De spinbike was op voorraad en heb hem dan ook heel snel mogen ontvangen.

Aanbeveling
Goede en snelle service, goede producten.

Extra toelichting
Ik heb via internet een spinbike gekocht bij fitnessmerken.nl. Perfecte service, op afspraak geleverd en ben netjes geholpen. Ook is het makkelijk in elkaar te zetten. Ik ben erg blij met mijn aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RGfitness 17-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelproces verliep gemakkelijk en snel

Service
ik wilde toch een ander product en kon het terugsturen of langsbrengen in de winkel. ze deden helemaal niet moeilijk

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
ja

Extra toelichting
zoals hierboven al beschreven deden ze helemaal niet moeilijk dat ik mijn deurrekstok wilde terug doen. ik kon hem opsturen of langsbrengen in de winkel. ondanks dat het mijn fout was dat ik deze had besteld, verder veel keuze en goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DRUILIN 16-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
groot assortiment dus ze hebben alles.Bestellen ging makkelijk en snel

Service
omdat fitnessmerken zoveel heeft heb ik via de chatfunctie meer informatie gevraagd en daar hebben ze me heel goed geholpen

Assortiment
al gezegd: heel groot, vele malen groter dan andere aanbieders op het gebied van fitness

Aanbeveling
ze hebben me goed geholpen en de bestelde crosstrainer was al de volgende dag in huis dus ik kon direct beginnen. Het spreekt mij ook aan dat ze ook winkels hebben waar je de apparaten kunt testen

Extra toelichting
Goed: adviesfunctie, winkels, ontzettend snelle levering, groot assortiment in fitness, specialist in fitness

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stn3210 12-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk online bestellen en avonds besteld volgende ochtend al in huis!!

Service
Alles wat ze melden maken ze waar en de chat hulp is ideaal!

Assortiment
Veel keuze!

Aanbeveling
Voor gemak en service beveel ik fitnessmerken.nl zeker aan!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manous 12-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Extra toelichting
super snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hechteld 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel overzicht van de apparaten en de kenmerken

Service
Via de chat een goed advies gekregen en een beter passende crosstrainer gekocht dan ik oorspronkelijk voor ogen had en echt binnen 1 dag bezorg. Daarnaast kreeg ik een mail gestuurd met een link van de gebruikshandleiding om zeker te weten dat ik de juiste had.

Assortiment
Had diverse wensen (en ook mijn vrouw) alles wat ik wilde af kunnen vinken dmv de livechat hulp Ruud!

Aanbeveling
Gewoon goed!

Extra toelichting
Duidelijke en overzichtelijk en de live chat is erg handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ballemamarcel 22-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eriksikkel 22-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online besteld op de duidelijke website, snel in huis!

Service
Gewoon keurig, goed verpakt + bon er keurig bij.

Assortiment
Prima in orde, voor zover ik zag alleen kwaliteitsproducten en niet zoals bij veel webshops wel het geval is de goedkope "lokkertjes" tussen de goede producten.

Aanbeveling
Wil je voor een goede prijs sportartikelen kopen die snel in huis dienen te zijn, dan is Fitnessmerken.nl je partner!

Extra toelichting
De winekl doet wat het moet doen, zonder poespas of loze beloftes qua levertijd e.d.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anjalauvenberg 17-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site met goede zoekmogelijkheid.
bestelproces heel eenvoudig.

Service
vriendelijk en behulpzame medewerker zowel telefonisch als rechtstreeks

Aanbeveling
makkelijk en goedkoop en kwaliteit geleverde is prima!

Extra toelichting
Gemakkelijk te vinden en goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rasia 16-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Niks aan te merken gewoon heel goed

Service
Snel/eenvoudig

Assortiment
Niks om op aan te merken

Aanbeveling
Goed👍

Extra toelichting
Het is makelijk te vinden wat je zoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathiasdck 26-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Simpel en makkelijk om je een bestelling te plaatsen.

Service
Zeer goede service, geen enkel probleem.

Assortiment
uitgebreid, maar misschien te weinig merken

Aanbeveling
Interessant voor de sportliefhebbers, één van de beste winkels qua service met goede kwaliteit/prijs verhouding.

Extra toelichting
Ik vind de prijzen van de supplementen misschien iets wat te hoog in vergelijking met andere winkels / online winkels. Maar dit kan natuurlijk ook aan de kwailiteit liggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

herma goossen 10-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik vond het fijn om online bij jullie te bestellen

Service
de service was snel en dat is fijn

Assortiment
vond het goed

Aanbeveling
omdat het een mooi kwaliteit is en niet echt duur

Extra toelichting
ik zou iedereen het aan raden om online een shirt te kopen met dit goede kwalitiet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

papikoster 10-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk, groot assortiment, simpel menu.
Hier ga ik zeker vaker producten kopen.

Service
Er was wat miscommunicatie betreffende de betaling van het door mij bestelde product.
Dit lag niet aan hun overigens.
Zij reageerden heel begripvol en behulpzaam.
Binnen 3 minuten was alles uitgezocht en ging mijn pakket de deur uit.

Assortiment
Zij hebben een heel uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Ik heb de site al aan mijn collega's en op de sportschool aanbevolen.

Extra toelichting
Je kunt makkelijk zoeken naar het product wat je wilt. Bestellen en betalen gaat heel snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LaraGeel 10-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een gemakkelijk web-site waarbij je de benodigde sport producten gemakkelijk kan vinden. Genoeg betalingsmogelijkheden.

Service
Zeer goede service voor niet voor de hand liggende problemen die een product kan vertonen, bv. een scheur in het metalen kader van een loopband die 40% in de hoogte kan gaan, hebben ze alles gedaan deze onder garantie te repareren. Maar ook oplossingen om grote fitness producten persoonlijk over de grens van Nederland naar België te komen leveren; het product op te stellen. Voor wel een zeer kleine leveringsprijs. Ze hebben een zeer hoge service !

Assortiment
Veel meer dan in de klassieke winkels als Decathlon en Sports World.

Aanbeveling
Voor de geleverde service, het extra bestellen van producten die laag in voorraad kunnen zijn, voor hun degelijk contacten via E-mail en telefoon/Gsm om de stand van zaken mede te delen, als een probleem extra door een collega te laten opvolgen; Dat te samen met een ruim assortiment aan producten, raad ik iedereen deze winkel aan.

Extra toelichting
Voor meer dan een jaar koop ik producten bij hen, blijf bij hen voor de goede geleverde service, want 200 km afleggen om persoonlijk een product te leveren in België, het op te stellen en dan nog goede kwaliteit techniekers toe te sturen voor een niet voor de hand liggende probleem dat optrad : Chapeau. Ik geef ze 12/10, maar alles gewoon 10 aan vinken is ook misschien iets te veel van het goede.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FAvanTilburg 27-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen ging heel makkelijk en snel

Service
er stond bij 1 van mijn bestelde artikelen dat het wat later leverbaar was, hiervan werd ik netjes elke keer op de hoogte gehouden

Assortiment
Groot! Veel keuze!

Aanbeveling
dit heb ik reeds gedaan

Extra toelichting
professionele site, makkelijk te bestellen, nette medewerkers en bestelling snel en netjes geleverd. Top! ik beveel deze winkel aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kesley 15-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk, gemakkelijk te bestellen

Aanbeveling
Prima service en levering

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

monrob 15-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site. Ook perfect op de hoogte gehouden.

Service
Snelle levering. Komen belofte na.

Assortiment
Alles wat je nodig hebt om fit te worden en te blijven

Aanbeveling
Inmiddels al mensen naar deze site verwezen

Extra toelichting
Gewoon een goede website met uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jermaine24 15-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles was erg duidelijk.

Service
Gesproken met medewerkers die mij correct hebben geadviseerd in mijn aankoop.

Assortiment
Erg was erg veel keuze maar de mijn keuze viel op een mooie spinbike.

Aanbeveling
Aan iedereen die sportief is ingesteld.

Extra toelichting
Geweldige spinbike, rijdt erg soepel. Zadel mocht wat zachter maar begon te wennen met de weken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mamaxbee 15-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Meteen gevonden wat ik zocht!

Service
Supersnel mn pakketje in huis!

Assortiment
Uit zoveel verschillende merken te kiezen

Aanbeveling
Heb ik al gedaan aan andere vrouwen van de sportschool

Extra toelichting
Geen enkel negatief punt in mijn ervaring met fitnessmerken.nl! Goede service, snelle afhandeling en erg veel keus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pojapejo 22-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vragen worden snel beantwoord

Service
Foutje in de tekst bij een artikel werd direct hersteld en melden daarvan werd beloond met een kortingscode

Assortiment
Breed assortiment, keuze genoeg

Aanbeveling
Duidelijke website, snelle levering

Extra toelichting
Duidelijke website, snelle levering en op de datum dat ik graag de levering zou willen ontvangen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

schulste 03-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

henkie630202 03-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijke en zeer duidelijke website.

Service
super en meteen een reactie indien er iets niet goed is of vragen zijn.
Deze worden snel en cordaat afgehandeld.Dus service is grote Klasse.Pluim hiervoor.

Assortiment
breed en van goede kwaliteit en in iedere prijscatogorien.

Aanbeveling
Ben gewoon heeeel dik tevreden,en daarom zal ik deze webwinkel ook aanbevelen.

Extra toelichting
Als het om online winkelen gaat is dit een superadress. En ben zeer tevreden met mijn aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

amanda.w 22-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Was snel thuis!! Er stonden ook veel recensies onder het product waar ik erg veel aan heb gehad :) helemaal blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joske1967 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website waarbij je in één oogopslag ziet hoe je kunt bestellen en wat er in je winkelmandje ligt.

Service
Hele goede service. Ik had een vraag over de levering en heb gebeld met Fitnessmerken.nl. Ik ben uitstekend geholpen en had al snel antwoord op mijn vraag.
Wat ik ook mooi vind is de Accountpagina, hier heb je een mooi overzicht van je bestelhistorie en kun je verschillende dingen m.b.t. je account beheren.
Verder is eigenlijk alles op voorraad en heb je het supersnel in huis na je bestelling.

Assortiment
Persoonlijk vind ik dat ze erg mooie spullen hebben en veel keuze. Dat is ook de reden dat ik onlangs bij deze winkel iets gekocht heb en zal dat in de nabije toekomst ook nog doen.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker bij andere mensen aanbevelen, sterker nog, dat heb ik inmiddels ook al gedaan bij iemand die nieuwe fitnesshandschoenen nodig heeft.

Extra toelichting
Ik vind deze winkel goed omdat ze mooie sportkleding hebben, vooral het merk Gorilla Wear spreekt mij persoonlijk zeer aan. Ik vind het online shoppen op deze site buitengewoon plezierig omdat deze overzichtelijk is en je de producten goed kunt bekijken middels de foto's. Ik ben ook erg benieuwd naar de fysieke winkel. Ik woon zelf in Dieren en ga binnenkort eens kijken in de winkel in Arnhem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas van der Wolk 14-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is overzichtelijk, bestellen gaat makkelijk en alle producten zijn goed beschreven en weergegeven.

Service
Snelle bevestiging van de bestelling per e-mail, snelle levering en snel antwoord op vragen over producten.

Assortiment
Alle benodigdheden voor zowel de beginnende als gevorderde (kracht-)sporter tegen zeer goede prijzen.

Aanbeveling
Vanwege de prijzen, de snelle levering en het ruime assortiment zeer aan te bevelen.

Extra toelichting
Zie motivatie van de onderdelen hier boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jesseellen7 08-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpel en vlug bestellen en snel in huis.

Assortiment
goed kwaliteit materiaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

POWERZN 08-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles wijst zichzelf uit.

Service
Er werd een fout artikel opgestuurd en na melding kreeg ik het juiste artikel en mocht het foute houden.

Extra toelichting
De werking van de winkel is best ok en vrij logisch om aan uit te kunnen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

westley 08-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
zeer goede service

Assortiment
de juiste fitness apparaten hebben zij, ruim assortiment met goed advies

Aanbeveling
kan niet anders zeggen dat zij een erg goed site zijn!

Extra toelichting
goede service chatfunctie is ideaal snelle reactie op vragen helder in de antwoorden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob1952 08-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk bestellen en betalen

Service
Werd goed op de hoogte gebracht over de levering

Assortiment
Ruime keuze in artikelen

Aanbeveling
Goede levering en betaalbare prijzen

Extra toelichting
De bestelling / betaling en levering verlopen vlot.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

DeltaCost 08-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg eenvoudig te bestellen en een vlotte levering

Assortiment
Ruim assortiment met een duidelijke omschrijving van de producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martina12 02-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk website. Eenvoudig bestelproces.

Service
Er werd via de chat-mogelijkheid duidelijk en deskundig geholpen. Toen de levertijd van het gekozen product afweek werd en zonder dralen contact opgenomen en een perfect alternatief (duurder maar voor de zelfde prijs) aangeboden.

Assortiment
Er is meer dan voldoende keuze.

Aanbeveling
Leuk contact via de chat of de telefoon, Deskundig. Ruim assortiment.Klant vriendelijk

Extra toelichting
Dat moge blijken uit de voorgaande antwoorden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MHGI 03-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website.

Service
Goede bezorgafspraken. Geen bezorgkosten. Complete levering.

Assortiment
Veel keus, in verschillend prijssegment.

Aanbeveling
Klantvriendelijk. Snelle levering.

Extra toelichting
De aangeboden producten zijn niet allemaal in de winkel aanwezig. Deze zijn wel elders in het land te bekijken. Uitstekende informatie en uitleg in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia.Klinkenberg 20-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Werd geleverd en gemonteerd door 1 jongen, moest kleine hand en spandiensten leveren. Ben blij dat ik hem niet boven wilde plaatsen, dat was niet gelukt met ons beiden, dit werd vooraf niet gevraagd. Apparaat ter plekke krijgen en tijdig in elkaar krijgen was een tijdsrovende klus die werd gedaan, maar door de tijdsdruk (had een andere afspraak) was dit toch niet super-gemakkelijk.

Service
Tevoren werd mij aangegeven dat laten monteren door fitnessmerken niet noodzakelijk was: kwestie van een paar -klikjes-. Ik ben blij dat ik toch besloten heb dit wel te laten doen: alleen was mij dat absoluut niet gelukt. Een uiterst vriendelijke job-student is bijna 1.5h bezig geweest. Had mijn uiterlijke vertrektijd voor levering doorgegeven, hier werd niet adequaat mee om gegaan: betreffende student was hiervan namelijk niet op de hoogte (ik heb mijn afspraak gemist).
Kapot kunstof oogje, meegenomen retour, niets terugontvangen.
Tgv mijn genoodzaakte vertrek loopband niet kunnen uit testen in aanwezigheid van installateur: volgens mij is hellingshoek instelling defect/ niet adequaat. Resetten vlgs gebruiksaanwijzing levert geen verbetering hiervan op.

Extra toelichting
Zie bovenstaande opmerkingen

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

zweten 19-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer duidelijke uitleg en veel beschikbare informatie over het product

Service
Er is waarschijnlijk iets mis gegaan bij het verzenden van het product. Deze kwam beschadigd uit de verpakking. Hierop contact gehad met fitnessmerken.nl. Deze deden niet moeilijk en de kapotte onderdelen zijn besteld en alsnog opgestuurd.

Assortiment
Veel keuze uit de producten en goed op een rijtje wat het verschil is tussen de producten onderling

Aanbeveling
goede service, degelijke apparatuur etc

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike Jongenelis 19-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijke site

Service
Goed ingepakt, alleen latere levering dan beloofd op site.

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Na meerdere sites bezocht te hebben kwam ik steeds op deze site uit, wat betreft product / prijs.

Extra toelichting
Na meerdere sites bezocht te hebben kwam ik steeds op deze site uit, wat betreft product / prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

bertenbianca 18-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
erg makkelijk goed overzicht

Service
super onze levering was later dan aangegeven we werden hier netjes over gebeld.

Assortiment
er is een ruim assortiment en qua prijs is er genoeg keus en voor iedere portemonnee

Aanbeveling
ze leveren netjes op tijd. heb je vragen krijg je snel een antwoord. prima bedrijf. we hebben 2x een bestelling geplaatst service en levering prima. we werden een 1/2uur voor ze aankwamen gebeld. wij doen alleen hier nog onze bestelling.

Extra toelichting
ze leveren netjes op tijd. heb je vragen krijg je snel een antwoord. prima bedrijf. we hebben 2x een bestelling geplaatst service en levering prima. we werden.ernstig 1/2uur voor ze aankwamen gebeld. wij doen alleen hier nog onze bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

farmer29 18-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
voor ons zijn de training programma 's te in gewikkeld en overbodig. Wij zijn 84 jaar en hebben het apparaat om meer te bewegen, o.a. bij slecht weer.

Service
ik heb diverse malen gebeld met problemen met het moteren van het toestel en ben daar bij zeer goed geholpen.

Aanbeveling
goede service!

Extra toelichting
alles zoals hierboven genoteerd.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

crineke 18-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen en netjes op tijd in huis,
gratis cadeau

Service
Als je een mailtje stuurt,na een uur al andwoord

Assortiment
alle sportartikelen die je zoekt vind je hier

Aanbeveling
super service

Extra toelichting
Geen slechte punten te bedenken, Super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ArieHardloper 17-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk online bestellen na vergelijken van producten die duidelijk omschreven worden.

Service
De bestelling werd vlot geleverd, volgens vermeldde levertijd.

Assortiment
Er waren diverse modellen om mee te vergelijken, technische gegevens zeer goed beschreven.

Aanbeveling
Thuis op je gemak kijken en vergelijken, je keuze maken, betalen en geleverd krijgen, ideaal

Extra toelichting
We waren op zoek naar een loopband die inklapbaar niet te veel ruimte zou innemen zonder af te doen van kwaliteit en functie. Door te vergelijken tussen diverse modellen, konden wij makkelijk een keuze maken. De loopband werd vlot geleverd, wij zijn er zeer tevreden mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BPaulus 17-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Super snelle levering. Prima assortiment voor mijn fitnessmaterialen. Erg content.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stephandiederen 17-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk zoeken en bestellen via de site

Service
keurig tijdig bezorgd

Assortiment
Ziet er ruim uit, maar ik heb gericht gezocht dus niet alles bekeken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews