Fitnessmerken.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 522 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Fitnessmerken.nl.

Fitnessmerken.nl stelt zich voor

Fitnessmerken.nl is één van de grootste fitnesswinkels van Nederland. Wij hebben meer dan 3000 artikelen op het gebied van fitness apparatuur, sportvoeding, sportkleding en fitness accessoires in ons distributiecentrum in Hengelo. Op onze website overzichtelijk gepresenteerd en gemakkelijk te vergelijken. Eenvoudig te bestellen en snel bij u thuis bezorgd. En als u er zelf niet uit komt helpen onze ervaren en klantvriendelijke medewerkers u graag. Aan de telefoon, via de mail of in onze winkels in Helmond, Arnhem, Hengelo en Naaldwijk. Op zoek naar een eigen fitnessruimte? Op zoek naar mensen met verstand van fitness? Kom dan eens kijken bij Fitnessmerken.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 52 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

cisos 22-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
The website is user-friendly. It is very easy to find what you are looking for.

Service
They keep their promises regarding the product and the delivery time. Highly professional.

Assortiment
Prices are very suitable for a full range of budget.

Aanbeveling
I am very happy with the product that I've ordered as well as the service provided. I would highly suggest to everyone who is looking for a decent shopping experience.

Extra toelichting
I am really glad that I came across with Fitnessmerken through an internet search. I was looking for a fitnessmat: both the price and the quality of the product attracted me. I ordered the product and got it next day. I was surprised with the quality of the product because it was much more better than what I was expecting to get. The service is highly professional and they really care about customers' opinions. They care their work and their customers' satisfaction. I am happy with my order. I strongly suggest to everyone who is looking for a decent shopping experience!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alorenzo 22-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer ruime keuze uit verschillende apparaten. Wat mij opviel is dat een belletje met hun resulteerde in een veel beter advies dan bijv bij Helisports.

Service
Toen ik de loopband ontving, bleek het display defect te zijn. een mail naar Fitnessmerken was voldoende voor een keurige afhandeling van deze zaak. Nieuwe display is meteen verstuurd en zeer goed ontvangen. Perfecte afhandeling!

Aanbeveling
stop met zoeken elders en schaf het bij deze shop aan. Zeer goede service!

Extra toelichting
Zeer goed advies gekregen telefonisch en afhandeling van het defecte display, subliem! top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

doemaar1 16-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
op woensdag besteld en netjes op zaterdag volgens afspraak geleverd

Service
Doen wat aangeven, een dikke plus!!

Assortiment
Heel veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saartje25 15-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie overzichtelijke site met veel producten.

Service
Snel in huis en eventueel met montage.

Assortiment
Veel verschillende producten maar wel te overzien

Aanbeveling
mensen zoek niet verder dit is de shop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EvanBerkel 13-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Na wat zoeken, twijfelen en vergelijken op internet deze PROFORM ELIPSE TOUCH 5.0 ERGOMETER CROSSTRAINER in januari 2015 besteld bij Fitnessmerken.nl. Allereerst een geweldige service van Fitnessmerken.nl ! Donderdags besteld en de volgende dag, vrijdag werd de crosstrainer geleverd... geweldig. Aan eind van de middag... bij het uitpakken van de onderdelen uit de doos ontdekte ik dat er in een kap een scheur zat, ondanks de goede bescherming/verpakking. Van de kap heb ik wat foto's gemaakt en via de mail verstuurd met wat uitleg. Kort hierna al een reactie terug. Men vond dit natuurlijk ook vervelend en hebben meteen een nieuwe kap gestuurd welke ik de volgende dag, zaterdag ochtend al ontving... Super dus. Na de bestelling netjes geïnformeerd over de bestelling en levering. Ook zelfs een mail dat een uitgeprinte Nederlandstalige handleiding bij de bestelling zit en met een link naar de Nederlandstalige handleiding op internet. Met de crosstrainer zijn we ook nog steeds zeer tevreden. Dus allemaal erg netjes verzorgt! We zijn zeer tevreden met de crosstrainer en Fitnessmerken.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roeier5643 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De site is heel overzichtelijk

Service
Online chat die hulp biedt wanneer nodig

Assortiment
De keuze is reuze

Aanbeveling
Service is top en site is overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Khartens 10-05-2015 In de winkel gekocht
Hengelo
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk online bestellen en in de winkel testen.

Service
Gratis bezorg met gratis mat

Assortiment
Voor iedereen genoeg te krijgen

Aanbeveling
Familie en vrienden zijn al enthousiast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veldmann1967 04-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Heel makkelijk besteld via online chat, maar ook meerdere keren in de winkel geweest

Assortiment
Goed hebben altijd wat ik nodig heb

Aanbeveling
Meerdere ervaringen met deze website en ook de winkels altijd sportief altijd aardig dus heb mijn vrienden en kennissen inmiddels getipt!!

Extra toelichting
Altijd vriendelijk zowel webshop als winkelmedewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jrooseboom 02-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
goede hulp bij klachten, die ook worden opgelost.

Assortiment
Veel keus uit groot assortiment.

Aanbeveling
Snelle levering goede nahulp.

Extra toelichting
Goede hulp van de klantenservice als er vragen zijn of hulp nodig is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sampt 01-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke webwinkel, alles goed vindbaar

Service
Snelle service en erg klantvriendelijk

Assortiment
Zou graag meer assortiment zien om mijn bestellingen via deze partij te doen

Aanbeveling
Goede, snelle service, gebruiksvriendelijke website

Extra toelichting
Ik geef fitnessmerken.nl een goede beoordeling vanwege het gebruiksgemak van de webwinkel en de vriendelijke service naar klanten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Harry1960visseers 01-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
bestelling zo geregeld

Service
Gaat er iets stuk heb je de volgende dag weer een nieuw exemplaar in huis.

Assortiment
Van groot naar klein.

Extra toelichting
Er ging bij mij na 4 maanden een handknijper stuk ( waarschijnlijk een fabrieksfout) en de volgende dag had ik weer een nieuwe in huis ,super!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vier Tafelpoten 01-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles perfect

Service
Goede service. Perfect gemonteerd.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
We zijn zeer tevreden over de bezorging. Monteur was op de afgesproken tijdstip. Voor de beschermmat hebben wij een Flow Fitness antislipmat gekregen zonder bij te betalen. GOEDE SERVICE!!!

Extra toelichting
TOP!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jostifr69 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website

Service
Niks mee te doen gehad

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Iedereen!

Extra toelichting
Perfecte website! Product volgende dag in huis! Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aartpeterz 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen

Service
Werd goed geinformeerd over de levering

Assortiment
Meer dan zat

Extra toelichting
Klasse shop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hermelijn 25-04-2015 In de winkel gekocht
hengelo
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mooie grote winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
Geholpen met de juiste keus formaat springtouw.

Assortiment
Keuze is enorm!

Aanbeveling
Ik raad iedereen aan een keer in de winkel te kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tlanzaat 23-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ideale webshop!

Service
Goed bereikbaar met online hulp. Juiste en duidelijk op de hoogte gebracht van status zending.

Assortiment
Speciaal zaal op en top!

Aanbeveling
Iedereen die van goede service houdt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vanderzee 22-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
maandag besteld, dinsdag al in huis!

Extra toelichting
Supersnelle levering; goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nickthebest 21-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen en te betalen

Service
Ik werd zelfs gebeld voor een levertijd!

Assortiment
Meer dan genoeg!

Aanbeveling
Iedereen die fit wil worden

Extra toelichting
Top winkel!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjoling 19-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ideale webshop voor sport spullen.

Service
Montage zeer vakvundig geregeld op afspraak.

Assortiment
Heel veel te verkrijgen. Echt een hele grote shop!

Aanbeveling
zeker aan te bevelen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brambdevries 19-04-2015 In de winkel gekocht
Hengelo
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eerst op internet gekeken en toen naar de winkel gegaan om de crosstrainer te proberen

Service
Heel goed geholpen!! Namen alle tijd

Assortiment
Op de webshop heel veel keuze!

Aanbeveling
Prettig dat je eerst rustige alles kunt bekijken en bestellen en dat je ook in de winkel kunt kijken proberen en kopen

Extra toelichting
Goed=winkel webshop klantvriendelijk heid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ttorrus 18-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handige site

Service
Snelle nauwkeurige levering

Assortiment
Groot

Aanbeveling
Echte speciaal zaak , ze weten er veel van. Goed advies en vriendelijk personeel

Extra toelichting
Zie de andere punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ditiselke 12-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Goed op de hoogte gehouden

Assortiment
Alles met fitness hier te krijgen

Aanbeveling
Voor sport en fitness fans de webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denny456 11-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Webshop werkt heel fijn! Snel en eenvoudig.

Service
Super vriendelijk aan de telefoon geholpen. Hierdoor mijn keuze goed onderbouwd en goed advies gekregen.

Assortiment
Heel groot! Echt veel te krijgen!!

Aanbeveling
aan iedereen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvandonselaar 10-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Overzichtelijke webshop!!. Artikelen zijn goed omschreven.

Service
service is prima. mailcontact gehad om de late levering i.v.m met een shirt die niet leverbaar was in mijn maat.

Assortiment
goede kwaliteit shirt.. voldoet naar mijn verwachtingen!
alleen weinig voorraad denk ik.. niet alle maten van verschillende shirts waren toen verkrijgbaar.

Extra toelichting
Ga zeker vaker gebruik maken van deze webshop.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

cindy-tt 08-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je merkt direct dat je te maken hebt met een specialist. Persoonlijk waren wij op zoek naar hometrainer voor revalidatie. Chat medewerker heeft ons zeer goed geholpen en de keuze voor de juiste toestel was snel gemaakt.

Service
Snel en duidelijk geholpen zonder dat het vervelend wordt.

Assortiment
Veel keuze maar door persoonlijk advies en de vragen van de medewerkers de juiste keuze kunnen maken

Aanbeveling
Voor ons is het echt prima bevallen. De chat functie had ik nog niet eerder meegemaakt maar ik zou iedereen aanbevelen om er gebruik van te maken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Duitje456 07-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De keuzes in het keuzemenu zijn erg makkelijk, evenals het vergelijken op deze webshop

Service
Veel contact gehad en medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam zowel overdag als in de avond

Assortiment
Dit vind ik echt een groot voordeel aan deze webshop; ze hebben echt alles op het gebied V fitness!

Aanbeveling
Gezien alle punten en de snelle levering (volgende dag) ze ik een dikke 10!

Extra toelichting
Zie alle motivatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luukteb 05-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen

Service
Goeie service

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Gewoon Top

Extra toelichting
Als je voor kwaliteit voor goede prijzen wil gaan ben je hier op het beste adres. No nonsence !! Nicky thanks voor je hulp!! Xx

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ossie987 05-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke informatie en gemakkelijk afrekenen

Service
Accurate informatie en goed en degelijk verpakt

Assortiment
Zeer uitgebreid en genoeg keuze

Aanbeveling
Deze winkel krijgt absoluut mijn aanbeveling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tukkerm 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer eenvoudig online je aankopen doen! Volgende dag echt in huis!!

Service
Goed op de hoogte gehouden van levering en tijd.

Assortiment
Voldoende keuze!

Aanbeveling
Absoluut een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kk.ami 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed!

Service
Goed echt super

Assortiment
Veel keuze groot assortiment

Aanbeveling
Al met al goed geholpen en alles volgende dag al thuis

Extra toelichting
Volgende dag in huis makkelijk te bestellen aardige medewerkers!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A-Yilmaz 26-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site. Zeer handige live chat. Bestellen in een paar stappen.

Service
Hier voel ik me nou echt een koning.

Assortiment
Reuze veel keuze. Apparaten, kleding, voeding etc. Ook hele leuke aanbiedingen. Eindelijk een webshop waar ik alles kan bestellen.

Aanbeveling
Super service en de volgende dag geleverd. Zeker een aanrader voor iedereen.

Extra toelichting
Handschoenen voldoen aan verwachting, goede grip en geen pijn meer. Bij zwarte lederen handschoenen krijg je vaak dat de kleur afgeeft. Hier heb ik totaal geen last van. Prijs kwaliteit verhouding is goed en mijn bestelling is de volgende dag afgeleverd. Ik kreeg er zelfs een gratis shakebeker bij omdat ik een weekje langer moest wachten i.v.m. verkeerde leverdatum door Gorilla.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

San Francisco man 15-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke beschrijving van het product , met vooral technisch informatie ivm maten van het apparaat .

Service
De life chat voor meer info over het product , kort en duidelijke uitleg .

Assortiment
Heel veel keuze , maar niet dat je '' de bomen door het bos niet ziet '' . Al de apparaten hebben een duidelijke omschrijving , wat voor jou het meeste aanspreekt qua training en verlangen .

Aanbeveling
Ik zou zeker deze site aanbevelen , de vriendelijkheid en de interesse hebben mij besloten om hier me crosstrainer te bestellen .

Extra toelichting
Duidelijke site , geen verborgen kosten . Een monteur inschakelen behoort tot de mogelijkheden tegen normale kosten , de monteur brengt het apparaat mee , monteert en neemt het restafval mee .De monteur geeft ook gelijk nog wat tips betreft voor gebruik . Een leuk practice cadeau wat je hebt uitgekozen krijg je gelijk , een uurtje later kun je aan de slag !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eddy swinnen 14-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik ben geen voorstander om aankopen voor grotere bedragen via internet te doen maar gezien het grote prijsverschil heb ik het toch gedaan na eerst contact genomen te hebben met de firma in Nederland. Het contact was zeer vriendelijk , vlot ,correct en alle gemaakte afspraken werdn uitstekend nageleefd. Het toestel bleek bij levering een klein mankement te hebben maar de hersteldienst werd ingeschakeld en binnen de eek was het euvel verholpen door alweer een zeer vriendelijke technieker met kennis van zaken. Het is dus een uistekend kennismaking met fitnessapparaat.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kikke 13-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles mooi geselekteerd volgens artikel en prijs
gemakkelijker kan niet

Service
snelle vlotte service
vraag of probleem,word direkt opgelost via chatservice
sneller kan niet

Assortiment
ruime keuze aan kwaliteitsprodukten
soms word kiezen moeilijk,er is voor elk wat wils

Aanbeveling
aan iedereen die ik ken,heb al vele van mijn vrienden in gym de site aanbevolen,deze zijn nu ook trouwe klant geworden

Extra toelichting
nadat ik eerst keer had besteld was ik zo tevreden over de produkten,dat ik klant ben geworden snelle levering,kwaliteit aan betaalbare prijs nu dat ik al heel gorilla wear assortiment heb,misschien een tip,dat u ook brachial zou gaan verdelen ben zeker tevreden klant,die de site regelmatig bezoekt doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.D.Reijersen 11-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig in te vullen duidelijke website met voldoende informatie per product.

Service
telefonisch direct bereikbaar zonder wachttijd, correcte antwoorden op enkele aanvullende vragen, prettig gesprek.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment met grote verscheidenheid in de productgroep waarin ik zocht, in dit geval een hometrainer.

Aanbeveling
Vanwege de probleemloze snelle levering en het prettige (eenmalige) telefonisch contact. Geeft vertrouwen.

Extra toelichting
Heb de Flow Fitness Turner DHT75 hometrainer incl. borst/hartslagband nu 3 weken in gebruik. Dit apparaat besteld na uitvoerige orientatie op internet en meerdere telefonische contacten met diverse leveranciers. Betreffende hometrainer voldoet volledig aan alle verwachtingen. Is een eenvoudig te monteren degelijk apparaat met goed instelbare zitpositie en voorzien van een duidelijke display met heel veel keuzemogelijkheden. De losse borst/hartslagband geeft de gegevens draadloos feilloos weer op de display. Heeft bovendien t.o.v. vergelijkbare hometrainers een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Leverantie en informatie door Fitnessmerken.nl beide dik in orde. Zowel Fitnessmerken.nl als de Flow Fitness Turner DHT75 hometrainer een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lactre 10-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snel en makkelijk bestelproces

Service
zocht een handleiding van de hometrainer en zonder daaro te vragen zat die al in mijn mail. later vond ik hem ook nog in de verpakking:-) Chapeau!

Assortiment
heeeel veel keuze.. is reuze

Aanbeveling
Gezien de snelheid en service zou ik deze webshop aan iedereen aanbevelen

Extra toelichting
Gezien de snelheid en service zou ik deze webshop aan iedereen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WF1234 09-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik kwam eigenlijk bij het zoeken op internet direct op de juiste pagina bij fitnessmerken.nl. dat vond ik wel makkelijk

Assortiment
ik heb nog even verder gekeken en mijn conclusie is dat het assortiment zeer groot te noemen is

Aanbeveling
volgende dag had ik de hometrainer al in huis dus gelijk van start!

Extra toelichting
zie bovenstaande punten, gemak, assortiment en snelle levering is uitstekend te noemen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pronk91 24-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is goed te vinden

Service
Service is helemaal super, niks op aan te merken! ik werd direct geholpen via de chat en al mijn vragen werden goed beantwoord.

Assortiment
Ook niks op aan te merken, alles wat ik nodig heb qua voeding, kleding en/of andere artikelen vind ik op de website.

Aanbeveling
In grote mate, zoals ik al eerder heb vermeld qua service, ik ben nog nergens eerder zo snel geholpen.
Vaak is het dagen afwachten op een e-mail, hier werd ik direct geholpen ben er zeer tevreden over! zeker een dikke 10 waard.

Extra toelichting
Alles helemaal super! zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maikel_S84 24-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Erg goede service. Professioneel advies.

Assortiment
Alles dat je nodig hebt om thuis te fitnessen of aan krachttraining te doen is terug te vinden op de site.

Extra toelichting
Online zeer uitgebreid assortiment. Goede service en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stevenchat 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen in een paar stappen.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Veel verschillende producten, naar voeding ook kleding en dumbells etc.!

Extra toelichting
Goede smaak whey, snelle levering en voordelig. Voor mij voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ilse123435 17-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed advies

Service
Goede service via de chat

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid en wordt snel geleverd

Aanbeveling
Aanrader!!

Extra toelichting
Goede webshop met een uitgebreid assortiment, goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering en goede service via de chat! Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mar175 17-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Super blij met mijn nieuwe hometrainer. Ik kan mijn revalidatietraject thuis voortzetten. Het uitgebreide assortiment, goede levering, duidelijke uitleg gebruiksaanwijzing en deskundige hulp is een groot pluspunt van fitnessmerken. Een absolute aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

palisandro 17-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Super geholpen via hun chat service en bestellen ging zeer snel. Goede overzichtelijke site met veel keuze. Goed op de hoogte gehouden van de levering en bestelling netjes ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fitgirl87 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goede service, ruime keuze, prima prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luckystarjr 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk besteld, snel in huis...

Service
altijd behulpzaam en goede communicatie

Assortiment
Collectie wordt steeds uitgebreider.....

Aanbeveling
Positieve ervaringen, mooie spullen, overzichtelikk site

Extra toelichting
Overzichtelijk, goede communicatie, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mireillenot 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Contact verloopt gemakkelijk via Chat service en daarna goede follow-up via e-mail. Bestelproces had wat vertraging maar ook dit werkt keurig opgelost door de monteurs.

Service
Twee zeer vriendelijke heren, die de apparatuur voor ons hebben gemonteerd en tevens uitleg hebben gegeven over gebruik en onderhoud.Prima service.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid en ik ben goed geadviseerd bij het maken van een keuze. Offertes van diverse aanbieders met elkaar vergeleken, prijs/kwaliteit-verhouding is in orde.

Aanbeveling
Goede service, vriendelijke verkopers en monteurs, snelle administratieve afhandeling. Voor vervolgaankopen zou dit bedrijf zeker weer in aanmerking komen.

Extra toelichting
Goede service, vriendelijk personeel, mooie apparatuur. Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jarnoheideman 09-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De productfilters zijn erg handig.

Service
Levering super snel

Assortiment
Veel keus

Extra toelichting
Om 21 uur besteld volgende dag om 10 uur al geleverd! Prima shop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

djille 09-02-2015 In de winkel gekocht
Hengelo
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk en gemakkelijk.

Service
Als ik met vragen zit kan ik er terrecht en krijg ik de juiste informatie. Altijd aardig en behulpzaam.

Assortiment
Teveel voor mijn portemonnee ;-)

Aanbeveling
Gewoon goed! Zeker een aanrader.

Extra toelichting
Goede en zaak met deskundige werknemers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benni13 06-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon klikken,bestellen,betalen en je bestelling volgen.

Service
Indien je vragen hebt, worden deze vriendelijk en snel beantwoord

Assortiment
Alle bekende merken! Top!

Extra toelichting
Overzichtelijke site, goede service, je kan vooraf betalen (veilig) en de goederen worden perfect geleverd!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dddevriess 05-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed

Service
Goed

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Goed

Extra toelichting
Heel veel keuze op deze website! Gelukkig gevraagd om advies en toen paar mooie mogelijkheden en aanbiedingen gekregen! Bestelling verliep vlotjes en volgende dag in huis! Nu al een tijdje goed aan het trainen en al 7 kg lichter! Dank je fitnessmerken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews